Astroloji: Eylül 2023 aylık burç yorumları

Astroloji: Eylül 2023 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

eylül burç yorumları

Astroloji: Eylül 2023 aylık burç yorumları.

Eylül ayı burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık burç yorumları…


koç burcu

Koç burcu Eylül 2023 burç yorumları

Koç burç yorumları: Eylül ayının ilk haftası kendi içinize dönmeli, ruhunuzu dinlemeli ve rüyalarınıza odaklanmalısınız. Sizi engelleyen korkularınızı incelemek için doğru zamandasınız. Belirsizlikten beslenen korku ve kaygıların tetiklenebilir. Hangi alanda köşeye sıkışmış hissediyorsan o alanda değişim başlayacaktır. Ruhsal açıdan kendinizi çok iyi hissetmeyebilirsiniz. Bu dönem yaşamınızın kontrolü sizin elinizde olmayabilir, abuk sabuk olaylarla uğraşmanız gerekebilir. Meditasyon, yoga ve benzeri çalışmalarla dengede kalmaya çalışabilirsiniz. Arkanızdan dönen oyunlar, düşmanlıklar sizi ruhsal açıdan biraz yorabilir.

15 Eylül Başak Yeniayı sizin için daha çok sağlık ve iş hayatınızla ilgili konularda yeni başlangıçları ifade ediyor. Yeni bir işe başlama sürecindeyseniz eğitim ve yolculuklar sizin için yorucu olabilir. Belki yeni bir projeye başlıyorsanız bu süreçte yapacağınız başvurular için daha çok koşturmanız gerekecek. Size yeni bir görev tanımı verilebilir veya yeni bir iş arkadaşı göreve başlayabilir. Sağlıkla ilgili ise daha çok yeni tetkikler yaptırmanız gerekebilir. Tüm bu süreçte yakın çevrenizle olası stresleri iyi yönetmek durumundasınız. Tartışmalardan kaçınabilirseniz karlı çıkarsınız.

23 Eylül Ekinoks günü Güneş Terazi burcuna geçiyor yapıyor. Bir ilişkiniz varsa, ilişki içinde derinlikli konuşmalar, paylaşımlar olabilir. Beklentileriniz, neleri sevdiğiniz, neleri istemediğiniz gibi. Eşinizin/sevgilinizin yaşamında yeni şeyler de olabilir. İş hayatında gelişmeler yaşayabilir kendisi. Bu dönemde bireysel olmak yerine, başkaları ile birlikte hareket etmenin, insan içinde olmanın, insanın çevresinin olmasının önemini fark edebilirsiniz.

Çevreniz vasıtasıyla çözülen konular olabilir. Bağlantıda olduğunuz insanlardan fayda bulabilirsiniz. İş hayatınızda yeni teklifler alabilirsiniz. Yeni müşteri bağlantıları doğabilir. Bir konuda danışmanlığa ve konunun uzmanı olan birine ihtiyacınız varsa, bu süreçte ihtiyaç duyduğunuz kişi çıkabilir karşınıza. Bu bir avukat da olabilir, bir hoca da olabilir, herhangi bir konuda danışmanlık veren biri olabilir.

boğa burcu

Boğa burcu Eylül 2023 burç yorumları

Boğa burç yorumları: Eylül ayının ilk haftası Dolunay etkisindeyiz. Sosyal çevrelerde seçici olmayı, değer verip değer bulacağınız insanlarla bir araya gelmeyi tercih edebilirsiniz. Bu dolunay sürecinde enerjinizi bitiren ve size iyi gelmeyen bir sosyal ilişkinizi bitirebilirsiniz. Sosyal yaşamınıza çekidüzen vermenizi gerektirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bugüne dek edindiğiniz tecrübeler size başka bir duruş kazandırabilir. Gruplarda, derneklerde, sosyal hayatta seni yoran konulara, kişilere bakışın değişebilir. Gelecek kaygısı yaşamak istemiyorsan beklentilerinde net olmalısın.

