Promocodius Verilerine Göre Müşteriler Oyuncak ve Hobi Ürünleri İçin Promosyon Kodu Arıyor

Online alışverişin giderek daha popüler hale geldiği günümüzde, tüketiciler sürekli olarak en iyi fırsatları ve indirimleri bulmanın yollarını arıyor. Bunlardan biri olan promosyon kodları, özellikle belirli mağazalar için geçerli olduğu için müşterilerin markayla olan bağını da güçlendiriyor.

Promocodius promosyon kodu

Bu nedenle hobi ürünleri ve oyuncak satan markaların satışlarını artırmak amacıyla kullandığı araçlardan biri haline geliyor. Tüketiciler tarafında ise bütçeden tasarruf etmek ve ihtiyaç duyulan ürünlere daha avantajlı fiyatlarla ulaşmak, promosyon kodu kullanma nedenleri arasında.

Yılın Her Dönemi Hobi Ürünlerine İlgi Büyük

Oyun hamurları, sihirli küpler, pelüş oyuncaklar, kırtasiye setleri gibi çocuklara uygun ürünlerin yanı sıra yetişkinlere uygun hobi malzemelerine de büyük ilgi bulunuyor. Bunlar arasında çizim setlerinden dronelara, maket oyuncaklardan takı tasarım setlerine ve müzik aletlerine kadar binlerce ürün mevcut. Ek olarak; koleksiyon yapanlar da hobi ürünlerini sıklıkla talep ediyor.

Promocodius’un, promosyon kodlarının Türkiye pazarında kullanım oranını ve tüketici alışkanlıklarını analiz eden Proje Yöneticisi Iryna, “Oyuncaklar ve hobi ürünleri, Türkiye’de çevrim içi alışveriş yapanlar tarafından en çok talep edilen ürünler arasında bulunuyor. Özellikle okul dönemlerinde kırtasiye ürünleri ve oyuncaklar için promosyon kodlarına olan talepte artış görüyoruz. Tüketiciler, çocuklarının yanı sıra kendileri için de hobi ürünleri alırken indirim fırsatlarından yararlanmak istiyor.” promocodius.com da buna uygun olarak tüketicilere en uygun teklifleri sunuyor.

promosyon kodu

Promosyon Kodları Oyuncak ve Hobi Ürünü Satan Markalarda Dönüşüm Oranını Nasıl Etkiliyor?

Promosyon kodları, bir müşterinin alışveriş yapmasını sağlayabildiği için markalar tarafından dönüşüm oranını artırmak için kullanılıyor. Promocodius istatistikleri, promosyon kodlarının ve indirim kuponlarının müşterileri markalara bağlayan itici bir güç olduğunu ortaya koyuyor. Tüketicilerin %93’ü özel promosyonları sadakat programlarına kaydolmak için etkili bir neden olarak görüyor.

Türkiye’de çok tercih edilen e-ticaret sitelerinden Aliexpress de sık sık promosyon kodları sunarak müşterileri alışveriş yapmaya teşvik ediyor. Aliexpress promosyon kodu, özellikle hobi ürünleri ve oyuncak satın almak isteyenler için seçili ürünlerde %90’a varan indirim fırsatları sunuyor. Markalar da bu fırsatlardan yararlanarak yeni tüketiciler kazanmanın yanı sıra eski müşterilerinin alışverişe devam etmesini sağlıyor.

Promocodius, binlerce tanınmış ve önde gelen perakendeci için güncel kuponlar, fırsatlar ve indirimler sunan çevrimiçi bir platformdur. 2016 yılında kurulmuştur. Ukrayna, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Slovakya, Romanya, İsveç, Danimarka, Finlandiya, Norveç, İspanya, Meksika, Amerika Birleşik Devletleri ve Türkiye’de faaliyet göstermektedir.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.