Astroloji: Bu retro hareketleri, herkesin hayatını değiştirecek!

Astroloji: Satürn, Neptün, Merkür, Venüs retrosu ve Mavi Ay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

astroloji retro

Astroloji: İçinde bulunduğumuz 2023 yazı, zorlu bir deneme dönemini gözler önüne seriyor. Sonbahar ve kış aylarına kadar devam edecek retro süreçleri hem bireysel hem de küresel zorlukların en önemli nedenleri olacaktır. İşte 2023 retro hareketleri burç yorumları…

Satürn retrosu

satürn retrosu

(17 Haziran – 4 Kasım 2023)


Gökyüzünde ilk büyük ölçekli değişiklik geliyor – Satürn, yeni başarılarda yardımsever bir asistandan “sert bir öğretmene” dönüşecek. Satürn gözle görülebilen en uzak gezegendir ve bundan dolayı sınırları temsil eder. Büyük zaman yöneticisi ve aynı zamanda karmanın da lordudur. Bu hayata neden geldiğini gösterir. Gerçek ile yanılsama arasındaki çizgileri bulanıklaştıran romantik bir su burcu olan Balık, retronun gerçekleştiği yerdir.

Balık burcunda gerçekleşen Satürn retrosu sürecinde kendinizi tamamen yönünüzü kaybederken bulabilirsiniz. Dünyada; Şubat ayındaki konular tetiklenirken, neyin ne kadar sağlam olduğunu görecek, sağlık, salgın gerçekleri, denizler, deniz canlıları, sular, gıda kaynakları, ifşalar, siyasi dağılmalar, ihanetler, sahte ufo gösterileri gibi gündemler yaşayabiliriz.

Satürn retrosu burç yorumları:

Koç burcu: Bilinçaltınız psikolojiniz, hayalleriniz ve rüyalarınız, bunun yanında ruhsal ihtiyaçlarınız, korkularınız, endişeleriniz, duyduğunuz güvensizlikler, sırlarınız, maddi ve manevi hapisleriniz gizli kapaklı işler ve ilişkiler, bunun yanında gizli düşmanlar, Satürn retro boyunca size kendini yer yer hatırlatabilir. Bu konularda eksiklerinizi gidermeniz için de harika bir süreç. Kişisel gelişim için ideal.

Boğa burcu: Satürn retrosu bu yıl sosyal çevre içinde yapılacak çalışmalar, gerçekleştirilecek toplumsal değişimler ve bunlar için kurulacak dernekler ve hayır işleri, insanlara yararlı olma ve bu amaç uğrunda kurulacak dostluklar, gruplar, iş hayatınızdan, kariyerinizden, kazandığınız gelirler, iyimser yanınızın başınıza açtığı olaylar hakkında sizi düşündürebilir. İşlerinizi uzatabilir.

İkizler burcu: Statü, toplumun sizi nasıl algıladığı, üstleriniz, patronlarınız, patronlarla ilişkileriniz, iş yapış şekliniz, başarı, herkesin gözü önünde olma, yükselme çabası, yaşam hedefleri, anne ve anneyle ilgili konular, mesleğiniz, kariyer alanlarınız, şan, şöhret gibi konular hakkında çok belli Satürn sizi sorgudan geçirebilir. Eksik yanlarınızı bu anlamda toparlamanız için de iyi bir fırsat, unutmayın.

Yengeç burcu: Bu yıl yaşayacağınız Satürn retrosu sizi; yurt dışı ile ilgili konular, yabancılar, yabancı diller, medya, satış-pazarlama işleri, öğretim görevlileri, yargıçlar, üst mahkemeler ve uzak akrabalar, felsefe, din, inançlar, hayatı sorgulama anlamlandırma ile ilgili konular, uzun mesafeli yolculuklar, sosyal bilinç, topluma nasıl ayak uydurduğunuz, akademik hayatınız gibi konular hakkında harekete geçirebilir.

Aslan burcu: Retro boyunca; finansal krizler, ölümler, sizin ödemek zorunda olduğunuz veya size ödenmek zorunda olan nafaka, vergi iadesi gibi konular, ayrıca eş, sevgili, hayatınızdaki kişilerin parasal durumu, korkular, paylaşımlı kazançlar, borçlar, vergiler, ameliyatlar, cinsellik, gibi konular hakkında tekrar tekrar düşünüyor olabilirsiniz. Üzerinize düşeni eksiksiz yerine getirmeye bakın derim.

Başak burcu: Satürn sizi bu retro döneminde görünür düşman kişiler, mahkemeler, birden fazla kişi ile yürütülen faaliyetler (iş ortaklıkları), yazılı yahut sözlü birliktelikler ve en önemlisi evlilik hayatının yanında vekalet verdiğiniz insanlar, avukatınız, eşiniz, uzun süreli ilişkide olduğunuz insanlarla olan durumunuzu anlatan başlıklarda sınavdan geçirebilir. İlişkilerinizi tam anlamıyla doğru yapılandırmaya bakın.

