Astroloji: 16 – 22 Ekim haftalık burç yorumları

Astroloji: 16 – 22 Ekim haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 16 – 22 Ekim haftalık burç yorumları. 16 Ekim, 17 Ekim, 18 Ekim, 19 Ekim, 20 Ekim, 21 Ekim ve 22 Ekim tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.


koç burcu

Koç burcu 16 – 22 Ekim haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Hayatınızda kalıcı değişiklikler, evlilik, ortaklık, davalar konusunda değişim süreci sizi bekliyor. Güneş Tutulması etkileri devrede olacak. İlişkisi olmayan Koçlar ilişkiye başlayabilir, evlilik kararı alabilir. Evli olanların ise evlilik dinamikleri değişebilir veya yol ayrımına girebilirler. Eşlerinizin sağlığı bozulabilir. Ortaklı iş görüşmeleri gündemde. Mesleğinizi ve kariyerinizi kökten değiştirebilirsiniz.

20 Ekim’de Güneş ve Merkür Terazi burcunda kavuşuyor. Hayatınızdaki insanların fikirlerini öğrenmek, sizi doğru bildiğiniz yanlışlardan kurtarabilir veya daha farklı bir açıdan olayları değerlendirmenizi sağlayabilir. Bunu bir duraksama olarak görmeyin. Bu, daha iyi ve dengeli adımlar atabilmek için önemli bir dönüm noktası olabilir. İş fırsatları, görüşmeler ve fikirlerinizi işleyebilmek adına şanslı bir etki altındasınız.

22 Ekim tarihinde Merkür Akrep transiti başlıyor. Kalıplaşmış düşüncelerinizden uzaklaşmak faydalı olabilir. Kendinizle çatışmak yerine bu hafta akışta kalmayı deneyimleyebilirsiniz. Değer verdiğiniz eşiniz ve ortağınızla ilgili ilişkilerinizdeki sevgi terazinizde şaşmalar söz konusu olabilir ve sınanabilirsiniz.

10 Kasım’a kadar finansal konular ön plana çıkacaktır. Ortak kazançlar, eşin parası gibi konularda yeni gelişmeler ve iniş çıkışlar yaşanabilir. Yatırımlar konusunda yeni stratejiler belirlemekten kaçınmalı, borç veya kredi almak gibi girişimlerde bulunmamalıyız. Eski bir borç veya krediyi yapılandırma yoluna gidebiliriz.

boğa burcu

Boğa burcu 16 – 22 Ekim haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: İş değişiklikleri, yurt dışı bazlı projeler, iş teklifleri olabilir. Güneş Tutulması etkileri devrede olacak. Sağlığınız ile çokça ilgileneceksiniz bu dönem. Bel böbrek konularında rahatsızlıklar, estetik operasyonlar görülebilir ve beslenme konusunda değişimler yapmanız gerekebilir. Hiç düşünmediğiniz biriyle güzel bir ilişki yaşamanız olası.

20 Ekim’de Güneş ve Merkür Terazi burcunda kavuşuyor. Hem iş görüşmeleriniz hem de iş yapma şeklinizle fark yaratabilirsiniz. Teklifleri değerlendirmek, yeni anlaşmalar yapmak ve karşılaştığınız imkanlara şans tanımak adına iyi bir dönem olabilir. Emeklerinizin karşılığını maddi manevi görebilirsiniz. Bu da size, devam ettirmeniz gereken tutumları daha iyi anlamanızda yardımcı olacaktır. Estetik işlemleri gibi fiziksel değişimler getirecek gündemlerinizle ilgilenebilir, güvenilir yerler ve insanlarla görüşerek bir başlangıç yapabilirsiniz.

22 Ekim tarihinde Merkür Akrep transiti başlıyor. Ortağınız veya eşinizle aranızdaki ilişkiyi sorgulatabilir. Çalışma ortamınızda ekip arkadaşlarınızla yersiz çatışmalar söz konusu olabilir. Hizmetlilerimizle aramızda güven problemleri yaşanabilir. Evcil hayvanlarınızın sağlık kontrolleri ile ilgilenmek durumunda kalınabilir. İş yerinizde yurt dışı bağlantılı yapılacak olan sözleşmelerde pürüzler yaşanabilir konuyla ilgili inancınızı yitirebilirsiniz.

Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. İlişkilerimizde geçmişte kaldığını düşündüğümüz bir konu tekrar ortaya çıkabilir ve partnerimizle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Eşimizin veya ortağımızın bizden sakladığı sır su yüzüne çıkabilir. Sorunlarımızı kestirip atmak veya sert konuşmalar yapmak yerine daha diplomatik çözümler bulmaya çalışmalıyız.

ikizler burcu

İkizler burcu 16 – 22 Ekim haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Güneş Tutulması etkilerini yaşıyoruz. Eskiden size keyif veren şeylere geri dönebilirsiniz. Hamile kalabilir veya hamile kalmak için tedavi yöntemlerine gidebilirsiniz. Yatırımlar konusuna dikkat edin, kayıplar söz konusu olabilir. Kripto ve borsa konularına ilginiz yoksa bu tutulma ile birlikte ilgi duyabilirsiniz. Duygusal konularda şansınız ve yolunuz açılıyor. Hayattan keyif alacağınız zamanları ve konuları arttırabilirsiniz.

20 Ekim’de Güneş ve Merkür Terazi burcunda kavuşuyor. Becerilerinizi işlemek ve hayatınızı güzelleştirmek adına bazı fırsatlar önünüze gelebilir. Nasıl yapacağınızı, ilerleyeceğinizi bilmediğiniz durumları aşıyorsunuz. Kendinize güvenin, hislerinize ve yeteneklerinize sahip çıkın. Bu sayede kendinizden söz ettirebilirsiniz. Emin olduğunuz her kararın arkanızda duracağını bilin. İç rahatlığınızın olduğu alanlarda mutlu olabileceksiniz. Bugünden itibaren seçimlerinizi yaparken yeni kriterler belirleyebilirsiniz. Duygusal konularda şanslı etkiler altındasınız.

22 Ekim tarihinde Merkür Akrep transiti başlıyor. Düşüncelerinizi sakin, rahat bir şekilde ifade etmek, iyi niyetli ve anlayışlı yaklaşımlar sergilemeniz bu zorlukların üstesinden gelmenize kolaylık sağlayabilir. Bir ilişki, bir karar veya size yararı olmayan bazı fikirleri terk etmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte fazla aceleci olmamak faydalı olabilir. Aşk ilişkinizde sevgi terazinizde şaşmalar söz konusu olabilir ve sınanabilirsiniz. Bereket kapılarınız bu hafta itibariyle aralanabilir.

İş yeri ve sağlık konuları ön plana çıkacaktır. Bu dönemde Venüs’ün de Akrep burcunda retro hareket içinde olduğunu göz önüne aldığımızda özellikle geçmişte yaşadığımız üreme organları ile ilgili sağlık sorunları tekrar ortaya çıkabilir. İş yerimizde beraber çalıştığımız kişilerin kıskançlıklarına maruz kalabiliriz. Diplomatik davranmaya çalışmalı, daha sonra pişman olacağımız sözler söylemekten kaçınmalıyız.

yengeç burcu

Yengeç burcu 16 – 22 Ekim haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Fiziksel ve duygusal ev kavramınızla ilgilenebilirsiniz. Yaşamak istediğiniz yeri ve düzeni kararlaştırabilir, evinizle ilgili değişiklikleri de buna göre yapabilirsiniz. Güneş Tutulması’nın etkisiyle taşınma, ev dekorasyonuyla ilgilenmek, evden yürütebileceğiniz veya aile desteğiyle yapacağınız çalışmalara zaman ayırmak gibi konular gündeminiz olabilir.

20 Ekim’de Güneş ve Merkür Terazi burcunda kavuşuyor. Gayrimenkul yatırımı, taşınma, tadilat gibi ev işlerinizi hızlandırabilir. Gökyüzünün ve şartların desteğini aldığınız bir dönemdesiniz, bunu değerlendirin. Evinizle ilgili değişiklikleri netleştirebilir, parasal durumunuza göre ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Bunu hak ettiğinizi düşünmek, bencillik duygusunun getirdiği olumsuz hissi silebilir.

22 Ekim tarihinde Merkür Akrep transiti başlıyor. Sabırlı kalarak gelişmeyi engelleyen kaygı ve korkulardan kurtulmanızda yarar olabilir. Aşk ilişkilerinizde şüpheci yaklaşımlara dikkat! Aşk ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk hayatımızla ilgili gerginlikler yaşayabiliriz. Sevgilimizin bizden bir şey sakladığı ortaya çıkabilir.

