Astroloji: Temmuz 2023 aylık burç yorumları

Astroloji: Temmuz 2023 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

temmuz burç yorumları

Astroloji: Temmuz 2023 aylık burç yorumları.

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık burç yorumları…


koç burcu

Koç burcu Temmuz burç yorumları

Koç burç yorumları: Kariyer hayatınız bazı sürpriz gelişmeler sizi bekliyor olabilir. Bu zamana kadar üzerinde verdiğiniz emekler sizlerin önünüze gelmeye başlıyor. Hikayenizin en önemli alanında parlama zamanı geldi. Kendinizi gereksiz yere baskılamayın.

3 Temmuz’da gerçekleşecek Dolunay, kariyer ve toplumsal saygınlık ve tanınmışlığınız, organizasyon, yönetim ve iktidar kurduğunuz alanlar, aynı zamanda gelecek ile ilgili hedefleriniz ve işinizle ilgili konuları bir kere daha önünüze getirebilir. Ayrıca yakın çevrenizlede olumlu gelişmeler kurmamanız için bir neden görünmemekte.

10 Temmuz tarihinde Mars Başak transiti gerçekleşiyor. Sağlıkla ilgili bir takım sıkıntı ve problemleri yaşayabileceğiniz bir sürecin içerisine giriyorsunuz. Aman dikkat! İş ortamı olabilir, kendi sağlığınız olabilir, hiçbir şey sağlıktan başka önemli değildir. Siz siz olun her zaman için yapılması gereken ne varsa onları ön planda tutun. Kendinizi heder etmeyin.

11 Temmuz itibariyle Merkür Aslan burcuna geçiyor. 28 Temmuz’a kadar aşk hayatınızla ve çocuğunuzla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu uzun dönemde retro süreci de olacağı için aşkta dengeyi tutturmak bazen zor olabilir. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli ve romantik bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkimizde eşimiz veya partnerimizle kendimizi çok daha iyi ifade edebilir, içimizdeki romantik şairi ortaya çıkarabiliriz. Yaratıcı projelerde de kendimizi göstermemiz mümkündür. Sosyal çevremizde parlayacağımız bir dönemdeyiz.

17 Temmuz’da Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu yeniay size ailenin, yuvanın anlamını sorgulatabilir. Yaşayamadığınız, içinizde kalmış şeyler için üzülmek yerine şu an yaşayabildiklerinizin tadını çıkarın. Maddi güvenliğe eskisinden daha fazla ihtiyaç duymaktasınız. Dikkat edin bu arayış riskli adımlara, düşünülmemiş kararlara sebebiyet vermesin. Fiziksel görünüşünüz, genel sağlığınız ile ilgili abartılı işlere kalkışmayın.

23 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Bir süredir keyifsiz hissediyorsanız, Güneş’in aslan burcuna geçişi iyi gelecektir size. Profesyonel bir yardımla diyete başlamak için harika bir süreç. İş arayışı içindeyseniz. Şans sizden yana. İş arkadaşlarınızla problemlerinizi çözebileceğiniz bir dönem başlıyor.

Önümüzdeki 23 Ağustos’a kadar olan bir aylık süreçte keyifli, eğlenceli şeyler yapacaksınız 5.eviniz aktif iken. Aşk hayatınızda yeni gelişmeler olabilir. Enerjinizi sanata, spora aktarmak, ilgi alanlarınızla meşgul olmak isteyebilirsiniz. Bu bir aylık süreçte yakın çevrenizle keyifli planlarınız, programlarınız olabilir. Çocuk sahibi olanlar için, odaklanacakları konular daha çok onlarla ilgili olacaktır. Çocuklarınız için yapacağınız yeni şeyler olabilir. Yapmanız gerekenlerle meşgul olabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu Temmuz burç yorumları

Boğa burç yorumları: Hayatınızda bazı konularda köşeye sıkışmış gibi hissediyor olabilirsiniz. Şimdi tam da bir köşeden dönme zamanı diyebiliriz. Vereceğiniz o görkemli karar sizi geleceğe doğru emin adımlarla taşıyacaktır. Emeklerinizin karşılığını görebileceğiniz bir dönem.

3 Temmuz’da gerçekleşecek Dolunay, yüksek öğrenim hayatımız, yurtdışı ile olan ilişkilerimiz, diğer kültürlere karşı tutumu ve merak, hoşgörü ve hümanizm, uzak yolculuklar, yabancı ülkeleri gezip, görme ve uzun vadeli planları da içinde tutan konularda olacağı için bu veya buna benzer konularda etkili bir değişim kapınızı çalabilir.

10 Temmuz’da Mars Başak burcunda seyehatine başlıyor. 5’inci evinizde gerçekleşen bir transit söz konusu ve burada Mars’ın hareketi sizin aşk hayatınızla ilgili olan alanda birtakım gerginlikler, sıkıntılar yaşatabilir. Aynı zamanda çocuklarla ilgili problem ve konularla karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatında da sanki bir ağırdan alma gibi bir durum sergileyebilirsiniz. Ama ne olursa olsun bu hususta en karlı çıkacak yine sizlersiniz.

11 Temmuz itibariyle Merkür Aslan burcuna geçiyor. 28 Temmuz’a kadar ailenizi ilgilendiren bir konuyla ilgili haber alabilirsiniz. Ailenin içindeki uzlaşmacı tavrınızla mevcut sorunları çözebilirsiniz. Ev değişikliği düşünüyorsanız aradığınız evi bulabilirsiniz. Fakat diğer ay retro sürecine gireceğimizden her şeyin garanti olduğundan emin olun. Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde, ailemizle keyifli, güzel zamanlar geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Saygın aile büyüklerini evimizde ağırlayabilir veya arkadaşlarımız ile gösterişli parti organizasyonları yapabiliriz. Eğer ilişkimiz varsa, bu dönemde evlilik kararı almamız hiç şaşırtıcı olmaz.

