14 Ekim Güneş Tutulması burç yorumları

Astroloji: 14 Ekim Terazi burcunda Güneş Tutulması burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Güneş Tutulması

Astroloji: 14 Ekim Güneş Tutulması burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Genel etkiler:

14 Ekim 2023 tarihinde 21 derece Terazi burcunda halkalı Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Olumlu bir tutulma, çevremizde hızlı konular cereyan edecek. Bırakmamız gereken, ayağımıza dolanan, bizi aşağıya çeken, geçmişten getirdiğimiz; attığımız adımlar, tavırlarımız, kurduğumuz ilişkilerle ilgili her türlü konuyu yeniden ele alacağımız etkilere sahip bir tutulma. Bazı astrologlara göre bir devrin kapandığı ve bir devrin yeniden başladığı bir döneme adım atıyoruz.


İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar gündeme gelecek. Bu dönem kariyerimizle ilgili konularda önemli anlaşmalar yapabilir, işbirlikleri içinde olabiliriz. Keyifli seyahatlerin yanı sıra, yeni bilgiler edineceğimiz döneme işaret ediyor. Bekâr olanlar için yeni ilişki olasılığı da var. Üst tabakalarda oluşabilecek bazı ihtilaflar, gayrimenkul veya mal kayıpları yaşanması söz konusu olabilir. Özellikle ilişkilerde yaşanacak yeni başlangıçlar ve yeni ortaklıklar olabilir. Yeni sayfalar açmak kendinize yeni bir benlik yaratmak için doğru zamanlar.

Önemli tarihler:

  • 27 Kasım 2023, 1-14 Ocak 2024 arası ve 2-9 Şubat 2024 arasındaki tarihler tutulma derecesinin tetiklenmesi sebebiyle bireysel hayatlarımızda olaylar daha hızlı bir şekilde görünür olabilir.
  • Terazi, Koç, Oğlak ve Yengeç burçlarının önümüzdeki 2 yıl dönüşüm zamanı başlıyor.
  • Ateş çemberi olarak da bilinen bu halkalı güneş tutulması oldukça nadir görülen bir doğa olayı. Çünkü bir sonraki halkalı güneş tutulması, 2046 yılında görülebilecek.
  • 2013-2014 yıllarında yaşadıklarınız, sizi sıkıştıran konularla ilgili benzer süreçleri yaşayabilirsiniz.
  • 2004 yılından bu yana zorlandığınız konular tarihin tozlu sayfalarına karışıyor. Bir devir kapanıyor, yeni bir devir başlıyor.

14 Ekim Güneş Tutulması burç yorumları

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Güneş tutulması evlilik, ortaklık, ikili ilişkiler alanınızda gerçekleşecek. Bu alan aynı zamanda açık düşmanlıklar ve danışmanlık yapma, danışmanlık alma gibi konuları da ifade eder. Genel olarak ikili ilişkilerdeki birtakım konuların açığa çıktığı bir zaman olacak. Güneş Tutulması, ikili ilişkilere olan bakış açınızı ve adımlarınızı değiştirebilir. Yeni bir ilişkiye başlamak, mevcut ilişkilere resmiyet kazandırmak, işinizle ilgili önemli ortaklıklar yapmak gibi gündemleriniz olabilir.

Tutulma ile birlikte eğer ki bir partneriniz var ise ona sürpriz bir şekilde evlenme teklif edebilir, yüzük takabilir, yüzük alabilir, nişanlanabilir, ilişkinizi daha heyecan verici bir noktaya taşımak isteyebilirsiniz. Yalnız olanlar yalnızlıklarına bu tarihe kadar son verebilirler. Destek almak istediğiniz her konuda rahatlıkla destek bulabileceksiniz.

Hayatınızda kalıcı değişiklikler, evlilik, ortaklık, davalar konusunda değişim süreci sizi bekliyor. İlişkisi olmayan Koçlar ilişkiye başlayabilir, evlilik kararı alabilir. Evli olanların ise evlilik dinamikleri değişebilir veya yol ayrımına girebilirler. Eşlerinizin sağlığı bozulabilir. Ortaklı iş görüşmeleri gündemde. Mesleğinizi ve kariyerinizi kökten değiştirebilirsiniz.

