Astroloji: 4 burcun 1,5 yıllık sınavı sona eriyor, 17 Temmuz’da kaderin yönü değişiyor!

Astroloji: 17 Temmuz’da yılın en önemli astrolojik olaylarından biri gerçekleşiyor. Güney ve Kuzey Ay Düğümleri Boğa – Akrep aksından çıkıp Koç – Terazi aksına geçiyor. Peki, bu durumdan burçlar nasıl etkilenecek?

ay düğümleri burç yorumları

Ay düğümleri, Ay’ın Güneş etrafındaki yörüngesiyle Güneş’in yörüngesinin kesiştiği noktalardır. Astrolojik açıdan ruhun izlediği yolu gösterdiklerine inanılır.

Her 18 ayda bir burç değiştirerek, gelecek 1,5 yılda kaderin nasıl şekilleneceği hakkında bilgi verirler. Kuzey ve güney olmak üzere iki Ay düğümü vardır. Bunlar Güneş ve Ay tutulmalarıyla bağlantılıdır.


Kuzey ay düğümü gelişim alanlarına; güney Ay düğümü de korkular, kayıplar, zorluklar ve sınavlara işaret eder. Bu nedenle bir tutulma kuzey tarafına düştüğünde daha iyicil bir şekilde çalışırken güney tarafında gerçekleştiğinde ciddi zorlanmaların ve kayıpların yaşanacağını düşündürür.

Son 1,5 yıldır tutulmaların kuzey ucu Boğa’da, güney ucu Akrep burcunda gerçekleşiyordu.

17 Temmuz’da ise…

17 Temmuz günü Ay düğümleri artık Boğa/Akrep aksından çıkıyor.

Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarının 1,5 yıllık sınavı bitiyor.

2021 Kasım’dan beri bu dört burç önemli yol ayrımlarından geçti, bu süreçte seçimleri kaderlerini belirledi ve farklı farklı imtihanlarla karşılaştı. Bu döngü artık son buluyor.

17 Temmuz 2023 tarihinde Ay düğümleri Koç – Terazi aksına geçecek ve 2025 yılına kadar burada kalacak. Kuzey Ay düğümü Koç burcunda, Güney Ay Düğümü ise Terazi burcunda bulunacak.

Bu astrolojik olay, Terazi, Koç, Yengeç ve Oğlak burcunu kadersel olarak etkileyecek.

Özellikle bu 4 burç gelecek 1,5 yılda son derece önemli kadersel değişimler yaşayabilir.

Burç yorumları: Bu gökyüzü olayı burçları etkileyecek?

ay düğümü

Koç burcu: Eski alışkanlıklarınızı, sizi durduran konuları, mutsuzlaştıran ilişkileri hatta çok severek tercih ettiğiniz stilinizi bırakıp yeni bir defter açıyorsunuz. Kendinizin farkında olsanız da bunun gereklerini yerine getirmek konusunda engeller, durağan zamanlar yaşamış olabilirsiniz. Şimdi bunların hepsi aşacak fırsatlar bulabilir, cesaretinizi gerçekten hissedip kullanabilirsiniz.


Boğa burcu: Sahip olduklarınızı ne şekilde kullanıp kimlerle paylaşacağınıza karar vermeye başlıyorsunuz. Mahremiyetin öncelikli olması, kendinizi belli bir kalıbın içinde tutmanın önemli hale gelmesi gibi gündemleriniz olabilir. Bu sayede ileride kendinizi görmek istediğiniz yer için gereken her şeyi hazırlayabilir, gerekmeyen her şeyden de kurtulabilirsiniz.

İkizler burcu: Sizi yeni bir sosyal çevreye ve ilişki mantığına götürebilir. Fedakar ve iyimser tavrınız, enerjiniz ve fikirlerinizle dikkatleri çekebilirsiniz. Ancak bunların sizin aleyhinize sonuçlanmaması için seçimlerinizi doğru yapmak, ilk aklınıza geleni mantıklı bir şekilde uygulamak gerekebilir.