17 Temmuz’da Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yakın çevrenizle ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gereken bir süreçtesiniz. Önce kendi duygu ve düşüncelerinizden emin olmalı sonra bunu özgürce dile getirmelisiniz. Uzlaşmacı ve işbirlikçi olmaya dikkat ettiğiniz sürece olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Sağlık ve beslenme konusuna yeterince dikkat ediyor musunuz? Bağımlılıkları abartmamaya gayret edin.

23 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Daha çok evinizle meşgul olacağınız bir dönem başlıyor. Yeni eşyalar almak, yaşam alanınızı güzelleştirmek, atılacakları ayırmak, düzenlemek gibi işleriniz olabilir. Ev tutmak, almak, satmak gibi planlarınız varsa konular ilerleyebilir. Yalnız olanlar aşk konusunda şanslı etkiler altında olacak. Tanışmalar, ilginç karşılaşmalar yaşayabilirsiniz.

Önümüzdeki 23 Ağustos’a kadar olan bir aylık süreçte geleceğe yönelik hedeflerinize odaklanacaksınız. Zihninizde bir şeyler netleşebilir. Ne istediğinizi, ne istemediğinizi belirleyebilirsiniz, karar alabilirsiniz, adım atabilir, uygulayabilirsiniz. Bu bir aylık süreçte aile içi iletişimlerinizi gözden geçirebilirsiniz ayrıca. Aile köklerinizi, aile büyüklerinizi daha yakından tanıyabilirsiniz. Annenizden, babanızdan eskilerle ilgili anıları dinleyebilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu Temmuz burç yorumları

İkizler burç yorumları: Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız konularda artık kazanımlara gidiyorsunuz. Finansal anlamda kim olduğunuz veya neyin mümkün olduğunu çok net görebileceksiniz. Hayatınıza yepyeni bir bakış açısı getirmenin ve önemli olan o köprüden geçme zamanı geldiğini söyleyebiliriz. Gerçek yeteneklerinize yönelmeli ve bu alanda başarınızı göstermelisiniz.

3 Temmuz’da gerçekleşecek Oğlak Dolunayı, miras, evlilik veya ortak çalışmalara ait payların ve kazançların durumu, sezgileri, kişinin kendini dönüştürmesini, ruhsal gelişim gibi meseler ve tabi resmi işler, kamu, devlet alanındaki işlerinizle ilgili konularda hayli etkileyecekmiş gibi görünmekte. Bu nedenle devlet kapısıyla olan işleriniz varsa bitebilir veya yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

10 Temmuz tarihinde Mars Başak transiti gerçekleşiyor. Bu dönem özellikle ev konuları ile ilgili problemler, sıkıntılar, taşınma ile ilgili olabilir. sözleşmeyle ilgili olabilir sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ayrıca aile büyükleri ile ilgili bazı sorunlar baş gösterebilir. Bunlara özen göstererek etmekte fayda var. Aynı zamanda sağlıkla ilgili aksilikler ve günlük rutinin bozulması bu dönemde yaşayacağınız konuları göstermekte.

11 Temmuz itibariyle Merkür Aslan burcuna geçiyor. 28 Temmuz’a kadar iletişim kurduğunuz kişiler sayesinde güzel iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim için kolları sıvayabilirsiniz. Kültürel etkinliklere, sahne sanatlarına daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile bir araya gelebilir, keyifli sohbetler yapabiliriz. Yakın çevremize yeni insanlar katılabilir. Yeteneklerimizi değerlendirebileceğimiz yeni ve yaratıcı eğitimlere katılabilir, işimiz gereği bol bol küçük keyifli yolculuklar yapabiliriz.

17 Temmuz’da Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Tüm öncelikleriniz değişecektir. Para kazanma, harcama veya tasarruf etme konusunda eskisinden farklı yollar deneyeceksiniz. Duygusal-zihinsel-ruhsal-fiziksel bağımlılıklarınızla yüzleşmeniz, korkularınızı aşmanız gerekmektedir. Arkadaş ilişkilerinde, sosyal ortamlarda abartılı davranışlardan kaçınmanızı öneririm. Olayları büyütmeden, sebep-sonuç bağlantıları kurarak ılımlı temaslar kurmayı denemelisiniz.

23 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Yakın çevrenizle olan iletişim trafiğinizi, görüşmelerinizi artırıyor. Daha çok bir araya geleceğiniz bir döngü. Kardeşlerinizle ilgili konular öne çıkacaktır ayrıca. Paylaşımlarınızın, etkileşimlerinizin, iletişimlerinizin artacağı bir Güneş transiti diyebiliriz. Özellikle sosyal medyada çok fazla görünür olmanız, burada yeni çalışmalara başlamanız söz konusu olacağı için her zamankinden daha dikkatli hareket etmelisiniz. Dengeleri korumalısınız.

Önümüzdeki 23 Ağustos’a kadar olan bir aylık süreçte iletişim, halkla ilişkiler, tanıtım, reklam, satış, pazarlama, marka yönetimi, e-ticaret, sosyal medya, online platformlar, bilgi paylaşımları gibi konulara odaklanıyor olacaksınız. Bu temalarda aslan enerjisiyle, aslanın özgüveniyle daha fazla öne çıkmak isteyebilirsiniz. Güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. İyi fikirler de bulabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu Temmuz burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu dönem zaten sizlerin yeniden doğuş dönemidir. Artık şüphe ve korkularınıza kafa tutmayı ve gelişmeyi seçeceksiniz. İlişkilerde duyduğunuz bağlılıktan ayrıldığınız bir süreci temsil edecek. Gelişmeyi seçin ve çevrenizdeki mutluluğu yakalayın. Yeni bir iş projesi ile yeniden başlıyorsunuz.

