Astroloji: Jüpiter Boğa transiti burç yorumları

Astroloji: Jüpiter Boğa burcunda burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 16 Mayıs Jüpiter Boğa transiti burç yorumları.
(Burç yorumlarınız hemen aşağıda)

Öncelikle genel etkilere bakalım:

Zodyak’taki yolculuğunu 12 yılda tamamlayan, her burçta ortalama 1 yıl hareket eden Jüpiter, 12 yıl aradan sonra 16 Mayıs 2023 tarihi itibariyle tekrar Boğa burcunda transit yapıyor. Jüpiter, astrolojide genişleme ve gelişme temalarını sembolize eder. Mitolojide “Büyük İyilik” olarak geçen Jüpiter, astrolojik haritada hangi yaşam alanında bulunuyorsa kişiye fırsatlar sunarak ilerleme imkânı sunar. Bu alanlar için aşağıdaki burç yorumlarınızı okuyabilirsiniz.


Şimdi artık Jüpiter Boğa’da iken, geçtiğimiz yılın Koç döneminde pek de düşünmeden aldığımız riskleri somutlaştırma, pratiğe dökme zamanı geldi. Girişimlerimizin kök salması için çok önemli bir dönemde olduğumuzu söylemekte fayda var. Boğa’nın verimliliği ve doğurganlığı temsil ettiğini hatırlarsak, çabalarımızdan verim elde etme zamanının geldiğine işaret ediyor.

Toprak elementinin sabit burcu Boğa’nın maddi dünyayla alakalı güvenliği sağlamak konusunda en başarılı burç olduğunu düşünürsek alınan risklerden maddi dönüşüm elde etme çabasının önümüzdeki süreçte gerçekleşebileceğini bekleyebiliriz. Tabii Boğa’nın biriktirme fonksiyonunu da göz ardı etmemeliyiz. Koç’un tam aksine her türlü riske karşı kendini sağlama alma gayreti, hatta hırsı Boğa’ya özgü bir özelliktir. Son derece sade ve riskten arınmış bir yaşam sürmek ister.

Jüpiter, 12 yıllık yeni bir döngüyü başlatıyor

Genele bakacak olursak Jüpiter, hanelere finansal büyüme getirebilir ve fikirlerinizden birini girişimci bir başarıya dönüştürebilir. Jüpiter’in buraya son ziyareti Haziran 2011’den Haziran 2012’ye kadardı, bu nedenle 16 Mayıs’tan sonra neyin yeniden ortaya çıkabileceğine dair ipuçları için o zaman dilimini hatırlayın. Önümüzdeki 1 yıllık süreçte maddi kaynaklarımızın gelişmesi adına önümüze fırsatlar çıkması muhtemeldir.

Jüpiter transiti burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Jüpiter artık sizin burcunuzdan çıkıp Boğa burcunda transit yapmaya başlıyor. 2’nci evinize giren Jüpiter; finansal anlamda güvence ihtiyacınızı arttırabilir. Size finansal konularla ilgili türlü şans, destek, fırsatlarla karşılaştırabilir. Maddi açıdan olduğunuzdan daha üst seviyeye çıkmanız konusunda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle Jüpiter’in burcunuzda seyrettiği süre zarfında başlattığınız ve sürdürdüğünüz her şeyin hayatınızda kalıcı bir hale gelmeye başladığını görebilirsiniz.

Maddi kaynaklarınızda genişleme ve fırsatlar söz konusu. Parasal birikimler ve yatırımlar olabilir. Kendinize verdiğiniz değeri yükselteceksiniz. Jüpiter’den bahsettiğimiz için ufak tefek kazançlar değil elbet ifade edilmek istenen. Bu bir satım sonrası elinize geçecek yüklü miktarda para olabileceği gibi, iş değişikliği sonucu çok daha iyi maaşlı bir işe geçme ile de gelebilir. Her hâlükârda finansal anlamda gerçekten keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz.

Jüpiter büyüteç görevi göreceği için aynı şekilde harcamalarınızı da arttırabilir, her zamankinden daha cömert olabilirsiniz. Para kazanmak artık sizler için çok daha kolay olacaktır. Paranın nereden ve ne şekilde kazanılacağına dair doğal yeteneklerinize güvenebilirsiniz ve bunun yanı sıra nasıl kazanılması gerektiğine dair bilgilere çok daha kolay ulaşabileceksiniz. Finans konuları ile ilgili kurumlardan ve kişilerden rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Maddi konularla ilgili üzerinize bir iyimserlik gelebilir fakat unutmayın ki aşırısı zararda getirebilir.