15 Eylül’de gerçekleşecek Yeni Ay sizin açınızdan aşk hayatını harekete geçirebilir. Eğer hayatınızda biri yoksa bu yeniay zamanında bir ilişkinin ilk adımlarını atabilirsiniz. Karar vermek için acele etmeyin. Önümüzdeki günlerde eski defterler de kafanızı karıştırabilir. Çocuk sahibi olmayı düşünenler için de bu yeniay şanslı diyebiliriz. Belki de hobi olarak yaptığınız birşeyden para kazanmayı deneyebilirsiniz. Ancak bu konuda temkinli olun ve masrafları iyi hesaplayın. Konu ne olursa olsun bu yeyiay size para harcatabilir. Bu süreçte eğer gelir gider dengenizi iyi yönetebilirseniz faydalı olacaktır.

23 Eylül Ekinoks günü Güneş Terazi burcuna geçiyor yapıyor. Hareketlilik açısından güzel bir transit. Altıncı ev geçişleri gün içinde daha çok şey yaptığımız, daha bir koşturmalar halinde olduğumuz, günlük akışlarımızın ve yapılacaklar listemizin kalabalıklaştığı zamanlar oluyor. İş konusunda verimli bir dönem. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. İşyeri, ofis koşulları, orada zaman geçirmek ve her şeyin çok rahat ve kolay akışına tanık olacaksınız.

İşyerini güzelleştirmek, hatta isterseniz bütünüyle değiştirmek, sanatsal dokunuşlar katmak mümkün. Kendi işinizi yapıyorsanız, hukukçular ve danışmanlardan fayda göreceğiniz günler. Mevcut işinizde ise yeni sözleşmeler, iş birlikleri, anlaşmalar doğabilir. İşe, iş ortamına, iş arkadaşlarınıza dair konular da öne çıkacaktır. İçlerinde evlenenler olabilir veya bir ilişki haberi alabilirsiniz. Hızlanacağınız, daha çok çalışacağınız, daha çok üreteceğiniz ve işinizde sosyal çevre bağlantılarınızdan fayda görebileceğiniz bir Güneş transiti.

ikizler burcu

İkizler burcu Eylül 2023 burç yorumları

İkizler burç yorumları: Eylül ayının ilk haftası Dolunay etkisindeyiz. Kariyerinizle ilgili sancılı dönemlerin de sonu gelebilir. Kendinize nasıl bir yol çizmek istediğinize daha iyi odaklanabilir, fayda zarar analizlerinizi yapabilir ve buna göre sorumluluklarınızı şekillendirebilirsiniz. Daha gerçekçi olmanız ve daha gerçekçi bakmanız gereken bir süreçtesiniz. Senin açından dönüşüm iş-meslek alanında yaşanacaktır. İnsanların hakkında ne düşündüğüne kafa yorma. İş konusunda sorumluluklarınız artarken belki kendinize biraz çekidüzen vermeniz gerekebilir. İş yaşamınızda kendinizi çok konforlu hissetmeyebilirsiniz ama üzerinize düşeni tam anlamıyla yaptığınız zaman takdiri rahatlıkla toplayabilirsiniz.

15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle yeni bir yere taşınmaya karar verebilirsiniz. Veya ailenizle ilgili önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Bu süreçte fiziksel sağlığınız özen istiyor. Kollarınız ve omuzlarınızı zorlamayın. Eğer kendinizi fazla yorarsanız gergin ve tahammülsüz hissedebilirsiniz. Eğer eve bir dekorasyon planı yapmayı düşünüyorsanız bir uzmandan destek alın ve kendi başınıza birşeyler yapmaya kalkmayın. Aksi durumunda daha çok uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Daha önce yaşadığınız bir yere taşınma planı da yapabilirsiniz.

23 Eylül Ekinoks günü Güneş Terazi burcuna geçiyor yapıyor. Yani Güneş şanslı, eğlenceli, konuları keyifli olan 5’inci evinize denk geliyor. Bu da aşkı, hayatın hazlarını, keyiflerini, eğlenceyi, sanatı, hobileri, yaratıcılıkla ilgili konuları, cinselliği, hamileliği, bebekleri ve çocukları, çocuklarla ilgili konuları anlatıyor. Bir hobinize geri dönebilirsiniz bu süreçte. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Yaratıcılığa dayalı bir iş yapıyorsanız, ki bence her alanda her şey yaratıcı fikirlerle daha güzel hale gelebilir, verimli projeler çıkabilir ortaya. Başarılı ve ses getirecek çalışmalar yapabilirsiniz. Sizin için keyifli ve yaratıcı zamanlar diyebiliriz.

