Astroloji: 29 Eylül Koç burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 29 Eylül Koç burcunda Dolunay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

dolunay burç yorumları

Astroloji: 29 Eylül Koç Dolunayı burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu Dolunay burç yorumları

Koç burç yorumları: Kişiliğin öne çıkacağı durumlar, sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler söz konusu olacaktır bu dolunay zamanında. Bu dolunayda hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Özellikle kariyer noktasında, hak ettiğinizi düşündüğünüz noktaya ulaşmak için son dokunuşları yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız, bunları yerine getirmenin veya getirmemenin sonuçlarına göre değişebilir.


Sizin için yılın en belirleyici günlerinden biri. 29 Eylül tarihinde sizin burcunuzda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte hayatınızda artık hiçbir şeyin aynı olmadığını ve olmayacağını görebilirsiniz. Daha hızlı ve akıcı gündemler, yeni gelişmeler oluşturabileceğiniz gibi geçtiğimiz yıldan bu yana süregelen konuların da netlik kazanması söz konusu olabilir.

Sabrınızın sonuna gelmiş gibi düşünebilirsiniz ancak bu sonun güzel başlangıçlara gebe olması için zincirleri kırarken kendinizi, çevrenizi kırmamaya özen göstermelisiniz. Yüksek bir enerji hissedebilir, fiziksel olarak yorgun düşebilirsiniz. Bu gibi durumlarda atılan taş ve ürkütülen kurbağayla ilgili hesabı doğru yapmanız önemli olacaktır. İş projeleriniz, ilişkileriniz, bedensel durumunuz ve fiziksel sağlığınız gibi konular önceliğiniz haline gelebilir.

Kendinizi bu değişime adadığınızda beklentilerinizin birer birer gerçekleştiğini görebilirsiniz. Hayatınızın iplerini kendi elinize aldığınızda, sizi bağımlı hale getiren konularda yetilerinizi geliştirdiğinizde yeni deneyimler yaşamanız da olası hale gelecektir. İkili ilişkilerde önemli konuşmalar yapmak, tarzınızla veya yaşadığınız koşullarla ilgilenmek, her ne kadar kendinizle baş başa olduğunuzu düşünseniz de yanınızdaki insanların varlığını ve etkisini hissetmek isteyebilirsiniz. Bu kez bunlar için daha cesur ve geçerli sebeplerle ilerleyecek olmak, iyi neticeler almanızı kolaylaştıracaktır.

boğa burcu

Boğa burcu Dolunay burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu dolunay 12. evinizde gerçekleşecek. 12. ev astrolojide, kontrol dışı gelişen olaylar, gizlilik içinde hareket edilen, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, engellenmeler, kısıtlanmalar, dedikodularla ilişkilendirilir. dolunay sayesinde bu konuların üzerine ışıklandırılır ve gözle görülür bir hale gelir. Kendinize çalışmak ve zihninize göre hareket etmek için müsaade etmelisiniz. Bulunduğunuz yerden kısa süreli de olsa uzaklaşmak, yalnız vakit geçirmek bu noktada yardımcı olabilir.

29 Eylül dolunayı ile birlikte çevrenizde olup bitenlere inat kendiniz için bir şeyler yapma gayretinde ve isteğinde olabilirsiniz. Bunu yoğun bir şekilde hissetmek kadar hissetmenin ötesine de geçebileceğinizi, geçmek zorunda olduğunuzu bilmelisiniz. Huzurunuzun bozulduğu, ilişkilerin ve olayların arka yüzünün ortaya çıktığı durumlar karşısında sizden beklenilmeyeni yapmanız gerekebilir.

Bireysel alanlarınıza siz sahip çıkmaz ve emek vermezseniz, bunu kimsenin yapmayacağını kabul ettiğinizde hem günlük hayatınızda hem de özel hayatınızda bazı sonuçları almanız kolaylaşacaktır. Sorun yaşadığınız kişiler, yaşadığınız haksızlıklar, sizde öfke uyandıran duyguların çabalarınıza gölge düşürmemesi için artık yolları ve yönleri ayırıyorsunuz. Kendinizi farklı kulvarlara taşımak, bunun alt yapısını oluşturmak için gereken tüm koşulları öğrenebilir ve bunlar için çalışabilirsiniz.

