Astroloji: Güneş Yengeç burcunda burç yorumları

Astroloji: Güneş Yengeç burcunda burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 21 Haziran – 23 Temmuz Güneş Yengeç burcunda burç yorumları. (Burçlara etkileri hemen aşağıda)

Genel etkileri

Güneş, 21 Haziran – 23 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda seyahat ediyor. Yani önümüzdeki bir aylık süreçte hayata dair ihtiyaçlarımız ve hedeflerimize odaklanacağız. Aile, kökler ve eskiye dönüşü oldukça yoğun hissedeceğiz. Ailenizle ve sevdiklerinizle olmak, aşina olduklarınız ve sizi mutlu eden yakın çevrenizde güven bulmak, evinizle ilgilenmek, ailenizi ön plana almak için güzel bir süreç olacak. Bu dönemde ev işleriyle ilgilenmek, yuva kurmak, çocuklarla ilgilenmek, çocuk bakmak, sevdiklerinize, ebeveynlerinize aile büyüklerinize bakım ve ilgi göstermek ve tatil yapmak için ideal bir zamandır.


Burçlara etkileri nasıl olacak?

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Önümüzdeki bir aylık dönemde ailenizin ihtiyaçları öne çıkabilir ve siz de bunları karşılamak yönünde istekli olabilirsiniz. Ev ve aileyle ilgili konularda kendinizi çok daha hevesli, istekli ve motive hissedebilirsiniz. Kendinizi yeni bir düzene hazırlayabilirsiniz. Geçmişi olduğu yerde bırakarak yeni tecrübeler edinmek ve mutlu olacağınız bir alanda bulunmak adına girişimleriniz olabilir. Kendinizi hangi şekilde mutlu hissedecekseniz bununla ilgili çıkarımlarınızı daha iyi görebilirsiniz.

Aile ortamında bulunmak, aile kurmak, ev sahibi olmak, ilişkilerinizi güçlendirmek adına iyi bir dönemdesiniz. Vazgeçmeniz ve devam ettirmeniz, yenilemez gereken durumlar netleşiyor. Hırslarınıza ya da duygusal iniş çıkışlarınıza hakim olduğunuz sürece bu durumu lehinize kullanabilirsiniz. Taşınma ya da ev içinde düzenleme yapmak gibi konularla ilgilenebilirsiniz, evinizde fazla olan eşyalarınızı ayıklamak hem hafiflemenizi sağlayacak hem de geri dönüşüm ya da ihtiyaç sahiplerine ulaşma fırsatı sunacaktır.

Yeni bir ev sahibi olabilirsiniz. Ailenizdeki bir problem olumlu sonuçlanabilir. Aile mülkleriyle ilgili bir sorun bu dönemde çözülebilir. Bir taşınma söz konusu olabilir. Tek başına yaşamaya karar verebilirsin. Ya da bu dönemde, evden çalışmaya karar vermen de gündeme gelebilir. Uzaktaki aile bireyleri bizi ziyarete gelebilir. Ebeveynlerimiz ile geçmişten gelen sorunları masaya döküp, bir çözüm bulmak için tartışmamız da mümkündür.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: İletişim konularında kendinizi çok daha motive hissedebilirsiniz. Yakın çevreniz, komşularınız, iş, sıra, masa arkadaşlarınız ve kardeşlerinizle daha sık görüşme, konuşma ve sohbet etme imkânı bulabilirsiniz. Düşüncelerinizi yönetmek ve bunları geliştirerek yeni imkanlara erişmek konusunda önünüz açılıyor. Hislerinizi çok yoğun yaşayabilirsiniz. Bunları kullanabilmek için desteğe ve çalışmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Yakın çevreniz, ailenizin kadın üyeleriyle yapacağınız fikir alışverişleri soru işaretlerinizi çözebilir.

Kendinizi geliştirmeniz gereken alanlarda kurslara başvurular yapabilir, sosyal mecralarda araştırmalar yapabilirsiniz. El becerileriniz, yemek bilgilerinizi kullanabilir ve kendinize buradan bir imkan oluşturabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, anılarınızı yad edebilirsiniz. Geçmişten neyi getirip neyi orada bırakmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Çıkmazda olduğunuz durumları lehinize çevirebilirsiniz.

