Astroloji: 16 Ağustos Aslan burcunda Yeni Ay burç yorumları

Astroloji: 16 Ağustos Aslan burcunda Yeni Ay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

yeniay burç yorumları

Astroloji: 16 Ağustos Aslan burcunda Yeni Ay burç yorumları.

Aslan Yeni Ayı kendisiyle birlikte çevresini, toplumu geliştirmek, değiştirmek, dönüştürmek isteyenleri destekliyor olacak. Kariyer, aşk, para, sağlık, evlilik, ortaklık, ev, aile, eğitim, seyahat vb. herhangi bir alanda adım atmak, ilerlemek isteyenlerin ellerinden tutmaya gayret ediniz. Özellikle geleceğe dair yatırımlar ve yaratımlar içinde olanları destekleyen, yüreklendiren kazanacaktır. İnsanın onuruna, asaletine yaraşır tutumlar içinde olan tahtın da tacın da sahibi olacaktır. Taht kavgayla kazanılmaz, kazanan tahta oturur.


Dolunay burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu Dolunay burç yorumları

Koç burç yorumları: Yeni Ay bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Keyifli bir ruh hali içinde olacağız. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. Bir yolculukta, bir aktivitede, bir eğlencede hayatımıza yeni biri girebilir. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok eğlenceli ve hareketli bir dönem geçirebiliriz. Bol bol hobilerimiz ve keyif aldığımız alanlara vakit ayırabiliriz. Hatta hobilerimizi para kazanabileceğimiz bir uğraşa çevirebiliriz.

Tatil tadında yaşarken gelişmek, ilerlemek mümkün mü? Sizin için mümkün. Hayattan keyif ala ala çalışmanın, üretmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Daha önce cesaret edemediğiniz pek çok işe adım atabileceğiniz, olumlu dönüşler alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Aşk hayatınızla veya çocuklarınızla ilgili gelecek planları yapmaya başlayabilirsiniz.

Bu dönemde özellikle aşk hayatınıza renk gelebilir. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Karşı tarafın arzularını, ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmak kaydıyla atacağınız adımlar desteklenir. Çatışmadan kaçınmanız gereken alan dost, arkadaş çevresi olabilir. İkili ilişkilerde gerekli sorumluluğu almak paylaşmak konusunda ölçüyü kaybetmeyin.

Yaşamdan daha fazla keyif alacağın bir dönem seni bekliyor. Tatile çıkmak, yeni bir hobi edinmek için oldukça uygun bir zaman. Kendini daha neşeli, enerjik ve şanslı hissedebilirsin. Çocuk sahibi olabilirsin veya çocuklarınla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Bu dönemde fazlasıyla cesursun, bu nedenle risk alırken dikkatli olmanda ve adımlarını iyi düşünmende yarar var.

boğa burcu

Boğa burcu Dolunay burç yorumları

Boğa burç yorumları: Yeni Ay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evde iletişim ve misafir trafiği artıyor. Uzaklardaki aile bireylerinden evlilik, hamilelik ve doğum haberleri almamız mümkün. Biz de bu süreçte çocuk sahibi olabilir, hamile kalabilir, evli değilsek evlenebiliriz.

Taşınma konuları da gündeme gelebilir. Yeni bir ev satın alabiliriz. Miras, mal, mülk paylaşımları konusunda ailemiz ile bir araya gelmemiz söz konusu olabilir. Ancak çok ani kararlar almaktan kaçınmalı, ailemize karşı da daha yapıcı ve yumuşak bir dil kullanmaya dikkat etmeliyiz.

Oyunu kaybetmiş gibi davranmayın. Belli ki yeni bir oyun başlıyor. Karşılaştığınız zorluklar yeniden ayağa kalmanızı, gücünüzü hatırlamanızı sağladı. Kökleriniz, çocukluğunuz, aileniz, yuvanız ile ilgili düşünceleriniz yeniden yapılandırıldı. Bitti, sona gelindi dediğiniz konular, kişiler, ilişkiler eskisinden daha sağlam temellere oturtuldu.