Denenmemişi deneyebilir, mevcut durumu iyileştirecek yeni ve farklı çözümler üzerine düşünebilirsiniz. Kemik sağlığınız, yüzünüzle ilgili estetik veya bakım işlemlerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Takviyeleri alırken ihtiyaçlarınızı öncelikli hale getirmeli, uzman kontrolünde ilerlemelisiniz. İçeriyi inşa etmenin dışarıyı da şekillendireceğini unutmayın. Hayatta her şeyi tek başınıza deneyimlemekten ziyade deneyimlerinden faydalanacağınız insanlarla bir araya gelmek size zaman ve fırsat kazandırır.

ikizler burcu

İkizler burcu Dolunay burç yorumları

İkizler burç yorumları: 11. evinizde gerçekleşecek olan bu dolunay, sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, iş ile ilgili finansal kazanımlarınız, hayattan ümit ettikleriniz ve beklentileriniz, başkalarından destek beklediğiniz konular üzerinde etkili olacaktır. Dolunay zamanı hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir. Bu süreçte herkesten öğrenecekleriniz ve ilham alacaklarınız var. Kendi özgür ve özgün fikirlerinizi besleyebilmek adına bilgiye ve insana olan tutumlarınız belirleyici olacaktır. Yeniden başlattığınız her şeyin size hizmet edeceği bir dönemdesiniz.

29 Eylül Koç Dolunayı sadece bugünü değil bugünden sonrasını da düşünerek ilerlemeniz gerektiğini hatırlatabilir. Her şeyin kısa vadeli olanına veda ederek geleceğinizi büyük ölçüde şekillendiren işlerin ve düşüncelerin peşine düşmelisiniz. Kendinizi geç kalmış hissettiğiniz günlerin sonuna geldiniz. Bugün yeniden ve daha iyisiyle başlamanız için hayatınızdaki ekonomik ve duygusal tüm parametreleri düşünmelisiniz. Çünkü başlangıç noktanızı, kime ve neye ne kadar yer verdiğiniz belirleyecektir.

Her şeyin sizin çabanıza ve emeğinize bağlanmasından yorulsanız da bunu avantaja dönüştürmek için önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hayallerinizin size yakın olması için bu yakınlığı siz başlatabilirsiniz. Bu durum, bazı insanlardan ve konulardan uzaklaşmanız sonucunda olabilir. Dolayısıyla biten dostluklar ve işlere üzülmek için vakit harcamamalısınız.

Bakış açınızın değişmesi, doğruyu yanlışı net bir şekilde görmeniz cesaretinizi arttıracaktır. Ancak bunu yanlış söylemlere, kararlara sebebiyet verecek tavırlara dönüştürmemeye de dikkat etmelisiniz. Sosyal hayatın içinde daha çok yer almak, hem fiziksel olarak hem de sanal ortamda ses getirmek, haliyle sizi yeni insanlarla bir araya getirecektir.

yengeç burcu

Yengeç burcu Dolunay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 10. evinizde gerçekleşecek olan bu dolunay, iş hayatı, iş hayatında ki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticililerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır. İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, iş ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır. Sorumluluklarınızı geliştirmek ve gerektiği durumlarda da değiştirmek gerekebilir. Bu konuda girişken olmalısınız, bir kenarda beklemenin size veya ailenize, çalışma koşullarınıza bir faydası olmayacaktır.

29 Eylül dolunayı ile birlikte artık sorumluluklarınızı ayrıştırabilecek, kendinize yeni bir takvim oluşturabileceksiniz. Bazı mutlulukları eşzamanlı olarak yaşayabilmek mümkün olabilir. Arada kalmışlık hissinin sizi yavaşlattığı günleri geride bırakmak için bunu yapmaktan çekinmemelisiniz. Her şeyin bir anda ve üst üste gelmesi bu takvimi çıkarmanızı kolaylaştırabilir. Bu sayede istemediğiniz, hoşlanmadığınız durumları ve bunların nedenlerini daha iyi tespit edebilirsiniz.

