Astroloji: 4 – 10 Eylül haftalık burç yorumları

Astroloji: 4 – 10 Eylül haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 4 – 10 Eylül haftalık burç yorumları. 4 Eylül, 5 Eylül, 6 Eylül, 7 Eylül, 8 Eylül, 9 Eylül ve 10 Eylül tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.


koç burcu

Koç burcu 4 – 10 Eylül haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Duygusal açıdan bir miktar sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ancak, enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde hedeflerinize ulaşmakta başarılı olacaksınız. İleriye dönük planlar yapmanız ve sorumluluklarınızı düzenlemek için uygun bir dönem olacak. Bu hafta ekonomik koşullarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Harcamalarınızın hangi yönde ağırlıklı olduğunu fark etmek, yaşayacağınız krizlerin önüne geçmenize yardımcı olacaktır.

Yüzleşmeniz gereken konular su yüzüne çıkabilir, halı altına süpürdüğünüz konular çözüm bekleyebilir. Farkındalık sahibi olmanızı, size iyi gelmeyen alışkanlıkları, kişi ve konuları ardınızda bırakmanız önemli. Çalışma hayatınızda, mesleki koşullarınızda bazı gerginlikler ve iş yükünüzün getirebileceği baskıyla karşılaşmanız mümkün. Uzun zamandır beklediğiniz terfi, veya iş planlamanız varsa emeklerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Her zaman kazanmakla kalmayıp kazancınızı iyileştirmek ve bunu devamlı hale getirmek için bir fırsat kollamalısınız. Gecikmiş ödemelerinizin tamamlanması, rahatınızı kaçıran sorunların çözülmesi bu döneme denk gelebilir. Yaşadıklarınızın sizi daha az sarsması vereceğiniz tepkilerle doğru orantılı olacaktır. Risk almak yerine mevcut durumla ilgilenmek, kazanılan imkanların değerini bilmek ve bunları nasıl kazandığınızı unutmamak yönünde bir çaba göstermeniz gerekebilir.

Güneş ve Merkür’ün 6 Eylül’de Başak burcunda bir araya gelmesiyle hayatınızı daha pratik ve verimli hale getirmek için bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Kendinizde bu gücü ve imkanı bulabildiğinizi görebilirsiniz. Sağlıklı yaşam denemeleriniz, seçeneklerinizi daha iyi anlama imkanınızın olması ve eksiklerinizi tespit etmek adına bu dönem sizin için faydalı olabilir. Rutinlerinizi yaşarken size neyin gerekli olduğunu, neyin sizin için artık önemini yitirdiğini de fark etmelisiniz. Zira her şey gibi rutinler de değişebilir, bu değişimi takip etmek ve deneyimlemek için istekli olmalısınız.

boğa burcu

Boğa burcu 4 – 10 Eylül haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: İş hayatınızda önemli gelişmelere gebe bir dönem. Çalışma arkadaşlarınız veya üstlerinizle yapacağınız işbirlikleri size başarı getirebilir. Özel hayatınızda ise daha fazla vakit ayırmanız gereken ilişkileriniz olabilir. Yaşadıklarınızın bir karşılığı olarak daha mutlu ve zinde hissetmek isteyebilirsiniz. Hangi sürecin size kattığınız veya katacağını daha iyi anlayabilirsiniz.

Bu hafta özellikle hayatınızda eksik veya yarım kalmış konuları tamamlamalısınız. Çocuklarınızın hayatında olabilecek gelişmeler, onların sorumlulukları öne çıkabilir. Yeteneklerinizden para kazanma, daha önce hayata geçiremediğiniz projelerinizi yeniden ele alma zamanı. Planlar icraata geçebilir. Venüs retrosu önümüzdeki hafta sona eriyor. Artık ev, yuva, taşınmak, tadilat, dekorasyon gibi konularda yenilik yapabilirsiniz.

