Astroloji: 26 Haziran – 2 Temmuz haftalık burç yorumları

Astroloji: 26 Haziran – 2 Temmuz haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 26 Haziran – 2 Temmuz haftalık burç yorumları. 26 Haziran, 27 Haziran, 28 Haziran, 29 Haziran, 30 Haziran, 1 Temmuz ve 2 Temmuz tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.


koç burcu

Koç burcu 26 Haziran – 2 Temmuz haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta aile içindeki konuşmalar ve gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Çözülmesi gereken sorunlar, alınması gereken kararlarda aile bütünlüğünü öncelikli hale getirebilirsiniz. Yoğun duygular ve dürtüler içinde olduğunuzu düşünebilirsiniz. Duygusal hissetmek, geçmişte yaşadıklarınızın etkisini taşımak sizi ileriye götürmek alıkoyabilir.

Bile bile bir hataya düşmek yerine ne hissettiğinizin ve nasıl bir durumun içinde olduğunuzun farkına varmalısınız. Hassasiyetinizi bunun için kullanmanız motivasyonunuzu da aile içi ilişkilerinizi de iyileştirecektir. Evrak işleri, işinizi ve yaşam koşullarınızı etkileyecek yer, statü değişiklikleri gibi konularda mantığınızın ağır basması sizin avantajınıza olacaktır. Güvende olduğunuzu düşündüğünüz yerlerle ilgili tereddütleriniz varsa bunlara kulak vermeli, halının altına atmamalısınız.

Yeni bir ev sahibi olabilirsiniz. Ailenizdeki bir problem olumlu sonuçlanabilir. Aile mülkleriyle ilgili bir sorun bu dönemde çözülebilir. Bir taşınma söz konusu olabilir. Tek başına yaşamaya karar verebilirsin. Ya da bu dönemde, evden çalışmaya karar vermen de gündeme gelebilir. Uzaktaki aile bireyleri bizi ziyarete gelebilir. Ebeveynlerimiz ile geçmişten gelen sorunları masaya döküp, bir çözüm bulmak için tartışmamız da mümkündür.

Haftanın sonlarından itibaren kariyer hayatınızda bazı sürpriz gelişmeler sizi bekliyor olacak. Bu zamana kadar üzerinde verdiğiniz emekler sizlerin önünüze gelmeye başlıyor. Hikâyenizin en önemli alanında parlama zamanı geldi. Kendinizi gereksiz yere baskılamayın.

boğa burcu

Boğa burcu 26 Haziran – 2 Temmuz haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta kime güvendiğiniz, bu güveni nasıl sağladığınız konusunda geçmiş tecrübelerinize sığınabilirsiniz. Bu durum sizi olumsuz durumlardan koruyabilir ancak yeni ilişkiler kurmanızı da engelleyebilir. Sınırlarınızı geniş tutmak, güven ve sevgi algınızı değiştirmek adına bir adım atabilirsiniz. Mevcut çevrenizin ve yakınlarınızın desteği sizi yüreklendirebilir. Yapacağınız işler, dahil olacağınız ortamlar bu konuda özgüveninizi tazeleyebilir.

Duygusal etkileşim ve kararlar hayatınıza dahil olabilir. İş arayışları, aileyle ortak işler yapmak ya da kadın figürlerden destekler almak gibi gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Duyarlılığınızın yüksek olması bazen gerçekçi düşünmenizin önüne geçebilir. Bunu alt edebilmek için yaşadıklarınızın, sorumluluklarınızın ve ihtiyaçlarınızın farkında olarak ilerlemelisiniz.

İletişim kurma beceriniz sayesinde önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle insan iletişiminin etkin olduğu mesleklerde çalışanlar sürpriz tekliflerle karşılaşabilirler. Kardeşinizle aranızda bir kırgınlık varsa bu dönem aranızdaki buzlar eriyebilir. Sabit olan bazı fikirleriniz tek tek değişecek. Yeni eğitimler, yeni çevreler hayatınıza girebilir. Yeni gelir kaynakları karşınıza çıkabilir.