Yaşadığınız her şeyin altından illa bir neden arayacaksanız, iyiliğiniz ve bunu sürdürmeniz için nedenler aramalısınız. Her şeyin hızla değiştiği bir dönemde, bu hıza ayak uydurabilmek için cesaretli olmalısınız. Sakince düşündüğünüzde ve çekincelerinizi dinlemeyi bıraktığınızda buna sahip olduğunuzu görebilirsiniz. Üzerinize düşeni ne kadar fark ettiğiniz, bunlara ne kadar uyum sağladığınız ve kendi ayağınız üzerinde ne kadar durduğunuz her şeyin yönünü değiştirecektir.

İstediğiniz pozisyon, iş koşulları, gelir ve statü konuları ile bırakmak istediğiniz etkiyi bu sayede mümkün kılabilirsiniz. Güvendiğiniz kişilerle aranızdaki mesafeleri güncellemek, hem çevrenizi yenilemenizi hem de sizi aşağıya çeken durumların önlenmesini sağlayabilir. Bunu kalıbın dışına çıkmak olarak adlandırmaktansa yeni bir kalıp olarak düşünüp değerlendirmeniz işinizi kolaylaştırabilir.

aslan burcu

Aslan burcu Dolunay burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu dolunay 9. evinizde gerçekleşecek; uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslar arası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon..vb konular etki altında olacaktır. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizle karşı karşıya kalmak, hakkınızı kenarda bırakmak yerine artık konumunuzu değiştirmelisiniz. Bu değişiklik size çevre değişikliğini ve beraberinde gelecek iş fırsatlarını, sosyal desteklerini de getirebilir. Fikirlerinizi projelendirmek, aklınızdan geçenleri somut bir çalışmaya dönüştürmek adına resmi kurumlardan veya araştırmalarınızdan destekler alabilirsiniz.

29 Eylül dolunayı sizi bir nevi sınava tabi tutuyormuş gibi hissettirebilir. İyi hazırlandığınız, mantığınızı kullanabildiğiniz ve bir sonraki sorunun da ardından sınavı geçmeye odaklandığınızda üstesinden geleceğinizi bilmelisiniz. Toplum içerisinde veya kendi yaşam alanlarınızda bireyselliğinizi gösterseniz de buna yeteri kadar önem verdiğinizle yüzleşebilirsiniz. Sizi en çok zorlayacak soru bu olabilir.

Arayış içinde olmak bulmanın önemli bir parçasıdır, dolayısıyla da bu süreci kendiniz için daha fazla zorlaştırmamalısınız. Sancısını çektiğiniz her şeyin güzel neticeleceğini bilerek ilerlediğinizde insanlarla ve yaşadıklarınızla barışmanız kolaylaşacaktır. Ne şekilde mutlu olabilir, hangi konuda ilerleyebilir, yeteneklerinizi nerede ve nasıl sergileyebilirseniz ona doğru yönelmelisiniz. Size bunu getirecek bilginin peşinden gideceğiniz ve bunu bir araca dönüştüreceğiniz bir dönemdesiniz.

Yaşadıklarınızın inandıklarınızla, benimsediklerinizle uyuşmadığını görmek sizi bu anlamda cesaretlendirebilir. Bir kere yaşadığınızı bir daha yaşamamak iyi bir motivasyon kaynağı olabilir. Eğitim hayatınızda bir sayfa açmak, bilgilerinizi paylaşmak, sosyal mecraları daha aktif kullanmak ve bunları tek başına sağlayabilecek bir düzenek hazırlamak isteyebilirsiniz. Hukuksal konular, özellikle yakın çevrenizle ve ailenizdeki bazı bireylerle yaşayabileceğiniz anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Herkesin hakkını ayırabilen ve kendi hakkını da uygun bir dille savunabilen biri olmak dikkatlerden kaçmayacaktır.

başak burcu

Başak burcu Dolunay burç yorumu

Başak burç yorumları: Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak-verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri..vb konular bu dolunayın ana konusu olacaktır. Bu konularla ilgili bilgi-iletişim hızı artabilir. Ortaklı işler, yan gelirler, aile destekleri gibi konularda şanslı olabilirsiniz. Bazı şeyler yoluna girerken bazı şeylerin de yolunu değiştirmek isteyebilirsiniz.