Geçmişin acı ve kırgınlıkları bugünün sağlam aile bağlarını yaratmak için yaşandı. Şimdi yeniden kökleneceğiniz, aile içindeki değerinizin altının çizileceği bir devredesiniz. Kendi evini, ailesini kurmak, aile ilişkilerini güçlendirmek isteyen Boğalar desteklenecektir. Aileyi merkeze alarak iş hayatınızı veya özel hayatınızı ihmal etmeyin.

Yeni Ay, aile ilişkilerin ve evinle ilgili olumlu gelişmeler getirebilir. Bu konularda yeni bir döneme girebilirsin. Evini yenilemek, gayrimenkulle ilgili yatırımlarda bulunmak için uygun bir dönemdesin. Ani bir şekilde taşınma durumu söz konusu olabilir, ev veya şehir değiştirebilirsin. Hayatını hareketlendirmek isteyebilirsin. Kariyerinle ilgili değişiklikler yapabilirsin.

ikizler burcu

İkizler burcu Dolunay burç yorumları

İkizler burç yorumları: Yeni Ay döneminde yakın çevre ve kardeşlerimiz, iletişim, yolculuklar, eğitim ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Zihnimiz adete ışık hızında çalışmaya başlayacak. İletişim trafiğimiz bizim için bile çok yüksek hızlara ulaşabilir. Kardeşlerimizden, kuzenlerimizden veya yakın çevremizden sürpriz haberler alabiliriz.

Arkadaşlarımız, kardeşlerimiz ve yakın çevremizle kısa ama eğlenceli yolculuklar yapmamız mümkün. Bir süredir planladığımız bir eğitim varsa, başlamanın tam sırası. Sosyal medya ortamlarında son derece aktif olacağız. Ancak dilin kemiği olduğunu unutmamızda fayda var. Hedeflerinize ulaşmak için büyük adımlar atmaya hazırsınız. Tutkuyla istediğiniz ne varsa elde etmek üzeresiniz. Telaşa düşmeden emin adımlarla ilerleyebilirsiniz.

İletişim becerileriniz sayesinde ticarette, ilişkilerde istediğiniz ölçüde parlayabilirsiniz. Seyahat, eğitim veya ticarette programlarınızı öne çekmenizi gerektirecek durumlar gelişebilir. Yeni ve daha enerjik bir planlama ile istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Tuzak eski hayatınıza aşırı özlem duymak ve geçmişi geleceğe taşımak için çabalamak olabilir. Geçmiş güzel olabilir ama eskide kalmalı. Hedeflerinize giden yolda sorumluluk ve tevazudan ödün vermeyin.

Eğitim, yolculuklar, içinde bulunduğun çevre, kardeşler, kuzenler ve komşularla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Kardeş ve kuzenlerinle ilişkilerin hareketlenebilir. Yeni bir eğitime başlamak için oldukça uygun bir zaman. Keyifli yolculuklara çıkabilirsin. Önemli imzalar atabilirsin. Kendini cesur bir şekilde ifade edebilir, dikkat çekebilirsin. Yine de ağzından çıkanları iyice düşünmende yarar var.

yengeç burcu

Yengeç burcu Dolunay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Finansal konular ve kendi öz değeriniz ön planda olacak. Parayla ilgili her konuda güven arayışı içinde olacağımız bir süreç başlıyor. Kendimiz ve ailemiz için çok fazla harcama yapmak, sevdiklerimizi şımartmak isteyebiliriz. Fakat kontrolümüzü kaybetmememizde fayda var. Bu dönemde beklenmedik bir zam veya terfiler söz konusu olabilir. Yapabileceklerimize olan özgüvenimiz biraz daha artacak ve kendimizi daha çok gösterme fırsatı bulacağız.

Yeni Ayda parasal büyüme bekleyebilirsiniz. Başarılı projeler, kazançlı yatırım teklifleri, terfiler gelebilir. Sizi maddi-manevi hayatınızda zorlayan durumlardan kurtulmak, büyümenizin önündeki engelleri aşmak için harekete geçeceksiniz. Maddi-manevi değerlerinizi koruyup-gözetmek alım-satım-paylaşım konusunda adil olmak Yeni Ay ödeviniz.