Finansal konulara daha manevi boyutta da yaklaşabilirsiniz. “Ben harcayayım ki gelsin” anlayışı yerleşebilir. Rahatınızı, konforunuzu sağlayacak şeylere daha fazla harcama yapabilirsiniz. Para kazanmak için çokça seyahatlere çıkmanız gerekebilir veya uzak yerlerdeki kişiler, yabancılarla irtibat halinde olabilirsiniz. Ticarete atılabilir, yatırımlarınızı değerlendirebilir, ev sahibi olabilmek adına planlar yapabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Jüpiter sizin burcunuzda bir yıllık bir yolculuğa başlıyor. İyicil gezegen Jüpiter’in getireceği fırsatlardan en çok fayda sağlayacak burçlardan biri hiç şüphesiz sizsiniz. Hayata daha geniş açıdan bakma imkanı elde edebilirsiniz. Belli bir alanın ve konunun dışına çıkma eğiliminde olmak sizi isteklerinizin daha da üzerine taşıyabilir. Dolayısıyla karşılaştığınız hiçbir şeye kayıtsız kalmamalısınız. Sağlık kontrolleri, operasyonlar ve iyileşme getirecek gündemlerin dışında kilo almaya meyilli olabileceğiniz bir dönem olabilir. Rutinlerinizi buna göre düzenlemenizde fayda var.

Yeni başlangıçlar yapmanız için türlü olanaklar ve fırsatlar sağlayacaktır. Bu ikili ilişkiler alanında da size aynı şekilde şanslar sunacaktır. Hayata artık daha iyimser bir pencereden bakmaya başlayabilirsiniz, kazançlarınızda gözle görülür bir artışın yanı sıra, din, felsefe gibi konulara ilgi duymaya başlayabilir, araştırabilir, okuyabilirsiniz. Atacağınız her adımda yardım ve destek bulmanız çok daha kolay olacaktır ve girişimlerinizin büyük birçoğu başarısızlıkla sonuçlanmayacaktır.

Yeteneklerinizi ortaya çıkarabilmeniz için türlü olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Lüksünüze daha da düşkün olabilirsiniz. Bazılarınız toprak ve toprakla ilgili konulara yönelebilirler. Sağlığınızla ilgili doğal bir koruma çemberi içinde olacaksınız. Olası sağlık problemlerinize daha kolay çözüm bulabileceksiniz. Bol bol seyahat geliyor hayatınıza tek yapmanız gereken harekete geçmek. Bu seyahatler uzak ülkelere olabilir. Kişisel farkındalığınızın artacağı bir süreç. Kişisel gelişiminize çok daha önem vermeye başlıyorsunuz.

Bazı negatif etkiler ise Jüpiter size kilo aldırabilir ve önümüzdeki bir yıllık dönemde alınan kilolardan kurtulmak pek de kolay olmayabilir. Aşırı inatçı, optimist, tembel olabilirsiniz. Benim işim yaklaşan etkiler hakkında bilgi vermek ve uyarmak gerisi size kalmış, artık yediklerinize dikkat mi edersiniz, spora mı başlarsınız yoksa benim gibi diyetlerle mi boğuşursunuz orasına siz karar verin.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Kendinizi ve sınırlarınızı doğru şekilde aşmak için önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 12’nci evinize giren Jüpiter; sizleri olası dedikodular, düşmanlara karşı doğal bir koruma çemberine alacaktır. Ruhsal çalışmalar yapmak, ruhsal çalışmalar yapan kişiler bir araya gelerek onlardan bir şeyler öğrenmenizi sağlayabilir. Okült, mistik, psikolojik konular üzerine daha çok okuyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz.

Jüpiter, hayatınızın çok görünür bir tarafında olmayacak bu yüzden deneyimleriniz fiziksel dünya ile ilişkili olmayacaktır. İçe kapanıp yaratıcı çalışmalar içine girebilirsiniz. Sizler için ruhsal anlamda olgunlaşma ve büyüme süreci başlamış olacak. Ruhsal ve bilinçaltı dünyanızda açılımlar yaşayabilirsiniz.

Yoğun bir iş temposu ve sosyal hayattan sonra bunların hayatınıza olan katkılarını oturtmak isteyebilirsiniz. Hayata daha huzurlu bir pencereden ve çok daha pozitif bakmaya başlayabilirsiniz. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir ama bunu zorunluluk veya depresif olarak değil, hoşunuza gideceğinden dolayı yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hayır ve yardım kuruluşlarında aktif bir çalışma yapabilirsiniz.