Aşk hayatınız hareketlenebilir. Bir flört başlayabilir. Aşka bakış açınızı değiştirecek şeyler olabilir. Bu illa ki hayatınıza şu anda girecek biri ile olmak zorunda değil. Okuduklarınız, dinledikleriniz yeni açılımlar sağlayabilir size. Aşka uzak hissediyorsanız kendinizi, bu bakış açısı kırılabilir. Aşkla, cinsellikle ilgili düşünceleriniz değişebilir. Uyanışlar ve yenilenmeler yaşayabilirsiniz kendi içinizde. Spor için de çok güzel bir döngü. Güzelce yararlanın. Çevrenizden hamilelik haberleri alabileceğiniz, sohbetlerde bebek sahip olma konusunu daha çok duyabileceğiniz bir dönem bu. Eğer sizin bu yönde bir planınız varsa, bu anlamda da değerlendirin süreci.

yengeç burcu

Yengeç burcu Eylül 2023 burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Eylül ayının ilk haftası Dolunay etkisindeyiz. Bu dolunay size neyi kabul edip neyi etmeyeceğinizi gösterecektir. Moralinizi bozmadan, elinizdeki değerlere sahip çıkarak, direnerek ve fedakarlıkları kendiniz için yaparak yaşamalısınız. Yurtdışı eğitim, iş, ticaret konuları gündeminde olacak. Bu konuda sorumluluklarınıza dikkat etmeniz gerekir. Eski yöntemlerin yeni başarılar yaratmasını bekleyemezsin. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsin. İşe eski kalıp düşünceleri, davranışları feda etmekle başlayabilirsin.

15 Eylül Yeni Ay döneminde yolculuk planları gündeminize gelebilir. İş hayatınızla ilgili belirsizlikler strese neden olabilir. Ama ailenizle doğru bir iletişim kurarak bu sorunları aşabilirsiniz. Partnerinizin iş hayatındaki yoğunluk yüzünden yolculuk planlarını tekrar değerlendirmenizi gerektirebilir. Yeni bir eğitime başlarsanız eğer yoğun ve yorucu bir çalışmanın içine girebilirsiniz. Yapacağınız başvurular varsa unutmamak için not alın. Dalgınlıklar veya ihmalkarlıklar bu süreçte gecikmelere neden olabilir. Ruh sağlığınız ise bu yeniay zamanında özen istiyor. Eğer gergin bir dönemden geçiyorsanız daha önceden destek aldığınız uzmanlardan yardım alabilirsiniz.

23 Eylül Ekinoks günü Güneş Terazi burcuna geçiyor yapıyor. Dış dünyayla olan bağlantınız, sosyal hareketliliğiniz, gezileriniz, dışarıda geçirdiğiniz zamanlar biraz azalabilir bu dönem. Daha ziyade evde olmayı tercih edebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Odaları düzenleyebilir, temizlikler yapabilirsiniz. Kış için konserveler, turşular yapabilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz, birlikte yaptığınız şeyler artabilir.

Geçmişten tanıdıklarınızı sohbetlerde daha çok anarsınız bu dönem. Yeniden iletişime geçtiğiniz kişiler de olabilir. Ev değiştirme, yer değiştirme planı olanlar bu süreçten yararlansınlar. Ev almak, satmak veya bir ev tutmak yönünde gelişmeler olacaktır pek çok yükselen yengeç için. Ama tabii spesifik etkiler, doğum haritanız ile şekilleniyor. Herkesin bu yönde bir planı yok tabii ki. Her konuda sabırlı olursanız her şey yoluna girecektir.

aslan burcu

Aslan burcu Eylül 2023 burç yorumları

Aslan burç yorumları: Eylül ayının ilk haftası Dolunay etkisindeyiz. Sona erdirilemeyen ilişkiler, ortaklıklar baskı yaratabilir. Belki de aileye ait çeşitli borç ve alacaklara kafa yorman gerekecektir. Maddi-manevi değerlerini gözden geçirmen, planlamalar yapman gereken bir döneme girdin. Sahip olduğunu korumak istiyorsun ancak bazı şeyleri gözden çıkarmak zorunda kalabilirsin. İçten içe seni üzen, tüketen konularda rehberlik alabilirsin. Hayatınızda ciddi yol ayırımları ve sonlardan bahsedebiliriz. Maddi konular, krediler, burslar, mirasla ilgili konular, eşinizin veya ortağınızın finansal durumu gündeminiz olabilir. Bu konularda sorumluluklarınız artabilir, kendinizi kısıtlanmış bir pozisyonda bulabilirsiniz.

