Astroloji: 21 – 27 Ağustos haftalık burç yorumları

Astroloji: 21 – 27 Ağustos haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 21 – 27 Ağustos haftalık burç yorumları. 21 Ağustos, 22 Ağustos, 23 Ağustos, 24 Ağustos, 25 Ağustos, 26 Ağustos ve 27 Ağustos tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.


koç burcu

Koç burcu 21 – 27 Ağustos haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta özellikle parasal konularda çok şaşırtıcı, büyük bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. İş ortamınızda çok daha detaycı, eleştirel ve titiz olabileceksiniz. İş ile ilgili bir eğitim başlayabileceği gibi, hali hazırda yaptığınız iş ile ilgili yeni şeyler öğrenmeye çok daha açık olacaksınız. İş konusunda daha üretken, daha titiz, daha detaycı olabilir, kişisel sağlığımıza da ekstra dikkat kesileceğimiz bir hafta olacak.

23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçişi ile beraber hayatınızdaki düzeni ve bunun istikrarı konusuna daha fazla eğilebilirsiniz. Sizin için gerekli olanı ve olmayanı daha kolay ayırt edeceğiniz, işlerinizi yoluna koyacağınız bir dönemdesiniz. Evinizde ve iş ortamınızda bir temizliğe gidebilir, zamanı yönetmekle ilgili tereddütlerinizi aşabilir, kendinize daha kaliteli zaman ayıracağınız bir planlama yapabilirsiniz.

Günlük hayatınız ve sağlığınız önem kazanıyor. Kendinizi daha iyi hissedebilir, zamanı daha iyi yönetebilir, bazı rahatsızlıklarınızın artık son bulmaya başladığını görebilirsiniz. Çalışma hayatınızda ve bulunduğunuz ortamda bazı düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Daha verimli olma istediğinizi, hayatınızın birçok alanına ama en çok da kendinize yönlendirirseniz ağustos ayı sizler için taşların yerine oturacağı bir ay olabilir.

Yine 23 Ağustos’ta Merkür’ün Başak burcunda geri gidecek olması, başlattığınız her işin devamını daha kolay getirmenizi, durduğunuz zaman kayıp yaşamamanızı kolaylaştıracaktır. Retro sürecinde her zaman ilerlediğinizin dışına çıkmak, farklı bir rutin geliştirmek yerine mevcut durumunuzu iyileştirmek için çabalayabilirsiniz.

Bu 10 günlük Merkür retro sürecinde günlük yaşamınız içinde, alışkanlıklarınız içinde hatalı, eksik, zayıf noktaları gösterecektir retro size. Var olan haliyle sorun yaratan, düzenlemeniz gereken, düzene koymamız gereken şeyleri gösterecektir. Yaşamınızı, beslenme düzeninizi, uyku düzeninizi, işinizi, rutinlerinizi, günlerinizi düzene koyacağınız bir dönem. 1 Eylül’e kadar devam edecek bu süreçte özellikle enerjinizi düzgün bir şekilde dengeleyemeyebilirsiniz. Yüzde yüzünüzü vererek konsantre olamıyorsunuz ve işler yolunda gitmiyor gibi hissediyorsanız içinize dönmeyi deneyin.

boğa burcu

Boğa burcu 21 – 27 Ağustos haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta aşk ve özel hayatınız daha iletişim odaklı olmaya başlayacak. Yalnız olanlar birden fazla kişi ile flört edip karar verme aşamasına gelebilirler, bolca mesajlaşma, mailleşme ve telefonlaşmalar gündemde olacak. Özel hayatınızda yalnız daha titiz, dikkatli, eleştirel olabilir bu tutumunuz karşınızdaki kişi tarafından olumsuz değerlendirilebilir.

23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçişi ile beraber yorucu zamanlarınızın ardından kendinize zaman ayırmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Eğlence anlayışınız çevrenizle uyum sağlamadığında veya siz uyum sağlamakta zorlandığınızda bunu bir gerilim haline dönüştürmemelisiniz. Güneş, her yıl bu dönemlerde aşk hayatınızla ilgili yaşam alanınızdan geçerken, burcunuzla olumlu bir görünüm yaptığı için faydalıdır.

