Astroloji: Merkür Yengeç transiti burç yorumları

Astroloji: Merkür Yengeç burcunda burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: Merkür Yengeç transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Yuva, aile, yaşadığınız mekanla ilgili iletişim trafiği artmaya başlıyor. Aile içerisinde önemli toplantılar, konuşmalar yapılabilir, bazı kararlar alınabilir. Bunun yanı sıra, evinizi değiştirme, evinizin dekorasyonunu değiştirme fikri daha çok aklınızda dolaşabilir. Bu dönem geleceğe yönelik planlar yapmak ve bu planları nasıl uygulayacağınızı organize etmek için güzel bir süreç. Evinize gelecek olan bir posta ile mutlu da olabilirsiniz.


Aile içindeki konuşmalar ve gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Çözülmesi gereken sorunlar, alınması gereken kararlarda aile bütünlüğünü öncelikli hale getirebilirsiniz. Yoğun duygular ve dürtüler içinde olduğunuzu düşünebilirsiniz. Duygusal hissetmek, geçmişte yaşadıklarınızın etkisini taşımak sizi ileriye götürmek alıkoyabilir. Bile bile bir hataya düşmek yerine ne hissettiğinizin ve nasıl bir durumun içinde olduğunuzun farkına varmalısınız.

Hassasiyetinizi bunun için kullanmanız motivasyonunuzu da aile içi ilişkilerinizi de iyileştirecektir. Evrak işleri, işinizi ve yaşam koşullarınızı etkileyecek yer, statü değişiklikleri gibi konularda mantığınızın ağır basması sizin avantajınıza olacaktır. Güvende olduğunuzu düşündüğünüz yerlerle ilgili tereddütleriniz varsa bunlara kulak vermeli, halının altına atmamalısınız.

Kendinizi yeni bir düzene hazırlayabilirsiniz. Geçmişi olduğu yerde bırakarak yeni tecrübeler edinmek ve mutlu olacağınız bir alanda bulunmak adına girişimleriniz olabilir. Kendinizi hangi şekilde mutlu hissedecekseniz bununla ilgili çıkarımlarınızı daha iyi görebilirsiniz. Aile ortamında bulunmak, aile kurmak, ev sahibi olmak, ilişkilerinizi güçlendirmek adına iyi bir dönemdesiniz.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Zihninizi para ve finans konularından ayırıp daha çok seyahatler, bilgi, eğitimle ilgili konulara yönlendirmenizi sağlayacak uzunca bir süre. İletişim trafiğiniz artıyor. Bilgi alışverişleri, yeni şeyler öğrenme ailevi konularla ilgili geçmişe ait bir takım konular gündeme gelebilir. Bu süreç içinde bir takım kısa vadeli seyahatler gündeme gelebilir, daha fazla okuyabilir, araştırabilir, öğrenebilirsiniz. Ancak yakın çevreniz ile aktif iletişimde olmak yerine daha pasif iletişim içinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle geçmişe nostaljik konuşmalar, sohbetler içine girebilirsiniz. veya tarihi, eski yerlere ziyaretler, seyahatler yapabilirsiniz.

Merkür size yakın çevrenize dahil ettiğiniz insanları ve buradaki kriterlerinizi gösterebilir. Kime güvendiğiniz, bu güveni nasıl sağladığınız konusunda geçmiş tecrübelerinize sığınabilirsiniz. Bu durum sizi olumsuz durumlardan koruyabilir ancak yeni ilişkiler kurmanızı da engelleyebilir. Sınırlarınızı geniş tutmak, güven ve sevgi algınızı değiştirmek adına bir adım atabilirsiniz. Mevcut çevrenizin ve yakınlarınızın desteği sizi yüreklendirebilir. Yapacağınız işler, dahil olacağınız ortamlar bu konuda özgüveninizi tazeleyebilir.

Duygusal etkileşim ve kararlar hayatınıza dahil olabilir. İş arayışları, aileyle ortak işler yapmak veya kadın figürlerden destekler almak gibi gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Duyarlılığınızın yüksek olması bazen gerçekçi düşünmenizin önüne geçebilir. Bunu alt edebilmek için yaşadıklarınızın, sorumluluklarınızın ve ihtiyaçlarınızın farkında olarak ilerlemelisiniz.