Hayatınızda bazı konularda köşeye sıkışmış gibi hissediyor olabilirsiniz. Haftanın sonlarından itibaren sizin için artık bir köşeden dönme zamanı diyebiliriz. Vereceğiniz o görkemli karar sizi geleceğe doğru emin adımlarla taşıyacaktır. Emeklerinizin karşılığını görebileceğiniz bir dönem.

ikizler burcu

İkizler burcu 26 Haziran – 2 Temmuz haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Ekonomik koşullarınızı güvence altına alacağınız bazı gelişmeler yaşanabilir bu hafta. Mevcut işinizi ve gelirinizi korumak adına kendinizce bazı önlemler alabilirsiniz. Gecikmeli ödeme ve borçların tamamlanması sorun yaşadığınız alanları rahatlatabilir. Para kazanmak kadar bununla özlediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz hayatı kurmanın da önemli olduğunu fark edebilirsiniz. Bu da sizi daha çok çalışmaya, hırslanmaya itebilir.

Zihninizin tamamen bu algıyla dolu olması hayatı ıskalamanıza neden olabilir. Ailenizin, aile gibi yakın olduğunuz insanların önerilerini dikkate almanızda fayda var. Yavaşlamaktan korkmayın, bu sizin daha iyi yol almanız için bir püf noktası olabilir. Beslenme düzeninizde yapacağınız küçük değişikliklerle hem ekonomik açıdan hem de fiziksel olarak biraz daha rahat edebilirsiniz.

Ekonomik durumunuz güçleniyor. Beklediğinizden daha fazla gelir artışı yaşayabilirsiniz. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında uzun süredir bizi meşgul eden bir konuda karara varabiliriz. Ancak, duygularımızla olduğu kadar mantığımızla da hareket etmeye çalışmalıyız. Bu süreçte büyük yatırımlar için adımlar atabilirsiniz.

Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız konularda artık kazanımlara gidiyorsunuz. Haftanın sonlarından itibaren finansal anlamda kim olduğunuz veya neyin mümkün olduğunu çok net görebileceksiniz. Hayatınıza yepyeni bir bakış açısı getirmenin ve önemli olan o köprüden geçme zamanı geldiğini söyleyebiliriz. Gerçek yeteneklerinize yönelmeli ve bu alanda başarınızı göstermelisiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 26 Haziran – 2 Temmuz haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta fikirleriniz ortaya çıkıyor, bunların ışığında bir düzen inşa etmek isteyebilirsiniz. Kendinizi nerede ve hangi koşulda mutlu hissediyorsanız onu arayışında olabilirsiniz. Bu durum sizi eski işlerinize ve ilişkilerinize götürebilir. Burada duygusal davranmak yerine daha gerçekçi bir bakış açısı geliştirebilirseniz bu etkinin olumsuz yanlarından sıyrılabilirsiniz.

Deneyimlerinizin sizi olduğunuz yerde bırakmasına değil sizi daha yeni ve iyi olana taşımasına müsaade etmelisiniz. Giymediğiniz ama hala dolabınızda duran giysiler, artık mutlu etmeyen ama ısrarcı olduğunuz ilişkiler, çaba göstermenin sizde yük olduğu işler miadını dolduruyor. Yaşam koşullarınızı ve tarzınızı değiştirmek adına cesarete ve imkana sahip olduğunuzu hatırlamalısınız. Enerjinizi, kelimelerinizi kendiniz için kullanın.

Güneş de sizin burcunuzda olduğu için zorlandığınız, çekindiğiniz ya da bir sebepten yürürlüğe koyamadığınız her şeyi gündeminize getirmek için önemli bir zamandasınız. Güzel etkileri çoğaltmak onlara ayak uydurmakla mümkün olacaktır. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Ekonomik durumunuzla ilgili haberler alabilirsiniz. Beklediğiniz bir para veya prim hesabınıza yatabilir.

Haftanın sonlarından itibaren ise sizlerin yeniden doğuş dönemi başlıyor diyebiliriz. Artık şüphe ve korkularınıza kafa tutmayı ve gelişmeyi seçeceksiniz. İlişkilerde duyduğunuz bağlılıktan ayrıldığınız bir süreci temsil edecek. Gelişmeyi seçin ve çevrenizdeki mutluluğu yakalayın. Yeni bir iş projesi ile yeniden başlıyorsunuz.

aslan burcu

Aslan burcu 26 Haziran – 2 Temmuz haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Kendinizle vakit geçirmeyi daha çok seveceğiniz ve bunun için ortam hazırlayacağınız bir hafta. Ruhsal olarak kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Bazı insanları sevmenin onlara güvenmeye yeterli olmadığı gerçeğiyle yüzleşebilirsiniz. Bu öğretilerden yola çıkarak hem iç dünyanızı hem de ilişkilere bakış açınızı düzenlemek için ideal bir zamandasınız.