Aşk, flörtler, özel hayatınız ön planda olacak. Bu konularda daha detaycı davranabilirsiniz, yalnız burada anahtar kelime duygularla değil daha analitik bir şekilde irdelemek olacaktır özel hayatınızı. Ev, yuva, aile ve yerleşime ait konularda keyifli ve destekleyici etkiler altında olacaksınız. Aile içinde olası sorunlara daha hızlı bir şekilde çözüm bulabilir, evinizi, yaşadığınız yeri güzelleştirmek adına girişimlerde bulunabilirsiniz.

23 Ağustos’ta Merkür’ün Başak burcunda geri hareket edecek olması tüm bunlara dikkat ettiğinizde ve uyum sağladığınızda işinizi kolaylaştırabilir. Yatırım planları, işe ve kazanca dönüştürülen konularda beklenmedik durumların doğması halinde risk almamaya çalışmalısınız.

Bu 10 günlük retro sürecinde sizin ve çocuklarınızın günlük yaşam düzeni değişebilir. Sanata, spora, hobilerinize, ilgi alanlarınıza yeniden dönebilirsiniz. Bir süredir yapmadığınız şeyleri yeniden yapmaya başlayabilirsiniz, yeniden katabilirsiniz hayatınıza. Hayattan keyif aldığınız tüm konularda biraz sorumluluk almanızı gerektirecek bir süreç olduğu için bazılarınıza sıkıcı gelebilir. 1 Eylül’e kadar devam edecek bu süreçte yakın arkadaşlarınız, flörtler ve kardeşleriniz ile ilgili ilişkilerinize özen gösterin.

ikizler burcu

İkizler burcu 21 – 27 Ağustos haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Yalnızsanız bu hafta kendinizi daha flörtöz hissedebilirsiniz, birileri ile oynaşabilirsiniz. Ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda önemli kararlar alınabilir, aile içinde önemli konuşmalar, toplantılar meydana gelebilir. Özellikle babanız ile olan iletişiminiz, ilişkileriniz çok daha fazla önem kazanacaktır. Birlikte önemli kararlar almaya başlayabilirsiniz.

23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçişi ile beraber yaşadığınız yeri, ortamı veya tarzı yenilemek ve güzelleştirmekle ilgilenebilirsiniz. Daha iyi eşyalara, daha iyi koşullara ulaşmak ve bundan en yüksek verimi alabilmek için yeni fikirler üzerine düşünebilirsiniz. Vaktinizin çoğu evinizde, ailenizle geçebilir. Bu da size yeni bir alışkanlıklar serisi getirebilir. Bu alışkanlıklarınızı oluştururken neyin fazla neyin eksik olduğunu da tespit ederek ilerlemenizde fayda var.

Güneş özellikle evinizde tadilat-bakım-onarım, hijyen, bebek bakımı, el işi veya ev-ofis tarzı çalışmalarda sizi destekliyor olacak. Kardeşi veya çocuğu okula başlayacaklar, ilk kez iş hayatına adım atacaklar, tayin olanlar, ev değişiminde bulunanlar, kiralamak, evi işyeri haline getirmek, hasta bakmak gibi aktiviteler bu süreçte yaşanabilir. Ev alanı içinde bu konularla ilgili konuşmalar, düzenlemeler yapılabilir. Eğitim hayatınızla ilgili kararlar verilebilir.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün 23 Ağustos’ta Başak burcunda geri hareketine başlaması bahsi geçen düzenle ilgili bazı pürüzler veya düzeltmeler getirebilir. Yeniden gözden geçirmeniz gereken işleri, aile sorunları, evle veya eşyalarınızla ilgili problemleri üst üste gündeminize alabilirsiniz. Tam burada sinirlerinize ve dilinize hakim olmakla beraber, işlerin bu noktaya gelmesindeki payınızla da ilgilenmelisiniz.

