Astroloji: 24 Ağustos Merkür Retro burç yorumları

Astroloji: 24 Ağustos Başak burcunda Merkür Retro burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Merkür Retro

Astroloji: 24 Ağustos Başak burcunda Merkür Retro burç yorumları. 

Merkür retro genel etkileri:

Merkür yönettiği ve yüceldiği burçlardan birinde, Başak burcunda gerilediği için, etkisi de belirgin olacaktır. Başak burcu gibi diğer değişken burçlar yani İkizler, Yaylar ve Balıklar da bu etkiyi üzerlerinde fazlasıyla hissedebilirler. Yine bu 4 burç bu dönem içerisinde kafaları ve kalpleri arasında gidip gelecekleri bir süreç yaşayacaklar.


Merkür’ün gerilemesinin olumsuz taraflarının aksine olumlu yönlerine odaklanmalı, bu dönemi yeniden gözden geçirme ve organize olma dönemi olarak algılamalıyız. Akıl süzgecimiz farklı çalışacağından dünya, toprak, çevre ve ekolojik sistemlerle olan bağlantılarımızı yeniden yapılandırmalıyız. Başkalarıyla iletişimimiz zor olsa da iç farkındalığımız ortaya çıkabilir, daha iyi gözlem yapma imkanı bulabiliriz. Eski planların gözden geçmesi, yenilenmesi işimize yarar.

Resmi konuların aksaması, otorite figürleriyle anlaşmazlıklar, gecikmeler yaşanabilir. Yerine getirmemiz gereken sorumlulukları ertelemeden ele almalı, sağlam bir şekilde nasıl yola koyulacağımızın farkında olmalıyız. Unutmayalım Satürn de retro ve bu kadar retro enerjiyle Eylül sonuna kadar atılımlarda bulunmak, yeni bir şeye başlamak adına şanslı zamanlarda değiliz.

Her şeyi sorgulamaya devam edeceğiz. Yaşamımızda daha önce cesaret edemediğimiz yenilikler adına kararlar alacağız ancak uygulaması sonbahara kalacak. Merkür retrosunun hemen ardından yaşanacak 31 Ağustos’taki Balık dolunayı zaten önemli tamamlanmaları beraberinde getirecek. İlerleyen günlerde paylaşacağız.

Merkür kendi yönettiği Başak burcunda gerileyeceği için etkileri biraz daha güçlü çalışabilir. Önceden başladınız, önceden adım attınız devamı gelebilir sorun yok, ancak yeni ticari anlaşmalar, imzalar, önemli sözleşmeler, iş birlikleri için mümkünse retro sonrasına yani 1 Eylül sonrasına ertelemekte yarar var. İş anlaşmaları, yeni ilişkiler, yeni teknolojik alet alımı, düğün ve organizasyonları erteleyin!

Merkür Retro burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık Merkür Retro burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Merkür, sağlıkla ilgili altıncı evinizde geri hareketinde olacak. Bu dönem özellikle enerjinizi düzgün bir şekilde dengeleyemeyebilirsiniz. Yüzde yüzünüzü vererek konsantre olamıyorsunuz ve işler yolunda gitmiyor gibi hissediyorsanız içinize dönmeyi deneyin. Günlük işleriniz, günlük rutininizde detaylara daha çok dikkat etmeniz gerekiyor. Çalışma ortamınızdaki aksaklıklar, arızalanan cihaz ve ekipmanlar, iletişim ve haberleşme sorunları karşısında titiz ve çözüm odaklı olmaya çalışmalısınız.

Bu gerileme; başlattığınız her işin devamını daha kolay getirmenizi, durduğunuz zaman kayıp yaşamamanızı kolaylaştıracaktır. Retro sürecinde her zaman ilerlediğinizin dışına çıkmak, farklı bir rutin geliştirmek yerine mevcut durumunuzu iyileştirmek için çabalayabilirsiniz. Girişimlerinizin ve görüşmelerinizin geri dönüşlerini alabilir, fiziksel değişiklikleriniz veya ihmal ettiğiniz tedavileriniz için kontroller yapabilirsiniz.

