Astroloji: 18 Haziran İkizler Yeni Ayı burç yorumları

Astroloji: 18 Haziran İkizler burcunda Yeni Ay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 18 Haziran İkizler Yeni Ayı burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Hayatınızda “bundan sonra” ile başlayan cümlelere sıklıkla yer vereceğiniz bir dönemece geldiniz. Bireysel alanınızın sınırları konusunda stres yaşıyor olabilirsiniz. Kimse sizin sınırlarınızı zorlamıyor siz daha fazla elastikiyet ihtiyacı içindesiniz. Genel sağlık, spor, diyet konularında yüksek motivasyona sahip olabilirsiniz. Sosyal ve mental açıdan daha iyi hissedeceğiniz, bu hisleri bir yatırıma ve fikre dönüştüreceğiniz gelişmeler söz konusu olabilir.


Yakın dostlarla, kardeşlerle daha içli dışlı olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Küçük ticari adımların büyük kazanç kapılarını aralaması mümkün. Eğitim ve seyahatler, yeni oluşumlar içinde yer almak size iyi gelebilir. Yani küçük bir proje, gelip geçici işler diye nitelendirdiğiniz alanlarda durumlar değişebilir.

Attığınız minik bir adım geleceğinizi ele geçirecektir. Sosyal medya işleri, teknolojik konular ve ticari görüşmeler hız kazanabilir. Kendinizi yetenekli olduğunuz alanlarda parlatmak için konuşmalı ve projelerinizi ortaya çıkarmalısınız Emin olduğunuz her şeyi ilerletmek ve geliştirmek size hem sosyal açıdan hem de işinizle ilgili konularda büyük şans getirebilir.

27 Haziran’a kadar daha sosyal ve dışa dönük bir ruh haliyle ilerleyebilirsiniz. Yoğun bir trafiğin içinde yer almak sizi pek çok imkanla ve insanla buluşturabilir. Düşüncelerinizi paylaşacağınız mecralarda bulunmak sizi motive etse de bu paylaşımları kimlerle yaptığınıza dikkat etmenizde fayda var. Dedikodu ve asılsız haberlere maruz kalmamak adına bu konuda daha tedbirli olmaya çalışmalısınız.

Kendinizi geliştireceğiniz yeni alanlar keşfedebilir, iş görüşmeleri yapabilir, özellikle yakınlarınızla olan ilişkilerinizi destekleyecek konularla ilgilenebilirsiniz. Elektronik cihazlarınızın bakımı ya da yenilenmesi gibi durumlar gündeme gelebilir, araç sahibi olmak, ehliyet almak ya da ilgilendiğiniz bir alanda sertifikalı eğitim programlarına yönelebilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Para kaynaklarınızın artabileceği bir dönemdesiniz. Aynı anda iki proje yürütebilir ya da iki farklı alanda varlık gösterebilirsiniz. Parasal sıkıntılarınızı sona erdirmek için güzel zamanlar. Korkularınızla yüzleşin, o ilk başarısız olduğunuz, parasız kaldığınız anı hatırlayın. Zaman değişti, siz değiştiniz ve artık para sizin korkulu rüyanız değil.

Finansal konulardaki çalışmalarınızın hız kazanacağı, sonuçlanacağı ve size yeni fırsatlar sunacağı bir döneme girebilirsiniz. Geçmiş, borçlarını kapatmak isteyecektir; eski alacaklar, hak edişler art arda elinize geçebilir. Kaygılı ve endişeli olduğunuz pek çok konuda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bağımlı olduğunuz, yoksunluğundan korktuğunuz her ne varsa (para, iş, aile, eş, sağlık vb.) geride bırakabilirsiniz. Değerlisiniz ve size değer katacağını düşündüğünüz her şeye sahip olabilirsiniz.

Ödemelerinizi tahsil edebilir ve yeni kaynakları araştırabilirsiniz. Manevi ve sosyal açıdan da sizin için önemli bir süreç olabilir. Sevdiklerinizle ya da tanımadığınız kişilerle gireceğiniz diyaloglar sayesinde onlar için iyi olabilecek seçenekleri de ortaya çıkarabilirsiniz. Bunu kendiniz için de uygulamayı başardığınızda yeni bir sayfa açmak kadar o sayfayı neyle doldurduğunuzun da önemli olduğunu fark edeceksiniz.