Ailenizle, annenizle, ihtiyaç sahibi çocuklarla ilgilenebilir ve mental olarak kendinizi bazı sorunların dışında tutabilirsiniz. Bunun bir kaçış olmadığını, kendinize yeni bir yol çizmek olduğunu düşündüğünüzde süreç sizin için daha faydalı olabilir. Takıntılarınız ve eskiye dair özlemleriniz başka insanlar tarafından size karşı kullanılabilir. Bunlara mahal vermemek için nerede durduğunuza dikkat etmelisiniz.

Size iyi gelen insanlarla bir araya gelebilir, yeni akıl hocaları edinebilir, ihtiyaç sahiplerine zaman ayırarak farklı hayatların etkilerini kendi hayatınıza uyarlamayı deneyebilirsiniz. Güven duygunuz ağır basacağı için size bunu hissettirmeyen durumlar karşısında dikkatli olmanızda fayda var. Karamsarlık yok! Bunun yerine yüzü gülen bir Aslan var. Sağlık sorunları olanlar kendilerini daha enerjik ve zinde hissedecekleri bir dönemde olacaklar. Geçmişin hesabını yapabilir, korkularından arınmak, zihinsel bir temizlik yapmak için çaba gösterebilirsin. Hayatınızı düzene sokmak için son derece iyi bir dönemdesiniz.

Uzun zamandır iddialı olduğunuz yerlerden vuruldunuz. Genel anlamda hem iş sorumluluklarınız hem kariyer hayatınız için sürekli çalışıyor olma fikriniz sizi biraz yordu. Haftanın sonlarından itibaren bu yorgunluğun başarısını hissetmeye başlayacaksınız. Artık alışkanlıkların dışına çıkmaya başarıyorsunuz ve daha iddialı bir dönem içine giriyorsunuz. Sadece esnek olmayı deneyin.

başak burcu

Başak burcu 26 Haziran – 2 Temmuz haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta geleceğinize dair bazı önemli planlar yapabilirsiniz. Kariyerinize ve beklentilerinize ne kadar önem verirseniz o kadar sonuç alabilirsiniz. Kendinizi bu adamak ve çalışmak için iyi bir zamandasınız. Güvenli ve sakin bir düzenin içinde olmak sizi besleyebilir. Bunun kalıplarını ya da yerini değiştirmekten çekinmemelisiniz. Bu sayede hem olumsuz dürtülerden kurtulabilir hem de yeni fikirler üretme potansiyelinizi arttırabilirsiniz.

Danışmanlıklar, kadınlarla ilgili işler ve projeler, görüşmeler gündeminizde yer tutabilir. Birçok ortamda bulunabilir, yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Kendinize buna kapatmamalısınız. Ailenizin, aile gibi gördüğünüz arkadaşlarınızın size desteği bu durumu daha iyi hale getirmenize yardımcı olabilir. Bir seçim yaparken başka bir şeyden vazgeçiyorsunuz. Seçimlerinizi, vazgeçtikleriniz için üzülmeyecek şekilde yapmayı öğreniyorsunuz.

Bulunduğunuz ortamda gücünüzü kanıtlayacaksınız. Eğitim başarısı da olabilir kariyer başarısı da ama sonuç her türlü güzel olacak. Dostlarınızdan destek görebileceğiniz bir dönemdesiniz. Sosyal yardım kuruluşlarında rol alabilirsiniz. Hedeflerinde ve gelecek planlarında dönüşümler yaşanabilir. Yeni projelerde yer alabilir, sosyal çevrenden destek görebilirsin.


Haftanın sonlarından itibaren değerlerinizi ve hedeflerinizi planlamaya başlayabilirsiniz. İlişkinizde bir sonraki sürece ilerliyorsunuz. Ya da bir ilişkiniz yoksa artık kendinizi güçlü bir duygusal yakınlığa çekiliyorsunuz. Bu dolunay ile büyümeye başlıyorsunuz. Önemli bir zafer sizi bekliyor. Topluluklar içerisinde olmaya çalışın.

terazi burcu

Terazi burcu 26 Haziran – 2 Temmuz haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta, iş hayatınızda önemli noktaları ve gelişmeleri beraberinde getirebilir. Gerçekleri konuşmak, mantığınızın sesine kulak vermek ve bu yönde çaba göstermek sizi beklemediğiniz bir şekilde üst seviyelere çıkarabilir. Daha önce yapamadığınız, istediğiniz başarıya ya da mevkiye erişemediğiniz günlerin geride kaldığına kendinizi ikna etmelisiniz. Sorumluluklarınızı bilin ve işinize odaklanın.