15 Eylül Yeni Ay döneminde maddi konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Meslek odaları veya belediyelerle işiniz varsa prüzleri gidermeden adım atmayın. Bu süreçte arkadaşlarınızla ortak bir iş planınız varsa tekrar değerlendirin. Bazı anlaşmazlıklar beklediğinizden uzun sürebilir. Aracınızla ilgili bakım masrafları da bu yeniay zamanı gündeme gelebilir. Veya bazı eğitim ve yolculuklar için harcama yapabilirsiniz. Kardeşlerinizden ve yakın çevrenizden gelecek destekler bu yeniay zamanında stresleri azaltmaya yardımcı olabilir.

23 Eylül Ekinoks günü Güneş Terazi burcuna geçiyor yapıyor. Güneş ikinci evinizde. Çok hareketli bir alan burası. Ne anlamda hareketli? Hem iletişim anlamında, hem de şehrin içinde gidiş gelişler, geziler anlamında. Mükemmel bir geri dönüş yapıyorsunuz, aşksa aşk şansa şans sizleri buluyor. Çekici olacağınız bir zamanda olacaksınız. Gözler üzerinizde olabilir. Kardeşleriniz varsa, onların yeni kararları, yeni gündemleri, başlangıçları olacaktır bu dönem. Aynı etkiyi yakın akrabalar üzerinden de alabilirsiniz.

Hangi alanda, hangi sektörde olduğunuzdan bağımsız olarak, işinizi daha çok duyurmak, sosyal medyada yer almak, online platformlar üzerinden de satış yapmak, hizmet sunmak isteyebilirsiniz. Bir sayfa açabilirsiniz kendinize. İş dışında hobi olarak da bir blog yazmaya başlayabilirsiniz, dijital alanda bir yenilik başlayabilir. Çalıştığınız sektörde yavaş yavaş adınızı duyurabilirsiniz. Kendi gücünüzü ortaya çıkartacağınız bir dönemde olacaksınız. Parasal konularda yeni fırsatlar karşınıza çıkacaktır.

başak burcu

Başak burcu Eylül 2023 yorumları

Başak burç yorumları: Eylül ayının ilk haftası Dolunay etkisindeyiz. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık baskı yaşadığın alanlar olabilir. Bu konularda bazı düzenlemelere gidebilir veya bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Bazı gerçekleri kabul etmeniz gerekebilir. Partner veya ortağınıza dair önemli sorumluluklar alabilirsiniz. Evli olanlar ilişkisinde sorun yaşarken, bekarlar evlilik beklentisi içine girebilir. Hukuka intikal eden konularda hareketlilik başlayacaktır. Hayatın her alanında ölçüyü korumaya çalışın. Karasızlıklarınız sona erdiğinde sırtınızdaki yüklerden birer birer kurtulacaksınız.

15 Eylül’de sizin burcunuzda gerçekleşecek Yeni ay döneminde tüm dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz. Özellikle maddi konularla ilgili önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. İş hayatınızın yoğun olduğu bir süreç yaşayabilirsiniz. Önümüzdeki aylarda da bu yoğunluğun süreceğini dikkate alarak adımlar atın. Yönetim kademesi ile gerilim yaratmamak gereken bir süreçtesiniz. Onlardan gelecek olası tehtidler ise sizi yeni adımlar atmaya itebilir. Bu süreçte karşı adım atmak yerine soğukkanlılığınızı koruyun. Kendi fiziksel konforunuz bu yaniay zamanında önemli olacak. Burada verdiğiniz kararlar aynı zamanda partnerinizi veya ortağınızı da etkileyebilir.

23 Eylül Ekinoks günü Güneş artık sizin burcunuzdan çıkarak Terazi burcuna geçiş yapıyor. Maddi anlamda sizin için oldukça şanslı bir etki bırakacak Güneş. İşinizde ilişkiniz, eşiniz veya sosyal bağlantılarınız sayesinde daha çok kazanabilirsiniz. Parasal konularda partnerinizle ortak hamleleriniz olabilir, birlikte yatırım yapabilirsiniz.


