Astroloji: 28 Ekim Boğa burcunda Ay Tutulması burç yorumları

Astroloji: 28 Ekim Boğa burcunda Ay Tutulması burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Ay Tutulması burç yorumları

Astroloji: 28 Ekim 2023 Boğa burcunda Ay Tutulması burç yorumları.

Ay Tutulması genel etkileri:

Tutulmanın Boğa burcunda gerçekleşecek olması sahip olduğumuz maddi değerler ve refahımızı ilgilendiren temalarda hızlı gelişmelerin yaşanacağına işaret ediyor. Boğa toprak elementi burçlarından ilkidir. Klasik astrologlara göre toprak elementinde gerçekleşen tutulmalar resesyonlara, finansal problemlere, ticari ve tarımsal çalkantılara, darlık ve kıtlıklara, toprak ürünlerinin zarar görmesine, depremlere, volkan patlamalarına, toprak kaymalarına işaret edebilirler. Özellikle tutulmayı takip eden 10 gün depremlere dikkat etmekte fayda var. Heyelanlar, yeraltı hareketleri, maden göçükleri, volkanik patlamalar, nükleer saldırılar yine bu tutulmanın konusu.


Bundan 100 yıl önce yani 1920’de TBMM’nin kuruluşu ile aynı açılar dikkat çekiyor. Türkiye’den de görülebilecek olması ise ülkemiz üzerinde etkilerinin büyük olacağını gösteriyor. Meclis, milli gelir ve para olaylarını etkileyebilecek veya çözülmesi gereken büyük sorunları ve bu alanda değişim ve dönüşümleri beraberlerinde getirebilecek nitelikte bir tutulma. Liderlerle de ilgili bir tutulma bu. Muhalefet ve iktidar partileri, sanatçılar, toplumda öne çıkan isimlerle alakalı ifşalar söz konusu olabilir. Etkilerini diğer tutulmalara göre daha ağır ama daha uzun süreli gösterebilir.

Boğa burcundaki son tutulmayı 18 Kasım 2021 tarihinde yaşadık. Bu tarih sonrasında dünya üzerinde en çok konuşulan konunun faiz, enflasyon ve para olduğunu anımsayabiliriz. 28 Ekim 2023 tarihinde yaşayacağımız bu tutulma ise bu serideki son tutulma niteliğinde. 2031 yılına kadar Boğa burcunda yeni bir tutulma yaşamayacağız. Bu tutulmadan en fazla etkiyi Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçları alacak; ancak tüm burçları fazlasıyla etkileyecek! Özellikle bir buçuk senedir ertelenen işlere başlamak için çok iyi bir dönem. Bir türlü başlayamadığınız o projeye başlayın. 2024 yılında sizi küllerinizden yeniden doğuracak nitelikte.

Burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu Ay Tutulması burç yorumları

Koç burç yorumları: Ay tutulması sizin para ve taşınabilir maddi varlıkları anlatan konularınızda etkili olacak. Zaten para ve maddi durumları tema olarak çok vurgulayan bu tutulmada paranıza iki kere daha dikkat etmeniz gerekebilir. Finansal konularda yeni gelişmelere açık bir dönem. Yeni bir projeye başlayabilir, yeni bir gelir kaynağı yaratabilir, iş teklifleri alabilirsiniz. Bu dönemde mevcut finansal durumunuzu değiştirmek adına adımlar atabilir veya dışarıdan gelen sürpriz gelişmelere ayak uydurmak durumunda kalabilirsiniz.

Koç burçlarının gündemlerinde para olacak. Ay tutulmasıyla birlikte finansal durumlarını düzeltmek için harekete geçecekler. Bunu yaparken pratik ve yapıcı bir yaklaşım sergileyecekler. Hayatlarındaki finansal dengesizliklerin hayatlarının büyük bir kısmını olumsuz etkilediğini ve bunu düzeltebileceklerini görecekler. Maddi kaynaklarda ani değişiklikler problemler oluşabilir. Vergi ödemeleri gibi giderler zorlayabilir. Ayrıca kredi konuları ile ilgili problemler çıkabilir. Ani kazançlar da gündeme gelebilir.