Ev içinde ortak kullanım alanlarınızla ilgili konularda uzlaşmak zor olabilir. Farklılıklar daha büyük görünebilir gözünüze. Uyum sorunu olabilir. Kişisel alanlarınızla ilgili konuşacağınız, ‘Bu artık böyle olsun, böyle bir düzene geçelim’ diyeceğiniz şeyler olabilir ev içinde. 4. evde gerçekleşecek bu retro, kapalı kapılar ardında olan her şeyi yönettiği için – özellikle de yetiştirilme tarzınız ve ev yaşamınız söz konusu olduğunda – bu gerileme sizi köklerinizle olan ilişkinizi yeniden düşünmeye zorlayabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 21 – 27 Ağustos haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Sizi boğan, yük olan birileri var ise bu hafta hayatınızda bu alanda temizlikler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkilerde ani kavgalar, gerginlik oluşturacak ortamlar yaratmamaya özen göstermelisiniz. Bu dönem zihniniz çok daha fazla çözüm odaklı olacak. Özellikle yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızın sorunlarını çözmeye yönelik akıl verebileceksiniz.

23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcundaki seyrine başlamasıyla yoğun bir iletişim trafiğiniz olabilir. Hem iş görüşmeleri hem sosyalleşme adı altındaki buluşmalar ve çeşitli eğitsel faaliyetlerle geçecek bir dönemde olduğunuzu görebilirsiniz. Birebir iletişime açık olacağınız, bunu geliştirip bir işe dönüştüreceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İkili ilişkileriniz ve temas halinde olduğunuz kişilerle aranızdaki bağın, şu anki durumu ve aslında olmasını istediğiniz noktalarını daha net görebilirsiniz. Yükseklerden yüzeye inmek gibi, içinde bulunduğunuz durumu tüm hatlarıyla görmek ve hissetmek mümkün olabilir. Bu dönemde iş ortamındaki paylaşımlar, iş hayatının kendi içindeki sıkıntıları, gelişmeleri sizin için önemli hale gelir.

23 Ağustos’ta Merkür’ün Başak burcunda geri hareket edecek olması yaşayacağınız tüm iyi etkilerin üzerine bazı gölgeler düşürebilir. Planlı ve mantıklı bir tutum sergilediğinizde bunu avantaja dönüştürebilirsiniz. Zıtlaşmalar, yanlış anlaşılmalar veya destek vermek isterken yanlışlıkla köstek olunan durumlara karşı daha dikkatli ve özenli olmanızda fayda var.

Bu 10 günlük gerileme sürecinde; kardeşlerinizin iş yaşamında günlük hayatını bir süre için değiştirecek yeni şeyler olabilir. Geçici olarak düzeni değişebilir kardeşinizin. Ona yardımcı olmanız gereken şeyler olabilir. Onun düzeni değiştiği için sizin yapmanız, sizin üstlenmeniz gereken şeyler olabilir. 1 Eylül’e kadar devam eden bu gerileme sürecinde özellikle iş arkadaşlarınızla ve iş yerinizde müşterilerinize iletişiminizde dikkatli, kontrollü ve hoşgörülü bir tutumda olmanızda fayda var.

aslan burcu

Aslan burcu 21 – 27 Ağustos haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta beklenmedik, ani değişimlere hazır olun! Ani bir terfi, sürpriz ve hesapta olmayan bir iş teklifi veya proje, işinizle ilgili sıra dışı ama sizi mutlu edecek bir gelişme söz konusu olabilir. Parasal konularda daha titiz, özenli, detaycı davranabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırmanın yollarını ararken, bir süredir peşinde olduğunuz bir iş veya projenin de sonuna gelmiş olabilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Güneş’in 23 Ağustos’ta Başak burcuna geçişi ile maddi sorumluluklarınız kadar kazançlarınızın da yükselişe geçeceği bir döneme girebilirsiniz. Kendinizi daha güçlü hissedebilir, daha analitik düşünerek ilerleyebilirsiniz. Koşullarınızı olduğunuzdan daha iyi hale getirmek önceliğiniz olabilir. Yaptığınız ve yapacağınız her işte motivasyon olarak bunu kullanabilirsiniz. Ödemelerinizi düzenlemek, alacak tahsillerini tamamlamak, harcamalarınızı dengelemek adına iyi bir süreç olabilir.

Bugüne kadarki çalışmalarınızın olumlu olumsuz tüm karşılıklarını görmeye başlayabilirsiniz. Ama bu, duracağınız anlamına gelmiyor. Daha çok ve daha titiz çalışmanız gerekecektir. Kazançları daha doğru ve uzun vadeli kullanabilmek adına neler yapmanız gerektiği konusunda, daha net fikirleriniz olabilir. Fikirlerinizi paraya dönüştürebilir, finansal konularla ilgili minik seyahatler yapabilirsiniz. Bütçenizi değerlendirmek, hesaplamak, mantıklı kararlar almak için güzel bir süreç olacak sizler için.