Ruhsal açıdan kendinizi nasıl sağlam tutabileceğinize dair şüpheleriniz varsa kendinizi dinlemek ve anlamak için iyi bir zaman olabilir. Ancak bu zamanı ve inzivayı dozunda kullanmalısınız. Psikolojik ve fiziksel bir tembellik hissi isteklerinize ulaşmanıza, çevrenize destek olmanıza engel teşkil edebilir.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 11’inci evinize giriş yapacak olan Jüpiter sosyal çevrenizi genişletmek için çalışmaya başlayacak. Hayatınıza size maddi manevi destek olabilecek birçok insanla bir araya getirecek. Umut etmek kadar bunun için çabalamalısınız. Böylece hem kariyerinizi hem de sosyal duruşunuzu iyi hale getirecek adımlarınızın karşılığını alabileceksiniz.

Odağınızda para kazanmak ve hayatınızı garantilemek olacağı için karşınıza çıkan iş fırsatlarını ve insanların desteklerini de bu yönde değerlendirebilirsiniz. Bu transit Yengeç burçları için sosyal ve arkadaş çevresinde gelişmeler ve umutlarını gerçekleştirme dönemi. Kalabalık çevreler, büyük ölçekli işler ve alım-satım, toprakla ilgili konular ya da bu konularda sizin öncülük edeceğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Önümüzdeki bir yıllık süreçte size destek olacak yeni kişiler ile tanışmanız muhtemeldir. İdeallerinize, hedeflerinize ulaşmanız için türlü fırsat ve şanslarla karşılaşmaya başlayacaksınız. Sosyal çevre ilişkilerinize karşı daha iyimser, barışçıl ve sahiplenici bir tavır içine girebilirsiniz. Grup çalışmaları içerisine girebilir, kalabalık gruplar içinde aktif bir şekilde rol alabilirsiniz.

Sosyal çevrenizle ilgili fikirleriniz daha felsefi bir hal alabilir. Hayatınıza yabancı uyruklu yeni kişiler girebilir, arkadaşlarınızla beraber uzak yerlere seyahatler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte size kazanç sağlayacak projelere de başlangıç yapabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alabilir, iş arıyorsanız eğer organizatörlük gibi işlerle ilgilenebilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: 10’uncu evinize giriş yapan Jüpiter; iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda sizlere türlü şans, destek ve olanaklar sunmaya başlayacaktır. Yalnızca maddi açılardan değil, manevi yönlerden de çeşitli kazançlar elde edebileceğiniz bir yıllık bir süreç diyebiliriz. Bulunduğunuz statüyü korumak, geliştirmek önceliğiniz haline gelebilir. Kendi bildiğiz yoldan ilerlemek isteyebilirsiniz ancak bu noktada farklı fikirlere de açık olmalısınız.

İşinizle ilgili büyüme, daha kalabalık kesim tarafından tanınma, toplumsal statünüzde yükseliş meydana gelebilecektir. Bir çoğunuz ünlü olma, ön plana çıkma fırsatı yakalayacaksınız, yetenekleriniz veya doğal yeteneklerinizle. Kendi işi olanlar işlerde artış ve büyümeye doğru gidecekler. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda daha iyimser yaklaşım sergileyebilirsiniz.

Her şey çok da fazla çaba sarf etmeden kendiliğinden gelişebilir. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili daha çok bilgi sahibi olacaksınız. İşinizle ilgili bol bol seyahat etmeniz gerekebilir bu seyahatlerin bir kısmı yurt dışı yolculukları olabilir. Hayatta belki de gelebileceğiniz en yüksek en iyi noktaya gelmeye başlayacaksınız. İş hayatınızdan kazandığınız gelirlerde ciddi bir artışlar başlıyor. Dünyaya karşı olan sorumluluklarınızı çok daha rahat bir şekilde yerine getirebileceksiniz. Bir çoğunuz isminizin başına bir titr kazanacaksınız.