Uzun vadeli olmasını istediğiniz konuların ve tarzların altyapısının eksiklerini görebilirsiniz. Yeni bakış açıları kazanmak isteyebilir, hazırlıklarınızı bu yönde yapabilirsiniz. Fiziksel değişimlerinizin sonuçlarını düşünebilirsiniz. Kilo kontrolü, spor ve hareketli bir yaşamın gerekliliğini görebilir ve bu konuda profesyonel destek alabilirsiniz. Neyi hedeflediğinizi ve bu konuda neyi değerlendirip değerlendirmenizi tahlil etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

6 Eylül’de Güneş ve Merkür’ün Başak burcundaki kavuşumu iletişim becerileriniz ve bunların duygusal hayatınıza olan etkilerini gösterebilir. Aklınıza daha önce gelmeyen konularla ilgilenmek, yarım bıraktığınız veya bir sebepten devamını getiremediğiniz işlere zaman ayırmak, yatırım veya toprakla ilgili alanları araştırmak adına iyi bir süreç olabilir. Bir karara varmadan önce neleri düşünmeniz, neleri elemeniz gerektiğini görebilirsiniz. Bu da elinizi güçlendirecektir. Gönül meselelerinde bazı geçmiş konuların açılması söz konusu olabilir, eleştirilerinizin dozunu iyi ayarlamalısınız.

ikizler burcu

İkizler burcu 4 – 10 Eylül haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Sağlık ve iyilik hali açısından size olumlu etkiler geliyor. İş hayatınızda yeni projelere yelken açabileceğiniz bir dönem olacak. Finansal konularda da dikkatli adımlar atmalı, harcamalarınızı kontrol altına almalısınız. Bu dönemde işten ayrılma kararı verebilir, çalışmıyorsanız yeni bir iş arayışına girebilir, kendi işinizi kurmanın formüllerini arayabilir, fikir birlikleri yapabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili baskılanma yaşanabilir. Anne baba olmaya karar verebilir, çocuk sahibi olabilirsiniz.

Bu hafta iç dünyanızla ilgilenmek isteyeceksiniz. Bu konuda ihmal ettiğiniz bazı gerçekler, inatlaştığınız ilişkiler söz konusu ise yeniden düşünmeniz gerekebilir. Size iç huzuru yaşatan insanların ve olayların varlığı için mücadele verdiğinizden emin olmalısınız. Kişisel gelişiminiz, karşılaştıklarınızı değerlendirme şekliniz ve bunları hayatınıza yansıtmanız öncelikleriniz arasına girmelidir.

Yurtdışı konuları, uzaklara seyahatler, yurtdışı işleri gözden geçirilebilir, netleşebilir. Ekonomik açıdan beklentilerinizin gerçekleşmesinden emin olmalısınız. Kendinizi garantiye almadan herhangi bir söz vermek veya hamle yapmak doğru olmayabilir. Çevrenizdeki olumsuz düşüncelerin sayısının artması kabuğunuza çekilmenize neden oldu diye hayatınızdan vazgeçemezsiniz. Sorunun olmamasını değil, bunları aşıp hayatınıza bakmanız için gücünüz olmasını dilemelisiniz.

Güneş’in ve yönetici gezegeniniz Merkür’ün 6 Eylül’de Başak burcundaki kavuşumu, evinizde geçireceğiniz zamana ve burada yapacaklarınıza dikkat çekebilir. Kendinize dinlenmek için fırsat oluşturmamayı sonlandırmalısınız. Çalışmalarınıza evinizden devam etmek, bu konuda size yardımcı olabilir. Evinizle ilgilenmek, satınalma ve taşınma işlemlerinizi gözden geçirmek, eksikleriniz ve ihtiyaçlarınızla ilgili hazırlıklar yapmak gündeminizde yer bulabilir. Bazı konuların yeniden gündeme gelmesi, aile büyüklerinizin öneri ve eleştirileri gibi durumlarda sözleriniz belirleyici olabilir. İmza ve karar gerektiren konuları detaylı bir şekilde düşünmek için doğru bir zamandasınız.