Düşüncelerinizi yönetmek ve bunları geliştirerek yeni imkanlara erişmek konusunda önünüz açılıyor. Hislerinizi çok yoğun yaşayabilirsiniz. Bunları kullanabilmek için desteğe ve çalışmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Yakın çevreniz, ailenizin kadın üyeleriyle yapacağınız fikir alışverişleri soru işaretlerinizi çözebilir. Kendinizi geliştirmeniz gereken alanlarda kurslara başvurular yapabilir, sosyal mecralarda araştırmalar yapabilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Finansal konular ve kazançlarınıza ilişkin konuşmalar, fikir alışverişleri, bilgi trafiği artmaya başlıyor. Kazançlarınızı yönlendirmek için mantıklı kararlar vermek yerine daha duygusal (sezgisel) kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Aileyle ilgili finansal konular yine sık sık gündeme gelebilir. Nasıl para kazanabilirim diye daha çok sorgulayabilirsiniz.

Ekonomik koşullarınızı güvence altına alacağınız bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Mevcut işinizi ve gelirinizi korumak adına kendinizce bazı önlemler alabilirsiniz. Gecikmeli ödeme ve borçların tamamlanması sorun yaşadığınız alanları rahatlatabilir. Para kazanmak kadar bununla özlediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz hayatı kurmanın da önemli olduğunu fark edebilirsiniz. Bu da sizi daha çok çalışmaya, hırslanmaya itebilir.

Zihninizin tamamen bu algıyla dolu olması hayatı ıskalamanıza neden olabilir. Ailenizin, aile gibi yakın olduğunuz insanların önerilerini dikkate almanızda fayda var. Yavaşlamaktan korkmayın, bu sizin daha iyi yol almanız için bir püf noktası olabilir. Beslenme düzeninizde yapacağınız küçük değişikliklerle hem ekonomik açıdan hem de fiziksel olarak biraz daha rahat edebilirsiniz.

Güneş’in desteğiyle finansal konulardaki endişeleriniz son bulabilir ve yeni adımlar atabilirsiniz. Para kazanmak, kazancınızı geliştirmek için yeni fikirler üzerinde çalışabilirsiniz. Mevcut işinizi şu anki konumuna getiren durumları daha net görebilirsiniz. Bu da sizi bir yol ayrımına geldiğinizde neyi seçmeniz gerektiğiyle ilgili fikir verecektir.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Hayatınızda iletişim, düşünce, bilgi alışverişi, anlaşmalar, sözleşmeler gibi konulara hız verecektir. Ancak önemli bir takım kararlar verirken veya imza atarken daha duygularınıza göre davranabilirsiniz. Ailenizle önemli konuşmalar yapabilir, önemli kararlar verebilirsiniz. Yaşam koşullarınızı ve tarzınızı değiştirmek adına cesarete ve imkana sahip olduğunuzu hatırlamalısınız. Enerjinizi, kelimelerinizi kendiniz için kullanın.

Düşüncelerinizi açığa çıkarabilir, bunların ışığında bir düzen inşa edebilirsiniz. Kendinizi nerede ve hangi koşulda mutlu hissediyorsanız onu arayışında olabilirsiniz. Bu durum sizi eski işlerinize ve ilişkilerinize götürebilir. Burada duygusal davranmak yerine daha gerçekçi bir bakış açısı geliştirebilirseniz bu etkinin olumsuz yanlarından sıyrılabilirsiniz.

Deneyimlerinizin sizi olduğunuz yerde bırakmasına değil sizi daha yeni ve iyi olana taşımasına müsaade etmelisiniz. Giymediğiniz ama hala dolabınızda duran giysiler, artık mutlu etmeyen ama ısrarcı olduğunuz ilişkiler, çaba göstermenin sizde yük olduğu işler miadını dolduruyor. Hayatınızda eskiye dair ne varsa silip atabilir, yeni bir kimlik ve yaşam tarzı oluşturmak konusunda adım atabilirsiniz. Ne istediğinizi ne istemediğinizi daha iyi bilebilirsiniz.