Çözülmüş olduğunu düşündüğümüz bir konu yüzünden aramız bozulabilir veya bir yüzleşme yaşamak zorunda kalabiliriz. Sevdiğimiz kişilere karşı elimizden geldiğince dürüst olmaya çalışmalı ancak geriye dönüşü olmayacak şekilde kırıcı olmaktan kaçınmalıyız.

aslan burcu

Aslan burcu 16 – 22 Ekim haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: İş konusunda bir anlaşma yapabilir, sözleşmelerle haşır neşir olabilirsiniz. Güneş Tutulması etkileri devrede olacak. Bu dönem özellikle kariyer konusunda harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Değerlendirmeye bakın! Duygusal ve ticari imzaları beraberinde getirebilir. Teklifler, anlaşmalar, size hitap eden veya sizin hitap edeceğiniz alanlar gündeminizde yer bulacaktır. Dijital mecraları kullanabilir, yazma ve anlatma becerilerinizi uygulayabileceğiniz işler yapabilirsiniz. Dolayısıyla kendinizi her zaman gelişime açık halde tutmalısınız.

20 Ekim’de Güneş ve Merkür Terazi burcunda kavuşuyor. Sözleriniz ve davranışlarınızla çevreniz üzerinde olumlu bir etki bırakabilirsiniz. Duygusal, sosyal veya ticari olması fark etmeksizin, hayatınızda belirleyici olacak konularda önemli girişimler yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanırken bunu daha güzel şekilde nasıl yapacağınıza odaklanabilirsiniz. Yazılı işlere başlamak, sosyal medya hesaplarınızı etkinleştirmek, arkadaşlarınızla iş ve fikir birlikleri yapmak isteyebilirsiniz.

22 Ekim tarihinde Merkür Akrep transiti başlıyor. İsteklerinize ve hedeflerinize ulaşmanız için maddi konularda rahatlamaların açığa çıkması söz konusu olabilir. Aklınızdaki kişi ile duygusal olarak yoğun bir biçimde yaşanacak bir ilişki, manevi dünyanızda çok fazla keyifli olmanıza sebebiyet verebilir. Aile içindeki kök sorunları temelinden yok etmek üzerine konuşmalar gerçekleştirebiliriz.

Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde aile sırları ortaya çıkabilir veya bizden bir aile sırrını saklamamız istenebilir ve bu durumdan hiç hoşlanmayabiliriz. Aile bireyleriyle aramızda sert konuşmalar geçebilir. Eski konular tekrar gündeme gelebilir ve bu nedenle tartışmalar yaşanabilir. Fikirlerimizi dile getirirken daha diplomatik ve uyumlu olmaya çalışmalıyız.

başak burcu

Başak burcu 16 – 22 Ekim haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Ekonomik kaygılarınız son bulabilir. Neye sahip olduğunuzun farkında olun. Güneş Tutulması etkileri devrede olacak. Yetenekleriniz, değerleriniz, hayatı anlama ve yaşama biçiminize tutundukça işlerin yoluna girdiğini görebilirsiniz. Dolayısıyla arayışlarınızı da buna göre yapmanız gerekecektir. Yeni gelir noktaları bulabilir, mevcut beklentilerinizin karşılanacağına dair haberler alabilirsiniz.

20 Ekim’de Güneş ve Merkür Terazi burcunda kavuşuyor. Finansal konulardaki beklentilerinizin karşılanması konusunda adım atabilirsiniz. Sesinizi, işinizi duyurabilir ve hislerinizi paylaşabilirsiniz. Bir şeylerin size gelmesini beklemek yerine sizin bir adım atmanızla bir şeylerin değişebileceği bir süreçtesiniz. Bu süreç size hayatınızdaki öncelikleri ve dengeleri yeniden hatırlatabilir. Kendinizi ve sevdiğiniz, inandığınız konuları ihmal etmeyin.

22 Ekim tarihinde Merkür Akrep transiti başlıyor. Sezgileriniz ile almanız gereken kariyer veya kendinizle ilgili kararların açığa çıkabilir. Güçlü bir yenilenme duygusu hissedebilirsiniz. Yazılı sözleşme ve anlaşmalarda daha detaycı bir tutum içerisine girebiliriz. Hayatınızda değişiklikler yaparken hızlı davranmanız gerekebilir.


Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşler ve yakın çevremiz ile ilgili geçmişten gelen sorunlar ve sırlar ortaya dökülebilir. Eski bir arkadaş veya tanıdık tekrar hayatımıza girebilir ve onunla geçmişle ilgili olarak yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Yarım bırakmış olduğumuz eski bir eğitimi tamamlamak için uygun bir dönemdeyiz. Ancak yeni bir şeylere başlamaktan kaçınmalıyız.

terazi burcu

Terazi burcu 16 – 22 Ekim haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Hayatınızın aldığı şekle şaşırabilirsiniz. Ama bu şaşkınlığı uzun tutmayın ve adapte olmaya çalışın. Güneş Tutulması etkileri ile hayatınızda köklü ve önemli değişiklikler yapabilir, buna mecbur kalmış olsanız da neticelerinden memnuniyet duyabilirsiniz. Düşüncelerinize ve kalp sesinize kulak verin. Kendinizi öne çıkarmak için buna ihtiyacınız olacaktır. Daha geniş bir açıdan bakmayı, hayatınızdaki eksik ve fazlalıkları tespit edip bunlara dertlenmeyi değil bunları dengelemeyi deneyimleyeceksiniz.

20 Ekim’de Güneş ve Merkür Terazi burcunda kavuşuyor. Şimdiye kadar pek dile getirmediğiniz, gün yüzüne çıkarmadığınız konular üzerine eğilebilirsiniz. İmza atmaya, anlaşmaya ve ikna etmeye açıksınız. Bunu hangi alanlarda ve nasıl kullanacağınızı iyi belirlemelisiniz. Yaşamak ve yapmak istediğiniz her şeyin alt yapısını oluşturabilirsiniz. Çevrenizden bununla ilgili geri dönüşleri almak, bu konuda kendinizi de ikna etmenizi kolaylaştıracaktır. Hakkınız olanı almaya başlayacağınız bir hafta.

22 Ekim tarihinde Merkür Akrep transiti başlıyor. İkili ilişkilerinizde; partnerinizi veya iletişimde olduğunuz kişileri değiştirme çabasına girmeden, olduğu gibi kabul etmek rahatlatıcı olabilir. Gelir gider dengenizi korumak, kişisel değerlerinizi korumakla eş değer olabilir.

Maddi konular ve para kaynakları ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Harcamalarda daha temkinli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Yeni yatırımlar yapmaktan kaçınmalı, sağlam ve denenmiş adımlar atmaya devam etmeliyiz. Eski bir borç konusu canımızı sıkabilir. Finansal sıkıntılar nedeniyle özgüvenimizde azalma olabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 16 – 22 Ekim haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Fikirlerinizi çok rahat bir şekilde paraya dönüştürebileceksiniz. Bunun yanı sıra lüks tüketiminiz daha da artabilir, finansal anlamda çok fazla açılmamaya gayret etmelisiniz. İlişkisi olanlar için aslında bu bir krizin işaretidir. Partnerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Güneş Tutulması etkileri devrede olacak. Perde arkasından çevrilen olaylar, sizin veya sizden gizlenen gizli ilişkiler söz konusu olabilir. Bu dönemde biraz daha inzivaya çekilebilir, psikolojik olarak iyileşme yolunda adımlar atabilirsiniz. Beklenmedik olumsuz sürprizlerle karşılaşabilir, fedakarlıklarınızın karşılıksız olduğu gerçeğiyle yüzleşebilirsiniz.

20 Ekim’de Güneş ve Merkür Terazi burcunda kavuşuyor. Hayatınızdaki önemli insanlardan destek alacağınız bir hafta olabilir. Gizlediğiniz, ertelediğiniz, oturtmaya çalıştığınız konuları dile getirebilirsiniz. Bir hesap sorma halinden ziyade, kapatma ve artık onu olduğu yerde bırakma gayretiniz olabilir. Rahatlamaya ihtiyacınızın olduğunu kabul ettiğinizde hayatınızı da buna göre şekillendirebilirsiniz. İşle ilgili bazı düşüncelerinizi fazla dillendirmek yerine üzerinde daha iyi çalışacağınız bir noktaya taşımak, kendi tecrübelerinizi daha fazla katmak önemli olabilir.

22 Ekim tarihinde Merkür sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Motive olamamakla ilgili kök sorunlarınız üzerine eğilim gösterebilirsiniz. İsteklerinize adım adım ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekebilir. Size mutluluk getirebilecek gelişmeler, içinizi ısıtabilecek haberler ve daha pozitif duygular yaşamanız söz konusu olabilir.

