Astroloji: 23 Eylül Güneş Terazi burcunda burç yorumları

Astroloji: 23 Eylül Güneş Terazi burcunda burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 23 Eylül – 23 Ekim Güneş Terazi transiti burç yorumları.

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.


koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Ailevi konularınız ve ilişkiler ön plana çıkabilir. 23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasında ilişkinizdeki ve evliliğinizdeki sorunları çözebilirsiniz. Partnerinizle olan sorunlarınızı karşılıklı konuşarak halledebileceğinizi göreceksiniz. Bundan sonra aranızdaki bağ daha da güçlenecektir. Aşk hayatınızda şansınız açılıyor. Hoşlandığınız kişiden güzel haberler alabilirsiniz.

Çocuklarınızla ilgili beklentilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir hobiye başlamak için harekete geçebilirsiniz. İkili ve romantik ilişkilere kapınızı açın. İşyerinde ve dışarıda birlikte olmaktan mutluluk duyacağınız insanlar hayatınıza akın edecek. Özellikle ikili ilişkiler söz konusu olduğunda emeklerinizin karşılığını bulabilir, yanlışlarınızdan sıyrılabilir ve kendinizi bu anlamda yeni gündemlere taşıyabilirsiniz.

İhtiyaç duyduğunuz her konuda size birilerinin destek olabileceğini görmek bazı korkularınızı yeniden uyandırsa da akıllıca hareket etmek sizi zarara uğratmayacaktır. Bunun için de, ilişkilerinizi nasıl geliştirdiğinize ve karşılıklı olarak ne kadar iyi hissettiğinize odaklanabilirsiniz. Evlilik, ilişkinizdeki yeri ve dengeyi netleştirmek gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Güvenebilmek ve sevebilmek yetinizi geliştirebilirsiniz.

Kendiniz için bir şeyler istemek ve seçmek, hayatınıza dahil olacak insanları bulmakla ilgili tüm tereddütlerinizi yok edecektir. Beklentilerinizi veya çalışmalarınızı belirgin hale getirmek noktasında soru işaretlerinizi siliyorsunuz. Ortaklarınız, hayatınızdaki insanlar hatta sorun yaşadığınız kişiler konusunda bile hangi kriterleri göz önünde bulundurmanız gerektiğine ikna olabilirsiniz. İyi niyetinizin ve çabanızın suiistimal edilmediğini görmek isteğiniz, önemli konuşmaların önünü açabilir.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Eğitim hayatınızla ilgili konular gündemde olabilir. Kardeşlerinizle aranızda gerginlikler yaşanabilir. 23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasında çalışma ortamınızdaki gücünüz gittikçe artabilir. Terfi alıp yönetici pozisyonu gibi görevlere atanabilirsiniz. Huzurlu ve sakin bir yaşamı tercih ediyorsunuz. Evinizde daha fazla vakit geçirmeyi düşünebilirsiniz. Ailenizle ilgili olan sorunlarda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kendinize ve işinize göstereceğiniz özen artış gösterebilir. Hareketli ve uzun listelerle günlerinizi geçirebilirsiniz. Ilımlı tavırlarınız ve iş bitiriciliğiniz dikkatlerden kaçmayabilir. Bunun çalışma koşullarınızın ve haklarınızın iyileştirilmesi gibi sonuçları olabilir. Ancak aynı zamanda gereğinden fazla iş yükü almadığınıza, başkalarına ait sorumlulukları yüklenmediğinize emin olmalısınız. Anlaşmazlık yaşamamak ve dengeleri koruyabilmek adına kendinize bu tarz misyonlar edinmeye açık olabilirsiniz.

