Astroloji: 12 Ekim Mars Akrep transiti burç yorumları

Astroloji: 12 Ekim Mars Akrep transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 12 Ekim – 24 Kasım Mars Akrep transiti burç yorumları.

Genel etkiler:

12 Ekim – 24 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek Mars Akrep transiti döneminde bireysel olarak “ben bilirim” dayatmasına meyilli olabiliriz. En sağlıklı tepki; empati ve sağduyu ile iletişim kurmak olacaktır. Gözü kara, cesur, tuttuğunu koparan, dediğim dedik bireyler, kimseler evlilik, ilişki, işbirliği, ortaklık, dostluk, kardeş ilişkilerinde uzlaşmayı zorlaştırırken; öfke patlamaları, öfke nöbetleri, duygusal patlamalar, tartışmalar gündeme gelebilir. Bu dönemde ruh ve akıl sağlığı olan, sinirsel hassasiyetleri olan kimseler için zorlayıcı olabilir bu sebeple mutlaka doktor kontrollerini, devam ediyor ise tedavi süreçlerinde ilaçlarını ihmal etmemelidirler.


Yine sağlık adına Mars-Akrep dönemi genital hastalıklar, sindirim sistemi ile ilgili hastalıklar, virüslerle ilgili hastalıklar, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, ruhsal hastalıklar tetiklenir, bilhassa bu alanlarda kronik rahatsızlıkları olanlar mutlaka kontrollerini ihmal etmemelidirler ve ayrıca kazalar, sakatlanmalara bağlı tedaviler öne çıkabilir.

Mars-Akrep’teyken cinsel enerji yükseleceği için tensel birliktelikler, cinsel çekim yüksek olacağı için ihanet, aldatma, aldanma gibi konularla karşılaşabiliriz. Otokontrolü koruyarak hareket etmek önemli. Çirkin rekabet, üstlerin baskıcı tutumları, ekip çalışmalarında egosantrik tutumlar, bireyselliğin öne çıkması dürtüsü ile yetenekleri görünür kılmak adına acımasız, hoyrat tutumlar sergilemek kolaylaşırken iş ilişkileri, iş çevresi dostlukları zedelenebilir. Yine bu dönemde istifalar artar, sektörel değişimler, radikal kararlar, riskli yatırımlar ön plana çıkabilir. Mars’ın Akrep konumu ekonomi ile ilgili krizleri tetikleyeceği için bu dönem birçok şirket iflasını verebilir.

Burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Mars, 8’inci evinizde transit yapıyor. Bu ev, en temel hayatta kalma, sosyal güç elde etme ve üreme dürtüleriyle, yani sürüngen beynin konularıyla ilgili bir evdir. Bu yüzden hayati tehlikeler, ölümden dönüş, ameliyatlar, dönüşüm, korku, endişe ve paranoya ile seksüel güdüler bu evle ilgilidir. Bu evin batıl inançlarla, adli olaylarla, trajedilerle ve derinleşmekle de ilgisi vardır.

Enerjinizi para kazanmaya odaklayacaksınız biraz. Ekonomik durumunuzu değiştirecek hızlı gelişmeler söz konusu olabilir. Bir süredir gelir ve gider dengen üzerinde düşünüyorsan bu dönemde kredi başvurusunda bulunabilirsin. Kariyeriniz ile ilgili yapmak istediğiniz değişimi yapmak, iş kurmak, çalışma sisteminizi değiştirmek, iş ve para düzeniniz için yöneticilerinizle konuşmak için uygun koşullar söz konusu.

Ayrıca ilişkilerde fiziksel olarak çok tutkulu olacağın bir dönemdesin. Bu süreçte özellikle duygusal anlamda birtakım krizlere çekilebilirsiniz, ama bunları ustaca yönetebileceksiniz. Keza bu dönem libidonuzda da gözle görülür bir artış söz konusu olabilir. Mevcut imkanları nasıl kullanacağınızı detaylı bir şekilde düşünebilirsiniz. Bir adım atmadan önce sonuçlarını öngörmek, planları buna göre yapmak sizi risklerden koruyabilir.