23 Ağustos’ta Merkür’ün Başak burcunda geri hareket edecek olması kontrolü elinize almadığınız konularda sizi sıkıştırabilir. Özellikle para transferleri ve işlerin sonuçlanması noktasında açıklar verebilirsiniz. Aceleci kararlar almamaya, yeni başlangıçlarınızı daha dikkatli bir şekilde hazırlamaya ve her şeyi zamanında yapmak isterken birden fazla parçaya bölünmemeye özen göstermelisiniz.

Bu 10 günlük retro sürecinde acelesi olmayan alışverişleri bekletmenizi, retro sonrasına ertelemenizi öneririz. Retroda aldığınız bir şeyden memnun olmayabilirsiniz veya aldığınız şeyin daha iyi bir alternatifini bulabilirsiniz sonradan. ‘Keşke onu değil, bunu alsaymışım’ diyebilirsiniz. Bilmediğiniz yerlerden alışveriş yapmamanız da iyi olur. Harcamalarda aşırıya kaçmamak, parasal konularda temkinli olmak bu retroda daha önemli hale geliyor. Tam paraya sıkıştığınız an parasız kalabilirsiniz. Aman dikkat!

başak burcu

Başak burcu 21 – 27 Ağustos haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta bir şeyleri eleştirirken özellikle eleştirinin dilini ve dozajını iyi ayarlayın. Merkür sizi daha esprili, daha güler yüzlü bir hale sokacaktır. İletişim faaliyetleri hızlanacak, çok daha fazla iletişim odaklı olmaya başlayacaksınız. Yeni başlangıçlar yapabileceksiniz. Bu hafta hayata karşı biraz daha isyankar, asi bir tavır içinde olabilirsiniz.

Güneş’in 23 Ağustos’ta burcunuzda seyredecek olmasıyla sizin döneminiz resmi olarak başlıyor demektir. Çıkmazların açıldığı, sorunların çözüm yolunun bulunduğu, hayatınızın akışını daha iyi seçeneklerle sürdürdüğünüz bir dönem yaşayabilirsiniz. Çalışma ve üretme motivasyonunuz kadar hayatı yaşamak isteğiniz de artabilir. Gücünüzden, yapabileceklerinizden şüphe duymamanız gerektiğini hatırlatan gelişmeler yaşayabilir veya bunları ortaya çıkarabilirsiniz.

Güneş her sene burcunuzda ilerlemeye başladığında karanlıklardan aydınlığa çıkmak gibi bir duygu hissederseniz. Kendinizi ifade etme gücünüz yükselir ve dış dünyaya “Ben buradayım” diyebilmek için harekete geçebilirsiniz. Bu kez hizmet gücünüzün önceliği siz oluyorsunuz. Dış dünyada kendinizi güçlü bir şekilde göstermenizi sağlayacağı gibi, ifade gücünüzü yükselterek girişimlerde bulunmanızda da destekleyici olacaktır.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün 23 Ağustos’ta burcunuzda geri harekete başlaması sağlamlığından ve netliğinden şüphe duyduğunuz konuları önünüze getirebilir. Dolayısıyla bu süreç içerisinde ciddi bir eleme yapmanız gerekebilir. Bu süreçte kendinizi doğru ifade edebilmek adına öncelikle sakin olduğunuzdan ve yerinde kelimeler seçtiğinizden emin olmalısınız.


Bu 10 günlük retro sürecinde yeni hiçbir atılımda bulunmamanız, önemli sayılabilecek girişimlerden kaçınmanız, sıfırdan hiçbir şey başlatmamanız, aniden gelen fikirlerle harekete geçmemeniz, hiçbir konuda acele etmemeniz, beklemeniz bu retro döneminde faydanıza olur. Bir süredir içinde olduğunuz, meşgul olduğunuz, emek verdiğiniz şeyleri, çalışmalarınızı tamamlayabileceğiniz, eksikleri giderebileceğiniz, yaptığınız işlerin üzerinden geçebileceğiniz, bir düzenleme dönemi bu sizin için.

terazi burcu

Terazi burcu 21 – 27 Ağustos haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta hayatı kontrol etmek, koşulları istediğiniz gibi yönetmek pek kolay olmayabilir, hayal kırıklıkları oluşabilir. Birtakım dedikodular, arkanızdan çevrilen işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. İletişim bu noktada biraz daha içe dönük olacaktır. Kendi iç dünyanız ile iletişimde olacağınız bir süreç olacak. Kendinizi çok fazla ifade etmek istemeyebilirsiniz.