Terazi burcu: Bu yılki retro döneminde iş ve iş arkadaşları, gündelik hayatın koşturmaları, çalışma metotları, sağlık, hastalıklar, temizlik, hijyen konuları ve evcil hayvanlar, hizmet verdiğiniz alanlar, yanınızda çalıştırdığınız insanlar, hastalıklar, iş atmosferi gibi konular hakkında Satürn sizin şimdiye kadar almış olduğunuz kararların sonuçlarını bir kere daha masaya yatırmanızı sağlayacak gibi görünmekte.

Akrep burcu: Yaz sıcağında Satürn bu retrosuyla sizi hayatınız başta olmak üzere, tutkular, eğlence yaşamınız, kısa süreli ilişkiler, borsa, kumar, piyango gibi şans ve risk taşıyan işler, sanat, çocuk, hamilelik, yaratıcılık gerektiren alanlar ve iradenizin sınandığı konular hakkında sorgulatıp sınayacak diyebilirim. Yakın geçmişte bu başlıklarda başlayıp da sonlanamayan işleriniz varsa bitirmek için iyi bir fırsat.

Yay burcu: 2023 yılının Satürn retrosu size; yaşam tarzınız, baba, kişisel bağlılıklar, alışkanlıklar, ev ve aile içi durumlar, özellikle duygularınızın korunması, kökleriniz hakkında olabilecek gelişmeler, çok yakınınızdaki insanlar, taşınmaz mallarınız, eviniz, maddi manevi miraslar ve taşınmalar hakkında “Hadi bakalım hareket al!” dedirtebilir. Bu konularda eksiklerinizi gidermeye bakın.

Oğlak burcu: Problemlere yaklaşımınız ve kısaca sahip olunan bilgiyi nasıl değerlendirdiğinizle ilgili durumlar, yakın çevreniz, kardeşler, arkadaşlarınız hakkında gelişen meseleler ve kardeş ilişkileri, yakın çevre ile olan iletişim, kısa yolculuklar, liseye kadar olan eğitim, uzun vadeli olmayan plan ve projeler, yayıncılık, pazarlama, halkla ilişkiler konuları hakkında Satürn sizi tekrar düşünmeye ve karar almaya itebilir.

Kova burcu: Her şeyden önce Satürn bu retrosunda; kazançlarınız, paralarınız, maddi varlıklarınız, para akışınız, güvenlik duygunuz, özgüveniniz, bunun yanında taşınabilir maddi değerleriniz, kısaca maddi bütün varlığınız başlığında çok belli ki sizi yarım kalmış işleri toparlamanız ve yolunuza devam etmeniz için teşvik edecek. O nedenle retro öncesinde başladığınız işler varsa çok iyi fırsatlar da önünüze koyacak.

Balık burcu: Kişiliğiniz ve özellikle irade gücünüz, arzularınız ve bireyselliğiniz başta olmak üzere, egonuz ve yapılandırdığınız dünyanız, görünen kişisel tercihleriniz ve sizi siz yapan bütün fiziksel ve psikolojik değerleriniz, sosyal anlamda sizi var eden ve hayatta konumlandığınız yeri ve tepkilerinizi içeren konular hakkında Satürn size doğru yolda olup olmadığınızı, yaşatacağı olaylara bir kere daha sorgulatabilir.


Neptün retrosu

neptün retro

(30 Haziran – 6 Aralık 2023)

Neptün geri hareket ettiğinde, hayal dünyanıza kaçmak ve yüzleşmeniz gerekenleri görmezden gelmek daha zordur. Neptün yılda yaklaşık bir kez geri gider ve beş ila altı ay arasında orada kalır. Neptün geri hareket ettiğinde, kollektif enerjinin hafif ama etkili bir değişim yaşaması olağandır. Bu gezegen geri hareket ettiğinde, hayallerinizi ve özlemlerinizi gözden geçirme ve bunlara ulaşmak için attığınız adımları yansıtma şansı sunar.

Neptün geri giderken sezgiler devreye girecek ve eşzamanlılık, mesajlı rüyalar ve işaretlerle hayatımızın hassas tarafında yaşadığımız şeyi daha iyi anlayacağız.Neptün Retro döneminde gücünü kaybedecek ve diğer gezegenlerle teması onun karanlık tarafta sakladıklarını gün yüzüne çıkaracak. Sis dağılacak, pembe gözlükler çıkacak ve bazıları, belki biraz sarsıcı farkındalıkla birinin gerçek yüzünü fark edecek.

