Astroloji: Mayıs 2023 aylık burç yorumları

Astroloji: Mayıs 2023 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

mayıs burç yorumları

Astroloji: Mayıs 2023 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık, haftalık, günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Mayıs 2023 burç yorumları

Koç burç yorumları: 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması’nın etkisiyle kariyer ve iş hayatına odaklanacağınız bir dönem olabilir. Bu tutulma, iş hayatınızdaki hedefleri ve gelecekteki planlarınız hakkında düşünmeniz için bir fırsat yaratabilir. Yeni iş olanakları veya terfi gibi kariyerle ilgili önemli kararlar da bu döneme denk gelebilir. Koç burcu, ayrıca finansal konularda daha dikkatli olmalı ve tasarruf etmek veya yatırım yapmak için fırsatları değerlendirmelidir. Bu dönem aynı zamanda Koç burcu için kendini ifade etme ve iletişim becerilerini geliştirme fırsatı da sunabilir.


7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Evinizin, ailenizin içinde bir huzur var. Merkür Retrosu’nun ikili ilişkilerde yarattığı tahribatlara inat, sizlerin 4. Evinde transitte olacak Venüs, ailevi ilişkilerinizde daha uyumlu olmanıza yardımcı olacak. Aileyle yapılabilecek aktiviteler ön plana çıkacaktır. Venüs finansal bir gösterge de olduğu için bir mülk gündemi veya taşınma konularını da ön plana çıkarabilir. veya aileyle bir para pul gündeminiz olabilir. Evinizi güzelleştirmek, yeni bir mobilya, eşya almak istiyorsanız da tam zamanı.

15 Mayıs’ta Merkür’ün Boğa burcundaki geri hareketini sonlandırmasıyla finansal açıdan rahat bir nefes almaya başlayabilirsiniz. Harekete geçmeden önce yeterince hazırlık yaptıysanız üzerinde düşünecek bir konunuz kalmamış olabilir. Bu da artık çalışmalarınızın meyve vermesi sürecini hızlandırabilir. Harcama trafiğinizi normal akışına getirebilir, yaşadığınız sorunların çözümleriyle işinizi sağlama alacağınız çalışmaları da başlatabilirsiniz. Bu süreçte yeni ekipmanlara, ortaklıklara veya alanlara ihtiyaç duyabilirsiniz. İhtiyacınıza ve işinizin gereklerine uygun destekleyici malzemeleri temin edebilirsiniz.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay başlıyor. Finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Bu dönemde kendimizi finansal olarak güvence altına almak bizim için çok önemli olacak. Yeni girişimler, yeni ortaklıklar, yeni iş birlikleri gözümüzü korkutabilir ancak temkini elden bırakmamakla birlikte gerektiği zaman akışa kapılmakta da yarar var. Yeter ki, kriz anında kullanacak bir planımız olsun.

boğa burcu

Boğa burcu Mayıs 2023 burç yorumları

Boğa burç yorumları: 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması seyahat, eğitim ve öğrenimle ilgili konuları gündeme getiriyor. Bu tutulma, farklı kültürleri ve düşünceleri keşfetmeniz ve kendinizi geliştirmeniz için bir fırsat yaratabilir. Yurtdışına seyahat etmek, yabancı dil öğrenmek veya bir akademik kursa kaydolmak gibi konular bu dönemde öne çıkabilir. Ayrıca, Boğa burcu için önemli hukuki konular veya medya ile ilgili konularda da gelişmeler olabilir. Bu dönem aynı zamanda Boğa burcu için uzun vadeli hedefler belirleme ve kariyer planlama açısından da önemli olabilir. Ancak finansal konularda dikkatli olmakta fayda var.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Öncelikle iletişiminizle, tatlı, uyumlu yönlerinizle ön plandasınız. Uyum arayan bir yapıdasınız. Kardeşlerle, yakın akrabalarla veya çocukluk arkadaşlarınızla ortak planlarınız, gündemleriniz olabilir. Bu transit şanslı imzalar, sözleşmeler, ortaklıklı işler konularında size güzel fırsatlar sunabilir. Fakat Merkür Retrosu olduğu için, bu dönemi daha çok planlayarak geçirmeniz ve yeni bir ticari anlaşma yapmamanız önerilir. Kısa süreli tatil kaçamakları faydalı olabilir.

