Astroloji: 23 – 29 Ekim haftalık burç yorumları

Astroloji: 23 – 29 Ekim haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 23 – 29 Ekim haftalık burç yorumları. 23 Ekim, 24 Ekim, 25 Ekim, 26 Ekim, 27 Ekim, 28 Ekim ve 29 Ekim tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.


koç burcu

Koç burcu 23 – 29 Ekim haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta finansal konularla ve riskli ilişkilerle ilgili bazı gündemler yaşayabilirsiniz. Ek gelir, mevcut gelirlerin değerlendirilmesi gibi alanlarda yeni seçenekleriniz olabilir. Bunları her zamankinden daha dikkatli incelemeniz ve anlamanız gerekecektir.

Ruhsal olarak yorgun ve yoğun hissetseniz de sakin kaldığınızda ve bir mantığa oturtmaya çalıştığınızda önemli, güzel geri dönüşler alabilirsiniz. Açık ve şeffaf olun, hayatınız da bundan etkilenecektir.

23 Ekim’de Güneş Akrep burcunuza geçiyor. Endişeleriniz, hisleriniz, hayatınızı belirleyen temel konular üzerindeki düşünceleriniz yoğunlaşabilir. Meşguliyetlerinizin bu yönde olması, sizi gereksiz takıntı ve hırslardan koruyabilir. Kendinizi ne ile beslediğiniz önem kazanıyor. Bunun farkına varacağınız bazı problemlerle, krizlerle, güç sorunlarıyla karşılaştığınızda durumu anlayacaksınız.

Ekonomik koşullarınıza etki edecek miras, destek, alacak verecek tahsilleri ve ek iş gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kemer sıkma günlerinin bitip rahatlamaya başladığınızı hissedebilirsiniz. Sezgilerinizi güncelleyin.

28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması size bir dejavu yaşatabilir. Geçtiğimiz yılın sonunda aldığınız bazı dersler ve deneyimler göz önünüze gelebilir, bunları nasıl kullandığınızı ya da kullanamadığınızı değerlendirebilirsiniz. Parasal kaynaklarınızı iyileştirmek adına önemli bir döneme girebilirsiniz.

Merkür ve Mars’ın 29 Ekim’de Akrep burcunda bir araya gelmesiyle hızlı düşünüp hızlı uygulayacağınız günler yaşayabilirsiniz. Ancak dikkatsizliklere kurban gitmemek için ne yaptığınızdan, ne konuştuğunuzdan emin olmalısınız. Aklınızdan geçenleri önemsemelisiniz. Zira bunları dile getirirken karşınızdaki kişinin sizi doğru anlaması da önemli olacaktır. Riskli gördüğünüz ya da öyle olduğu söylenen yatırımlardan ve işlerden uzak durmak yerine araştırmalarınızı detaylandırabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu 23 – 29 Ekim haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. İlişkilerimizde geçmişte kaldığını düşündüğümüz bir konu tekrar ortaya çıkabilir ve partnerimizle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. İlişkilerinizle ilgili bazı kararların adını koyabilir. Sorunların çözümünü bulabilir, kendinizi güvende hissedeceğiniz konuşmalar yapabilirsiniz.

Duygusal ve ticari imzalara açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Zorluk yaşamayacağınızdan emin olmak isteyebilir, bu konudaki niyetinizi gösterdiğinizde ya da hissettirdiğinizde karşılığını bulabilirsiniz.

23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor. Eşiniz, partneriniz veya iş hayatınızdaki insanlarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Kendinizi ve hislerinizi saklamayın. Gizlenen bir şeyin arkasında ne olduğunu düşünmek zaman ve his kaybına yol açabilir. Bu kayıplara son verin ve hayatınızda yeni bir perde açın.

28 Ekim’de burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla ile beraber hayatınızla ilgili önemli kararları sorguya çekebilirsiniz. Taşınma, ilişki ve iş değişimleri, beden sağlığınız ve hayat görüşünüz gibi pek çok konudaki atılımlarınızın neticelendiği bir dönem olabilir. Sorumlulukları terk etmek yerine hayatınıza iyi yönde etki edecek şekilde kullanmalısınız.