Tamamen insan ilişkilerine odaklı sonuçlar alabileceğiniz için bu dönemdeki tutumlarınız ve verdiğiniz izlenim belirleyici olacaktır. Hayatınızdaki problemleri noktalardan artık arınmak istiyorsunuz. Bunu dile getireceğiniz, buna göre yaşamak isteyeceğiniz durumlar söz konusu olabilir. Dolayısıyla hukuki veya sosyal bir zorluk yaşamamak için adımlarınızı buna göre atmanızda fayda var. Otorite figürleri, sizin bu figürlerden biri olmanız dikkatleri üzerinize çekebilir.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: İşlerinizle ilgili birtakım konuların açığa çıkması söz konusu olabilir. İş arkadaşlarınız, günlük işleriniz, sağlık ve beslenme rutininiz ile ilgili yeni gelişmelere şahit olacağınız bir dönem. Sağlık ve iyileşme açısından oldukça olumlu ve değerlendirmeye uygun zamanlardasınız. İşiniz, çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınız, günlük rutin işleyişinizde önemli değişimler sizi bekliyor. Önceden yapmış olduğunuz bazı iş adımlarından sonuç almadığınız bir işi yeniden adım atarak yapabilirsiniz.

Özellikle yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş bağlantıları kurabilir, iş konusunda harika destekler alabilirsiniz. İş arayanlar keyif ve mutlulukla çalışabilecekleri bir iş bulabilirler. Birlikte çalıştığınız kişilerle daha keyifli ve size mutluluk veren bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz.

İş değişiklikleri, yurt dışı bazlı projeler, iş teklifleri olabilir. Sağlığınız ile çokça ilgileneceksiniz bu dönem. Bel böbrek konularında rahatsızlıklar, estetik operasyonlar görülebilir ve beslenme konusunda değişimler yapmanız gerekebilir. Hiç düşünmediğiniz biriyle güzel bir ilişki yaşamanız olası.

İş arayışlarınız sonuçlanabilir, istediğiniz gibi ve huzurla çalışacağınız yeni ortamlara kavuşabilirsiniz. Kendinizi yetiştirdiğiniz alanlarda becerilerinizi ortaya çıkarmaktan çekinmeyin. Bazen buna elverişli olmasa da sizin çaba gösteriyor olmanız pek çok durumu değiştirebilir. Daha kaliteli, istediğiniz gibi yaşayacağınız bir hayat planlayabilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: İlişkilerle ilgili bir süredir gizlide kalmış konular açığa çıkabilir ve birtakım yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Tutulmanın odaklanacağı konular aşk, özel hayat, flörtler, çocuklar, hobiler, hayatın zevk ve keyif veren yanları, yaratıcılık gerektiren konular üzerine olacaktır. Ummadığınız birinden bir ilanı aşk durumu olabilir ve bu sizi çok şaşırtabilir. Hayatınızda kimse yok ise gerçekten ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki potansiyeli oldukça yüksek olacak.

Arkadaş ortamınız ve flört konularının iç içe olduğu bir dönem olabilir. Karmaşık ilişkiler söz konusu olabilir. Çocuk düşünen yükselen ikizler için ise oldukça pozitif bir zaman. İlişkiniz yoksa sosyal çevreden gelecek olan biriyle aşk yaşayabilirsiniz. Aşık olmanın tadını çıkaracaksınız. Hobilerinizi meslek haline getirebilir ve bundan para kazanma konularına girebilirsiniz.

Eskiden size keyif veren şeylere geri dönebilirsiniz. Hamile kalabilir veya hamile kalmak için tedavi yöntemlerine gidebilirsiniz. Yatırımlar konusuna dikkat edin, kayıplar söz konusu olabilir. Kripto ve borsa konularına ilginiz yoksa bu tutulma ile birlikte ilgi duyabilirsiniz. Duygusal konularda şansınız ve yolunuz açılıyor. Hayattan keyif alacağınız zamanları ve konuları arttırabilirsiniz.

Daha önce yapmadığınız, konuşmadığınız gündemleriniz olabilir. Bunlara açık olun. Size neyin iyi geldiği noktasında yeni keşifler yapabilirsiniz. Öne çıkacağınız, kendinizi sergileyebileceğiniz bir dönemdesiniz. Keyfini çıkarın ve süreklilik sağlamanın yollarını arayın. Aşk hayatınız, evliliğiniz ve çocuklarınızla ilgili konularda iyileştirici gelişmeler olabilir. Yaşantınızın gidişatını etkileyecek kararlar alabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu dönemin odağında ev, aile, ebeveynler ve gayrimenkul konuları olacak. Ebeveynlerinizle ve çalışıyorsanız raporladığınız kişilerle aranız iyi olacak ve o kişilerden destek göreceksiniz. Kariyer konularınız da oldukça ödüllendirici gözüküyor. Fakat ikili ilişkiler biraz sert geçebilir.