27 Haziran’a kadar maddi durumunuzu geliştirmeye yönelik adımlar ve görüşmeler gündeme gelebilir. Kendinize daha esnek ve rahat bir yaşam şekli oluşturmak isteyebilirsiniz. İş görüşmeleri, araştırma ve planlamalar, özellikle el becerinizle elde edecekleriniz size önemli kapılar açabilir. Aktif ve fikirleriyle dikkat çeken biri olmanın ödüllerini alabilirsiniz. Konuştuklarınızın ve yaptıklarınızın farkında olarak ilerlediğinizde iyi bir etki bırakabilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu yeniay size yeni düşüncelerin ışığında bazı önemli kararlar aldırabilir. Sizin için yaşamın her alanında yenilikten söz edilebilir. İmaj değişikliği, yaşam alanını düzenleme gibi konularda güçlü bir motivasyona sahip olabilirsiniz. Sağlık, spor, beslenme konusunda daha titiz davranmanızı önerebilirim. Sosyal çevreniz genişleyebilir. Arkadaşlar ve dostlarınızla organizasyonlara katılabilirsiniz.

Hayatınıza giren yeni kişiler yeni tutkularınızın mimarı olabilir. Size yeni benliğiniz konusunda ilham verebilirler. Yepyeni bir yaşam planı, gelecek hayali ve ufka sahip olmanızı destekleyeceklerdir. Bütünsel çalışmalar, gruplar içindeki başarılardan fazlaca besleneceksiniz. Hiç aklıma gelmezdi dedirten, başarı öyküleri yazabilirsiniz.

Kontrolü kendi istediğiniz yöne çekebilir, yaşamak istediğiniz düzeni kurmak adına adım atabilirsiniz. Bu konuda enerjik ve cesaretle dolu olduğunu hissedebilirsiniz. Bunu doğru ve güzel işlerde kullanmak adına aklınızın ve aklınızın gücünün farkında olun. Yaşam şeklinizi, tarzınızı ve ilişkilere olan yaklaşımlarınızı düşünüp bunları değiştirebilirsiniz. Bu da size yeni insanlara ve konulara açılma konusunda önemli fırsatlar sunabilir. Hem sağlığınız hem de dış görünüşünüz için spora başlayabilir, rahatsızlıklarınız için doktorunuzla görüşebilir ve yeni bir beslenme düzenine geçebilirsiniz.

Merkür de sizin burcunuzda hareket ediyor. 27 Haziran’a kadar hareketli ve bol konuşmalı zamanlar yaşayabilirsiniz. Kendinizden konuşmak, merak ettiklerinizi öğrenmek, öğrendiklerinizi uygulamak adına önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu da çevrenizin dikkatini çekmeniz anlamına gelecektir. Sakin geçen zamanların ardından şimdi daha görünür ve aktif bir tarz benimseyebilirsiniz.

Tutumlarınızın ve sözlerinizin yanlış anlaşılmaması, asılsız konuların gölgesinde de kalmamak adına ne düşündüğünüze ve ne konuştuğunuza dikkat etmenizde fayda var. Çevrenizin olumsuz tepkilerini almamak ya da olumsuz etkilerin altında kalmamak bu dönemi en güzel şekilde geçirmenizi sağlayacaktır.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: İçinizde kalmış, kendinizden bile sakladığınız pek çok şeyle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Artık üzüntüden, yalnızlıktan, kırmaktan, kırılmaktan korkmamayı öğrendiniz. Duygusal bağımlılıklarınızı fark ettikçe yönetebilir hale geldiniz. Geleceği düşünmek ya da şimdinin tadını çıkarmak anılara ihanet sayılmaz. Ruhsal-duygusal-zihinsel ve fiziksel konforu korumak için harcadığınız enerjiyi mutlu bir gelecek için kullanın.

Kariyerinize odaklanmanız, iş hayatınızı yapılandırmanız gereken bir dönemdesiniz. Baskı hissettiğiniz alanda büyüme ve ilerleme şansı elde edeceğinizi unutmayın. İçe dönme değil dışa açılma zamanlarından geçiyorsunuz. Dedikodu ve söylentilerin ortaya çıkışı ile geçmişteki bazı hesapları kesin olarak kapatabilirsiniz.