Kendinize yeni, sevecen ve tuttuğunu koparan bir duruş oluşturabilirsiniz. Bu da hem üstlerinizin, hem de çalışma arkadaşlarınızın dikkatini çekecektir. Terfi, yer değişikliği, parasal destekler gibi konular gündeme gelebilir. Hayatınızdaki önemli kadın figürler, ailenizin kadın üyeleri bu ilerleyişinizde önemli rol alabilir. İş ortamında ya da katıldığınız organizasyonlarla duygusal etkileşimler yaşayabilir, evlilik ve ilişki gibi kararlara daha sıcak bakabilirsiniz.

Kariyer hayatınızda emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Bu dönem başladığınız işlerde beklediğinizden daha güzel bir başarı elde edebilirsiniz. İş hayatındaki zorluklara göğüs gererseniz sonucunu fazlasıyla alacaksınız. Çalışmıyorsanız gelecekle ilgili yapmak istedikleriniz için destek bulabilirsiniz. Eğer iş arıyorsan, bu dönemde iş bulma ihtimalin var. Ev ya da yaşadığın şehri değiştirme konusu da gündeme gelebilir.

Haftanın sonlarından itibaren profesyonel anlamda konumunuzu değiştirme veya kendinizi yenileme dönemi içerisine giriyorsunuz. Kendinize daha fazla özgürlük kazandıracak ve verdiğiniz kararlarda gönül rahatlığı içerisinde olabileceksiniz. Artık eskide kalan ve size hatalar yapılan kariyer hikayeleriyle belki de ilişkileriniz konusuyla vedalaşma zamanı. Yepyeni bir oluşum içerisine giriyorsunuz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 26 Haziran – 2 Temmuz haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta hayatınızı hangi temeller üzerinde şekillendireceğinizi düşünebilirsiniz. Daha gelecek odaklı olmalısınız. Bugünü ve dünü sizi ileriye taşıyacak detayları bulmak için değerlendirmelisiniz. Haklılıklarınız için savaşırken kendinizden, hayatınızdan ödün verdiğinizi hatırlamalısınız. Artık mutlu ve güçlü olmak için mücadele veriyor, zihninizi buna odaklıyorsunuz.

Sizin için gerekli olan eğitim, iş, arkadaş çevresi ve inançlar gibi konulara ağırlık vermelisiniz. Duygusal ve sezgisel olarak güçlü bir dönemdesiniz. Bunu doğru bir şekilde kullandığınızda daha önce yaşadığınız olumsuz süreçlerin telafisini ve rövanşını alabilirsiniz. Seyahat planları yapabilir, vize ve pasaport, aile evinin işlemleri gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Bu dönemde uzaktaki aile bireyleri ya da arkadaşlarımız ile bir araya gelebilir, yurt dışı seyahatleri yapabilir, geçmişte yarım kalmış bir eğitimi tamamlamak için harekete geçebiliriz. Fikirlerin ile takdir edilebilir, önemli kişilerin dikkatini çekebilirsin. Eğer eğitimine devam ediyorsan bu sene senin için bir başarı yılı olabilir. Yeni bir eğitim için yurt dışına çıkabilirsin. Yurt dışı ile ilgili bir iş söz konusu olabilir.

Haftanın sonlarından itibaren hayatınızla ilgili kendinizi geliştirecek bir konuda önemli bir dönüşüme ilerleyeceksiniz. Seçmiyorsanız da bunu mutlaka seçmelisiniz. Dünyanız değişime gidiyor. Hayat görüşleriniz ve olaylara bakış açınız evrimleşiyor. Önemli bir iş birliği veya güzel bir başarı sizi yüreklendirecektir. Geçen yıllarınıza yanmak yerine, gelecek günler için planlarınızı hayata geçirin.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 26 Haziran – 2 Temmuz haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Yüzeysel düşündüğünüz ya da fazla üstünde durduğunuz konularda bir denge yakalayabilirsiniz. Bunu öncelikle mental sağlığınız için yapmalısınız. Dürtüsel hareket etmenin size bir faydasının olmayacağı bir zamandasınız. Dolayısıyla düşünmek ve mantıklı olanı tercih ederek hareket etmek için adım atmalısınız.