Bu tutulmayla ailede krizler ve beraberinde ev değişikliği olabilir. Ev alabilir veya satabilirsiniz. Kök aile, atalar, dedeler ile ilgili gündemler var. Başlangıçlar veya bitişler söz konusu olacak. Evinizden zorla çıkarılma olabilir. Yeni bir ev alımında elinizden başka satışlar çıkması muhtemel.

Tutulma ile birlikte ailenizden, kan bağınız olan birileri ile iş projeleri yaratabilirsiniz. Arzu ettiğiniz geniş ferah bir ev kiralayabilirsiniz. Her şekilde yaşam alanınızda kendinizi daha özgür ve güvende hissedeceğiniz gelişmeler kapınızda olacaktır. Bunun yanı sıra eğer ki hayatınızda özel anlamda biri yok ise gizli kapaklı çapkınlıklar yapabilir, saman altından su yürütebilirsiniz. Ev, ailede çözülemeyen tüm konularla ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Boşanma ve sonrasında köklere, atalardaki eve dönüş olabilir.

Fiziksel ve duygusal ev kavramınızla ilgilenebilirsiniz. Yaşamak istediğiniz yeri ve düzeni kararlaştırabilir, evinizle ilgili değişiklikleri de buna göre yapabilirsiniz. Taşınmak, ev dekorasyonuyla ilgilenmek, evden yürütebileceğiniz veya aile desteğiyle yapacağınız çalışmalara zaman ayırmak gibi konular gündeminiz olabilir.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Yazışmalar, eğitim, kısa yolculuklar gibi konuların vurgu kazandığı, özellikle iletişim trafiğinin fazlasıyla arttığı bir dönemdesiniz. Bu dönemde yabancılarla ilgili konular da gündeme gelebilir. Bu gündeme gelecek konuların hayatınıza etkisi genellikle olumlu olacak. Tutulmanın etkisiyle birlikte spontane, plansız bir tatile bir seyahate çıkabilirsiniz. Hatta bu seyahate hoşlandığınız biri veya partneriniz varsa onunla da çıkabilirsiniz.

Yakın çevre, komşular, akrabalar ve kardeşler konusunda değişim ve dönüşüm yaşayacaksınız. Onlarla olan iletişiminiz her türlü önemli olacak. Onların evlilikleri, boşanmaları ve gündemleri ile ilgilenirken bulacaksınız kendinizi. Destek vermek, yardımcı olmak isteyeceksiniz. Onlarla ilgili ortak iş girişimleri yapabilirsiniz. Seyahat edeceksiniz bol bol. Teknolojik araçlar veya araç alım satım gündeminizde. Ve kısa flörtler size iyi gelecek.

İş konusunda bir anlaşma yapabilir, sözleşmelerle haşır neşir olabilirsiniz. Bu dönem özellikle kariyer konusunda harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Değerlendirmeye bakın! Duygusal ve ticari imzaları beraberinde getirebilir. Teklifler, anlaşmalar, size hitap eden veya sizin hitap edeceğiniz alanlar gündeminizde yer bulacaktır. Dijital mecraları kullanabilir, yazma ve anlatma becerilerinizi uygulayabileceğiniz işler yapabilirsiniz. Dolayısıyla kendinizi her zaman gelişime açık halde tutmalısınız.

Eğitimler almak, ertelediğiniz konularda bilgilenmek ve bunlara resmiyet kazandırmak için iyi bir dönemdesiniz. Editörlük işleri, bilgisayar kullanımı, el becerisi ve hayal gücü gerektiren konular, araç sahibi olmak gibi sizi fiziksel ve mental olarak taşımaya yardım eden durumlara zaman ayırabilirsiniz. Bakış açınızı değiştirdiğinizde hayattaki acılarınızdan da kurtulabilirsiniz. Yakınlarınızla olan problemleriniz, ilişkilerinizdeki pürüzler sona erebilir. Hafifleyeceksiniz.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Alacak verecek konuları, gelirleriniz, sahip olduklarınız nisan ayının ilk yarısında oldukça vurgu kazanacak. Yeni bir eşya sahibi olabilir veya bir yatırıma girebilirsiniz. Çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak aldığınız, çaba sonucu gelen bir gelir artışı söz konusu olabilir. Sevdiğiniz işi yapmanın, hayat kalitenizi kendi çabalarınızla belirlemenin önemli olduğunu, bunu artık kendi hayatınız için ön planda tutmanız gerektiğini unutmayın.