3 Temmuz’da gerçekleşecek Dolunay, eşiniz, ortaklıklarınız, toplumsal ilişkilerde işbirliğine yatkınlığınız, karşınızdaki kişilerle ilişkilerinizde nasıl bir tavır gösterdiğiniz, iş ortaklığı veya sosyal ilişkilerimizin kalitesi ve ayrıca açık düşmanlar, avukatlar, mahkemeler gibi ciddi konular olacakmış gibi durmakta. Ve ayrıca kariyer ve yurtdışı konularında da daha temkinli olmanız gerekebilir.

10 Temmuz’da Mars Başak burcunda seyehatine başlıyor. Mental anlamda biraz daha kararlı ve gergin olacağınız bir sürecin içerisine giriyorsunuz. Burada yanlış anlaşılmalara dikkat ederek isteklerinizi net bir şekilde ifade etmenizde fayda var. Özellikle yakın çevrenizdeki diyaloğunuza, kullandığınız kelimelere dikkat edin. Bu dönem özellikle işinizle ilgili yapacağınız iletişim ve networkle ilgili güzel sonuçlar alabilirsiniz, yavaş yavaş kademeli bir şekilde sonuçlanacaktır.

11 Temmuz itibariyle Merkür Aslan burcuna geçiyor. 28 Temmuz’a kadar ekonomik durumunuzla ilgili haberler alabilirsiniz. Beklediğiniz bir para veya prim hesabınıza yatabilir. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır bu süreçte. Para konularında risk almaktan korkmayacağımız, kendimizden emin adımlarla ilerleyeceğimiz bir dönemdeyiz. Yeni girişimler yapabilir, bize finansal konularda yardımcı olacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Keyfimiz için yaptığımız harcamalarda aşırıya kaçmamaya dikkat etmeliyiz.

17 Temmuz’da sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu yeniayda en çok siz, kendinize hizmet etmelisiniz. İçerde ve dışarda çok sayıda değişiklik yapmanız gerekebilir. Sağlık, beslenme, dış görünüşünüzle ilgili yeni planlamalar yapmanızı önerebilirim. Topluma mal olacak, adınızdan söz ettirecek projelere imza atabilirsiniz. Kariyer hayatınızda önemli bir süreçten geçmektesiniz. Çok büyük değil sağlam adımlar atmanız gereken bir dönemdesiniz.

23 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Kazançlarınız açısından pozitif bir etki. Daha iyi kazanabilirsiniz, gelir akışınızı güçlendirecek değişimler olabilir. Parasal konularda bir hareketlilik başlıyor. Keyifler, keyifli yaşam, keyifler için harcama odağınız olabilir. Kurallarınızı belirleyip gelirinin farkında olarak hareket etmek akıllıca olacaktır.

Bu Güneş transiti, harcamaların, alışverişlerin artacağına da işaret ediyor aynı zamanda. Botanik, bahçe konuları, ekmek, biçmek, bitki beslemek, sebze yetiştirmek gibi konular da burada. Parasal konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. İş başvurularınızın geri dönüşleri, yeni çalışmalar, kendi işinizi kurmakla ilgili düşünceler kısa para kazanmaya yönelik tüm girişimler için oldukça ideal bir dönemdesiniz. Satın alma ve trafiğiniz artabilir. Kalıcı yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu Temmuz burç yorumları

Aslan burç yorumları: Uzun zamandır iddialı olduğunuz yerlerden vuruldunuz. Genel anlamda hem iş sorumluluklarınız hem kariyer hayatınız için sürekli çalışıyor olma fikriniz sizi biraz yordu. Şimdi sıra bu yorgunluğun başarısını hissetmenizdedir. Artık alışkanlıkların dışına çıkmaya başarıyorsunuz ve daha iddialı bir dönem içine giriyorsunuz. Sadece esnek olmayı deneyin.

3 Temmuz’da gerçekleşecek Oğlak Dolunayı, sağlık durumumuz, sağlıklı beslenme, iş seçiminiz, iş yerindeki ilişkileriniz, nasıl bir çalışan olduğunuz ve iç disiplin ve sorumluluklarınızı ele alış biçiminizin yanında gündelik koşturmanızla ilgili mevzularda hareketlendirebilir. Sosyal konularda rahat ve fakat resmi işlerde ufak tefek sıkıntılar kapınızı çalacak olabilir. Temkinli olmanızda fayda var.

10 Temmuz tarihinde Mars Başak transiti gerçekleşiyor. Finansal anlamda bir takım yeni kararlarla ilerleyeceğiniz bir dönemin içerisindesiniz. Bu dönemde yapacağınız iş görüşmeleri ve kendinizle ilgili eleştirilerinizi olumlu anlamda kullanmanız ve daha aktif olma olursanız daha güzel sonuçlar alacağınız bir sürecin içerisindesiniz. Bu dönem gelirlerinizde birtakım azalmalar söz konusu olabilir. Farkındalıkla ilerlerseniz daha rahat edeceğiniz bir sürecin içerisine giriyorsunuz.

11 Temmuz itibariyle Merkür sizin burcunuza geçiyor. 28 Temmuz’a kadar kendinizi geliştirmek adına ne varsa enerjinizi harcayacağınız bir dönem olacak. Yeni eğitimler, yeni çevreler, yeni kurslar kısacası bilginizi ve yeteneklerinizi arttıracak her seçenek için harekete geçeceksiniz. İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi çok daha iyi ifade edebileceğimiz, sözlerimizle çevremizi derinden etkileyebileceğimiz bir dönemdeyiz. Zihinsel enerjimiz, özgüvenimiz, cesaretimiz ve neşeli tavırlarımız ile hayranlarımızın sayısının arttığını görebiliriz.