29 Ekim’de Merkür ve Mars’ın Akrep burcundaki kavuşumuyla ikili ilişkilerinizle ilgili fikirlerinizi dile getirebilirsiniz. Bu dönemde çalışmalarınızı sonuçlandıracak görüşmeler yapabilir, imza aşamasına geçebilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 23 – 29 Ekim haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta ev ve iş düzeninizi gözden geçirebilirsiniz. Sizi rahatsız eden, odaklanmanıza engel olan konuları inceleyebilirsiniz. Netliğe, dürüstlüğe ve bunun getirilerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Özellikle çalışma ortamınızdaki sorunların çözümü bu ihtiyacınızı büyük oranda karşılayabilir.

Yoğun ve stresli bir süreçten geçtiğinizi düşünebilir, öfke duygusunu her zamankinden fazla hissedebilirsiniz. Bunun size bir getirisinin olmayacağını unutmayın ve kullandığınız ifadeleri dikkatle seçin. Haklıyken haksız duruma düşmemek için buna önem vermelisiniz. Düşüncelerinizi sakin, rahat bir şekilde ifade etmek, iyi niyetli ve anlayışlı yaklaşımlar sergilemeniz zorlukların üstesinden gelmenize kolaylık sağlayabilir. Bir ilişki, bir karar veya size yararı olmayan bazı fikirleri terk etmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte fazla aceleci olmamak faydalı olabilir.

23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor. Zamanınızı doğru yönetmek, hem iş hem ev sorumluluklarınızla ilgilenmek, sağlığınıza ve bedeninize özen göstermek gibi konularla haşır neşir olabilirsiniz. Çalışmıyorsanız iş imkanlarıyla karşılaşabilir ve bunları değerlendirebilir, mevcut bir işiniz varsa bunu geliştirecek konulara eğilebilirsiniz. Her halukarda güzel fırsatlarla karşılaşacağınız için bunları incelemeye değer bulup zaman ayırmalısınız. Bazı alışkanlıklara son vermeniz gerekiyorsa buna direnmeyin, özellikle beslenme konusunda daha dikkatle hareket etmeniz önemli olacaktır.

28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek Ay tutulması, gizli saklı konulara olan bakış açınızı değiştirebilir. Daha önce yaşadıklarınızdan çıkardığınız dersleri uygulama noktasındaki karneniz de görebilirsiniz. Sınıfı geçmek önemli bir hedef olsa da, ezbere değil anlayarak derslerinize ilgi gösterdiğinizden emin olun. Yeni mesafelerin, yeni alışkanlıkların etkisi altındayken nasıl kararlar aldığınızı görebilirsiniz.

Merkür ve Mars’ın 29 Ekim’de Akrep burcunda kavuşmasıyla empati yeteneğinizi kullanmanın önemini fark edebilirsiniz. Bir hamle yapmadan önce düşünmenin, bunlar arasında uyum sağlamanın sizi rahatlattığını görebilirsiniz. Çalışma koşullarınızı iyileştirmek için emeklerinizin sergilenmesi beklenebilir. Bu beklentiyi karşılayacağınız etkiler altındasınız. Sadece şansın değil becerinin de sizden yana olmasını iyi değerlendirin.

yengeç burcu

Yengeç burcu 23 – 29 Ekim haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta biraz sabırlı olarak, gelişmeyi engelleyen kaygı ve korkulardan kurtulmanızda yarar olabilir. Çözülmüş olduğunu düşündüğümüz bir konu yüzünden aramız bozulabilir veya bir yüzleşme yaşamak zorunda kalabiliriz. Sevdiğimiz kişilere karşı elimizden geldiğince dürüst olmaya çalışmalı ancak geriye dönüşü olmayacak şekilde kırıcı olmaktan kaçınmalıyız.

Yeni adımlar atmaya oldukça yatkınsınız, sizi bir değişime sürükleyen gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yaratıcılığınızı konuşturacağınız, sezgilerinizin sizi doğru noktaya taşıdığını göreceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hayatınızın bu evresi, hayallerinizi önünüze serebilir. Odaklanmanız gereken şey, bunun sağlayacağı mutluluk olmalıdır.

23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor. Aileniz ve aşk hayatınız, çocuklarınız veya ebeveyn olmakla ilgili kararlarınız, ileriye dönük hedefleriniz gündeminizde yer bulabilir. Hayattaki sorumluluklarınız ve istekleriniz arasında sıkışıp kalmak yerine hepsini uygulayabileceğiniz ve bundan keyif alabileceğiniz bir düzen kurabilirsiniz.