Söylemleriniz hem sosyal ortamlarda hem de iş ortamında dikkatleri üzerinize çekebilir. Hem yazılı işlerde hem de konuşmalarda düşüncelerinizi ifade ederken sadece konuya odaklanarak, detaylardan ve eleştirel bir üslup takınmaktan uzak durmalısınız. Kendinizi bile bile yormamadığınızda sonrasında daha rahat hareket edip ilerleyebilirsiniz. Bu süreçte iş temponuz, sağlığınız ve beslenme düzeninizle ilgili şartlarınızı yeniden gözden geçirme fırsatı bulacaksınız. Spor çalışmalarınıza ve yeme içme alışkanlığınıza tekrar düzenleme getirebilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Beşinci evinizdeki Merkür retrosu hayattan keyif aldığınız tüm konularda biraz sorumluluk almanızı gerektirecek ve işleri sıkıcı hale sokacak. Bu dönem yakın arkadaşlarınız, flörtler ve kardeşleriniz ile ilgili ilişkilerinize özen gösterin. Sevdikleriniz ve çocuklarınızla iletişime bu dönemde daha çok dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızda alınganlık ve yanlış anlamalar büyük sorunlara dönüşmeden müdahale edebilmelisiniz. Ego problemleri zihninizi gereğinden fazla meşgul edebilir.

Özellikle duygusal konulardaki netlik isteğinizi doğru bir şekilde ifade ettiğinizde kendinizi ve ilişkilerinizi koruyabilirsiniz. Retro buna dikkat ettiğinizde ve uyum sağladığınızda işinizi kolaylaştırabilir. Yatırım planları, işe ve kazanca dönüştürülen konularda beklenmedik durumların doğması halinde risk almamaya çalışmalısınız. Eksiklerinizi tamamlamak, sorunlu notları çözmeye çalışmak daha etkili olabilir.

Mola vermeyi, keyif ve sorumluluk dengesini doğru ayarlamayı çözmekte zorlanıyorsanız Merkür Retrosu boyunca bunu deneyimleyip çözecek imkanları bulabilirsiniz. Çocuklarınızın şartları, hobileriniz, spor ve aşk hayatınızın birisi ile ilgiliyseniz bu Merkür retro ile eskiden ihmal ettiğiniz birçok şeyi tekrar ele alma fırsatı bulacaksınız. Sonradan pişman olmamak adına yeni kararlar alırken dikkat ediniz. Sanatsal çalışma içinde olan yükselen Boğalara, Başak burcu Merkür retrosu oldukça iyi gelecek.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Merkür 23-24 Ağustos itibariyle dördüncü evinizde, yani aile evinize geri hareketinde olacak! Bu sizin için çok daha yoğun bir deneyim olacak. Dördüncü ev, kapalı kapılar ardında olan her şeyi yönettiği için – özellikle de yetiştirilme tarzınız ve ev yaşamınız söz konusu olduğunda – bu gerileme sizi köklerinizle olan ilişkinizi yeniden düşünmeye zorlayabilir. Bu süreçte onlardan miras aldığınız bazı kötü alışkanlıkların farkına varırken, bunları dönüştürmenin tam zamanı.

Merkür aynı zamanda burcunuzun da yöneticisi, dolayısıyla bu dönemde hayatınızda genel olarak yaşayabileceğiniz yavaşlamalar, geciken konular, beklemede kalan durumlar karşısında sabırlı olmalısınız. Geçmişe ve yaşadıklarınıza yönelik değerlendirmeler yapabilirsiniz. Yeniden gözden geçirmeniz gereken işleri, aile sorunları, evle veya eşyalarınızla ilgili problemleri üst üste gündeminize alabilirsiniz. Tam burada sinirlerinize ve dilinize hakim olmakla beraber, işlerin bu noktaya gelmesindeki payınızla da ilgilenmelisiniz. Zira her şey en iyi şekilde olsun isterken bunu zorlaştıracak eylemleriniz olmuş olabilir.

Bunları fark edebilmek ve iyileştirebilmek adına Retro dönemini kullanmalısınız. Alım satım ve taşınmalarla ilgili evrak işlerini aceleye getirmemenizde, kendinizi ve ödemelerinizi garantiye aldıktan sonra işlem yapmanızda fayda var. Temel alt yapınız dahil, yerleşim ve köklerinize ait bir çok konu güncellenerek eksiklerini tamamlamak için şartlarını önünüze getirecek. 1 Eylül sonrası, sanatla ilgili eğitim fırsatlarını tekrar yakalamanız mümkün.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Üçüncü evinizdeki Merkür Başak retrosu iletişim konusunda sizi zorlayacak. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz, anlaşmazlıklar ve tartışmalar çok olabilir. Bu dönem hayatınıza kafa yapısı olarak zır kişiler girebilir. Merkür retrosunda özellikle yakın çevreniz, iş arkadaşlarınız, komşularınız ve kardeşlerinizle iletişimde yaşayabileceğiniz problemlere dikkat etmelisiniz.

