Astroloji: Ağustos 2023 aylık burç yorumları

Astroloji: Ağustos 2023 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

ağustos burç yorumları

Astroloji: Ağustos 2023 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık, haftalık, günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Ağustos 2023 burç yorumları

Koç burç yorumları: 1 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hayatınızda sosyal alanda devrimler yaratabilirsiniz, revize edebilirsiniz. Belli ki bir değişikliğe ihtiyacınız var, sürekli gördüğünüz yüzleri görmekten sıkılmış ve yeni dostluklara, arkadaşlıklara yelken açmak isteyebilirsiniz. Şu dönem hayatınızda daha önce yapmadığınız, kişisel anlamda tabularınızı yıkmak isteyeceğiniz bir süreçten geçiyor olacaksınız. Evinizde, yaşadığınız yerde huzur bulmak daha kolay olabilir. İlişkilerinizi ve hedeflerinizi gözden geçiriyorsunuz. İdealleriniz ve bulunduğunuz nokta arasındaki farklar netleşiyor. Kendinizle kalmanız kafanızı toplamanızı sağlayabilir.


16 Ağustos’ta Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay eğer hayatınızda birisi yoksa size sürpriz bir aşk getirebilir. Özellikle yeni gireceğiniz sosyal çevrelerde aşkınızla tanışabilirsiniz. İş ile ilgili bir eğitim başlayabileceği gibi, hali hazırda yaptığınız iş ile ilgili yeni şeyler öğrenmeye çok daha açık olacaksınız. Genel olarak Keyifli bir ruh hali içinde olacağız. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. Bir yolculukta, bir aktivitede, bir eğlencede hayatımıza yeni biri girebilir. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok eğlenceli ve hareketli bir dönem geçirebiliriz.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçiyor. Günlük hayatınız ve sağlığınız önem kazanıyor. Kendinizi daha iyi hissedebilir, zamanı daha iyi yönetebilir, bazı rahatsızlıklarınızın artık son bulmaya başladığını görebilirsiniz. Çalışma hayatınızda ve bulunduğunuz ortamda bazı düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Daha verimli olma istediğinizi, hayatınızın birçok alanına ama en çok da kendinize yönlendirirseniz ağustos ayı sizler için taşların yerine oturacağı bir ay olabilir.

Yine 23 Ağustos tarihinde Merkür retro başlıyor. 10 günlük süreçte günlük yaşamınız içinde, alışkanlıklarınız içinde hatalı, eksik, zayıf noktaları gösterecektir retro size. Var olan haliyle sorun yaratan, düzenlemeniz gereken, düzene koymamız gereken şeyleri gösterecektir. Yaşamınızı, beslenme düzeninizi, uyku düzeninizi, işinizi, rutinlerinizi, günlerinizi düzene koyacağınız bir dönem. 1 Eylül’e kadar devam edecek bu süreçte özellikle enerjinizi düzgün bir şekilde dengeleyemeyebilirsiniz. Yüzde yüzünüzü vererek konsantre olamıyorsunuz ve işler yolunda gitmiyor gibi hissediyorsanız içinize dönmeyi deneyin.

boğa burcu

Boğa burcu Ağustos 2023 burç yorumları

Boğa burç yorumları: 1 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Üstlerimizle ilişkilerimizde açık ve net olarak isteklerimizi ortaya koyabiliriz. Bu dönemde ani bir iş fırsatı, ya da tam tersi aniden işten ayrılıp bambaşka bir yöne doğru hayatın yön alması, ev ve mülk alım satımı, anneniz ile ilgili bir takım gelişmeler gündem maddeleriniz arasında olabilir. İş konusundaki yeteneklerinize de vurgu yapan bu Dolunay belki de şimdiye dek farkında olmadığınız bir yeteneğinizi kariyer fırsatına çevirmek konusunda sizlere destek olabilir.

16 Ağustos’ta Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bazılarınız evinizle işinizi birleştirebilir, home ofis tarzı bir yapıya doğru da gidebilirsiniz. Veya işiniz ile evinizi yakınlaştırmak isteyebilirsiniz. Ailenizden, kan bağınız olan birileri ile iş projeleri yaratabilirsiniz. Ya da arzu ettiğiniz geniş ferah bir ev kiralayabilirsiniz. Her şekilde yaşam alanınızda kendinizi daha özgür ve güvende hissedeceğiniz gelişmeler kapınızda olacaktır. Taşınma konuları da gündeme gelebilir. Yeni bir ev satın alabiliriz. Miras, mal, mülk paylaşımları konusunda ailemiz ile bir araya gelmemiz söz konusu olabilir. Ancak çok ani kararlar almaktan kaçınmalı, ailemize karşı da daha yapıcı ve yumuşak bir dil kullanmaya dikkat etmeliyiz.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçiyor. Aşk, flörtler, özel hayatınız ön planda olacak. Bu konularda daha detaycı davranabilirsiniz, yalnız burada anahtar kelime duygularla değil daha analitik bir şekilde irdelemek olacaktır özel hayatınızı. Ev, yuva, aile ve yerleşime ait konularda keyifli ve destekleyici etkiler altında olacaksınız. Aile içinde olası sorunlara daha hızlı bir şekilde çözüm bulabilir, evinizi, yaşadığınız yeri güzelleştirmek adına girişimlerde bulunabilirsiniz.