Neptün retrosu burç yorumları:

Koç burç yorumları: Neptün retrosu sizi genel anlamıyla, bilinçaltımızın ve gizemli veya açık, gizlenmiş her konuda öncelikle sorgulayacak gibi görünmekte. Israrla bırakamadığınız konular, kendi kendinizi tutsak ettiğiniz alanlar ve artık çok geride kalmış travma başlıklarında da tekrar yüzleşmeler yaşamanız olası. O nedenle korkularınızla, iç dünyanızla ne kadar barışık olup olmadığınızı Neptün bu retro sürecinde size yansılayabilir.

Boğa burç yorumları: Yaşayacağınız bu Neptün retrosunda, zorunluluklardan kurtulduğunuz, kendinizi daha şanslı hissettiğiniz ve en önemlisi yaşamdan ne istediğinizi tanımladığınız alanınızda gerçekleşecek. Ayrıca, tüm kâr amacı gütmeyen kuruluşları, farklı grupları, kulüpleri, toplulukları ve aynı zamanda dernekleri ve tanıdıklarınızı temsil eden başlıklarda da Neptün kendinizi ne kadar doğru tanımladığınızı gösterecek gibi duruyor.

İkizler burç yorumları: Neptün retrosu, sizi bu yıl gerilediği süreçte; statü, toplumun bizi nasıl algıladığı, Üstlerimiz, patronlarımız, patronlarla ilişkilerimiz, iş yapış şeklimiz, başarı, herkesin gözü önünde olma, yükselme çabası, yaşam hedefleri, anne ve anneyle ilgili konular, mesleğimiz, kariyer alanlarımız, şan şöhretimiz gibi konular hakkında Neptün kendinizi ne kadar doğru tanımladığınızı gösterecek gibi duruyor.

Yengeç burç yorumları: Neptün retrosu, sizi bu yıl gerilediği süreçte ; liseden sonra ki eğitim, yurt dışı ile ilgili konular, yabancılar, yabancı diller, medya, satış-pazarlama işleri, öğretim görevlileri, uzak akrabalar, felsefe, din, inanlar, hayatı sorgulama anlamlandırma ilgili konular, uzun mesafeli yolculuklar, rüyalar, sıra dışı farklı değişik konular, astroloji, sosyal bilinç, topluma nasıl ayak uydurduğumuz, akademik hayatımız gibi konular hakkında Neptün kendinizi ne kadar doğru tanımladığınızı gösterecek gibi duruyor.

Aslan burç yorumları: Neptün retrosu, sizi bu yıl gerilediği süreçte ; finansal krizler, ölümler ve yeniden doğuş konuları. Sizin ödemek zorunda olduğunuz veya size ödenmek zorunda olan nafaka vergi iadesi gibi konular, ayrıca eş, sevgili, hayatınızdaki kişilerin parasal durumu, korkular, paylaşımlı kazançlar, borçlar, vergiler gibi konular hakkında Neptün kendinizi ne kadar doğru tanımladığınızı gösterecek gibi duruyor.

Başak burç yorumları: Neptün retrosu, sizi bu yıl gerilediği süreçte ; size düşman kişiler, mahkemeler, birden fazla kişi ile yürütülen faaliyetler (ortaklıklar) yazılı yahut sözlü birliktelikler ve en önemlisi evlilik hayatının yanında vekalet verdiğiniz insanlar, avukatınız gibi konular hakkında Neptün kendinizi ne kadar doğru tanımladığınızı gösterecek gibi duruyor.

Terazi burç yorumları: Neptün retrosu, sizi bu yıl gerilediği süreçte ; İş ve iş arkadaşları, gündelik hayatın koşturmaları, çalışma metotları, sağlık, hastalıklar, temizlik, hijyen konuları ve evcil hayvanlar, hizmet verdiğiniz alanlar, yanınızda çalıştırdığınız insanlar, hastalıklar gibi konular hakkında Neptün kendinizi ne kadar doğru tanımladığınızı gösterecek gibi duruyor.

Akrep burç yorumları: Neptün retrosu, sizi bu yıl gerilediği süreçte ; aşk hayatınız başta olmak üzere, tutkular, eğlence yaşamınız, borsa, kumar, piyango gibi şans ve risk taşıyan işler, sanat, çocuk, hamilelik, yaratıcılık gerektiren alanlar ve iradenizin sınandığı konular, çocuklar, romantik ilişkiler, moda gibi konular hakkında Neptün kendinizi ne kadar doğru tanımladığınızı gösterecek gibi duruyor.

Yay burç yorumları: Neptün retrosu, sizi bu yıl gerilediği süreçte ; yaşam tarzınız, baba, kişisel bağlılıklar, alışkanlıklar, ev ve aile içi durumlar. Ve özellikle duygularınızın korunması, kökleriniz hakkında olabilecek gelişmeler, çok yakınızdaki insanlar, taşınmaz mallarınız, eviniz, maddi manevi miraslar konular hakkında Neptün kendinizi ne kadar doğru tanımladığınızı gösterecek gibi duruyor.