23 Ekim’e kadar devam edecek bu süreçte finansal gücünüz iyice artmaya devam edecek. Büyük yatırımlara imza atmak için uygun bir dönemde olacaksınız. Duygusal yönünüz ağır basacak. Kararlar alırken mantığınızı devre dışı bırakmamaya özen gösterin. Hayatınızda biri varsa, kendisinin iş, para, emlak, mülk konuları hareketlenebilir. Partneriniz için harcamalarınız da artabilir. İşinizde daha çok üretmek, daha çok kazanmak, hayatın keyiflerini, lükslerini yaşamak için iyi bir dönem. Hazlar ve duyular olacak bu süreçte odağınız.

terazi burcu

Terazi burcu Eylül 2023 burç yorumları

Terazi burç yorumları: Eylül ayının ilk haftası Dolunay etkisindeyiz. İş görüşmeleri yapmak, ne istediğinden emin olmak, hayatınıza çeki düzen vermekle ilgili soru işaretleriniz cevap bulabilir. Yaşantınızdaki belirsizliklerin sonlanmasıyla beraber adım atmanız da kolaylaşacaktır. Seni mutlu etmeyen, tatmin etmeyen işlere zaman harcama. Günlük hayatını renklendirmeye ihtiyacın var. Korku ve endişe girdabına kapılmayın. Özellikle zehirlenmelere karşı dikkat! Hastalıklara açık olabilirsiniz, bağışıklık sisteminizi koruyun. Gündelik hayatınıza ve iş ortamınıza çekidüzen vermeniz gerekebilir.

15 Eylül Yeni Ay döneminde biraz kendi başınıza kalmak isteyebilirsiniz. Yalnızlıktan keyif alabilir veya dinlenmeyi seçebilirsiniz. Özellikle terapiye ihtiyaç duyuyorsanız bu ay çok uygun zaman. Ancak bu ay mahremiyet sizin için önemli. Eğer önemli açıklamalar yapmayı planlıyorsanız iki kez düşünün. Verdiğiniz kararlardan vaz geçebilirsiniz. Eğitim veya uzak yolculuklar bu yeniay zamanında yorucu olabilir. Yasal konularda atacağınız adımlarda ise bir uzmandan fikir almanız gerekiyor.

23 Eylül Ekinoks günü Güneş artık sizin burcunuza giriş yapıyor. Sahne senin, ışıklar sende, göster kendini! Enerjiniz yerine geliyor. Olmaz dediğiniz her şey olabilir. Mutlu olmaya hazır olun. Şansınız çok açılmaya başlıyor. Kendiniz için güzel şeyler yapacağınız, bir dönüşüm ve yenilenme enerjisinde olacağınız, bir süredir neye ara verdiyseniz, neyi özlediyseniz onları hevesle tekrar ele alacağınız, yeni şeyler de başlatacağınız, güzel bir dönem bu.

Bu bir aylık süreçte de bir ilişkiye başlamak veya hayatınızda biri varsa evlilik yolunda adımlar atmak da olasılıklar dahilinde. Bir ortaklık da başlayabilir. Bir işi biriyle birlikte yapmak, destek almak, işi paylaşmak isteyebilirsiniz. Giyiminize, stilinize daha çok özeneceğiniz bir dönem bu. Gardıroplar yenileniyor.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Eylül 2023 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: Eylül ayının ilk haftası Dolunay etkisindeyiz. Hayatınızda bir döngüyü bitirip yenisini açmak isteyebilirsiniz. Bunun için eski döngülere ve hikayelere dair her şeyle vedalaşmalısınız. Bu dönem özel hayatınıza çekidüzen vermeli, sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz. Belki özel hayatınızda sizi sıkan ve kısıtlayan koşullar ortaya çıkabilir. Yatırım konularında gerçekçi olmayan proje ve kişilerin peşinden gitmemelisiniz. Sorumluluklarını yerine getirmeye devam et ancak hayatı da kaçırma. Sen neşe ve keyiften uzaklaştıkça yaratım azalır, azalmasa da kazanç sağlayamazsın.

