Astroloji: 31 Temmuz – 6 Ağustos haftalık burç yorumları

Astroloji: 31 Temmuz – 6 Ağustos 2023 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 31 Temmuz – 6 Ağustos haftalık burç yorumları. 31 Temmuz, 1 Ağustos, 2 Ağustos, 3 Ağustos, 4 Ağustos, 5 Ağustos ve 6 Ağustos tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.


koç burcu

Koç burcu 31 Temmuz – 6 Ağustos haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta hayatınızın çeşitli yönlerinde ilerleme ve başarı için geniş fırsatlar sunuyor. Doğal girişkenliğinizi ve güveninizi kucaklayın, ancak mizacınıza da dikkat edin. İlişkilerinizde tutku alevini canlı tutun, kariyerinizde cesur adımlar atın, mali durumunuzu stratejik olarak yönetin ve optimum sağlık ve zindelik için kişisel bakımı bir öncelik haline getirin. Finansal geleceğinizi güvence altına alabilecek uzun vadeli varlıklara yatırım yapmayı düşünün. Dikkatli planlama, kaynaklarınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacağından, gerekirse bir finans uzmanına danışın.

Doğru denge ile hafta boyunca zarafetle yelken açacak ve olağanüstü sonuçlar alabileceksiniz. Spontane bir randevu planlayın veya sevginizi gösteren bir jestle partnerinizi şaşırtın. İlişkinizde uyumu sürdürmek için iletişimi açık tutun ve dürüst olun. Ayrıca, canlılığınızı korumak için diyetinize dikkat edin ve düzenli egzersiz yapın. Sağlığınıza dikkat etmek, dinamik hızınızı koruyabilmenizi sağlayacaktır. Farkındalık teknikleri uygulayın ya da size neşe ve rahatlama getiren faaliyetlerde bulunun. Dinlendirici uykuya öncelik verin ve optimum sağlık için dengeli bir diyet sürdürün.

Ağustos ayına başlarken Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Arkadaşlar, ortak bir ideali paylaştığınız gruplar, dernekler ve kariyerden elde ettiğiniz gelirlerle ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir dönem sizi bekliyor. Aşk, flörtler veya varsa çocuklarınız ile ilgili birtakım krizler yaşayabilirsiniz. Kendinizi göstermek istediğiniz noktalarda popüler olabilirsiniz. Eğer ki liderlik yapıyorsanız, bulunduğunuz firmadan başka bir firmaya geçiş yapabilirsiniz.

Eğitim aldığınız her hangi bir gruptan ayrılma, uzmanlaşmayı tamamlama gibi etkiler altındasınız. Kalbi boş olanlar arkadaş gruplarından bir gönül ilişkisine başlayabilir. Mevcut ilişkisi olanlar ise hayat yolculuğundaki hedef ve beklentiler açısından bir takım yol ayrılıkları yaşayıp, tüm bu konuları ekim ayında tekrar değerlendirmek için gündemlerine getirecekler.

boğa burcu

Boğa burcu 31 Temmuz – 6 Ağustos haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu Koç burçları için istikrarlı bir ilerleme haftası. Gelecekteki çabalarınız için sağlam temeller oluşturabilirsiniz. Genel olarak bu hafta pratik arayışlarınızı destekleyen sabit ve topraklanmış bir enerji sunuyor. Hem kişisel hem de profesyonel güçlü ilişkiler kurmaya odaklanın ve onları sabır ve anlayışla besleyin. Mali durumunuza karşı temkinli bir yaklaşım benimseyin ve uzun vadeli istikrar için akıllıca kararlar verin. Kişisel bakımı bir öncelik haline getirin ve rahatlamanın ve dinç kalmanın yollarını bulun. Gerektiğinde değişimi kucaklayarak ve hedeflerinize bağlı kalarak, haftayı zarafetle yönetecek ve gelecekteki başarıya zemin hazırlayacaksınız.

Bağlı bir ilişkiye dalmadan önce güçlü bir temel oluşturmak için zaman ayırın. Bir ilişki içinde olanlar, huzurlu ve samimi bir ortam yaratmaya odaklanmalılar. Sevginizi, sevgi ve takdir jestleriyle gösterin. İletişim ve uzlaşma aranızdaki bağları güçlendirecektir. Uyarlanabilirlik ve açık fikirlilik, işyerindeki herhangi bir değişiklikte başarılı bir şekilde ilerlemenin anahtarı olacaktır. İstikrar ve güvenlik sunan uzun vadeli yatırımları düşünün. Dürtüsel harcamalardan kaçının ve sağlam bir finansal temel oluşturmaya odaklanın. Önemli bir karar vermeniz gerekiyorsa gerekirse profesyonellere danışın.