İletişim kurma beceriniz sayesinde önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle insan iletişiminin etkin olduğu mesleklerde çalışanlar sürpriz tekliflerle karşılaşabilirler. Kardeşinizle aranızda bir kırgınlık varsa bu dönem aranızdaki buzlar eriyebilir. Sabit olan bazı fikirleriniz tek tek değişecek. Yeni eğitimler, yeni çevreler hayatınıza girebilir. Yeni gelir kaynakları karşınıza çıkabilir.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Hayatınızın maddi planı öne geçiyor. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı somutlaştırmak ve değerlendirmek üzere kendinizi motive ve hazır hissedebilirsiniz. Bu dönem iş ve para konularına daha çok odaklanacağınız bir dönem olabilir. Finansal konulardaki endişeleriniz son bulabilir ve yeni adımlar atabilirsiniz. Para kazanmak, kazancınızı geliştirmek için yeni fikirler üzerinde çalışabilirsiniz.

Mevcut işinizi şu anki konumuna getiren durumları daha net görebilirsiniz. Bu da sizi bir yol ayrımına geldiğinizde neyi seçmeniz gerektiğiyle ilgili fikir verecektir. Eski işinizden ya da iş ortaklarınızdan geri dönüşler alabilirsiniz. İlginin üzerinizde olması seçim yapmanızı zorlaştıracak gibi görünse de sizin için neyin gerekli ve önemli olduğunu ayırt edebileceksiniz. İhtiyaçlarınızın ve beklentilerinizin artması harcamalarınızı da aynı oranda arttırabilir. Önceliklerinizi bilerek hareket etmenizde fayda var.

Ekonomik durumunuz güçleniyor. Beklediğinizden daha fazla gelir artışı yaşayabilirsiniz. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında uzun süredir bizi meşgul eden bir konuda karara varabiliriz. Ancak, duygularımızla olduğu kadar mantığımızla da hareket etmeye çalışmalıyız. Bu süreçte büyük yatırımlar için adımlar atabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Güneş’in burcunuza ilerlemesiyle birlikte hayatınızda yepyeni başlangıçlara kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Doğum gününüzün de olduğu bu bir aylık dönem hayatınızın kontrolünün daha fazla elinizde olacağı bir dönem olabilir. Kendinizi daha rahat, huzurlu ve güvende hissetmek ve bunu sağlamak üzere adımlar atabilirsiniz.

Hayatınızda eskiye dair ne varsa silip atabilir, yeni bir kimlik ve yaşam tarzı oluşturmak konusunda adım atabilirsiniz. Ne istediğinizi ne istemediğinizi daha iyi bilebilirsiniz. Sizi iyileştiren ve yükselten duygulara, insanlara ve işlere öncelik verebilirsiniz. Enerjinizin yenilendiğini çevrenize de yansıtabilirsiniz. Bu da insanların size olan ilgisini arttıracaktır. Yeni insanlarla tanışmak, yeni işler kurmak, bedenen ve ruhen daha iyi hissedeceğiniz yeni alışkanlıklar edinmek özgüveninizi daha da arttıracaktır. Hem çevrenizden hem de içsel enerjinizden önemli destekler alabilirsiniz, bunları kullanmakla ilgili tereddütlerinizden sıyrılmalısınız.