Bu dönemde gerek kendi gerekse çevrenizdeki insanların ekonomik sorunları ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Her türlü ekonomik kayıplara karşı hazırlıklı olmalısınız. Öte yandan bu dönem ve sonrasında işlerinizde ve parasal kısmetinizde bir bolluk ortaya çıkabilir. Bir sıkıntı yaşarsanız gerekçelerini ve hatalarınızı iyi çözümleyin. Risk almaktan ya da krizli durumların içine çekilmektense daha güvenli alana yönelmeyi tercih etmelisiniz. Gelecekte finans açısından daha güvenilir kaynaklara sahip olabilirsiniz, büyük fırsatlar söz konusu olabilir.

Geçtiğimiz yıl ve Kasım 2021’de aldığınız bazı dersler ve deneyimler önünüze gelebilir, bunları nasıl kullandığınızı ya da kullanamadığınızı değerlendirebilirsiniz. Parasal kaynaklarınızı iyileştirmek adına önemli bir döneme girebilirsiniz. Başlattığınız her girişimin, yaptığınız her işin sonuçlanmaya ve sürdürülebilir hale gelmeye başlaması kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacaktır. Gelirlerinizi sağlama alırken yanlış ve düşüncesiz harcamalarla bunu riske atmamalısınız. Keyfi isteklerinizi önemli ihtiyaçlarınızın önüne koymayın.

boğa burcu

Boğa burcu Ay Tutulması burç yorumları

Boğa burç yorumları: Sizin burcunuzda yaşanacak olan Ay Tutulması malum sizin tam da kişisel alanınızda gerçekleşecek ve sizi maddi manevi her konuda kararlar almanız kendiniz için adımlar atmanız söz konusu olabilir. O nedenle kendiniz için elinizden ne geliyorsa yapmanızda ciddi fayda var. Oldukça önemli bir Ay Tutulması sizler için. Hayatınızın geneli ile ilgili önemli yenilikler dönemi ayrıca fiziksel görünüşünüz ve imajınız da değişecek. Konfor alanınızdan çıkmaya daha çok zorlandığınız bir dönem olabilir.

Boğa burçları bu tutulmayla birlikte kendilerini çok daha güçlü ve motive hissedebilirler. Adeta son aylarda kaybettiklerini düşündükleri güçlerini geri alacaklar. Gelişmenin ve ilerlemenin kaçınılmaz olduğunu fark edecekler. Bu yüzden bu dönemde değişime meydan okumak yerine benimsemek yapacakları en mantıklı şey olacaktır. Ben-sen ilişkilerine dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Kronik sağlık sorunlarınıza dikkat ediniz. Sağlık konusunda hassaslaşabilirsiniz. Fiziksel görünüşünüzde değişiklik yapabilirsiniz.

Ay tutulması, özel hayatınızda ve kişisel hedeflerinizde, sağlığınızda hızlı olayları tetikleyebilir. Hayatınızla ilgili önemli bir olay veya karar devreye girebilir. Özel hayatınıza odaklı olduğunuz bu dönemde bir ortaklığı veya evliliği bitirme kararı ya da tam tersi evliliğe soyunma ve ortaklı işlerde bulunma kararı alabilirsiniz. Bu Ay tutulması, kendiniz hakkında yeni şeyler öğrenmenize; genel olarak ilişkilerde ve hayatta nasıl daha özgün görüneceğinizi bulmanıza yardımcı olabilir. Bu değişim dönüşüm sürecini benimseyin.

Hayatınızla ilgili önemli kararları sorguya çekebilirsiniz. Taşınma, ilişki ve iş değişimleri, beden sağlığınız ve hayat görüşünüz gibi pek çok konudaki atılımlarınızın neticelendiği bir dönem olabilir. Sorumlulukları terk etmek yerine hayatınıza iyi yönde etki edecek şekilde kullanmalısınız. Bunu başarabildiğiniz ölçüde keyifli bir dönem geçirebilirsiniz. Her şeyin bir bedeli olduğundan, isteklerinizin bedelini de ödemeniz gerektiğini unutmayın. Maddi ve duygusal konularda elinizi taşın altına sokmanız gerekebilir. Kaçmayın, önemli başlangıçların sizi yakalaması için belli bir seviyede kalmayı ve ona yaklaşmayı hedefleyin.