Kişisel anlamda kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sürpriz bir iş teklifi durumu söz konusu olabilir. Özellikle kadın desteği ile finans anlamında beklenmedik bir kazanç, gelir durumu söz konusu olabilir. Eğer yalnızsanız iş vasıtası ile tanıştığınız biri ile flörtöz durumlarda söz konusu olabilir. Sonu evlilikle biten bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Evli olan Başaklar evliliği gözden geçirebilir, yapılandırma yolu tıkalıysa yol ayrımına girebilir, davalar ve paraya dayalı tüm konular ile ilgili ciddi dönüşümler yaşayabilir.

Finansal konular odak noktası olacak. Ne kadar değer gördüğünüz, ne kadar görmediğinizle ilgileneceksiniz. Para kazanmak için yeni yollar arayacak, yeni girişimlerde bulunacaksınız. İş kurmak, ortaklı bir işe başlamak gündeminizde olabilir. Dış görünüşün değişmesi, estetik operasyonlar yaptırmak isteyebilirsiniz. Para konularında ciddi değişim dönüşümler yaşayacaksınız.


Ekonomik kaygılarınız son bulabilir. Neye sahip olduğunuzun farkında olun. Yetenekleriniz, değerleriniz, hayatı anlama ve yaşama biçiminize tutundukça işlerin yoluna girdiğini görebilirsiniz. Dolayısıyla arayışlarınızı da buna göre yapmanız gerekecektir. Yeni gelir noktaları bulabilir, mevcut beklentilerinizin karşılanacağına dair haberler alabilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Sizin için oldukça belirgin ve önemli zamanlardan geçeceğiniz bir tutulma süreci olacak. Bu tutulmadan en yoğun etkiyi siz alacaksınız. İkili ilişkileri sağlamlaştırmak, yeni ilişkiler kurmak, kırgınlıkları düzeltmek ve birlikte eğlenmek açısından oldukça faydalı bir zaman. Taşınma, yer veya sektör değişikliği gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Hayatınızın gidişatı ile ilgili radikal birtakım kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerde ve partner ilişkilerinizde özgür hissetmek adına biraz huzursuzluk çıkarabilirsiniz. Eğer yalnızsanız sürpriz bir aşk durumu söz konusu olacak. Hayata daha olumlu ve pozitif bakmaya başlayacaksınız. Sevgi hayatınızda önemli bir rol oynayacak.

Önemli başlangıçlar ve imzalar gündeme gelebilir, hem işinizde hem de duygusal konularda beklentileriniz gerçekleşebilir. İlişkiler, ortaklıklar, evlilikler konusunda keskin bitişler ve başlangıçlar yaşayacaksınız. Hayatınızı kökten değiştirecek kararlar alacaksınız. O gücü kendinizde bulacaksınız. Mevcut yerinizi değiştirmek isteyeceksiniz. Yepyeni ve tertemiz bir sayfa açacaksınız hayatınızda.

Hayatınızın aldığı şekle şaşırabilirsiniz. Ama bu şaşkınlığı uzun tutmayın ve adapte olmaya çalışın. Yaşantınızda köklü değişiklikler yapabilir, buna mecbur kalmış olsanız da neticelerinden memnuniyet duyabilirsiniz. Düşüncelerinize ve kalp sesinize kulak verin. Kendinizi öne çıkarmak için buna ihtiyacınız olacaktır. Daha geniş bir açıdan bakmayı, hayatınızdaki eksik ve fazlalıkları tespit edip bunlara dertlenmeyi değil bunları dengelemeyi deneyimleyeceksiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Perde arkasından çevrilen olaylar, sizin veya sizden gizlenen gizli ilişkiler söz konusu olabilir. Bu dönemde biraz daha inzivaya çekilebilir, psikolojik olarak iyileşme yolunda adımlar atabilirsiniz. Tutulma haftasında içe dönme, ruhsal egzersizler yapma, psikolojik olarak terapi alma dönemi olacak.

Fikirlerinizi çok rahat bir şekilde paraya dönüştürebileceksiniz. Bunun yanı sıra lüks tüketiminiz daha da artabilir, finansal anlamda çok fazla açılmamaya gayret etmelisiniz. İlişkisi olanlar için aslında bu bir krizin işaretidir. Partnerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Beklenmedik olumsuz sürprizlerle karşılaşabilir, fedakarlıklarınızın karşılıksız olduğu gerçeğiyle yüzleşebilirsiniz.