Yengeç burcu: Hayatınızla ilgili önemli perdelerden birini açıyorsunuz. Kendinize çalışmak, iyiliğinizi ve mutluluğunuzu tasarlamak, bunu yaparken geçmişi sadece ders çıkarmak için kullanmak sizin için daha kolay olabilir. Özgüveninizi, enerjinizi hayatınıza adamak bir bencillik olmayacaktır. Bunun bilincine varıyorsunuz.

Aslan burcu: Bulunduğunuz çevrelerin ve sınırların dışında olmak sizi hem ruhsal olarak rahatlatacak hem de fiziksel olarak yeni yerler görmenizi sağlayacaktır. Sizi bir öz disiplin, düzen ve rahatlıktan uzaklaştıran her şeyi hayatınızdan uğurlamaya başlıyorsunuz. Hislerinin, duygularının, endişelerinin farkında olan biri olarak büyüme fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Seyahat planları, taşınma gerektiren yer ve iş değişiklikleri gündeminize gelebilir.

Başak burcu: Sizi kendinizi bu hayatta var etmek, bu varlığı herkese gösterebilmek adına motive edecektir. Planlı olduğunuzda, sıraya koyduğunuzda üstesinden gelebileceğiniz her şeyin cesaretine ulaşabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece bir adım atmak olduğunu, eski ve eskiten düşüncelerinizi bırakmanın önemli ve artık gerekli değil zorunlu olduğunu bilmelisiniz.

Terazi burcu: Hayatınızı bundan önce ve bundan sonra olarak ikiye ayıracağınız bir döneme giriyorsunuz. İnsanlara ve olaylara bakış açınızın değişmesi, buna karşı gösterdiğiniz direnç, fedakarlıklarınızın getirdiği olumlu olumsuz tüm sonuçlar görmek ana gündem başlıklarınız olabilir. Kendinizi düşünmeye başlıyorsunuz. Bugüne kadar bunu yapmanıza engel olan tüm bireysel ve çevresel faktörleri daha net görebilirsiniz.

Akrep burcu: Hayatınızı nasıl bir düzlemde yaşayacağınızı yeniden belirleyebilir. Konforunuza düşkün olsanız da bazen bunu yenilemek ve geliştirmek için uygun zamanı, uygun fırsatı bulmakta zorlanmış olabilirsiniz. Bu süreç içerisinde fırsatı da zamanı da bulmak, bunları değerlendirmek kolaylaşacaktır.

Yay burcu: Hayatta mutlu olmak için izlediğiniz yolu, tercihlerinizi ve çevrenizi değiştirebilir. Farkında olmadan bir takıntı oluşturan durumlar söz konusu olabilir. Yeter ki, aşmak isteyin. Bu süreçte isteyip de alamayacağınız şey olmayacak denilebilir.

Oğlak burcu: Ev hayatınız, bir evden beklentileriniz, yuva tanımınız tümüyle değişebilir. Burada kuralların değişmesi ve yeniden yazılmasına karşı göstereceğiniz tepkiler belirleyici olacaktır. Ev değişikliği, taşınma ve evlilik gibi hayatınızı tümüyle etkileyecek bir düzene girebilirsiniz.

Kova burcu: Hayatınızda yeni bir tarz oluşturabilir. Konuşmanız, yaklaşımlarınız, düşünme biçiminiz size getiriler sunabilir. Çok yönlü yanınızı destekleyecek iş ve eğitim fikirleri üzerinde çalışabilir, yeni sosyal çevrelere girebilirsiniz. İşinizi kurmak ve kendi konularınız üzerinde bir şeyler üretmek noktasında şanslısınız.


Balık burcu: Para kazanmak, iş kurmak ve bunları devamlı hale getirmek konusunda sizi cesaretlendirebilir. Geçmişe, orada yaşadıklarınıza takılmak yerine artık önünüze bakmanız gerektiğini düşündüren gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.