15 Mayıs’ta Merkür’ün burcunuzdaki retro hareketini sonlandırmasıyla verdiğiniz kararların neticeleriyle karşılaşabilirsiniz. Maddi ve manevi konfor alanınıza ulaşmanızın önündeki engelleri kaldırabildiğinizde işlerin yolunda gittiğini görebilirsiniz. Yarım, tamamlanmamış veya bir sebepten masaya yatırmanız gereken bir konu kalmayacağı için ileriye dönük hareket etmeniz kolaylaşabilir. İkili ilişkiler, sağlığınız ve iş hayatınızla ilgili süreçlerinizi nihayete ulaştırmanın rahatlığı dikkatlerden kaçmayacaktır. Jüpiter’in de burcunuza geçiş yapacak olması sakin bir zihinle karşılaşacağınız yeni fırsatları size getirebilir.

19 Mayıs’ta sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeniay, ön plana çıkmana yardım edebilir. Kendi isteklerinin peşinden gideceğin başlangıçlar yapmanı destekleyecek. Hem dış görünümle hem de bedensel sağlığınla her zamankinden daha çok ilgilenmeye başlayabilirsin. İlişkilerde kontrolü ele alabilir ve sevdiğin kişiyi daha fazla sahiplenebilirsin. Kendini daha cesur bir şekilde ifade edebilecek, ön planda olmaktan çekinmeyeceksin. Dış görünüm ve sağlığınla daha çok ilgilenmeye başlayabilirsin. İkili ilişkilerde daha baskın davranabilir, kontrolü ele alabilirsin.

ikizler burcu

İkizler burcu Mayıs 2023 burç yorumları

İkizler burç yorumları: 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması kişisel ilişkiler, ortaklıklar ve yakın çevreyle ilgili konuları gündeme getiriyor. Bu tutulma, mevcut ilişkilerinizi gözden geçirmeniz ve bu ilişkilerdeki sorunları çözmeniz veya iyileştirmeniz için bir fırsat yaratabilir. Yeni ortaklıkların veya işbirliklerinin gündeme gelmesi de mümkündür. Ayrıca, İkizler burcu için sağlık ve günlük rutinleri de önemli bir konu olabilir. Bu dönemde sağlıklı yaşam tarzı veya yeni bir diyet programı gibi konulara odaklanmak faydalı olabilir. İş hayatında da yeni fırsatlar veya projeler gündeme gelebilir. Yine de finansal konularda dikkatli olmakta fayda var.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Para akışınız keyif verecek! Finansal bir gösterge de olan Venüs, bütçenizi anlatan 2. evinizde transitte olacak. Özetle finansal konularda size çok güzel destekler sunabilir. Kiminizin eline sürpriz paralar geçerken, kiminiz de bir maddi gediğini kapatacak. Bu ay bazılarınıza güzel bir mülk haberi de gelebilir. İyicil Venüs’ün bazılarınıza kariyer anlamında da iyi geleceğinin altını çizmek gerek.

15 Mayıs’ta Merkür’ün retro hareketini tamamlamasıyla olayların ve insanların gerçek yüzlerine dair yeni tecrübelerinizle siz de bir başlangıç yapabilirsiniz. Yaşam kalitenizi azaltmak yerine arttırmaya yönelik bir çaba içindesiniz. Dolayısıyla da hem çevrenize hem de kendinize karşı tutumlarınızı da buna göre düzenliyorsunuz. Haksızlıkların lehinize sonuçlanması özellikle çalışma koşullarınızı ve gündelik yaşantınızı toparlamak konusunda size destek olabilir.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay başlıyor. Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. Etrafımıza karşı bir parça güvensizlik hissedebilir, gizli düşmanlarla çevrili olduğumuzu düşünebiliriz. Kendi içimize dönme ve insanlardan uzaklaşma isteğimiz artabilir. Enerjimiz çok yüksek değil. Yeni girişimlere başlamaktansa bir süre kendi başımıza kalmamız ve kendimizi tekrar şarj etmemiz bu dönemde bize daha iyi gelecektir.

yengeç burcu

Yengeç burcu Mayıs 2023 burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması ev, aile ve kişisel yaşamla ilgili konulara odaklanacağınızı gösteriyor. Bu tutulma, eviniz ve ailenizle ilgili konuları gözden geçirmeniz ve bu alanda iyileştirmeler yapmanız için size bir fırsat oluşturabilir. Evde değişiklikler yapmak veya taşınmak gibi konular da gündeme gelebilir. Ayrıca, Yengeç burcu için kariyer ve iş hayatında da gelişmeler olabilir. Bu dönemde kariyer hedeflerinizi gözden geçirmek, yeni iş fırsatları araştırmak veya işte yükselmek için çalışmak faydalı olabilir. Aynı zamanda, Yengeç burcu için ilişkiler ve sosyal yaşamda da gelişmeler olabilir. Yeni arkadaşlıklar veya romantik ilişkiler mümkündür.