Önümüzdeki bir aylık süreçte Güneş hayatınızın her alanında size destek verecek. Fakat önce ben demelisiniz! Siz gerçekten bu hayattan ne istiyorsunuz bunun farkına vardığınız zaman mutlu olacaksınızdır. Zorlandığınız, çekindiğiniz ya da bir sebepten yürürlüğe koyamadığınız her şeyi gündeminize getirmek için önemli bir zamandasınız. Güzel etkileri çoğaltmak onlara ayak uydurmakla mümkün olacaktır. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Ekonomik durumunuzla ilgili haberler alabilirsiniz. Beklediğiniz bir para veya prim hesabınıza yatabilir.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Manevi, spiritüel, mistik konularda kendinizi istekli ve motive hissedebileceğiniz bir döneme ilerleyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar öncesinde bu dönemi bir hazırlık aşaması olarak değerlendirebilirsiniz. Daha sakin ve heveslerinizi kontrol altına alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Pes etmekle doğru zamanı beklemek arasındaki ayrımı daha iyi yapabilirsiniz. Aldığınız haberler, bazı insanların iyi niyetli olmadığını öğrenmek, aileden ya da çevredeki kadın figürlerden gelen olumsuz geri dönüşler duygusal olarak inişli çıkışlı hissetmenize neden olabilir.

Kendinize iyi gelmeyecek hiçbir şeyi ve hiç kimseyi hayatınızda daha fazla tutmamak için bu iniş çıkışları kullanabilirsiniz. Korkularınızdan, çekincelerinizden ve sizde farkında olmadığınız takıntılardan arınmak için yaşadıklarınızın mesajını daha net göreceksiniz. Size iyi gelen insanlarla bir araya gelebilir, yeni akıl hocaları edinebilir, ihtiyaç sahiplerine zaman ayırarak farklı hayatların etkilerini kendi hayatınıza uyarlamayı deneyebilirsiniz. Güven duygunuz ağır basacağı için size bunu hissettirmeyen durumlar karşısında dikkatli olmanızda fayda var.

Önümüzdeki bir aylık süreçte hem sağlığınız hem psikolojik durumunuz iyiye gidiyor. Karamsarlık yok yerine yüzü gülen bir Aslan burcu var. Sağlık sorunları olanlar kendilerini daha enerjik ve zinde hissedecekleri bir dönemde olacaklar. Geçmişin hesabını yapabilir, korkularından arınmak, zihinsel bir temizlik yapmak için çaba gösterebilirsin. Psikoloji, kişisel gelişim konularına yönelebilirsiniz. Hayatınızı düzene sokmak için son derece uygun bir dönemdesiniz.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Arkadaşlarınızla daha sıkı bir iletişimde olmak, fikir paylaşımında bulunmak, toplantı ve organizasyonlara katılmak konusunda kendinizi motive hissedebilirsiniz. Toplumsal konuların daha fazla içinde olabilirsiniz. İşlerinizden, hayat telaşınızdan arda kalan zamanı değerlendirmek için bu dönemi kullanmalısınız. Haberleşmek, birbirini desteklemek sizi ruhsal olarak daha iyi hissettirecektir. Yapıcı ve sempatik tavırlarınız dikkatlerden kaçmayacaktır. Bu da sizin toplumda tutunmanızı, fikirlerinizi işlemenizi ve kalıcı hale getirmenizi sağlayabilir.

Sosyal sorumluluk projeleri, bireysel çalışmalarınız, dijital mecralarla ilgili işleriniz hız kazanabilir ya da bu alanlarda üretkenliğinizi ortaya koyabilirsiniz. Kabuğunuza çekilmek yerine kabuğunuzu değiştirmek adına iyi bir zamandasınız. Bu hareketliliği bir berekete dönüştürmek özgüveninizle ve edindiğiniz yeni idealler, yeni alışkanlıklarla mümkün olacaktır. Hem eski dostlarınız hem de yeni arkadaş çevrenizle yoğun ve keyifli bir sosyal yaşantıya dahil olabilirsiniz.


Önümüzdeki bir aylık süreçte sosyal yönünüz ön planda olacak. Bulunduğunuz ortamda gücünüzü kanıtlayacaksınız. Eğitim başarısı da olabilir kariyer başarısı da ama sonuç her türlü güzel olacak. Dostlarınızdan destek görebileceğiniz bir dönemdesiniz. Sosyal yardım kuruluşlarında rol alabilirsiniz. Hedeflerinde ve gelecek planlarında dönüşümler yaşanabilir. Yeni projelerde yer alabilir, sosyal çevrenden destek görebilirsin.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: İş ve kariyer alanında göz önünde olabileceğiniz ve hedeflerinizle gündeme gelebileceğiniz bir döneme ilerliyorsunuz. Güneş’in Yengeç burcuna geçişiyle birlikte yeni bir iş, mevki veya pozisyon söz konusu olabilir. Görev ve sorumluluklarla dolu bir dönem başlıyor. Güneş kariyerinizi hareketlendirip istediğiniz noktaya erişmenizi kolaylaştırabilir. Yoğun bir temponuz olabilir, bu da sizin becerilerinizin daha iyi görünmenizi sağlayabilir. Sorumluluk almaktan çekinmemelisiniz.