Özellikle maddi yatırımlarda bunu göz önünde bulundurmanız önemli olacaktır. Çevrenizde gördüklerinize karşı duyarlılığınız, gözlem merakınız sizi olumsuz duyguların içine çekebilir. Hiç yoktan kendinize sorun çıkarmayın. Sezgilerinizi, hayatınızı esarete dönüştüren konularla yüzleşmek için kullanın. Miras ve aile paylaşımlarınız gündeme gelebilir.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Mars, 7’inci evinizden geçiyor. Bu ev, birebir ilişkilerin tecrübe edildiği alandır. Bu yüzden eş, arkadaş, ortaklıklar, uzun süreli her türlü işbirliği ve açık düşmanlıklarla ilgilidir. Kan bağı olmadan ilişkide bulunulan tüm yabancıları sembolize eder. Birilerine vekalet edenler de bu evle sembolize edilir; avukatlar, siyasetçiler gibi. Bu evden transit geçen gök cisimleri kişinin negatif veya pozitif etkileşimde olduğu kan bağı olmayan kişileri etkiler.

Öte yandan Mars’ın savaşmakla ilgili olduğunu da unutmamak gerek! Bu alanda bir süreliğine huzuru bir kenara kaldıracaksınız. Bu dönemde ilişkiler senin için bir mücadele alanına dönüşebilir. Her türlü ikili ilişkide dikkatli olmanda yarar var. Rekabete ve güç savaşlarına açıksın. Karşındaki insanlar seni kontrol etmek isteyebilir, gizli ve derinden hareket edebilir, stratejik bir şekilde davranabilir.

İlişkilerinizi düzenlemek, ilişkilerden yana mücadele edeceğiniz durumlar olsa bile galibi siz olacaksınız. İlişkilerin ve ortaklıkların hızla canlanacağı bir dönem başlamış olacak sizler için. Ortak, eş veya partnerinizle ustaca tartışma ve savaşlara da girebilirsiniz bu süreçte. İkili ilişkilerde çatışmalardan uzak durmalı, hırsına yenilmemelisin. Neler yaşadığınızı, sonucunda nasıl bir yaklaşım ve mantık geliştirdiğinizi düşünmelisiniz. Zira bundan sonraki hamlenizi bu nokta belirleyecektir.

Eleştiriler, övgüler ve öneriler duyabilirsiniz. Hepsi sağlıklı bir zihinle karşılamalısınız. Bu ayrıştırmanızı kolaylaştıracak ve hırsınızı, zamanınızı, stratejilerinizi doğru kullanmanızı sağlayacaktır. Çalışma ortaklarınızla aranızdaki sorunların büyümemesi için öncelikle bunları kendi içinizde büyütmemelisiniz. Daha önceki çalışma alanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir, aynı insanlarla yeniden masaya oturabilirsiniz. Bu detay, duygusal ilişkiler konusunda da geçerli olabilir.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Mars, 6’ncı eviniz, yani sorumluluk evinizde transitine başlıyor. Günlük rutinin nasıl geçtiğiyle, çalışmalarla ve zorunluluklarla ilgili, fizik odaklı bir evdir. Bu yüzden meslek evidir de. Genel anlamda hastalıklar da bu evin kapsamına girerler. Evcil hayvanlarla da ilgili bir evdir. Bu evden transit geçen gök cisimleri kişinin çalışmalarını, iş yerindeki durumunu, sağlığını ve evcil hayvanlarını etkiler.

Bu dönemde iş bitirici yönünüz ortaya çıkabilir. Enerjiniz ve dikkatiniz daha yüksek olacaktır. Bunu iyi yönde kullanın ve sorumluluklarınızı tamamlamaya başlayın. Yeterince dinlendiğiniz, kendinizi toparladığınız bir dönemin ardından artık hayatınızı hep iyi bir seviyede tutmak için çaba göstermelisiniz.