Oğlak burç yorumları: Neptün retrosu, sizi bu yıl gerilediği süreçte ; zeka, iletişim, haberleşme gibi konular. Problemlere yaklaşımınız ve kısaca sahip olunan bilgiyi nasıl değerlendirdiğinizle ilgili durumlar. Yakın çevreniz, kardeşler, arkadaşlarınız hakkında olan durumlar. Kardeş ilişkileri, yakın çevre ile olan iletişim, arkadaşlık ilişkileri, kısa yolculuklar, liseye kadar olan eğitim, uzun vadeli olmayan plan ve projeler, yayıncılık, pazarlama, halkla ilişkiler konular hakkında Neptün kendinizi ne kadar doğru tanımladığınızı gösterecek gibi duruyor.

Kova burç yorumları: Neptün retrosu, sizi bu yıl gerilediği süreçte ; kazançlarınız, paralarınız, maddi varlıklarınız, para akışınız, güvenlik duygunuz, özgüveniniz, bunun yanında taşınabilir maddi değerleriniz, kısaca maddi bütün varlığınız konular hakkında Neptün kendinizi ne kadar doğru tanımladığınızı gösterecek gibi duruyor.

Balık burç yorumları: Neptün retrosu, sizi bu yıl gerilediği süreçte ; kişiliğiniz ve özellikle irade gücünüz, arzularınız ve bireyselliğiniz başta olmak üzere, egonuz ve yapılandırdığınız dünyanız, görünen kişisel tercihleriniz ve sizi siz yapan bütün fiziksel ve psikolojik değerleriniz, sosyal anlamda sizi var eden ve hayatta konumlandığınız yeri ve tepkilerinizi içeren konular hakkında Neptün kendinizi ne kadar doğru tanımladığınızı gösterecek gibi duruyor.


Venüs retrosu

astroloji venüs

(23 Temmuz – 4 Eylül 2023)

Venüs retrosu 4 Eylül’de tam olarak 12 derece Aslan’da sona erdiğinde, bu dönemde deneyimledikleriniz çok daha anlamlı olmaya başlayacak. Değerlerinizin artık durumunuzla uyuşmadığını fark ederseniz, Venüs gerilemesinin sizi özgür bıraktığını düşünebilirsiniz.

Muhtemelen bu retro süreci öz saygınızdaki bazı yaralara ışık tutacak, sizi kendinizi affetmeye, utancı bırakmaya ve tüm kusurlarınızla kendinizi sevme cesaretini bulmaya itecek. Bu gerileme, kendinizi gerçekten ifade etmekten alıkoyan travmaları da gündeme getirebilir. Bu süreçte geçmiş travmalarla yüzleşebilir ve kendinizi nasıl daha derinden seveceğinizi öğrenebilirsiniz. 

Venüs retrosu burç yorumları:

En çok etkilenecek 4 burcun yorumları:

Boğa burcu: Tüm hayatınızın geriye gittiğini hissediyorsanız, bunda şaşılacak bir şey yok. Bununla birlikte, bu gerileme, eviniz ve ailenizden oluşan dördüncü evinizde devam eden çözülmemiş çatışmalara ışık tutuyor, sizi sevgi, dürüstlük ve kişisel hayatınızda talepkar bir şekilde ilişki kurarak aidiyet duygunuzu güçlendirmeye itiyor.

Aslan burcu: Bu retro, kafanızı bulandıran ve başkalarıyla sağlıklı ve anlamlı bir şekilde bağlantı kurma yeteneğinizi engelleyen bazı özgüven sorunlarını çözmeniz için sizi teşvik edecek. Muhtemelen, bu özgüven sorunları, hayatınızın diğer her alanında deneyimlediğiniz pek çok sorunun merkezinde yer alıyor.

Akrep burcu: Son zamanlarda kariyeriniz hakkında kötü mü hissediyorsunuz? Muhtemelen, doğru yolda olup olmadığınızı sorguluyorsunuz. Venüs gerilemesi, kariyer hedefleriniz, profesyonel konumunuz ve imajınızı yeniden yönlendirecek. Bu gerileme size aradığınız soruların cevaplarını verebilir.

Kova burcu: Bu retro, ilişki sorunlarına ışık tutması ve eski çatışmaları yeniden canlandırmasıyla ünlüdür. Venüs ortaklar, müttefikler, düşmanlar ve eşlerle ilgili yedinci evinizde geri hareket ederken, hayatınızdaki insanlarla tartışmaya meyilli olacaksınız. Bir özür ve teşekkür yağmuru alabilirsiniz. Fakat, birinin size karşı kırgınlık beslediğini de öğrenebilirsiniz.