Çevremize etkileyici konuşan, stratejik, sır tutabilen bir imaj yansıtabiliriz. Sezgilerimize güvenmeli, ani karar değişikliklerinden kaçınmalıyız. Fikirlerimizden taviz vermememiz bizi etrafımızdaki kişilerle karşı karşıya getirebilir. Gerçekleri dile getirmek uğruna kırıcı olmamamızda yarar var.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 16 – 22 Ekim haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Özellikle umutlarınız açısından köklü dönüşümler yaşayabilirsiniz. Güneş Tutulması etkilerini yaşıyor olacağız. Bazı organizasyonlardaki arkadaşlarınızla görüşmeme kararı alabilirsiniz. Eski çevrenize geri dönmek isteyebilirsiniz. Yeni sosyal çevreye girebilirsiniz ve burada bir aşk sizi bulabilir. Katıldığınız bir davetten veya düğünden size bir aşk doğabilir. Geleceğe yönelik tüm umutlarınız değişecek.

20 Ekim’de Güneş ve Merkür Terazi burcunda kavuşuyor. Gerek fiziki gerekse sosyal mecralarda seçimlerinizi yeniden belirleyebilir, net kararlarla ilerleyebilirsiniz. Bazı alışkanlıklarınızın değişmesi, hayattan beklentilerinizin yenilenmesi bu süreci kolaylaştırıp daha da güzelleştirebilir. Yeni insanlarla tanışmaya, duygusal etkileşimlere girmeye açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Yaşadıklarınıza sadece iş veya sosyallik gözüyle bakmayın. İlginizi çekecek yeni konular bulabilirsiniz.

22 Ekim tarihinde Merkür Akrep transiti başlıyor. Tek bir konu üzerine odaklanabilir ve o konuya takıntı geliştirebilirsiniz. Konuşarak ifade edemediğiniz noktalarda yazarak ifade etmeyi deneyimleyebiliriz. Hayatınıza güzellik ve uyumu getirebilecek şeylere odaklanabilirsiniz. Bu hafta kendinizi başarılı bulabileceğiniz ve ağır bir yükten kurtulacağınız bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir.

Kendimizi biraz huzursuz hissedebilir, iç dünyamızda çalkantılar yaşayabiliriz. Kaygılarımızı yönetmek bu dönemde bizim için çok zor olabilir. Sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışmak, dış dünyaya açılmak için uygun bir zamanda değiliz. İnsanlarla iletişim kurmak zorunda kaldığımız anlarda daha uzlaşmacı bir dil kullanmamızda fayda var.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 16 – 22 Ekim haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Kariyer konularında önemli dönüşüm etkileri alıyorsunuz. Güneş tutulması etkileri devrede. Ortaklıklar yapabilir, toplum önündeki statünüzü değiştirmek gayretinde bulunabilirsiniz. Bir dönemi kapatıp yeni bir dönem için kolları sıvayacaksınız. Memnun olmadığınız mevcut işinizden istifa edebilirsiniz. Kariyerinizde yepyeni bir sayfa açacak ve bunu başaracaksınız. Size iyi gelmeyen tüm ilişkileri bitirme kararı alabilirken yeni ilişkilere merhaba diyeceksiniz.

20 Ekim’de Güneş ve Merkür Terazi burcunda kavuşuyor. Kariyerinizle ilgili önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Hayatınızın dengesini doğru bir zeminde kurmak için bunun peşine düşmekten çekinmeyeceksiniz. Kendinizi mutlu hissedeceğiniz, emek verip karşılığını göreceğiniz bir dönem oluşturmak isteyebilirsiniz. Bu isteğinizde haklısınız ve hakkınızı alabileceksiniz. Bunu nazik bir dille iletin, üzerinize düşen sorumluluklarıyla layıkıyla yerine getirmeye çalışın. Çalışma ortamında veya katıldığınız etkinliklerde duygusal etkileşimlerle karşılaşabilirsiniz. İlişki durumunuz değişebilir.

22 Ekim tarihinde Merkür Akrep transiti başlıyor. Arkadaşlık ilişkileri ve sosyal çevrenizde şüpheci yaklaşımlarınızda artık olabilir. Kontrol altına almak faydalı olabilir. Rekabet etmek; engeller ve sorunlar karşısında yılmadan çaba harcamak her ne kadar yorucu olsa da başarı elde etmeniz söz konusu olabilir. Sevginizi vererek yaptığınız her iş filizlerini verebilir.