Aşk hayatınız ve mutluluğunuza mani olan konularda karanlıktan aydınlığa çıktığınız bir dönem başlıyor. Karşınızdaki kişiler ve hayaller için kendini adama noktasına gelen fedakarlıklar yapabilirsiniz. Çocuk sahibi iseniz, onların geleceğine dair kararlarda koşulları onlar için iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Bu kapsamda neler yapabileceğinizi bilmek, herkesin hayatını kolaylaştırır. Güneş, her yıl bu dönemlerde aşk hayatınızla ilgili yaşam alanınızdan geçerken, burcunuzla olumlu bir görünüm yaptığı için faydalıdır.

Yine 23 Ağustos tarihinde Merkür retro başlıyor. 10 günlük süreçte sizin ve çocuklarınızın günlük yaşam düzeni değişebilir. Sanata, spora, hobilerinize, ilgi alanlarınıza yeniden dönebilirsiniz. Bir süredir yapmadığınız şeyleri yeniden yapmaya başlayabilirsiniz, yeniden katabilirsiniz hayatınıza. Hayattan keyif aldığınız tüm konularda biraz sorumluluk almanızı gerektirecek bir süreç olduğu için bazılarınıza sıkıcı gelebilir. 1 Eylül’e kadar devam edecek bu süreçte yakın arkadaşlarınız, flörtler ve kardeşleriniz ile ilgili ilişkilerinize özen gösterin.

ikizler burcu

İkizler burcu Ağustos 2023 burç yorumları

İkizler burç yorumları: 1 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Geleceğimiz ile ilgili önemli kararlar alabileceğimiz ve hedeflerimizi belirleyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu dönemde, sonuçlanmasını beklediğimiz hukuku bir süreç nihayet sona erebilir. Bu Dolunay zamanında belirleyeceğiniz hedefler önümüzdeki aylar için oldukça önem kazanacak. Uzunca bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu yolculuk size özellikle kariyerinizi ilişkilendiren konularda elinizi güçlendirecek bir durum yaratabilir ya da çok umut ettiğiniz bir konuya daha da yaklaşabilirsiniz.

16 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay; İkizler için beklenmedik tatilleri, yeni fırsatları ve yeni iş bağlantılarını, kariyerinizle ilgili güzel gelişmeleri beraberinde getirebilir. Size iyi gelecek bir Yeni Ay deneyimleyeceksiniz. Spontane, plansız bir tatile bir seyahate çıkabilirsiniz. Ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda önemli kararlar alınabilir, aile içinde önemli konuşmalar, toplantılar meydana gelebilir. Zihnimiz adete ışık hızında çalışmaya başlayacak. İletişim trafiğimiz bizim için bile çok yüksek hızlara ulaşabilir. Kardeşlerimizden, kuzenlerimizden ya da yakın çevremizden sürpriz haberler alabiliriz.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçiyor. Gündeminiz aile hayatınız olurken, buradaki sorunları çözmekle kalmayıp birbiriniz için bir yeni bir başlangıç yapmak da mümkün olabilir. Ailenize, aile kavramına hizmet edebilir; refahınıza giden yolun açıldığını görebilirsiniz. Aynı zamanda, burasıyla ilgili bilinmeyen gerçeklerin de ortaya çıkacağı ihtimalini değerlendirerek bir plan ve tutum geliştirme halinde olmalısınız.

Güneş özellikle evinizde tadilat-bakım-onarım, hijyen, bebek bakımı, el işi veya ev-ofis tarzı çalışmalarda sizi destekliyor olacak. Kardeşi veya çocuğu okula başlayacaklar, ilk kez iş hayatına adım atacaklar, tayin olanlar, ev değişiminde bulunanlar, kiralamak, evi işyeri haline getirmek, hasta bakmak gibi aktiviteler bu süreçte yaşanabilir. Ev alanı içinde bu konularla ilgili konuşmalar, düzenlemeler yapılabilir. Eğitim hayatınızla ilgili kararlar verilebilir.