Yeni işler alabilir, sorumluluk ve yetki alanlarınızı genişletebilir, uzun mesailer yapabilirsiniz. Bunların maddi getirilerini alacağınızı ve kendinizi ispat edeceğinizi bilmek sizi motive edebilir. Ancak bedensel motivasyonunuzu da korumak için riskli hamlelerden, ani hareketlerden ve aşırı kaygıdan, stresten uzak durmalısınız.

Önümüzdeki günlerde iş ortamında hedeflerine varmak için mücadele etmekten çekinmeyeceksin. Ancak adımlarını dikkatli atman gerektiğini unutma. İş ortamında seni çekemeyenler, arkandan iş çevirenler olabilir. Onlarla rekabet etmek durumunda kalabilirsin. Ayrıca sağlığınla ilgili konularda tedbirli olmanda yarar var, gizli seyreden bir rahatsızlık seni yıpratabilir.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Mars, 24 Kasım tarihine kadar 5’inci evinizde seyahat edecek. Bu da keyiflere odaklanıyorsunuz demek. Keyifle, kendini ortaya koymak, sahnede olmak, tatmin olmak ve yaratıcılıkla ilgilidir. Bu yüzden eğlenceden anlama şekli, hobiler, spor, aşk ilişkileri, sanatsal ilgi bu evle ilgilidir. Çocuklar da bu evin kapsamında sayılırlar. Ekonomik koşullarınızı ve ruhsal durumunuzu iyileştirebilecek atılımlar yapabilirsiniz. Seyahat planlarınız, gezip gördüğünüz yerler ufkunuzu genişletebilir.

Bu evden transit geçen gök cisimleri kişinin moral ve motivasyonunu, hobilerini, aşk durumunu ve çocuklarını etkiler. Özellikle romantik ilişkilerinde tutku ve arzunun arttığı bir dönemdesin. Ancak gereksiz şüphelere kapılıp kıskançlık krizlerine girmemeli, kendini ve karşındaki insanı yormamalısın. İçindeki enerjiyi yaratıcılık gerektiren işlere yönlendirmen yerinde olur.

Hayatın hızla ve yeniliklerle değiştiği bir dönemde, siz de eskilerde kalmamalısınız. Birtakım şeylere veda etmeniz gerekebilir. Alacağınız kararlarla hem yetilerinizin farkına varacak hem de yeni çevreler edinebileceksiniz. Eğlence ve aşk hayatıyla ilgili beklentilerinizin karşılanması için bazı tutumlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Gizemli olmak, saklanmak size olan ilginin de saklanmasına sebep olabilir. Taktikler yerine gerçek hislerinizi ortaya koyun.

Kariyer kazançlarını arttırmak ve hobilerini kazanç elde edeceğin bir uğraşa dönüştürmek için çaba sarf edebilirsin. Eğer yalnız, sevgilisi olmayan gruptaysanız bir dolu flörtler söz konusu ama bu flörtlerin ama teması cinsellik üzerine olabilir, cinsel anlamda çok güçlü ilişkiler kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra çocuk sahibi olmak için çok keyifli bir sürece giriyorsunuz.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Mars 4’üncü evinizde transit yapıyor. Gücünüzü, çaba sarf edeceğiniz alanı; ev, yuva, aile, yerleşim, yaşadığınız ve yaşamı sorgulama ile ilgili konulara odaklıyor. Bu evden transit geçen gök cisimleri kişinin yaşadığı evi, aile yaşamını, sonuçlandırdığı konuları ve iç dünyasını etkiler. Genel olarak özel yaşamınız ile ilgili konulara odaklanıyorsunuz. İç dünya, bilinçaltı (kişisel), geçmişte edinilmiş deneyimler, köken duygusu, yaşadığımız yerler ve savunma mekanizmaları.

Yaşam ve ölüm bu evle temsil edilir. İçine doğduğumuz aile, ebeveynler ve yaşamın sonuna bu evden bakılır. Her türlü sonuçlanmalar da bu evle ilgilidir. Kendi evinizde tamirat, dekorasyon gerektiren çeşitli işlerle ilgilenebilirsiniz. Bunun yanı sıra ailenizle olası tartışmaların sonucunda haklı ve kazançlı olarak çıkabileceksiniz.