Gücünüz ve bunu sürdürme gayretiniz yanlış anlaşılabilir, olumsuz etkiler doğurabilir. Bunların etkisini en aza indirmek adına içinde bulunduğunuz durumun farkında olarak hareket etmelisiniz. Bu transit Aslan burçları için kariyerde önemli kazançlar ve toplumdaki rolünü büyütme olacaktır.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: 9’uncu evinize giriş yapacak olan Jüpiter; hayatınıza bolca seyahat getiriyor. Ayrıca maddi açıdan da oldukça şanslı bir döneme giriyorsunuz. Özellikle yurtdışı bağlantılı işler, sosyal ağlar, yazı ve editörlük işleri veya eğitimini aldığınız alanlarda sesinizi daha gür bir şekilde duyurabilirsiniz. Pratiğe dökmek ve somut durumlarla ilerlemekte büyük avantaj yakalayabilirsiniz.


Bu bir yıllık transit süreci size yabancı ve yurtdışı kökenli maddi kazanımlar ve hayata daha geniş bir pencereden bakma imkanı sunabilir. Yeni bir eğitim sürecine başlayabilirsiniz, özellikle yabancı dil olabilir mesela bu! Hukuki problemler daha hızlı ve sizin lehinize bir şekilde sonuçlanabilir. Bazılarınız yarım bıraktığı yüksek öğrenime geri dönebilir. Bazılarınız ani bir kararla yurt dışına yerleşme kararı alabilir.

Ticari/finans amaçlı ve yurt dışı ile ilgili seyahatler olabilir. Yabancılar, yurt dışı ile ilgili konular, eğitim, hukuk, yüksek öğrenim gibi konulardan yana türlü fırsat, şans yakalayabilirsiniz. Bazılarınız medya, tanıtım, halkla ilişkiler, iletişim, yayıncılık sektöründe işe başlayabilir. İthalat ve ihracat ve uluslararası işlerle ilgilenenler ise oldukça şanslı ve bereketli bir sürece başlamış olacaklar.

Yaşamı, kendinizi, dünyayı çok daha fazla sorgulayabilirsiniz ve cevapların daha çok somut şekilde olmasını isteyebilirsiniz. Hatırı sayılır, güçlü, konumu ve mevkisi iyi kişilerden muhteşem destekler alacaksınız. Bu destekler finansal anlamda da olabilir. Yalnız olanlar, uzak yerlerdeki kişiler ile gönül ilişkisi içine girebilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: 8’inci evinize giriş yapan Jüpiter; öncelikle ortaklaşa kazanımlar, başkalarına ait kazançlar, miraslar, nafaka gibi konular üzerinde etkili olacaktır. Başkalarının paraları veya imkanlarından çok daha rahat bir şekilde yararlanabilirsiniz. Ortaklaşa girişimlerden gelen finansal kaynaklar gündeminizde olacak.

Bu bir yıllık süreçte somut, gerçekçi ve kalıcı işlerle, konularla ilgilenmek sizin avantajınıza olacaktır. Zihninizi ve çabanızı bu yöne çevirerek fırsatları görmenizi de kolaylaştırabilir. Maddi kazanımlar, aileden gelen desteklerin dışında ek iş çalışmalarıyla da söz konusu olabilir. Sağlık sorunlarınızla alakalı iyileşmeler elde edebilirsiniz.

Kredi çekmek bu dönem çok daha kolay ve zahmetsiz olacaktır sizin için ama dikkat boyunuzu aşabilecek borçların altına girmeyin. Öğrenciler bu dönem çok daha rahat bir şekilde burs alabilecekler, işlerine yatırım yapacak olanlar kısa vadede geri dönüş sağlayabilecekler.

Ortaklıklardan elde edilen gelirlerle de artışlar meydana geliyor. Eşinizin finansal kazançlarında iyileşme ve artış meydana gelmeye başlayacak. Sponsorluk görüşmeleriniz çok daha olumlu sonuçlanabilir. Olası borçlarınızdan çok daha hızlı bir şekilde kurtulabileceksiniz. Bu elinize geçecek olan bir parayla olabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: 7’nci evinize giriş yapacak olan Jüpiter, ortaklıklar, sözleşmeler, evlilik, ikili ilişkiler alanında sizlere türlü fırsatlar ve olanaklar sağlamak için devreye girecek. Size güzel kazançlar sağlayacak sözleşmelerin altına imza atabilirsiniz. Hem maddi ortaklıklar hem de sosyal arkadaşlıklar konusunda şanslı olabilirsiniz. Hayatınıza dahil olan insanlardan öğreneceklerinizle ufkunuzu genişletebilir, inatçı olduğunuz alanları değiştirme fırsatı bulabilirsiniz.