Merkür retrosu

merkür retro astroloji

(23 Ağustos – 14 Eylül 2023)

Merkür Başak burcunda 10 gün boyunca geri hareket edecek. İletişim ve sosyal bağlantıların yöneticisi Merkür, üç ay içinde tekrar geri hareket edecek. Belki de hayatta hoş olmayan sürprizler ortaya çıkmaya başlayacak; işlemlerin ve müzakerelerin kesintiye uğraması, belgelemedeki zorluklar, düşünceleri ifade etmede sorunlar. Bu dönem, günlük sistemlerinizi gözden geçirmek ve önemli verilerinizi korumak için iyi bir zaman. Keskin ve ani kararlar vermenin olumsuz etkileri olabilir. Bu nedenle acele etmemekte ve her şeyi kitabına uygun yapmakta fayda var.


Merkür retrosu burç yorumları:

Koç burcu: Günlük yaşamınız içinde, alışkanlıklarınız içinde hatalı, eksik, zayıf noktaları gösterecektir retro size. Var olan haliyle sorun yaratan, düzenlemeniz gereken, düzene koymamız gereken şeyleri gösterecektir. Yaşamınızı, beslenme düzeninizi, uyku düzeninizi, işinizi, rutinlerinizi, günlerinizi düzene koyacağınız bir dönem. Özellikle enerjinizi düzgün bir şekilde dengeleyemeyebilirsiniz. Yüzde yüzünüzü vererek konsantre olamıyorsunuz ve işler yolunda gitmiyor gibi hissediyorsanız içinize dönmeyi deneyin.

Boğa burcu: Sizin ve çocuklarınızın günlük yaşam düzeni değişebilir. Sanata, spora, hobilerinize, ilgi alanlarınıza yeniden dönebilirsiniz. Bir süredir yapmadığınız şeyleri yeniden yapmaya başlayabilirsiniz, yeniden katabilirsiniz hayatınıza. Hayattan keyif aldığınız tüm konularda biraz sorumluluk almanızı gerektirecek bir süreç olduğu için bazılarınıza sıkıcı gelebilir. Yakın arkadaşlarınız, flörtler ve kardeşleriniz ile ilgili ilişkilerinize özen gösterin.

İkizler burcu: Aile içi iletişimlerde ara ara tatsızlıkların olabileceği bir gerileme süreci. Ev içinde ortak kullanım alanlarınızla ilgili konularda uzlaşmak zor olabilir. Farklılıklar daha büyük görünebilir gözünüze. Uyum sorunları yaşanabilir. Özellikle yetiştirilme tarzınız ve ev yaşamınız söz konusu olduğunda bu gerileme sizi, köklerinizle olan ilişkinizi yeniden düşünmeye zorlayabilir. Bu süreçte onlardan miras aldığınız bazı kötü alışkanlıkların farkına varırken, bunları dönüştürmenin tam zamanı.

Yengeç burcu: Kardeşlerinizin iş yaşamında günlük hayatını bir süre için değiştirecek yeni şeyler olabilir. Geçici olarak düzeni değişebilir kardeşinizin. Ona yardımcı olmanız gereken şeyler olabilir. Onun düzeni değiştiği için sizin yapmanız, sizin üstlenmeniz gereken şeyler olabilir. Özellikle iş arkadaşlarınızla ve iş yerinizde müşterilerinize iletişiminizde dikkatli, kontrollü ve hoşgörülü bir tutumda olmanızda fayda var.

Aslan burcu: Merkür para evinizde geriliyor. Aciliyeti olmayan alışverişleri bekletin. Retroda aldığınız bir şeyden memnun olmayabilirsiniz ya da aldığınız şeyin daha iyi bir alternatifini bulabilirsiniz sonradan. Bilmediğiniz yerlerden alışveriş yapmamanız da iyi olur. Harcamalarda aşırıya kaçmamak, parasal konularda temkinli olmak bu retroda daha önemli hale geliyor. Tam paraya sıkıştığınız an parasız kalabilirsiniz.

Başak burcu: Yeni hiçbir atılımda bulunmamanız, önemli sayılabilecek girişimlerden kaçınmanız, sıfırdan hiçbir şey başlatmamanız, aniden gelen fikirlerle harekete geçmemeniz, hiçbir konuda acele etmemeniz, beklemeniz bu retro döneminde faydanıza olur. Bu 10 günlük süreç sizin için eksiklikleri, yarım kalan işleri tamamlama dönemi.

Terazi burcu: Yaptığınız işlerde geriye dönüp bakmanıza vesile olacak, eksik bıraktığımız noktaları fark etmenizi sağlayacak deneyimler gelebilir bu dönemde. Ay sonuna kadar bazı pürüzlü durumlar olabilir. Eksik kalmış noktalardan sorunlar doğabilir. O şeyler aracılığıyla çalışmalarınız içinde bazı şeyleri iyileştirme, geliştirme fırsatı bulabilirsiniz.