15 Eylül Yeni Ay sürecinde sosyal hayatınız hareketlenebilir. Arkadaşlarınızla yapacağınız ortak işler veya yatırımlar olabilir. İş hayatınızın hareketlendiği bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Bu da özellikle finansal konuları bu yeniay zamanında gündeminize taşıyor. Kredi, vergi, sigorta gibi konularda harcamalar artabilir. Bu nedenle de bu yeniay zamanında bütçenize özen gösterin. Özellikle ay sonu geldiğinde çocuklarınız için yapacağınız harcamalar olabilir.

23 Eylül Ekinoks günü Güneş Terazi burcuna geçiyor yapıyor. Dinlenme zamanı sizin için. Bir istirahat olabilir, işe mola olabilir, bir inziva olabilir, bir konuda bekleme hali olabilir. Bu 1 aylık süreçte hayatınızdaki hareketlilik azalabilir. 12.ev isteksiz, halsiz, hevessiz olmayı anlatıyor biraz. Elini ayağını bir şeylerden çekmeyi, arka plana geçip dinlenmeyi, biraz da boş verme halini, çabayı bırakmayı anlatıyor. Modunuz böyle olabilir Güneş terazide iken.

Bir ilişkiniz varsa, ilişki içinde problemli bir süreç de olabilir bu. Akışla beraber akmak, hiçbir şeyi zorlamamak, konulara şekil vermeye çalışmamak bu süreçte faydanıza olur. Kendinizle olmak, kendinizle kalmak, dönüp içinize bakmak, kabule geçmek, hafiflemek, ruhsal derinliğinizi kuvvetlendirmek, spiritüel bilgilerden yararlanmak, enerjinizi yenilemek bu sürecin getirileri olacaktır size. Önemli diyebileceğimiz (iş, para, kariyer, aşk, ilişki, yer değişikliği, taşınma, vb her konuda olabilir) girişimlerden uzak durmanız gerekiyor 12.ev döngüsünde.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Eylül 2023 burç yorumları

Yay burç yorumları: Eylül ayının ilk haftası Dolunay etkisindeyiz. Hep ertelediğiniz aile konuları gündeminize gelebilir. Aile fertleri ile ilgili sorunların çözüme ulaştırılması gerekebilir. Aile kurmak, var olan aileye karşı sorumluluklarını yerine getirmek için harekete geçebilirsin. Eşinizin iş yükü de artabilir ve destek olmanız gerekebilir. İş konusunda bazı streslerle uğraşmanız gerekebilir. Bu dönem biraz kendi içinize kapanabilir, hayatı ve kendinizi çokça sorgulayabilirsiniz ama kendinize haksızlık etmeyin. Taşınma konuları gündeme gelse de işler pek hızlı gitmeyebilir. İhtiyaçlarınızın ne olduğunu bilerek hareket etmenin önemini fark edebilirsiniz. Bu da size seçim kolaylığı getirecektir.

15 Eylül Yeni Ay döneminde kariyerinizde yeni bir başlangıca adım atabilirsiniz. Eğer birebir hizmet verilen bir alanda çalışıyorsanız iş hayatınızın yoğunlaşması mümkün. Eğer kurumsal bir firmada çalışıyorsanız rekabetin arttığına tanık olabilirsiniz. Devam eden bir dava süreciniz varsa bunun stresi iş hayatınızı etkileyebilir. Bu süreçte yeni açılan bir dava olursa süreci olabildiğince sakin geçirin. Arkadaşlarınızdan bu süreçte destek alabilirsiniz.

23 Eylül Ekinoks günü Güneş Terazi burcuna geçiyor yapıyor. Sosyal çevreniz içinde keyifli zamanlar geçireceğiniz, arkadaş sohbetlerinin artacağı, hatta belki yeni ortamlara dahil olacağınız, insan ilişkilerinden yana aktif bir süreç. Arkadaş grubunuzun içinde evlenenler olabilir, nikahlarına gidebilirsiniz bu dönem. İş ortamında bireysel başarılardan ziyade ekip olmanın daha önemli hale geleceği, takım ruhunun güçleneceği, birlikte iyi işler yapabileceğiniz, güzel organizasyonların olabileceği, verimli bir süreç. Yeni iş birlikleri ağınızı genişletebilir.