Önceki dönemlerde yaptığınız hatalar ya da size yapılan haksızlıklar yüzünden geri çekilmeyi düşünmemelisiniz. Kendi kendinizi manipüle etmek yerine güçlendirecek bir tavır takınmanızda fayda var. Bu sayede dikkatleri daha çok olumlu yönde çekebileceksiniz. Kurmak istediğiniz, içinde bulunduğunuz düzen bunu gerektiriyorsa ayak uydurmak hem özgüveninizi tazeleyecek hem de destekler almanızı sağlayacaktır. Toplumdaki duruşunuz, insanlarla olan ilişkileriniz önemli hale gelebilir. Buradan doğacak duygusal etkileşimlere ve bununla ilgili kararlara açık olduğunuz bir dönemdesiniz.

Kariyer hayatınızda emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Bu dönem başladığınız işlerde beklediğinizden daha güzel bir başarı elde edebilirsiniz. İş hayatındaki zorluklara göğüs gererseniz sonucunu fazlasıyla alacaksınız. Çalışmıyorsanız gelecekle ilgili yapmak istedikleriniz için destek bulabilirsiniz. Eğer iş arıyorsan, bu dönemde iş bulma ihtimalin var. Ev ya da yaşadığın şehri değiştirme konusu da gündeme gelebilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Güneş burç değiştirirken uzaklar, yabancılar ve yurt dışı konularla ilgili kendinizi çok daha motive, istekli ve hevesli hissedebilirsiniz. Medya ve akademik konularda daha ilgili olabilirsiniz. Özgür ve bağımsız hareket etme duygunuz artabilir. Gelişiminizin ve ilerleyişinizin önündeki engelleri fark etmeye başladıkça hepsini kaldırabilirsiniz. Pek çok konuya ilgi duyabileceğiniz gibi önceden ilgilendiğiniz, çalışmalar yaptığınız alanları da bugüne uyarlamak isteyebilirsiniz.

Seyahat planları yapabilir, hep gittiğiniz yerlerin dışına çıkarak farklı deneyimlere ulaşabilirsiniz. Bunun için gerekli imkanlara sahip olabilirsiniz. Yeter ki bunun farkındalığını ve özgüvenini taşıyın. Eksiklerinize değil bunları tamamlamaya odaklandığınızda, gerekli araştırmaları yapıp sorumluluklarınızı yerine getirdiğinizde hayattan da bunun karşılığını alabilirsiniz. Eğitimler, hukuki işlemler, resmi dairelerdeki işler konusunda şansınız yaver gidebilir. İyi ilişkiler kurmuş olmanın ekmeğini yiyebileceğiniz gelişmeler söz konusu olabilir. Bu da size nereden devam etmeniz gerektiğini daha net gösterecektir.

Ayrıca yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz kabul evrakları veya kurul kararı olumlu çıkabilir. Bu dönemde uzaktaki aile bireyleri ya da arkadaşlarımız ile bir araya gelebilir, yurt dışı seyahatleri yapabilir, geçmişte yarım kalmış bir eğitimi tamamlamak için harekete geçebiliriz. Fikirlerin ile takdir edilebilir, önemli kişilerin dikkatini çekebilirsin. Eğer eğitimine devam ediyorsan bu sene senin için bir başarı yılı olabilir. Yeni bir eğitim için yurt dışına çıkabilirsin. Yurt dışı ile ilgili bir iş söz konusu olabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Güneş’in burç değiştirmesiyle birlikte eşinizin, ortağınız maddi kaynakları, ortak alım satım konuları, ortak yatırım ve harcamalar gündeme geliyor. Ortak maddi konularda, ortaklı işlerde kendinizi daha motive ve istekli hissedebilirsiniz. Daha hırslı, azimli olabileceğiniz bir dönem başlıyor. Finansal konulardaki sorunları çözmek ve burada rahatlayacağınız bir ortam oluşturmak konusunda sizi destekleyebilir. Gecikmiş ödemelerinizi tamamlayabilir, borçlanmaları durdurmak ve elinizdeki imkanları artık yatırım amaçlı değerlendirmek söz konusu olabilir. Bu durum hayata geç kaldığınızı düşündürtebilir. Bu düşüncelerden hareketle izlemeniz gereken yolun hangisi olduğunu daha iyi görebilirsiniz.