Ne düşüneceğinizi, hissedeceğinizi veya söyleyeceğinizi bilemediğiniz durumlar doğabilir. Bunların hepsini doğru anlayın ve yaşamak için kendinize izin verin. Böylece sizin için hazırlanan planı daha iyi görebilirsiniz. Kendinizi tüm bu olumsuz fazlalıklardan arındırdığınızda içsel olarak daha mutlu ve rahat olduğunuzu fark edebilirsiniz. Yeni tecrübeler edinmekten korkmamak bu süreçte kendiniz için yapacağınız en büyük iyilik olabilir.

27 Haziran’a kadar çevrenizden sıkça haberler alacağınız ve bunlara göre hareket etmek isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Arkanızdan konuşulanlar, sizden gizlenenler veya sizin saklı tuttuklarınızın ortaya çıkması ilişkilerdeki dengeleri değiştirebilir. Kime güveneceğiniz konusunda emin olamayabilirsiniz.

Kendinizi bunlardan korumak adına paylaşımlarınızı kısıtlamanızda, bazı fikirleri ve planları kendinize saklamanızda fayda var. İçinizden gelenleri konuşmak istediğinizde ya da buna mecbur kaldığınızda da iki düşünüp bir konuşmak sizi yanlış anlaşılmaların, küslüklerin etkisinden kurtarabilir.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Sosyal hayatınız hareketleniyor. İçinde bulunduğunuz grupların tatil planlarına dahil olmak istersiniz. Eski dost ve arkadaşlarla paylaşımlarda bulunmak isteyebilir ve o çevreden neden uzaklaştığınızı hatırlamak zorunda kalabilirsiniz. Yabancılarla iş-eğitim projeleriniz desteklenir. Artık gelecekten farklı beklentileriniz var. Kolektife katkı sunmaktan, toplumu ileriye taşıyacak projelerde yer almaktan beslenebileceğiniz bir dönemdesiniz.

Kendinizi sosyal açıdan daha fazla ön plana çıkarabilir, yeni ortamların ve gündemlerin etkisiyle statü sahibi olabilirsiniz. Tanınırlığınızın artacağı mecralarda bulunmak size yeni fırsatlar konusunda yeşil ışık yakabilir. Yeni bir uğraş edinebilir, kendinize bunun üzerinden bir gelir kapısı ya da çevre oluşturabilirsiniz. Beklettiğiniz, ertelediğiniz her şeyi ortaya çıkarmak adına önemli etkiler altındasınız, bunları değerlendirin.

27 Haziran’a kadar yeni arkadaş çevrelerine girebilir, yeni gündemler edinebilir ve tecrübelerinizi geliştirebilirsiniz. İletişim kurma ve organizasyon kurma becerilerinizi gösterebileceğiniz projeler yapabilir, hem maddi hem de sosyal getirisi olan işler oluşturabilirsiniz. Kendinize bir yol belirlediğinizin farkında olmanız gereken bir etkiyle karşıya karşıya olduğunuzu unutmayın.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Yeni bir iş teklifi almanız, ek kazanç fırsatları elde etmeniz, terfi almanız mümkün. Kariyer hayatınız ile ilgili kararlar almanız, adımlar atmanız gerekecek. Paranın kazanılması, paylaşılması, değerlendirilmesi konusunda yeni fikirler geliştireceksiniz. Yeni fikirlerinizin kabul görmesi, anlaşılması zaman alabilir. Miras, nafaka yoluyla elde edilen gelirler, alacak-verecek hesaplarının kapanması gündeme gelecek.


