Astroloji: 2 – 8 Ekim haftalık burç yorumları

Astroloji: 2 – 8 Ekim haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 2 – 8 Ekim haftalık burç yorumları. 2 Ekim, 3 Ekim, 4 Ekim, 5 Ekim, 6 Ekim, 7 Ekim ve 8 Ekim tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftanın genel etkileri: Bu hafta Merkür Terazi burcuna geçiyor. Genel olarak ilişkilerde denge ve orta yolu bulmak, küs olduğunuz insanlarla barışmak için ideal bir dönemdir. Fakat kararsızlıklara karşı dikkatli olmalısınız. İletişim, haberleşme, eğitim, yolculuklar ve ticareti temsil eden Merkür gezegeni Terazi gibi uyumlu dengeli ve sosyal olmayı temsil eden bir burca girdiğinde ilişkileriniz daha nazik, medeni ve pekiştirici, diplomatik ve barışçıl bir enerjiye bürünür. Bu nedenle tüm ilişkilerde denge yaratmak, ara bulmak, orta yolu aramak için bu atmosferden yararlanmalısınız. Küsleri barıştırabilir, süregelen evlilik ve ortaklıklarda sorunlara çözüm arayabilirsiniz. Kuracağımız her türlü iletişim modelinde empati yapmaya, karşımızdaki insanında ne düşündüğüne, ne karar vermeye çalıştığına daha fazla odaklanmaya çalışacağız. Hiçbir şeye karar verememe, karar vermekten kaçmaya çalışmak gibi durumlarda gözlemlenebilir.


Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 2 – 8 Ekim haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta ortaklık için görüşmeler yapmak, partnerinizin veya ortağınızın fikirlerinden yararlanmak, anlaşmalar imzalamak ve varsa düşmanlarınız veya aranızın nane olduğu kişilerle ateşkes yapmak için uyun bir dönem olacaktır. İkili ilişkilerde fikren de olsa adil olmaya çalışacağımız, politik manevralarla krizleri kendi yararımıza dönüştürebileceğimiz bir süreç olacak. Ortaklık veya ikili ilişkilerinizle ilgili her iki tarafı da memnun edecek kararlar alabileceksiniz.

Kendinize göre yöntemler belirleyebilir, yanlış olduğunuz gördüğünüz iletişim şeklinizi değiştirebilirsiniz. Zira ticari ortaklıklar ve duygusal birliktelikler konusunda şansınızın yüksek, yolunuzun açık olduğu bir dönemdesiniz. Evlilik, ilişkilerin gündeme gelmesi, yeni bir şeylere ihtiyaç duyma ve ilgi alanlarınıza göre çalışmalar yapmak adına pozitif etkiler altındasınız. Bundan en iyi şekilde istifade etmek için üzerinize düşen sorumlulukları bilerek ilerlemenizde fayda var.

22 Ekim’e kadar ikili ilişkiler ön planda olacak. Zihniniz bu konuya odaklanacak daha çok. Bu bağlamda, ortaklık ve evlilik ile ilgili durumlar söz konusu olacaktır. Ortağınız veya eşiniz arasında bir anlaşmazlık varsa uzlaşmak için bir fırsat sunabilir. Öte yandan, bu konularda dramatik değişimler yaşamanız da muhtemeldir.

Aşk hayatınız veya uzun süreli ilişkileriniz üzerine konuşmaya ve düşünmeye meyilli olacaksınız. Ortak davranmak ve hareket etmek, anlaşmak ön planda olacak. Ortaklaşa iş yapıyorsanız bu dönemde işlerin daha da güzel geliştiğini görebilirsiniz. Sizi sıkan ilişkilerden de özgürleşme ihtiyacı içinde olduğunuz için bu ilişkilerinizi sonlandırma kararı da alabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu 2 – 8 Ekim haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta ve hatta önümüzdeki hafta iş arayanlar iş bulabilir, iş yerinde fikirlerinizle dikkat çekebilir, işinizle ilgi önemli müşterilerle önemli toplantılardan karlı çıkabilirsiniz. Eğer ki işiniz satış, pazarlama, reklam, halkla ilişkiler, tanıtım ile ilgili ise yaşadınız, en keyifli dönemde olabileceksiniz. Birlikte çalıştığınız kimselerden gelecek olan fikirlere açık olmalısınız, işinizle ilgili anlaşmalar, sözleşmeler söz konusu bu süreçte.