Aile meseleleri, ortaklı işler ve miras gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Bunların yanısıra kendinizi geliştireceğiniz, ekonomik olarak daha iyi hissedeceğiniz bazı iş ve yatırım fikirlerine sıcak bakabilirsiniz. Hayatınızın hep aynı düzende gitmeyeceğini öngörerek, yaşananlardan dersler çıkararak kendiniz için bazı b planları yapmalısınız.

Giderlerinizi kısma konusunda atacağınız adımlar olumlu sonuç verebilir. Az harcama yaptıkça elinizde para kaldığını göreceksinizdir. Bu dönemde yeni bir krediye başvurman, miras, vergi, sigorta gibi konularda hareketlenmeler olabilir. Bu tutulmayla sürpriz, yeni ve sizi sevindirecek bir finansal gelişme yaşayabilirsiniz. Ancak yine de güvenliğinizi tehlikeye atacak miktarda borç vermemeli, temkinli davranmalısınız. Uzun süredir devam eden bir alacak-verecek meselesi sona erebilir ve sizleri biraz rahatlatabilir.

Haftanın sonlarından itibaren yatırım konularında önemli bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Finansal bir özgürlük istiyor olabilirsiniz. Yeni stratejiler ve yeni yöntemler içinde olduğunuz bir dönem. Borçlarınızı veya alacaklarınızı çok rahat ödeyebildiğiniz bir süreci başlatabilirsiniz. Yeni bir başlangıca hazırlı olmalısınız. Kazançlarında yeni fırsatlar keşfedebilirsiniz. İlişkinizdeki tutarsızlık doğru yolu buluyor.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 26 Haziran – 2 Temmuz haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Aşk hayatınızla ilgili konular bu hafta gündeminizde önemli bir yer tutabilir. Bunu kendi içinizde planlamalar ve kafanızın içinde konuşmalar yapmak yerine ifade etmeyi tercih edebilirsiniz. Ciddi bir birliktelik kurmak, ortaklıklar konusunda emin olmak isteyebilirsiniz. Aynı paydada olamadığınız insanlarla devam edebilme konusundaki ısrarınızı ve baskınızı durdurmalısınız.

Birine güveniyor olmanız onun da size aynı derece güvenmesini gerektirmez. Bunu fark etmek için kendinizden, yaşadıklarınızdan kaçmak yerine hayatın ve insanların gerçeklerine kulak vermelisiniz. Aynı motivasyonu ve hissi paylaşmadığınız insanlarla aynı ortamı paylaşmaktan vazgeçebilirsiniz. Hem duygusal hem de ticari ilişkilerde bu kriter güven algınızı ve beklentinizi büyük oranda değiştirebilir. Sizde bu değişikliğe neden olan gelişmelere dikkatinizi vermek, sorun yaşadığınız insanlarla ilişkilerinizin iyileşmesine ya da mesafelerin yeniden belirlenmesine yardımcı olabilir.

Partnerinizden sürpriz davranışlar görebilirsiniz. Mevcut ilişkilerinde güven sorunu yaşıyorsan, bu defa sonlandırmaya karar verebilirsin. Ya da partnerinle evlilik yolunda bir adım atabilirsiniz. Eğer ilişkin yoksa evlenmeyi düşünebileceğin birisi hayatına girebilir. Bekarsan hayatına kalıcı bir ilişki yaşayacağın biri girebilir. Eğer uzun vadeli bir ilişki içindeysen, evlilik kararı alabilir ve hatta nikah masasına oturabilirsin. Eğer zaten evliysen, eşin senin için büyük bir destek kaynağı haline gelebilir. Ancak karşılıklı olarak birbirinize baskı uygulamaktan kaçınmalı, sorunları büyütmeden birlikte konuşarak çözmeyi denemelisiniz.

Haftanın sonlarından itibaren sizin burcunuzda gerçekleşecek Dolunay’ın etkisiyle gerçek yaşamın rahatlığını ve güvenliğini bulmanın zamanı geldi diyebiliriz. Bu, ilişkilerinizin değişeceği ve değişen bu sürece güvenmeniz gerektiğini gösteren etkilere sahip. Artık kapınıza kadar gelen fırsatlarınızda korku ve şüphelerden arınmanız gerekmektedir. Hedeflerinize ilerlemeli ve ait olduğunuz yere geçme cesaretinde bulunmalısınız. Bu sizin için son çağrı!