Ailevi konularda çözüme kavuşturmak, sorunları sonlandırmak, beklentileri karşılamak gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Mantığınıza ve sağduyunuza fazlasıyla ihtiyacınız olan bir dönemdesiniz. Aile ilişkilerinize dair yeni gündemler öğrenebilir, geçmişte yaşananları tekrar etmeniz gerekebilir veya gizli saklı konularla karşılaşabilirsiniz. Sürprizler her zaman sevindirici olmayabilir ancak adım atmadan önce temkinli ve tedbirli oluşunuz bunu terse çevirmeye yardımcı olacaktır.

Enerjinizin çoğunu evinizle ilgili konulara yöneltmeye başlıyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerde bir değişim meydana gelmeye başlayabilir yavaş yavaş, yeni gruplar içine girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Güçlü kuvvetli kişilerle irtibat halinde olabilirsiniz. İş hayatınızdan kazandığınız gelirleri arttırmaya yönelik kendinize yeni stratejiler geliştirebilir, hedefler koyabilirsiniz.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Mars’ın etkisiyle günlük hayatınızın temposu artabilir. Mars, 3’üncü evinizde transit yapıyor. Gücünüzü yönlendireceğiniz alan; iletişim, eğitim, yakın çevre, kardeş, komşu ilişkileri, satış, pazarlama, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler, web sitesi, blog, internet ile ilgili işler üzerinden olacak. Bu evden transit geçen gök cisimleri kişinin zihnini, yakın çevresinde görüştüğü kişilerle (kardeş ve komşular gibi) olan etkileşimini ve kısa yolculuklarını etkiler.

Kişisel algı, beyin ve yakın çevre konuları odağınız olacak. Sıklıkla ama yüzeysel görüşülen kişileri (komşu veya kardeş, yakın akrabalar gibi), kısa yolculukları temsil eder. Fikirler ve zihnin çalışma stiliyle, algılama kapasitesiyle, okuma ve yazma ile de ilgilidir.


Sakinliğinizi ve mantığınızı koruyarak ama mücadelenizi biraz daha arttırarak ilerlemeniz gerekebilir. Sizin olanın size dönmesi gündeme gelebilir. Dolayısıyla işinize, gündemlerinize ve ilişkilerinize hakim olmalısınız. Doğru ifade etmeye, doğruları konuşmaya özen göstermelisiniz. Zira yakın çevrenizden de duyacağınız bazı asılsız söylemler olduğunda kendinizi bu şekilde kurtarabileceksiniz.

İş hayatınıza ilişkin çalışma ortamı ve çalışma sisteminize ilişkin bir dönüşüm ve değişim habercisi olabileceği gibi, önemli bir iş arkadaşınızdan gelecek olan desteğe de işaret ediyor olabilir. Komşularınız ve kardeşlerinizle ilgili her türlü konularda gireceğiniz mücadele gerektiren konularda şans sizden yana olacak.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Mars, 2’nci evinizde seyahatine başlıyor. Gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanın, kazançlar, para, finansal konularla ilgili olacaktır. Bu evden transit geçen gök cisimleri kişinin yeteneklerini ve malvarlığını etkiler. İstendiği zaman kullanılabilecek kaynakları ve elde olanları ifade eder. Bu yüzden hem para gibi somut kaynaklar hem de yetenekler gibi soyut kaynaklarla ilgilidir. Bir kişinin kullandığı tüm zihinsel ve fiziksel yetenekler bu evde toplanmıştır.

Mars en güçlü konumda, size zarar değil fayda olarak işleyecektir. Genel olarak kaynaklar odağınız olacak. Sahip olduğun yeteneklerin ve parasal konuların gündeme geleceği, zihinsel enerjinin de artacağı bir dönemdesin. Yeteneklerini gözden geçirebilir, kendini geliştirmek için harekete geçebilirsin. Yeteneklerini kazanca çevirmek konusunda daha azimli ve kararlı olman mümkün.