17 Temmuz’da Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Korkularınız, bağımlılıklarınız yüzünden harekete geçemediğiniz pek çok alanda ataletten kurtulacaksınız. Kariyerinizi ilgilendiren ani beklenmedik bir teklif gündeme gelebilir. Denemediğiniz iş kollarında çok iyi tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yabancı ülkelere yapılacak seyahatler, iş bağlantıları, eğitim fırsatları sizi heyecanlandırabilir. Büyüme ilerleme fırsatı yakalayacağınızı söyleyebilirim.

23 Temmuz itibariyle Güneş sizin burcunuza geçiyor. Sizin döneminiz başlıyor. Motivasyonunuz yükseliyor. Kendinizi daha özgür, mutlu ve enerjik hissedebilirsiniz. En güzel, en parlak etkiyi siz alıyorsunuz. Parlamak sizin işiniz zaten. Güneş 1’inci evinizdeyken, yeni güzel şeyler başlayacaktır yaşamınızda. Kendiniz için iyi şeyler yapacaksınız. Yeniden bir doğrulma yaşayacaksınız. Dış görünüşünüz, saç bakımınızla ilgilenebilirsiniz.

Zamanı daha iyi kullanacağınız, hayatın keyifli yanlarına odaklanacağınız bir dönem olabilir. Çevrenizde dikkatleri çekiyor oluşunuz, hem iş hem de ilişkiler konusunda yeni sürprizleri de beraberinde getiriyor. Gerekli motivasyona ve potansiyele sahip olduğunuzu fark ediyorsunuz. Bunu doğru yerde, doğru zamanda ve doğru şekillerde kullanmaya gayret etmelisiniz. Bir süredir psikolojik olarak zorlandıysanız, hevesinizin ve motivasyonunuzun düşük olduğu bir zamandan geçtiyseniz, Güneş bu bir aylık süreçte sizleri toparlayacak, şifalandıracaktır.

başak burcu

Başak burcu Temmuz 2023 yorumları

Başak burç yorumları: Değerlerinizi ve hedeflerinizi planlamaya başlayabilirsiniz. İlişkinizde bir sonraki sürece ilerliyorsunuz. veya bir ilişkiniz yoksa artık kendinizi güçlü bir duygusal yakınlığa çekiliyorsunuz. Bu dolunay ile büyümeye başlıyorsunuz. Önemli bir zafer sizi bekliyor. Topluluklar içerisinde olmaya çalışın.

3 Temmuz’da gerçekleşecek Dolunay, fiziksel ve zihinsel olarak yaratıcılığınızı nasıl kullandığınız, çocuklarla olan ilişkiniz ve hayattan duyduğunuz neşe, sanat, hayal gücü, aşk ve kısa süreli ilişkilerinizi anlatan başlıklarda etkileyebilir kendinizi mümkün olduğunca akılcıl bir noktada tutmanızda fayda var.

10 Temmuz’da Mars sizin burcunda seyehatine başlıyor. Güçleneceğiniz, eylemlerinizde daha kararlı olacağınız bir sürecin içerisine gireceksiniz. Ancak olumsuz etkilere, kazaya ve belaya açık olduğunuz, aynı zamanda gergin bir enerjinin etrafınızda olduğunu da unutmadan, olumsuz enerjileri akıtarak hayat yolculuğunuzu bu şekilde geçirmenizde fayda var. Özellikle bu dönemde aklınıza gelen fikirleri doğru bir şekilde kullanarak hareket ederseniz, eyleme geçerseniz artı bir sonuç alacaksınızdır.

11 Temmuz itibariyle Merkür Aslan burcuna geçiyor. 28 Temmuz’a kadar sağlık durumunuzla alakalı bir haber alabilirsiniz. Bilinçaltınız çok karışık olabilir. Meditasyon, yoga gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Hislerinizin güçlü olduğu bir dönem, rüyalarınıza dikkat edin. İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde bilinçaltımızda duygusal değişimler yaşamamız mümkün. Cesaretimizi toplayıp, özgüvenimizi artırarak, zekamızla kendimizi gösterebileceğimiz ve çekinmeden konuşabileceğimiz yeni bir döneme hazırlanıyoruz.

17 Temmuz’da Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Sosyal hayata daha fazla dahil olmak, gruplar içinde görev almak isteyebilirsiniz. Topluma katkı sağlayacak, iz bırakacak faaliyetler içinde yer almaya gayret edin. Ani gelişen iş, eğitim fırsatlarını iyi değerlendirin. Özellikle yurtdışı bağlantılı işler başarılı sonuçlara ulaşabilir. Tutkularınızı takip etmenizi önerebilirim.

23 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Farkındalığınız artacağı, kendinizi iyi ve aydınlanmış hissedeceğiniz bir sürecin içerisine gireceksiniz. İş hayatınız olsun, sağlık açısından olsun bu konulardan sevineceğiniz güzel bir dönem içerisindesiniz, keyfini sürün. Gizli konular ortaya çıkabilir. Sustuklarınızı konuşmak, arka planda yer alan konuları gündeme alabilirsiniz. Bu bir kriz şeklinde olmak yerine sürpriz iş ve aşk gelişmeleri şeklinde de olabilir. Her şey sizin süreci nasıl yöneteceğinizle alakalıdır.


Önümüzdeki 23 Ağustos’a kadar olan bir aylık süreçte ruhsal anlamda açılımlar yaşayabilirsiniz. Hayatla olan ilişkinizi gözden geçirmek, yaptıklarınızın geri dönüşlerini idrak etmek, farkındalık kazanmak ve hataları düzeltmek için harika bir fırsat döngüsü olabilir bu. İzole olmak, sosyal ortamlardan uzak olmak isteyebilirsiniz. Zaman zaman enerji düşüklüğü, halsizlik, özgüvensizlik de yaşayabilirsiniz. Ama bu dönemi şifalanmak ve dinlenmek için kullanırsanız size iyi gelecektir.

terazi burcu

Terazi burcu Temmuz burç yorumları

Terazi burç yorumları: Profesyonel anlamda konumunuzu değiştirme veya kendinizi yenileme dönemi içerisine giriyorsunuz. Kendinize daha fazla özgürlük kazandıracak ve verdiğiniz kararlarda gönül rahatlığı içerisinde olabileceksiniz. Artık eskide kalan ve size hatalar yapılan kariyer hikayeleriyle belki de ilişkileriniz konusuyla vedalaşma zamanı. Yepyeni bir oluşum içerisine giriyorsunuz.