7 Mayıs’ta Venüs sizin burcunuza geçiyor. Venüs elbette size bir güzellik, çekicilik, bir tatlılık veriyor bu ay. Lütfen albeninizin farkında olun. Venüs’ün size verdiği o güçlü manyetik enerji ile ilişkilerinizde çok güzel yol alabilirsiniz. Aslında dış görüntünüzde bir değişiklik yapmak için çok uygun bir zamandır veya bu isteği fazlaca hissedersiniz, ama yine de Merkür’ün de Retro olduğu şu zaman diliminde bundan uzak durmanız önerilir.

15 Mayıs’ta Merkür retro sona eriyor. Arkadaş seçimleriniz ve bulunduğunuz çevrelerde yaşadığınız problemlerin sonuna gelebilirsiniz. Bazı kafa karışıklıkları, yanlış anlaşılmalar yaşadıysanız bunların her birinin neden gerçekleştiğini, buradaki mesajın ne olduğunu daha net bir şekilde kavrayabilirsiniz. Bu da sizin arkadaşlık, paylaşım ve iş yapma şeklinizde önemli ve kalıcı değişiklikler yapmanızın önünü açabilir. Maddi getirisi olarak proje ve çalışmalarınızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu dönemde sahip olduğumuz iyi arkadaşlıkların değerini daha çok anlama ihtimalimiz çok fazla. Ayrıca kariyer kazançları açısından da iyi bir döneme giriyoruz. Geleceğimiz için birikim yapmaya başlayabilir, finansal bir plan oluşturabiliriz. Sosyal olduğun bir döneme giriyorsun, arkadaşlarınla paylaşımların artabilir. Farklı gruplar içinde yer alabilir, sosyal ortamını değiştirebilirsin. Eğer çocuk sahibi olmayı planlıyorsan çocuk sahibi olabilirsin. Hedeflerine varmak için yeni adımlar atabilir, geleceğini güvenceye almak isteyebilirsin.

aslan burcu

Aslan burcu Mayıs 2023 burç yorumları

Aslan burç yorumları: 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması aşk, yaratıcılık ve çocuklarla ilgili konulara odaklanacağız bir döneme işaret ediyor. Bu tutulma, romantik hayatınız veya mevcut ilişkileriniz hakkında düşünmenizi ve kendinize gerçekleştirmeniz gereken hedefler belirlemeniz için sizi destekliyor olacak. Ayrıca, Aslan burçları, sanatsal veya yaratıcı projeleri için yeni fikirler bulabilir ve bu konularda kendilerini geliştirmek için daha fazla çaba göstermeleri gerekebilir. Çocuklarla ilgili konularda da önemli kararlar almak için uygun bir zaman olabilir.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Venüs, sizin 12. Evinizde transitte olacak. 12. Ev biraz kontrol dışı konuları anlatır hayatımızda, ama Venüs iyicil bir gezegen. Öncelikle bilinçaltınıza, korkularınıza, endişelerinize iyi gelecek, sizi şifalandıracak. Gizli düşmanlarınızla uyum aradığınız, problem yaşamak istemediğiniz bir dönem olacaktır.
Fakat Venüs 12. Ev transitleri platonik aşkları hortlatabilir, istemsizce bazı aşklara özlem duyabilir, biraz kendi kendinizi yiyebilirsiniz.

15 Mayıs’ta Merkür retro sona eriyor. Nihayet iş hayatınızda bazı adımlarınızı hızlandırabilir ve sonuç almaya başlayabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak, bunların karşılığı bulmak, planlarınızı devreye koymak için iyi bir zamandasınız. Doğru ve yanlış arasındaki ayrımı daha iyi yapabildiğiniz ve bunun elle tutulur sonuçlarını görebildiğiniz için denge kurmak sizin için daha kolay olabilir. Maddi alacaklarınız gündeme gelebilir, tahsilatları gerçekleştirebilirsiniz.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay başlıyor. Merkür’ün de retrodan çıkıp yine Boğa burcunda ilerlemeye başlamasıyla iş ve sosyal hayatında parlayabileceğin bir dönem başlıyor! Bu Yeniay hedeflerine varman için sana yeni kapılar açabilir. Evlilik planların gerçekleşebilir veya çocuk sahibi olabilirsin. Bu süreçte yer veya iş değişiklikleri de gündeme gelebilir. Annenle daha fazla vakit geçirmen gerekebilir. Kendini güvende hissetmek için hem kariyerin hem özel hayatınla ilgili uzun soluklu planlar yapabilirsin. Gereken cesareti gösterebilirsen makul riskler alarak hedeflerine ulaşabilirsin. Ancak her adımını düşünerek atman gerektiğini unutmamalısın.