yengeç burcu

Yengeç burcu 4 – 10 Eylül haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Aile ve ev hayatınıza daha fazla vaktinizi ayırmanız gerekebilir. Kararlarınızı dikkatli bir şekilde gözden geçirmelisiniz. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız, iletişim becerilerinizi geliştirmeniz önemli olacak. Sosyal çevrenizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Rahat hissettiğiniz ancak size bir getiri sağlamayan ortamlarda kalmayı sürdürmek bir hata olabilir. Bunu fark etmek ve kabullenmek için bir sorun yaşamayı beklememelisiniz. Güçlü ilişkiler kurmak ve bunları sürdürmek için şu andaki durumunuzu iyi analiz ederek ilerlemelisiniz.

Evrak, vize, pasaport, ticaret alanında gecikmeler yaşanabilir. Hukuksal bazı gündemler öne çıkabilir. Sağlığınıza özellikle mide, bağırsaklar gibi sindirim sorunlarına karşı temkinli olun. Yakın akraba, kardeş, arkadaşlarla iletişim kazaları yaşanması mümkün. Reklam, ticari konularda değerlendirme yapabilir, maddi olarak sıkışmışlık hissiniz biraz hafifleyebilir, kazançlarda artış yaşanabilir.

Yolculuklar ve burada yapacaklarınızla ilgili sorunlardan en az derecede etkilenmek için kendinize bir b planı oluşturmanızda fayda var. Aranızda parasal görüşmelerin geçtiği kişilere ve borçlanmalara dikkat etmeniz gerekebilir. Yatırım planlarınız, uzun vadeli gelecek düşünceleriniz için hangi konularda ilerleme kaydetmeniz gerektiğini bilmelisiniz. Kendinizdeki eksiklikleri bilmek daha iyi hazırlanmanız için size yardımcı olacaktır.

Güneş ve Merkür’ün 6 Eylül’de Başak burcundaki kavuşumu okumadığınız kitapları, yazmadığınız yazıları ve sakladığınız fikirleri ortaya çıkarabilir. Hızlı ve yoğun bir sürecin içinde olmanız bunları ertelemenize neden olduysa şimdi telafi şansı bulabilirsiniz. “Nasıl” diye sormaktan çekinmemeli, konuşmak ihtiyacı hissettiğinizde bunun gereğini yapmalısınız. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi gözden geçirirken hayatınızda kalmaya devam edebilenler için gardınızı düşürebilmelisiniz. İş görüşmeleri, geri dönüşler ve yazılı başvurularla ilgili haberler alabilirsiniz. Teknolojik cihazlarınızın yedekleme ve yenileme işlemleri için kararınız netleşebilir.

aslan burcu

Aslan burcu 4 – 10 Eylül haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Sosyal hayatınız canlanıyor. Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirerek keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde hareketli günler sizi bekliyor. Fırsatları değerlendirerek hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Bu hafta kariyerinizdeki ilerleyişinizi tüm aşamalarıyla görme fırsatını bulabilirsiniz. Maddi açıdan güçlendiğiniz ve yerinizi sağlamlaştırdığınız bir süreçte, kaçan fırsatlara da odaklanmanız gerekebilir. İş değişikliği, tekliflerle ve farklı alanlarla ilgilenmek konusunda yeniden düşünebilirsiniz.

Eşinizin, partnerinizin gelirinde, kariyerinde gelişmeler veya krizler yaşanabilir. Maddi konularda tedbirli olmanızda fayda var. Önümüzdeki hafta itibariyle artık kendinizi ruhsal olarak daha iyi hissedeceksiniz. Jüpiter retrosu kariyerde yeni fırsatlar, bazı koşulları yeniden gözden geçirme, görev değişimleri, şanslı etkileri getirebilir. Özellikle Eylül sonuna doğru artık yarım kalmış işleri toparlama, eyleme geçme, sağlam adımlar atma dönemi.