29 Eylül dolunayı ile birlikte önünüzün kapalı olduğunu hissettiren her şey açığa çıkabilir ve artık derin bir nefes alabilirsiniz. Sandığınız gibi olmayan, beklediğiniz gibi sonuçlanmayan her şeyin ardından fikirleriniz daha da netleşebilir. Kendinize yeni bir güvence alanı belirleyebilir, hem ailenizi hem de gelirlerinizi korumak adına girişimlerde bulunabilirsiniz.

Beklemek zorunda kaldığınız, sonuç alamadığınız, kendinizden şüphe ettiğiniz konulara bir duruş sergilemelisiniz. “Bugüne kadar boşuna beklemişim!” hissinden çıkın ve geçen zamanı değil, önünüzdeki zamanı düşünün. Onay beklemek, görünmeyi istemekte haklı olabilirsiniz ancak bu haklılığı sizin göstermeniz daha kısa bir yol olacaktır. Bu bağlamda, düşüncelerinizi dile getirmek veya bunları gösterecek eylemlerde bulunmak etki edebilir.

Ekonomik koşullarınızın aile/eş desteğine bağlı olması söz konusu ise buradaki beklentileriniz gerçekleşebilir, bazı ödeme ve zorlukların son noktasına gelebilirsiniz. Kazanmak, kazandığınızı kullanmak ve hayatınızda bir daha böyle bir açık oluşturmamak için yaşadıklarınızın sizi kamçılamasına izin verin.


terazi burcu

Terazi burcu Dolunay burç yorumları

Terazi burç yorumları: Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatında ki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler dolunayın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. İlişkilerinize, işinize, hayatınızda sizi “siz” yapan her şeye sahip çıkmalısınız. Karakteristik yapınızı, değerlerinizi ve yaklaşım biçimlerinizi koruyup geliştirmek adına iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz.

29 Eylül Koç dolunayı ile birlikte kendinizi köprüden son çıkışa gelmiş gibi hissedebilirsiniz. İyi veya kötü, her şeyin önünüze serilmesiyle havada asılı kalmış olan her şey yerine oturabilir. Dönüm noktası sayılabilecek görüşmeler, ilişki kararları gündeme gelebilir. Bunlar karşısındaki şaşkınlığınızın kısa sürmesi daha hızlı ve keyifli şekilde yol almanızı sağlayacaktır.

Olayların yönünün değişmesinden, hayatınızdaki dengelerin oynamasından korkmayın. Bazen bazı taşların yerine oturması için bütün taşların yerini kontrol etmeniz gerekebilir. Kelimenin tam anlamıyla elinizi taşın altına sokacağınız bir dönemdesiniz. Başkalarının etki ettiği, sonuçlandırdığı durumlardan kendiniz için ilham almalısınız. Bu sayede kendi sahnenizi oluşturabilir, kendi etkinizle tanışabilirsiniz.

Kendiniz için layık gördüğünüz, iyi olan her şeyi not edin ve bunları bir felsefe haline getirin. Durum böyle olunca, evlilik, sözleşmeler, katılım sağlanacak ortamlar ve yapılacak görüşmelerde sizi bu not aldıklarınıza yaklaştırmayacak olanları tespit etmeniz kolaylaşabilir. Geride bırakmaktan korkmadığınızda her şeyin ileride sizi beklediğini görebilirsiniz. Her nereden bakarsanız bakın, baktığınız yerde kendinizi gördüğünüzden emin olun.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Dolunay burç yorumu

Akrep burç yorumları: İş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel gelişim, sağlığınızı ilişkilendiren konular, çok çalışılması gereken durumlar, angarya uğraştırıcı işler bu dolunayın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu dolunay zamanı çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir. Düşünmeye değil uygulamaya vakit ayırmalısınız. Yeni bir işin ve yaşam koşullarının arefesinde, bunu yapmaya çalışmak bile size büyük bir motivasyon sağlayacaktır.

29 Eylül Koç dolunayı ile birlikte güçlü ve sizi olduğunuzdan daha iyi bir yere taşıyacak bir iradeniz olduğunu görebilirsiniz. Bunu her seferinde yerinizi korumak için kullandınız ancak şimdi koşullar değişiyor. Gergin olmaya takılmak yerine bu değişime ayak uydurun. Hayatınızla ilgilenin, sağlık sorunlarınızın çözümü için doktor tavsiyelerine uyun, cildinize ve bedeninize daha iyi yaklaşın. Bu vesileyle farklı bir şekle giren hayatınızın, sizi buluşturacağı farklı konuları görmeniz kolaylaşacaktır.