Akrep burcu: Sosyal hayatınızda, özellikle iş ortamından arkadaşlarınızla ufak tefek anlaşmazlıkların olabileceği bir dönem. Hakkında olumlu ya da olumsuz varsayımlarda bulunduğunuz kişileri daha doğru biçimde tanıyabilirsiniz bu retroda. Deneyimler vesile ile düşünceleriniz olumlu ya da olumsuz yönde değişebilir. Sosyal medyadaki güvenlik ayarlarınızı iki kez kontrol edin ve riskli bir mesajı göndermeden önce iki kez düşünün!

Yay burcu: İş yaşamınız, kariyerinizi ilgilendiren şeyler, işinizde sorumluluk ve yetki alanlarınız, yöneticileriniz, yöneticilerinizin talepleri, ayrıca resmi konular, yönetmelikler gereği yapılması gerekenler, evrak/başvuru/kayıt, vb işlemler gündeminide olacak. İşinizde sorumluluklar artabilir. Geçmişten gelen konularla meşgul olmanız gerekebilir. Geçmişe dönük inceleme yapmanız gereken çalışmalar, raporlar, kayıtlar olabilir. Başvuru yaptığınız bir resmi konunun sonucu gelebilir.

Oğlak burcu: İşinizde yurt dışı ile irtibatınız varsa, şehirler arası faaliyetleriniz varsa, geçmişten bağlantılar canlanabilir yeniden. Daha önce iş yaptığınız birileri ile tekrar çalışabilirsiniz. Eğitimini aldığınız bir konuda geriye dönüp bakabileceğiniz, detaylarla meşgul olabileceğiniz, eksikleri tamamlayabileceğiniz, düzenleyeceğiniz şeyler olabilir.

Kova burcu: Yapılması gereken ödemeler biraz uğraştırabilir sizi bu retroda. Biraz yorabilir. Beklediğiniz paraların gelişinde, alacaklarınızda gecikmeler olabilir. Bu sebeple ödemeler beklemede kalabilir. Gelir gider dengeniz şaşabilir. O yüzden retroya borç oluşturmadan, kredi kartı, vb borçları büyütmeden, tasarruf yaparak girmenizde fayda var.

Balık burcu: Eşinizin günlük yaşam düzeni değişebilir. Çeşitli nedenlerle işe ara verebilir. Küçük bir istirahati olabilir. Sizin için de geçerli bu olasılık. Rutinlerinize, düzenli olarak yaptığınız şeylere bir süre için ara verebilirsiniz. Bir mola ihtiyacı olabilir. İş hayatınızda daha önce çalıştığınız, müşterisi olduğunuz ya da müşteriniz olan kişilerle yeniden irtibatların da olabileceği bir retro zamanı.


Uranüs retrosu

uranüs retro

(29 Ağustos 2023 – 1 Ocak 2024)

Ağustos ayının sonundan Yeni Yıla kadar Uranüs geri harekette olacak. Gezegenin olumsuz etkisi, Boğa burcunun dünya burcunun takımyıldızındaki konumunu yumuşatacak. Sonunda özgürlüğü hissetme ve her şeyi ciddiye alma arzusu özellikle dikkat çekici olacaktır.

Uranüs retrosu burç yorumları:

Koç burç yorumları: Parasal konularda kazanmak ve kaybetmek arasındaki dengeyi bulmalı, kendinizle ve çabalarınızla barışmalısınız. Hatalı ya da eksik olduğunuzu gördüğünüz alanlarda olaylara karşı tepki vermek yerine bunları nasıl iyileştirilebileceğinize odaklanmalısınız.

Boğa burç yorumları: Değişmeyi ve dönüşmeyi deneyimlediğiniz zamanların zor geçmesi sizi yormuş olabilir. Buna alışmayı, bunu öğrenmeyi sürdürdüğünüzde kazanabilirsiniz. Retro sürecinde de bu sürdürülebilirliği daha iyi hale getirecek fırsatlar edinebilirsiniz.

İkizler burç yorumları: Kendinizi daha fazla ihmal etmemeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Dışa dönüklüğünüz kadar içe dönüklüğünüzün de sizin için önemli olduğunu hatırlamalısınız. Geçmişte yaşadıklarınız, sizde şok ya da travma oluşturan konular ve insanlar, hem gündelik hayatınızı hem de iç dünyanızdaki düzeni alt üst eden gelişmelerden dersler çıkarmalısınız.

Yengeç burç yorumları: Sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızla ilgili her şeyi en baştan düşünmeniz gerekebilir. Neyi devam ettirip neyi sonlandıracağınızı net bir şekilde görebilirsiniz. Aynı hatada ısrarcı olmamak, yeni deneyimlere açık olmak için bazı eski alışkanlıklarınızı ve düşüncelerinizi terk etmelisiniz.