Bu dönemde yaptığınız yatırımlar, aldığınız işler, kendinizi göstermeye çalıştığınız alanların artı ve eksilerini görebilmek öfkenize hakim olmanızı zorlaştırabilir. Kendinize veya yaşadıklarınıza kızmak, aşırı tepki vermek ve direnç göstermek yerine işaretleri yakalamaya çalışın. Düşüncelerinizin değil, eylemlerinizin hayatınıza olan etkisini net bir şekilde fark edeceksiniz Bu farkındalığı doğru kullanın.

6 Eylül’de Başak burcundaki Güneş Merkür kavuşumuyla, şanslı olduğunuz kadar şansınızı kullanacağınız alanları da sunabilir. Hayatınızı bir düzenin üzerine inşa ederken bir elemeye gitmeniz gerekebilir. Elle tutulur sonuçlar almanın, kendinizi garantide hissetmek için önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Harcama kontrolü yapmanız gerekebilir. Bu sizi öngörülemeyen sorunlardan koruyacaktır. Emek vermek, sonu boş olan bir eylem değildir. Bunu görebilmek telaşınızı azaltacaktır.

başak burcu

Başak burcu 4 – 10 Eylül haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Kişisel ihtiyaçlarınızı daha çok önemseyeceğiniz bir dönemdesiniz. Kendinizi ruhen ve bedenen yenilemek için fırsatlar yaratmalısınız. Ayrıca, iletişim becerilerinizi kullanarak iş hayatınızda başarılar elde edebilirsiniz. Daha önce verdiğiniz tüm kararların sonuçlarını ve kazanımlarını alabileceğiniz bir hafta. Başta zor gelse de, neyin sizinle daha uzun kalacağını belirleyebildiğiniz için kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Şimdi bu şansınızı arttırmak ve korumak adına bazı önlemler almanız gerekebilir.

Kendinizi geliştirmeye çalıştığınız alana ve zamanınıza daha çok özen göstermeniz gerekebilir. Yurtdışı kaynaklı işleriniz, üzerinde çalıştığınız projeleriniz, kendi bireysel yaşamınız için attığınız adımlarınız somutlaşmaya başlayabilir. Güvendiğiniz dağlara kar yağdığını görebileceğiniz gibi hakkınızı teslim alacağınız bir dönem de olabilir. Neyi büyütüp istikrarlı olması için çaba gösteriyorsanız onunla ilgileneceksiniz.

Merkür retrosu burcunuzda devam ederken eleştiri ve iletişim aksaklıklarına karşı dikkatli olmalısınız. Tepkilerinizi değil, kazanımlarınızı büyütmeniz gerektiğini unutmayın. Hukuksal konular, devlet kurumlarındaki işlerinizde de bazı gecikmeler söz konusu olabilir. Taşınma, farklı konumlar ve alanlar üzerinde düşünme gibi gündemler hayatınızda daha fazla yer bulabilir. Yeni iş birlikleri için görüşmeler yapabilir, sürpriz bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Geçmişten gelen konular ele alınmalı, değiştirmeniz gereken konular için çaba göstermelisiniz.


6 Eylül’de Güneş ve Merkür’ün burcunuzdaki kavuşumu, söylenmemiş sözleri dile getirebilir. Hem özeleştiri yapacağınız hem de kendinize dair fikirlerinizi ortaya çıkaracağınız bir süreç olabilir. Farkındalığınız yükseliyor. Bu da sizi toksik olan konulardan ve insanlardan ayırıp tamamen fayda göreceğiniz alanlara taşıyabilir. Kendinizi nasıl gösterdiğinizi, insanların sizi kabullenmesi ve saymasıyla ilgili problemlerinizi düşünebilirsiniz. Bu konuda fazlaca takıntılı olduğunuzu fark edebilir ve çözüm bulabilirsiniz. Yeni işler yapmak ve hayatınıza bir meşguliyet daha katmak için aceleci olmayın. İşlemeye değer bir fikir, yaşamaya değer bir duygu keşfettiğinizde bunu enine boyuna değerlendirmeye almalısınız.

terazi burcu

Terazi burcu 4 – 10 Eylül haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Kariyerinizde önemli değişimlerin yaşanabileceği bir dönem. Yeni projeler veya iş fırsatları karşınıza çıkabilir. Ancak, mümkün olduğunca objektif olmaya çalışmalı ve duygusal tepkilerden kaçınmalısınız. Bu hafta finansal hedefleriniz ve bunlar için verdiğiniz mücadeleyi size gösterebilir. Bir şeyi istemekle o istek için emek vermenin orantısını nasıl kurduğunuzu düşünmelisiniz. Hiçbir şey yapmadan hiçbir şeyin çözülmeyeceğini görebilirsiniz.