1 Ağustos tarihinde Kova burcunda Dolunay gerçekleşecek. Kariyeriniz, toplum içerisindeki görünürlüğünüz ve başarınız bu dönemin şanslı konularından. Fakat ailevi konular biraz zorlayıcı ve krize yöneltici bir faktör olarak bu dönemin içerisinde bulunuyor. Kariyer hayatınızda büyük dönüşümler yaşadığınız bir sürecin içerisindesiniz. Bir kısmınız ev alma aşamasında ya da evini yapılandırma aşamasında olacak. Bebek bekleyenler, tedavi görenler için şanslı alt etkileri bulunan bir dolunaydan geçiyoruz, sürpriz hamilelikler yaşayabilirsiniz. Aile büyüklerinizin sağlığıyla ilgilenmelisiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 31 Temmuz – 6 Ağustos haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta sorumluluklarınız ile rahatlama arasında bir denge sağlamaya odaklanmanız önerilir. Genel olarak bu hafta dinamik ve entelektüel olarak teşvik edici bir enerji sunuluyor. İlişkilerinizde açık iletişimi ve duygusal bağı besleyin. Kariyerinizde uyum yeteneğinizden ve hızlı düşünme yeteneğinizden yararlanın, ancak aşırı bağlılıktan kaçınmayı unutmayın. Mali durumunuza pratik bir yaklaşım getirin ve hem zihinsel hem de fiziksel esenliğe öncelik verin. Dengeyi koruyarak ve büyüme fırsatlarını kucaklayarak, haftaya şevkle yaklaşacak ve olumlu sonuçlar alacaksınız.

Güçlü bir bağ kurarak hayallerinizi ve özlemlerinizi partnerinizle paylaşın. Ancak, aşırıya kaçmamaya veya çok fazla sorumluluk almamaya dikkat edin. Verimliliğinizi en üst düzeye çıkarmak için keşif ve odaklanma arasında dengeyi bulmanız önemli olacaktır. Bu aynı zamanda yeni gelir kaynakları keşfetmek ya da yatırım fırsatlarını değerlendirmek için iyi bir hafta. Ancak, herhangi bir finansal karar vermeden önce dikkatli olun ve kapsamlı bir araştırma yapın. Gerekirse uzmanlara danışın. Uyku düzeninize dikkat edin ve yeterince dinlendiğinizden emin olun.

Ağustos ayına başlarken Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Eğitim, uzaklar, yabancılarla ilgili konular, yayıncılık ve yolculuklar bu dönemde vurgu kazanan şanslı konular arasında. Bu dönemde yakın akrabalarla ya da kardeşlerinizle birtakım krizler yaşayabilirsiniz veya yapacağınız önemli anlaşmalar dönüştürücü olabilir. Hedeflerinizi, çalışkanlığınızla birlikte gerçekleştirmeye çok yakınlaştınız.

Medya, ithalat, ihracat, ulaşım, internet, YouTube üzerinden yapacağınız çalışmalar size başarı getirecek. Akademik kariyer düşünenler için şanslı destekler barındırıyor. Yurt dışı planlarınızı güzel değerlendirin, şanslı etkiler sizinle birlikte. Yakın – uzak akrabaların rahatsızlığı, ameliyatı biraz sizi huzursuz edebilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 31 Temmuz – 6 Ağustos haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta yalnızlık ve sosyalleşme arasında uyumlu bir denge kurmaya çalışın. Hem romantik hem de platonik ilişkilerinizi geliştirin ve bir duygusal destek ortamı yaratın. İşbirliğine ve detaylara gösterilen özene vurgu yaparak kariyerinize istikrarlı ve pragmatik bir yaklaşım benimseyin. Mali durumunuzu dikkatli bir şekilde yönetin ve gerektiğinde profesyonel rehberlik alın. Kişisel bakıma ve duygusal dengeye öncelik verin ve kendinize iç dünyanızı keşfetmek ve onurlandırmak için yeterli alanı tanıyın.

