Kılıçdaroğlu’ndan İnce’ye: Çağrım hala geçerli, buyursun lütfen gelsin

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, adaylıktan çekildiğini açıklayan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce için yaptığı açıklamada, “Benim çağrım hala geçerli. Sayın İnce’yi Türkiye’nin sofrasına bekliyoruz. Buyursun lütfen gelsin” ifadelerini kullandı.

kılıçdaroğlu ince

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, beklenmedik bir açıklama yaparak Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini ancak Milletvekili seçimlerinde Memleket Partisi olarak yer almaya devam edeceklerini açıkladı.

Muharrem İnce’nin açıklamalarının ardından Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, İnce’yi tekrar davet etti.


Kılıçdaroğlu: Buyursun lütfen gelsin

Kılıçdaroğlu’nun “Barış Manço – Halil İbrahim Sofrası” videosunu alıntılayarak gönderdiği paylaşım şöyle:

Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’yi adaylıktan çekilme açıklamasını yapmadan önce de davet etmiş, “Soframız açık, bu pislikleri birlikte temizleyelim siyasetin içinden” demişti

Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin özel hayatıyla ilgili paylaşımlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. İnce ile görüştüğünü belirten Kılıçdaroğlu, “Bunu yapanlar operasyoncudur, şantajcıdır, montajcı pisliklerdir. Çünkü bunlar yabancı istihbaratçıların eline düşmüş zavallı kimselerdir. Gelmek istiyorsa otursun soframıza değişimi birlikte getirelim. Bu pislikleri birlikte temizleyelim siyasetin içinden” diye konuştu.


Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin geçirdiği rahatsızlık ve özel hayatıyla ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlara ilişkin gazeteci İsmail Saymaz’a açıklamalarda bulundu.

“BUNU YAPANLAR ŞANTAJCIDIR, MONTAJCI PİSLİKLERDİR”

Kılıçdaroğlu şunları söyledi; “Bugün rahatsızlığını duyduğum andan itibaren kendisine ulaşmaya çalışıyordum ancak ulaşamıyordum, sonunda ulaşabildim. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Bunu yapanlar operasyoncudur, şantajcıdır, montajcı pisliklerdir. Bunları siyasetten de toplumdan da söküp atmak gerekir.

“BU PİSLİKLERİ BİRLİKTE TEMİZLEYELİM SİYASETİN İÇİNDEN”

Çünkü bunlar yabancı istihbaratçıların eline düşmüş zavallı kimselerdir. Buradan net söylemek istiyorum ki Halil İbrahim soframız ona hep açıktır. Gelmek istiyorsa otursun soframıza değişimi birlikte getirelim. Bu pislikleri birlikte temizleyelim siyasetin içinden.”

NE OLMUŞTU?


Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye ait olduğu iddia edilen müstehcen görüntüler sosyal medyaya servis edildi. Yaşanan gelişmenin ardından sağlık sorunları yaşadığı öne sürülen İnce, programlanan iki mitingini iptal etti.

Adaylıktan çekilen Muharrem İnce’ye verilecek oylara ne olacak?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.