Bu dönem kendinizi yorgun ve hassas hissedebilirsiniz. Rutinler, günlük düzen, varsa evcil hayvanlar, meslek hayatınızda çeşitli tamamlanmalar yaşanabilir. Yeni başlangıçlar, imza, kontrat gibi konularda acele kararlar vermeyin, anlaşmaları, sözleşmeleri gözden geçirin. Gökyüzünde retro enerjiler çok fazla. Sağlığınıza özen gösterin.

Bu dönemde kendinizi ve kazanımlarınızı korumak adına karşınıza çıkan veya size sunulan imkanlara kulak vermelisiniz. Bu konudaki çabanızın şu anki durumunu bilmek bundan sonrasını yürütebilmeyi kolaylaştıracaktır. Çekindiğiniz durumları rahat olduğunuz süsüyle kapatmamalısınız. Bir duygu yaşadığınızda, bir düşünceye kapıldığınızda bunu yaşayıp deneyimlemelisiniz. Kendi değerinizi ve yaşamınızın hak ettiği özgüveni bilin.

Güneş ve Merkür’ün 6 Eylül’de Başak burcundaki kavuşumuyla beraber içinizde tuttuklarınızla bir hesaplaşmaya gidebilirsiniz. Hayatınızı yaşamayı, yaşadıklarınızı anlamlandırmayı zorlaştıran hiçbir şeyi kendinizde tutmak istemeyebilirsiniz. Burada birine hesap sormanın değil kendi iç rahatlamanızın önemli olduğunu unutmamalısınız. Öğreneceğiniz yeni bilgiler, bazı detayları yeni fark etmeniz, çevrenizin hayatınız üzerindeki etkisi üzerine düşünmeniz gerekebilir. Burada bir ayrıma gitmelisiniz. Kolaylaştırmak, faydalı olmak isterken buna herhangi birinin veya bir konunun engel olmaması için akılcı davranmalısınız.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 4 – 10 Eylül haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Maddi konular ve finansal durumunuzla ilgilenmek sizin için önemli olacak. Harcamalarınızı kontrol altına almanız ve borçlarınızı ödemeye öncelik vermeniz gerekebilir. İlişkilerinizde ise anlayışlı olmanız, partnerinizin ihtiyaçlarına önem vermeniz önemli olacak. Bu hafta özellikle genişleyen iş çevreniz ve imkanlarınız, duygusal ilişkileriniz mercek altına alınabilir. Kurduğunuz ortaklıkların alt yapısı, insanlara güvenebilmenin önemi ve sonuçları hakkında çıkarımlar yapabilirsiniz. Bunlar konusunda gerçekçi olmanız, gereksiz inatlaşmalardan kaçınmanız maddi ve manevi kayıpların önüne geçecektir.

İnsan kazanmak konusunda şanslı olduğunuzu düşünebilirsiniz ama hiçbir şansın kendiliğinden ve öylece parlamayacağını da bilmelisiniz. Ticari ortaklıklarınızı ve parasal hesaplarınızı kontrol edebilir, açık verdiğiniz veya gereksiz efor sarf ettiğiniz noktaları tespit ederek sorunları sıfırlayabilirsiniz. Evlilik, ilişkiler ve aile kurmakla ilgili fikirlerinizde aklınıza oturmayan noktaları daha iyi görebilirsiniz. Geçinmeye gönlü olanın her zaman fırsat bulacağını göreceksiniz. Bu siz de olabilirsiniz.