Sizi iyileştiren ve yükselten duygulara, insanlara ve işlere öncelik verebilirsiniz. Enerjinizin yenilendiğini çevrenize de yansıtabilirsiniz. Zorlandığınız, çekindiğiniz veya bir sebepten yürürlüğe koyamadığınız her şeyi gündeminize getirmek için önemli bir zamandasınız. Güzel etkileri çoğaltmak onlara ayak uydurmakla mümkün olacaktır. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Ekonomik durumunuzla ilgili haberler alabilirsiniz. Beklediğiniz bir para veya prim hesabınıza yatabilir.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: İletişim, konuşma ve bilgi alışverişi açısından daha yavaş ilerleyebilir, bazı şeyler, dedikodular, arkanızdan konuşan kişiler ortaya çıkabilir. Sizlere gelen bilgilerin doğruluğuna emin olmadıkça kullanmamanızı tavsiye edebilirim. 12. evinizde ilerleyecek olan Merkür, yazı alanında yaratıcı çalışmalar yapabilmeniz için size destek olacaktır. Gizli belgeler, okült konular, gizli bilgileri okumak, araştırmak isteyebilirsiniz.

Kendinizle vakit geçirmeyi daha çok seveceğiniz ve bunun için ortam hazırlayacağınız bir sürece girebilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Bazı insanları sevmenin onlara güvenmeye yeterli olmadığı gerçeğiyle yüzleşebilirsiniz. Bu öğretilerden yola çıkarak hem iç dünyanızı hem de ilişkilere bakış açınızı düzenlemek için ideal bir zamandasınız.

Ailenizle, annenizle, ihtiyaç sahibi çocuklarla ilgilenebilir ve mental olarak kendinizi bazı sorunların dışında tutabilirsiniz. Bunun bir kaçış olmadığını, kendinize yeni bir yol çizmek olduğunu düşündüğünüzde süreç sizin için daha faydalı olabilir. Takıntılarınız ve eskiye dair özlemleriniz başka insanlar tarafından size karşı kullanılabilir. Bunlara mahal vermemek için nerede durduğunuza dikkat etmelisiniz.

Aldığınız haberler, bazı insanların iyi niyetli olmadığını öğrenmek, aileden veya çevredeki kadın figürlerden gelen olumsuz geri dönüşler duygusal olarak inişli çıkışlı hissetmenize neden olabilir. Kendinize iyi gelmeyecek hiçbir şeyi ve hiç kimseyi hayatınızda daha fazla tutmamak için bu iniş çıkışları kullanabilirsiniz. Korkularınızdan, çekincelerinizden ve sizde farkında olmadığınız takıntılardan arınmak için yaşadıklarınızın mesajını daha net göreceksiniz. Size iyi gelen insanlarla bir araya gelebilir, yeni akıl hocaları edinebilir, ihtiyaç sahiplerine zaman ayırarak farklı hayatların etkilerini kendi hayatınıza uyarlamayı deneyebilirsiniz.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle ilgili daha çok iletişim ve bilgi alışverişi içinde olacağını gösteriyor. Yeni tanışmalar ve yeni arkadaşlıklar kurulabilir bu süreç içinde. Bu konularla ilgili karar vermeniz gereken durumlarda mantıklı değil daha çok duygusal kararlar vermeye daha yatkın olacaksınız. Önemli bir arkadaşınızın ailevi konuları üzerine kafa patlatmak durumunda da kalabilirsiniz.

Merkür size geleceğinize dair bazı önemli planlar yaptırabilir. Kariyerinize ve beklentilerinize ne kadar önem verirseniz o kadar sonuç alabilirsiniz. Kendinizi bu adamak ve çalışmak için iyi bir zamandasınız. Güvenli ve sakin bir düzenin içinde olmak sizi besleyebilir. Bunun kalıplarını veya yerini değiştirmekten çekinmemelisiniz. Bu sayede hem olumsuz dürtülerden kurtulabilir hem de yeni fikirler üretme potansiyelinizi arttırabilirsiniz.

Danışmanlıklar, kadınlarla ilgili işler ve projeler, görüşmeler gündeminizde yer tutabilir. Birçok ortamda bulunabilir, yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Kendinize buna kapatmamalısınız. Ailenizin, aile gibi gördüğünüz arkadaşlarınızın size desteği bu durumu daha iyi hale getirmenize yardımcı olabilir. Bir seçim yaparken başka bir şeyden vazgeçiyorsunuz.