Hak edene hak ettiği maddi-manevi değeri verdiğiniz oranda sizde parlayacaksınız. Geçmişin maddi-manevi kayıplarını, suiistimallerini, hayal kırıklıklarını geride bırakın. Unutmayın, bugünün hayalleri, değerleri, aktörleri geçmişin borçlarından sorumlu değil. Ruhsal-duygusal-zihinsel-fiziksel işbirliği ve paylaşım içinde olduğunuz kişilere karşı sorumluluklarınızı gözden geçirin. Bu arada ailemizle ilgili giderler biraz canımızı sıkabilir fakat yine de maddi açıdan olumlu bir süreçteyiz.

Kazançlarında bir artış söz konusu olabilir. Yeteneklerini kullanarak yeni kazanç yolları yaratabilirsin. Paranı daha iyi bir şekilde kontrol edebilir, yeni yatırımlarda bulunabilir, konforun için harcamalar yapabilirsin. Ancak bu dönemde yatırımlarında alacağın riskleri iki kez gözden geçirmende yarar var. Bir de savurganlıktan kaçınmalı, paranı har vurup harman savurmamalısın.

aslan burcu

Aslan burcu Dolunay burç yorumları

Aslan burç yorumları: Sizin burcunuzda gerçekleşecek bu Yeni Ay’da kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Güneş’in de aynı zamanda burcumuzda olması büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçeceğimize işaret ediyor. Fiziksel olarak bir imaj değişikliğine gidebiliriz. Yeni bir ilişki, yeni bir iş fırsatı söz konusu olabilir. Ancak iyice düşünüp taşınıp harekete geçmemizde fayda var.

Yaşam kalitenizi düşüren maddi-manevi tüm alanlarda değişim gerçekleşecektir. Kararsızlık yaşadığınız adım atmaktan tereddüt ettiğiniz çok konuda harekete geçmek için doğru zaman. Dış görünüşünüz, sağlık ve beslenme alışkanlıklarınızla ilgili planlamalar yapmak isteyebilirsiniz. Yaşamınızda köklü değişiklikler yapma gücüne ve motivasyonuna sahipsiniz.

Kendi krallığınızı kurmak için neye ihtiyacınız var? Daha güzel görünmeye mi, daha zengin olmaya mı, daha sağlıklı olmaya mı, daha planlı olmaya mı? Ne gerekiyorsa yapabilecek durumdasınız. Yeter ki geçmişin şaşalı anılarından kurtulup geleceği parlatmaya odaklanın. Biz dediğiniz ortamlarda size düşen sorumlulukları atlamayın. Kendimizi ispatlamak için hevesli olacağız fakat egomuzun rüzgarına kapılıp kırıcı olmamamızda fayda var.

Yeni Ay, hayatını birçok açıdan etkileyebilir. Kendini her zamankinden daha özgüvenli, cesur ve enerjik hissedebilirsin. Dikkatleri üzerine toplayabilirsin. Hayatınla ilgili önemli değişiklikler yapmak, önemli kararlar almak için bir dönem. Evlenebilir veya çocuk sahibi olabilirsin. Yeni ilişkiler kuracağın bir süreçtesin. Dış görünümünü değiştirebilirsin. Cesaretin kararlarını hızla uygulamana yardım edecek ama fazla risk almaktan kaçınmalısın.

başak burcu

Başak burcu Dolunay burç yorumları

Başak burç yorumları: Bu Yeni Ay, Başak burçlarını bilinçaltları ile yüzleştiriyor. İç dünyamıza dönmek, bir süre kendimizle baş başa kalmak bizi rahatlatabilir. Bu dönemi kendimizi toparlamak, endişelerimizden arınmak, yeniden öz güven ve enerji toplamak için kullanmalıyız. Eğer evimizle ilgili birtakım değişiklikler yapmak istiyorsak tam sırası.

Aslan etkisi ile çok yaratıcı olabiliriz ancak aynı etki bizi fazla para harcamaya da itebilir. Bu konuda temkinli davranmakta yarar var. Farkında bile olmadığınız korkularınızla, bağımlılıklarınızla vedalaşma zamanı. Bir türlü geçmişe gömemediğiniz o başarısızlık (aşk, iş, sahne, para, aile vb.) öyküleriyle yollarınız ayrılıyor. Aşkta mı, işte mi, ailede mi, dostlukta mı, sağlıkta mı hayal kırıklığına uğradınız? Hepsi geride kaldı, korkusuzca yeni hayatınızın güzel günleri için ayağa kalkın.