Yine 23 Ağustos tarihinde Merkür retro başlıyor. Aile içi iletişimlerde ara ara tatsızlıkların olabileceği 10 günlük bir retro süreci. Ev içinde ortak kullanım alanlarınızla ilgili konularda uzlaşmak zor olabilir. Farklılıklar daha büyük görünebilir gözünüze. Uyum sorunu olabilir. Kişisel alanlarınızla ilgili konuşacağınız, ‘Bu artık böyle olsun, böyle bir düzene geçelim’ diyeceğiniz şeyler olabilir ev içinde. 4. evde gerçekleşecek bu retro, kapalı kapılar ardında olan her şeyi yönettiği için – özellikle de yetiştirilme tarzınız ve ev yaşamınız söz konusu olduğunda – bu gerileme sizi köklerinizle olan ilişkinizi yeniden düşünmeye zorlayabilir. Bu süreçte onlardan miras aldığınız bazı kötü alışkanlıkların farkına varırken, bunları dönüştürmenin tam zamanı.

yengeç burcu

Yengeç burcu Ağustos 2023 burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 1 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda nihayet arzu ettiğimiz sonuçlara ulaşabilir, güzel haberler alabiliriz. Bir süredir süregelen bir finansal bir sorun, bu dönemde çözüme kavuşabilir. Yeni yatırımlar konusunda kafamızdaki planlar netleşebilir. Borçlarımız ya da yapmamız gereken ödemelerle ilgili güzel gelişmeler olabilir. Bakış açınızı daha ılımlı hale getirmenizde fayda var. Maddi sonlara dirençli olmayın ve bu anlamda yakınlarınızla ilişkinize dikkat edin. Durumların gerçek yüzünü görün ve tarafsızlığınızı koruyun.

16 Ağustos’ta Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Finansal konularda kendinizi sıkışık hissettiğiniz bir süreçteyseniz, bu Yeni Ay size ekstra bir kazancı beraberinde getirebilir. Bu Yeni Ay size sürprizleri finansal açıdan getirebilir. Zihniniz çok daha fazla çözüm odaklı olacak, özellikle yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızın sorunlarını çözmeye yönelik akıl verebileceksiniz. Finansal konularda güven arayışı içinde olacağımız bir süreç başlıyor. Bu dönemde beklenmedik bir zam ya da terfiler söz konusu olabilir. Yapabileceklerimize olan özgüvenimiz biraz daha artacak ve kendimizi daha çok gösterme fırsatı bulacağız.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçiyor. Yürürlüğe koymayı düşündüğünüz işleri tekrar gözden geçirebilir, eğitim ve iş hayatı yavaş yavaş yoğunlaşacağı için, hazırlıklara başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizle alakalı sağlık, iş veya yardımlaşma konuları gündeme gelebilir. Kimlerle bağlantıya geçtiğiniz, hangi konularda kendinizi geliştirmeniz gerektiğini saptayabilirsiniz. Titiz düşünürsünüz. Mükemmeli arzularsınız. Sağlığınızı önemsersiniz.

İkili ilişkileriniz ve temas halinde olduğunuz kişilerle aranızdaki bağın, şu anki durumu ve aslında olmasını istediğiniz noktalarını daha net görebilirsiniz. Yükseklerden yüzeye inmek gibi, içinde bulunduğunuz durumu tüm hatlarıyla görmek ve hissetmek mümkün olabilir. Bu dönemde iş ortamındaki paylaşımlar, iş hayatının kendi içindeki sıkıntıları, gelişmeleri sizin için önemli hale gelir.

Yine 23 Ağustos tarihinde Merkür retro başlıyor. 10 günlük süreçte kardeşlerinizin iş yaşamında günlük hayatını bir süre için değiştirecek yeni şeyler olabilir. Geçici olarak düzeni değişebilir kardeşinizin. Ona yardımcı olmanız gereken şeyler olabilir. Onun düzeni değiştiği için sizin yapmanız, sizin üstlenmeniz gereken şeyler olabilir. 1 Eylül’e kadar devam eden bu gerileme sürecinde özellikle iş arkadaşlarınızla ve iş yerinizde müşterilerinize iletişiminizde dikkatli, kontrollü ve hoşgörülü bir tutumda olmanızda fayda var.

aslan burcu

Aslan burcu Ağustos 2023 burç yorumları

Aslan burç yorumları: 1 Ağustos’ta karşıt burcunuz Kova’da Dolunay gerçekleşiyor. İkili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırmamız ihtimali de var. Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir dönemdeyiz. Yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

16 Ağustos’ta sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Sizi yücelten ve size iyi gelecek bir dönemdesiniz. Bu yeni ay beraberinde yeni oluşumları getirebilir. Hayatınızın gidişatı ile ilgili radikal bir takım kararlar alabilirsiniz. Beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hiddetlenmek yerine sakin bir şekilde bu dönemi geçirmenizde fayda var. Bazılarınız kişisel bir takım yeteneklerinizi eğitimle süsleyebilir mesleğe dönüştürebilirsiniz. Güneş’in de aynı zamanda burcunuzda olması, büyük ve pozitif bir değişim ve dönüşüm döneminden geçeceğimize işaret ediyor. Fiziksel olarak bir imaj değişikliğine gidebiliriz. Yeni bir ilişki, yeni bir iş fırsatı söz konusu olabilir. Kendi işinizi kurmak için de harekete geçebilirsiniz.