başak burcu

Başak burcu Mayıs 2023 yorumları

Başak burç yorumları: 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması iletişim, eğitim ve yakın çevreyle ilgili konulara odaklanacağızı gösteriyor. Bu tutulma, kendinizi ifade etme şeklinizi ve iletişim tarzınızı gözden geçirmenizi; kendinizi daha iyi ifade edebilmeniz ve ilişkilerinizde daha sağlıklı iletişim kurmanız için size önemli bir fırsat yaratabilir. Eğitim ve öğrenme de bu dönemde öne çıkabilir. Yeni öğrenme fırsatları, kurslar veya seminerler gündeme gelebilir. Aynı zamanda, seyahat planları veya yurt dışı bağlantıları da bu dönemde gündeme gelebilir.

Başak burcu için finansal konular da bu tutulmanın etkileri arasında olabilir. Bu dönemde finansal konulara daha fazla dikkat etmek ve harcamalarınızı kontrol altında tutmak faydalı olabilir. Ayrıca, kariyer ve iş hayatında da gelişmeler olabilir. Bu dönemde iş arkadaşlarınızla daha iyi bir iletişim kurmak, işte yükselmek veya yeni bir iş fırsatı elde etmek mümkündür.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Hayatınızı değişikliklerle yoluna koymak ve yeni yaşam hedeflerinizi hayata geçirmek için güzel fırsatlarla karşılaşıyor olacaksınız. Sosyal çevre ilişkileriniz gayet hareketli. Arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçireceğiniz bir ay olacaktır. Aşk hayatınız da her an renklenebilir, gayet sosyal ve çapkın bir aydasınız. Aşk fırsatları olabilir. Ancak yeni ilişkiye Merkür retrosu sona erdikten sonra başlamanız önerilir. Kariyer çevrelerinde de dikkat çekiyorsunuz. Bazılarınızı kariyerinde çok güzel haberler bekliyor olabilir.

15 Mayıs’ta Merkür retro sona eriyor. Kendinizdeki, hayatınızdaki eksikleri ve yanlışlıkları fark etmiş olduğunuz için siz de ilerlemeye başlayabilirsiniz. Bir sorgulama ve düzenleme halinde olduğunuz alanlarda netlik bulabilirsiniz. Yaşam koşullarınızı neyin üzerine kuracağınızı belirlediğiniz için yer değişiklikleri yapmak veya mevcut durumunuzu geliştirmek için daha kalıcı adımlar atabilirsiniz. Para kazanmak, çevre edinmek, konuştuğunuz ve savunduğunuz fikirleri bir tarz haline dönüştürmek sizin için öncelikli olabilir. Sabrınızın karşılığını alabilirsiniz.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay başlıyor. İletişim trafiğiniz artıyor. Ancak bu girişimleri yaparken aceleci olmamaya dikkat edin. Evlenmek veya bir ortaklık kurmak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Ortaklıklar ve ilişkiler sayesinde kendinizi de daha iyi tanımanız mümkün olacak. Yabancı ülkelerden veya farklı kültürlerden kişiler ile tanışmanız olası gözüküyor. Kardeş veya kuzenlerinle ilgilenmeni gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Eşinin kardeşleri ile bir araya gelebilirsin. Her durumda sıra dışı çözümler üreterek, alternatifler bulabileceğin bir döneme giriyorsun.

terazi burcu

Terazi burcu Mayıs 2023 burç yorumları

Terazi burç yorumları: 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması para, iş ve kariyerle ilgili konulara odaklanacağızı gösteriyor. Bu tutulma, Terazi burcunun maddi konuları gözden geçirmesi, harcamalarını kontrol altında tutması ve bütçe planlamasını yeniden gözden geçirmesi için bir fırsat yaratabilir. Aynı zamanda, iş hayatında da gelişmeler olabilir. Bu dönemde işte yükselmek veya yeni bir iş fırsatı elde etmek mümkündür. İş arkadaşlarınızla daha iyi bir iletişim kurmak ve işbirliği yapmak faydalı olabilir.