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 26 Haziran – 2 Temmuz haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Çalışma koşullarınızı ve beklentilerinizi düzene koyacak işbirliklerine girebilirsiniz. Destekler alıyorsunuz. Beklemek ya da üzerinde düşünmek yerine bunları değerlendirmelisiniz. Kendi sorumluluklarınızı ve önceliklerinizi hayatınızın merkezine almalısınız. Bugüne kadar yapmamış olmayı kenara bırakın ve yaşantınıza, işinize ve sağlığınıza sahip çıkın.

Farklı olana, yeni olana ve iyi olana doğru yol almalısınız. Kendinizi bu yönde yetiştirdiğinizde iş ortamındaki sorunları çözebilir, işinize daha iyi odaklanabilir ve beklentilerinizin gerçekleşmesini mümkün kılabilirsiniz. Duygularınızı hangi yöne iterseniz onun karşılığını görebileceğiniz, düşüncelerinize de buna göre şekil vereceğiniz bir dönemdesiniz.

Yapıcı ve yenileyici bir tutum sergilediğiniz her alanda başarılı olabilirsiniz. Evinizde ve işinizdeki fazlalıklardan kurtulmalısınız, gerçek ihtiyaçlarınızın ve sorumluluklarınızın farkında olmalısınız. Bu size hem bedenen hem de zihnen bir rahatlama getirecektir. Ofiste başarılarınız konuşulabilir. Bir iş değişikliği söz konusu olabilir. Ya da yeni iş arkadaşları ile çalışmaya başlayabilirsin. Psikolojik olarak arınacağınız bir dönemde olacaksınız. Yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz.

Kendinize yeni bir yaşam yönü belirlemek isteyebilirsiniz. Yani sizin gelişiminize katkısı olmayan rutinlerinizden uzak kalmak gibi bir seçiminiz olabilir. Yeni bir sağlıklı yaşam ve beslenme konularında yeni yöntemler seçmenizi destekleyici bir dönemdesiniz. Haftanın son günlerinden itibaren bu büyük değişimleri hissetmeye ve görmeye başlayacaksınız. Kendinizi ifade ederken zihinsel olarak sizi engelleyen durumları kırabileceksiniz. Esneklik ve yeni yaklaşımlara açıklık, kendinizi serbest bıraktığınızda anahtar olacaktır.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 26 Haziran – 2 Temmuz haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta, sorunların çözümü kadar yeni gündemleri de beraberinde getirebilir. Eskiden kopmak, sevdiğiniz yerlerden uzaklaşmak ya da insanları terk etmek sizi endişelendirebilir. Ancak yeni bir sınır ve bakış açısı belirlemek için önemli bir zamandasınız, bunu kullanmanız sizin mutluluğunuzu daha üst seviyeye çıkarabilir. Anılara sahip çıktığınız kadar yeni anılar biriktirmek için içinizdeki heyecana kulak vermelisiniz.

Çocuk sahibi olmak, hayallerinize yatırım yapmak ve bu konuyu fiziksel durumlara taşımak için destekleniyorunuz. El becerileriniz, hissiyatınızın yüksek olmasıyla birleştiğinde hem mutlu olacağınız hem de kazanç elde edeceğiniz bir girişim ortaya çıkarabilir. Zihninizi bu yönde çalıştırmak, neyle ve ne şekilde mutlu olduğunuzu size bir kez daha gösterebilir.

Yalnızsanız kalıcı bir ilişkinin temelleri atılabilir. Aşk Balık burçlarının kapısını çalıyor. Eğer hayatında biri varsa, bu ilişki resmiyete dökülebilir ve evliliğe doğru uzanabilir. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli ancak duygusal bir döneme giriyoruz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler için son derece uygun bir dönem. Kısa süre içinde hamilelik haberi gelebilir.


Haftanın sonlarından itibaren kariyerinile ilgili pek de beklemediğiniz şaşırtıcı gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. Kendinize hem ev içinde hem ofis içinde belirli düzenler kurmak isteyebilirsiniz. Aşk ve ilişkiler anlamında şanslı ve bereketli bir süreç içine giriyorsunuz. Projelerinizden ya da yeni fikirlerinizden alacağınız meyveler sizleri heyecanlandırabilir. Sizleri manipüle eden ve baskı yaratan her şeyden uzak kalmayı seçmelisiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, InstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.