“İşim, maddi-manevi tüm değerler geçici, baki olan benim” diyebilen Başaklar için hayatın her alanında büyüme, gelişme fırsatları sıraya girebilir. Bu yeni ay; hedeflerinizin ne olduğunu, ne yönde ilerlemeniz gerektiğini size bir kez daha hatırlatabilir. İş kurmak, eğitimini aldığınız alanlarda çalışmalar yapmak, sosyal mecraları kullanmak adına iyi bir dönem olabilir. Popüler ve insanların odağında olacağınız bir süreçtesiniz. Bu ilgiyi kullanarak kendinizden daha çok söz ettirecek çalışmalarınızı sunabilirsiniz. Hem duruşunuzla hem de iş yapma potansiyelinizde sosyal açıdan da önemli arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün de İkizler burcundaki hareketi, yetiştiğiniz ve çalışmalar yaptığınız alanlarda daha etkin bir sistem kurmanıza yardımcı olabilir. İş görüşmeleri, kendi fikirlerinizden bir iş kurmak, sosyal medya ve yazı işleri gibi konulara fazlasıyla kafa yorabilirsiniz. Aynı anda birçok alanda yer almak, birçok işi takip etmek sizi daha öncesinde yorduysa bundan dersler çıkararak ilerlemelisiniz. Tavırlarınız ve çalışma stiliniz değiştiğinde işinizle ilgili sonuçlanmaların da değişeceğini bilerek hareket ettiğinizde her şeye zamanınız ve azminiz yetecektir.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Uluslararası iş, eğitim, seyahat fırsatları doğabilir. Bir sebeple ertelemek zorunda kaldığınız planlarınızı artık hayata geçirebilirsiniz. İdeallerinizden, hayallerinizden, tutkularınızdan vaz geçmemelisiniz. Yaşamınıza yeniden yön vermek isterseniz destekleneceksiniz. İki farklı konuda aynı anda (aile,iş vb.) karar almanız, plan yapmanız, uygulamaya geçmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerde, evlilikte ılımlı adımlar attıkça güzel sonuçlar alınabilir. Anlaşılmak istiyorsanız karşı tarafı anlamaya çalışmakla başlayabilirsiniz. İlişkilerde adil ve dengeli olmaya özen göstermeniz gereklidir.

Neye inanıyorsanız onun için emek vermek ve adım atmak isteyebilirsiniz. Eğitim hayatınız, iş tecrübeleriniz ve sosyal bağlantılarınız size bu konuda önemli destekler sunabilir. Birikimlerinizi değerlendirerek kendi yeteneklerinizi değerlendireceğiniz, kişisel düzeyde gelişim sağlayabileceğiniz ve bunu tanıtabileceğiniz mecralar oluşturabilirsiniz. Sizin olmasını istediğiniz her şeyi hayatınıza dahil etmek için çaba göstermeye hazırsınız.

27 Haziran’a kadar İkizler’de hareket eden Merkür de yarım kalan ya da bir sebepten askıya aldığınız, üzerinde çalıştığınız konuları hızlandırabilir. Eğitiminiz, sınavlarınız ve geçiş süreçlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bunun getirisi olarak yeni insanlarla tanışmak ve daha ileri seviyeye ulaşmak için farklı yerlere, farklı bilgilere de merak salabilirsiniz. Bu merakınız size pek çok bilgiyi ve kazanç kaynağını getirebilir. Hukuksal ve devlet dairelerindeki işlemler konusunda elinizi çabuk tutmak, sonuçlandırmak isteyebilirsiniz. Dalgınlıkla ya da tam olarak emin olamadığınız durumlar yüzünden hatalar yapmamak için işin uzmanıyla hareket etmenizde fayda var.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Kararsız, gergin ve kaygılı hissediyor olabilirsiniz. Tutkuyla istediğiniz ne varsa dört elle sarılmanız gerekecektir. Konunun maddi ya da manevi olması fark etmez. Değerinize değer katacak adımlar atabilecek bir eşiğe geldiniz. Ortak kazanç ve harcamalarınızı (borç, alacak, kredi, miras vb.) planlamanız gereken bir dönemdesiniz. İkili ilişkilerde maddi-manevi sorumluluklar ve hak edişleri tekrar gözden geçirin.

Yoğun iş temponuzun karşılığını almak üzere planlamalar yapınız. Kendinizi ve karşı tarafı zora sokmadığınızdan emin olun. Adil paylaşım, her iki tarafın geleceğe güvenle bakması ve ileri adımlar atması sonucunu doğurabilir. Artık sadece önünüze bakmanız gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Maddi getiriler ve aileden gelecek desteklerle ekonomik sorunlarınızı çözebilir, yeni yatırım ve birikimler üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

Hem ruhen hem de fiziksel olarak kendinizi hafiflemiş hissedebilirsiniz. Bu da işinizi geliştirmek konusunda size büyük avantaj sağlayacaktır. Sağlık sorunları ve cerrahi müdahaleler gibi gündemleriniz olabilir, rahatsızlıklarınızın son bulmasıyla beraber daha zinde hareket edebilirsiniz.