Emeklerinizin, iyi niyetinizin, yeteneklerinizin karşılıksız kalacağına inanmış olamazsınız. Büyük bir değişimin başladığının, yeni yolların açıldığının sezgisel olarak farkındasınız. Işıl ışıl parladığınız bir Yeni Ay oluyor. Günlük hayatın sorumluluklarını es geçerken iç dünyanızdaki sorunları geride bırakamazsınız.


Bu dönemde kaygılarınla yüzleşebilir, içsel olarak kendine daha fazla güvenmeye başlayabilirsin. Rakiplerini saf dışı bırakmak için incelemeye alabilir, düşmanlarını tanıyabilirsin. Düşmanlarınla yüzleşebilir, onları yenmek için cesur hamleler yapabilirsin. Kontrolün dışında gelişecek konular seni kaygılandırabilir ama bu konuların olumlu bir şekilde sonuçlandığını görebilirsin.

terazi burcu

Terazi burcu Dolunay burç yorumu

Terazi burç yorumları: Yeni Ay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Sosyal ortamlarda bir güneş gibi parlayabiliriz. Etrafımız her zamankinden daha da kalabalık olacak. Hayatımıza kariyerimizle ilgili bize destek verecek yeni insanlar girebilir. Bu dönemde yakın arkadaşlarımız ile keyifli organizasyonlar yapabilir, seyahatlere çıkabiliriz. Sosyal ortamlarda veya işimizle ilgili bir etkinlikte tanışacağımız biriyle bir aşk yaşamamız söz konusu olabilir.

Bireysel mutluluklarınızı önceleyerek yaşamayı öğrenmelisiniz. Sadece kendiniz için en son ne yaptınız? Sosyal çevrenizin değişmesi, yeni gruplara dahil olmanız mümkün. Geleceğinizi etkileyecek kararlar almanız, mesleki adımlar atmanız için koşullar oluşabilir. Uygulamaya koyamadığınız kararları hayata geçirmek için destekleneceksiniz.

Geçmişte kaçırdığınız fırsatlara üzülmek yerine gelecekten beklentilerinize odaklanın. Siz toplumsal faaliyetler gösterdiğiniz, başkalarının hayrına işler yaptığınız oranda parlayacaksınız. Bireysel alanınızı korumaya dikkat etmelisiniz ancak sevgilinize, çocuklarınıza karşı sorumluluklarınızı ertelemeden ilerlemelisiniz.

Bu Yeni Ay ile birlikte arkadaş ortamın hareketlenebilir. Yeni bir arkadaş çevresine girebilirsin, sosyal hayatın renklenebilir. Hedeflerini gerçekleştirmek için kararlılıkla ilerleyecek, bu uğurda cesur adımlar atmaktan çekinmeyeceksin. Başarını arkadaşlarınla birlikte kutlayabilir, grup çalışmalarında öne çıkabilir, organizasyonlarda yönetici rolü üstlenebilirsin.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Dolunay burç yorumları

Akrep burç yorumları: Yeni Ayı kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Siz de bu Yeni Ay döneminden en çok etkilenecek burçlar arasındasınız. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Terfi veya iş değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Üstlerimiz ve ebeveynlerimizin her konuda desteğini görebiliriz. Fakat çok fazla dik başlı olmamamızda ve sözlerimize dikkat etmekte fayda var.

Sahip olduğunuz değerleri dönemin ihtiyaçlarıyla harmanlamanız gerekir. Kariyer hayatınızda köklü değişiklikler olmasını bekleyebiliriz. Yeni bir kimlik, iş, meslek, yaşam biçimi, eğitim, sosyal hayat yaratmak için koşullar elverişli. Bilinirliğinizin artması, yaptığınız işte büyük bir marka olmanız Yeni Ayın armağanı olabilir.