Bu dönemde özellikle maddi konularda yeni atılımlar yapmanız mümkün. Cesaretli ve hazırlıklı olmanız bu süreci kolaylaştırabilir. Ekonomik takıntılarınızın, kalıp yargılarınızın etkisini kırmaya başlıyorsunuz. İstemeyi, kendiniz için bir şeyler oluşturmayı öğrenmelisiniz. Artık kenarda kalmanın döneminde değilsiniz. Kendinize değer katın, işinizi ve zihninizi geliştirin. Sevdiğiniz insanlara ve konulara daha farklı bir gözle bakmayı deneyin.

Paranızı daha etkin bir şekilde arttırmanın yollarını bulabilirsiniz. Evet dürüst olalım, Mars adama harcatır ama para gelecek ki harcayacaksınız! Maddi olarak tuttuğunuzun elinde kaldığı değil, tuttuğunuzu kopardığınız bir dönemde olacaksınız. Özel hayatınızda meydana gelen konulara duygusal değil daha gerçekçi yaklaşımlar sergileyeceksiniz. Duygusal sorumluluklarınız veya çocuklarınıza ilişkin sorumluluklarınız bu hafta biraz daha artabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Mars, sizin burcunuzda yani 1’inci evinizde transit yapıyor. Bu da gücünüzü yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanın kendi kişisel yeteneklerinizi, motivasyonlarınızla ilgili olabileceğine işaret ediyor. Birinci ev, dışarıdan bakıldığında bir insan yada olayın nasıl göründüğü ile ilgilidir. Buna hem fiziksel görünüm hem de davranış modelleri girer. Beden dili ve kişiye yön veren genel motivasyonlar örneğin 1. evle ilgilidir. Kişinin vital durumuna ve dayanıklılığına da bu ev yol gösterir. Bu evden transit geçen gök cisimleri kişinin fiziksel görünümünü, motivasyonlarını ve genel sağlık durumunu etkiler.

Artık sizler için uyku dönemi sona erdi! Mücadelenizin yönünü kendinize çevirmelisiniz. Harekete geçme, girişimlerde bulunma, yaşamınıza hız katma zamanı! Şu dönem sizler için süper bereketli bir dönem, iyi kullanın. Oldukça özgüvenli, cesur ve enerjik olacağın bir döneme giriyorsun. Alışkanlıklarınızı değiştirmek, bırakamadığınız için ağırlaşan konulara veda etmek için iyi bir dönemdesiniz.

Bu dönemde hem fiziksel hem de mental açıdan yatırımlar yapabilirsiniz. Güce ve imkana sahip olmak, bunu doğru şekilde ve doğru zamanda kullandığınızda değer katabilir. Dolayısıyla artık ertelemeyi ve bildiğiniz gibi ilerlemeyi bırakmalısınız. İsteklerini elde etmek için kararlılıkla mücadele edebilirsin. Ancak ilişkilerinde dikkatli olmanda fayda var.

Hep kendi bildiğini yapmak isteyebilir, bu nedenle karşındaki insanlarla çatışma yaşayabilirsin. Her şeyi kontrol edemeyeceğini unutmamalı, gerektiğinde taviz verebilmelisin. Değişime açık olun, sizi bekleyen sürprizlere hazırlanın. Bu sınırlarınızı zorlamanızı gerektirdiğinde, şüphe uyandırabilir. Ancak üzerine gittiğinizde, çevrenizin desteğini aldığınızda şüphelerin yersiz olduğunu göreceksiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Mars, 12’nci evinizde transit yapıyor. Bu ev, kolektif bilinç ve inziva evidir. Acılar ve kayıplar, izolasyon ve toplum dışında olmakla (şifa arayan fiziksel veya ruhsal hastalar, örneğin suçlular) ilgilidir. En gizli sırlar ve kontrol edilemez, ulaşılamaz bilgilerle, kolektif bilinçte iz bırakabilmek de (unutulmayan bir ünlülük durumu) bu evle değerlendirilir. Bu evden transit geçen gök cisimleri kişinin kendisinde çözmesi sorunları, arka plan çalışmalarını, sırlarını ve rüya konularını etkiler.