Kendinizi besleyerek, bu haftayı en iyi şekilde değerlendirebilir ve gelecekteki çabalarınız için sağlam bir temel oluşturabilirsiniz. Duygusal yakınlık için güvenli bir alan yaratın ve içten konuşmalar yapın. Uzun vadeli kariyer hedeflerinizi değerlendirmek için zaman ayırın ve tutkularınızla daha uyumlu olan ayarlamaları veya yeni yolları düşünün. Gelirinizi artırmanın veya yeni yatırım fırsatlarını keşfetmenin yollarını bulun. Kendiniz ve sevdikleriniz için sağlam bir finansal temel oluşturmak önemlidir. Dinlendirici bir uykuyu bir öncelik haline getirin ve fiziksel ve duygusal sağlığınızı destekleyen sağlıklı bir rutin oluşturun. Gerekirse sevdiklerinizden ya da bir doktordan destek alın.

1 Ağustos’ta Kova Dolunayı gerçekleşiyor. Borçlar, sigortalar, krediler, miras gibi konularda oldukça krizli olabilecek bir dönem içerisindesiniz, ileriye dönük yatırımlar, spekülatif durumlar için bu dönem pek de elverişli sayılmaz. Kredi, miras, sigortadan elde edeceğiniz paralar, vergiler gündeminizde olabilir.

Eşinizin gelirinde değişiklik yaşayabilirsiniz. Birlikteliğiniz içerisinde biraz kendi kabuğunuza çekileceğiniz ve uzun zamandır birbirinizle ilgilenmenin keyfini yaşayacaksınız. Atılım yaptığınız para kazanma yollarınızla ilgili büyüyen bir destek sizinle birlikte. Bir davanın sonucunu alma, nafaka arttırma gibi konular varsa şanslısınız. Geçmişten kalan önemli bir rahatsızlığınız bulunuyorsa 15 gün sonra nüksedebilir, kontrollerinizi yaptırmalısınız.

aslan burcu

Aslan burcu 31 Temmuz – 6 Ağustos haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta parlak enerjiniz dikkatleri ve fırsatları çekmeye başlıyor. Ancak, özgüven ve kibir arasındaki ince çizgiye dikkat edin. Çevrenizdekilere ilham vermek ve onları yükseltmek için etkinizi kullanabilirsiniz. Güveniniz ve karizmanız, hayatınızın çeşitli alanlarındaki heyecan verici fırsatları kendinize çekecektir. İlişkilerinize değer verin ve sevginizi açıkça ifade edin. Mesleki çabalarınızın sorumluluğunu üstlenin ve liderlik niteliklerinizin size rehberlik etmesine izin verin. Mali durumunuzu stratejik planlama ile yönetin ve ani kararlardan kaçının.

Gerçek benliğinizi kucaklayarak, haftaya güvenle yelken açacak ve başarıya giden yolu açacaksınız. Bir ilişki içinde olanlar, ortak maceralar ve samimi sohbetler yoluyla bağlarını derinleştirebilirler. Partnerinize olan sevginizi ve takdirinizi ifade ederek tutku alevini canlı tutun. Fikirlerinizi ileri sürmekten ve şevkle ilerlemekten korkmayın. Ancak, başkalarının tutumlarına dikkat etmeyi ve uyumlu bir çalışma ortamı sürdürmeyi unutmayın. Bu dönemde dürtüsel harcamalardan veya gereksiz riskler almaktan kaçının. Uzun vadeli hedeflerinizle uyumlu kararlar almak için gerekirse finans uzmanlarından tavsiye alın.

Ağustos ayına başlarken Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade ettiğiniz, yöneticilik becerilerinizi ortaya koyduğunuz bir dönem fakat ikili ilişkiler ya da evlilik konuları da oldukça vurgu kazanıyor ve bu dönemin zorlayıcı konuları arasında. Ortaklık ve evlilik konularında tamam mı devam mı kararı alacaksınız.