Şanslısınız ve aileden destekler alabilirsiniz. Bunu doğru bir şekilde kullandığınızda büyük bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Hem ruhen hem de mali olarak refah düzeyine erişmek için bazı alışkanlıkların değişmesine, bazı hataların düzeltilmesine izin vermelisiniz. Gökyüzünden tam destek alacağınız bu süreçte duygularınızı aklınızla aynı düzleme getirmeye çalışmalısınız. Sağlık sorunları ya da ilişkilerle ilgili pürüzleriniz varsa bunların çözümünü fark etmeniz kolaylaşacaktır. Siz değiştiğinizde her şeyin de aynı şekilde değişebileceğini deneyimleyeceksiniz.

Giderlerinizi kısma konusunda atacağınız adımlar olumlu sonuç verebilir. Az harcama yaptıkça elinizde para kaldığını göreceksinizdir. Bu dönemde yeni bir krediye başvurman, miras, vergi, sigorta gibi konularda hareketlenmeler olabilir. Bu tutulmayla sürpriz, yeni ve sizi sevindirecek bir finansal gelişme yaşayabilirsiniz. Ancak yine de güvenliğinizi tehlikeye atacak miktarda borç vermemeli, temkinli davranmalısınız. Uzun süredir devam eden bir alacak-verecek meselesi sona erebilir ve sizleri biraz rahatlatabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Evlilik, ortaklık ve birlikteliğinizle ilgili konular gündeminizde olacak. Önümüzdeki bir aylık dönemde temel motivasyonunuz en doğru, dengeli, uyumlu ilişkiyi yakalamak olabilir. Hayatınızı ilişkilerin belirlediği bir dönem başlıyor. Sosyal ve duygusal ilişkiler konusunda önemli ve belirleyici bir sürece giriyorsunuz. Şanslı ve iyi etkili başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizdeki sorunları çözebilir, yeni adımlar atabilirsiniz. Mutlu olmak için gerekenin zemini kurmak adına partnerinizle görüşmeler yapabilirsiniz.

Karşılıklı bir değişimin başlangıcını yapmak karşı tarafa da aynı özgüveni ve cesareti verecektir. Bu farkındalığınızı korumalısınız. Ticari ilişkiler ve ortaklıklar alanında yeni imzalara ve anlaşmalara açık olabilirsiniz. Bunu daha önce neden yapamadığınızı ya da neden devam ettiremediğinizi düşünebilirsiniz. Hem bireysel etkiler hem de aldığınız karşılıkların gözle görünür hale gelmesi soru işaretlerinizi silecektir. Değişmekten, vazgeçmekten hiçbir zaman vazgeçmemeniz gerektiğini daha iyi anladığınız bir dönemdesiniz.