Seçimlerinizi, vazgeçtikleriniz için üzülmeyecek şekilde yapmayı öğreniyorsunuz. İşlerinizden, hayat telaşınızdan arda kalan zamanı değerlendirmek için bu dönemi kullanmalısınız. Haberleşmek, birbirini desteklemek sizi ruhsal olarak daha iyi hissettirecektir. Yapıcı ve sempatik tavırlarınız dikkatlerden kaçmayacaktır. Bu da sizin toplumda tutunmanızı, fikirlerinizi işlemenizi ve kalıcı hale getirmenizi sağlayabilir.


terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: İş ve kariyerinize ilişkin konularda bilgi alışverişlerinizde artış, iş ve kariyerinize ilişkin konularda önemli bazı kararlar vermenize neden olabilir. Bazılarınız bu süreçte yeni iş görüşmelerine gidebilir, yeni kişilerle tanışabilir, bir araya gelebilirsiniz. Fakat bu konularla ilgili özellikle vereceğiniz kararlar daha çok duygusal olabilir.

İş hayatınızda önemli noktalar ve gelişmeler yaşanabilir. Gerçekleri konuşmak, mantığınızın sesine kulak vermek ve bu yönde çaba göstermek sizi beklemediğiniz bir şekilde üst seviyelere çıkarabilir. Daha önce yapamadığınız, istediğiniz başarıya veya mevkiye erişemediğiniz günlerin geride kaldığına kendinizi ikna etmelisiniz. Sorumluluklarınızı bilin ve işinize odaklanın. Kendinize yeni, sevecen ve tuttuğunu koparan bir duruş oluşturabilirsiniz. Bu da hem üstlerinizin, hem de çalışma arkadaşlarınızın dikkatini çekecektir.

Terfi, yer değişikliği, parasal destekler gibi konular gündeme gelebilir. Hayatınızdaki önemli kadın figürler, ailenizin kadın üyeleri bu ilerleyişinizde önemli rol alabilir. İş ortamında veya katıldığınız organizasyonlarla duygusal etkileşimler yaşayabilir, evlilik ve ilişki gibi kararlara daha sıcak bakabilirsiniz.

Önceki dönemlerde yaptığınız hatalar veya size yapılan haksızlıklar yüzünden geri çekilmeyi düşünmemelisiniz. Kendi kendinizi manipüle etmek yerine güçlendirecek bir tavır takınmanızda fayda var. Bu sayede dikkatleri daha çok olumlu yönde çekebileceksiniz. Kurmak istediğiniz, içinde bulunduğunuz düzen bunu gerektiriyorsa ayak uydurmak hem özgüveninizi tazeleyecek hem de destekler almanızı sağlayacaktır.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Felsefi konularla daha fazla ilgilenebileceğinize, sizden uzakta yaşayan kişilerle ilgili daha fazla iletişim içine gireceğinize, bu süreçte özellikle rüyalarınızın gerçekten haber verici özellikte olacağına işaret etmekte. Mevki, statü sahibi kişilerle bir araya gelebilir, onlardan önemli fikirler alabilirsiniz. Medya, iletişim, tanıtım, reklamla ilgili konularda daha hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Hayatınızı hangi temeller üzerinde şekillendireceğinizi düşünebilirsiniz. Daha gelecek odaklı olmalısınız. Bugünü ve dünü sizi ileriye taşıyacak detayları bulmak için değerlendirmelisiniz. Haklılıklarınız için savaşırken kendinizden, hayatınızdan ödün verdiğinizi hatırlamalısınız. Artık mutlu ve güçlü olmak için mücadele veriyor, zihninizi buna odaklıyorsunuz. Sizin için gerekli olan eğitim, iş, arkadaş çevresi ve inançlar gibi konulara ağırlık vermelisiniz.