28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile, arkadaş çevrenizi ve seçimlerinizi büyük ölçüde değiştirebilirsiniz. Mutlu olma yöntemleriniz değiştikçe çevrenizin ve hayatınızdaki insanların da değişmesi gerekecektir. Bu konuda ısrarcı olmayı bırakmalısınız. Yeni ilişkilere açılabilir, yeni deneyimler elde edebilirsiniz. Kendinizi kısıtlamanın sizi yalnızlaştırdığını ve gizli bir ego oluşturduğunu görebilirsiniz.

29 Ekim’de Merkür ve Mars’ın Akrep burcunda bir araya gelmesi, duygusal konuşmalarınıza etki edebilir. Tepkilerinizi doğru bir dozla ve üslupla yansıtmalısınız. Bu noktada karşınızdaki insana vereceğiniz mesaj ve izlenim önemli olacaktır. Dolayısıyla gereksiz, yüksek ve baskıcı bir tutum sergilememeye dikkat etmenizde fayda var.

aslan burcu

Aslan burcu 23 – 29 Ekim haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta itibariyle isteklerinize ve hedeflerinize ulaşmanız için maddi konularda rahatlamaların açığa çıkması söz konusu olabilir. Bu dönemde aile sırları ortaya çıkabilir veya bizden bir aile sırrını saklamamız istenebilir ve bu durumdan hiç hoşlanmayabiliriz. Aile bireyleriyle aramızda sert konuşmalar geçebilir. Eski konular tekrar gündeme gelebilir ve bu nedenle tartışmalar yaşanabilir. Fikirlerimizi dile getirirken daha diplomatik ve uyumlu olmaya çalışmalıyız.

23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor. Hayatınızın temeline koyduğunuz konulara odaklanabilirsiniz. Nasıl bir yerde yaşadığınız, kendinize nasıl bir yaşam tarzınızı layık gördüğünüz önem kazanabilir. Bu doğrultuda bazı değişikliklere gidebilirsiniz. İş gereği ya da ihtiyaçlarınıza bağlı olarak taşınma konusu gündeme gelebilir, alıştığınızın dışına çıkmak sizi tedirgin etse de buna ayak uydurmak durumunda olabilirsiniz.

28 Ekim’de Boğa burcundaki Ay Tutulması, kariyerinizin önünü açacak köklü değişimleri beraberinde getirebilir. Çalışmalarınızın sonuçlanması, beklentilerinizin gerçekleşmesi ve kalıcı sorumluluklar almanıza dair haberlerin gelmesi gündeminiz olabilir. Etkisi altında kaldığınız konuların sizi nasıl yönlendirdiğini fark etmelisiniz. Buna bağlı olarak yer değişikliği, yeni sektörler, insan hayatı için mecburi olan konulara eğilmek gerekebilir. Bu sayede kazancınızı da garantileyebilirsiniz.

Akrep burcundaki Merkür ve Mars’ın 29 Ekim’deki kavuşumu aile gündemlerinizi hızlandırabilir. Cesur ve dikkat çekici olmak isterken bunun olumsuz bir şekilde yansımamasına özen göstermelisiniz. Taşınma, evle ilgili değişiklikler, aile içi sorunların çözümü, kapandı sanılan hesapların gün yüzüne çıkması gibi konularda sabırlı ve mantıklı hareket etmelisiniz. Bir planlama yaparken, günün sonunda zararlı çıkmayacağınız noktalar üzerinden ilerleyin.

başak burcu

Başak burcu 23 – 29 Ekim haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta sezgileriniz ile almanız gereken kariyer veya kendinizle ilgili kararların açığa çıkabilir. Güçlü bir yenilenme duygusu hissedebilirsiniz. Yazılı sözleşme ve anlaşmalarda daha detaycı bir tutum içerisine girebiliriz. Hayatınızda değişiklikler yaparken hızlı davranmanız gerekebilir.

Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşler ve yakın çevremiz ile ilgili geçmişten gelen sorunlar ve sırlar ortaya dökülebilir. Eski bir arkadaş veya tanıdık tekrar hayatımıza girebilir ve onunla geçmişle ilgili olarak yüzleşmek zorunda kalabiliriz.

23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor. İşinizi, düşüncelerinizi, gözlemlerinizi aktarabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Hareketli bir sosyal hayatın içinde yer alabilirsiniz. Bu süreçte görüşeceğiniz kişiler samimi dostlarınız olabilir, dostluk kavramınıza yeni bir tanım getirebilirsiniz. Özellikle kardeşlerinizle olan ilişkilerinizin gündeme geleceği durumlar söz konusu olabilir.