Daha sosyal ve dışa dönük hissedeceksiniz. İş çevresinden dostlarla bir arada olmanın keyfini çıkaracağınız günler de başlıyor. “Başkaları için ne yapabilirim? Hayata katkımı nasıl sunabilirim? Toplumsal konularda bireysel faydam ne olabilir ? Kimlerin iyiliği için neler yapabilirim?” şeklinde çalışabilir zihniniz bu dönemde. Çünkü sosyal sorumluluk kavramı bu evde. Bağışlarınız ve gönüllü faaliyetleriniz olabilir. Halihazırda varsa, artabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Eylül 2023 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: Eylül ayının ilk haftası Dolunay etkisindeyiz. Ticari anlaşmalar, eğitim fırsatları gündemini meşgul edebilir. Kardeşler, arkadaşlar ve onlarla ilgili sorunlar baskı yaratmış olabilir. İletişime dayalı bir iş yapıyorsan baskı iş hayatından da gelebilir. Bu dönem yakın çevrenizle ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz, sorumluluklarınızın farkına varabilirsiniz. İletişimin çok rahat olabileceği bir zaman değil. Seyahat planları veya bazı projeler geçici olarak askıya alınabilir. Yoğun bir trafiğiniz olabilir, zihninizin doluluğu dikkat dağınıklığına yol açabilir. Kendinize dinlenmek için zaman yaratmalısınız.

15 Eylül Yeni Ay döneminde yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Eğer yurtdışı ile bağlantılı işler yapıyorsanız yeni bir müşteri ile anlaşma da yapabilirsiniz. Bir iş seyahati gündeme gelirse yöneticilerinizden destek alabilirsiniz. Yolculuklarda sağlığınıza özen gösterin. Bu süreçte çalışma arkadaşlarınızla aranızda bir gerilim olabilir, sakin kalmayı başarabilirseniz kazançlı çıkarsınız.

23 Eylül Ekinoks günü Güneş Terazi burcuna geçiyor yapıyor. Geleceğinizi şekillendirmek için Güneş’ten destek alıyor olacaksınız. Çalışın veya çalışmayın geleceğinize karar veren sizler olacaksınız. Kariyerinizde zirveye çıkabileceğiniz bir dönem olabilir. Maddi anlamda sizleri güzellikler bekliyor. Özellikle biriken borçlarınızı kapatmak için elinize paralar geçebilir.

Yöneticilerinizin talepleri, iş ortamında yapmanız gerekenler, görevler artabilir bu dönemde. Sorumluluklarınız zaman zaman keyifsiz hissettirebilir. Yorabilir sizi biraz. Patronlarınız ve yöneticilerinizle iletişimlerde biraz diplomasi, biraz politika gerektiriyor bu süreç. İş dışında genel anlamda da otoriteyi ve devlet otoritesini anlatır bu ev. Dolayısıyla evrak konuları, başvurular, imzalar, onaylar, yürütmeniz gereken yasal süreçler, devlet dairelerinde yapacağınız resmi işlemler olabilir bu süreçte.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Eylül 2023 burç yorumları

Kova burç yorumları: Eylül ayının ilk haftası Dolunay etkisindeyiz. Ekonomik dengelerinizi yeniden düzenleyebilirsiniz. Hem zararlı ve sonuca bağlanmayan işleri bitirmek hem de bunların yerine daha gerçek ve iyi bir iş imkanı oluşturmak adına iyi bir dönemdesiniz. Parasal konularda ve güven hususunda bir açıklık oluşmaması için dikkatli, gözü açık ve ne istediğinizden emin olmalısınız. Finansal alanda büyümeye ihtiyacın var. Para kazanma, değerlendirme, biriktirme konusunda farklı düşünmeye başlamış olabilirsin. Yaşadığın finansal baskılardan kurtulmak istiyorsan paranın hayatına katabileceği değerleri gözden geçirmelisin.

15 Eylül Yeni Ay döneminde yeni bir kredi başvurusu yapabilir veyahut vergi, sigorta veya miras ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Yeni bir iş ortaklığı yapabilirsiniz. Riskli yatırımlar konusunda ise temkinli olmak gereken bir zaman. Yatırımlarınızı bozdurabilirsiniz. Yeni yatırımlar için temkinli olmakta fayda var. Yurtdışı ile bağlantılı işleriniz varsa bu süreçte gündeminizi meşgul edebilir. Belki hobi olarak ilgilendiğiniz bir konuda eğitim almaya karar verebilirsiniz. Ancak masraflar için kaynak yaratmanız gerekebilir.