Stratejik bağlantılar kurmak, bize faydası olacağını düşündüğümüz yeni gruplara katılmak isteyebiliriz. Ancak Venüs’ün de Akrep burcunda retro harekette olduğunu unutmamamız gerekiyor. Bu durumda yeni insanlardan çok mevcut çevremizin destekleriyle hareket etmemiz yararımıza olacaktır.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 16 – 22 Ekim haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: 14 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen Güneş Tutulması etkilerini yaşıyor olacağız. İş konusunda önemli ve heyecan verici seyahatlere çıkmanız gerekebilir. Uzunca bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu yolculuk size özellikle kariyerinizi ilişkilendiren konularda elinizi güçlendirecek bir durum yaratabilir veya çok umut ettiğiniz bir konuya daha da yaklaşabilirsiniz. Size keyif verecek konulara yönelmelisiniz. Yurt dışı konularınız ile ilgili değişimler yaşayacaksınız.

20 Ekim’de Güneş ve Merkür Terazi burcunda kavuşuyor. Hayata bakış açınızı geliştirdiğiniz bir hafta. Size ayna olan her şey, değişiminizi tetikleyecektir. Dil öğrenmek, ilgi alanlarınızda profesyonelleşmek, ikna becerilerinizi geliştirerek bunu bir işe dönüştürmek adına iyi bir dönem olabilir. Yeni yerler görme isteğinize göre hazırlık yapabilir, evrak işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Yüzeysellik ve etki arasında yeni bir denge kuruyorsunuz. Bu da, üzerinde yoğun bir şekilde kaldığınız işleri zaman kaybına dönüştürmeden işleyebilmenizi kolaylaştıracaktır.

22 Ekim tarihinde Merkür Akrep transiti başlıyor. Otorite figürleri ile hedefleriniz ve kariyerinizle ilgili daha detayda konuşma isteği içerisine girebilirsiniz. Ancak hayatınıza dair korkuları aşabilirseniz ve mental olarak daha pozitif düşüncelere sahip olursanız; içinde bulunduğunuz ruh halinden kurtulabilirsiniz.

Zekâmız ve sır tutma yeteneğimiz üstlerimizin dikkatini çekecektir. Kariyerimiz ile ilgili stratejik planlar yapmak için retro Venüs nedeniyle çok uygun bir dönemde değiliz. Üstlerimizle çatışmaktan kaçınmalı, sert sözler sarf etmemeye dikkat etmeliyiz. Bu dönemde geçmişi geçmişte bırakmamız daha iyi olabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 16 – 22 Ekim haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Risk almaya daha eğilimli olabilirsiniz. Özelikle ikili ilişkilerde özgür ve rahat etmeyi isteme teması ön planda olabilir. Güneş Tutulması etkilerini yaşıyor olacağız. Alacak verecek, ortaklaşa gelirler, borçlar ve krediler gibi sahip olduklarınız, geliriniz, finansal koşullarınız da olumlu etkiler altında. Fakat yine de yanılgılara açık, fazla iyimser olma riskini barındıran bir dönem. Daha fazla sorgulayıcı olun ve hesaplarınızı doğru yapın.

20 Ekim’de Güneş ve Merkür Terazi burcunda kavuşuyor. Dengenizin bozulduğu durumları daha iyi görebilir ve bunları çözüme kavuşturabilirsiniz. Kendinizi seçenekler arasında sıkıştırmak yerine bir karara varıyorsunuz. Hayal gücünüzü geliştirerek yeni bir maddi imkan oluşturabilirsiniz. Elinizde bu güç varken sizi herhangi bir şeyin yanıltmasına veya durdurmasına müsaade etmemelisiniz. İstediğiniz krediye ve ödemeye ulaşabileceğiniz, miras konularının gündeme geleceği bir dönemdesiniz. Ekonomik olarak güvencede olmak sizi psikolojik olarak da rahatlatacaktır.

22 Ekim tarihinde Merkür Akrep transiti başlıyor. Hayatın sürekli olumsuz yönlerini değil de olumlu yönlerini keşfedebileceğiniz bir hafta geçirebilirsiniz. Kendinizi bir anda daha derinde ve detayda hayatın anlamını sorgularken bulabilirsiniz.


Maneviyat duygumuz ve sezgilerimiz güçlenebilir. Geçmişte başladığımız ancak yarıda kalmış bir eğitimi tamamlamamız söz konusu olabilir. Bir yurt dışı seyahati yapabilir, bizim için aydınlatıcı bir deneyim yaşayabiliriz. Fikirlerimizde daha esnek olmaya çalışmalı, peşin hükümlü davranmamalıyız.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, InstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.