28 Ekim’de Boğa burcundaki Ay Tutulması, ilgilendiğiniz konuların hayatınızın üst sıralarına nasıl çıktığını gösterebilir. Öylesine bir seçim yapmadığınızdan emin olmanızı sağlayacak gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yaptıklarınızın sorumluluğunu almalı, bunları önemsemelisiniz. Yurtdışı ile ilgili işlemler, garantiye almak istediğiniz konular, sosyal mecralarla ilgili beklentileriniz açısından önemli haberler alabilirsiniz.

29 Ekim’de Akrep burcundaki Merkür Mars kavuşumu, siz detaylardan kaçmak isterken sizi buraya sürükleyebilir. Buna uyum sağlayın ve son kez o detayların içinde kalın. Sonrasında çıktığınızda hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını ve olmayacağını görebilirsiniz. Makul bir tutumla dile getirdiğiniz ve kesinliğe kavuşturduğunuz her şeyi orada bırakabilir, hayatınıza yeni gündemlerle devam edebilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burcu 23 – 29 Ekim haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta sizin için maddi konular ve para kaynakları ile ilgili detaylar ön plana çıkıyor. Harcamalarda daha temkinli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Yeni yatırımlar yapmaktan kaçınmalı, sağlam ve denenmiş adımlar atmaya devam etmeliyiz. Eski bir borç konusu canımızı sıkabilir. Finansal sıkıntılar nedeniyle özgüvenimizde azalma olabilir.

Finansal açıdan rahatlayacağınız bir sürece girebilirsiniz. Para akışınızı koruyacak yeni stratejiler geliştirebilir, harcamalarınızı yönetebilirsiniz. Bu konuda risk almaktan çekiniyorsanız güvendiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Üzerinde fazlaca düşünmek bazı noktaları kaçırmanıza ya da yanlış anlamanıza neden olabilir.

Sizde bir takıntı ya da ruhsal bozukluk oluşturacak hiçbir şeyi hayatınızda tutmalısınız. Tatmin duygusunu hissetmek için mücadele verirken sevdiklerinizin ve kendinizin sınırlarını zorlayabilirsiniz. Doğru kelimeler, doğru tavırlar, doğru seçimler sizi hep mutluluğa yakın tutar.

23 Ekim’de Güneş’in burcunuzdan çıkıp Akrep burcuna geçmesiyle kendinize yaptığınız yatırımların meyvelerini almaya başlayabilirsiniz. Kazancınızın ve işinizin destekleneceği gelişmeler yaşayabilir, yeni iş girişimleri ve faaliyetleri gündeme getirebilirsiniz. Beklediğiniz ödemelerin gerçekleşmesi, yatırım ve birikim işlemlerinizi hızlandırabilir. Maddi gücünüzün yeterliliğinin artması, hayatı daha iyi yaşamak için bir altyapı oluşturacaktır. Bunun farkında olmak, sadece harcama yapmayı değil bu durumu geliştirip büyütmeyi de gerektirir.


28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ile yaptığınız ekonomik hamlelerin sonuçlarını görebilirsiniz. Kendinize neyi layık gördüğünüz burada belirleyici olacaktır. Ortaklı işler, aileden gelen destekler konusunda sonucu kesinleştirmeden hareket etmemelisiniz. Bu durumu hayatınızda bir kural olarak belirleyebilirsiniz.

Elle tutulur hale gelmeyen, kalıcı bir yer edinmeyen hiçbir duruma ve duyguya zaman ayırmamalısınız. Bu sizi yanlış olasılıklardan ve gereksiz inatlaşmalardan koruyacaktır. Artan harcamalar ve ödemeleri halletmek için yeni yöntemler aramak isteyebilirsiniz. Bundan önce, kendinizi ve harcamalarınızı kontrol altına almanız daha akıllıca olabilir. İmkanlarınıza sahip çıkarsanız, yenileri bulmanız da kolaylaşır.