Bu dönem arkanızdan iş çeviren, gizli düşmanlıklar besleyen kişilerle yüz yüze gelmek durumunda kalabilirsiniz, belki de yüzleşme dönemidir ama hepsinin üstesinden gelebileceğinizi unutmayın. İçsel kaygılarının artacağı bir dönemdesin. Bilinçaltına ittiğin konular su yüzüne çıkabilir ve seni zorlayabilir. Fakat bu süreçte derindeki korkularınla yüzleşmek için gereken cesarete ve kararlılığa sahip olabilirsin.

Öğrenmek istemedikleriniz, sakladıklarınız, kaçtıklarınız gün yüzüne çıkabilir. Bundan endişe etmek yerine sakin kalın ve yaşananları seyredin. Gözlem gücünüz vizyonunuzla birleştiğinde, hayatınızdaki sorunların ana kaynağını öğrenebilirsiniz. Kuruntulardan ve abartılı tutumlardan uzaklaşmalısınız.

Kendi halinizde, kendi işinizle olmak size iyi gelecektir. Profesyonel destek almak enerjinizi toplamak adına yardımcı olabilir. İhtiyaç duyduğunuz alanlarda hem duygularınızı hem de hayatınızı düzene koymak için yardım alın. Bu, sadece birine danışmakla değil birinin yarasına derman olurken ondan ders çıkarmakla da mümkün olabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Mars, 11’inci evinize geçiyor. Bu ev, sosyal grupların evidir. Grup arkadaşları, dernekler ve kulüpler bu evle ilgilidir. Bir ekip çalışmasına dayanan tüm faaliyetler de bu evin kapsamına girerler. Bilimsel keşifler, araştırma ekipleri gibi. Uzun vadeli gelecek planları ve durdurulamaz doğa olayları ve sosyal olaylarla da ilgilidir. Bu evden transit geçen gök cisimleri kişinin aldığı veya verdiği yardımları, arkadaşlarını ve içinde bulunduğu toplulukları, gelecek planlarını ve durdurulamaz büyük olayları etkiler.

Mars’ın Akrep transitinin etkisiyle gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanlar; sosyal ilişkiler, dostluklar, arkadaşlıklarla ilgili konular olacak. Kariyer kazançlarını artırmak için mücadele edeceğin bir dönem diyebiliriz. Bir süredir beklediğin bir zam varsa bunu elde etmek için daha kararlı hareket edebilirsin.

Yoğun iş temposuna ara vereceğiniz konular gündeme gelebilir. Sosyalleşmek, insanlarla vakit geçirmek, duygu ve hedeflerinize kulak vermek rahatlamanıza yardımcı olabilir. Güvenebileceğiniz, şüphe uyandırmayan ortamlarda bulunmaya gayret gösterebilir. Sezgilerinizi de güçlendirebilirsiniz. Bunu insanlardan uzaklaşmak için değil sağlıklı ilişkiler kurmak için kullanın. Önyargılarınızı törpülediğinizde, sert çıkışlarınızı da ortadan kaldırabilirsiniz. Çevrenizdekilerin ilgisini üzerinize çekecek davranışlar sergileyin.

Daha hedef odaklı olacağın ve ideallerini tutkuyla savunacağın bir dönem. Sosyal çevreniz süper hareketleniyor, yeni insanlarla tanışma, onlarla ortak bilinçle hareket etme dönemi! Ancak arkadaş çevrenle gerilim yaşamamak için daha ılımlı olmalısın. Bu dönem daha önce görüşmediğinizden çok daha fazla insanla görüşebilir, arkadaşlarınızla çok daha vakit geçirebilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Mars, 10’uncu evinizde transit yapıyor. Bu ev, toplumsal statü ve saygınlığın evidir. Başarıyla ve kariyerle oldukça ilgili bir evdir. Bu yüzden dolaylı yoldan meslekle ve tanınmışlıkla da ilgisi vardır. Bu evde aynı zamanda patron, anne ve/veya baba gibi otorite figürleri de yer alır. Bu evden transit geçen gök cisimleri kişinin patronunu, rol model ebeveynini ve toplumsal statüsünü etkiler.