6 Eylül’de Güneş ve Merkür’ün Başak burcundaki kavuşumu, arkadaş seçimleriniz ve bulunduğunuz çevrelerde dikkatleri size çekebilir. Kendinize has kriterlerinizin ve düşüncelerinizin olması kuracağınız ilişkilerin niteliğini belirliyor. Bu da size bazı avantajlar sağlıyor olabilir. Bu kavuşumla, elde ettiğiniz avantajları ne derece değerlendirebileceğinizi görebilirsiniz. Üzerinde bir süredir çalıştığınız konuları ortaya çıkarabilir, kendinizle ilgili fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Çevrenizin size karşı ilgisine kayıtsız kalmamak için sorumluluk alırken dikkatli olmalısınız. Gereğinden fazla iş yükü ve iletişim odak noktanızı kaçırmanıza neden olabilir.

Merkür retrosu devam ederken yeni girişimler için yine de Eylül’ün ikinci haftasını beklemekte fayda var. Özellikle kariyer hayatınızda yavaşlayan enerjiler hareketlenirken bazı teklifler alabilirsiniz. Jüpiter retrosunda ikili ilişkiler ve ortaklık alanında çözüm bekleyen konulara el atabilir, sorunları orta yolu bularak düzenleyebilirsiniz. Çabasını verdiğiniz konular size ödül olarak gelecektir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 4 – 10 Eylül haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: İlişkiler ve ortaklıklar alanında önemli gelişmeler yaşanabilir. İşbirliklerinizden en iyi şekilde faydalanmak için iletişim becerilerinizi kullanmalısınız. Bu hafta sağlık ve yaşam alışkanlıklarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Sağlık ve iyilik hali açısından da daha dikkatli olmalı, ihtiyaçlarınızı göz ardı etmemelisiniz. Neyi doğru yaptığınız neye direnç gösterip kuralları çiğnediğiniz önemli olacaktır. İyileşme şansının yüksek olduğu rahatsızlıklarınızdan kurtulmak için bu önemli bir viraj olabilir. Doktor kontrollerinizi yaptırmak, beslenme ve takviyelerinizin yeniden düzenlenmesini sağlamak iyi sonuç almanıza yardım edebilir.

Bu dönemde ayrıca çalışma koşullarınız, iş başvuruları ve iş kurma fikirleriniz üzerinde düşünmeniz gerekebilir. 15 Eylül’e kadar kariyerde ani girişimlerden kaçının! Görev değişimi, yer değişimi, farklı projelere dahil olmak gibi etkilerle karşılaşabilirsiniz. Gecikmeli sonuçların gelmesi ve sizin bu süreci nasıl geçirdiğinizi görmeniz, retro bitiminde atacağınız adımları belirleyebilir.

Gelir kaynağı ve sorumluluk açısından şanslı, uzun vadeli etkilerin olduğu bir dönemde olduğunuzu düşünerek rahat davranmamalısınız. Yakaladığınız bir fırsat olduğunda bunun tüm gereklerine uymanız gerektiğini unutmayın. Unuttuysanız Jüpiter retrosu size hatırlatacaktır. Hayat düzeninizde değişimler yapmak isteyecek, yaşamınızı gözden geçireceksiniz. Yapacağınız iyiliklerin karşılığını göreceksiniz.