Yanlış anlamalar, alınganlıklar, dalgınlıklar zihninizi gereğinden fazla meşgul edebilir. Trafik ve ulaşım sorunlarına karşı erken önlem almakta fayda olabilir. Kardeşlerinizin içinde bulunduğu şartlar, eğitim ve anlaşmalarla ilgili eski konular güncellenecek. İçinde bulunduğunuz şartları özenle kontrol ediniz. Bu retro ile sahip olmak istediğiniz her neyse alma imkânı bulacaksınız.

Planlı ve mantıklı bir tutum sergilediğinizde yaşadığınız olumsuzlukları avantaja dönüştürebilirsiniz. Ne yaşadığınız, ne yazdığınızın, ne söylediğinizin ve işinizi nasıl yaptığınızın farkında olmak bu dönemdeki en büyük silahınız olabilir. Zıtlaşmalar, yanlış anlaşılmalar veya destek vermek isterken yanlışlıkla köstek olunan durumlara karşı daha dikkatli ve özenli olmanızda fayda var. Benzer durumları siz karşı tarafın tutumlarıyla yaşıyorsanız sorunu büyütmeye değil çözmeye odaklanmalısınız.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: İkinci evinizdeki Merkür Başak retrosu parasal konularda sınava tabii tutacak. Çok harcama yapabilirsiniz ancak bu tamamen mecburiyetten olabilir. veya tam paraya sıkıştığınız an parasız kalabilirsiniz. Maddi konular zihninizi çok fazla meşgul edebilir. Hesaplamalar konusunda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Harcama ve alışverişlerde fiyat kalite dengesini gözettiğinizden emin olmalısınız. Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek üzere düşünceler geliştirebilirsiniz.

Bu Merkür retro; kontrolü elinize almadığınız konularda sizi sıkıştırabilir. Özellikle para transferleri ve işlerin sonuçlanması noktasında açıklar verebilirsiniz. Maddi kaynaklarınız ve her türlü finansal şartlarınız bu Merkür retro ile yeni şartlarını oluşturacak. Bu dönem harcamalarınızda çok dikkatli olunuz.

Aceleci kararlar almamaya, yeni başlangıçlarınızı daha dikkatli bir şekilde hazırlamaya ve her şeyi zamanında yapmak isterken birden fazla parçaya bölünmemeye özen göstermelisiniz. Keyfi veya mecburi olan her durum size normalden daha sıkıntılı gibi gelebilir. Bu noktada kendinize yüklenmek yerine hayatın getirisine uyum sağlamaya çalışmanızda fayda var.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: 23-24 Ağustos itibariyle Merkür Başak burcuna geri hareketindeyken kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Merkür, benliğinizin ilk evinde olduğu için kendinizi etkili bir şekilde ifade etmekte zorluk çekiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Özellikle büyümek ve ilerlemek için çok fazla iş yaptıysanız, geçmişte yaptığınız şeylerden rahatsız olduğunuzu bile hissedebilirsiniz! Neyse ki, bu gerileme yalnızca geçmişi daha da fazla bırakmanıza yardımcı oluyor, bu yüzden akışta kalmayı Başak. Her şeyi atlamadan anlamak için kendinize çok fazla baskı uygulamayın.

Burcunuzda gerileyen Merkür kişisel konularınızı, ilişkilerinizi, kariyerinizi, aile yaşamınızı daha çok düşünmenize ve sorgulamanıza neden olabilir. Bunu olumlu yönde değerlendirdiğinizde ileriye yönelik size faydası olacak tespitler yapabilirsiniz. Hayatınızda biraz daha yavaş bir dönem olabilir.


Bu retro süreci; özellikle sağlamlığından ve netliğinden şüphe duyduğunuz konuları önünüze getirebilir. Dolayısıyla bu süreç içerisinde ciddi bir eleme yapmanız gerekebilir. Olmayan kıyafetler, kullanılmayan eşyalar, çevrilmeyen numaralar ve daha pek çok şey dahil olmak üzere düzenlemeye gidebilirsiniz. Hafiflemek önceliğiniz olmalıyken bunu yapmanıza engel olan her şeyle yüzleşebilirsiniz.