Destekler ve ortak girişimlerle yeni kazanımlar elde edebilirsiniz. İnsanlarla iletişime geçerken niceliğe değil niteliğe önem vereceğiniz bir döneme adım atıyorsunuz. Sağlam adımlarla ilerlemek ve güven duygusunu baskın tutmak sizi olumsuz durumlardan koruyabilir. Ancak bunun da dozunu kaçırmamalısınız. Fazla sıkı ve dirençli olmak, yaşayacağınız iyi fırsatların önünü kapatabilir.

Yalnız ve bekar olanlar evlilik hazırlığına başlamalı. İkili ilişkilerden yana, partnerinizden ve eşinizden rahatlıkla destek görebileceksiniz. Düşmanlarınız size zarar verecek bir mesafede olamayacaklar, lakin Jüpiter’in koruma kalkanı altında olacaksınız. Düşmanlarınızın kim olduğunu daha net bir şekilde görebileceksiniz. Davalarınız varsa sizin lehinizde sonuçlanmaya başlayabilir.

Partneriniz, ortağınız veya eşinizle birlikte sık sık seyahate çıkabilirsiniz, bu seyahatler yurt dışı seyahatleri olabilir. İlişkilerinizde daha konformist bir tavır sergileyebilirsiniz, her zamankinden çok sahiplenici olabilirsiniz. Eşinize finansal anlamda destek olmanız gerekebilir. Eğer yalnız iseniz, uzun soluklu bir ilişki için kendinizi hazırlayın. İkil ilişkilerinize daha iyimser bir tavır da sergileyebilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: 6’ncı eviniz olan iş, çalışma ortamı, sağlık ve günlük işler alanına giren Jüpiter bu saydığım alanlarla ilgili türlü fırsat, şans ve olanağı beraberinde getirecektir. İş ve çalışma ortamınızda koşullar çok daha iyi bir seviyeye gelebilir. Hayatınızı ileri ve yüksek standartlara ulaştırmak, bunları kalıcı rutinlere dönüştürmek isteyebilirsiniz. Bu konuda hem becerileriniz hem de mevcut işiniz gereği elde edeceğiniz yeni imkanlar size kapılar açabilir. Kullanmayı bilmek önemli olacaktır.

İş ve çalışma ortamınızda ferahlık, bayram havası oluşuyor. İş arayanlar ise sürekli seyahat edebileceğiniz bir işe giriş yapabilirsiniz. Ardı ardına mülakatlara çağırılabilirsiniz. İş ortamınızdan ve günlük yaşamdan çok daha fazla keyif almaya başlayacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz harika olmaya başlıyor. İş yaşamınızdan gelen gelirlerinizde artış bekleyebilirsiniz. Kişisel ve fiziksel gelişim sağlayabilmeniz adına fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ise eğer yediklerinize dikkat etmezseniz hızlı bir şekilde kilo alabilirsiniz ve bu aldığınız kiloları vermek zorlaşabilir. Diyet, spor vb. aktiviteleri hayatınızda canlandırmak için ideal bir süreç Sağlıkla ilgili problemlerin üstesinden daha rahat bir şekilde gelebilirsiniz. Ama siz yine de mide ve boğazınıza dikkat etmeyi unutmayın.

Olumlu yanından ise beden sağlığınız, uyku ve beslenme düzeninizde iyileşmeler, yenilenmeler yapmanız daha kolay olacaktır. Dinlenmek ve sakin vakit geçirmek isterken tamamen hareketlerinizi kısıtlayan bir düzen içerisine girmediğinize emin olmalısınız. Bu transit Yay burçlarına gündelik yaşamın içinde konfor elde etme imkanı, sağlığa dair olumlu gelişmeler, ayrıca yeteneklerini fırsata dönüştürme şansı sunabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Jüpiter 5’inci evinizde transit yapıyor. Doğa sporları, toprakla ilgili işler, tarım ve çiftçilik gibi alanlara ilgi duyabilir, bunların gelir getirici faaliyetlere dönüşmesi için uğraş verebilirsiniz. Havada aşk kokusu var! Özellikle yalnızlar uzun soluklu bir aşk ilişkisine hazır mısınız? Jüpiter sizlerin çok kıskanacağı ve sahipleneceği bir gönül ilişkisine sokmak için kolları sıvamış durumda.

Bunun yanı sıra, Jüpiter’in şans, bolluk, büyüme etkilerini göstereceği diğer alanlar, size zevk veren konular, hobileriniz, çocuklarla ilgili konular, riskli aktiviteler ve yatırımlara ilişkin olacaktır. Gelecek vaat eden işler yapmak, ilişkiler kurmak adına önemli bir zamandasınız. Zamanınızı en çok neye ayırdığınıza dikkat etmelisiniz. Hobilerinizden keyif alacaksınız.