Sağlığınız ve fiziksel görüntünüz konusunda değişikliklere gidebilir, daha iyi bir beslenme planı yapabilir, estetik ve kişisel bakım işlerine ağırlık verebilirsiniz. Hem fiziksel olarak hem de tutumlarınızla dikkat çekecek olmak özellikle iş ortamınızda veya günlük rutinlerinizi devam ettirdiğiniz alanlarda duygusal etkileşimleri beraberinde getirebilir.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Maddi gelirinize odaklanabilirsiniz. Gelirinizi düzeltmek için maddi riskler altına girmemelisiniz. 23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasında aşk hayatınızda başlayan hareketlenme yerini kalıcı bir ilişkiye bırakabilir. Partnerinize gittikçe güçlenen bir sevgiyle bağlanabilirsiniz. Şansınızın açık olduğu bir dönemdesiniz.

Sosyal yönünüz daha çok ortaya çıkıyor. Yakınlarınızla beraber davetlere gidebilirsiniz. Sizi çağırdıkları yere mutlaka gidin yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da başarılar elde edebilirsiniz. Sohbetler, toplantılar ve eğitimlerin içinde yer almaktan keyif alacağınız bir dönem olacak.

Eğlence merakınız ve hayatı keyifli hale getirme isteğiniz konusunda destekler bulabilirsiniz. Çalışma hayatınızdan ve aile sorumluluklarınızdan arta kalan zamanları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek veya yeni uğraşlar bulmak, tatil planlarını gözden geçirmek, sosyal etkinlikler düzenlemek veya bunların bir parçası olmak üzerinizdeki stresi ve baskıyı ortadan kaldırabilir.

Zihninizi ve gündeminizi rahatlatmak becerilerinize ve duygularınıza daha iyi hakim olmanızı sağlayabilir. Bu da, hayal gücü gerektiren işlerin üstesinden gelmenizi kolaylaştıracak ve size yeni imkanlar tanıyacaktır. Bir şeyler üretmek ve bunların göze, kulağa hitap etmesini istiyorsanız bu dönemi çok iyi değerlendirmelisiniz. Aşk hayatınızla ilgili hayal kırıklıklarınızı ortadan kaldıracak, var olan ilişkinizi güçlendirecek gelişmeler söz konusu olabilir.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Her konuda sabırlı olursanız her şey yoluna girecektir. 23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasında evinizde ve ailenizde sevineceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Yeni bir ev için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Finansal konularınıza odaklanıyorsunuz. Beklediğinizden de güzel maddi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kazancınızda artışlar olabilir. Yeni müşteriler, yeni teklifler için zamanınızı ofiste değil, dışarıda geçirin. Hareketli olmak, masa başında oturmaktan daha bereketli olacaktır.

Dış dünyayla olan bağlantınız, sosyal hareketliliğiniz, gezileriniz, dışarıda geçirdiğiniz zamanlar biraz azalabilir bu dönem. Daha ziyade evde olmayı tercih edebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Odaları düzenleyebilir, temizlikler yapabilirsiniz. Kış için konserveler, turşular yapabilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz, birlikte yaptığınız şeyler artabilir.

Geçmişten tanıdıklarınızı sohbetlerde daha çok anarsınız bu dönem. Yeniden iletişime geçtiğiniz kişiler de olabilir. Ev değiştirme, yer değiştirme planı olanlar bu süreçten yararlansınlar. Ev almak, satmak veya bir ev tutmak yönünde gelişmeler olacaktır pek çok yükselen yengeç için. Ama tabii spesifik etkiler, doğum haritanız ile şekilleniyor. Herkesin bu yönde bir planı yok tabii ki.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Mükemmel bir geri dönüş yapıyorsunuz, aşksa aşk şansa şans sizleri buluyor. Çekici olacağınız bir zamanda olacaksınız. Gözler üzerinizde olabilir. Kendinizle ilgili değişimler yapabilirsiniz. Eğitiminizle ilgili bir başarı elde edebilirsiniz. Çalıştığınız sektörde yavaş yavaş adınızı duyurabilirsiniz. Kendi gücünüzü ortaya çıkartacağınız bir dönemde olacaksınız.