Bu dönemde kararlarınız netlik gösterirken, geçen yıl Ağustos ayından Ocak ayına kadar olan dönemde yaşadıklarınızı bir gözden geçirmenizde fayda var. Arkadaşlık ilişkilerinizde kim dost kim düşman anlarken, yakın dostlarınızdan büyük faydalar göreceksiniz. Kalbi boş olan Aslan burçları yeni beraberliklere kapılarını açabilir. İkinci bebek bekleyenlerin hayatını değiştirecek bebek geliyor, haberiniz olsun.

başak burcu

Başak burcu 31 Temmuz – 6 Ağustos haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta dengeli bir yaklaşım benimsemeniz ve uyum yaratmak için becerilerinizi kullanmanız önerilir. Size pratik çabalarınızda mükemmelleşme fırsatı sunuluyor. Analitik doğanızı kucaklayın ve hayatınızı verimli bir şekilde düzenleyin. Etkili iletişim ve duygusal bağlantı yoluyla ilişkilerinizi besleyin. Profesyonel tanınırlık kazanmak ve süreçleri kolaylaştırmak için ayrıntılara odaklanın. Dengeli bir rutin oluşturarak ve rahatlama anları bularak esenliğinize öncelik verin. Pratikliğinizden ve detaylara dikkatinizden yararlanarak, haftayı zarafetle yönetecek ve olumlu sonuçlar elde edeceksiniz.

Düşüncelerinizi ve duygularınızı partnerinizle paylaşın ve aktif olarak ihtiyaçlarını dinleyin. Birbirinizi desteklemenin pratik yollarını bularak aranızdaki bağları güçlendirin. Ancak, mükemmeliyetçiliğe dikkat edin ve kendinizi ya da başkalarını aşırı derecede eleştirmekten kaçının. Yapıcı geri bildirim ve destek sağlayarak olumlu bir çalışma ortamını teşvik edebilirsiniz. Finansal durumunuzu yönetmek için gayretli bir yaklaşım benimseyin ve gerekirse profesyonel tavsiye almayı düşünün. Ani satın alımlardan kaçının ve uzun vadeli finansal istikrara odaklanın.

1 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İş hayatınız, günlük işleriniz ve sağlığınız bu dönemde büyük önem kazanmış durumda. Bunları düzeltmek ile ilgili sorumluluklarınız varsa atacağınız adımlar şimdiye kadar sizi engellemiş belki de çürümüş olan konuları elemeniz yönünde sizi zorluyor olabilir. İş hayatınızda, çalışma hayatınızdaki kişiler ve günlük çalışma temponuzda büyük dönüşümler yaşayacaksınız.


İş teklifi aldıysanız, terfi ederek yükselme ve eski iş arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Günlük hayatınızda biraz isyankâr günlerden geçerken, hislerinize güvenerek hareket etmeniz size büyük faydalar sağlayacak. Sağlık konusunda kendinizle ilgilenmeye başlayabilir, fazla kilolarınız bulunuyorsa dolunay enerjisiyle diyetisyen eşliğinde kilolarınızı verebilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burcu 31 Temmuz – 6 Ağustos haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta siz Terazi burçları için olumlu ve enerji verici bir hava getiriyor. Hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda önünüze çıkan fırsatları kabul edin. Sevgiye açık olun ve ilişkileri beslemek için zaman ayırın. Finansmana dengeli bir yaklaşımla ve kişisel bakıma odaklanarak, haftayı güvenle yönetebilir ve istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Sizi başarıya ve tatmine doğru yönlendirmek için yeteneklerinize ve sezgilerinize güvenin. Açık fikirli olun ve sevginin doğal olarak ortaya çıkmasına izin verin.

Kariyeriniz açısından bu hafta işbirlikçi çabalarınız ve başarılı ağ kurmanız verimli sonuçları getirecektir. Başarılı sonuçlar için odaklanın, düzenli kalın ve ekip çalışmasını benimseyin. Dürtüsel harcamalardan kaçının ve uzun vadede mali dengeyi korumak için bir bütçeye bağlı kalın. Dinlendirici bir uykuyu bir öncelik haline getirmenizi ve enerji seviyenizi yüksek tutmak için dengeli bir diyet sürdürmenizi tavsiye ederiz. Bu hafta ihtiyaç duyduğunuzda işlerinize ara verin ve vücudunuzun sinyallerine kulak verin. Temkinli doğanız, akıllıca finansal seçimler yapmanıza yardımcı olacaktır. Size neşe getiren boş zaman aktivitelerini günlük programınıza dahil ederek dengeyi arayın.