Ayrıca aşk hayatında somut ilerlemeler beklenebilir. Fakat eğlenceyi ve keyfe düşkünlüğü abartma riski var. Kendinizi kaptırmamaya dikkat edin. Evli ve çocuk sahibi olmak isteyenler, işte Jüpiter sayesinde çocuk sahibi olabilirsiniz. Borsa gibi spekülatif işlerden kazanç elde edebilirsiniz.

Yaratıcılık gerektiren işlerde çalışanlar, çanlar sizin için çalıyor kalıcı eserler üretebileceğiniz ve bunlardan kazanç elde edebileceğiniz bir süreç. Bazılarınız yaptıkları işlerle adını duyurabilecekler. Hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz zamanlar. Hayatınızda eğlenceye, keyfe çok daha fazla yer verebilirsiniz. Havadan bir şeyler kazanabilirsiniz, ödül, piyango ya da çok eğlenceli bir tatil!

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: 4’üncü evinize giriş yapacak olan Jüpiter’in etkisiyle özellikle ailevi konularda önemli gelişmeler söz konusu olacaktır. Aileden gelen maddi destek olabilir. Ailenizle birbirinize destek olacağınız durumlar söz konusu olabilir. Bunları geleceğe dönük işlerinizde değerlendirmek ve kullanmak, elde ettiğiniz imkanların kalıcılığını ve istikrarını destekleyecektir.

4’üncü evinize giriş yapacak olan Jüpiter’in etkisiyle; aile yanından ayrılıp kendi evinize mi çıkmak istiyorsunuz veya yıllarca çalıştınız ev sahibi olmak istiyorsunuz ya da evinize belki de çok pahalı bir iç yenileme için kolları sıvayacaksınız. Belki de yaşadığınız muhiti, semti hatta kenti değiştirmek istiyorsunuz? Aile içinde barış ve huzur ortamı mı gerekiyor? Belki de giderleri paylaşacak bir ev arkadaşı? Hangisi olursa olsun Jüpiter hepsi için destek sağlamak üzere göreve hazır olacaktır 1 sene boyunca.

Bu bir yıllık süreçte ailenizle omuz omuza, sırt sırta ilerlemek sizin için oldukça avantajlı olacaktır. Ev, yuva, aile, yaşadığınız yer ile ilgili türlü fırsat, şans ve olanaklarla karşılaşabileceksiniz. Bazılarınız emlak, toprak, bahçe ile ilgili işlerden kazanç elde edebilirler. Ailenizin kökler, atalarınızla ilgili araştırmalarda yapabilir ve onlar hakkında bilgiler edinebilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni planlar yapmak ve bu planları realize edebilmek adına da şanslarla karşılaşabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: 3’üncü evinize giriş yapacak olan Jüpiter sayesinde önümüzdeki bir yıl boyunca iletişim, bilgi alış-verişi, yakın çevre ile ilişkiler, kardeşlerle ilgili konular, komşularla, eğitimle ilgili konularda türlü fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Eğitim ağırlıklı bir dönem ve yakın çevreden gelen önemli maddi-manevi destekler beklenebilir.

Hızlanmaya başlıyor ve hayatınıza yeni bir rutin getiriyorsunuz. İmkanlar gelecektir ancak onlara kapıyı açıp gereğini yapacak olan sizsiniz. Bunun bilincinde ilerlediğinizde hem eğitimlerinizden, deneyimlerinizden iyi sonuçlar elde edebilir hem de kurduğunuz bağlantıların maddi dönüşlerini almaya başlayabilirsiniz.

Çok fazla insan, çok fazla konu ve imkan söz konusu olabileceği için bunların seçimini yaparken uzun vadeli ve kalıcı olanı görmeye çalışmanızda fayda var. Birçok seyahat gündeme gelmeye başlayacak ülke içi, orta uzunlukta seyahatler olacaktır bunlar. Bazılarınız iletişim, yazı, internet, blog, web sitesi gibi kanallar ile adını daha fazla duyurabilecek, yurt dışına açılabilecek.


Bazılarınız bir yayıncı ile anlaşıp ilk kitabını bastırabilir. Yeni şeyler öğrenmek bilhassa yabancı dile başlamak için muhteşem bir zaman! Komşularınızla olası sorunların üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. Bazılarınız, halka ilişkiler, tanıtım, reklam gibi işlerden kazanç elde edebilecekler.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.