Arkanızdan çevrilen tüm dolaplardan dolayı sürekli arkanızı kollamak durumunda kalacağınız bir tutulma olacak. Gizli düşmanlarınızı, kimin ne yaptığını, ne düşündüğünü krizler sonrasında anlayacağınız bir dönem sizi bekliyor. Sizden saklanan veya sizin sakladığınız tüm sırlar ortalığa saçılabilir dikkat. Bilinçaltınızın değişim ve dönüşümü olacak.

14 Ekim Güneş Tutulması, arka planda yaşadıklarınıza ve sakladıklarınıza ışık tutabilir. Bu da büyük bir aydınlanma yaşamanızı sağlayabilir. Kimin gizli işler yürüttüğünü, yanınıza hangi niyetle geldiğini, kimlerle neler konuşmanız ve konuşmamanız gerektiğini göreceğiniz bir dönemdesiniz. Dolayısıyla sırlarınızı paylaşmak, içinizi dökmek ve destek istemek noktasında daha özenli ve seçici olmanızda fayda var.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: İnsan grupları, proje ekipleri, arkadaşlarınız ile ilgili iyi ilişkiler söz konusu. Yükselen ikizler gibi sizin de gruplar ve flörtlerin bir araya geldiği, karmaşık ilişkiler oluşturabileceği bir dönemdesiniz. Bu tutulma döneminde sosyal, hareketli ve dışa dönük bir süreç içinde olacaksınız. Sosyal çevreniz ve umutlarınız, istekleriniz konusunda değişimler yaşayacaksınız.

Özellikle umutlarınız açısından köklü dönüşümler yaşayabilirsiniz. Bazı organizasyonlardaki arkadaşlarınızla görüşmeme kararı alabilirsiniz. Eski çevrenize geri dönmek isteyebilirsiniz. Yeni sosyal çevreye girebilirsiniz ve burada bir aşk sizi bulabilir. Katıldığınız bir davetten veya düğünden size bir aşk doğabilir. Geleceğe yönelik tüm umutlarınız değişecek.

14 Ekim Güneş Tutulması, size hayal ettiğiniz her şeyi hedefe dönüştürme ve gerçekleştirme fırsatı verebilir. Kendinizi daha motive, daha enerjik ve cesur hissedebilirsiniz. Bu yetilere sahip olmak kadar kullanabileceğinize de inanmanız önemli olacaktır. Bu inancı yeniden kazandığınız bir süreçtesiniz.

Hayatınıza yeni kişiler katılabilir. Arkadaşlarınızla aranızda sevgi ve dostluk bağı daha da güçlenmeye başlayacak. Bu süreç sosyal ve arkadaşlık ilişkilerini tam da sağlamlaştırmak için harika zamanlardır. Sosyal ortamınızda daha da popüler biri olacaksınız. Kariyerinizde veya sosyal yaşantınızda geleceğe dönük yatırımlar yapabilirsiniz, bunu sadece maddi olarak da duygusal ve manevi yöne de yapmanız mümkün olabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Kariyer ve başarı konuları oldukça vurgu kazanıyor. Eğer önemli bir dönüşümsel sürecin eşiğindeyseniz, bu birkaç gün yani tutulma civarı sizin için tetikleyici olabilir. Özellikle kariyer ile ilgili konularda birtakım konuların açığa çıkması, sonlanmalar ve yeni başlangıçlar söz konusu.

Kariyer konularında tüm dönüşüm etkiyi alacaksınız. Ortaklıklar yapabilir, toplum önündeki statünüzü değiştirmek gayretinde bulunabilirsiniz. Bir dönemi kapatıp yeni bir dönem için kolları sıvayacaksınız. Memnun olmadığınız mevcut işinizden istifa edebilirsiniz. Kariyerinizde yepyeni bir sayfa açacak ve bunu başaracaksınız. Size iyi gelmeyen tüm ilişkileri bitirme kararı alabilirken yeni ilişkilere merhaba diyeceksiniz.

14 Ekim Güneş Tutulması, önemsediğiniz her şeyi bunun dışında kalan konulardan ayrıştırmanızı sağlayabilir. Memnun olmadığınız iş dengeleri, ilişkiler, çalışmalar ve ortamlarda değişimlere gidebilirsiniz. Bunların köklü değişimler olacağını unutmayın. Düzeninizin bozulmasından endişe etmeyin, karşılaşacaklarınız buna değecektir.