Ağustos ayına başlarken Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Havadaki aşk kokusunu en çok hissedecek yükselenler bu dönemde Teraziler olacak. Flörtler, yeni başlayan ilişkiler için biraz kriz yaratabilecek bir dönem. Fakat krizli de olsa bu dönemin odağı aşk veya varsa çocuklarınız olacak. Aşk hayatınızda keyifli, neşeli bir sürecin içerisindesiniz. Çocuklarınız bulunuyorsa bir konuda başarıya ulaşabilir. Bebek bekleyenler sürprizlere açık olmalı. Seyahat ve kendinize zaman ayırmak için kıymetli zamanlardan geçiyorsunuz. Bu Dolunayın etkisi ile önümüzdeki günlerde evlilik kararı ile yer değiştirmeye hazırlanabilirsiniz haberiniz olsun. Ama gitmeyi düşündüğünüz yer neresiyse tekrar geri geleceğinizi bilin isterim.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 31 Temmuz – 6 Ağustos haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta Akrepler için dönüştürücü bir enerji sağlıyor. Yoğunluğu kucaklayın ve kişisel gelişim ve hırsınıza ulaşmak için bunu adeta bir yakıt olarak kullanın. İlişkinizi derinleştirin ve gönül meselelerinde duvarlarınızı indirin. Kariyerinizde hedeflerinize odaklanın ve sağlıklı bir iş-yaşam dengesini koruyarak büyüyün. Finansal durumunuza yönelik proaktif bir yaklaşım benimseyin ve uzun vadeli istikrar için bilinçli kararlar alın. Her şeyden önce, sağlığınıza öncelik verin ve bu haftanın zorluklarını zarafet ve dayanıklılıkla aşmak için kişisel bakım uygulayın.

İçinizdeki güce inanın ve içinizdeki dönüştürücü gücü kucaklayın. Bekar Akrepler, ilgilerini çeken çekici ve büyüleyici bir kişiye ilgi duyabilir. Bu bağlantıyı keşfetmeye açık olun ama aynı zamanda kendinize karşı da dürüst olun. İşle çok meşgul olmamaya dikkat edin. Yorgunluğu önlemek için sağlıklı bir iş-yaşam dengesi sağlayın. Disiplinli olmak ve parasal durumunuzla ilgili bilinçli kararlar almak bu hafta sizin için önemli olacak. Denge anahtardır, bu nedenle yeterince dinlendirici uyku aldığınızdan ve vücudunuzu sağlıklı seçimlerle beslediğinizden emin olun.

1 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ev aile ve gayrimenkul konularının ön planda olduğu bir Ağustos ayı yaşayacaksınız. Evde yaptığınız yenilemeler, gayrimenkul yatırımları bu dönemde ön plana çıkabilir. Ev hayatınızda veya kimseye açmadığınız içte olan yalnız dünyanızda büyük bir dönüşüm yaşıyorsunuz. Ev alma- satma, uzak yerlerden geleceğe dönük yatırımlar yapmak güzel ama bir o kadar da zorlayıcı enerjiler altındasınız.

Aile büyüklerinizin lütfen kontrollerini yaptırın, onların sağlığıyla bu süreç içerisinde biraz daha fazla ilgilenmenizi istiyorum, size ihtiyaçları bulunuyor. Bir boşanma sürecindeyseniz yeni bir düzen kuracak olabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili farklı bir çevreden yardım alarak bir yükseliş yaşayacaksınız, yabancı kişiler ile tanışabilirsiniz, ön yargılı hareket etmemek çok önemli.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 31 Temmuz – 6 Ağustos haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta Yay burçları için bir macera ve genişleme duygusu getiriyor. Büyüme fırsatlarını kucaklayın ve yeni deneyimlere açık olun. Gönül meselelerinde spontane, akışta olun ve aşk yolculuğunun tadını çıkarın. Kariyerinizde, coşkunuzu yönlendirin ve kararlılıkla hedeflerinizin peşinden gidin. Haftayı canlılık ve pozitiflikle geçirmek için sağlığınıza ve zindeliğinize öncelik verin. Maceracı ruhunuza güvenin ve önünüzde uzanan olasılıkları kucaklayın.