İçinde bulunduğunuz şartlarınız Başak burcu Merkür retrosu ile yeniden düzenlenmek için harekete geçiyor. Genel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgili konuları da güncelleyecek olan retro eskiden ihmal edilmiş birçok konuyu haledeceğinize vurgu yapıyor. Kendinizi doğru ifade edebilmek adına öncelikle sakin olduğunuzdan ve yerinde kelimeler seçtiğinizden emin olmalısınız. Bunun bir zorluk veya engel değil, daha dikkatli ve iyi olmanız için bir seçenek olduğunu bilerek hareket etmelisiniz.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Merkür Başak’a yeniden girdiğinde, maneviyatla ilgili 12. evinizde gerginlik yaratmaya başlayacak ve bu da bastırılmış duygularınızın serbest kalmasına neden olabilir. Kendinizi geçmiş hakkında düşünürken veya size ağır gelen duygular tarafından boğulmuş hissediyorsanız, bir ara vermenin zamanı geldi. Merkür 12. görünmeyen enerji evinizden geriye doğru hareket ettiğinde, şifa ve ruh arayışı için güçlü bir hale gelir. Kendinize izin verin, her şey biraz kusurlu ve bozuk kalsa da olur!

Merkür geri giderken kontrolünüz dışında ve beklemediğiniz bir anda hayatınızı karıştırabilecek ufak tefek aksaklıklar, sözgelimi trafik sorunları, bozulan alet ve cihazlar karşısında sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Ayrıca dalgınlık ve unutkanlığa bu dönemde daha çok dikkat etmelisiniz. Hem fiziksel hem de ruhsal sağlığınızın dengesini bozmamaya özen göstermelisiniz. Günün sonunda size sadece bunun gerekli olacağını unutmayın. Bu retro size buradaki gerilimi ve yoğunluğu gösterebilir. Bunu yenmek isterken daha olumsuz durumlarla karşılaşmamak kendinizi baskılamamalısınız.

Akıştakalmayı, duyguları yaşamayı, gerçeklerle yüzleşmeyi kendiniz için zorlaştırmamalısınız. Gizli haberlerin ortaya çıkması, işle veya sağlıkla ilgili beklenmedik durumların söz konusu olması, bazı konuların başka tarafları olduğunu öğrenmek gibi gelişmelere tanık olabilirsiniz. Dinlenin, anlayın ve ona göre hareket edin. Ruhunuzun kırışıklarını açmak isterken kalıcı ve yanık izler bırakabilirsiniz, bundan vazgeçin.

Gizli yapmış olduğunuz planlarınız ve hastanelerle ilgili işleriniz bu Merkür retro sayesinde tamamlayacak. Eğer sanatsal bir çalışma içindeyseniz Merkür Başak burcu gerilemesi en çok size yarayacak demektir. 1 Eylül sonrası Aslan burcuna gerileyecek olan Merkür ile önceden yapmış olduğunuz projelerinizi tekrar gözden geçirme şansı bulacaksınız. Bu arada kaçırdığınız fırsatları da tekrar yakalayabilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Merkür retro topluluk ilişkileri, arkadaşlık grupları ve bireysel özgürlükle ilgili 11. evinizde gerçekleşecek. Bu gökyüzü hareketi size arkadaşlarınız arasında devam eden yanlış anlamaları çözmekten ve sosyal çevrelerinizdeki boşluğu doldurmaktan başka seçenek bırakmayacak. Sosyal medyadaki güvenlik ayarlarınızı iki kez kontrol edin ve bu riskli mesajı göndermeden önce iki kez düşünün!

Merkür retrosunda sosyal ilişkilerinizi daha çok düşünebilirsiniz, arkadaşlıklarınızla ilgili konular sizi ve zihninizi daha çok meşgul edebilir. Dolayısıyla sosyal gruplarınız içinde iletişime daha çok özen göstermeniz gerekebilir. Sosyal paylaşımlarınızda kullandığınız kelimeler, iletişim tarzınız daha önemli hale gelebilir.

Önceden yapmış olduğunuz her türlü plan ve projeler Başak burcu Merkür retrosu ile yeni şartlarını oluşturuyor. Belli ki en önemli dönüşümü siz yükselen Akrepler yapacak ve planlarınıza yeni form vererek yeni şartlarınızı oluşturacaksınız. Geleceğe dönük hayallerinizin iskeletini çıkarabilir, elle tutulur bir planlama haline getirebilirsiniz. Retro süresince bunları kurmakla değil, önceki gündemlerinizi iyileştirmek, sorunlu arkadaşlıkları düzenlemeye çalışmakla ilgilenebilirsiniz.