23 Eylül Ekinoks günü Güneş Terazi burcuna geçiyor yapıyor. Kişisel anlamda sizi geliştirecek pek çok olay geliyor. Yurt dışı bağlantılı konulara yoğunlaşın. Yabancılarla iş yapmanız, onlardan gelecek destekle işlerinizi hafifletmeniz mümkün. Kültürel açıdan zengin bir dönem olur 9. ev geçişleri. Kişi hayat görüşünüzü yenileyecek yeni şeyler öğrenir, ehlileşir, bakış açılarını tazeler öğrendikleri ile. Yeni maceralara açık bir süreç. Kendinizi bilmediğiniz bir semte atarsınız hani bazen. Sadece keşfetmek istersiniz. Yolculuk yapmak ve akmak istersiniz. Biraz öyle bir ruh hali getirecektir bu dönem size.

Sertifika programlarına yazılın, eğitimlerinize hız verin. Eğitim, seyahat, uluslararası ilişkilerinizde gelişmeler kaydedebilirsiniz. Yapacağınız sportif aktivitelerde başarı sağlayabilirsiniz. Akademik hayatınızda kendinizi ispatlayabilirsiniz. Sizler için sevdiğiniz kişi ön planda olacaktır. Ondan sürpriz davranışlar, hediyeler alabilirsiniz. İşiniz eğitimle ilgiliyse bol bol yeni projeler çıkar ortaya. Sizin veya yakınlarınızın başka şehirlere seyahatleri olabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Eylül 2023 aylık yorumları

Balık burç yorumları: Eylül ayının ilk haftası Dolunay etkisindeyiz. Hayatınızın bütün alanlarında yeniliklere gidebilirsiniz. Her şeyin netlik kazanması, soru işaretlerinin kaybolması ve gerçeklerin konuşulması üzerinizdeki yükü hafifletecektir. Kendini daha iyi tanımak adına yaptığın çalışmalardan yarar görebilirsin. Farkında bile olmadığın olumlu-olumsuz duygularını keşfetmek, korkularınla yüzleşmek seni özgürleştirebilir. Bu dolunay sürecinde kendinize odaklanıp hayatınıza çekidüzen vermeniz gerekebilir.

15 Eylül Yeni Ay döneminde yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz veya halihazırda bir ilişkiniz varsa partnerinizin hayatında önemli değişimler gerçekleşebilir. İş hayatında yaşadığı stres nedeniyle yeni bir adım atma kararı alabilir. Eviniz veya ailenizle ilgili konular ilişkinizi de etkileyebilir. Evinizle ilgili konular önümüzdeki 7 ay boyunca gündeminizi meşgul edecek. Bu nedenle mümkünse taşınma kararlarınızı tekrar değerlendirin. Eğer yeni bir kira sözleşmesi imzalayacaksanız muhakkak bir uzmandan destek alın.

23 Eylül Ekinoks günü Güneş Terazi burcuna geçiyor yapıyor. Güneş 8’inci evinizde. Başkalarından gelen ve özellikle de çalışmadan elde edilen maddi kaynaklarımızı anlatan bir evdir 8. ev. Eşin geliri, ailenin geliri, kira geliri, burs, ortaklı kazançlar ve paylaşımlar gibi. Krediler, bankacılık işlemleri, kredi kartları, ödemeler, vergiler, muhasebe işlemleri yine bu ev kapsamında. Bir kredi çekebilirsiniz. Bir sigorta konunuz olabilir. Ortaklaşa alanda yatırımlar düşünebileceğiniz, ortağınızla yeni projelere girebileceğiniz bir dönem geliyor.


Ödemeleriniz artabilir, onları yoluna koymaya ve dengelemeye çalışabilirsiniz bu transit sürecinde. Çalışma ortamınız ön planda olabilir. Gereğinden fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Bunun dışında 8.evin enerjisi biraz gizemlidir. Sakin, sessiz ve derindir. Ölüm ve ötesi konulara, başka alemlere merakınız artabilir bu süreçte. Kendinizi dedektif filmleri izlerken ve gizemleri çözmeye çalışırken de bulabilirsiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.