Ayrıca, Terazi burcu için ilişkiler ve sosyal hayat da bu tutulmanın etkileri arasında olabilir. Yeni arkadaşlıklar veya romantik ilişkiler mümkündür. Ancak, bu dönemde finansal konulara dikkat etmek önemlidir ve gereksiz harcamalardan kaçınmak faydalı olabilir. Aynı zamanda, sağlığınıza da özen göstermeniz gerekebilir. Tutulma ayrıca Terazi burcunun kişisel değerleri, inançları ve dünya görüşüyle ilgili konulara da odaklanmasına neden olabilir. Bu dönemde kişisel gelişim ve spiritüel konulara ilgi duyabilirsiniz. Yine de unutmayın ki, astrolojik etkiler kişiden kişiye farklılık gösterir ve Terazi burcu için değişkenlik gösterebilir.


7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Venüs kariyer evinize, 10. evinize güzel haberler getirmek üzere geliyor. Bir kere ay boyu kariyerinizle dikkat çekeceksiniz. Üstlerinizle ve kariyer çevreleriyle iletişiminiz gayet güzel. Bazılarınızın kariyerinde güzel gelişmeler olabilir. Venüs’ün 10. Evinizde gerçekleştirdiği transitle girdiğiniz her ortamda dikkat çekeceksiniz. Size bir popülerlik verecektir Venüs. Ayrıca söz, nişan veya evlilik gibi planlarınız ön plana çıkabilir, fakat Merkür Retrosu’nu bitmesini bekleyin.

15 Mayıs’ta Merkür retro sona eriyor. Finansal konular ve bunların beraberinde gelen sorunları aşmanız kolaylaşabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmekle beraber sizin hakkınızın teslim olması için de mücadelenizi verebilirsiniz. Maddi ve manevi ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek potansiyelinizi yeniden kazanıyorsunuz. Jüpiter’in de Boğa burcunda hareket etmesi alanınızı ve yaptıklarınızın etkisini genişletebilir. Somuta indirgemek, gerçek ve kalıcı işlerle, konularla ilgilenmek sizin avantajınıza olacaktır.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay başlıyor. Bu Yeniay başkasının kaynakları ile ilgili konuları gündeme getirebilir. Mesela eşinin parasıyla ilgili gelişmeler meydana gelebilir. Ayrıca yatırımlar, kredi, vergi, sigorta ve prim ile ilgili yeni bir döneme girmeni sağlayabilir. Yakınlarınla duygusal paylaşımların artabilir. Kendini bir güven krizinin içinde bulma ihtimalin de var. Kendini finansal açından güvende hissetmek için harekete geçebilir, borçlarını yapılandırmak veya yatırımlarını sağlama almak isteyebilirsin. Eşinin veya ailenin gelirlerindeki değişiklik sana olumlu bir şekilde yansıyabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Mayıs 2023 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: 5 Mayıs’ta sizin burcunuzda gerçekleşecek Ay Tutulması ilişkilerle ilgili konulara odaklanacağınız bir döneme işaret ediyor. Bu tutulma, Akrep burcunun romantik ilişkilerinde veya iş ortaklıklarında önemli kararlar almasına neden olabilir. Eğer bir ilişkiniz veya ortaklığınız varsa, bu dönemde bunları yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. İlişkiniz veya ortaklığınızın geleceği hakkında kararlar almak için önemli bir zaman olabilir. Ayrıca, yeni bir ilişki veya iş ortaklığı kurma fırsatı da olabilir.

Tutulma aynı zamanda Akrep burcunun finansal konulara odaklanmasına da neden olabilir. Bu dönemde yatırım yapmak veya finansal planlarınızı gözden geçirmek önemli olabilir. Ayrıca, borçlarınızı ödemek veya bütçenizi düzenlemek için bir fırsat yaratabilir. Ayrıca, bu dönemde sağlıkla ilgili konulara da dikkat etmeniz gerekebilir. Stres veya diğer sağlık sorunları ortaya çıkabilir, bu nedenle stresten kaçınmak ve sağlığınıza özen göstermek önemlidir. Tutulma ayrıca Akrep burcunun kişisel gelişimi ve spiritüel konulara ilgi duyması için bir fırsat yaratabilir. Bu dönemde kendinizi daha iyi tanımak ve içsel dünyanızla ilgili konulara odaklanmak faydalı olabilir.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Öncelikle hayata bakış açınıza iyi gelecektir bu transit. İnanç konularını, yaşam felsefenizi, dünya görüşünüzü besleyecektir. Eğitim konularınız varsa veya mahkemelik bir gündeminiz, bu konularda güzel bir destek sunuyor size gökyüzü. Yurtdışı bağlantılı gündemleriniz varsa veya yurtdışı bağlantılı bir ticaret yapıyorsanız Venüs’ün desteğini göreceksiniz.

