Astroloji: 4 Haziran Yay burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 4 Haziran Yay burcunda Dolunay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Dolunay burç yorumları

Astroloji: 4 Haziran Yay burcunda Dolunay burç yorumları. Önümüzdeki yaklaşık iki haftalık süreçte hangi burç nasıl etkilenecek? Burç yorumlarınız hemen aşağıda

Öncelikle genel etkiler:

4 Haziran’da 13 derece Yay burcunda gerçekleşecek bu dolunay önümüzdeki 10 günlük dönemi etkisi altına alıyor. Yay dolunayları genelde iyimserdir. Çünkü geleceğe odaklı ve pozitif bir tutum sergilemeye meyilli bir burçtur. Ruh haliniz iyimser ve resmin bütününe bakmaya meyilli olabilir. Heyecanımız ve enerjimiz yüksek olacak. Ancak bu dolunay önemli detayları atlamanın ya da vurdumduymaz davranmanın sorunları büyütebileceğini söylüyor. Bu nedenle de ne kadar iyimser olsanız da bu süreçte detaylara özen göstermeyi unutmayın.


Bu dolunay, Yay burcunun özelliklerini vurgulayan; genişleme, özgürlük arayışı ve bilgelikle ilgili konuları ön plana çıkaran bir etki yaratabilir. Daha özgür hareket etmek isteyebilir, hayatın anlamını daha derinden sorgulayabiliriz. Her dolunay ilişkiler konusunda hassas zamanlardır. Bu dönemde özellikle sizden uzakta yaşayan kişiler, yabancılar ve birlikte seyahat edeceğiniz kişilerle olan ilişkileriniz mercek altında olacak. Devam eden süreçte hem inançlar hem de köklü değerlerimizde değişimler olabilir. Somut anlamda henüz harekete geçmesek de duygusal anlamda özünüzde bir şeylerin değiştiğini ya da dönüştüğünü hissedebilirsiniz. Kafamızdaki soru işaretleri çoğalabilir.

Dolunay burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık Dolunay burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Dolunay 9’uncu evinizde gerçekleşiyor. Yurt dışı konular, yolculuklar, akademik eğitim konuları vurgulanırken kardeşler ve uzak akrabalarla ilgili konulara da dikkat çeken bir Dolunay. Bu konularla ilgili sonlandırmanız gereken bir durum söz konusu olabilir. Uzun zamandır gitmek istediğiniz bir yere yolculuk yapabilirsiniz. Ayrıca bu gündemleriniz nedeniyle harcamalar yapmanız da söz konusu olabilir.

Yönetici pozisyonundaki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat! Bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sorumluluklarınız artmaya başlıyor. Geleceğe yönelik hedeflerinizi iyi belirlenmeli ve bunlarla ilgili adımlar atmalısınız. Önümüzdeki 2 haftalık süreçte kendinizi tam bir savaşçı gibi hissedeceksiniz.

Dolunay ayrıca yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Geleceğimiz ile ilgili önemli kararlar alabileceğimiz ve hedeflerimizi belirleyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu dönemde, sonuçlanmasını beklediğimiz hukuku bir süreç nihayet sona erebilir. Uzun zamandır beklediğimiz bir seyahati gerçekleştirebiliriz. Sosyal medyada ve kardeş, kuzen, komşu ilişkilerinde daha sakin ve anlayışlı olmamızda yarar var.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Dolunay 8. evinizde gerçekleşirken gündeminiz miras, alacak verecek ve para konuları olacak. Alacak verecek konuları, borçlar, krediler, sigortalar ile ilgili konuların ağırlık kazandığı bir dönem. Bu dönemde hesabı iyi yapmak gerekebilir. Para kapılarınız ya da harcamalarınız ile ilgili bir yenilik söz konusu olabilir. Bir borcu bitirebilirsiniz ya da beklenen paranız varsa gelmeyeceğini öğrenebilirsiniz. Diğer yandan gizli işler ve rüyalar dikkat çekici görünüyor. Arkanızdan dönen şeyleri öğrenebilirsiniz.

Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ve yakın çevreniz ile özellikle sözlü iletişimde agresifçe, aşırı eleştirel, despot, sınırları zorlayıcı ifadelerden kaçınmak yerinde olacaktır. Koşulları ve şartları çok fazla kontrol edemeyebilirsiniz, elde olmayan koşullar ve şartlar sinirlenmenize ve yıpranmanıza neden olabilir, sabırlı davranmaya özen gösterin.

Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda nihayet arzu ettiğimiz sonuçlara ulaşabilir, güzel haberler alabiliriz. Yeni yatırımlar konusunda kafamızdaki planlar netleşebilir. Borçlarımız ya da yapmamız gereken ödemeler her ne kadar huzursuz bir ruh hali içinde olmamıza sebep olsa da yine de mücadeleci bir ruh hali içinde olacağız. Spekülatif yatırımlar beklemediğimiz bir gelir kazandırabilir. Ancak temkinli olmaya devam etmeliyiz.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu dolunay 7. evinizde gerçekleşecek. İkili ilişkiler, evlilik ve taşınma konuları gündeme gelebilir. Karşılıklı anlaşmalar, danışmanlıklar, ortaklıklar da bu dönemin konuları arasında. Bir arkadaşınızla, eşinizle ya da ortağınızla birlikteliğiniz sonlanabilir. Ortak işler yaptığınız alanda yeni fikirler ve düşünceler söz konusu olabilir.

İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat! Finansal anlamda ani, beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir. Finansal konular hayatınızın stres kaynağı haline gelebilir. Başkalarına ait paralar, miras, kredi, zorunlu ödemeler gibi konularda daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir.

İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırmamız ihtimali de var. Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir dönemdeyiz. Yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 6’ncı evinizdeki dolunay sağlık ve günlük rutinleriniz ile ilgili bir konuda sonlanma getirebilir. Sağlık, günlük rutinleriniz, günlük yapmanız gereken işler, refakatçilik tarzı işler veya ev hayvanlarıyla ilgili konular gündeme gelebilir. Eğer sağlık operasyonu geçirecekseniz de biraz korku ve endişe yaratsa da uzun vadeli konularda destekleyici enerjiler söz konusu. Bir düzeni değiştirmek ya da yepyeni bir rutin oluşturmak için iyi bir zaman dilimi. Bu dönemde sağlığınıza ayrıca özen göstermelisiniz. Bu dönem diyete başlamak, spora başlamak içinde harika bir süreç.

Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat! Yeni başlangıçlar, girişimler, güçlü atılımlar yapmak için süper bir sürece giriş yapacaksınız. Üstlerle ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir. Emir almaktan hoşlanmayabilirsiniz.

Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. Yeni bir iş ortamında çalışmaya başlayabilir, yeni ekip arkadaşlarımıza alışmaya çalışabiliriz. Biraz adaptasyon sorunları yaşamamız mümkün. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda bazı rutinler bizi strese sokabilir ve akrabalarımızla tartışmalar yaşayabiliriz. Sağlık açısından hassas günlerdeyiz. Rutin doktor kontrollerini aksatmamalıyız.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: 5’inci evinize denk gelen bu dolunay sizi aşk hayatınız ve yaşamınızın eğlenceli yönleri ile ilgili daha heyecanlı ve girişken yapabilir. Flörtler, aşk ve eğlence konuları çokça vurgu kazanıyor. Açık hava sporları, outdoor aktiviteleri, trekking gibi aktivitelerin arttığı bir dönem olabilir veya yapmıyorsanız, niyetiniz varsa yönelebilirsiniz. Diğer yandan bir ilgi alanınızı bitirebilirsiniz. Örneğin dil eğitiminiz ya da resim kursunuz bu dönem sonlanabilir. Aşkta ise yeni bir bakış açısı ve ilişkinizde farklı beklentiler söz konusu olabilir.

Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda olacak. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Aslanlar için oldukça romantik günler kapıda! Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sağlıkla ilgili konulara harcamalar artabilir, şartları ve koşulları idare etmekte veya kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İş ve çalışma koşullarınız ile ilgili çok daha hırslı ve meydan okurcasına çalışmanız gerekebilir.

Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. Her an sürpriz bir aşk başlayabilir. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok eğlenceli ve hareketli bir dönem geçirebiliriz. Bol bol hobilerimiz ve keyif aldığımız alanlara vakit ayırabiliriz. Macera hevesimiz artıyor. Çocuk sahibi olmak istiyorsak sürpriz bir hamilelik söz konusu olabilir. Eğer çocuklarımız varsa, onlarla ilgili güzel haberler alabiliriz.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Bu dolunay 4. evinizde gerçekleşecek. Bu demek oluyor ki ev ve aile hayatı, yuva konuları ya da tadilatlar için bir sonlanma söz konusu. Ev, gayrimenkul, aile konuları gündeme geliyor. Evinizi genişlettiğiniz bir dönem olabilir. İkili ilişkilerle ilgili birtakım kafa karıştırıcı durumlar söz konusu. Uzun zamandır süren bir ev işiniz varsa bitirebilirsiniz, eviniz hakkında ya da yerleşim yeriniz ile ilgili son noktaya gelebilirsiniz.

Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım ve satım konuları ön planda olacak. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat! Umutlarınıza, hayallerinize çok daha kolay erişebileceksiniz veya erişmek için önemli kişilerden destekler alacaksınız.


Önümüzdeki 10 günlük süreçte ev ve aile ilgili konularda uzun zamandır süregelen bir konunun nihayet sonuca ulaşması mümkün. Gayrimenkuller ya da aile meseleleri ile ilgili fikir ayrılıkları stres yaşamamıza ve kendimizi sert sözlerle ifade etmemize neden olabilir. Taşınma ya da tadilat konuları gündeme gelebilir.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: 3’üncü evinizdeki dolunay sizleri iletişim ve kardeşler alanınızdan etikleyecek. Yolculuklar, eğitim, öğrenme, anlaşmalar ile ilgili konular bu dönemde vurgu kazanacak. Yurt dışı ile ilgili konular da güdeme gelebilir. Konuşma şeklinizde bir değişiklik olabilir. Bu dönem deneyimleriniz sizi üslup ve yaklaşım açısından farklı birine dönüşmenize neden olabilir. Çok yumuşak başlı ya da sakinseniz, daha kuralcı ve hırslı olabilirsiniz.

Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir. Fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat! İş arayanlar, terfi etmek isteyenler, işini değiştirmek isteyenler bu bir aylık zamanı çok iyi kullanmanız gerekiyor. İş ve kariyerinize ilişkin konularda istek ve arzularınıza çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Hayatınızda birçok şeyi aynı anda kontrol altına çalışmaktan yorulabilirsiniz.

Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilgili bir sorunu çözebilir, onlara destek verebiliriz. Sosyal medyada çok aktif olabileceğimiz bir sürece giriyoruz. Kullandığımız sözlere dikkat etmemiz ve internet üzerinden alışveriş yaparken kontrollü davranmamızda yarar var. Uzun zamandır istediğimiz bir eğitim varsa, başlamak için çok uygun bir dönemdeyiz. Çok sayıda kısa yolculuk yapabilir, yeni anlaşmalara imza atabiliriz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Bu dolunay 2. eviniz olan para evinizde gerçekleşecek. Finansal konular, yeni gelir kaynakları, yurtdışı bağlantılı olabilecek gelirler bu dönemde ön plana çıkıyor. Bu dönem gündeminiz para meseleleri olacak. Bir borcunuzu bitirebilir, bir alacağınız ile ilgili meseleler söz konusu olabilir. Hayatınızda paraya verdiğiniz değer değişebilir. Harcamalarınız ile ilgili yeni bir yapılanma ve sonlanma söz konusu olacaktır.

Bütçenizi yeniden değerlendirmelisiniz. Gider ve gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. Bu hafta ve ilerleyen haftada sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olmakta yarar var, sınırlarınızı çok fazla zorlamamalı, aşırı çalışmaktan bünyeniz zayıf düşebilir.

Kendimize olan güvenimiz bu dönemde artış gösterebilir. Karşımıza yeni iş fırsatları çıkabilir. Yeni yatırımlar yapabilir, yeni girişimlere el atabiliriz. Uzun zamandır beklediğimiz bir ödemeyi nihayet alabiliriz. Bu süreçte, konfor ihtiyacımız artacağından, harcamalarımızda dikkatli olmakta ve aşırıya kaçmamakta fayda var. Gayrimenkul satın alabilir ya da evimize yeni eşyalar alabiliriz.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Sizin burcunuzda meydana gelen bu dolunay, sizleri ‘olduğunuz kişi’ konusunda sorgulatacaktır. Bu dönemde varlığınız, yaptıklarınız ve söyledikleriniz ile ilgili bir bitiş yaşayabilirsiniz. Kendinizi değiştirmeye ve dönüşüme hazır olmalısınız. Fevri çıkışlardan ve ani öfkelenmekten uzak durun. Kişisel konular, genel sağlık konuları, görünüşünüzle ilgili konularda belirgin olaylar yaşayacağınız bir dönem.

Dolunay bizim evimizde olacağı için önümüzdeki 10 günlük süreçte fiziksel görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede olacak. Bunun yanı sıra ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ve ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. Özellikle finansal konularla ilgili çok daha fazla efor ve enerji sarf etmeniz gerekebilir. Sürpriz ve beklenmedik harcamalar yüzünden canınız biraz sıkılabilir.