27 Haziran’a kadar finansal konularda nasıl yol izlemeniz gerektiği netleşebilir. Borçlanmalar karşısında temkinli olduğunuzda imkanlarınızı, size gelecek destekleri en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Kendinize yeni seçenekler bulabilir, üzerinde çalıştığınız işleri ve fikirleri işlemeye başlayabilirsiniz. Daha enerjik ve motive olmanız bu süreci daha geçirmenizi sağlayabilir. Ancak bu durumu boşvermek ya da geçiştirmekle karıştırmamalısınız.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Ortaklarınız veya duygusal birliktelik yaşadığınız kişilerle ilgili kafanızı karıştıran durumlar mı var? Gelecekle ilgili düşüncelerinizi açıkça paylaşmanız yerinde bir adım olabilir. Uzun ve anlamlı birlikteliklere adım atabileceğiniz bir dönemdesiniz. Aşk, yalnız yayların elinden tutacaktır, aşık yaylar ise ilişkilerini geleceğe taşımanın yolunu bulmaya çalışacaktır.

Ruhsal-duygusal-zihinsel ve fiziksel olarak iş birliği içinde olduğunuz kişilerle sürtüşmeler yaşıyor olabilirsiniz. İdeal tutum, sorunun gerçek nedenini bulmaya çalışmanızdır. Nedeni bildikten sonra çatışmadan uzak durmak, çözümleri hayata geçirmek kolay olabilir. Yalnız Yaylar yeni girdikleri sosyal çevrelerde dostlukla başlayan yeni aşklara yelken açabilirler.

İkili ilişkiler alanında önemli ve mutlu adımlar atabilirsiniz. Sorunların çözülmesi, ortaklıkların iyileşmesi, yeni adımların atılması gibi durumlar zihninizin rahatlamasını sağlayacaktır. Bunu mümkün kılmak için de duyduklarınızdan, bunu size kimin ulaştırdığınızdan emin olmalısınız. Terfi, sorumluluk ve statü değişiklikleri, yeni iş görüşmeleri ve arayışları için ideal bir zamandasınız. Duygusal ilişkiler, yeni heyecanlar, mevcut ilişkinize dair kararlar gündeme gelebilir.

27 Haziran’a kadar ilişkiler ve iş konularınız hız kazanabilir, kararlarınızı uygulamak sizin için daha kolay hale gelebilir. Gergin ve sabırsız tavırlardan kaçındığınız sürece pek çok fırsatı lehinize kullanabilirsiniz. Düşüncelerinizden, beklentilerinizden ve işinizden emin olmalısınız. İş ortamınızı veya koşullarınızı değiştirecek görüşmeler yapabilir, anlaşma ve sözleşmeler imzalayabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Günlük sorumluluklar sizi fazlaca yormuş olabilir. Hatta rutinler içinde kaybolmuş hissediyor olabilirsiniz. Geleceğe yönelik hayaller kurmak, ileri adımlar atmak için uygun bir dönemdesiniz. Yeni bir işe başlamak, yeni iş arkadaşlarıyla farklı paylaşımlarda bulunmak size iyi gelecektir. Spor, beslenme, sağlığa özen günlük hayatınızın olmazsa olmazları haline gelmelidir. Yaşam alanınız değiştikçe gelecekten beklentilerinizde değişecektir. Çatışmaya açık kişilerden, ortamlardan uzak durun. Böyle olmalı dediğiniz her şey artık başka türlü olmak zorunda.

Ev, aile hayatınızda köklü değişiklikler gerçekleşecektir. Yeni rutinlerinize uyum sağladıkça iç huzuruna ulaşacaksınız. Günlük hayatınızın akışını etkileyecek yenilikler yapabilirsiniz. Hayatınıza yeni bir düzen getirmek adına bugüne kadar yaptıklarınızın dışına çıkabilirsiniz. İş ortamınız, iş yapma şekliniz ve alışkanlıklarınızda bir değişime gitmeye kararlı olabilirsiniz. Yoğun bir iletişim trafiğiniz olabilir, üstleriniz ya da iş ortaklarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Yeni insanlar tanımak konusundaki çekincelerinizi de bu vesileyle aşabilirsiniz. Sağlığınızı riske atacak sporlardan ve ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Merkür’ün İkizler burcundaki hareketi, 27 Haziran’a kadar iş ortamınızdaki trafiği hızlandırabilir. Birden çok konuyla ilgilenebilir, yeni sorumluluklar edinebilirsiniz. Zamanı doğru kullandığınızda ve işbirliklerine önem verdiğinizde sürecin düşündüğünüz gibi olmadığını görebilirsiniz.