ikizler burcu

İkizler burcu Ay Tutulması burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu Ay tutulmasını bilinç altınızı, hayallerinizi, rüyalarınızı, bunun yanında ruhsal ihtiyaçlarınızı, korkularınızı, endişelerinizi, güvensizliklerinizi, sırlarınızı, maddi ve manevi hapislerinizi, darlık ve kısıtlanmaları anlatan konularda yaşayacaksınız. Finansal konularda kontrolünüz dışında harcamalar gündeme gelebilir. Tam olarak araştırmadığınız konularla ve insanlarla finansal konularda anlaşmalar yapmak için doğru bir zaman dilimi değil. Bilinçaltı zorlamaları yaşadığınız, değişmek istediğiniz fakat bu değişikliği hayatınıza nasıl uygulayacağınızı bilmediğiniz bir dönem olabilir.

İkizler burçları bu Ay tutulmasıyla birlikte biraz dinlenmeye ihtiyaçları olduğunu hatırlayacaklar. Ancak bu mesajı geri çevirmemeleri ihtiyaçları olan zamanı kendilerine ayırarak dinlenmeliler. Şu sıralar fazla sorumluluk alıp kendilerini yıpratıyorlar ancak önemli olan fazla sorumluluk almak değil sorumlulukları başarılı bir şekilde yerine getirebilmek. Her türlü maddi ve manevi zarara açık olduğunuz bu döneme kendinizi zihnen ve duygusal olarak hazırlamalısınız. Özellikle aileniz tarafından manevi baskı görebilirsiniz.

Sizlerin hayatınıza dair bazı planlarınızı aileniz ve çevrenizdeki bazı insanlar tarafından destek görmeyebilir. Gizlide kalmış konular ortaya çıkabilir. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Bağışıklık sisteminize dikkat ediniz. Evcil hayvanınız varsa sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Uyku problemleriniz olabilir. Bilinçaltınız bu dönemde sizleri çok ama çok yoracak ve biraz yalnızlığa ihtiyaç duyacaksınız. Bu dönem sizin için biraz rahatlamak ve hayatın sorumluluklarına kısa bir mola vermek için iyi bir zamanı işaret ediyor.

Bu tutulma döneminde gizli saklı konulara olan bakış açınız değişebilir. Daha önce yaşadıklarınızdan çıkardığınız dersleri uygulama noktasındaki karnenizde görebilirsiniz. Sınıfı geçmek önemli bir hedef olsa da, ezbere değil anlayarak derslerinize ilgi gösterdiğinizden emin olun. Yeni mesafelerin, yeni alışkanlıkların etkisi altındayken nasıl kararlar aldığınızı görebilirsiniz. Pişman olmayı, denemekten vazgeçmeyi düşünmeyin. Bugün, bu evreye kadar taşıyabildiğiniz her şeyin karşılığını alabilirsiniz. Açığa çıkan şey sizin potansiyelinizden daha güçlü olmadıkça hiçbir olumsuzluktan korkmadığınızı fark edeceksiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu Ay Tutulması burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu tutulma sizi daha çok sosyal hayat, dernekler, organizasyonlar vb. konuları anlatan alanda gerçekleşecek. Bir karar vermeden önce kesinlikle enine, boyuna düşünmenizde fayda var. Arkadaşlarınızla finansal alışverişleriniz, alacak verecek konuları, arkadaşlığınızın devamlılığıyla ilgili konular, kariyerden elde ettiğiniz gelirler bu dönemde vurgu kazanıyor. Sosyal ortamınızda sürpriz değişiklikler olabilir, sıra dışı insanlar hayatınıza girebilir.

Bu dönemde arkadaşlarınızdan alacağınız haberler sizi hassaslaştırabilir. Ortaya çıkacak bir organizasyon, özel hayatınızda dengesizliğe neden olabilir. Ani çevre değişimlerine açık olacağınız gibi arkadaşlarınızın hayatındaki değişimlerle, fikirleriniz, vizyonunuz değişebilir. Arkadaş çevrenizi ve seçimlerinizi büyük ölçüde değiştirebilirsiniz. Mutlu olma yöntemleriniz değiştikçe çevrenizin ve hayatınızdaki insanların da değişmesi gerekecektir. Bu konuda ısrarcı olmayı bırakmalısınız.