29 Ekim’de Akrep burcundaki Merkür Mars kavuşumuyla, doğru tarafı seçtiğinizden emin olabilirsiniz. Aklınızdan geçenlerin boşuna olmadığını fark ederek ilerleyeceksiniz. Bazı insanlara verilen değerin karşılık bulmaması, sizi insanlardan uzaklaştırabilir. Bundan sonrası için daha dikkatli, mantığının sesini dinleyen ve kalbini buna uyduran biri olmaya gayret gösteriyorsunuz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 23 – 29 Ekim haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta motive olamamakla ilgili kök sorunlarınız üzerine eğilim gösterebilirsiniz. İsteklerinize adım adım ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekebilir. Size mutluluk getirebilecek gelişmeler, içinizi ısıtabilecek haberler ve daha pozitif duygular yaşamanız söz konusu olabilir.

Çevremize etkileyici konuşan, stratejik, sır tutabilen bir imaj yansıtabiliriz. Sezgilerimize güvenmeli, ani karar değişikliklerinden kaçınmalıyız. Fikirlerimizden taviz vermememiz bizi etrafımızdaki kişilerle karşı karşıya getirebilir. Gerçekleri dile getirmek uğruna kırıcı olmamamızda yarar var.

Hayatınızla ilgili planları detaylandırabilir, stratejiler oluşturabilirsiniz. Kendinizi göstermek istediğiniz alanları ve sınırları belirleyebilirsiniz. Bu sizin kapalı bir kutu olmanızdan kaynaklanan yanlış anlaşılmaları önleyecektir. Gözlem ve sezgiye dayanan yeteneklerinizi, hayat bakışınızı ifade ederken kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz. Kendi halinizde olacağınız bu bir aylık süreçte, bu noktaya eğilmenizde fayda var.

Fark etmediğiniz, görmekten kaçındığınız ya da değiştirmek istemediğiniz her şeyle yüzleşebilirsiniz. Hayatın ya da insanların size getirdiği bu durumları olumlu bir bakış açısıyla karşıladığınızda, gidişatınız da iyileşecektir. Bu sorumluluğu almaya değer olduğunu kapınızı çalacak olan ilişkiler ve gelişmeler de göreceksiniz.

23 Ekim’de Güneş’in burcunuza geçmesiyle sizin dönemini başlıyor. Geç kalınmışlığın değil, tam vaktinin olduğunu deneyimleyeceğiniz gelişmeler gündeme gelebilir. Saklanmıyor, dışarı çıkıyorsunuz. Sizinle beraber istekleriniz ve hedefleriniz de gündeme geliyor. Yüksek bir motivasyonun, açık bir zihnin size yardımıyla hayatınızı daha iyi hale getirebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunabilir, insanlara açılabilir ve kendinizi ön plana çıkaracağınız konularla ilgilenebilirsiniz. Fiziksel ve mental anlamda değişim yapabilirsiniz. Bu “değişim” kelimesinden korkmamanız gerektiğini göreceksiniz ve onu seveceksiniz.

28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması ile ikili ilişkilerdeki belirsizlikleri çözüme kavuşturabilirsiniz. Sizin için bir karara bağlamanın zor olduğu konuların önüne geçebilir, artık seçiminizi yapabilirsiniz. Maddi konular, buradaki anlaşmazlıklar, güven problemleri gibi konular bu noktada size yardımcı olabilir. Sessiz kalarak, bekleyerek hiçbir şeyin çözülmeyeceğine ikna oluyorsunuz. Muhataplarınızın dile getireceği konulara önem vermelisiniz.

29 Ekim’de Merkür ve Mars’ın burcunuzda kavuşuyor olması, bazı gerçekleri gün yüzüne çıkarmanızı gerektirebilir. Sizinle ilgili yanlış algıların doğması, huzurunuzu bozabilir. Bu durumun ortasında kalmayı sürdürmemeli, düşünceleri paylaşmalı ve buna göre hareket etmelisiniz. Tutarsızlık gördüğünüzde bundan kaçtığınız gibi insanların da sizden kaçmasını istemiyorsanız buna özen göstermenizde fayda var. Günün sonunda, yalnız kaldığınız için üzülmemek adına kendiniz ve çevreniz için yapıcı bir adım atın.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 23 – 29 Ekim haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta hayatınıza güzellik ve uyumu getirebilecek şeylere odaklanabilirsiniz. Bu hafta kendinizi başarılı bulabileceğiniz ve ağır bir yükten kurtulacağınız bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir. Kaygılarımızı yönetmek bu dönemde bizim için çok zor olabilir. Sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışmak, dış dünyaya açılmak için uygun bir zamanda değiliz. İnsanlarla iletişim kurmak zorunda kaldığımız anlarda daha uzlaşmacı bir dil kullanmamızda fayda var.