6 Eylül’de Güneş ve Merkür’ün Başak burcunda bir araya gelmesiyle, hem rahatlayacağınız hem de işinizi daha iyi yapma fırsatı bulacağınız bazı gündemleriniz olabilir. Kendinizi tekrara düşmüş gibi hissedebilirsiniz. Ancak bu aşama size kaybedilen zamanın telafisini verebilir. Çalışmalarınızdaki eksikleri tamamlamak ve kendinizi parlatabilmek adına önemli olabilir. Yazışmaların artması, hem dikkatinizi hem de özeninizi isteyebilir. Bir yer edinmek, edindiğiniz yere sahip çıkabilmek arzusuyla çalışabilirsiniz. Çalışma hayatı olmayan veya kurma aşamasında olan bir Yay burcuysanız, imkanlarınızın sizi ortaya çıkarmasına izin vermelisiniz. İlgilendiğiniz konunun tüm detaylarını görebilmek büyük bir şans olabilir. Şansınızı iyi değerlendirin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 4 – 10 Eylül haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Kariyer hayatınızda yeni fırsatların peşinden koşabileceğiniz bir dönem. İleriye dönük planlar yaparken sabırlı ve özverili olmanız önemli olacak. Aile ve ev hayatınızda sorumluluklarınızı dengelemelisiniz. Daha önce almış olduğunuz birtakım kararlar bu hafta neticelenebilir. Köklü ve hatta radikal sayılabilecek değişiklikler yaptıysanız, geldiğiniz noktayı bilmeniz ilerisi için gerekli olabilir. Yatırım planlarınızın veya hamlelerinizin son durumu, ekonomik ve sosyal açıdan size bir yol haritası çizebilir. Risk oluşturabilecek harcamalar gündeme gelebilir.

Keyfinize ve isteklerinize zaman ve kaynak ayırmak konusunda bir denge kurmalısınız. Çalışmalarınızın meyvelerini toplamak isteyebilirsiniz ancak aceleci davranmanız tüm hasadı riske atabilir. Duygusal konularda önemli ve kalıcı kararlar almaya hazırlanabilir, varsa bu kararları daha iyi uygulamak için eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Ekonomik ve duygusal açıdan kendinizi güvende hissetmediğiniz seçenekleri dönüştürebilmenin yollarını öğrenebilirsiniz.

Bu dönemde attığınız imzalara, verdiğiniz sözlere ve size verilen sözlere dikkat edin. 15 Eylül’e kadar eksikleri giderin, yarım kalmış konuları toparlayın. Zihinsel olarak dinlenmeye ihtiyaç duyabilir, tatile çıkabilirsiniz. İlham ve yaratıcılığınız bu dönem artacaktır. Sosyal medya, satış, pazarlama alanlarında önemli adımlar atabilirsiniz.

6 Eylül’de Başak burcundaki Güneş Merkür kavuşumuyla akıldaki fikirleri somut hale getirmek için çalışabilirsiniz. İlgilendiğiniz bir konuda profesyonel bir bakış açısı yakalamak, daha iyi iş çıkarmanıza yardımcı olabilir. Bu kavuşumun etkisi size o profesyonelliğin kapılarını açabilir. Hazırlandığınız her ne ise daha iyi çalışma imkanına sahip olabilirsiniz. Farklı insanlara fikirlerinizi açabilir, hem çalışma hayatı hem de kişisel gelişiminize destek olacak yollar arayabilirsiniz. Bu konudaki eksiklerinizi bilmek adına iyi bir dönemdesiniz. Dil öğrenmek, iş bilgisi edinmek ve tecrübelerden yararlanmak adına iyi bir alt yapı oluşturabilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 4 – 10 Eylül haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Kişisel gelişiminize odaklanmanız için uygun bir dönem. Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak kurslara veya eğitimlere katılabilirsiniz. İlişkilerinizde anlayışlı ve hoşgörülü olmanız önemli olacak. Bu hafta aile hayatınız ve buradaki maddi gündemler önünüze gelebilir. Aranızda para alışverişinin olması, gayrimenkul alım satımı gibi konularda şansınızı zorlamanız gerekebilir. Her şeyin önünüze gelmesine alışmak, şimdi çaba göstermenizi engelleyebilir.

Bu haftayı, hiçbir şeyin kolaylıkla ve emek olmadan var olmayacağını düşünerek geçirmelisiniz. Zira bu düşünceleriniz sizi harekete geçirecektir. Evinizle ilgili harcamaların artmaması için gerekli ve acil olmayan alışverişlerden kaçınmalı, güvenmediğiniz kaynaklara yatırım yapmamalısınız. Kısa vadeli para kazanma yöntemlerinden, ödeyemeyeceğiniz yatırımlardan, borç alıp vermekten bu dönem uzak durmanızda fayda var. Ortaklık düşünüyorsanız şartları doğru gözden geçirmeli, işi bilen kişilerden fikir ve yardım almalısınız. Gelir gider dengesini masaya yatıracak, paranızı yönlendirme, biriktirme, veya değerlendirme anlamında fikir alışverişleri yapabilirsiniz.