Organizasyon ve iletişim gücünüzün artması beraber çalıştığınız kişileri de doğrudan etkileyecektir. Çevrenizin farkına varabilir, insanların da sizi fark etmesini sağlayabilirsiniz. Böylece ihtiyaç duyduğunuz konuları çözüme kavuşturmak, daha iyi sonuçlar elde etmek adına yeni fırsatlar edinebilirsiniz. Bu da beklentilerinizin büyük oranda karşılanması demektir.

Bu zaman diliminde, derin ve yoğun düşünceler içinde olabilirsiniz. Zihniniz daha çok iş ortamınıza takılı kalabilir çünkü bu süreçte çok yoğun ve detaylı çalışmalar içine girebilirsiniz. Bu nedenle, strese dayalı hastalıklar ile ilgili durumlar oluşabilir. Aklınızda diyet yapmak ve sağlıklı beslenmek gibi bir niyetiniz varsa bunu hayata geçirme kararı alabilirsiniz. Varsa eğer evcil hayvanınızın sağlığını ilgilendiren durumlar da meydana gelebilir.

İş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmeleriniz artacak. İş görüşmeleri, beklenen sonuçların alınması, yeni ortaklıklar veya bağlantılar oluşturma gibi konulara sıkça zaman ayırabilirsiniz. Kendinizi iş alanlarınızda göstermek ihtiyacında olacak, beraber çalıştığınız insanların sorunlarına çözüm bulacaksınız. Yine bu dönem 15 gün boyunca sağlıkla ilgili kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 2 – 8 Ekim haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta aşk, özel hayatınız, çocuklarla ilgili konularda genel anlamda iyicil etkiler söz konusu. Eğer özel hayatınızda biri yok ise, yeni birileri ile tanışabilir, yazışabilir, flört edebilirsiniz. Bu kişi ile internet aracılığı ile tanışabilirsiniz. Hobilerinize daha fazla yönelebilir, yeni hobiler edinebilir, el yetenekleriniz varsa bunları geliştirecek kurslara veya işlere yönelebilirsiniz.

Sizi sıkan, fazladan uğraştıran ve duygulardan uzaklaştıran konuların etkileri azalıyor. Sevgi ve huzur ihtiyacınızın olduğunu fark etmek kadar bunlara emek vermenin de önemli olduğu bir dönemdesiniz. Bu da yeni keşifleri, deneyimleri, konuları ve mekanları beraberinde getirebilir. Çevrenizdeki insanlardan etkilenebilir, birilerinin yaşantısından ilham alabilir veya fikir alışverişleriyle kendi iç huzurunuz adına farkındalıklar yakalayabilirsiniz.

Zihniniz varsa çocuklarınız ile ilgili durumlarla meşgul olabilir. Bunun yanı sıra, aşk ve romantizm konuları ön planda olabilir. Bu süreçte, daha çok eğlenmek ve sosyalleşmek ihtiyacında olabilirsiniz. Yeni bir hobiye veya spora başlayabilirsiniz. Babanızın servetini ilgilendiren durumlar da vurgulanabilir.

Aşk hayatınızda konuşmalarınız artabilir, aşkı konuşmak, paylaşmak ve yaşamak isteyecek ve bunda başarılı olacaksınız. Çocuklarınız varsa onlarla iletişiminiz güçlenecek, sorunlarınız varsa çözümleri rahatlıkla elde edeceksiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 2 – 8 Ekim haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, aile, yerleşim, taşınma, yer değiştirme, evinizde tadilat gerektiren konulara yönelme, ev almak veya satmak gibi işler olabilecektir. Aklınıza evinizle yapmayı planlayacağınız ilginç fikirler gelebilir. Ev içinde sohbet, muhabbet ortamı çok daha fazla olacaktır. Yeni bir eve geçmek, ev almak, araba almak veya satmak içinde güzel bir süreçte olacaksınız. Özellikle yapacağınız pazarlıklar çok adil ve sizin düzgün yönetebileceğiniz pazarlıklar olacaktır.