23 Ağustos’ta Güneş sizin burcunuzdan çıkarak Başak burcuna geçiyor. Finansal konuların, elde ettiğiniz gelirler ve giderlerin dolaylı olarak da yatırımlarla ilgili konuların öne çıkacağı bir ay yaşayacaksınız. Malum önümüz eylül ayı ve yeni bir iş dönemi, yeni bir süreç başlayacak ve yılın son çeyreği yaşanacak. Sizin gibi parasını düşünen yönetici karakterli kişiler için bu önemlidir. Finansal konularda önemli anlaşmalar, sözleşmeler, fikirler, projeler, detay gerektiren işlerde başarı sizinle olacaktır.

Bugüne kadarki çalışmalarınızın olumlu olumsuz tüm karşılıklarını görmeye başlayabilirsiniz. Ama bu, duracağınız anlamına gelmiyor. Daha çok ve daha titiz çalışmanız gerekecektir. Kazançları daha doğru ve uzun vadeli kullanabilmek adına neler yapmanız gerektiği konusunda, daha net fikirleriniz olabilir. Fikirlerinizi paraya dönüştürebilir, finansal konularla ilgili minik seyahatler yapabilirsiniz. Bütçenizi değerlendirmek, hesaplamak, mantıklı kararlar almak için güzel bir süreç olacak sizler için.

Yine 23 Ağustos tarihinde Merkür retro başlıyor. Merkür 2. evinizde yani para evinizde geriliyor. Bu 10 günlük süreçte acelesi olmayan alışverişleri bekletmenizi, retro sonrasına ertelemenizi öneririz. Retroda aldığınız bir şeyden memnun olmayabilirsiniz ya da aldığınız şeyin daha iyi bir alternatifini bulabilirsiniz sonradan. ‘Keşke onu değil, bunu alsaymışım’ diyebilirsiniz. Bilmediğiniz yerlerden alışveriş yapmamanız da iyi olur. Harcamalarda aşırıya kaçmamak, parasal konularda temkinli olmak bu retroda daha önemli hale geliyor. Tam paraya sıkıştığınız an parasız kalabilirsiniz. Aman dikkat!

başak burcu

Başak burcu Ağustos 2023 yorumları

Başak burç yorumları: 1 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. Yeni bir iş ortamında çalışmaya başlayabilir, yeni ekip arkadaşlarımıza alışmaya çalışabiliriz. Uzun süredir bitirmeye çalıştığımız bir proje bu dönede tamamlanabilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda bazı rutinler bizi strese sokabilir ve akrabalarımızla tartışmalar yaşayabiliriz. Sağlık açısından hassas günlerdeyiz. Rutin doktor kontrollerini aksatmamalıyız.

16 Ağustos’ta Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Sinirlerinize daha hakim olmanız gerektiği bir dönem, agresyon ile yanlış işler yapabilirsiniz. Sağlık konusunda devam eden bir tedaviniz varsa tedavi yönteminde veya gittiğiniz hastanede değişikliğe gidebilirsiniz. Ya da bir süredir devam eden bir sağlık durumunuz varsa, bu artık sona erebilir. Farkında olmadan etrafınızdaki birçok insanın sırrına ortak olabilir, gizli kalmış konular duyabilirsiniz. Bu dönem biraz kendinizle kalabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Özellikle para kazanmakla ilgili ilginç fikirler, yöntemler geliştirebilirsiniz.

23 Ağustos’ta Güneş sizin burcunuza geçiyor. Enerjiniz yükseliyor. Sağlık açısından kendinizi iyi hissedeceksiniz; dış görünüşünüze yeni bir tarz kazandırabilirsiniz. Mükemmel işler çıkarmak için daha fazla efor sarf edebileceksiniz, tam olarak yapmak istedikleriniz ve hedefleriniz için rahatlıkla harekete geçebileceksiniz. İsminizden, yaptıklarınızdan ve de yapacaklarınızdan söz ettirebilirsiniz. Hayata dair birçok konuda ve ilişkilerde, yolunuzdaki tüm tıkanıklıklar açılıyor. Dış görünüşünüz ve dolabınıza yeni bir soluk getirebilir, motivasyonunuzun yeniden yükselmesiyle kendinize ve çevrenize karşı daha iyimser yaklaşabilirsiniz.