Evli olmayan Yaylar, açık fikirli birine ilgi duyabilirler. Kovalamanın heyecanını yaşayın ve bırakın aşk doğal bir şekilde ortaya çıksın. Bu hafta işbirlikçi çabalarınız ve başarılı networking oluşturmanız heyecan verici fırsatlara yol açabilir. Kariyerinizde ilerlemek için bilginizi öğrenmeye ve genişletmeye istekli olun. Uzun vadeli istikrarı sağlamak için finansal hedefler belirlemeyi ve bütçelemeyi düşünmenizi öneririz.

Ağustos ayına başlarken Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Akrabalarınız, kardeşleriniz, yakın çevreniz ve eğitim ile ilgili konularda kriz ve dönüşüm yaratabilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim ile ilgili konularda daha çok ortaya çıktığınız ve kişiliğinizi ortaya koyduğunuz zamanlardasınız. Düşünceleriniz bu aralar çok keskin ve adeta isyankâr. Geleceği düşünürken özellikle yurtdışı bağlantıları ile ilgili projeler yaparsanız şans sizden yana.

Kendinizi göstereceğiniz, eğitim ve sertifika programlarında başarılar elde edebilirsiniz. Seyahatler gündeminizde olacak gibi görünüyor, gezme planlarınız varsa ama biraz sağlığa ekstra önem göstermek gerekli. Mahkemelerin lehinize sonuçlanması, eskiden ortaklık yaptığınız kişiler ile yeniden bir araya gelme ve sözleşme imzalamanız mümkün. Yakın çevrenizden, arkadaşlarınızdan güzellikler göreceksiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 31 Temmuz – 6 Ağustos haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Aşk, kariyer, finans ve sağlık dahil olmak üzere hayatınızın tüm alanlarında sağlam bir temel oluşturmaya odaklanmanız tavsiye ediliyor. İlişkilerinizde istikrar ve bağlılığa öncelik verin ve partnerinizle açık bir şekilde iletişim kurun. Kariyerinize bağlı kalın ve büyüme fırsatlarından yararlanın. Mali durumunuzu disiplinle yönetin ve bilinçli kararlar alın. Kişisel bakımı bir öncelik haline getirin ve genel sağlığınız için sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürün. Yeteneklerinize inanın ve uzun vadeli hedeflerinize ulaşmaya kararlı olun.

Bekar Oğlaklar, değerlerini ve uzun vadeli vizyonunu paylaşan birine ilgi duyabilir. İşbirliği ve ekip çalışması faydalı olacaktır, bu nedenle meslektaşlarınızla ağ kurma ve güçlü ilişkiler kurma fırsatlarını araştırın. Finansal durumunuzla ilgili bilinçli kararlar almak için gerekirse profesyonel tavsiye almanızı önerir. Vücudunuzu sağlıklı yiyeceklerle beslemeye ve dengeli bir diyet sürdürmeye odaklanmanızı öneririz.

1 Ağustos tarihinde Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Finansal konular, yeni finans kaynakları veya yatırımlarla ilgili konulara odaklı bir yeniay yaşayacaksınız. Bu dönem yeni kaynaklara yönelmek ya da kaynak artışı gibi konular için birtakım güç savaşlarına girebilirsiniz. Parasal konularda şansın sizden yana olduğu, iyi bir iş teklifi alabilir, yatırım yapacağınız konular bulunuyorsa şansın sizden yana olacağı bir döngüdesiniz. Biraz mesafeli durmayı seversiniz sizler, kendi kabuğunuza çekilirken bu Dolunay’da değer görmek ve takdir almak çok hoşunuza gidecek. Sevgi konularında eğer ki evlilik düşündüğünüz bir beraberliğiniz varsa ve aranızda yol varsa bu süreç içinde kavuşacaksınız.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 31 Temmuz – 6 Ağustos haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta sizin için bir yaratıcılık ve ilham dalgası getiriyor. Bakış açınızı kucaklayın ve hayatın her alanında sezgilerinize güvenin. Gönül meselelerinde akışta olmayı kucaklayın ve sevginin doğal olarak ortaya çıkmasına izin verin. Kariyerinizde yenilikçi fikirlerinizi paylaşın ve işbirliğine açık olun. Finansal durumunuzu akıllıca yönetin ve uzun vadeli istikrar için bilinçli kararlar verin. Kişisel bakımı bir öncelik haline getirin ve fiziksel ve zihinsel sağlığınızda sağlıklı bir denge sağlayın.