Yaşadığınız yerin, yaşadığınız hayatın güzelleşmesi ve size hitap etmesi adına adımlar atacağınız bir zamana girdiniz. Aile içindeki önemli gündemler, ailenin kadın figürleriyle olan ilişkiler, fiziksel tadilat ve düzenlemelerle ilgilenebilirsiniz. Daha önce deneyip başarılı olamadığınız, istediğiniz pozitif ve iç rahatlatıcı sonucu elde edemediğiniz günlere üzülmeyi bırakmalısınız.

Bu zaman diliminde, aile, ev ve yuva konuları ile meşgul olabilirsiniz. Evinizi dekore etmek, tadilat yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, yer değişiklikleri de yaşanabilir. Geçmişle alakalı konuları çözmek için aksiyon alabilirsiniz. Eşinizin işiyle ilgili durumlar da söz konusu olabilir.

Ev ve aile hayatınızda konuşmalarınız hızlanabilir. Geçmişi anmak, ailenizle ilişkilerinizi güçlendirmek için olumlu bir dönem olacak. Yine ev alım, satım, kiralama ve emlak işlerinizi bu döneme denk getirmek işinize yarayabilir.

aslan burcu

Aslan burcu 2 – 8 Ekim haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar seyahatler, yakın çevre ile ilişkiler, eğitimle ilgili konular, seminerler gibi konular olabilecektir. Bu dönemde bilgiyi düzenleme ve tasnif etme ile ilgilenebilirsiniz. Yayıncılık, web sitesi ve internetle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Birtakım önemli sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir, fakat imza atacağınız konularda dikkatli okumanızda yarar var. Yeni bir eğitime başlayabilir, yeni bir dil öğrenebilirsiniz.

Tanıdığınız insanlar kadar tanımadığınız birçok insanla da bir araya gelebilir, çevrenizi genişletebilirsiniz. Niteliklerinize sahip çıkarak ilerlediğinizde, sizi de bu doğrultuda insanların karşılayacağını bilmelisiniz. Bu yüzden okumaya, çalışmaya ve güzelleştirmeye çalıştığınız her ne varsa daha fazla ve dikkatle ilerlemelisiniz. İş görüşmeleri yapmak, mevcut işinizi geliştirmek adına eğitimler almak, başka insanların tavsiyelerinden yararlanmak için bu zamanı iyi değerlendirin.

Bu dönemde kardeşleriniz, komşularınız ve genç akrabalarınız ile ilişkili durumlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu kişilerle olan ilişkileriniz ön planda olabilir. Yurt içi seyahatler çokça yapabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak için karar alabilirsiniz. Zihinsel aktiviteler de yoğunlaşacaktır. Bir takım dedikodulara maruz kalabilirsiniz.

Yakın çevre konularınızda iletişiminiz artıyor. Satış, pazarlama, ticaret alanınızda becerileriniz, konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. Akraba veya kardeşlerinizin sorunlarına çözümler bulabilirsiniz. Yine eğitim ve öğrenim hayatınıza kendinizi kaptıracaksınız.

başak burcu

Başak burcu 2 – 8 Ekim haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar finansal konular, kazançlar, alım satım işleri, bütçe ile ilgili işler üzerine olabilecektir. Nasıl daha iyi para kazanırım sorusuna cevap arayabilir, alım satım işleriniz varsa, bu etki ile rahatlıkla işlerinizi yapabilirsiniz. Para, finans ve mali konularla ilgili anlaşmalar, sözleşmeler, önemli, toplantılar da söz konusu.

Teklifler alabileceğiniz, çevrenizin de desteğiyle kendi girişimlerinizi gündeme getireceğiniz ve kazanç elde etmekle ilgili tereddütlerinizi aşacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hayatınızda oluşturduğunuz her değişikliğin, aldığınız her kararın yansıma ve sonuçlarını görebilirsiniz. Bu sayede bunları kullanarak kendinize mutlu olacağınız ve mutlu edebileceğiniz yeni bir alan kurabilirsiniz.