Parasal konularda yeni fırsatlar karşınıza çıkacak. Kendinize bir konuda yatırım yaparak deneyimlerinizi ve becerilerinizi artırabilirsiniz. Veya yeni bir kazanç kapısı olacak bir projeye de başlayabilirsiniz. Farklı yerlerden para kazanma olasılıklarını mutlaka değerlendirin. Kendinizi ve ifadelerinizi daha fazla ve daha şık bir şekilde göz önüne koyabilirsiniz. Hayata dair düşünceleriniz ve istekleriniz kadar bunların uygulanabilir, ilgi çekebilir olmasının önemli olduğunu fark edeceksiniz.

Yaptığınız iş, eğitimini aldığınız konu, ilgilendiğiniz alan ne olursa olsun bir destek ve karşılık görebilmek için uygun bir zamandasınız. İnsanlarla tanışmak, bazı görüşmeleri gündeme getirmek, hem ticari hem de sosyal açıdan ziyaretler yapmak, vizyonunuzu genişleteceği gibi bu vizyonu değerlendireceğiniz alanların sayısını da arttırabilir.

Kendinizi boşu boşuna feda ettiğiniz, hem cebinizden hem kalbinizden vermek zorunda kaldığınız ilişkilere yeni bir düzenleme yapmalısınız. Bu sayede sizi bir zorunlulukta bırakan arkadaşlıkları bitirmeniz ve buna bağlı olarak da gerçek dostluklarınızı pekiştirmeniz için önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Haklılığınızın anlaşılması, kazandığınız fakat elde edemediğiniz ödemeler, psikolojik destekler gibi konular gündeminize gelebilir. Adaletin var olduğuna şahit ve ikna olacağınız durumlar fiziksel geziler ve sanal ortamda yapacağınız görüşmeler, duygusal konuları hareketlendirebilir.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: İşyerinde, masa başında değil dışarıda iş arkadaşlarıyla olun. Davetleri kabul edin. Öğle ve akşam iş yemeklerine katılın. Yeni tanışıklıklar gelecek planlarınıza doğru sizi yönlendirecektir. Sizi sevgiyle kucaklayan yeni iş arkadaşlarınıza ve gruplara yakınlaşın. Bu bir dernek, kulüp veya STK da olabilir. Buralarda görev almak da isteyebilirsiniz.

Daha önce çantanıza koyduğunuz her şeyi değerlendirip bir kazanca dönüştüreceğiniz döneme giriyorsunuz. Ekonomik açıdan yaşadığınız sıkıntılı sürecin özgüveninizi, hayattan zevk aldığınız konuları zedelediğini görmek önemli bir itici güç olabilir. Artık çalışmak, bazı değerleri kullanmak, duygusal açıdan işleri yoluna koymak ve hayatın iyi yanlarına daha çok yer açmak için çaba gösterebilirsiniz.


Maddi açıdan şanslı ve bereketli bir etki altındasınız. Bunun sürdürülebilir ve uzun vadeli olabilmesi ihtiyaç-zevk dengesini doğru kurmanızla orantılı olacaktır. Kısıtlandığınız veya bizzat kendinizi kısıtladığınız bir dönemden sonra, “yarınlar yokmuş gibi” hareket etmek sizi kısa vadede mutlu edebilir. Bunun uzun vadeye dönüşmesi için sevgide de harcamalarda da mesai saatlerinizde de ve yeme içmenizde de bir dengeye sahip olmalısınız. Sindirim sistemi, boğaz ve enfeksiyon gibi konularda kontrollerinizi yaptırmanız gıda tüketiminizle ilgili sınırlamaların önüne geçebilir.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: 23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasındaki bir aylık süreçte Güneş’i arkanıza alıyorsunuz. Enerjiniz yerine geliyor. Olmaz dediğiniz her şey olabilir. Mutlu olmaya hazır olun. Şansınız çok açılmaya başlıyor. Kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz. Yöneticinizin baskıları artık tepkilerinizi gizleyememenize neden olabilir. Yeni iş arayışları içerisine girebilirsiniz. Çevrenizde insanlar sizlerin başarılarından bahsediyor olabilir. Dostlarınızla beraber keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Önümüzdeki bir aylık süreçte hem dış görünüşte hem de attığınız her adımda dikkatleri çekebilir, bunu doğru ve dengeli bir şekilde kullanarak adınızdan söz ettirebilirsiniz. Kendinizi ertelemenin, hislerinizi ve isteklerinizi başka öncelikler kadar önemsememenin getirdiği huzursuzluğu kenara bırakmalısınız. Güneş’in sizin için doğduğuna ikna olun ve bu sayede hayatın size sunacağı imkanları da fark edin.