3 Temmuz’da gerçekleşecek Oğlak Dolunayı, kökler, miras, ebeveynler, yuva, taşınmaz mallar, maddi mirasın yanı sıra genetik miras ve emlak işleri, taşınmalar, emeklilik konuları gibi başlıklarda hareketlilik olacak dersem yeridir. Dolunayın etkisi bu alanlarda okunurken diğer yandan ortaklık konuları varsa dikkatli olun ama diğer yandan da kariyer iş konularında da hoş fırsatlar kapınızı çalacak da olabilir. Uyanık olmanızda fayda var.

10 Temmuz tarihinde Mars Başak transiti gerçekleşiyor. Hayatınızda bazı arkanızdan çevrilen işleri gösterebilir. Bu dönemde daha çok eylem odaklı olarak ilerlerseniz ve farkındalığınızı finansal konulara odaklarsanız daha rahat bir şekilde bu süreci geçirebilirsiniz.

11 Temmuz itibariyle Merkür Aslan burcuna geçiyor. 28 Temmuz’a kadar bulunduğunuz çevrede insanların sizden bahsettiğini işitebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyabilirler. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda çok eğlenceli zamanlar geçireceğimiz bir dönemdeyiz. Kariyerimize yardımcı olabilecek yeni insanlarla tanışabilir, bu kişiler sayesinde yeni fırsatlar edinebiliriz. Arkadaşlarımızla, keyifli ve hararetli sohbetler bizi bekliyor.

17 Temmuz’da Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni projelere başlayabilir hatta kariyerinize farklı bir alanda devam etmek isteyebilirsiniz. Ortak kazançlar, harcamalar konusunda beklenmedik durumlarla karşılaşmak canınızı sıkabilir. Tek yapmanız gereken yeni duruma uygun planlar yapmak. Eşinizle, ortaklarınızla ilişkilerinizde ılımlı adımlar atmayı denemelisiniz.

23 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. 11’inci evimizde seyahat edecek Güneş arkadaşlarımızı, dostlarımızı, içinde olduğumuz arkadaş gruplarını anlatır. Güneş burada ilerlerken arkadaşlarınızla iletişimlerinizi, görüşmelerinizi, buluşmalarınızı artırabilir. Dostlarınızın yaşamında yeni gelişmeler olabilir, onların güzel haberlerine sevinebilirsiniz. Yeni insanlar tanımak kendinizi göstermek ve kendinize yeni hedefler koymak adına size şans getiriyor.

Dijital olan şeyler, elektronik aletler, internet ve teknoloji ile ilgili konular için güzel bir dönem. Yeni elektronikler satın alabilirsiniz. İnternet hizmeti aldığınız servis sağlayıcıyı değiştirebilirsiniz. Teknoloji ile ilgili konularınız olabilir. Yapmak istedikleriniz konusunda destekler alabilir, görüşmeleriniz neticesinde olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Özgüvenli duruşunuz, ne istediğinizi bilen ve yönetebilen tavrınız size birçok kapı açacaktır.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Temmuz 2023 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: Hayatınızla ilgili kendinizi geliştirecek bir konuda önemli bir dönüşüme ilerlemeyi seçiyor olabilirsiniz. Seçmiyorsanız bunu mutlaka seçmelisiniz. Dünyanız değişime gidiyor. Hayat görüşleriniz ve olaylara bakış açınız evrimleşiyor. Önemli bir iş birliği veya güzel bir başarı sizi yüreklendirecektir. Geçen yıllarınıza yanmak yerine, gelecek günler için planlarınızı hayata geçirin.

3 Temmuz’da gerçekleşecek Dolunay, aile, kardeş, akraba, komşu gibi yakın çevre ile olan ilişkileriniz, her türlü görsel ve sözel iletişim, halkla ilişkiler, pazarlama, tanıtım ve kısa yollar ve kısa vadeli planlarınızda etkili olacak diyebiliriz. Keza aşk konusunda bu hafta çokta bir şey yapmamanız sizin iyi olurken, eğer resmi kuruluşlarla ve büyük şirketlerde işiniz varsa atılımda bulunabilirsiniz.

10 Temmuz’da Mars Başak burcunda seyehatine başlıyor. Eğer kalbiniz boşsa sizlere hayatınızın aşkıyla tanışacağınız bir süreç müjdeleniyor. Ancak sosyal çevrenizdeki kişilere dikkat! Girdiğiniz ortamlarda oldukça dikkat çekiyor olabilirsiniz. Aynı zamanda dikkat çekerken negatif enerjileri de üzerinize paratoner gibi alabilirsiniz. Bu yüzden farkındalıkla harekete geçerseniz ve bu olumsuz enerjilerden korursanız daha güzel bir süreç olacaktır. Özellikle grup çalışmaları yapıyorsanız hem grup çalışmaları hem de işbirlikleri açısından başarılı olacağınız bir süreci müjdelemekte.

11 Temmuz itibariyle Merkür Aslan burcuna geçiyor. 28 Temmuz’a kadar yeni bir iş teklifi haberi alabilirsiniz. Bu süreçte kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde kariyerimizle ilgili yeni fırsatlar yakalayabiliriz. Statü sahibi kişiler bize işle ilgili projelerimizde yardımcı olabilir. Hedeflerimize ulaşmamızda yardımcı olacak yeni kişilerle tanışabilir, üstlerimizle keyifli konuşmalar yapabiliriz.