Bu hafta Merkür’ün Akrep burcuna geçişi sizi biraz arka plana çekebilir. Araştırmalar yapmak, hayatı ve ilişkileri doğru anlamaya çalışmak, kendinizi yetiştirmek adına iyi bir süreç olabilir. Yalnız kalmanın, kendini kapatmanın bir depresif etki göstermemesi için kendinizle vakit geçirmekten keyif almaya çalışmalısınız.

Kendinizi manipülatif söylemlerden ve ortamlardan uzak tutun. Bunu bugüne dek yapmakta zorlandıysanız, öğreneceğiniz bazı haberler ve gerçeklerle bunu kolaylıkla yapabilirsiniz. Hiçbir şeyin hiçbir manada düşündüğünüz gibi olmadığıyla yüzleşebilirsiniz. Kabul edin, anlayın ve onu orada bırakarak devam etmeyi deneyimleyin. Takılıp kalmak korkularınızın da takılıp kalmasına sebep olacaktır. Yeni rutinler edinin.

23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle iç dünyanızla meşgul olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yaşadıklarınızı ve bunların neticesinde etkilenen psikolojinizi düşünebilirsiniz. Her zaman iyi tarafından bakmak, iyi bir taraf bulmak sizi yorgun düşürebilir. Ruhsal bağışıklığınızın bundan olumsuz etkilenmemesi için pes etmeden devam etmelisiniz.

Hayatta her şeyi duyabilir, herkesin düşmanlığını kazanabilirsiniz. Kendinizi buna alıştırdığınızda öğrenilmiş bir çaresizliğin değil, öğrenilmiş bir gelişimin gölgesinde olacaksınız. Bazı alışkanlıklarınızı ve tavırlarınızı terk ederek yeni rutinler oluşturmak için ideal bir dönemdesiniz.

28 Ekim’de Boğa burcundaki Ay tutulması ile, iş ortamınızda ve koşullarınızda birtakım değişimler yaşayabilirsiniz. Beklentilerinizin ve emeklerinizin sonuçlanması; geçtiğimiz yılın sonunda başlattığınız işlerin maddi ve statü getirisi karşınıza gelebilir. Bu da yeni sorumlulukların başlangıcına işaret edebilir. Kendinizi nasıl yetiştirdiğiniz, isminizin altını nasıl doldurduğunuz önemli olacaktır. Dolayısıyla gündelik alışkanlıklarınızdan tutun iş yapma, parayı yönetme şeklinize kadar birçok konuda değişim yapmanız gerekebilir. Sağlık sorunlarınızın nüksetmemesi için dinlemeyi, yeme içme düzeninizi doktor kontrolünde kurmayı ihmal etmeyin.

29 Ekim’de Akrep burcundaki Merkür Mars kavuşumuyla beraber, arka planda dönen konular öne çıkabilir. Bundan bir rahatsızlığınızın olması, sizi yeni bir tutum geliştirmeye itebilir. Konuşulanlara kulak asmadığınızı düşünseniz de, hayatınıza etki etmesinden endişe edebilirsiniz. Bu etkiyi iyiye dönüştürün ve duyduklarınız, öğrendikleriniz karşısında sakin kalarak sadece gözlem yapın. Çıkarımlarınız sizi aynı noktaya bir daha getirmemenin yollarını gösterecektir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 23 – 29 Ekim haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta yakın çevre ve arkadaşlık ilişkilerinde şüpheci yaklaşımlarınız olabilir. Bu tutumunuzu kontrol altına almak faydalı olabilir. Rekabet etmek; engeller ve sorunlar karşısında yılmadan çaba harcamak her ne kadar yorucu olsa da başarı elde etmeniz söz konusu olabilir. Sevginizi vererek yaptığınız her iş filizlerini verebilir. Stratejik bağlantılar kurmak, bize faydası olacağını düşündüğümüz yeni gruplara katılmak isteyebiliriz.

Sosyal çevrenizle ilgili bazı değişimlere gidebilirsiniz. Aklınızı ve sezgilerinizi yoğun bir şekilde kullanabilir, içinizin rahat edeceğinizi bildiğiniz yerlerde söz hakkı alabilir ve güvenebildiğiniz insanlarla işbirliğine gidebilirsiniz. İnsanların size yaklaşması, sizi anlayabilmeleri için onlara sebepler vermelisiniz. Bir otorite veya güç politikası izlemenin faydası olmayacaktır. Yeniye açık olun, bırakmaktan ya da değişmekten çekinmeyin.