İş konusunda önemli bir organizasyona dahil olabilirsiniz. Bir proje içinde olmanız gerekebilir veya teklifi gelebilir. Her şekilde bu size prestij katacak bir gelişme olacaktır. Bu tutulma ile sizlere yeni iş kapıları açılabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizle kuracağınız keyifli ve olumlu ilişkiler sayesinde gelişmeler kaydedebilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Uzak yolculuklar, yabancılarla ilgili konular, akademi, yayıncılık ve eğitim bu dönemin oldukça vurgulu geçtiği bir dönem. Öğrenciler veya öğretmenler açısından oldukça belirgin, belli sorumluluklar almanız gereken ve sınavlar içerisinde olabileceğiniz bir zaman. Eğitim açısından güçlü ve olumlu etkiler söz konusu.

Tutulma etkisi ile iş konusunda önemli ve heyecan verici seyahatlere çıkmanız gerekebilir. Uzunca bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu yolculuk size özellikle kariyerinizi ilişkilendiren konularda elinizi güçlendirecek bir durum yaratabilir veya çok umut ettiğiniz bir konuya daha da yaklaşabilirsiniz. Size keyif verecek konulara yönelmelisiniz. Yurt dışı konularınız ile ilgili değişimler yaşayacaksınız.

Seyehatlar, planlar, projeler, yurt dışı bağlantılı geziler gündeminizde. Bekarsanız geçmişten gelen bir kişi ile bir ilişkiniz başlayabilir. Eğitim, akademik konularda kendinizi geliştirmek isteyeceksiniz. Bilinç altınızda köklü bir dönüşüm sizi bekliyor olacak. Yeni projeler eşliğinde girişimde bulunabilir, sosyal medya konusunda aktif olabilirsiniz. Daha önce boşanma veya girişiminiz varsa, 2. evlilik gündemi olabilir. Davalar gündeme gelebilir; ya siz dava açabilirsiniz veya size dava açılabilir.

14 Ekim Güneş Tutulması, akademik kariyer düşüncelerinizi netleştirebilir. Donanımınızı en iyi şekilde kullanıp değerlendirebileceğiniz alanları tercih edebilirsiniz. Bunu yapmak için bazı alışkanlıklarınızı ve düzeninizi değiştirmeniz gerekebilir. Kendinizi daha fazla ertelemeyin. Yabancı dil, bilgisayar ve araç kullanımı, sosyal medya okuryazarlığı gibi alanlarda başarılı olabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Borçlar, nafaka, miras, sigorta, vergi gibi veya eşinizle ortak geliriniz, ortağınızla ortak gelir konularındaki değişimler sizi bekliyor. Kariyeriniz ile ilgili maaşınızda bir düzeltme, iyileştirme veya zam gibi bir durumla karşılaşabilirsiniz. Eğer ki yalnızsanız sürpriz, beklenmedik ve aniden gelişen bir aşk söz konusu olabilir.

Risk almaya daha eğilimli olabilirsiniz. Özelikle ikili ilişkilerde özgür ve rahat etmeyi isteme teması ön planda olabilir. Alacak verecek, ortaklaşa gelirler, borçlar ve krediler gibi sahip olduklarınız, geliriniz, finansal koşullarınız da olumlu etkiler altında. Fakat yine de yanılgılara açık, fazla iyimser olma riskini barındıran bir dönem. Daha fazla sorgulayıcı olun ve hesaplarınızı doğru yapın.

Ameliyatlar gündeminizde olabilir. Boşanma varsa nafaka bağlanabilir, iş yerinden çıkartıldıysanız tazminat alabilirsiniz. Borçlarınız varsa kredi çekebilir, borç ödeyebilirsiniz. Riske girmek isteyebilir, yatırım amaçlı kredi çekmek isteyebilirsiniz. Bunlarla ilgili kriz yaşayabilir ve terapiye gidebilirsiniz. Psikolojik açıdan zorlu görünse de ruhen gelişebileceğiniz bir dönem sizi bekliyor olacak.


14 Ekim Güneş Tutulması size önemli kazanımlar getirebilir. Kendinizi ve hislerinizi önemsemeye başlıyorsunuz. Bununla ilgili endişeleriniz son bulabilir. Kendi içinizde çözmeye başlayacağınız her şey için iyi bir planınız ve takviminiz olmalıdır. Bazı konuları kendinize saklamanız da ve ekonomik koşullarınızı korumanız da fayda var. Hayatınızdaki hangi insanın ve konunun, size destek olacağından emin olamayabilirsiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.