17 Temmuz’da Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yüksek idealleriniz, adalet anlayışınız, inançlarınız, hayattan beklentileriniz değişebilir. Ani bir ilişkiye başlamanız veya ortaklık kararı almanız mümkün. Bu karar gelecek planlarınızı değiştirecektir. İş hayatında ani ve abartılı kararlardan kaçınmanız yerinde olabilir. Hayat hikayenizi tekrar yazdığınızı var sayabiliriz. Yeniaydan öncesi, sonrasıyla aynı olmayacak.

23 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. İşinizle, iş ortamında yönetimle, patronlarınızla ilgili konular doğabilir. Yetki alanınız genişleyebilir. Terfi edebilirsiniz. Yeni sorumluluklar eklenebilir görev tanımınıza. Otoriteden yana zaman zaman tatsızlıklar olabilir. Rahatsız edici egosantrik tavırlar olabilir, sabit fikirli tutumlar olabilir. Yoğunluklar, yorgunluklar, yetiştirmeniz gereken şeyler olabilir.

Önümüzdeki 23 Ağustos’a kadar olan bir aylık süreçte iş hayatınız oldukça hareketli ve kazançlı olabilir. Yeni projeler yöneteceğiniz, sorumluluklarınızın değişeceği, fark edileceğiniz bir dönemdesiniz. Kazanmak, ilerlemek adına birçok fırsat doğabilir. Emeklerinizin karşılığını hem maddi getiriler hem de tekliflerle alabilirsiniz. Bu süre zarfında konuşmalarınız, tavırlarınız önem arz edecektir. Tutamayacağınız sözler vermemeye dikkat etmelisiniz. Zira Merkür Mars karesi, sizi bu noktaya biraz sınayabilir. Haklıyken haksız duruma düşmeyeceğiniz bir tavır takınmalısınız.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Temmuz 2023 burç yorumları

Yay burç yorumları: Yatırımlarla ilgili konularda önemli bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Finansal bir özgürlük istiyor olabilirsiniz. Yeni stratejiler ve yeni yöntemler içinde olduğunuz bir dönem. Borçlarınızı veya alacaklarınızı çok rahat ödeyebildiğiniz bir süreci başlatabilirsiniz. Yeni bir başlangıca hazırlı olmalısınız. Kazançlarında yeni fırsatlar keşfedebilirsiniz. İlişkinizdeki tutarsızlık doğru yolu buluyor.

3 Temmuz’da gerçekleşecek Oğlak Dolunayı, özellikle üretim, bütçe, taşınabilir mallar gibi kazançlarla ilgili konular, para ve parayı nasıl kullanabileceğinizi alanları anlatan durumlarda hoş güzel gelişmelere neden olacakmış gibi görünmekte. O nedenle maddi konulara odaklanmanızda bir sakınca görmüyorum. Ama bu hafta emlak, tadilat, taşınma gibi konularada çok girmemenizde fayda var.

10 Temmuz tarihinde Mars Başak transiti gerçekleşiyor. Kariyer evinizdeki Mars’ın seyri ile aslında toplum önündeki statünüz ile ilgili, kariyerinizle ilgili harekete geçmeniz ve kendinizi göstermenizin zamanı geldiğinin ifadesi. Fakat harekete geçerken davranışlarınızı doğru bir şekilde ayarlamanızda fayda var. Aceleci ve zamansız bir şekilde yapılan eylemlerden sonuç alamayacağınızı ifade ediyor. O yüzden sağlam bir şekilde, düzgün bir şekilde ilerlerseniz güzel sonuçlar alacaksınızdır.

11 Temmuz itibariyle Merkür Aslan burcuna geçiyor. 28 Temmuz’a kadar seyahatlerinize vakit ayırabilirsiniz. Nereye gitmeli, nerede ne yemeli gibi bir sürü soru içinde kaybolabilirsiniz. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir. Yeni bir eğitim alanı ile ilgilenmeye başlayabilir, akademik alanlarda büyük başarı kazanabiliriz. Çevremizdeki insanlarla fikir tartışmaları yapmaktan zevk alacağız ancak sabit fikirli davranmamaya dikkat etmeliyiz.

17 Temmuz’da Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni yatırımlar, projeler için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeniay, finansal konulara netlik kazandırmanız açısından destekleyici olabilir. Maddi güvenlik kaygılarınızı aza indirmek için adımlar atmak isteyeceksiniz. Günlük hayata düzen getirmek sağlık, beslenme konularını merkeze almak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketli, heyecanlı deneyimler gündeme gelebilir.

23 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Eğitimler, sınavlar, sonuçlar, başvurular, mülakatlar, akademik konular, proje, evrak teslim konuları gündeminizde olabilir ağırlıklı olarak. Seyahatler olabilir. Hatta uzak yerlere seyahatler olabilir. Şehir dışından veya yurt dışından yakınlarınız gelebilir. Basın, medya, yayıncılık faaliyetleri olanlar için verimli bir dönem. İş değiştirmek isteyenler için şanslı bir dönem. Toplum önünde daha çok görünür olacak ve statünüz konusunda yeni gelişmeler yaşayacaksınız.

Aslan burcundaki Güneş size bazı önyargılarınızla tanışma ve onları kırma imkanı tanıyabilir. Yaşadığınız çevrede şahit olduğunuz gelişmeler, size farklı bir bakış açısı getirebilir. Aynı zaman da sizin de tecrübeleriniz başkalarına etki edebilir. Fikirlerine danışılan, çalışmaları takip edilen biri olabilirsiniz. Uzun vadeli adımlar atıyorsunuz. Şehir değişikliği, taşınma ve kalıcı düzen kurmakla ilgili işleriniz hızlanıyor.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Temmuz 2023 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: Temmuz ayına başlarken sizin burcunuzda gerçekleşen bir Dolunay var. Gerçek yaşamın rahatlığını ve güvenliğini bulmanın zamanı geldi. Bu ilişkilerinizin değişeceği ve değişen bu sürece güvenmeniz gerektiğini gösteren bir etkidir. Artık kapınıza kadar gelen fırsatlarınızda korku ve şüphelerden arınmanız gerekmektedir. Hedeflerinize ilerlemeli ve ait olduğunuz yere geçme cesaretinde bulunmalısınız. Bu sizin için son çağrı!

