Astroloji: En sadık ve en çok aldatan burçlar!

Astroloji: En sadık ve aldatmaya en yatkın burçlar hangileri?

sadık aldatan burçlar

Aldatılmak günümüzün en büyük problemlerinden biri. Eğer aldatılmak istemiyorsanız en sadık burçları açıklıyoruz.

Burçlar karakterimizi belirleyen en önemli özelliklerimizden biridir. Bazı burçlar ilişkilerde aldatmaya meyilli. Ancak peşin peşin söyleyelim! Partnerinizin burcu, en çok aldatan burçlar listesinde üst sıradaysa, gözünüzü dört açmanızda fayda var. Yine de bu sizi aldatacağı anlamına gelmez. Sizi daha fazla meraklandırmadan en çok aldatan burçlar sıralamasına geçelim.


Sıralama: En sadık burçlardan, aldatmaya en yatkın burçlara

Aldatma oranı en düşük olan burçla başlayalım…

En az aldatan burç: Başak

Son derece sadık olan Başak burcunun aldatma yüzdesi 6. Mükemmeliyetçi oldukları için bunu karşılayamayan partnerlerini aldatabilirler. Ancak genellikle terk etmeyi tercih ederler.

Daldan dala atlayan burç: Terazi

Romantizmi seven Terazi burcunun aldatma yüzdesi sadece 7. Sıradan bir kavga bile Terazi burcu için büyük bir şeydir. İlişkiden ilişkiye geçmeyi sever.

İntikam duygusuyla aldatan burç: Akrep

Belki inanamayacaksınız ama Akreplerin aldatma oranları oldukça düşük. Akrepler cinselliğe düşkün olsa da aldatma olasılıkları yüzde 9. Akrepler aldatıyorsa, bunun nedeni genellikle intikam alma ve kindir.

Onu anlayanla yoluna devam eden burç: Kova

Kovalar derin bağlar kurmayı sever. Aldatma olasılıkları yüzde 10. Eğer ilişkisi iyi gitmiyorsa ve onu çok iyi anlayan başka birini bulduysa, o zaman aldatma yolunu seçebilir.

Kötü ilişkiye dayanamayan burç: Oğlak

Oğlaklar pek kolay yuva kuramazlar. Yuva kurabilecekleri birini bulduklarında ise kolay kolay bırakmazlar. Aldatma olasılıkları yüzde 11. Eğer ilişkisi iyi gitmiyorsa, o zaman aldatmaya yönelebilir.


İltifatlara karşı yelkenleri suya indiren burç: Balık

Şefkatli olan Balık burcu nadiren aldatır. Partnerini aldatma olasılığı yüzde 12 olarak açıklandı. Son derece romantik olduğu için başka insanların iltifatlarına çabuk kanar.

Duygularına yenik düşen burç: Yengeç

Duygusal Yengeç’ler bağlılığa düşkündür. Aldatma olasılıkları yüzde 13. Genellikle partnerlerine sadık kalmayı tercih etseler de incindiklerinde aldatmaya başvurabilirler.

Cinsellik düşkünü burç: Boğa

Boğa burcu cinselliğe son derece düşkündür. Ancak yine de ayakları yere basar. Partnerlerini aldatma yüzdesi ise 17. Boğa’nın aldatma nedeni zevk düşkünü olmasından kaynaklanır.

Gözü dışarıda olan burç: Yay

Yay burcu dışa dönüktür bu nedenle ilişki yürütmesi biraz zor olabilir. Yüzde 23’ü aldatmaya yatkındır. Birine bağlanması için buna son derece değer bir kişi olmalı.

Geçici ilişkilerin insanı: İkizler burcu

İkizler burcu geçici ilişkileri sever. Bağlılık pek de İkizler burcuna göre değildir. Yüzde 31’i aldatmaya meyillidir. Çift karakterli olan ikizler burçlarının ancak her ikisinin de aldatmayan taraf olması ilişkinin yürümesini sağlar.

Dürtülerine engel olamayan Koç burcu

Son derece dürtüsel olan Koç burçlarının yüzde 34’ü aldatmaya yatkın. Düşünmeden hareket ederler ve aldatmalarındaki en büyük neden de budur.

En çok aldatan burç: Aslanlar


Listemizin birinci sırasında en çok aldatan burç olarak Aslan burcu yer alıyor. Aslanlar ilgi odağı olmayı severler ve partnerlerinin her zaman onları pohpohlamasını isterler. Bir ilişkide buna yer yoksa, Aslan çevresindeki diğer talipleri değerlendirmeye başlar. Yapılan ankette Aslanların yüzde 36’sının aldatmaya meyilli olduğu öğrenildi.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.