Yeni ilişkilere açılabilir, yeni deneyimler elde edebilirsiniz. Kendinizi kısıtlamanın sizi yalnızlaştırdığını ve gizli bir ego oluşturduğunu görebilirsiniz. Tüm bunların ışığında hedeflerinizi gözden geçirebilir, hayattan beklentilerinizi uzun vadeli hale getirebilir, maddi kazanımlarınızı değerlendirecek alanlara geçiş yapabilirsiniz. Eğer gerçekten duygusal anlamda desteğe ihtiyaç duyarsanız geçmişte kalmış ancak sizin için her zaman özel kalan insanları aramak, onlarla buluşmak kendinizi iyi hissettirebilir. Ancak gireceğiniz ortamlarda çatışmalar artabilir ve öfke krizleriyle başa çıkmanız gerekebilir. Bu yüzden olabildiğince sakin kalmaya çalışın, tartışmalardan, hararetli konuşmalardan uzak durun.

Sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızla aranız açılabilir. İlişkilerinizde bir kopuş ve sonlanma olabilir. Farklı bir sosyal çevre içerisine girebilirsiniz. Uğraştığınız bir hobiniz var ise buna ara verebilirsiniz. Sizin veya çevrenizdeki insanların gelirlerinden azalmalar olabilir. Bu dönemde hayata dair beklentilerinizi gerçekleştirmek için gereken gücü ve desteği çevrenizdeki insanlardan bulamayabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki bazı insanlarla münakaşa edebilir ve küslükler yaşayabilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu Ay Tutulması burç yorumları

Aslan burç yorumları: Ay tutulması sizin kariyer alanınızda gerçekleşecek ve bu noktada bir iş değişikliği veya çalışma alanınızda değişim söz konusu olabilir. O nedenle olabilecek bir hareketlenmede akıllıca hareket etmeninizde fayda var. Kariyerinizdeki devamlılığınız huzurunuz bu dönemde sorgulama altında. Bu alanla ilgili önemli değişikliklere şahit olabilirsiniz. Kariyer değişiklikleri yüzünden ev değiştirebilir, ailenizde değişiklikler yaşayabilirsiniz.

Kariyer ve iş konularıyla ilgili ani beklenmedik değişiklikler yaşayabilirsiniz. İş değişiklikleri, işten ayrılma gibi konular gündeme gelebilir. Kariyer alanında başlattığınız bir projeye son vermeniz gerekebilir. Görev değişimleri gibi konular gündeme gelebilir. Ay tutulması aile ve iş hayatınızda önemli gelişmelere neden olabilir. Özellikle aile hayatınızdaki yoğunluğunuz, iş alanlarınızda kritik kararlar almanıza veya iş konularında ani, hızlı olaylar yaşamanıza yol açabilir. Hırsınızı ve gücünüzü işinize kaydıracağınız bu dönem farklı projelerde kendinizi gösterebilirsiniz.

Aslan burçlarını uzun bir süredir yaşadıkları yoğunluk adeta tüketmiş olabilir. Ancak kendilerini bu kadar yıpratmamak için bir denge kurmak zorundalar. Özellikle bu günlerde işle ilgili yaptıkları ya da yapamadıkları her şey onları derinden etkiliyor. Ancak Aslan burçları bu dönemi atlatabilmek için her şeyin bir gecede değişemeyeceğini kabullenmeliler. Bu yüzden hedeflerini belirlemeli ve her şeyin bir anda değişmesini beklememeliler.

Sizler için kariyerinize önem vermeniz gereken bir dönem başlıyor. Bu dönemde kariyerinize önem vermeli ve kariyer hayatınızda soğuk kanlı olmalısınız. Mesleğinizi icra ederken iş ortamınızda bulunan insanlarla tartışmaktan ve kavgadan uzak durmalısınız. Fevri kararlar almaktan uzak durmalısınız. Mevcut veya beklenmedik sürpriz projeler hızlı bir şekilde hayata geçip yine hızlıca sonuca varabilir. Kendinizi hızlı bir şekilde yepyeni bir döngüde bulabilirsiniz. Endişelenmeyin, evrenin kariyerinizde seviye atlamak için size yardımcı olduğu farkındalığını benimseyin.