Kendinizi geliştirmek adına yaptığınız her şey desteklenir. Yeter ki kibre kapılmayın, kimseye kendinizi ispata çalışmayın, hayallerinize ulaşmaya odaklanın. İş hayatınızdaki yoğunluğun ailenizi ihmal etmenize sebep olmamasına dikkat edin. Bu dönem bizim için çok çalışma ve kendimizi gösterme dönemi olacak. Ayrıca yine bu dönemde, evlilik kararı alabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabiliriz.

Bu Yeni Ay, özellikle kariyerinle ilgili gelişmeleri gündeme getirebilir. Yeni bir bulabilirsin, mevcut işinde bir terfi alabilirsin. İş ortamında iyi bir yönetici olduğunu gösterme imkanın olabilir. Annenle ilgili önemli gelişmeler de söz konusu olabilir. Evlilik kararı verebilirsin. Genel olarak hayatınla ilgili önemli başlangıçlar yapacağın bir dönemdesin ama kararlarını uygulamak için acele etmemeli, aldığın riskleri çok iyi hesaplamalısın.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Dolunay burç yorumları

Yay burç yorumları: Yeni Ay yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Kişisel gelişim konuları bizim için çok fazla önem kazanacak. Kendimizi geliştirmek için harekete geçebilir, hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Bu dönemde hem iş hem de keyif amaçlı bol bol seyahat edebilir, hatta yurt dışına yerleşme kararı alabilir veya yerleşebiliriz. Yeni bir eğitime başlamamız da mümkün.

Yeni eğitim sahanız yaşamın ta kendisi. Pek çok alanda kendinizi geliştirerek, eğitimler alarak bilgeleştiniz. Günlük hayatın sorunlarıyla başa çıkma konusunda neler yapabilirsiniz? Yer değiştireceğiniz, yön değiştireceğiniz daha önce çözemediğiniz sorunları kökten çözeceğiniz bir dönemdesiniz.

Hayatla çatışmadan, savaşmadan, kendinizi yormadan ilerlemeyi öğreneceksiniz. Yaylar uzak ihtimallerin yakın, zor sandıklarının kolay olduğunu yaşayarak öğrenmekteler. Yakın çevre ve kardeşler konusunda sorumluluklarla sınanacaksınız. Öfkeye kapılmadan, haklılıkların peşine düşmeden uzlaşmaya çalışın.

Aklından geçenleri, tüm düşüncelerini dürüstlükle dile getirebilir, inandığın şeyleri büyük bir cesaretle savunabilirsin. Yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir. Mahkemeyle ilgili süreçler sonuçlanabilir. Yeni bir eğitime başlamak için uygun bir dönemdesin, özellikle yüksek öğrenimle ilgili güzel başlangıçlar yapabilirsin. Eşinin kardeşleri ile bir araya gelmen mümkün. Devam eden bir hukuki sürecimiz varsa, nihayet sonuçlandığına tanık olabiliriz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Dolunay burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Bu Yeni Ay’ın etkisiyle ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda bir süredir devam eden ve bizi endişelendiren bir sorun, artık nihayet sonuca kavuşabilir. Yeni bir girişime veya ortaklığa adım atabiliriz. Bu arada ailemizden biri, özellikle eşimiz, partnerimiz ile ilgili birtakım beklenmedik harcamalar çıkabilir. Gelir durumumuz iyi olsa da yine de aşırı harcamalardan kaçınmaya dikkat.

Alacak verecek dengelerinin değişmesi, paylaşımlı gelirlerin artması söz konusu olabilir. Müşterek hayaller kurduğunuz kişilerle ilişkilerinizdeki samimiyeti koruyun. Şimdiye kadar görmezden geldiğiniz tutkularınızın ertelenmesi artık imkansızdır. Yaşamın pek çok alanında derinleşmenize vesile olacak gelişmeler yaşanabilir.

Kişiler, gruplar, kurumlarla ilgili görmediklerinizi görmeye, bilmediklerinizi öğrenmeye başlayabilirsiniz. Esas mesele kendinizle ilgili alacağınız yeni kararlardır. Alma-verme dengesi kurmanızı parasal sorumlulukları abartmamanızı öneririm. Aşk hayatınızda hareketlilik bekleyebiliriz.