Artık ara vermeye değil, araları en güzel şekilde doldurmaya odaklanmalısınız. Evlilik, ticari ortaklıklar, yeni sosyal ilişkiler gündeminizde yer bulabilir. En iyi versiyonunuzla görünmek için hem mental hem de fiziksel açıdan yeni tarzlar deneyebilirsiniz. Tarzınız, bakış açınız, yaşadığınız çevreler, muhatap olduğunuz insanlar konusunda değişimler yapmaktan çekinmeyin. En büyük desteğin size her zaman kendinizden geleceğini bilin. Başkalarının onayını beklerken hayatı kaçırmakla bir kez daha yüz yüze gelmemek için bunu kullanmanız ve hayatınızın bir kuralı haline getirmelisiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Kendinizle olmak, kendinizle kalmak, dönüp içinize bakmak, kabule geçmek, hafiflemek, ruhsal derinliğinizi kuvvetlendirmek, spiritüel bilgilerden yararlanmak, enerjinizi yenilemek bu sürecin getirileri olacaktır size. Yeni başlangıçlar için 23 Ekim ve sonrası size iyi gelecektir. Güneş akrep burcuna geçince atın adımlarınızı. Kendinizi hem fiziksel hem zihinsel olarak kendinizi güçlü hissediyor olacaksınız. Kronik rahatsızlıkları olanlar için şifa bulma, daha da iyiye gitme vakti başlıyor olacak. Kariyer hayatınızda güzel anlar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde ayrıca yeni iş teklifleri alabilirsiniz.

Hareketli zamanların ardından kendinizle baş başa kalacağınız bir ortam içine giriyorsunuz. Özellikle ikili ilişkilerin ve sosyal hayatın yoğunluğu size bazı konuları gerektiği düşünme ve değerlendirme fırsatı tanımamış olabilir. Biraz kenara çekilmekle bunu mümkün hale getirebilirsiniz. Alma verme dengesi, hissettiklerinizin ve beklentilerinizin karşılığı, iş yapma becerileriniz ve fedakarlıklarınızı değerlendirmeye alarak önemli çıkarımlar yapabilirsiniz.

Bu dönemde pek çok şeyin arka yüzünü öğrenebilir, yeni haberler alabilir ve bunları bir yere oturtmanız gerekebilir. Haricinde kalan enerjinizi kendinizle kalmaya, bazı planlarınız üzerinde çalışmaya, eksiklerinizi kapatmaya, sağlık sorunlarınızla ilgilenmeye ayırmalısınız. Halsiz, yönsüz ve durağan hissettiğinizde tüm bunların kalıcı olmadığını ve sizi bir sonraki adımınız için daha dingin bir şekilde hazırladığını unutmayın.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Pozitif gelişmeler karşınıza çıkmaya başlıyor. Daha sosyal ve dışa dönük hissedeceksiniz. İş çevresinden dostlarla bir arada olmanın keyfini çıkaracağınız günler de başlıyor. “Başkaları için ne yapabilirim? Hayata katkımı nasıl sunabilirim? Toplumsal konularda bireysel faydam ne olabilir ? Kimlerin iyiliği için neler yapabilirim?” şeklinde çalışabilir zihniniz bu dönemde. Çünkü sosyal sorumluluk kavramı bu evde. Bağışlarınız ve gönüllü faaliyetleriniz olabilir. Halihazırda varsa, artabilir. İhtiyacınız olduğunda dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Onların vasıtasıyla yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Önümüzdeki bir aylık süreçte Güneş, sosyal yönünüzü daha çok göstermenize yardımcı olabilir. Sorumluluklarınızı aksatmak yerine bunlara belli zamanlarda ara verdiğinizde, bu araları da hem keyifli hem de faydalı işlere ayırdığınızda hayatı dolu dolu yaşadığınızı hissedebilirsiniz. Geniş bir çevreye sahip değilseniz veya farklı bir kesimle bir arada olmak istiyorsanız bunun için ideal bir dönemdesiniz. Yeni arkadaşlıklar kurmak, sosyal organizasyonlara katılmak, kendinizi ve yeteneklerinizi gösterebilmek gibi konulardaki çekingenliğinizi aşmak adına önemli adımlar atabilirsiniz.