Aslan burç yorumları: Kariyerinizi belirleyecek kararlarınız ve yaptığınız çalışmaların bir özetini karşınıza getirebilir. Bu özetle beraber, hangi alanlarda başarılı ya başarısız olduğunuzu anlayabilir ve buna göre yeni bir aksiyon planı hazırlayabilirsiniz. Beklentilerinizin dışında gelişen her şeyin beraberinde sizi de geliştirdiğini fark etmelisiniz. Bu da seçimlerinizi, çizeceğiniz yolu ve tutumlarınızı etkileyecektir.

Başak burç yorumları: Eskide bıraktığınızı düşündüğünüz bazı konuları yeniden önünüze getirebilir. Bu bir ceza ya da zaman kaybı şeklinde değerlendirmek yerine sizin için ikinci bir şans olarak düşünebilirsiniz. Bakış açınızı değiştirmelisiniz. Bununla ilgili verdiğiniz mücadelede kazandığınız ve kaybettiğiniz tecrübelerinizden yola çıkmanızda fayda var.

Terazi burç yorumları: Hayatın saklanarak yaşanacağına dair yanlış bilgilerinizi doğrularıyla değiştirmelisiniz. Kendinizle karşı karşıya gelmemek için bunu yapmak zorunda olduğunuzu unutmayın. Bugün elde ettiklerinizi yarın da bulabilmek için bazı riskleri almalısınız. Yeteneklerinize, çevrenize ve aile desteklerinize güvenerek bir şeyler yapmalısınız.

Akrep burç yorumları: Sizi artık mutlu etmeyen ve ortak bir paydada buluşamadığınız her ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Devam edip etmemekle ilgili nihai kararı yaşadıklarınızın sonuca ve bu sonuca uygun hareketlere bakarak verebilirsiniz.

Yay burç yorumları: Hayatınızın akışı ve işinizin, sağlığınızın bundan ne derece etkilendiği konularına ağırlık verebilirsiniz. Bazı noktalarda ihmalkar ya da inatçı davranmış olabilirsiniz. Bunu sürdürmek yerine durdurmak ve değiştirmek önceliğiniz haline gelmelidir. Çalışma düzeninizle ilgili sorunların çözülmesini ve buna göre hareket etmeyi beklemek yerine kendi düzeninizi kuran olmalısınız.

Oğlak burç yorumları: Hissettiklerinizi yansıtmak ve paylaşmakla ilgili sorunlarınız doğabilir. Bu da kendinizi yorgun ve stresli hissetmenize neden olabilir. Her şeyin çözümü olduğundan önce her şeyin geçici olduğu gerçeğini kabul etmelisiniz. Üzerinizdeki kuralcılığı ve kendi kendinize kurduğunuz baskıyı nasıl kırabilirsiniz?

Kova burç yorumları: Maddi ve manevi rahatlığınızı önemseyebilir, buna gölge düşürecek ya da düşüren durumlara karşı önlemler alabilirsiniz. Fiziksel düzenlemeler yapmak isterken evinizin konumuna ve imkanlarınıza göre hareket etmelisiniz. Tam olarak ihtiyacınız olanı elde edemediğiniz noktada taşınma ve yer değişikliği işine sıcak bakmalısınız. Bu konu eğer askıdaysa artık gündeme getirerek netleştirmeniz faydalı olabilir.

Balık burç yorumları: Düşünmenin ötesine geçerek hayatın içine karışmak gerekebilir. Bunu yaptığınız ve yapmadığınız zamanların neticelerini görebileceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Merakınızı ve öğrenme motivasyonunuzu korumalısınız. Bu size her zaman gördüklerinizden daha fazlasını gösterebilir.


Mavi Ay

Mavi Ay dolunay

(31 Ağustos 2023 Balık Dolunayı)

Her ay bir kez yaşadığımız dolunayın, bir ay içinde ikinci kez yaşanmasına ‘Mavi Ay’ deniyor. Bu yüzden 31 Ağustos’ta gerçekleşecek bu Dolunay da Mavi Ay oluyor. Bu Dolunay yüklerimizi bırakmak ve hayallerimizi kucaklamak için son bir şans sunuyor bizlere. Bunu almak için hazır mısınız? Ruhunuza, kalbinize bakmanın ve sezginizin size söylemeye çalıştığı mesajlarla gerçekten bağlantı kurmanıza izin vermenin zamanı.

Mavi Ay burç yorumları:

Koç burç yorumları: Bu dolunay ile beraber önemli aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Dostu düşmanı ayırt etmek, gözünüzdeki perdeyi kaldırmak ve aldanmalarla yüzleşmek gibi gündemleriniz olabilir. Ancak burada sırtınızdaki bıçaklar kadar insanların o bıçağı saplayacağı yakınlıkta durduğunuz için sizin de sorumlu olduğunuzu bilmelisiniz.