Güneş her sene burcunuzda ilerlemeye başladığında karanlıklardan aydınlığa çıkmak gibi bir duygu hissederseniz. Kendinizi ifade etme gücünüz yükselir ve dış dünyaya “Ben buradayım” diyebilmek için harekete geçebilirsiniz. Bu kez hizmet gücünüzün önceliği siz oluyorsunuz. Dış dünyada kendinizi güçlü bir şekilde göstermenizi sağlayacağı gibi, ifade gücünüzü yükselterek girişimlerde bulunmanızda da destekleyici olacaktır.

Yine 23 Ağustos tarihinde Merkür retro başlıyor. 10 günlük süreçte yeni hiçbir atılımda bulunmamanız, önemli sayılabilecek girişimlerden kaçınmanız, sıfırdan hiçbir şey başlatmamanız, aniden gelen fikirlerle harekete geçmemeniz, hiçbir konuda acele etmemeniz, beklemeniz bu retro döneminde faydanıza olur. Bir süredir içinde olduğunuz, meşgul olduğunuz, emek verdiğiniz şeyleri, çalışmalarınızı tamamlayabileceğiniz, eksikleri giderebileceğiniz, yaptığınız işlerin üzerinden geçebileceğiniz, bir düzenleme dönemi bu sizin için.

terazi burcu

Terazi burcu Ağustos 2023 burç yorumları

Terazi burç yorumları: 1 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Özellikle ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevre ile ilgili konulara odaklanacağınız bir dönem. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. Her an sürpriz bir aşk başlayabilir. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok eğlenceli ve hareketli bir dönem geçirebiliriz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu Dolunay’da çalışmalar yapabilirler. Ummadığınız birinden bir ilanı aşk durumu olabilir ve bu sizi çok şaşırtabilir. Hayatınızda kimse yok ise gerçekten ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki potansiyeli oldukça yüksek.

16 Ağustos’ta Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Sosyal ortamlarda bir güneş gibi parlayabiliriz. Etrafımız her zamankinden daha da kalabalık olacak. Hayatımıza kariyerimizle ilgili bize destek verecek yeni insanlar girebilir. Bu dönemde yakın arkadaşlarımız ile keyifli organizasyonlar yapabilir, seyahatlere çıkabiliriz. Sosyal ortamlarda ya da işimizle ilgili bir etkinlikte tanışacağımız biriyle bir aşk yaşamamız söz konusu olabilir. Hayatınızda daha önce yapmadığınız, kişisel anlamda tabularınızı yıkmak isteyeceğiniz bir süreçten geçiyor olacaksınız.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçiyor. Sizden gizlenen ve kontrol edemediğiniz konularla ilgili bilgi sahibi olacaksınız, bilmediğiniz ne varsa bu dönem ortaya dökülecek ve bir aydınlanma yaşayacaksınız! Bazı karanlık köşelerin aydınlandığına şahitlik edebilirsiniz. Size karşı iyi niyetli olmayan kişilerle karşılaşabilir, onların asıl niyetlerine karşı yeni bir duruş sergileyebilirsiniz. Kime, neye nasıl hizmet etmeniz gerektiğini önce kendi içinizle halledeceğiniz için bunu günlük hayata taşımanız da aynı oranda kolay olacak.

Güneş Başak transiti, içinde bulunduğunuz durumu net olarak saptamanız yönünde yardımcı olacak. Bir ay boyunca, analiz yönünden oldukça etkili bir süreç olacak; tabi ki kendinize yüklenmeden, mantıklı bir şekilde durumu ele almakta yarar var. Öncelikle kendinizi, isteklerinizi, planlarınızı, hedefinizi gözden geçiriniz. Bu dönemi bir mola gibi düşününüz. İşlerinizi belirli bir sistem içinde düzenli yapınız. Eksiklerinizi tamamlamak için uğraşınız. Abartılı davranmadan, kendinizi yetersiz görmeden düşününüz. Sabır gerektiren konular bu dönemde karşınıza çıkabilir.