Duygusal ve sezgisel olarak güçlü bir dönemdesiniz. Bunu doğru bir şekilde kullandığınızda daha önce yaşadığınız olumsuz süreçlerin telafisini ve rövanşını alabilirsiniz. Seyahat planları yapabilir, vize ve pasaport, aile evinin işlemleri gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Pek çok konuya ilgi duyabileceğiniz gibi önceden ilgilendiğiniz, çalışmalar yaptığınız alanları da bugüne uyarlamak isteyebilirsiniz. Seyahat planları yapabilir, hep gittiğiniz yerlerin dışına çıkarak farklı deneyimlere ulaşabilirsiniz. Bunun için gerekli imkanlara sahip olabilirsiniz. Yeter ki bunun farkındalığını ve özgüvenini taşıyın.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Başkalarına ait finansal konularla ilgili daha çok kafa patlatacağınıza, ortaklaşa kazanılan gelirleri arttırmak için yeni fikirler üretebileceğinize işaret ediyor. Ancak finansal konularla ilgili mantıklı olmak yerine daha duygusal kararlar vermeye yatkın olabilirsiniz. Bu finansal konular aile bireyinizi bağlayan konularda olabilir.

Yüzeysel düşündüğünüz veya fazla üstünde durduğunuz konularda bir denge yakalayabilirsiniz. Bunu öncelikle mental sağlığınız için yapmalısınız. Dürtüsel hareket etmenin size bir faydasının olmayacağı bir zamandasınız. Dolayısıyla düşünmek ve mantıklı olanı tercih ederek hareket etmek için adım atmalısınız. Aile meseleleri, ortaklı işler ve miras gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Bunların yanısıra kendinizi geliştireceğiniz, ekonomik olarak daha iyi hissedeceğiniz bazı iş ve yatırım fikirlerine sıcak bakabilirsiniz. Hayatınızın hep aynı düzende gitmeyeceğini öngörerek, yaşananlardan dersler çıkararak kendiniz için bazı b planları yapmalısınız. Gecikmiş ödemelerinizi tamamlayabilir, borçlanmaları durdurmak ve elinizdeki imkanları artık yatırım amaçlı değerlendirmek söz konusu olabilir. Bu durum hayata geç kaldığınızı düşündürtebilir.

Bu düşüncelerden hareketle izlemeniz gereken yolun hangisi olduğunu daha iyi görebilirsiniz. Şanslısınız ve aileden destekler alabilirsiniz. Bunu doğru bir şekilde kullandığınızda büyük bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Hem ruhen hem de mali olarak refah düzeyine erişmek için bazı alışkanlıkların değişmesine, bazı hataların düzeltilmesine izin vermelisiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Yeni ortaklıklar kurma, imzalar atma, sözleşmelerle ilgili konularda etkin olacaktır. Bu süreçte partnerinizi çok daha fazla düşünebilirsiniz. Ortaklık, partnerinizle ilgili konularda daha duygusal kararlar vermeye meyilli olabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz, olası adayları değerlendirebilirsiniz ve iletişim yetenekleri kuvvetli, hareketli, ailesine düşkün birileriyle flört edebilirsiniz.

Aşk hayatınızla ilgili konular gündeminizde önemli yer tutabilir. Bunu kendi içinizde planlamalar ve kafanızın içinde konuşmalar yapmak yerine ifade etmeyi tercih edebilirsiniz. Ciddi bir birliktelik kurmak, ortaklıklar konusunda emin olmak isteyebilirsiniz. Aynı paydada olamadığınız insanlarla devam edebilme konusundaki ısrarınızı ve baskınızı durdurmalısınız. Birine güveniyor olmanız onun da size aynı derece güvenmesini gerektirmez. Bunu fark etmek için kendinizden, yaşadıklarınızdan kaçmak yerine hayatın ve insanların gerçeklerine kulak vermelisiniz.

Aynı motivasyonu ve hissi paylaşmadığınız insanlarla aynı ortamı paylaşmaktan vazgeçebilirsiniz. Hem duygusal hem de ticari ilişkilerde bu kriter güven algınızı ve beklentinizi büyük oranda değiştirebilir. Sizde bu değişikliğe neden olan gelişmelere dikkatinizi vermek, sorun yaşadığınız insanlarla ilişkilerinizin iyileşmesine veya mesafelerin yeniden belirlenmesine yardımcı olabilir.