Bu dönemde ifadelerinizin nereye vardığını, daha önceki işlerinizin ve söylemlerinizin size nasıl geri döndüğünü görebilirsiniz. Bunu bir olumsuzluk olarak düşünmeyin, yaptığınız şeyler iyiye vesile olduysa onun karşılığını göreceğiniz şekilde de dönüşler alabilirsiniz. Tam da buradan yola çıkarak her zaman nasıl olunması gerektiğiyle ilgili fikirlerin üzerinde durabilirsiniz. Sosyal mecralar, yazılı işler, toplu organizasyon ve bunun gibi çok sayıda insanı ilgilendiren konularda güvenlik önlemlerini almalı, her ihtimali düşünerek sakin ve tane tane yol almalısınız. Teknik cihazlar ve medya paylaşımı konusunda dikkatli olmanızda fayda var.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: 10’uncu evinizdeki Merkür Başak burcu retrosu sizi kariyer hayatında takıntılı birisi yapabilir. İşleriniz karışabilir veya iş hayatındaki rutininiz bozulabilir. Tüm bunlar için sakinliğinizi korumaya özen göstermelisiniz. Merkür geri giderken iş ve kariyerle ilgili konularla zihniniz her zamankinden daha meşgul olabilir. Geçmiş ve yaşadığınız deneyimlerle ilgili zihinsel sorgulamalarınız olabilir.

Becerilerinizin baskıya, isteklerinizin takıntıya ve pratikliğinizin kazaya dönüşmemesi için hızınızı ve dozunuzu ayarlamalısınız. İşlerinizi sıraya koyarak yapmak, bir planınız varsa bunu gözden geçirmek yoksa bir çalışma takvimi oluşturmak, yarım kalan projelerle ilgilenmek, alacağınız geri dönüşleri değerlendirmekle zamanınız geçebilir. Bunların sizin bir sonraki adımınızı güçlendireceğini unutmamalısınız.

Bu Merkür retro sürecinde bazı rutinlerinizin değişmesi, düzeninin kıpırdaması sizi rahatsız edebilir. Bu rahatsızlığın kalıcı değil gerekli olduğunu bilirseniz kendinizi toparlamanız da kolaylaşacaktır. İş kariyer alanında önceden kaçırmış olduğunuz anlaşmalar yeni düzenlemeler ile önünüze geliyor. Şartları iyice kontrol etmekte fayda var. Ayrıca iş hayatınızda ve iş arkadaşlarınızla yaşayabileceğiniz iletişim problemlerine de daha çok dikkat etmeniz gerekebilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Dokuzuncu evinizdeki Merkür Başak retrosu inançlarınızı temelden yıkacak ve yerine yenilerini getirecek gibi duruyor. Bu dönem hayattan beklediklerinizi bulamıyor gibi hissediyorsanız, hayat sizi değişmeye itiyor olabilir. Merkür geri giderken özellikle haberleşme ve iletişim açısından çıkabilecek problemler konusunda daha dikkatli ve sabırlı olmanız gerekebilir. Beklediğiniz haberler düşündüğünüzden geç gelebilir, görüşme ve buluşmalar ertelenebilir. Özellikle uzak seyahatlerde programlarınıza, uçak, tren, otobüs tarifelerine daha çok dikkat etmelisiniz.

Bu retro süreci özellikle bazı başvuru ve evrak işlemlerini tekrar ettirebilir. Zamanı yetiştirememe, istenildiği gibi hazırlanamama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Tüm bunlar sizin bugüne kadar hangi amaçla, hangi inançla ve hangi motivasyonla yürüdüğünüzü sorgulatabilir. Gereksiz şüphelere ve konulara değinmek yerine buradaki mesajı almaya çalışmalısınız. Bir şey istiyorsanız, yaptığınız ve yapmadığınız her şeyin ona uygun olması gerektiğini unutmayın.