Eski kalıplardan kurtulma yeteneğinize inanın ve önünüzde uzanan heyecan verici olasılıkları kucaklayın. Bekar Kovalar bu hafta bakış açılarına meydan okuyan ve meraklarını uyandıran biriyle karşılaşabilir. Sınırlarınızı zorlayan bağlantıları keşfetmeye açık olun. Alışılmışın dışında düşünme yeteneğiniz başarıya ve ilerlemeye yol açabilir. Bununla birlikte, uzun vadeli finansal hedefleri göz önünde bulundurun, ani ve gereksiz harcamalardan kaçının. Önemli bir karar almanız gerekirse uzman tavsiyesi alın.

Ağustos ayına başlarken sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Şüphesiz bu dolunay sizin için oldukça önemli. Hayatınızın geneli ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Kendiniz olmak ve isteklerinizin peşinden koşma dürtünüz fazla. Bu kararlar uzun vadede olumlu sonuçlar getirebilir. Görünüşünüzü değiştirmek adına da güzel bir dönem. Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

Sinir sistemi, kalbiniz, damarlarınız, ruhsal dengeniz, baş ve migren ağrıları ile ilgili bir süreç yaşayabilirsiniz. Kilo almaya meyillisiniz. Ödem yapıcı yiyeceklere dikkat. Sağlık açısından daha az kalabalık ortamlara katılmanız sizin için daha iyi olacaktır. Herhangi bir evlilik hazırlığındaysanız bu Dolunay ile nikâh, organizasyon gibi uğraşlarla koşturabilirsiniz. Yalnızsanız karşınıza yeni biri çıkabilir ama muhalif tutumlara dikkat etmelisiniz. Ev almak için şanslı etkiler altındasınız. İş hayatınızdaki değişen konuları sakinlikle karşılayın, şans sizden yana.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 31 Temmuz – 6 Ağustos haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta sizin için sezgi ve yaratıcılığın bir karışımını önünüzü sunuyor. Hassas ve yaratıcı doğanızı kucaklamanızı, hayatın çeşitli yönlerinde size rehberlik etmesi için içgüdülerinize güvenmenizi tavsiye ederiz. Gönül meselelerinde, daha derin bağlantılar geliştirin ve duygularınız hakkında açıkça konuşun. Kariyerinizde yaratıcılığınızı kullanın ve benzersiz fikirlerinizi paylaşın. Duygusal esenliğinize öncelik verin ve rahatlamayı ve stresi azaltmayı destekleyen faaliyetlerde bulunun. İçsel bilgeliğinize güvenin ve doğuştan gelen doğanızın güzelliğini kucaklayın.

Bekar Balıklar, duygusal derinliklerini anlayan birine ilgi duyabilir. Sezginize güvenin ve sevginin doğal olarak ortaya çıkmasına izin verin. Eşsiz bakış açınız atılımlara ve ilerlemeye yol açabilir. Odaklanmaya devam edin ve dışarıdaki dikkat dağıtıcı unsurlara kapılmaktan kaçının. Bu hafta ani alımlardan kaçının ve uzun vadeli finansal istikrara odaklanın. Sabır ve disiplin, sağlıklı bir mali durumu korumanın anahtarı olacaktır. Bu hafta kendinize ve duygusal sağlığınıza dikkat etmek için zaman ayırın.

1 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kova burcundaki kümeleşme sizin için daha az görünür bir alanda gerçekleşecek. Belki olay bazında ortaya çıkmayacak ama psikolojiniz üzerinde belirgin etkileri olacak bir yeniay olacak. Sizi olumsuza götürdüğünü düşündüğünüz davranışlarınızı değiştirmek, muhtaç olan insanlara yardım etmek gibi faaliyetler size fayda sağlayacaktır.


Ruhsal dünyanızda büyüttüğünüz konuları hayatınıza çekmek için büyük enerjiler altındasınız. Neyi düşündüğünüze, neyi çektiğinize dikkat etmelisiniz. İş yerinizde büyük bir yapılanma aşamasında olabilir ve terfi alabilirsiniz. Sinir sisteminize dikkat etmeniz gereken günlerden geçiyor olabilirsiniz, yukarıya güvenin gitmesi ve bitmesi gereken her türlü konu hakkınızda hayrınıza. Araç ve evde kesici aletler kullanırken de dikkatli olunuz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, InstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.