Mutlu olmak için gerekenin zemini kurmak adına partnerinizle görüşmeler yapabilirsiniz. Karşılıklı bir değişimin başlangıcını yapmak karşı tarafa da aynı özgüveni ve cesareti verecektir. Bu farkındalığınızı korumalısınız. Ticari ilişkiler ve ortaklıklar alanında yeni imzalara ve anlaşmalara açık olabilirsiniz. Bunu daha önce neden yapamadığınızı veya neden devam ettiremediğinizi düşünebilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Çalıştığınız kişilerle fikirsel anlamda uyum içinde olacağınızı, yeni iş görüşmeleri, yeni iş projelerinin gündeme geleceğine işaret etmekte. Günlük angarya işleri zekanız sayesinde daha hızlı ve pratik bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz. Fakat iş ortamınıza ilişkin konularda karar verirken akılcı olmak yerine daha duygusal davranabilirsiniz.

Çalışma koşullarınızı ve beklentilerinizi düzene koyacak işbirliklerine girebilirsiniz. Güzel destekler alıyorsunuz. Beklemek veya üzerinde düşünmek yerine bunları değerlendirmelisiniz. Kendi sorumluluklarınızı ve önceliklerinizi hayatınızın merkezine almalısınız. Bugüne kadar yapmamış olmayı kenara bırakın ve yaşantınıza, işinize ve sağlığınıza sahip çıkın.

Çalışma düzeni, iş koşulları ve sağlığınız öncelikli hale gelebilir. Daha iyi koşulları oluşturmak için buna gölge düşüren davranışlarınızı veya etkisi altında kaldığınız konuları fark edebilirsiniz. Bu konuda bir değişime gittiğinizde fark edilmeniz uzun sürmeyecektir. Yapıcı ve yenileyici bir tutum sergilediğiniz her alanda başarılı olabilirsiniz.

Burcunuzda geri harekette olan Satürn ise size bazı dersleri yeniden hatırlatabilir. Kendi değerinizi, hayatınızı ve isteklerinizi geri plana atmak konusundaki sorunları çözmelisiniz. Bugüne kadar bu konuda istediğiniz sevgiyi ve başarıyı elde edemediğinizi düşünüyorsanız, bakış açınızı ve yaklaşımlarınızı değiştirmelisiniz.

Farklı olana, yeni olana ve iyi olana doğru yol almalısınız. Kendinizi bu yönde yetiştirdiğinizde iş ortamındaki sorunları çözebilir, işinize daha iyi odaklanabilir ve beklentilerinizin gerçekleşmesini mümkün kılabilirsiniz. Duygularınızı hangi yöne iterseniz onun karşılığını görebileceğiniz, düşüncelerinize de buna göre şekil vereceğiniz bir dönemdesiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Özel yaşamınızda özellikle iletişim kanallarınızı daha aktif hale getirmeye başlayacak. Ancak aşk hayatınızla ilgili kafa karışıklığına hazır olun, özellikle yalnız olanlar! Yaratıcı çalışmalar içinde olanlar bu süreçte ilham melekleri zihninizde dolaşabilirler.

Merkür’ün bu transiti, sorunların çözümü kadar yeni gündemleri de beraberinde getirebilir. Eskiden kopmak, sevdiğiniz yerlerden uzaklaşmak veya insanları terk etmek sizi endişelendirebilir. Ancak yeni bir sınır ve bakış açısı belirlemek için önemli bir zamandasınız, bunu kullanmanız sizin mutluluğunuzu daha üst seviyeye çıkarabilir. Anılara sahip çıktığınız kadar yeni anılar biriktirmek için içinizdeki heyecana kulak vermelisiniz.

Çocuk sahibi olmak, hayallerinize yatırım yapmak ve bu konuyu fiziksel durumlara taşımak için destekleniyorunuz. El becerileriniz, hissiyatınızın yüksek olmasıyla birleştiğinde hem mutlu olacağınız hem de kazanç elde edeceğiniz bir girişim ortaya çıkarabilir. Zihninizi bu yönde çalıştırmak, neyle ve ne şekilde mutlu olduğunuzu size bir kez daha gösterebilir.


Duygusal olarak sizi tatmin eden her şeye açık olabilirsiniz. Bu durum bir ayrım yapmanızı da gerektirebilir. Geçici etkiler, geçici hevesler yüzünden acı hissettiğiniz konuları hatırlamalı ve bunları hayatınıza bir daha dahil etmemelisiniz. Yeniden başladığınızda hiçbir şeyin eskisi gibi olmasına izin vermemelisiniz. Bu döngüyü kırabilmek için ideal bir zamandasınız.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.