3 Temmuz’da sizin burcunuzda gerçekleşecek bu Dolunay, hayata karşı nasıl bir pozisyon aldığınız, dışarıya verdiğiniz imaj ve kendiniz hakkında lacağınız kararlar doğrultusunda size hoş davetiyeler çıkarabilir. Bunu değerlendirmeniz sizin için gayet iyi olacaktır. Ve ayrıca evlilik ortaklık gibi konularda da çok daha olumlu bir süreç yine kapınızı çalabilir.

10 Temmuz’da Mars Başak burcunda seyehatine başlıyor. Yurtdışı konuları, seyahat ve eğitimle ilgili olan alanlarda harekete geçmenizi ve burada kendinizi göstereceğinizi de ifade etmekte. Burada vereceğiniz kararlar size ilerleyen süreçte artı bir değer getirecektir. Organize olmanız, kendinizi ifade etmekte fayda var.

11 Temmuz itibariyle Merkür Aslan burcuna geçiyor. 28 Temmuz’a kadar maddi dengenizi bozabilecek bir ödeme veya borçla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili problemler varsa ameliyat kararı alınabilir. Bu dönemde finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi konularda cesur ve girişken hareket ettiğimiz bir dönemdeyiz. Bizi heyecanlandıran yatırımların peşinden gidebiliriz. Gündemimizde alım satım işleri olabilir. Bu konuda çok sayıda görüşmeler yapabiliriz.

17 Temmuz’da Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni yol arkadaşları edinebilir, yeni işbirlikleri yapabilirsiniz. Kendinize adil olmaya dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Uzun ilişkiler, ortaklıklar başlar ve desteklenir. Kendini merkeze alan Oğlaklar, aşkta beklenmeyen gelişmeler yaşayabilir. Köklerinizle, atalarınızla ilişkilerinizi yapılandırmanız, yuva tanımını yeniden yapmanız gerekebilir.

23 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Biraz sabır zamanı. Problemli durumları, krizleri yönetmeniz, özellikle parasal konularda dengede kalmanız gerekiyor. Gereksiz harcamalar yapmayın lütfen. Bu dönemde borç vermenizi veya borç almanızı da önermem. Giden bir para geri gelmeyebilir. İçine girdiğiniz bir borç kolay ödenmeyebilir. Üstü örtülü ve gizli konulara merakınız artabilir. Çabalarınız ve girişimlerinizle aklınızdaki birçok sorunun cevabını bulabilirsiniz. Bu bilgileri kendi refahınız için kullanmanız veya kullanmamanızla ilgili ayrımı doğru yapmalısınız.

8.ev kaotik bir ev çünkü. Vergi, prim, sigorta, muhasebecilik işlemleri, devlet bağlantılı işlemler, yasal prosedürler, denetimler, finansal konular, bankacılık işlemleri, krediler, kredi kartları gibi temalarda gündemleriniz olabilir bu bir aylık süreçte. Akrabalarınızdan, mevki sahibi kişiler size her konuda destek olacak. Yolculuğa çıkıp keyifli vakit geçirebilirsiniz. Başkalarına ait maddi kaynaklarla ilgili konulara odaklanacaksınız.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Temmuz burç yorumları

Kova burç yorumları: Kendinize yeni bir yaşam yönü belirlemek isteyebilirsiniz. Yani sizin gelişiminize katkısı olmayan rutinlerinizden uzak kalmak gibi bir seçiminiz olabilir. Yeni bir sağlıklı yaşam ve beslenme konularında yeni yöntemler seçmenizi destekleyici bir dönemdesiniz. Burada büyük değişimleri görecek ve hissedeceksiniz. Kendinizi ifade ederken zihinsel olarak sizi engelleyen durumları kırabileceksiniz. Esneklik ve yeni yaklaşımlara açıklık, kendinizi serbest bıraktığınızda anahtar olacaktır.

3 Temmuz’da gerçekleşecek Dolunay, ortaya çıkarmak istemediğiniz gizli yanlarına dair bilgiler, kendinizi kısıtlanmış ve yalnız hissetmeniz ve ayrıca bilinçaltı ile ilgili bütün konularda sizi tekrar yenileyebilir. Tam olarak aşk ve para da dikkatli olmanız gereken bir haftadan geçeceksiniz gibi durmakta.

10 Temmuz tarihinde Mars Başak transiti gerçekleşiyor. Mars, ödemeler evinizde ve ortak elde ettiğiniz gelirler alanında kendini gösterecek. Eylem odaklı talepte bulunmanız gerekiyor. Eğer ki gelirleriniz ile ilgili bir durum varsa burada taleplerinizi dile getirin, sorgulayın. İkincisi, borçlar ve kredilerle ilgili olan konular daha çok ön plana çıkabilir. Burada da alma-verme dengesi açısından kariyerinizdeki, işinizdeki gelir ve giderleri doğru bir şekilde yönetmeniz finansal açıdan daha rahat hareket etmenize vesile olacaktır. Aynı zamanda libidonuzun da arttığı dönemler, kendinizi çekici ve güzel bulacaksınız.