Hayat amacımızın kafamızda iyice netleşeceği, yolumuzu çizebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Yolunda gitmeyen kişisel ilişkilerimizi ve geçmişten gelen, sürüncemede kalmış konuları artık sonlandırıyor olacağız. Öte yandan, hayatımıza yeni insanlar girebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz. Kendimizi açık ve net olarak ifade edebileceğimiz, bu sayede çevremizin hayranlığını kazanabileceğimiz bir süreçteyiz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: 12’nci evinizdeki dolunay tüm değer ve yargılarınızı yıkmaya geliyor. Bu dönem sizin için belirsizliklerle dolu olabilir, kontrolünüz dışında olduğunu düşündüğünüz konular kafanızı oldukça karıştırıyor gibi görünüyor. Geleneksel bakış açınız tümden yıkılabilir. İnanç ve yaşam tarzınızda bazı değişimler olabilir. Bu dolunay günlerinde uyku size haram ya da aşırı uyku yüzünden başınızı kaldıramayabilirsiniz.

Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikle ilgili konularda ciddi gerginlikler oluşabilir, meydan okuma durumları ortaya çıkabilir, aşırı inatçı davranışlar sizleri zor duruma sokabilir. Her şeyi, her an kontrol altında tutmak zordur ve siz önümüzdeki 2 hafta bunu deneyimleyebilirsiniz.

Dolunay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. İç dünyamızda inişler ve çıkışlar yaşayacağımız bir dönemdeyiz. Sezgilerimiz artabilir ve günlük yaşamın yaşattığı sıkıntılar yüzünden maddi dünyadan bir süreliğine uzaklaşmak isteyebiliriz. Fiziksel ve ruhsal olarak dinlenmek, bu arada eğer kötü bir alışkanlığımız varsa (sigara vb.) bırakmak için çok uygun bir zaman. Sağlığımıza dikkat etmeli, kendimizi zihinsel olarak rahatlatmak için sanatsal faaliyetler, meditasyon gibi araçlara yönelmeliyiz.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: 11’inci evinizdeki dolunay arkadaşlarınız ile ilgili bir konuda sonlanma getirecektir. Gelecekle ilgili düşünceler, içinde bulunduğunuz insan grupları, arkadaş grupları, proje grupları bu dönemde ön plana çıkacak. Arkadaşlığa bakış açınız değişebilir. Bu ister iş arkadaşı ister sosyal hayatınızdaki kişiler olsun. Bundan sonra eski Kova dostu gibidavranmayacaksınız. Kişiler hakkında görüşleriniz değişiyor.

Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda olacak. Yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat! Birlikte çalıştığınız kişilerle birbirinizi anlamakta zorlanabilir, iş ve çalışma ortamınızda ekstra mücadele etmeniz gerekebilir.

Sosyal ortamlarda bir güneş gibi parlayabiliriz. Keyif alacağımız organizasyonlara katılabiliriz. Arkadaşlarımızdan her konuda destek göreceğiz. Bize yeni kapılar açacak farklı insanlarla tanışmamız da mümkün. Bize zarar verdiğini düşündüğümüz birini hayatımızdan çıkarabiliriz. Gelecek planlarımız bu dönemde daha da netleşecek. Kariyer kazançlarımız ile ilgili de şanslı bir dönemdeyiz. Bir terfi ya da zam söz konusu olabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: 10’uncu evinize denk gelen bu dolunay iş hayatınızda bir sonlanma getirebilir. Kariyeriniz, eviniz, aileniz ile ilgili konular vurgu kazacak. Özellikle kariyer ile ilgili konularda büyük belirsizlikler sözkonusu olabilir. Var olan işinizi değiştirebilirsiniz ya da bir sorumluluğunuzu tamamlayabilirsiniz. İş yerinizde bir değişim de söz konusu olabilir.

İş ve kariyer konuları ön planda olacak. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda! Öncelikle finansal konular ve kazançlarınız risk altında! Beklenmedik sürpriz harcamalar, kayıplar, ummadık ödemeler ortaya çıkabilir. Kullandığınız büyük elektroniklerde arızalar oluşabilir. Dostlarınız ve özel hayatınız arasında kalabilirsiniz.

Dolunay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Üstlerimizle iyi iletişim kurabileceğimiz, fikirlerimizi dinletebileceğimiz bir süreçteyiz.


Uzun zamandır istediğimiz bir mevkiye bu dönemde ulaşabiliriz. Yaratıcı projelerimiz takdir toplayabilir ve tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. İş arıyorsak, bu süreçte iş bulmamız büyük bir olasılık. Ev ve aile konularında da olumlu gelişmeler olabilir. Evlilik ya da çocuk sahibi olma kararı alabiliriz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.