15 Mayıs’ta Merkür retronun sona ermesiyle ikili ilişkilerinizdeki sorunlar sona eriyor. Yanlış anlaşılmalar, gizli konular çözüme kavuşuyor. Bu da üzerinizdeki yükü atmanızı kolaylaştıracaktır. Telafi döneminin ardından yeni ve kesin gündemlerle hareket edebilirsiniz. Jüpiter’in de Boğa burcunda ilerlemeye başlamasıyla güçlü ve yerinde kurulan ilişkileri neticelendirmek söz konusu olabilir. Hem maddi ortaklıklar hem de sosyal arkadaşlıklar konusunda şanslı olabilirsiniz.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeniay, eşinin veya partnerinin yaşamındaki ani gelişmelerin habercisi olabilir. Evlilik, ortaklık ve iş birliklerinde yeni sayfalar açabilir, sıra dışı kişilerle tanışabilirsin. Bu dönemde evlilik teklifi alabilir, evlenebilirsin. Karşındaki insanlara güven tazeleyebilirsin. Ayrıca önümüzdeki günlerde düşmanlıklara karşı dikkatli olmanda yarar var. Hayatınızı ikili ilişkiler ve ortaklıklarda yeni bir yöne çekebilirsiniz. Bugünlerde karşına çıkan kişiler, sana hayata farklı bir açıdan bakmayı öğretebilir ve güzel fırsatlar getirebilir. Ancak kuracağın ilişkilerde güven teması ön plana çıkacak veya mevcut ilişkilerinde güven tazelemek isteyeceksin.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Mayıs 2023 burç yorumları

Yay burç yorumları: 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması bir dönüşüm ve değişim zamanına işaret ediyor. Bu tutulma kariyeriniz, iş ve sosyal statünüzle ilgili konulara odaklanmanıza neden olabilir. Bu dönemde iş hayatınızda değişiklikler yaşanabilir. Örneğin, yeni bir iş teklifi alabilir veya mevcut işinizde yükseliş veya değişiklikler olabilir. Ayrıca, iş ilişkilerinde veya ortaklıklarda da değişiklikler olabilir.

Tutulma aynı zamanda Yay burcunun aile ve evle ilgili konulara odaklanmasına da neden olabilir. Bu dönemde evdeki veya ailedeki sorunları çözmek veya ev değiştirmek gibi büyük değişiklikler yapmak için bir fırsat yaratabilir. Ayrıca, tutulma Yay burcunun seyahat, öğrenim ve yeni deneyimlere açık olması için de bir fırsat sunabilir. Yeni bir şeyler öğrenmek, kendinizi geliştirmek ve keşfetmek için bir fırsat yaratabilir.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Finansal bir gösterge de olan Venüs, 8. Evinize, yani finans evinize çok iyi gelecek. Gelir giderleriniz, banka ödemeleri, kredi kartları, krediler, vergiler, sigorta, tazminat, miras, bütün finansal konular dikkat çekiyor ve alacaklarınız için Venüs size bonkör davranıyor. Merkür Retrosu’nun ikili ilişkilerde bizi yorduğu bu dönemde, Venüs, aşk hayatınıza ve bilhassa da cinsel hayatınıza iyi gelecektir.