Güneş’in 23 Ağustos’ta Başak burcuna geçmesiyle beraber daha durağan ama daha kendinize dönerek çalışacağınız bir sürece girebilirsiniz. Bugüne kadar bunu yapamamış olmak motivasyonunuzu kırsa da şimdi onu tamir ediyor ve yeniden başlıyorsunuz. Ruhsal olarak kendinize yatırım yapmanız gereken bir dönemdesiniz. Bunu değerlendirmek adına sizin için iyi olan ve size iyi hissettirecek konuları belirleyip onları hayatınızda somut bir hale getirebilirsiniz.

Güneş Başak geçişi, içinde bulunduğunuz durumu net olarak saptamanız yönünde yardımcı olacak. Bir ay boyunca, analiz yönünden oldukça etkili bir süreç olacak; tabi ki kendinize yüklenmeden, mantıklı bir şekilde durumu ele almakta yarar var. Öncelikle kendinizi, isteklerinizi, planlarınızı, hedefinizi gözden geçiriniz. Bu dönemi bir mola gibi düşününüz. İşlerinizi belirli bir sistem içinde düzenli yapınız. Eksiklerinizi tamamlamak için uğraşınız. Abartılı davranmadan, kendinizi yetersiz görmeden düşününüz. Sabır gerektiren konular bu dönemde karşınıza çıkabilir.

Yine 23 Ağustos’ta Merkür’ün Başak burcunda geri hareket edecek olması size buradaki gerilimi ve yoğunluğu gösterebilir. Bunu yenmek isterken daha olumsuz durumlarla karşılaşmamak kendinizi baskılamamalısınız. Akışında kalmayı, duyguları yaşamayı, gerçeklerle yüzleşmeyi kendiniz için zorlaştırmamalısınız.

Yaptığınız işlerde geriye dönüp bakmanıza vesile olacak, eksik bıraktığımız noktaları fark etmenizi sağlayacak deneyimler gelebilir bu dönemde. Ay sonuna kadar bazı pürüzlü durumlar olabilir. Eksik kalmış noktalardan sorunlar doğabilir. O şeyler aracılığıyla çalışmalarınız içinde bazı şeyleri iyileştirme, geliştirme fırsatı bulabilirsiniz. Merkür 12.evinizde geriliyor; bu da sağlığı simgeliyor. Zaman zaman ağrılar, ateşlenmeler, üşütmeler, ufak tefek sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 21 – 27 Ağustos haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Partneriniz veya ortağınız size beklenmedik bir sürpriz yapabilecekken, yalnız olanlarınız fiziksel çekimin yoğun olacağı ilişkiler içine çekilebilirler. İkili ilişkilerde zorlanmalar, ego savaşı yüzünden gerginlikler söz konusu olabilecektir. Eğer iyi organize edilmez ise bu tartışmalar boşanmaya kadar gidebilir.

Güneş’in 23 Ağustos itibariyle Başak burcunda seyredecek olması sizi hem sosyal hem de çalışmayla geçecek bir zamana götürebilir. Toplu organizasyonlar, işbirlikleri, sorumluluk ve çevre değişimi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bir gruba dahil olmak, planlama ve süreç yönetimi tecrübelerinizi paylaşmak adına iyi bir fırsat olabilir. Bunu kendiniz için önemli ve kalıcı hale getirebilmek için fikirlerinizden, tecrübelerinizden destek alabilirsiniz.