23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcunda hareket edecek olmasıyla sosyal hayatınız gündeminizde sıkça yer bulabilir. Sevdiğiniz ve güvendiğiniz kişilerle bir araya gelebilir, zamanı yapmak istediğiniz keyifli aktiviteler için de kullanabilirsiniz. Bu süreç içerisinde sizi mutlu eden yeni keşifleriniz de olabilir. Bunlara uyum sağlamak, hayatınızdaki herhangi bir alışkanlığa ihanet değildir. Planlarınızı ve hedeflerinizi oluştururken de buna yenilikler katacağınız durumlar doğabilir. Fark ediliyorsunuz. Bu da size yeni olanakları getirecektir.

28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması ile beraber, maddi ve manevi yatırımlarınızın neticelerini alabilirsiniz. Hayatınızda daha önce atmadığınız adımları atmış olabilirsiniz. Bundan hala endişe ediyorsanız, sizin için faydalarını anlamanız zorlaşabilir. Hiçbir şeyden pişman olmayın.

Gerek maddi konular gerekse duygusal girişimlerden kayıpla çıkmanız söz konusu değildir. İhtiyacınız olan kazancı, ihtiyacınız olan dersi alıyorsunuz. Şimdi, bu aldıklarınızı hayatınızın neresine koyacağınızı düşünmelisiniz. Gelecek planlarınızı netleştirebilir, aşk hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Çocuk sahibi olmakla ilgili konular gündeminize gelebilir.

29 Ekim’de Merkür ve Mars’ın Akrep burcundaki kavuşumu, daha iyisini yapma isteğinizi tetikleyebilir. Tek başınıza ya da gruplar halinde yürüttüğünüz işleri geliştirecek yeni fikirler edinebilir, tecrübelerinizi geliştirebilir ve yeni stratejiler kurabilirsiniz. Bu hırsa kurban gitmemek için çevrenizdeki insanların önerilerine de kulak vermenizde fayda var. Bunu sadece işiniz için değil, kimin hangi niyette olduğunu anlamak için de yapmalısınız.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 23 – 29 Ekim haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta otorite figürleri ile hedefleriniz ve kariyerinizle ilgili daha detayda konuşma isteği içerisine girebilirsiniz. Ancak hayatınıza dair korkuları aşabilirseniz ve mental olarak daha pozitif düşüncelere sahip olursanız; içinde bulunduğunuz ruh halinden kurtulabilirsiniz.

Zekâmız ve sır tutma yeteneğimiz üstlerimizin dikkatini çekecektir. Kariyerimiz ile ilgili stratejik planlar yapmak için retro Venüs nedeniyle çok uygun bir dönemde değiliz. Üstlerimizle çatışmaktan kaçınmalı, sert sözler sarf etmemeye dikkat etmeliyiz. Bu dönemde geçmişi geçmişte bırakmamız daha iyi olabilir.

Kişisel gelişiminizdeki yenilikleri kariyerinize taşımaya başlayabilirsiniz. Gözlem beceriniz sayesinde kuracağınız yeni bir sistemle eskinin alışkanlıklarını bırakarak kendinize yeni bir pencere aralayabilirsiniz. Önemli görüşmeler yapabilir, yeni işlerle beraber önceden ilgilendiğiniz alanlardan da dönüşler alabilirsiniz. Çekişme, rekabet ve hırsın hakim olacağı bir dönem olabilir. Bunları doğru bir dozda kullanmak yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir.

23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçişi ile, işinizin devamlılığı ve iş hayatınızın geldiği noktayı net bir şekilde görebilirsiniz. Ne için uğraşırken nelerle karşılaştığınızı fark edebilir, arasındaki farklılıkların sebeplerini öğrenebilir, alacaklarınızı tahsil etmek için görüşmeler yapabilirsiniz. Beklentilerinizden emin olun ve bunları doğru hamlelerle hayatınıza taşımaya çalışın. Gücünüzü, imkanlarınızı ve yeteneklerinizi kullanırken kuralına göre hareket etmelisiniz. Ancak bu kurallar, sadece kendinize ait kurallar olmamalıdır. Yetki ve sorumluluklarınız değişebilir.