Mars transitinin etkisiyle gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz ve çaba sarf edeceğiniz alan; iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacak. Bu dönem kariyerinizde hızla yol alabilirsiniz, yapacağınız mücadelenin verimli meyvelerini alma zamanı artık sizler için. Güçlü olmak, güçlü görünmek, iddialı görünmek önemli olacaktır. İstediğiniz işi elde edebilir, daha iyi koşulları olan işler için mücadele edebilirsiniz.

Bu dönemde iş dünyanızda yoğun günler kapıda. Fazla efor, fazla zaman size kazancı da fazla getirebilir. Olayların ve sorumluluklarınızın altında farklı anlamlar aramakla vakit kaybetmeyin. Liderlik yetilerinizi kullanacağınız, iş bitirici yönünüzü ve kendinize has tarzınızı ortaya koyacağınız bir dönemdesiniz. Bunun için bazı değişiklikler yapmanız, sabrınızı zorlamanız gerekebilir.

Hiçbir şeyin boşuna olmadığını unutmayın. Nereye gitmek, nerede yer almak ve köklenmek istediğinizden emin olduğunuzda her şey su gibi akacak ve yolunu bulacaktır. Güç gösterisi ve ısrarcı yönlerinizi törpülemek bazı krizlerin önüne geçebilir. İyileştirmeye ve kuralları uygulamaya kendinizden başladığınızda, çevrenizde de benzer etkileşimlerin ve insanların yer alacağını görebilirsiniz. Parasal geri dönüşler gündeme gelebilir, bunları kendi işinizi kurmak için değerlendirebilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Mars, 9’uncu evinize geçiyor. Bu ev, toplumsal bilincin evidir. Bu yüzden genel kültür, yabancı gelen konular ve kişiler, yükseköğretim, yayınlar, felsefe, din, uzun mesafeli ulaşım veya iletişim, rüyalar, medya bu evin kapsamındadır. Toplumsal bilincin bir uzantısı olan hukuksal meseleler, yasalar ve evlilik gibi toplumsal seremoniler de bu evin kapsamında değerlendirilir.

Dokuzuncu evden transit geçen gök cisimleri kişinin eğitim durumunu, uzun yolculuklarını, hukuksal meselelerini ve dış uyaranlara maruz kaldıkça değişen farkındalık durumunu etkiler. Mars transiti; zihinsel enerjini yükseltiyor. Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, yurt dışı ile ilgili işler, yabancılar, akademik eğitim, yurt dışı yolculukları, ithalat ve ihracatla ilgili konular, din, felsefe ile ilgili konular üzerinde olacağına işaret ediyor. Bu konulardaki girişimlerinizden kazançlı çıkabilecek, önünüze gelen her türlü engeli rahatlıkla aşabilecek güçte olacaksınız.

Bu dönem artık o atıl enerjiyi üzerinizden atıp rahatlıkla harekete geçebileceksiniz. Bu dönem yurt dışına çıkmak için planlar yapabilir, turları inceleyebilir, kendinize bu alanlarda yeni hedefler koyabilirsiniz. İnanmaya, cesaret etmeye ihtiyacınız olacaktır. Buna kulak verin ve size yakın gelen, güven veren konulara yönelin. Eğitim almak, sertifika programlarına katılmak veya bunları düzenleyen olmak adına iyi bir zaman olabilir. Yetilerinizin farkına varın ve hayatın içine dahil olun.


Yaşamınızda tabi ki zaman zaman olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz. Ancak her birine uzun uzun kafa yormanın hayatınızdan çalacağını unutmayın. Buna imkan tanımayın. Es geçebilmeyi, unutabilmeyi ve bırakabilmeyi öğreneceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hayatınıza karşı kıyıdan bakın, neler olduğunu görün ve oraya geri dönerek daha iyisini yapmaya çalışın. Haklı olduğunuz noktalarda bunu korumak için tavırlarınıza dikkat etmelisiniz. Farklı manalar veya gizli yürütülen işler, sizi haksız duruma düşürebilir.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.