15 Mayıs’ta Merkür retro sona eriyor. Nihayet işinizle ilgili belirsiz ve sonuçsuz kalan durumları çözmeye başlıyorsunuz. Bir düzen kurmak ve bunu geliştirmek için çaba göstermeniz beklenebilir. Artık buna hazır olduğunuzu fark etmelisiniz. Projelerinizin eksiklerinizi tamamladıysanız ilerlemeniz kolay hale gelebilir. Sorumluluklarınız doğrultusunda kuracağınız iletişim de süreçte etkili olabilir. Bu da yeni bir adım atmanızı kolaylaştıracaktır.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay başlıyor. Bu Yeniay’la beraber, özellikle sağlığınla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir görev veya sorumluluk üstelenmen gerekebilir, bu nedenle yoğun bir tempoda çalışabilir, kendini yorabilirsin. Kendine özen göstermen gereken bir dönem. Akrabalarınla bir araya gelebilirsin. Yeni bir görev üstlenebilirsin ve çok çalışman gerekebilir. Ancak çalışma ortamında seni geliştirecek, uzmanlaştıracak ve farkındalığını artıracak gelişmeler yaşaman da mümkün. Yeni iş arkadaşları edinebilir, yaptığın işe farklılık katabilirsin. Evinin düzenini korumak isteyebilirsin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Mayıs 2023 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması size yeni fırsatlar ve değişimler getirebilir ancak aynı zamanda mevcut durumlarınızda da birtakım zorluklara neden olabilir. Bu dönemde kariyerinizde önemli değişimler ve fırsatlar olabilir. Özellikle yeni bir iş teklifi veya daha iyi bir iş pozisyonu alma şansı ortaya çıkabilir. Ancak, tutulma aynı zamanda mevcut işinizde zorluklar veya değişiklikler getirebilir. Yeni bir projeye başlamak veya kariyerinizi ileriye taşımak için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Ayrıca, finansal konularda da değişimler ve fırsatlar ortaya çıkabilir. Yeni bir yatırım fırsatı veya para kazanma fırsatı gibi şeyler söz konusu olabilir. Ancak, bu dönemde maddi kayıplar veya zorluklar da yaşanabilir, bu nedenle bütçenizi kontrol etmek ve tasarruf yapmak önemlidir. Tutulma ayrıca ilişkilerde de değişiklikler getirebilir. Özellikle romantik ilişkilerde yeni bir başlangıç yapma şansı ortaya çıkabilir veya mevcut ilişkilerde yeni bir döneme girilebilir. Ayrıca, yakın arkadaşlarınızla olan ilişkilerde de değişiklikler olabilir.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Her türlü ikili ilişkiyi anlatan 7. Evinizde, ilişki ve uyum gezegeni Venüs’ü ağırlıyor olacaksınız. Merkür Retrosu ikili ilişkilerde, iletişimsel problemlerden mütevellit sizi zorlarken, Venüs de denge ve uyum desteği verecektir. Evliliğinizde uyumlu zamanlar yaşayabilir veya eşinizden güzel haberler alabilirsiniz.
Şayet ortaklıklı ticari süreçleriniz varsa, işlerinizin uyum içerisinde, tıkır tıkır işlemesi için güzel bir destek geliyor size.

15 Mayıs’ta Merkür retronun sona ermesi, duygusal konulardaki gel gitlerin sonunu getirebilir. Her şeyin sizin için netleştiği bir zaman dilimindesiniz. Gerçek konuları konuşmak, konuşurken birbirini anlamak daha kolay olacaktır. Finansal gündemlerinizde beklentileriniz gerçekleşebilir, hazırlıkları biten yatırımlarınızı hızlandırabilirsiniz. Gündeminiz veya isteğiniz her ne ise bunun gereklerini yerine getirmek konusunda istekli olmalısınız.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay başlıyor. Bu dönemde ilişkimizi bir adım öteye götürmeye karar verebiliriz. Çocuk sahibi olmakla ilgili planlar yapabilir, bu konunda somut adımlar atabilirsin. Çocukların için yatırım yapabilir, onlarla ilgili gelecek planlamaları yapabiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza bize huzur verecek, destek olacak birinin özlemini çekebiliriz veya böyle biri hayatımıza girebilir. Genel olarak yatırımlarınla ilgili konular gündemde olacak.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Mayıs 2023 burç yorumları

Kova burç yorumları: 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması size yeni fırsatlar ve değişimler getirebilir ancak aynı zamanda mevcut durumlarınızda da zorluğa sebep olabilir. Bu dönemde, sosyal ilişkiler ve arkadaşlık konularında önemli değişiklikler yaşanabilir. Yeni bir arkadaşlık, flört veya romantik bir ilişki başlayabilir. Ayrıca, mevcut arkadaşlıklarda da değişimler olabilir ve bazı arkadaşlıklar sonlanabilir. Tutulma aynı zamanda, gruplar veya topluluklarla ilgili konulara da odaklanabilir. Yeni bir grup veya toplulukla tanışma şansı olabilir ve bu sayede yeni fırsatlar keşfedebilirsiniz.

Ayrıca, tutulma aynı zamanda hedefleriniz ve geleceğinizle ilgili konulara da odaklanabilir. Bu dönemde, yeni hedefler belirleme veya mevcut hedeflerinizi yeniden değerlendirme fırsatı elde edebilirsiniz. Tutulma, aynı zamanda kariyer veya işle ilgili konularda da yeni fırsatlar getirebilir. Bu tutulma aynı zamanda stresli bir dönem de olabilir. Özellikle ilişkilerde zorluklar yaşanabilir ve arkadaşlıklarınızda değişimler olabilir. Bu nedenle, iletişim becerilerinizi geliştirmek ve ilişkilerde anlayışlı olmak önemlidir. Tutulma aynı zamanda, hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Venüs’ü, kariyerinizi, iş ortamınızı ve sağlığınızı anlatan 6. Evinizde ağırlıyor olacaksınız. Tabii ki iş ilişkilerinizi olumlu anlamda etkilerken, bilhassa ekip çalışmaları açısından son derece uyumlu bir ay olacak sizin için. İş arayanlar için sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Fakat yine de iş başlangıçlarınızı Merkür Retrosu’nun bitimine erteleyin. Şayet kronik sağlık problemleriniz varsa Venüs size şifa vermek için yanı başınızda olacak.