Yine 23 Ağustos tarihinde Merkür retro başlıyor. Yaptığınız işlerde geriye dönüp bakmanıza vesile olacak, eksik bıraktığımız noktaları fark etmenizi sağlayacak deneyimler gelebilir bu dönemde. Ay sonuna kadar bazı pürüzlü durumlar olabilir. Eksik kalmış noktalardan sorunlar doğabilir. O şeyler aracılığıyla çalışmalarınız içinde bazı şeyleri iyileştirme, geliştirme fırsatı bulabilirsiniz. Merkür 12.evinizde geriliyor; bu da sağlığı simgeliyor. Zaman zaman ağrılar, ateşlenmeler, üşütmeler, ufak tefek sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Küçük bir istirahatiniz olabilir. Bedeninize, bağışıklığınıza, iyiliğinize, sağlığınıza daha çok özen gösterin.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Ağustos 2023 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: 1 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Ev ve aile ilgili konularda uzun zamandır süregelen bir konunun nihayet sonuca ulaşması mümkün. Gayrimenkuller ya da aile meseleleri ile ilgili fikir ayrılıkları stres yaşamamıza ve kendimizi sert sözlerle ifade etmemize neden olabilir. Taşınma ya da tadilat konuları gündeme gelebilir. Aile bireylerinden hamilelik, doğum ya da evlilik haberleri gelebilir.

16 Ağustos’ta Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Terfi ya da iş değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Üstlerimiz ve ebeveynlerimizin her konuda desteğini görebiliriz. Fakat çok fazla dik başlı olmamamızda ve sözlerimize dikkat etmekte fayda var. Bu dönem bizim için çok çalışma ve kendimizi gösterme dönemi olacak. Sizlere yeni iş kapıları açılabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yaptığınız işte teknolojiyi, dijital pazarlamayı daha aktif bir şekilde kullanabilirsiniz. Ya da dijital bağlantılı işlerle daha fazla haşır neşir olmanız gerekebilir.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçiyor. Bir ihtiyaç listesi hazırlar gibi, kendinizin ve çevrenizin ne gibi bir ihtiyacı olduğunu belirmek sizin için daha kolay hale geliyor. Bu da sizi, ön plana taşıyor. Hizmet duygunuz bu süreçte oldukça yükselebilir. Sadece kendiniz adına değil, etrafınızdaki herkes adına yeni bir dünya kurmak ihtiyacınız yoğunlaşabilir. Topluma faydalı hizmet etmek isteyeceğiniz gruplar ve fikirler konusunda bir aydınlanma yaşayabilirsiniz

Yine 23 Ağustos tarihinde Merkür retro başlıyor. Sosyal hayatınızda, özellikle iş ortamından arkadaşlarınızla ufak tefek anlaşmazlıkların olabileceği bir dönem. Çünkü başak burcu işimizi, 11.ev ise aynı amaçla bir arada olduğumuz kişileri, içinde olduğumuz ekipleri simgeler. Hakkında olumlu ya da olumsuz varsayımlarda bulunduğunuz kişileri daha doğru biçimde tanıyabilirsiniz bu retroda. Deneyimler vesile ile düşünceleriniz olumlu ya da olumsuz yönde değişebilir. Bu 10 günlük süreçte sosyal medyadaki güvenlik ayarlarınızı iki kez kontrol edin ve riskli bir mesajı göndermeden önce iki kez düşünün!

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Ağustos 2023 burç yorumları

Yay burç yorumları: 1 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilgili bir sorunu çözebilir, onlara destek verebiliriz. Spontane, plansız bir tatile bir seyahate çıkabilirsiniz. Hatta hoşlandığınız biri veya partneriniz varsa onunla da çıkabilirsiniz bu seyahate. İş konusunda bir anlaşma yapabilir, sözleşmelerle haşır neşir olabilirsiniz. Birden fazla anlaşma, sözleşme durumları olabilir. İş anlamında üzerinizde her zamankinden çok daha fazla baskı ve sorumluluk hissedebilirsiniz.

16 Ağustos’ta Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yurtdışı konuları, sosyal medya konuları, uzak akrabalarınız, mahkemelerle ilgili konular da değişimleri ve beklenmedik durumları deneyimleyeceğiniz bir süreci yaşayacaksınız. Bu dönem sizi oldukça etkileyebilir. Dolayısıyla bu dönemde daha çok sinirlerinize hakim olarak sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Kişisel gelişim konuları bizim için çok fazla önem kazanacak. Kendimizi geliştirmek için harekete geçebilir, hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Bu dönemde hem iş hem de keyif amaçlı bol bol seyahat edebilir, hatta yurt dışına yerleşme kararı alabilir veya yerleşebiliriz.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçiyor. Yeni bir çalışma hayatına adım atıyorsunuz. Her şeyden önce, çok ve düzenli çalışmanız gerektiğini söylemekte fayda var. Bunun nimetlerini elde etmek için koşulları en iyi şekilde taşımalısınız. Performansınızı ve iş bitiriciliğinizi göstermeniz, kendinizi harap etmekle aynı anlama gelmiyor. Mevcutta yükselen bir enerjiniz var, bu dönemde anlayacağınız en önemli husus da bu enerji en doğru ve faydalı kullanmak için neler yapmanız gerektiği olacaktır. Sorularınıza cevap buluyorsunuz.