Hem üstlerinizle hem de iş arkadaşlarınızla yapacağınız görüşmeler, fikir alışverişleri gelişimizi hızlandırabilir. Özellikle iş görüşmelerinin sonuçlanması ve yeni anlaşmaların hazırlanması gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Enerjik ve hızlı hareket ediyor olmanız bazı küçük kazalara sebebiyet verebilir. Gerek konuşmalarınıza gerekse hareketlerinize dikkat etmelisiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Heyecanlarından vazgeçmeyen daha özgür biri olarak yolunuza devam ediniz. En büyük sorumluluğunuz yaşamaktır. Rekabetçi, mücadeleci olan değil vicdanlı, şefkatli olan kazanır. Bugüne kadar sahneyi reddetmiş olsanız dahi artık ışıklar sizi gösterecektir. Yaratımda bulunmak istediğiniz pek çok alanda başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Yazılı ve sözlü iletişim, sosyal medya aracılığı ile büyüme ve kazanç elde edebilirsiniz.

Yakın çevre ve arkadaşlar tarafından destekleneceğiniz bir dönemdesiniz. Aşk hayatınızla, çocuklarınızla ilgili yeni kararlar alabilir, ileri adımlar atabilirsiniz. Esas mesele hayatı keyifli hale getirebilmektir. Yetenekleriniz ve düşüncelerinizi paylaşmak için yeni fırsatlar bulabilirsiniz. Daha cesur ve daha iyi işlenmiş fikirlerle hareket ediyor olmak, çevrenizden de beklenen desteği almanızı sağlayacaktır.

Seyahat ve tatil planları, yeni ortamlara girmenizi ve duygusal etkileşimleri hızlandırabilir. Tanışmalar, sosyal mecraları kullanarak etkileşimler oluşturmak hayatınıza yeni bir renk katabilir. Çocuk sahibi olmak, çocuklarınızın geleceğiyle ilgili adımlar atmak ve ilişkinize dair önemli kararlar almak için bu etkiyi kullanmanızda fayda var.

27 Haziran’a kadar kendinize, hayallerinize daha fazla yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Heyecanlı ve çok yönlü olabilirsiniz. Durağan bir zaman diliminin ardından hem aklınızı hem de çevrenizi de hareketlendirecek çalışmalar başlatabilirsiniz. İnsanları bir araya getirmek, aynı paydada aynı isteklerle buluşan topluluklar kurmak motivasyonunuzu da arttıracaktır.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Aile, yuva, özdeğer konuları yeniay gündeminiz. Kendinizi güvende hissettiğiniz alanları, yuvam dediğiniz yerleri değiştirmek isteyebilirsiniz. Aile içinde yaşanan belirsizlikler, dengesizlikler üzerine düşünmeniz gerekebilir. Tükenmekte olduğunuzu hissediyor ve yönünüzü bulmakta zorluk çekiyorsunuz. Esas kabul edemediğinizi veya değiştirmeye çalıştığınızın ne olduğunu tespit etmeye çalışmalısınız.

Maddi koşulları fazlaca kafanıza takıyor olabilirsiniz. Şu an sahip olduğunuz maddi-manevi kıymetleri korumak önceliğiniz olsun. Öfke kontrolünü sağlamak adına yoga, nefes egzersizleri, meditasyon size iyi gelebilir. Bu yeni ay, sosyal çevrenizde yeni insanlarla tanışmanıza, yeni projelere dahil olmanıza veya mevcut projelerinizi geliştirmenize yardımcı olabilir. Bu Yeni Ay aynı zamanda özgürlük, bağımsızlık ve macera arayışınızı da vurgulayabilir ve size yeni fırsatlar sunabilir. Yeni Ay enerjisiyle birlikte, kafanızdaki projeleri hayata geçirmek için cesaret ve kararlılık kazanabilirsiniz.


Merkür’ün de İkizler burcundaki hareketinin etkisiyle 27 Haziran’a kadar ailenizle sıkça ve keyif vakit geçireceğiniz bir dönemi başlatabilir. Birbirinize zaman ayırmak, paylaşımlarda bulunmak, fikirleriniz üzerine konuşmak herkese iyi gelecektir. İyi bir zemin oluşturduğunuzda fikir ayrılıkları ya da anlaşmazlıkların önüne geçmeniz de kolaylaşabilir. Ev işleri, düzenleme, tadilat ve alım satım gibi konular gündeminize gelebilir, hızlı kararlar alabilirsiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.