Partnerinizden sürpriz davranışlar görebilirsiniz. Mevcut ilişkilerinde güven sorunu yaşıyorsan, bu defa sonlandırmaya karar verebilirsin. Ya da partnerinle evlilik yolunda bir adım atabilirsiniz. Eğer ilişkin yoksa evlenmeyi düşünebileceğin birisi hayatına girebilir. Bekarsan hayatına kalıcı bir ilişki yaşayacağın biri girebilir. Eğer uzun vadeli bir ilişki içindeysen, evlilik kararı alabilir ve hatta nikah masasına oturabilirsin. Eğer zaten evliysen, eşin senin için büyük bir destek kaynağı haline gelebilir. Ancak karşılıklı olarak birbirinize baskı uygulamaktan kaçınmalı, sorunları büyütmeden birlikte konuşarak çözmeyi denemelisiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Detay ve hesap işleri ön plana çıkıyor. Günlük yaşamınızda ve çalışma ortamınızda kusursuzluk peşinde koşabilirsiniz. Gerek zihinsel ve ruhsal gerek fiziksel arınmaya daha çok motive olabilirsiniz. Sağlık ve şifa konularıyla ilgilenebilirsiniz. Hayatınızın akışını yenileyebilirsiniz. Çalışma düzeni, iş koşulları ve sağlığınız öncelikli hale gelebilir. Daha iyi koşulları oluşturmak için buna gölge düşüren davranışlarınızı ya da etkisi altında kaldığınız konuları fark edebilirsiniz. Bu konuda bir değişime gittiğinizde fark edilmeniz uzun sürmeyecektir.

Sağlığınızın çok daha iyi olduğunu hissedebilirsiniz. Psikolojiniz de hiç olmadığı kadar pozitif olacak. Hem fiziksel hem ruhsal zinde olacaksınız. Beslenme düzeninizde daha sağlıklı ve kendi hazırlayabileceğiniz seçeneklere yönelebilir, evden çalışma modellerine uyum sağlayabilir, egzersizlere başlayabilirsiniz. Alışkanlıklarınız yeni rutinler oluşturacağı için bu dönemde bir seçim yaparken kriterinizin bu olmasına gayret göstermelisiniz.

Yapıcı ve yenileyici bir tutum sergilediğiniz her alanda başarılı olabilirsiniz. Evinizde ve işinizdeki fazlalıklardan kurtulmalısınız, gerçek ihtiyaçlarınızın ve sorumluluklarınızın farkında olmalısınız. Bu size hem bedenen hem de zihnen bir rahatlama getirecektir. Ofiste başarılarınız konuşulabilir. Bir iş değişikliği söz konusu olabilir. Ya da yeni iş arkadaşları ile çalışmaya başlayabilirsin. Psikolojik olarak arınacağınız bir dönemde olacaksınız. Yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Bireysel zevk ve isteklerin, egoların vurgulandığı bir dönem başlıyor. Güneş’in burç değiştirmesiyle birlikte yaşamınızda aşk teması ön plana geçiyor. Sevdiklerinizle birlikte olmak, zaman geçirmek, paylaşmak sizi mutlu ederken, işlerinize de yaratıcılık ve motivasyon katabilir. Keyif alarak yapmayı sevdiğiniz konulara daha çok yönelebilirsiniz. Duygusal olarak sizi tatmin eden her şeye açık olabilirsiniz. Bu durum bir ayrım yapmanızı da gerektirebilir.

Geçici etkiler, geçici hevesler yüzünden acı hissettiğiniz konuları hatırlamalı ve bunları hayatınıza bir daha dahil etmemelisiniz. Yeniden başladığınızda hiçbir şeyin eskisi gibi olmasına izin vermemelisiniz. Bu döngüyü kırabilmek için ideal bir zamandasınız. Enerjinizin değişmesi duygusal konularda daha iyi kararlar almanızı sağlayabilir. Aşk hayatınızı hareketlendirecek, güvenmekle ilgil tereddütlerinizi ortadan kaldıracak gelişmeler hayatınıza dahil olabilir. Eski ilişkilerden ziyade eskiden alınan derslerle yeni adımlar atmak sizin için daha olumlu etkiler taşıyabilir. Gülün ve bunu koruyabildiğiniz insanlara, ortamlara tutunun.


Yalnızsanız kalıcı bir ilişkinin temelleri atılabilir. Aşk Balık burçlarının kapısını çalıyor. Eğer hayatında biri varsa, bu ilişki resmiyete dökülebilir ve evliliğe doğru uzanabilir. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli ancak duygusal bir döneme giriyoruz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler için son derece uygun bir dönem. Kısa süre içinde hamilelik haberi gelebilir.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.