İstediğiniz işi almak veya kendi fikirlerinizden bir gelir oluşturmak, yönetici pozisyonuna gelmek, görüşmelerde daha etkin olmak ve fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmemek çevrenize bıraktığınız izlenimi tümüyle değiştirecektir. Böylece destekler bulmanızın da önünü açılabilir.

Özellikle parasal beklentilerin söz konusu olması, hızlı sonuçlanmalar almak ve ödemelerinizin tamamlanması bu konuda sizi fazlasıyla hızlandırabilir. Sizin kitabınızda korkmanın veya geri çekilmenin yazmadığını düşünerek hiçbir adım atmadığınız günlerin ardından bugün yeni bir kitap yazabilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Dolunay burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu dolunay 5. evinizde gerçekleşecek. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu dolunayın ana konusu içinde yer alacaktır. Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz, yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak.

29 Eylül dolunayı size bir şeyler istemenin mümkün ve gerçek bir hedef olduğunu gösterebilir. Bunu göremediğinizde motivasyonunuzun kırıldığı zamanları geride bırakmalısınız. Vazgeçmediğiniz, üzerinde emek verdiğiniz her şeyi devam ettirmeniz ve bununla ilgili kararları geliştirmeniz pek çok durumu değiştirebilir. Mutlu olmanın tanımını yeniden yapmalısınız ve bu tanıma hayatınızda her zaman yer vermelisiniz. Böylece hem işinizde hem ilişkilerinizde istediğiniz sonuçları görmeniz kolaylaşacaktır.

Maddi ve duygusal beklentiler, kendinizi bunlara hazırlamak adına bazı konuşmalar gündeme gelebilir. Zira ikili ilişkiler konusunda oldukça şanslı bir dönemdesiniz. Kafanızda ve kalbinizde netleştirdiğiniz her konu, size yapmanız ve yapmamanız gereken her şeyi bulmak konusunda yardımcı olabilir.

Keyifli olduğunuz anları ve alanları aramak yerine içinde bulunduğunuz anı keyiflendirecek bir bakış açısıyla yaşayacaksınız. Bunu hayatın neresinden yakalamış olursanız olun daha güçlü tutabileceksiniz. Her şeyden önce, kendinizle barışmak ve bir şeyler yapabildiğinizi kendinize ispatlamak bu dönemin en büyük kazanımı olacaktır.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Dolunay burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Bu dolunay 4. evinizde gerçekleşiyor, geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu dolunayın ana konusu içinde yer alacaktır. Dolunayın beraberinde getireceği köklü değişikliklere hazır olun. Kendinizi hangi koşulda mutlu ve rahat hissedecekseniz onun temelini atacağınız bir dönemdesiniz. Bu noktada, ailenizle yapacağınız konuşmalar da önemli olabilir. Sorunlarınızı dile getirmek, ortak gündemlerinizi konuşmak ve bir sonuca bağlamak adına fırsatlar bulabilirsiniz.

29 Eylül dolunayı döneminde uzun süredir beklediğiniz hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz, işiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir. Kurallara siz mi hükmediyorsunuz yoksa kurallarınız mı size hükmediyor bilemeyebilirsiniz ancak cevaplar önünüze serilecektir. Bunlara yer açın, geçmişin yükünü ve birtakım bağımlılıklarınızı artık geride bırakın.

Eğer gerçekten gerekli ve önemli olsaydı, her şeyin ve herkesin sizinle kalmaya devam edecek olduğunu unutmayın. Bu bilgiyi kullanabileceğiniz yeni bir ev ve yaşam ortamı oluşturabilir, iş konusunda önemli teklifler ve girişimlerle ilgilenebilirsiniz. Motivasyonunuzun yüksek olduğu kadar sinir sisteminizin de çeşitli nedenlerle zorlanması, öfke patlamaları oluşturabilir.