Bir ihtiyaç listesi hazırlar gibi, kendinizin ve çevrenizin ne gibi bir ihtiyacı olduğunu belirmek sizin için daha kolay hale geliyor. Bu da sizi, ön plana taşıyor. Hizmet duygunuz bu süreçte oldukça yükselebilir. Sadece kendiniz adına değil, etrafınızdaki herkes adına yeni bir dünya kurmak ihtiyacınız yoğunlaşabilir. Topluma faydalı hizmet etmek isteyeceğiniz gruplar ve fikirler konusunda bir aydınlanma yaşayabilirsiniz

Yine 23 Ağustos tarihinde Merkür’ün Başak burcunda geri hareket etmesinin öncesinde bu hazırlıklarınızı tamamlamalısınız. Zira bu 10 günlük retro süresince bunları kurmakla değil, önceki gündemlerinizi iyileştirmek, sorunlu arkadaşlıkları düzenlemeye çalışmakla ilgilenebilirsiniz. İfadelerinizin nereye vardığını, daha önceki işlerinizin ve söylemlerinizin size nasıl geri döndüğünü görebilirsiniz. Bunu bir olumsuzluk olarak düşünmeyin, yaptığınız şeyler iyiye vesile olduysa onun karşılığını göreceğiniz şekilde de dönüşler alabilirsiniz.

Sosyal hayatınızda, özellikle iş ortamından arkadaşlarınızla ufak tefek anlaşmazlıkların olabileceği bir dönem. Çünkü başak burcu işimizi, 11.ev ise aynı amaçla bir arada olduğumuz kişileri, içinde olduğumuz ekipleri simgeler. Hakkında olumlu veya olumsuz varsayımlarda bulunduğunuz kişileri daha doğru biçimde tanıyabilirsiniz bu retroda. Deneyimler vesile ile düşünceleriniz olumlu veya olumsuz yönde değişebilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 21 – 27 Ağustos haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta birlikte iş yaptığınız kişilerle ani kavgalardan, çatışmalardan uzak durmanızda yarar var. İş ortamınızda bir süredir yapmayı hedeflediğiniz düzenlemeleri yapabilir, gündelik hayatınızı düzene oturtmak için harekete geçebilirsiniz. İş arayanlar ise bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidebilirler. İş ve kariyerinize ilişkin konularda daha detaycı ve titiz olacaksınız.

Güneş’in 23 Ağustos itibariyle Başak burcuna geçmesiyle beraber kariyerinizle ilgili önemli, belirleyici ve yoğun günlere giriyorsunuz. Görev tanımınız, konumunuz ve sorumluluklarınızın değişmesi gündeminize gelebilir. Fark edilmek ihtiyacınızın karşılanacağı bir dönemdesiniz, dolayısıyla bugüne kadar verdiğiniz emeği istikrarlı ve somut halde sürdürmeye devam etmelisiniz. Üstlerinizle görüşmeler yapabilir, yeni iş arayışlarına gidebilir, destek için bulunduğunuz bir konumda kalıcı işler yapmaya başlayabilirsiniz.

Yeni bir çalışma hayatına adım atıyorsunuz. Her şeyden önce, çok ve düzenli çalışmanız gerektiğini söylemekte fayda var. Bunun nimetlerini elde etmek için koşulları en iyi şekilde taşımalısınız. Performansınızı ve iş bitiriciliğinizi göstermeniz, kendinizi harap etmekle aynı anlama gelmiyor. Mevcutta yükselen bir enerjiniz var, bu dönemde anlayacağınız en önemli husus da bu enerji en doğru ve faydalı kullanmak için neler yapmanız gerektiği olacaktır. Sorularınıza cevap buluyorsunuz.

Merkür’ün de 23 Ağustos’ta Başak burcunda geri hareketine geçecek olması bu konuda bazı hatırlatmalar yapabilir. Becerilerinizin baskıya, isteklerinizin takıntıya ve pratikliğinizin kazaya dönüşmemesi için hızınızı ve dozunuzu ayarlamalısınız. İşlerinizi sıraya koyarak yapmak, bir planınız varsa bunu gözden geçirmek yoksa bir çalışma takvimi oluşturmak, yarım kalan projelerle ilgilenmek, alacağınız geri dönüşleri değerlendirmekle zamanınız geçebilir.

İş yaşamınız, kariyerinizi ilgilendiren şeyler, işinizde sorumluluk ve yetki alanlarınız, yöneticileriniz, yöneticilerinizin talepleri, ayrıca resmi konular, yönetmelikler gereği yapılması gerekenler, evrak/başvuru/kayıt, vb işlemler gündeminide olacak. İşinizde sorumluluklar artabilir. Geçmişten gelen konularla meşgul olmanız gerekebilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 21 – 27 Ağustos haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları:Kumar, borsa ve büyük paralarla ilgili risklere girmek için hiç uygun bir hafta değil. Hafta boyunca ruhsal konular, spiritüel konular üzerine çokça araştırmalar ve okumalar yapabilir, bu konularda işin ehli kişilerden destekler alabilirsiniz. Sık sık hayatı, bu hayata neden geldiğinizi sorgulayabilir, kendinize yeni idealler, fikirler, amaçlar arayabilirsiniz.