11 Temmuz itibariyle Merkür Aslan burcuna geçiyor. 28 Temmuz’a kadar sevdiğiniz kişiden haber alabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizi ilgilendiren bir haber de sizi etkileyebilir. Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz veya partnerimiz tatlı bir rekabet yaşayabileceğimiz, içimizden geçenleri söylemekten çekinmeyeceğimiz bir dönemdeyiz. Atışmalar ve gerginlikler söz konusu olsa da yine de romantik duyguların ön plana çıktığını görebiliriz. Her iki tarafın da egolarını dizginlemesinde yarar var.

17 Temmuz’da Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Hayat biçiminiz gerçek anlamda değişecektir. Günlük işler, sağlık, spor, beslenme konusunda hiç olmadığınız kadar dikkatli olmaya başlayabilirsiniz. Yeni bir ofise taşınmanız, yeni çalışma arkadaşları edinmeniz olasıdır. Ev alma-satma, taşınma konuları gündeme gelecektir. Büyüme fırsatı arayan Kovalar, seslerini kitlelere duyurabilir.

23 Temmuz itibariyle Güneş karşıt burcunuz Aslan’a geçiyor. İlişki, evlilik konuları, partnerin yaşamındaki konular, özel ve sosyal ilişkiler, sözleşmeler, anlaşmalar, kontratlar, imzalar, danışmanlıklar, ortaklık kurma, ortaklı ticari girişimler, iş ortağınıza dair meseleler, iletişim ağınız, iş yaptığınız kişiler, bağlantılarınız odak noktanızda olabilir bu bir aylık süreçte.

Önümüzdeki 23 Ağustos’a kadar olan bir aylık süreçte ilgiyi üzerinize çekebilir, duygusal anlamda önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Kendinizi bir karar aşamasında hissedebilirsiniz. Bunu yaparken sadece kendi istek ve beklentilerinizi değil, karşı tarafı da düşünerek hareket etmenizde fayda var. Yeni sözleşmeler, anlaşmalar ve ortaklıklar dahil olabilir. Hayatınızda önemli yer tutacak konularda çalışmalar yapabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Temmuz 2023 aylık yorumları

Balık burç yorumları: Kariyeriniz ile ilgili pek beklemediğiniz şaşırtıcı bir gelişme içinde olabilirsiniz. Kendinize hem ev içinde hem ofis içinde belirli düzenler kurmak isteyebilirsiniz. Aşk ve ilişkiler anlamında şanslı ve bereketli bir süreç içine giriyorsunuz. Projelerinizden veya yeni fikirlerinizden alacağınız meyveler sizleri heyecanlandırabilir. Sizleri manipüle eden ve baskı yaratan her şeyden uzak kalmayı seçmelisiniz.

3 Temmuz’da gerçekleşecek Oğlak Dolunayı, sosyal konular başta olmak üzere, denekler, partiler ve tanımadığınız insanlar, kalabalıklar, yeni tanışmalar, popülerlik gibi konuları içeren alanınızda gerçekleşecek ve aynı zamanda emlak ve aile büyüklerinizle ilgili mevzularda gelişmeler olabilir. Serin kanlı olmanızda fayda var.

10 Temmuz’da Mars Başak burcunda seyehatine başlıyor. Uzun süren ilişkileriniz ve ilişki evinizde gerçekleşmekte. Burada kendinizi daha enerjik, daha seksi ve çekici hissedebilirsiniz. Fakat aynı zamanda iletişimde yanlışlıklar ve sıkıntılar yaşamanız olası. Bu süreci değerlendirirken özellikle bu dışarıdaki kişilerin yorumlarına kulaklarınızı kapatın. İç sesiniz ile ilerlemenizde fayda var. Mars’ın ateşi ve Başak’ın kararlığındaki enerji tüm eylemlerinize yayılsın.

11 Temmuz itibariyle Merkür Aslan burcuna geçiyor. 28 Temmuz’a kadar sağlığınız, ofis yaşamınız ve evcil hayvanınız ile ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda özgüven ve cesaretle hareket edeceğimiz, fikirlerimizi dile getirmekten çekinmeyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Aşırı iddialı olmadığımız ve egomuzu kontrol altında tuttuğumuz sürece, yaratıcılığımız ile takdir edilmemiz mümkündür. Fazla iş yükü ile sağlığımızı zorlamamaya dikkat etmeliyiz.

17 Temmuz’da Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Aşk hayatınıza el atmanın, çocuklarınızla ilişkilerinizi gözden geçirmenin vakti gelmiş olabilir. Keyif aldığınız şeylere en çok da kendinize zaman ayırmaya özen gösterin. Sözlü yazılı iletişim, sosyal medya aracılığıyla beklenmeyen kazançlar elde edebilirsiniz. Parasal kaygılarınız yüzünden büyüme, ilerleme fırsatlarını gözden kaçırıyor olabilirsiniz.

23 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Güneş’in parlak ve destekleyen enerjisi ile daha fazla çalışabilirsiniz, daha üretken olabilirsiniz, işinizde ilerleyebilirsiniz. Çalışma hayatınız, çalışma ortamınızla ilgili konular, iş arkadaşlarıyla olan uyumunuz, günlük sorumluluklarınızla ilgili konular odağınızda olacak. Hayatınız adeta hızlanacak. Koşturmalar artacak. İş hayatınızdaki yoğunluk artıyor. Birçok yeni iş alabilir, sorumluluklarınızı değiştirebilirsiniz. Yaptığınız işin fazlasıyla görüleceği bir döneme giriyorsunuz. Dolayısıyla tutumlarınız konusunda dikkatli olmanız sizin faydanıza olacaktır.


İş sözleşmeleri ve anlaşmalar için harekete geçebilirsiniz. Çalışmıyorsanız iş fırsatları doğabilir. Sizler için oldukça verimli bir dönem. Çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminizde söz sahibi ve lider ruhunuz gözlerden kaçmayacaktır. Ayrıca temizlik yapma isteğimiz artabilir. Yaşam alanımızı, bilgisayarımızı, ofisimizi, iş ortamımızı düzenlemek, düzene koymak isteriz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.