Parasal kazanımlarınız ve harcamalarınız ile ilgili hususlar zihninizi meşgul edebilir. Maddi koşullarınızla ilgili bir takım şanssız durumlar söz konusu olabilir. Hırsızlıklara ve sahtekarlıklara maruz kalabilirsiniz. Dikkat etmekte fayda var. Aşk ilişkileri zarar getirici olabilir.

22 Ekim’e kadar maddi alanda kafanız iyi çalışacak, para ile ilgili konularda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilir, bu alanda becerinizi kullanabilirsiniz. Önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. Ticaretle uğraşanlar için olumlu bir dönem olacak. Yine parasal konularda daha adil çözümler üretebilecek, olası kriz durumlarını politik bir şekilde yönetebileceksiniz. Para ile bağlantılı anlaşmalar yapmak içinde güzel bir süreç.

terazi burcu

Terazi burcu 2 – 8 Ekim haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta tamamen kendinizle, kişiliğinizle ve kişisel yeteneklerinizle ilgili konulara odaklanıyorsunuz. Yaşamınızda huzur ve dengeyi yakalama uğruna daha fazla çene yormak, çaba sarf etmenizi gerekebilir. Bir sağlık taramasından geçebilir, göz veya diş doktoruna gitmeniz gerekebilir. Sizi çok yoracak ve sorumluluklarınızı arttıracak bir yükün, işin altında da girebilirsiniz.

İkna kabiliyetiniz ve ılımlı tavrınız kariyerinizle ilgili konularda istediğinizi almanızı kolaylaştırabilir. Duygularınızı yönetebildiğinizde, mantığınızın sesini de hislerinize dahil ettiğinizde sert müdahalelere ihtiyacınız kalmayacaktır. Her şeyin sizi desteklemeye başladığı bir dönemdesiniz. Bunu kullanın ve fikirlerinize önem verin. Üzerinde özenle çalıştığınızda her işin size çevre ve kazanç olarak geri döneceğini bilmelisiniz.

Bu dönemde fiziksel görünümünüzle ilgili değişiklikler yapmakla aklınız meşgul olabilir ve yeni bir imaj değişikliğine gidebilirsiniz. Bu zaman diliminde, yaratıcılığınızda artışlar yaşayabilirsiniz. Fikirlerinizi daha rahat bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. İletişimleriniz güçlenebilir. Zihnen enerjik ve dikkatli bir durumda olabilirsiniz. Sanatın herhangi bir dalıyla ilgili bir girişimde bulunabilirsiniz.

Kendinizi rahat ifade etmeye başlıyorsunuz, zihinsel konular, fiziksel oluşumlardan daha önde olacak. Özel yaşantınızda sizi zorlayan durumları gözden geçirebilirsiniz. İletişim yeteneklerinizi çok hünerli ve yaratıcı bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Daha çok anlatmak, anlamak, okumak, iletişim kurmak isteyeceksiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 2 – 8 Ekim haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta sizin için dinlenme ve bir içe dönüş süreci. Kendinizi daha fazla sorgulayabilir, hayatın neresindeyim, nereye gidiyorum, hedeflerim neler, neler yapmam gerek gibi daha bir çok sorunun yanıtını arıyor olacaksınız. Önümüzdeki 2 hafta boyunca geçmişi anabilir, fikren yaptıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Başkalarına yardım etmek ön planda olacak. Sır saklamayı ve biraz gizemli davranmayı benimseyeceksiniz. Dedikodulara dikkat etmeniz gerekebilir.

Kendinizi soyutlamak yerine, inzivaya çekilmek istediğinizde gideceğiniz alanlar kurmak daha iyi olabilir. Bu sizi çevrenizle iletişiminizin kopmasından, doğru dengelerin yanlışlıkla bozulmasından koruyabilir. Zaman ayırmak ve bu zamanı da sağlıklı bir şekilde geçirmek motivasyonunuzu yükseltecektir. İyi bir hazırlık ve donanım beraberinde iyi sonuçlar getirecektir. Çevrenizden destek alabilirsiniz ama bağımlı olduğunuz tek kişi, kendiniz olmalısınız.