Güneş’in 23 Ağustos’ta Başak burcuna geçişi ile birlikte hem fiziksel hem de mental seyahatlere açık olacağınız bir dönemdesiniz. Hayatın içinde yer alarak sizin için gerekli ve önemli olan her şeyi bulabilir, bir özeti genele dönüştürebilirsiniz. Eğitimle ilgili konular, akademik başvurular, yazılı ve hukuksal işler gibi gündemleriniz olabilir. Kendinizi gösterebilirsiniz. Vizyonunuzu, hedeflerinizi ve becerilerinizi somut halde ortaya koyacağınız imkanlar bulabilir veya bizzat bu imkanları ortaya çıkaran olabilirsiniz.

Artık önünüzdeki engellerin tek tek kalktığı bir döneme giriyorsunuz. Bir şeyler düşünmek ve bunlarla ilgili harekete geçmekle ilgili gereken desteği ve özgüveni bulabilirsiniz. Sürece detaycı bir yaklaşım sergilemek konusunda kendinizi yorabilirsiniz ama ışığı bir kere yaktıysanız bu aydınlığın kıymetini iyi bilmeli, sıkı fikirlerle hayatınıza güçlü bir dokuma yapmalısınız.

Yine 23 Ağustos tarihinde Merkür’ün Başak burcunda geri hareket edecek olması bazı başvuru ve evrak işlemlerini tekrar ettirebilir. Zamanı yetiştirememe, istenildiği gibi hazırlanamama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Tüm bunlar sizin bugüne kadar hangi amaçla, hangi inançla ve hangi motivasyonla yürüdüğünüzü sorgulatabilir. Gereksiz şüphelere ve konulara değinmek yerine buradaki mesajı almaya çalışmalısınız.

İşinizde yurt dışı ile irtibatınız varsa, şehirler arası faaliyetleriniz varsa, geçmişten bağlantılar canlanabilir yeniden. Daha önce iş yaptığınız birileri ile tekrar çalışabilirsiniz. Eğitimini aldığınız bir konuda geriye dönüp bakabileceğiniz, detaylarla meşgul olabileceğiniz, eksikleri tamamlayabileceğiniz, düzenleyeceğiniz şeyler olabilir. Çalışmalarınızı gözden geçirme zamanı. Bu retro süreci inançlarınızı temelden yıkabilir ve yerine yenilerini getirebilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 21 – 27 Ağustos haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Ailenizle ilgili sizi şok edebilecek bir konu ile de karşı karşıya kalabilirsiniz. Öncelikle sağlığınıza, özellikle tansiyonunuza bu hafta dikkat etmenizde yarar var. Evinizde sigortalar ve elektrik ve elektronik teçhizatında problemlerde oluşabilir, dikkatli olun. Evden çıkarken ocağı, yanıcı olan her şeyi söndürüp çıktığınızdan emin olun.

Güneş’in 23 Ağustos’ta Başak burcunda ilerlemeye başlamasıyla sorunlar ve çözümlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Her bir sorun beraberinde bir çözümü ve sizin için iyi bir sonucu getirecektir. Bakış açınızı bu şekilde değiştirdiğinizde her şey yerli yerine oturacaktır. Psikolojik, ekonomik ve fiziksel açıdan daha sağlıklı ve dingin olmak isteyebilirsiniz. Bu konuda şanslı etkiler altındasınız ancak şans kapınızı çalmak yerine sizin gelmenizi bekleyebilir. Özellikle parasal konularda gelirinizi arttıracak faaliyetler peşine düşebilir, mevcut işinizi geliştirebilir, elinizdeki imkanları daha kalıcı sonuçlara dönüştürebilirsiniz.