Yeni Ay, özellikle parasal konuları gündemine taşıyabilir. Eşinin kazancında artış olabilir. Komisyon, prim, miras gibi gelirlerle ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Kredi için başvuruda bulunabilirsin. Finansal konularda yönetimi ele alabilir ve bu alandaki mevcut krizleri soğukkanlılıkla yönetebilirsin. Ancak aldığın riskleri dikkatlice hesaplaman ve harekete geçmek için doğru zamanı beklemen yararına olacaktır. Öte yandan bu dönemde libidomuzda da artış olabilir. Sevdiğimiz kişi ile güzel ve keyifli zamanlar geçirebiliriz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Dolunay burç yorumu

Kova burç yorumları: Karşıt burcunuz Aslan’da gerçekleşecek bu Yeni Ay’dan en çok etkilenecek burçlardan biri sizsiniz. Bu dönemde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir.

Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Evliysek, eşimizden hem maddi hem de manevi açıdan büyük destek alabiliriz. Eğer ilişkimizde veya evliliğimizde sorun yaşanıyorsa, bunları geçmişte bırakmak için uygun bir dönemdeyiz. Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir zaman. Yani yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

İkili ilişkilerde, ortaklıklarda, evlilikte hayatınızın eskisinden daha keyifli olacağını söyleyebilirim. Adalet ve eşitliğin korunduğu her tür ilişki destek görecektir. Yeni Ay, yazılı ve sözlü akitleri gündeme getirebilir. Yeni iş anlaşmaları yapmak, evlenmek, ortaklık kurmak isteyen kovalar için şanslı bir dönem olduğunu söyleyebiliriz. Teklifleri kabul ederken veya reddederken sizi yönlendiren ego ve kibir olmasın. Kişisel alanınızı korumak en önemli sorumluluğunuz olabilir ancak Yeni Ay biz demeyi öğrenen Kovaları parlatacaktır.

Bu Yeni Ay, özellikle ikili ilişkilerine hareket getirebilir. Devam eden ilişkilerde söz, nişan gibi ciddi adımlar atılabilir. Hayatında bir yoksa yeni bir ilişkiye başlayabilirsin. Sana destek verecek ve cesaretlendirecek kişilerle tanışman, yeni iş birlikleri ve ortaklıklar kurman mümkün. Hayatına sana yol gösterecek insanlar girebilir, bu kişilerden fikir alabilirsin.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Dolunay burç yorumu

Balık burç yorumları: Yeni Ay sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş ortamında ve günlük yaşamamızda iletişim trafiğimiz ve tempomuz artıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. İş arkadaşlarımız veya işimiz değişebilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda yenilikler yapabilir, yeni rutinler oluşturabiliriz

Çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınızla ilişkileriniz konusunda yeni kararlar almanız gerekebilir. Çalışma hayatında daha başarılı olma arzusu içindesiniz. Günlük rutinlerinizin yeniden belirlenmesi yaşam kalitenizi arttırabilir. Kendinizi daha fazla ifade edebildiğiniz ortamlarda bulunmaya ihtiyacınız var.

Sağlıklı beslenmek, spor yapmak, yaşamınızı daha düzenli hale getirmek iç dünyanızdaki karışıklıkları, korkuları bertaraf etmenize yardım edebilir. Sezgilerinizi ciddiye alarak yolunuza güvenle devam edin. Başarmak, onaylanmak, alkışlanmak istiyorsunuz ama temel sorumluluğunuz kendinizi memnun etmek.

Bu Yeni Ay, çalışma ortamınla ilgili konuları gündeme getirebilir. İş ortamında kendini göstereceği gelişmeler olabilir, cesaretinle dikkatlerin üzerine toplayabilirsin. Bir pozisyon değişikliği veya terfi söz konusu olabilir. İş arkadaşların değişebilir, çalışma tempon artabilir.


Sağlıkla ilgili konulara eğilmek için uygun bir zaman, günlük rutinlerini değiştirerek daha sağlıklı bir yaşama yönelebilirsin. Sağlık sorunların varsa teşhis konabilir. Bir süredir çözülmeyen, bizi sıkan, endişelendiren bir sağlık sorunumuz varsa bu dönemde tekrar sağlığımıza kavuşmamız da mümkün. Akrabalarından destek görebilirsin.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.