Özetle bu Ay Tutulması, kariyerinizin önünü açacak köklü değişimleri beraberinde getirebilir. Çalışmalarınızın sonuçlanması, beklentilerinizin gerçekleşmesi ve kalıcı sorumluluklar almanıza dair haberlerin gelmesi gündeminiz olabilir. Etkisi altında kaldığınız konuların sizi nasıl yönlendirdiğini fark etmelisiniz. Buna bağlı olarak yer değişikliği, yeni sektörler, insan hayatı için mecburi olan konulara eğilmek gerekebilir. Bu sayede kazancınızı da garantileyebilirsiniz. Mülk sahibi olmakla ilgili fikirleriniz için çevrenizden, aile büyüklerinden destek alabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu Ay Tutulması burç yorumu

Başak burç yorumları: Bu Ay tutulması sizin daha çok yurtdışı, akademik kariyer, üst mahkemeler, yabancı kültürler ve uzun vadeli planları içeren konularda etkili olacak gibi görünmekte. Bu konuları mercek altına almanız gerekebilir. Akademik konulardaki finansal konular, uzak akrabalarla olan para alışverişleriniz veya uluslararası işleriniz veya yolculuklarla ilgili yeni gelişmelere, yeni eğitimlere, yayıncılıkla ilgilenenler varsa bu konularda elde ettiğiniz maddi gelirler sorgulama altında olacak. Bu konularda sizi tamamen farklı bir yöne yönelten gelişmeler yaşanabilir.

Yurt dışı seyahatler, yurt dışı ticaretleri ile ilgili konular gündeme gelecektir. Kişisel doğum haritanızın almış olduğu etkiye göre süren bir hukuksal davanız varsa beklenmedik bir sonuç alınabilir. Ay tutulması, yakın çevrenizle uzak bağlantılarınız arasındaki dengeyi iyi korumanız gerektiğine dikkat çekiyor. Ortaya çıkacak ani bir seyahat, eğitim konusu işlerinizi organize etmeniz açısından sizi zorlayabilir. Sevdiğiniz insanlardan yardım alarak yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Bu dönem kendi bildiğinizi okumayın.


Başak burçları bu tutulma döneminde kökleriyle güçlü bir bağ hissedecekler. Özlerine dönüp son zamanlarda olan bitenin muhasebesini yapacaklar. Bu iç hesaplaşma onları rahatlatırken diğer yandan ailelerin yanında olarak aidiyet duygusunu arayacaklar. Diğer yandan rahatlamak için meditasyon yapabilir, evlerinde terapi gibi gelecek şeyler yapmak isteyebilirler.

Bu tutulma hayatınızda bir yelpazede sizleri etkiliyor. Sizden iç sesinizi dinlemenizi ve maceraya evet demenizi istiyor. Ruhsal olarak genişlemeye ihtiyacınız var ve bu daha fazla bekleyemez. Eğitim, seyahat, ticaret ve alım satım gibi konularda çok dikkatli olmalısınız. Bu dönemde hayattaki bazı sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Bu durumda hayatınızdaki otorite konumundaki insanlarla aranızda bazı sorunlar yaşanmasına neden olabilir.

Bu tutulmayla birlikte ilgilendiğiniz konuların hayatınızın üst sıralarına nasıl çıktığına şahit olabilirsiniz. Öylesine bir seçim yapmadığınızdan emin olmanızı sağlayacak gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yaptıklarınızın sorumluluğunu almalı, bunları önemsemelisiniz. Yurtdışı ile ilgili işlemler, garantiye almak istediğiniz konular, sosyal mecralarla ilgili beklentileriniz açısından önemli haberler alabilirsiniz. Resmiyete binen her şey size bir güvence oluşturabilir. Tecrübelerinizi geliştiriyorsunuz, bu da kararlarınızın istikrarlı getirilere dönüşmesini sağlıyor.