23 Ağustos itibariyle Merkür gerilemesi başlıyor. İş yaşamınız, kariyerinizi ilgilendiren şeyler, işinizde sorumluluk ve yetki alanlarınız, yöneticileriniz, yöneticilerinizin talepleri, ayrıca resmi konular, yönetmelikler gereği yapılması gerekenler, evrak/başvuru/kayıt, vb işlemler gündeminide olacak. İşinizde sorumluluklar artabilir. Geçmişten gelen konularla meşgul olmanız gerekebilir. Geçmişe dönük inceleme yapmanız gereken çalışmalar, raporlar, kayıtlar olabilir. Başvuru yaptığınız bir resmi konunun sonucu gelebilir. Bir resmi süreç içinde tamamlamanız, yeniden beyan etmeniz gereken evraklar olabilir. İşleriniz karışabilir ya da iş hayatındaki rutininiz bozulabilir. Tüm bunlar için sakinliğinizi korumaya özen göstermelisiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Ağustos 2023 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: 1 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Finansal konular ve kendi öz değeriniz üzerine odaklanıyorsunuz. Kendimize olan güvenimiz bu dönemde artış gösterebilir. Karşımıza yeni iş fırsatları çıkabilir. Yeni yatırımlar yapabilir, yeni girişimlere el atabiliriz. Uzun zamandır beklediğimiz bir ödemeyi nihayet alabiliriz. Bu süreçte, konfor ihtiyacımız artacağından, harcamalarımızda dikkatli olmakta ve aşırıya kaçmamakta fayda var. Gayrimenkul satın alabilir, satabilir, taşınabilir ya da evimize yeni eşyalar alabiliriz.

16 Ağustos’ta Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda bir süredir devam eden ve bizi endişelendiren bir sorun sonuca kavuşabilir. Yeni bir girişime ya da ortaklığa adım atabiliriz. 8. evinizde doğan Yeni Ay özellikle ortak elde ettiğiniz gelirler, krediler ve bankalarla ilgili alanları hareketlendiriyor. Sürpriz artı bir gelir elde edebilirsiniz. Masraflarınızı göz önünde bulundurarak doğru bir şekilde hareket ederseniz daha iyi bir sürece başlangıç yapacaksınız.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçiyor. Artık önünüzdeki engellerin tek tek kalktığı bir döneme giriyorsunuz. Bir şeyler düşünmek ve bunlarla ilgili harekete geçmekle ilgili gereken desteği ve özgüveni bulabilirsiniz. Sürece detaycı bir yaklaşım sergilemek konusunda kendinizi yorabilirsiniz ama ışığı bir kere yaktıysanız bu aydınlığın kıymetini iyi bilmeli, sıkı fikirlerle hayatınıza güçlü bir dokuma yapmalısınız.

Yine 23 Ağustos tarihinde Merkür retro başlıyor. İşinizde yurt dışı ile irtibatınız varsa, şehirler arası faaliyetleriniz varsa, geçmişten bağlantılar canlanabilir yeniden. Daha önce iş yaptığınız birileri ile tekrar çalışabilirsiniz. Eğitimini aldığınız bir konuda geriye dönüp bakabileceğiniz, detaylarla meşgul olabileceğiniz, eksikleri tamamlayabileceğiniz, düzenleyeceğiniz şeyler olabilir. Çalışmalarınızı gözden geçirme zamanı. Bu retro süreci inançlarınızı temelden yıkabilir ve yerine yenilerini getirebilir. Bu dönem hayattan beklediklerinizi bulamıyor gibi hissediyorsanız, hayat sizi değişmeye itiyor olabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Ağustos 2023 burç yorumları

Kova burç yorumları: 1 Ağustos’ta sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Hayat amacımızın kafamızda iyice netleşeceği, yolumuzu çizebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Yolunda gitmeyen kişisel ilişkilerimizi ve geçmişten gelen, sürüncemede kalmış konuları artık sonlandırıyor olacağız. Öte yandan, hayatımıza yeni insanlar girebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz. Kendimizi açık ve net olarak ifade edebileceğimiz, bu sayede çevremizin hayranlığını kazanabileceğimiz bir süreçteyiz. Bu Dolunay sizin burcunuzda gerçekleştiği için sizi direkt etkileyecek bir dizi etkilerden söz edebiliriz. Hayatınızda önemli bir sürecin başlaması adına görmekte zorlandığınız bir takım parçalar tamamlanıyor.