Hesapları, kapatmak için açtığınızı hatırladığınızda bunların hepsinden korunabilirsiniz. Evlilik, ev sahibi olmak, ev ve aile sorumlulukları gibi konuların ön planda olması sizi bunlardan uzaklaştıran her şeye son vermenizi kolaylaştıracaktır. Coğrafya değil, o coğrafyayı nasıl şekillendirdiğiniz kaderinizi belirler.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Dolunay burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu dolunay sizin 3. evinizde gerçekleşecek. Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim bu dolunay ana konusu olacaktır. Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir. Hiçbir zaman değişimden kaçmadınız ama bu seferki değişimi yakalamak için daha büyük bir heyecan duyabilirsiniz.

29 Eylül Koç Dolunayı, yolunuzun açık olduğunu ve bunu açık tutmak için gereken tüm imkanlara sahip olduğunuzu gösterecektir. Sizin için zorlu geçen, söylediklerinizin yanlış yere vardığı veya gereksiz sorunlar oluşturduğu, işlerinizin sonuca varmadığı her şeyin bir öğretisini yakaladınız. Şimdi bu öğretileri harmanlayıp birçok alanda kullanabilir ve geliştirebilirsiniz.

Ticari ilişkilerinizin yoğunlaşacağı, iletişim trafiğinizin artacağı bir dönem olabilir. Bu noktada karşınıza çıkan her fırsata şans tanıyarak kendiniz için gerekli olanı seçmeye çalışabilirsiniz. Çok yönlü birine dönüşmekten çekinmek yerine bu doneleri nerelerde kullanabileceğinize bakmalısınız. Dilinizin, tavırlarınızın dikkat çekmesi daha fazla özenli olmanızı gerektirebilir. Düşünceli bir ilerleyiş sizi fiziksel ve psikolojik kazalardan koruyacaktır.

Doğru bir şeyler yapmadan önce “doğru”nun tanımını tümüyle değiştirebilirsiniz. Boş bir avuntu olduğunu düşündüren gelişmeleri, söylentileri önemsememeli ve fikriniz için çalışmaya devam etmelisiniz. Hayatınızın odağını bu şekilde yenilemek, çevrenizi de yenilemek konusunda size yardımcı olacaktır. Hem arkadaşlıkların hem de aşk hayatınızın tozunu attıracak gelişmelere hazır olun.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Dolunay burç yorumu

Balık burç yorumları: Bu dolunay sizlerin finansal konularınızın üstüne adeta projeksiyon tutacak. Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz. Ancak bu dolunay sizlerin iş yükünü biraz daha artırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz. Harcamalarınızı düzenlemek, buna bağlı olarak da girişimlerinizi ve çalışmalarınızı belirlemek gerekebilir.

29 Eylül Dolunayı maddi düzeneklerinizi tümüyle irdeleyip yenileyeceğiniz durumları gösterebilir. Yanlış ortaklıklar veya girişimler, emeğinizin karşılanmaması gibi durumlarla daha fazla uğraşmamak için yolunuza tek başınıza devam edebilirsiniz. Önce ve en çok kendinize bu konuda inanmalısınız. Birinin size inanması, yolunuzdan gelmesini beklemek yaşadığınız sorunlarının temelini oluşturabilir ve siz dolunay ile birlikte bu temelle yüzleşebilirsiniz.

Aklınıza yatmadığını veya olmayacağını düşünerek aynı doğrultuda kalmaya devam etmemelisiniz. Bu süreçte yapacağınız en önemli hata bu olabilir. Artık hataların değil, deneyimlerin sahneye çıkması gerektiğini unutmayın. Bırakmak, değiştirmek gibi kavramlarla barışarak işe başlayabilirsiniz. Bu sizi duygusal olarak da rahatlatacaktır. Parayı kazanmak kolaydır ancak söz konusu kendinizi kazanmak olduğunda bunun her zaman öncelikli olduğunu bilmelisiniz.


Yaşadığınız haksızlıklar, alamadığınız ödemeler, sesinizi çıkarmadığınız kapatılan konuların bir dönüşü olması elinizi güçlendirebilir. Alma verme dengesini korumak adına burada sizin de üzerinize düşen bir şey varsa gerekli ödemeleri ve borçlanmaları kapatmalısınız. Yarına her şeyin ve her şeyin gitmeyeceğini düne bakarak öğrenebilir, bugüne bakarak gereğini yapabilirsiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.