terazi burcu

Terazi burcu Ay Tutulması burç yorumları

Terazi burç yorumları: Ay tutulması sizleri eşinizin parası, paylaşımlı kazançlar ve resmi kurum kuruluşlarla olan ilişkinizde etkileyecek gibi görünmekte. Ama bunu yaparken kesinlikle dikkatli olmanızda ve akıl almanızda fayda var. Olabildiğince tarafsız kalmanızda fayda var. Finans konularında, özellikle harcamalar, eş ile ortak gelirleriniz, krediler ve borçlar alanında yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Bu tutulma hayatınıza birtakım korkuları, tehlikeleri de getirebilir. Düşünmeden hareket etmek aleyhinize çalışacaktır.

Krediler, vergiler ve kaynaklarda azalma gibi konular gündeme gelebilir. Ani kayıplar yaşanabilir. Sağlık konularına dikkat etmelisiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Bu dönemde aşk hayatında duygularınız coşabilir. Bu da sizi zorlayabilir. Değişime açık olursanız yaşananlar çok daha rahat bir şekilde geride kalacak. Tutulma, ortaklaşa para alanlarınızı da etkileyecek. Sevdiğiniz insanın para durumunda oluşan bir gelişme sizi hassas kılabilir veya aniden çıkan bir borç sizi sıkabilir. Her durumda parasal konularda hızlı gelişmeler altında olacaksınız.

Terazi burçları bu Ay tutulması döneminde banka hesaplarında ve parayla ilgili konularda bir karışıklık olup olmadığını kontrol etmeliler. Özellikle geciken maaş ya da ödemeler konusunda dikkatli olmalılar. Diğer yandan Terazi burçlarının başka bir ayı daha finansal olarak karışık geçirecek güçleri yok. Bu konuda kontrolü ele almalı ve kendilerine eni bir finansal düzen yaratmalılar. Hayatta en önemli şey sağlıktır. Bu dönemde ne yazık ki hem kendi sağlığınız hem de çevrenizdeki insanların sağlıkları hakkında bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Tazminat ve miras gibi hukuksal konularda dikkatli olmalısınız. Ayrıca hukuksal girişimlerde bulunmak içinde uygun zamanlarda olmadığınızı belirtmek gerekir.

Bu tutulma hayatınızda bilinmeyenleri bulmak, kendi içinize dönmek ve bazı şeyleri daha açık görmek için bir fırsat olabilir. Yakın ilişkilerinizin, yatırımlarınızın ve iş anlaşmalarınızın detaylarını düşünme zamanı geldi. Yaptığınız ekonomik hamlelerin sonuçlarını görebilirsiniz. Kendinize neyi layık gördüğünüz burada belirleyici olacaktır. Ortaklı işler, aileden gelen destekler konusunda sonucu kesinleştirmeden hareket etmemelisiniz. Bu durumu hayatınızda bir kural olarak belirleyebilirsiniz. Elle tutulur hale gelmeyen, kalıcı bir yer edinmeyen hiçbir duruma ve duyguya zaman ayırmamalısınız. Bu sizi yanlış olasılıklardan ve gereksiz inatlaşmalardan koruyacaktır.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Ay Tutulması burç yorumu

Akrep burç yorumları: Bu ay tutulması sizin ortaklıklar, evlilik, uzun süreli birliktelikler konusunda yeni bir başlangıç yapmanıza neden olacakmış gibi görünmekte. Keza hukuki sorunlarınız varsa bu konuda mahkemelerle ilgili olarak şaşırtıcı gelişmeler de yaşamanız da olası. İkili ilişkileriniz, varsa evliliğiniz ile ilgili konularda yeni gelişmeler yaşanabilir. Bir taşınma da bu dönemin önemli olabilecek konuları arasında. Hayatınıza sıra dışı insanlar girebilir, ani bir ortaklık kararını da alabilirsiniz.