Size doğru atılan adımların da gündeme gelmesi olasıdır. Kalabalıklarla yapılacak işler, düzenlenecek organizasyonlar, buluşmalar, tanıştığınız insanlardan alacağınız fikirlerle hayatınızda bir puzzle tamamlıyormuşcasına hissedebilirsiniz. Duygusal konularda arkadaşlarınızın tavsiyelerine uyabilir, ortamınızda bulunan kişilerin tanışmalarını sağlayabilirsiniz. Evlilik organizasyonu ve ilk adım gibi keyif verici konularda da önemli etkiler altındasınız.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Geleceğinize yön vermeniz için Güneş sizi destekliyor olacak. Çalışın veya çalışmayın geleceğinize karar veren sizler olacaksınız. Kariyerinizde zirveye çıkabileceğiniz bir dönem olabilir. Maddi anlamda sizleri güzellikler bekliyor. Özellikle biriken borçlarınızı kapatmak için elinize paralar geçebilir. Yöneticilerinizin talepleri, iş ortamında yapmanız gerekenler, görevler artabilir bu dönemde.

Sorumluluklarınız zaman zaman keyifsiz hissettirebilir. Yorabilir sizi biraz. Patronlarınız ve yöneticilerinizle iletişimlerde biraz diplomasi, biraz politika gerektiriyor bu süreç. Yerine göre ılımlı olmak, stratejik olmak, ilişkileri iyi tutmak faydanıza olur tabii. Özellikle de bu transitin son günlerinde, yani 23 Ekim’e yakın günlerde diyaloglara daha fazla özenin.

Önümüzdeki bir aylık süreçte özellikle iş hayatınız ve insan ilişkilerinizle ilgili önemli dönüm noktalarıyla karşılaşabilirsiniz. Yorulduğunuzu hissettiğiniz anda sizi devam ettiren bir güç olduğunu düşünebilirsiniz. Bunun bir güç mü yoksa fedakarlık mı olduğuna emin olmalısınız. Zira kendiniz ve çevreniz arasında kalabileceğiniz gibi kapasitenizin üzerine çıkan gündemlerle de ilgilenebilirsiniz. Kendinizi bunu yapmak yerine hem çalışma koşullarınız hem de bir arada olduğunuz kişilerle aranızda bir denge oluşturmalısınız.

Özellikle devletle ilgili konular, hukuksal gündemler ve danışmanlık hizmetleri gibi alanlarda şansınız yüksek olabilir. İş kurmanız veya var olan işinizi geliştirmeniz adına ortaklıklar yapabilirsiniz. Hissettirmediğiniz, dışa vurmadığınız ama içten içe rahatsız olduğunuz yalnızlık duygusunu kırmak ve bunun için destekler almak için ideal bir zamandasınız. İlişkiler, evlilik ve ev hayatı, yaşam tarzınız ve dışarıya bıraktığınız fiziksel, psikolojik etkileri iyileştirip güzelleştirme noktasında kendinizle ilgilenebilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Kişisel anlamda sizi geliştirecek pek çok olay geliyor. Yurt dışı bağlantılı konulara yoğunlaşın. Yabancılarla iş yapmanız, onlardan gelecek destekle işlerinizi hafifletmeniz mümkün. Sertifika programlarına yazılın, eğitimlerinize hız verin. Eğitim, seyahat, uluslararası ilişkilerinizde gelişmeler kaydedebilirsiniz. Yapacağınız sportif aktivitelerde başarı sağlayabilirsiniz. Akademik hayatınızda kendinizi ispatlayabilirsiniz. Sizler için sevdiğiniz kişi ön planda olacaktır. Ondan sürpriz davranışlar, hediyeler alabilirsiniz.