6 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek olan Güneş-Merkür kavuşumuyla kendinizi bir yol ayrımında hissedebilirsiniz. Hangi yöne gideceğiniz konusunda aceleci davranmamalı, iyi hesap yapmalısınız. Bir yanda korkularınızı tetiklemek, diğer yandan bundan kaynaklanabilecek sağlık sorunlarına sebebiyet vermemek için aklı selim düşünmenizde fayda var. Kilidiniz faydadan açılacaktır.

Size bugüne kadar hiçbir yararı dokunmayan ama hayatınızda var olmaya devam eden her şeyi bir kenara iterek yeni bir gündem üzerinde çalışmalısınız. Ödemelerinizi tamamlamak, alacaklarınızı tahsil etmek konusundaki işlerinizde aksamalar olabilir. Kendinizi aksama olmamışçasına hazırladığınızda hem motivasyonunuzu kaybetmeyecek hem de olumsuz sürprizlerle karşılaşmayacaksınız. Eşinizle veya ailenizle konuşmak istediğiniz konuları gündeme getirebilir, geçmişin yükünü hafifletebilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 4 – 10 Eylül haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Kariyer hayatınızda önemli fırsatlar sunacak bir dönem. Yeteneklerinizi sergilemek için uygun bir zaman dilimi olacak. Finansal konularda ise daha dikkatli olmanız gerekebilir. Harcamalarınızı kontrol etmeli ve gereksiz masraflardan kaçınmalısınız. Bu hafta hem fiziksel hem de zihinsel aktivitelerinize bu hafta bir mola vermek isteyebilirsiniz. İşlerin durağanlaşması sizin de durağanlaşmanıza sebebiyet vermemelidir. Amacınız hızlandırmak değil sizi neyin yavaşlattığını anlamak olduğunda süreci daha az hasarla geçirebilirsiniz.

İyi bir planın size istikrar getireceğinden şüphe duymayın. Bu planı hazırlamak konusunda bilgili kişilerden veya yakınlarınızdan destekler alabilirsiniz. Yolculuk işlemleri, seyahat planlamaları, alım satım için ayırdığınız bütçeyi gözden geçirmeniz yararınıza olabilir. Ailenizle veya çevrenizdeki kişilerle olan yoğun iletişiminiz, “fazla muhabbet tez ayrılık getirir” sözünü yaşatmaması için bir araya geldiğiniz zamanları tekrar düşünebilir, kimin hangi konumda durduğunu inceleyebilirsiniz.

6 Eylül’de Güneş ve Merkür’ün Başak burcundaki kavuşumuyla ikili ilişkilerinizle ilgili çıkarımlarınızı gündeme getirebilirsiniz. Sizin için kolay olmayan konuşmaları yapabilir, net olmak için yoğun çaba gösterebilirsiniz. Bunun karşılıksız kalmayacağını bilin. Sorunları çözmek, iş akışınızı ve ilişkilerinizin gidişatını belirsizlikten kurtarmak isteyebilirsiniz. Şimdiden bazı önlemler alabilmek, aklı selim hareket edebilmek ilerleyen günlerde krizleri ortadan kaldırabileceği gibi sizin değerinizin ve çabalarınızın daha fazla görünmesini sağlayacaktır.


15 Eylül’e kadar farkındalık kazanmak, eksikleri fark etmek, işe yaramayanı ayıklamak gibi önemli kararlar devrede olacak. Evlilikte, birlikteliklerde ve ortaklıklarda bazı bitişler, yol ayrımları yaşanabilir. Kimileri evlenmeye, söz, nişan gibi ciddiyete giden başlangıçlara karar verebilir. Mayıs ayından beri çözüm bekleyen konular netleşebilir, yarım bıraktığınız bir konuya yeniden el atabilirsiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, InstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.