Dönüşümü başlatmak için karanlığın aydınlanmasını beklediniz, artık o gün geldi. Zamanı verimli kullanmak ve hayatınızı o verimli zaman içerisinde yaşamak için gereksiz ve faydası olmayan her şeyi elemek için düğmeye basıyorsunuz. Bu süreçte yarar ve zarar hesabı fazlasıyla yapılabilir. Seçimlerinizi bilinçli bir şekilde yapmanız, meseleleri kaygı ve endişeyle değil, akıllıca ele almak gerekiyor.

Yine 23 Ağustos’ta Merkür’ün Başak burcunda geri hareket edecek olması ekonomik açıdan bazı tedbirler almanızı gerektirebilir. Harcamalarınızın bir düzeninin olmaması gelirlerinizi doğru yönetmenize engel olabilir. Borçlanma ve kredili işlemlere başvurmak yerine mevcut durumla idare etmeyi veya çözüm bulmayı denemelisiniz. Riskli adımlar atmak yerine daha stabil işler üzerinde durmanızda fayda var.

Yapılması gereken ödemeler biraz uğraştırabilir sizi bu retroda. Biraz yorabilir. Beklediğiniz paraların gelişinde, alacaklarınızda gecikmeler olabilir. Bu sebeple ödemeler beklemede kalabilir. Gelir gider dengeniz şaşabilir. O yüzden retroya borç oluşturmadan, kredi kartı, vb borçları büyütmeden, tasarruf yaparak girmenizde fayda var. Bunun dışında kredi çekmek için, önemli bir alım satım konusu için, büyük sayabileceğimiz bir parasal konu için uygun olmayan bir zaman. Sonradan pürüz doğabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 21 – 27 Ağustos haftalık yorumları

Balık burç yorumları:Yeni anlaşmalar, sözleşmeler, kontratlar, imzalar gündeme gelebilir. Ancak retro sürecine girdiğimiz için dikkatli olmakta fayda var. Bazılarınız evlilik yolunda önemli adımlar atabilirsiniz. Bazılarınız ise yeni ortaklık teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Hafta boyunca partner veya ortağınızla beraber, birbirinizi cesaretlendirerek ortak başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz.

23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle birlikte hem iş hayatınız hem özel hayatınız oldukça hareketlenebilir. Üzerinize birçok sorumluluğun binmesi sizi bir anda hayatın gerçekleriyle karşılaştırabilir. Bundan kaçınmamalısınız. Kendinizi gösterebilmek, mutlu edebilmek ve değişikliklerde rol oynayabilmek sizin için önemli olmalıdır. Bu farkındalığı dolu dolu yaşayacağınız ve bunun için çalışacağınız bir dönemdesiniz.

Önümüzdeki bir aylık dönemde özellikle ikili ilişkilerinizde aklınızdaki soru işaretlerini tamamen ortadan kaldırarak yeni bir döneme başlayabilir, istediğiniz duygusal beraberliği yaşayacak güvene kavuşabilirsiniz. Artık ne yapmanız, nereden yol almanız gerektiği konusunda birçok noktaya vakıf olabilirsiniz. Sevginizi ve emeğinizi heba etmeyecek sağlam bir alanda olmak için ince eleyip sık dokumak isteyebilirsiniz. Birbirinizle el ve gönül birliği yapmanız halinde, aranızdaki sorunların çözümlenmesinde destekleyici bir dönem.

23 Ağustos’ta Merkür’ün Başak burcunda geri hareket edecek olması ikili ilişkilerde bu dengeyi ve sınırı size öğretecektir. Bu öğretinin sert olmaması için çevrenizde nasıl bir etki bıraktığınızı, sözlerinizin nereye vardığını iyi bilmelisiniz. Kontrolcülük yerine teslimiyet ve akışa güvenebilmek fikirlerini ön plana çıkararak aslında hayatınıza en büyük müdahaleyi ve kontrol mekanizmasını getirdiğinizi görebilirsiniz.


Eşinizin günlük yaşam düzeni değişebilir. Çeşitli nedenlerle işe ara verebilir. Küçük bir istirahati olabilir. Sizin için de geçerli bu olasılık. Rutinlerinize, düzenli olarak yaptığınız şeylere bir süre için ara verebilirsiniz. Bir mola ihtiyacı olabilir. Yaptığınız şeylerin kendisinden kaynaklı, size bağlı olmayan nedenlerle de geçici süre olmayabilir bir şeyler.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, InstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.