Bu hafta kendinizi zihnen yorgun hissedebilirsiniz. Depresif düşünceler ve melankolik duygular içine girebilirsiniz. Çok yoğun çalışmaktan doğan strese dayalı sıkıntılı durumlar da yaşayabilirsiniz. Bağışıklık sisteminiz de düşüşler oluşabilir ve gribal enfeksiyonlara da maruz kalabilirsiniz.

Önemli sözleşme ve anlaşmalarınızı ertelemenizde fayda var. Erteleyemediniz, olası imza gerektiren konularda maddeleri dikkatli okuyun ve sözleşmelerin içinden işinize gelmeyen maddeleri çıkartın. Şartlar ve koşullar tam olarak elimizde olmayabilir, kayıplar yaşanabilir, bu yüzden adımlarınızı dikkatli atmalısınız.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 2 – 8 Ekim haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta itibariyle sizler için son derece sosyal, o parti senin bu parti benim, arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebileceğiniz, yeni sosyal ortamlar içine girebileceğiniz bir dönem başlayacak. Geleceğinize yönelik konular, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili paylaşımlarınız artacak. Toplum içinde kendinizden bahsetmek öne çıkabilir. Arkadaşlarınız bu dönem sizden özel bir ilgi bekleyebilir.

Önemli değişiklikler ve ilişkiler gündeme gelebilir. Mental olarak daha güçlü ve ılımlı hissedebilirsiniz. Bu da çevrenizin ilgisini size taşımak konusunda destek verebilir. Fikirleriniz ve yaklaşım biçiminizle bulunduğunuz ortamlarda arabulucu, iletişimi kuran ve bağları güçlendiren kişi görevini üstlenebilirsiniz. Bu konuda hayatınızdaki insanlara veya yeni tanışacağınız kişilere ilham verebilir, yeni bakış açıları kazandırabilirsiniz.

Arkadaşlarınız ile olan iletişimleriniz ön planda olabilir. Küs olduğunuz bir arkadaşınız varsa aranızdaki buzlar eriyebilir. Daha çok sosyalleşmek ve eğlenmek ihtiyacında olabilirsiniz. Umulmadık fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızın fikirleri ve görüşleri bu dönem sizler için oldukça önem kazanacak. Keza sizin de fikirleriniz onların yaşamlarında yol gösterici olabilecektir. Oldukça nazik, kibar iletişim becerilerinizle insanları bir araya getirebilir, hatta küsleri bile barıştırabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 2 – 8 Ekim haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta iş yerinizde üstlerinizden övgüler alabilir, başarılı işlere imza atabilirsiniz. İş arayanlar bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidecekler. İşiniz için seyahatlerde söz konusu olabileceği gibi, bu süreç içinde anlaşmalar, sözleşmelerde söz konusu olabilecektir.

İş hayatınız ve buradaki ilişkilerinizin hareketleneceği bir döneme giriyorsunuz. Görüşmeler, yazışmalar, hakkınızın teslim edileceği sonuçlanma veya başlangıçlar gündeminize gelebilir. Bu geçiş sizi insanlarla iletişime geçme, arkadaş edinme, ortak paylaşımda bulunma ve işbirliği yapabilme konusunda destekleyecektir. Yeni ortamlarda yapacağınız işler, burada tanışacağınız insanlarla etkileşim halinde olmak sizi profesyonel düşünmenin dışına çıkarabilir.

Bu süreçte, zihniniz iş ve kariyer konularına daha çok odaklanabilir. Amaçlarınızı gerçekleştirmek için aksiyon alabilirsiniz. İş arkadaşlarınız veya üstleriniz ile ilgili ilişkileriniz de ön planda olabilir. Terfi ve yükselme gibi durumlar da oluşabilir. Sorumluluklarınız da artışlar yaşayabilirsiniz.