Merkür retro size seçimlerinizin, çalışmalarınızın ve sorumluluklarınızın nereye vardığını net bir şekilde gösterecektir. Belirsizliklerin ortadan kalkması için öncelikle onları kabul etmeyi ve görmeyi denemelisiniz. Hukuki ve Büyük ticari şirketlerin birisi ile ilgili iseniz, Başak burcu Merkür retrosu şartlarınızı gözden geçirmek için geri gidiyor. 1 Eylül sonrası borç-alacak, nafaka ve dış kaynaklı paralara da düzenleme getirecek olan retro Merkür daha çok hukuki alanda olacak eksiklerinizi tamamlamanız için fırsat çıkaracak.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Merkür retrosu sekizinci evinize yeniden girerken, ortak varlıklar ve mali ikilemler hakkında tartışmalar ortaya çıkabilir. Özellikle borcunuzu kapatmak ve kenara para koymak istiyorsanız bu dönem geçmişteki para harcamalarınızı değerlendirebilirsiniz. Merkür retrosunda, ortak paylaşımlarınız, yatırımlarınız, giderleriniz, kazançlarınızla ilgili konularda iletişime, detaylara, yanlış hesap ve hatalara daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Hırs, öfke, kızgınlık gibi yoğun duyguların kafanızı fazla meşgul etmediğinden, sizi zihinsel olarak yormadığından emin olmalısınız.

Ortak gelir alanında Retro yapacak olan Merkür, alacak verecek konuları dahil, eşinizin gelirinde de yeni düzenlemeler yapacak. 30 Ağustos’ da Aslan burcuna gerileyecek olan Merkür, anlaşma ve ortaklıklarda önceden kaçırdığınız fırsatları getirecek.

Bu Merkür retro süreciyse ekonomik açıdan bazı tedbirler almanızı gerektirebilir. Harcamalarınızın bir düzeninin olmaması gelirlerinizi doğru yönetmenize engel olabilir. Borçlanma ve kredili işlemlere başvurmak yerine mevcut durumla idare etmeyi veya çözüm bulmayı denemelisiniz.

Riskli adımlar atmak yerine daha stabil işler üzerinde durmanızda fayda var. Ortaklı gelirler veya aile destekleriyle ilgili konularda gecikmeler olabilir, bazı tahsilatların aksaması veya aile içinde bazı sorunların doğması süreci yavaşlatabilir. Tartışmalara sebebiyet vermemeye, bir sorun çıktığında da nasıl çözüm üretmeniz gerektiğine odaklanmalısınız.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Merkür retrosu, 23-24 Ağustos itibariyle yedinci evinizde olacak! Anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli ve ele alınması gereken herhangi bir ilişki sorununu gözden geçirmenizi ve/veya yeniden düşünmenizi teşvik edecek. Merkür retrosunda zihniniz ilişkiniz, evliliğiniz, ortaklığınızla ilgili konularda oldukça meşgul olabilir. Karşılıklı iletişime, yanlış anlama, anlaşılma gibi problemlere her zamankinden daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. İlişkiler konusunda geçmişi ve yaşadıklarınızı sorguladığınız bir dönem olabilir.

Artık duygu ile mantık savaşını bir kenara bırakıp ikisini dengelemeyi öğrenmeye başlıyorsunuz. Retro ikili ilişkilerde bu dengeyi ve sınırı size öğretebilir. Bu öğretinin sert olmaması için çevrenizde nasıl bir etki bıraktığınızı, sözlerinizin nereye vardığını iyi bilmelisiniz. Kontrolcülük yerine teslimiyet ve akışa güvenebilmek fikirlerini ön plana çıkararak aslında hayatınıza en büyük müdahaleyi ve kontrol mekanizmasını getirdiğinizi görebilirsiniz.

Merkür retro ile artık şapkanızı çıkarıp düşünmelisiniz. Yazılı ve anlaşmalı işleri süresi varsa daha iyi incelemeli, süresi yoksa da kontrollü bir şekilde başlatmayı seçmelisiniz. Eski aşkların veya sorunların gündeme gelmesi bazı insanlarla aranızdaki ilişkiyi olumsuz yönde etkileyebilir. Gündeminize gelen şeylerin sizi ne derece memnun ettiğine ve etmediğine objektif bir şekilde yaklaşırsanız bunun tekrarlanıp tekrarlanmayacağını da belirlemiş olacaksınız.


Eşinizin veya ortağınızın içinde bulunduğu şartlar ve sağlığı bu Merkür retro ile güncelleniyor. Yeni şartlarını oluşturacak olan Başak burcu Merkür retro yeni düzenlemelerle birçok sonlanmayı getirecek. Eş ve ortağınızın yeni şartları ve sağlık koşullarına da vurgu yapan retro hayatınızda ki çok şeyi düzenleyecek. Eski aşklar ve arkadaşlıklar da karşınıza çıkabilir. Hesaplaşmalar yaşanabilir. Söylemesi bizden!

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.