Boğa burç yorumları: Sosyal çevrelerde seçici olmayı, değer verip değer bulacağınız insanlarla bir araya gelmeyi tercih edebilirsiniz. Tabiri caizse, dost kazığı yediğiniz günlerin ardından artık afiyette olmanız için önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bugüne dek edindiğiniz tecrübeler size başka bir duruş kazandırabilir.

İkizler burç yorumları: Kariyerinizle ilgili sancılı dönemlerin sonu gelebilir. Kendinize nasıl bir yol çizmek istediğinize daha iyi odaklanabilir, fayda zarar analizlerinizi yapabilir ve buna göre sorumluluklarınızı şekillendirebilirsiniz. Daha gerçekçi olmanız ve daha gerçekçi bakmanız gereken bir süreçtesiniz.

Yengeç burç yorumları: Hayatınıza yatırım yapmakla ilgili konular ağırlığını koyabilir. Eğitimlerinizi tamamlamak, çalışmalarınızı sonuçlandırmak ve buna göre yol haritası belirlemekle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi çaresiz, yönsüz ya da başarısız bulduğunuz noktalarda kabullenişe geçmemelisiniz.

Aslan burç yorumları: Ödemeleriniz ve borçlanmalarınızla ilgili bazı sonuçlanmalar alabilirsiniz. Güvendiğiniz kişiler dışında herhangi biriyle aranızda para ile ilgili bir diyalog geçmemesine dikkat etmelisiniz. Bunun neden önemli olduğunu anlamak adına olumsuz ve yanıltıcı tecrübelere açık olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Ancak duygularınızı, hislerinizi dizginlemeyi başarırsanız sınır ihlalini de önleyebileceksiniz.

Başak burç yorumları: Bu dolunay size insan ilişkileriyle ilgili tecrübelerinizi sorgulatabilir. Kaçındığınız ya da konduramadığınız her şeyin gün yüzüne çıkışı ile artık nerede durmanız, nasıl bir sınır belirlemeniz gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Çevrenizdeki bazı insanların sizi hayal kırıklığına uğratacak geri dönüşlerini alabilir, beklemediğiniz kişilerden gelen tepkilerle davranışlarınızda iyileştirmeye gidebilirsiniz.

Terazi burç yorumları: Hem iş hayatınızı hemde gündelik durumunuzu iyileştirecek gelişmelere tanık olabilirsiniz. İş görüşmeleri yapmak, ne istediğinden emin olmak, hayatınıza çeki düzen vermekle ilgili soru işaretleriniz cevap bulabilir. Yaşantınızdaki belirsizliklerin sonlanmasıyla beraber adım atmanız da kolaylaşacaktır.

Akrep burç yorumları: Duygusal konularda daha faza yanılgı ve aldanmayla karşılaşmamak için kararlar alabilirsiniz. Hayatınızda bir döngüyü bitirip yenisini açmak isteyebilirsiniz. Bunun için eski döngülere ve hikayelere dair her şeyle vedalaşmalısınız.

Yay burç yorumları: Ev düzeninizle ilgili konulara ağırlık verebilirsiniz. İhtiyaçlarınızın ne olduğunu bilerek hareket etmenin önemini fark edebilirsiniz. Bu da size seçim kolaylığı getirecektir. Alım satım ve imzalı işler söz konusu olduğunda anlaşmayı iyi okumaya, kendinizi garantiye almaya dikkat etmelisiniz.

Oğlak burç yorumları: Bu dolunay size yetilerinizi işe dönüştürmek ve artık kazanım elde etmek konusunda destek verebilir. Yanılmış, yanlışı fark edememiş ya da doğruyu görmek istememiş olabilirsiniz. Bunun tek seferlik ya da kısa süreli bir durum halinde kalması için tam tersi yönde gitmelisiniz.

Kova burç yorumları: Bu dolunay ekonomik dengelerinizi yeniden düzenleyebilir. Hem zararlı ve sonuca bağlanmayan işleri bitirmek hem de bunların yerine daha gerçek ve iyi bir iş imkanı oluşturmak adına iyi bir dönemdesiniz. Parasal konularda ve güven hususunda bir açıklık oluşmaması için dikkatli, gözü açık ve ne istediğinizden emin olmalısınız.


Balık burç yorumları: Hayatınızın bütün alanlarında yeniliklere gidebilirsiniz. Her şeyin netlik kazanması, soru işaretlerinin kaybolması ve gerçeklerin konuşulması üzerinizdeki yükü hafifletecektir. Hem fiziksel değişiklikler yapmak hem de hayatınızı sadeleştirmek adına bir adım atabilirsiniz. Sizin için fazla olan her şeyden vazgeçme eşiğinde olduğunuzu hissedebilirsiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramGoogle Haberler 


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.