28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek Ay tutulması, ev ve mekan değişikliğinizle ilgili son durumu netleştirebilir. Nerede yaşayacağınız, hangi hayat tarzını benimseyeceğiniz konusundaki karışıklıklar son bulabilir. Bu dönemde hatalar yapmış olsanız da, şimdi telafisini yapacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Maddi yükümlülükleriniz ve imkanlarınız ölçüsünde bir düzen kurmalısınız. Bu da işinizin bulunduğu konuma ve duruma göre bir değişiklik yapmanızı gerektirebilir. Kendi isteklerinizden ziyade hayatın getirdiği şartlara uyum sağlamak kısa vadede sorunları çözebilir, uzun vadeli planlar için alt yapı oluşturur.

Merkür ve Mars’ın 29 Ekim’de Akrep burcunda bir araya gelmesiyle iş hayatınızla ilgili konulardaki yaklaşımlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Bildiğinizin, düşündüğünüzün dışında gelişen konuların gerisinde kalmamak adına bu çabaya ortak olmalısınız. İşbirlikleri yapmak, yazılı işlere ağırlık vermek, yeni deneyimler edinmek adına iyi bir dönem olabilir. Bulunduğunuz ortamdaki tavırlarınız buna etki edecektir. Etkinin iyi yönde olması için uğraşın, gizli saklı konular yerine sorumluluklarınızla ilgilenin.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 23 – 29 Ekim haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Hayatın sürekli olumsuz yönlerini değil de olumlu yönlerini keşfedebileceğiniz bir hafta geçirebilirsiniz. Kendinizi bir anda daha derinde ve detayda hayatın anlamını sorgularken bulabilirsiniz. Maneviyat duygumuz ve sezgilerimiz güçlenebilir. Geçmişte başladığımız ancak yarıda kalmış bir eğitimi tamamlamamız söz konusu olabilir. Bir yurt dışı seyahati yapabilir, bizim için aydınlatıcı bir deneyim yaşayabiliriz. Fikirlerimizde daha esnek olmaya çalışmalı, peşin hükümlü davranmamalıyız.

Geleceğe dair planlarınızı daha iyi bir araştırma neticesinde yapabilirsiniz. Kendiniz için en iyisinin ne olduğunu bildiğinizi düşünürken bu “en iyi”nin tanımını yeniden yapabilirsiniz. Bu sizi endişelendirmesin. İlk defa gittiğiniz bir yerde kaybolmaktan korkmaktan daha fazlası olmayacaktır. Çünkü kaybolmayacak, attığınız her adımda yeni bir şey keşfedeceksiniz.

Güneş’in 23 Ekim’de Akrep burcuna geçişi ile, yakın ve uzak kavramınız değişebilir. Farklı yerlere ilgi duyabilir, kısa süreli yer değişikliği ve seyahat planları yapabilirsiniz. Size bu isteği uyandıran durumların bir çalışma alanına dönüşmesi için profesyonelleşmelisiniz. Bu bir aylık süreçte özellikle eğitim anlamında kendinize yeni bir pencere açabilir, hayatınıza yeni ilgi alanları ve çalışmalar katabilirsiniz. Hukuksal konuların netleşmesi ve sonuca bağlanması, üzerinizden bir yükün kalkması gibi hissettirebilir. Size yük olan ağırlık yapmış gibi hissettiren her şeyle vedalaşmayı öğreniyorsunuz.

28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek Ay tutulması, kendinizi taşımak istediğiniz noktayı size gösterebilir. Çalıştığınız sektörler, hayattan beklentileriniz ve ısrarcı olduğunuz konularla ilgili bazı köklü değişimler yapabilirsiniz. Aranızda para mevzusu geçen kişilerle olan iletişiminize dikkat etmeniz gerekebilir, dostluklarınızı yanlış temellere dayandırmayın.


29 Ekim’de Merkür ve Mars’ın Akrep burcundaki kavuşumu, sizi normalden daha fazla hassaslaştırabilir. Düşüncelerinizi dile getirirken ya da insanları dinlerken, söylenenlerin altında başka anlamlar aramamalısınız. Çatışma halinde olmanın kimseye bir faydası dokunmayacaktır. Aklınızı ve kalbinizi, hayatınızı iyiye taşıyacak stratejilere yönlendirin.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, InstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.