Kariyer alnında uğraşılarınız ve becerileriniz artacak. Önemli iş anlaşmaları gündeme gelebilir. Kendinizi anlatmak, iş ortamınızda güçlü iletişiminizle dikkatleri üzerinize çekmek için harika. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi üstlerinizle, yöneticilerinizle paylaşmaktan çekinmeyin. Rahatsız olduğunuz konular varsa onlarla kibar, nazik bir şekilde iletişim kurmanızda fayda var. Derdinizi açıkça anlatın ve kendinizi samimi bir şekilde ifade edin.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 2 – 8 Ekim haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta daha çok felsefe, din, akademik eğitim hukuksal konular, seyahatler, yabancılar, yurt dışı ile ilgili işlere odaklanıyorsunuz. Özellikle yayıncılık, tanıtım, reklam faaliyetleri için güzel bir süreçtir bu. Kitap çıkarmak isteyenler yayın evleri ile toplantılar yapabilirler. Pasaport, vize gibi işlerle ilgilenebilirsiniz. Seyahatler organize edebilirsiniz. Derinliği, ruhu olan kitap ve yayınları daha fazla okuyabilir, kişisel gelişimle ilgili eğitimlere, seminerlere katılabilirsiniz.

Önünüze bakış açınızı ve tavırlarınızı değiştirebileceğiniz imkanlar çıktığında, beklemek en son yapacağınız iş olmalıdır. Birilerinin ilgisi ve desteğinden uzak olduğunuzu görmek motivasyonunuzu düşürüyorsa bunun yönünü kendinize çevirmelisiniz. Önce siz kendinize ve hayatınıza ilgili olun ki insanlar da bunu takip edebilsinler.

Zihniniz ruhsal konulara odaklanabilir. Bu konularla ilgili kitaplar okuyabilir ve eğitim alabilirsiniz. Yurt dışı seyahatleriniz artabilir. Yabancılarla olan irtibatınız artabilir. Eşinizin akrabaları ile ilgili dikkat çekici durumlar da oluşabilir.

Kendinizi öne çıkarmayı sevecek, konuşmalarınızda kendi düşüncelerinizden bahsedeceksiniz. Tanımadığınız yer ve ortamlar öne çıkacak. Seyahat, yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, ticaret hayatınız renklenebilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 2 – 8 Ekim haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta krediler, burslar, primler, ortaklaşa kazançlarla elde edilen gelirler, miraslar ön planda olabilir. Özellikle Merkür sayesinde 22 Ekim’e kadar bu konularla ilgili sözleşmeler, anlaşmalar, imza gerektiren koşullar gündeme gelebilir. Adım atma noktasında önemli gelişmeler yaşayabilir ve bu endişenizi aşabilirsiniz.

Ortaklı ödemeler, harcamalar alanlarınızda fikirlerinizi ortaya koyacaksınız. Vergi, prim, nafaka, miras, banka konuları önde olacak. Gizemli konular, hayatın anlamı gibi önemli sorular kafanızı meşgul edebilir. Krediler için araştırmalar yapabilirsiniz. Bu dönem biraz daha zihinsel farkındalık dönemidir, kendinizde değiştirmek istediğiniz noktaları tespit etmek için güzel bir süreçtir.

Kendinizde güç bulamadığınızı düşündüğünüzde veya kendinizi bir duruma yakıştıramadığınızda harekete geçmeniz zorlaşabilir. Bakış açınız, inançlarınız ve hatta ekonomik gücünüzle çevrenize sunduğunuz çözüm önerileri bu durumu değiştirebilir. Şaşıracağınız, anlamlandırmakta zorlanacağınız ancak geri dönüşleri dolayısıyla da mutlu olacağınız bir dönem olabilir.


Bu hafta borç-alacak, vergi, sigorta ve miras konuları zihninizi meşgul edebilir. Bu zaman dilimi biraz sıkıntılı geçebilir. Eşinizin veya ortağınızla olan ortak kaynaklarınız hususunda problemler oluşabilir. Bu dönemde iletişim krizlerini yönetmeniz gerekebilir. Sorunları çözmeye çalışırken olabildiğince nazik olmanızda fayda var.

Astroloji || Ekim ayı burç yorumları | Bizi takip edin: Facebook, InstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.