15 Mayıs’ta Merkür retro sona eriyor. Ev işleriniz ve aile meclisindeki gündemleriniz artık nihayet olağan akışına geri dönebilir. Engellendiğiniz, anlaşma sağlayamadığınız konularda endişelerinizi yenebilir ve kararlar alabilirsiniz. Alım satım ve taşınmayı beraberinde getirecek işlemlerinizi yürürlüğe koyabilirsiniz. Nihai bir sonuca ulaşmak iç huzurunuzu ve aile içindeki dengeyi yaşamanızı kolaylaştırabilir.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Evinle ilgili değişiklikler yapabilirsin. Ev alabilir veya satabilirsin. Aileni güvence altına almak için yatırımlarını gözden geçirebilirsin. Düzenini tekrar gözden geçirebilir, kendine yeni bir düzen kurabilirsin. Bu dönemde ev sahibi olmak, evlenmek, yer değiştirmek gibi konular gündeme gelebilir. Özellikle aileni güvence altına almak için yatırımlarda bulunmak isteyebilirsin. Karşına çıkan fırsatlar ufkunun açılması sağlayacak ve yaşama daha güvenle bakmana yardım edecek.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Mayıs 2023 aylık yorumları

Balık burç yorumları: 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması sizin için içsel bir dönüşüm sürecine işaret ediyor. Bu dönemde, kişisel hedeflerinize ve geleceğinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için yeni yollar keşfedebilir ve kendi duygusal ihtiyaçlarınızı daha iyi anlayabilirsiniz. Ayrıca, tutulma hayatınızda bazı değişikliklere neden olabilir ve yeni fırsatlar sunabilir.

Tutulma aynı zamanda, ilişkiler konusunda da önemli bir etki yaratabilir. Bu dönemde, romantik bir ilişki başlayabilir veya mevcut ilişkinizde yeni bir sayfa açılabilir. Arkadaşlarınızla veya ailenizle olan ilişkilerinizde de bazı değişiklikler yaşanabilir. Hayatınızda gereksiz olan şeyleri geride bırakabilir ve kendinizi yenileme şansı elde edebilirsiniz. Bu dönemde, duygusal yaralarınızı iyileştirmek ve eski travmaları aşmak için çalışabilirsiniz. Ancak, tutulma zamanında özellikle ilişkilerde veya kişisel hedeflerinizle ilgili konularda stresli bir süreç yaşayabilirsiniz. Bu nedenle, kendinize zaman ayırmak ve stresle başa çıkmak için farklı yöntemler denemek önemlidir.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Aşkın gezegeni Venüs, 5. Evinizde, yani aşk evinizde olacak. Bu ay sürpriz aşklara çekilebilir, hali hazırdaki ilişkinizi ise bir rayına oturtabilirsiniz. Merkür Retrosu’nda ikili ilişkilerde zorlanırken, bir yandan da Venüs’ün desteğiyle ayağa kalkıyor gibisiniz. Çocuklarımızı da anlatan 5. evde Venüs, onlarla olan iletişiminizi güzelleştirirken, onlarla beraber yapılacak aktiviteleri daha da keyifli kılıyor. İçinizde sanatın herhangi bir dalına yetenekli bir yükselen Balık varsa, Venüs’ün yaratıcı enerjisiyle çok daha yaratıcı olacaksınız.

15 Mayıs’ta Merkür retro sona eriyor. Ticari konulardaki aksaklıkların son bulması ve işlerin açılması hızlanabilir. Gecikmeli işlemleriniz, sonuçsuz kalan görüşmeleriniz veya hazırlığını yapıp beklemeye aldığınız başvurularınız için harekete geçme zamanına geldiniz. Araç kullanımda uzun vadede fayda görebileceğiniz ürünler tercih edebilirsiniz.


19 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay başlıyor. Kendimizi geliştirmek için eğitim almak istiyorsak, bu dönem iyi bir başlangıç olabilir. İçimizdekileri biriktirip biriktirip sonra da sosyal medyada aniden patlamamakta da büyük yarar var. İletişim trafiğiniz hareketlendirebilir. Önümüzdeki iki haftalık dönemde, kardeşlerinle veya kuzenlerinle bir araya gelebilirsin. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir, akrabalarına ziyaretlerde bulunabilirsin.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.