Önümüzdeki bir aylık dönemde, hayatınıza neyin dahil ve hakim olması gerektiğini düşünebilir ve bu konuda adım atabilirsiniz. Kendinizde bir şeylerin eksik olduğunu düşünmek yerine mevcut imkanlarınızı ve yetilerinizi geliştirmeye odaklanmalısınız.

Deneyim elde etmek ve bunun altını doldurabilmek için hem iş ortamınızda hem de sosyal alanlarda kendinizden söz ettirebilirsiniz. Yolculuk yapmak, bununla ilgili yazılı işleri ve başvuruları düzenlemek, çalışma ve eğitim takviminizi hazırlamak, bilgi sahibi olduğunuz konularda bir proje oluşturmak gibi konularınız olabilir.

Geri planda, kendi halinizde olmaktansa hayatın içinde daha fazla yer almalısınız. Bu sayede sorun yaşadığınız insan ilişkilerinizi çözebilir, daha iyi bir iletişim dili oluşturabilir hatta bunu geliştirerek çevrenize öneriler sunacağınız bir mecrada yer alabilirsiniz. Hukuksal konular ve bunların psikolojik etkileriyle ilgilenebilirsiniz. Bazı sorunları bu düzlemde çözmek, iyi niyetinizin ve huzur isteğinizin bir göstergesi olacağı için tereyağından kıl çekercesine rahatlıkla ilerlemenize yardımcı olacaktır.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Ödemeleriniz artabilir, onları yoluna koymaya ve dengelemeye çalışabilirsiniz bu transit sürecinde. Çalışma ortamınız ön planda olabilir. Gereğinden fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Çocuğunuz ve partneriniz önceliğiniz olabilir. Her iki konuda da çözmeniz gereken sorunlar olabilir. Yine şans gerektiren konularda arkanızda olumlu desteğiniz olacaktır. 23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasında eşinizin gelirindeki artışlar hanenize giren parada artışa sebep olabilir. Belki de uzun zamandır temkinli harcama yapmanızdan ötürü birikimleriniz artmış olabilir. Sağlık probleminiz için ameliyat kararı ihtimali çıksa bile güçleneceğiniz bir dönemdesiniz.

Hayatınızda parasal konularda bir garanti oluşturmak isteyebilir, sırtınızı bir yerlere yaslamanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Bu düşüncenizdeki haklılığınızı sürekli hale getirmek için, sırtınızı kendinize yaslamanız gerektiğini fark etmelisiniz. Bu transit sürecinde bu farkındalığı yoğun bir şekilde yaşayabilirsiniz, dolayısıyla hiçbir fırsatı geri tepmeden ilerlemelisiniz. Zayıf olmanın değil bunun zıddına odaklanmanın önemini bilmek hayatınızı değiştirebilir.

Maddi borçlanmalar ve beklentiler, ailenizle ilgili konular, sağlık veya dış görünüşünüzle ilgili soru işaretlerinizle ilgilenebilirsiniz. Tıpkı dış görünüşte olduğu gibi, hayatınızda da sizi mutlu edecek görüntüleri ve parçaları kullanmalısınız. Nelere sahip olduğunuzu görebilir, bunları nasıl değerlendireceğiniz konularında destekler alabilirsiniz. Evli bir Balık burcuysanız, eşinizden ve/veya eşinizin ailesinden, ailenin kadın üyelerinden alacağınız fikirler size bir ipucu verebilir.


Özellikle ilişkiler noktasında, mutlu gittiğini düşündüğünüz ancak bunun sadece tek taraflı bir çabayla olduğunu gördüğünüz durumlar söz konusu olabilir. Sizi bu durumun içinde kalmaya zorlayan duygunun veya olayın ne olduğunu anlamalısınız.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.