16 Ağustos’ta karşıt burcunuz Aslan’da Yeni Ay gerçekleşiyor. Sürpriz gelişmeleri yaşayacağınız 15 günlük dilimi yaşayacaksınız. Bu ayın sonuna kadar hiç beklemediğiniz bir anda olumlu bir şekilde bir evlilik teklifi alabilirsiniz. Ya da ilişkinizle ilgili bir ayrılık yaşayabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi ya da işbirliklerinizden ayrılma gibi kararlar alabilirsiniz. Bu ani kararların etkisi hayrınıza olacaktır. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Eğer ilişkimizde ya da evliliğimizde sorun yaşanıyorsa, bunları geçmişte bırakmak için uygun bir dönemdeyiz.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçiyor. Dönüşümü başlatmak için karanlığın aydınlanmasını beklediniz, artık o gün geldi. Zamanı verimli kullanmak ve hayatınızı o verimli zaman içerisinde yaşamak için gereksiz ve faydası olmayan her şeyi elemek için düğmeye basıyorsunuz. Bu süreçte yarar ve zarar hesabı fazlasıyla yapılabilir. Seçimlerinizi bilinçli bir şekilde yapmanız, meseleleri kaygı ve endişeyle değil, akıllıca ele almak gerekiyor. Kusursuz olanı istersiniz.

23 Ağustos’ta ayrıca Merkür retro başlıyor. Yapılması gereken ödemeler biraz uğraştırabilir sizi bu retroda. Biraz yorabilir. Beklediğiniz paraların gelişinde, alacaklarınızda gecikmeler olabilir. Bu sebeple ödemeler beklemede kalabilir. Gelir gider dengeniz şaşabilir. O yüzden retroya borç oluşturmadan, kredi kartı, vb borçları büyütmeden, tasarruf yaparak girmenizde fayda var. Bunun dışında kredi çekmek için, önemli bir alım satım konusu için, büyük sayabileceğimiz bir parasal konu için uygun olmayan bir zaman. Sonradan pürüz doğabilir. Konu istediğiniz gibi akmayabilir. Retronun sona ereceği 1 Eylül sonrasını bekleyin.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Ağustos 2023 aylık yorumları

Balık burç yorumları: 1 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İç dünyamızda inişler ve çıkışlar yaşayacağımız bir dönemde olabiliriz. Yalnız kalıp düşünmeye her zamankinden daha çok ihtiyacınız olabilir. Sizi rahatsız eden, huzursuz olmanıza yol açan konuları derinlemesine düşüneceğiniz ve bu anlamda da bazı gerçeklerin farkına varacağınız bir döneme adım attınız. Dolunay’ın nispeten gergin ve sıra dışı gelişmelere gebe enerjisi siz Balık burçlarının hassaslığını, olaylar karşısındaki duyarlılığını daha da arttırabilir.

16 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, size yeni bir düzeni müjdeliyor. Bu yeni düzende kendinizi daha iyi hissedeceğiniz ve sağlığınıza özen göstereceğiniz bir dönemi öncesinden haber veriyor. Farkındalığınızın yükseleceği bir süreç. yakın çevrenizden alacağınız haberler doğrultusunda yeni kararlar alarak bu dönemi deneyimleyebilirsiniz. Yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş bağlantıları kurabilir, iş konusunda harika destekler alabilirsiniz. Çalıştığınız iş ortamınızın organizasyonel yapısında bir değişiklik olabilir ve size sürpriz bir konum teklifi gelebilir.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçiyor. İkili ilişkilerinizde aklınızdaki soru işaretlerinin tamamen silindiği bir dönem başlayarak istediğiniz duygusal beraberliği yaşayacak güvene kavuşuyorsunuz. Artık ne yapmanız, nereden yol almanız gerektiği konusunda birçok noktaya vakıf olabilirsiniz. Sevginizi ve emeğinizi heba etmeyecek sağlam bir alanda olmak için ince eleyip sık dokumak isteyebilirsiniz. Birbirinizle el ve gönül birliği yapmanız halinde, aranızdaki sorunların çözümlenmesinde destekleyici bir dönem.


23 Ağustos tarihinde Merkür retro başlıyor. Eşinizin günlük yaşam düzeni değişebilir. Çeşitli nedenlerle işe ara verebilir. Küçük bir istirahati olabilir. Sizin için de geçerli bu olasılık. Rutinlerinize, düzenli olarak yaptığınız şeylere bir süre için ara verebilirsiniz. Bir mola ihtiyacı olabilir. Yaptığınız şeylerin kendisinden kaynaklı, size bağlı olmayan nedenlerle de geçici süre olmayabilir bir şeyler. İş hayatınızda daha önce çalıştığınız, müşterisi olduğunuz ya da müşteriniz olan kişilerle yeniden irtibatların da olabileceği bir retro zamanı.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.