İkili ilişkiler, anlaşmalar, ortak yapılan işlerde sürpriz ve beklenmedik sonuçlar yaşanabilir. Sizden gizlenmiş konular ortaya çıkabilir. Bitişler yaşayabilirsiniz. Ortaklarınızla veya dostlarınızla aranızda bazı sorunlar olabilir. Aşk hayatınızda ise partnerinizle aranızda her türlü gerginlik çıkabilir. Bu nedenle partnerinize karşı üslubunuza dikkat etmeli ve partnerinize karşı eskiye nazaran daha hassas olmalısınız.

Bu tutulma, sevdiğiniz insanla ilişkinizde zorlanmalar veya birtakım olayları tetikleyebilir. Önümüzdeki süreçte taşınma ihtimaliniz oldukça yüksek. Kendi hayatınıza odaklandığınız bu dönemde, karşı tarafı anlamak kolay olmayabilir. Yine sevdiğiniz insanın hayatındaki hızlı duygusal konular bu tutulmada karşınıza gelebilir. Sevdiğiniz insanın gezileri veya seyahati varsa onu desteklemelisiniz.

Özetle bu dönemde ikili ilişkilerdeki belirsizlikleri çözüme kavuşturabilirsiniz. Sizin için bir karara bağlamanın zor olduğu konuların önüne geçebilir, artık seçiminizi yapabilirsiniz. Maddi konular, buradaki anlaşmazlıklar, güven problemleri gibi konular bu noktada size yardımcı olabilir. Sessiz kalarak, bekleyerek hiçbir şeyin çözülmeyeceğine ikna oluyorsunuz. Muhataplarınızın dile getireceği konulara önem vermelisiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Ay Tutulması burç yorumları

Yay burç yorumları: Ay tutulmasını sizi iş arkadaşları, iş atmosferi, hizmet aldığınız verdiğiniz alanlar ve sağlığınız gibi konularda hissedeceksiniz. Yapmanız gerekeni en iyi bir biçimde yapmanızda fayda var. Günlük işler, evcil hayvanlar, sağlık ile ilgili konularda belirgin gelişmeler yaşanabilir. Sağlık konusuna dikkat etmek gerekli. İş ortamınız, iş yapış şekliniz veya iş arkadaşlarınız tamamen yeni bir forma bürünebilir. Boğaz ve üst solunum yollarına dikkat etmekte fayda var.

Sağlık konuları gündeme gelebilir. Sağlığınıza dikkat ediniz. Evcil hayvanlarınızın sağlıkları da bu Ay tutulmasıyla birlikte gündeme gelebilir. Günlük işlerinizde beklenmedik konular gündeme gelebilir. Tansiyon gibi konulara dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu tutulma rutinlerinizi sarsacak. Sorumluluklardan kaçmak için uygun zaman değil. Kendinize bakmak, işlerinizi yapmak ve günlük streslerinizi yönetmek için daha etkili yollar geliştirmeniz gerekebilir.

Yay burçları stresin yaşamlarını ne kadar olumsuz ve derinden etkilediğini çok iyi biliyorlar. Bu yüzden bu süreçte günlük streslerden olabildiğince kaçınmalılar. Ne olursa olsun sakin olmaya çalışmak en azından gün içinde yaşadıkları küçük streslerden kaçınmalarını sağlayabilir. Bu dengeyi daha önce sağlayıp uzun süre çok daha sakin biri olabilmişlerdi. Yine yapabileceklerini biliyorlar, sadece Ay’ın enerjisine ihtiyaçları var.

Ay tutulması iş ve sağlık alanlarınızda hızlı olayları tetikleyebilir. Hormonal dengesizlikler, şeker, insülin direnci, tiroit ve boğaz ve boyun bölgesi dikkat etmeniz gereken alanlarınız olacak. Yine iş alanlarınızda değişimler oluşabilir. Bu değişimler sizi maddi yönden destekleyebilir. Beklentilerinizin ve emeklerinizin sonuçlanması, geçtiğimiz yıl başlattığınız işlerin maddi ve statü getirisi karşınıza gelebilir. Bu da yeni sorumlulukların başlangıcına işaret edebilir. Özellikle gündelik alışkanlıklarınızdan tutun iş yapma, parayı yönetme şeklinize kadar birçok konuda değişim yapmanız gerekebilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Ay Tutulması burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Ay tutulması yatırımlarınıza ve alacağınız sonuçlara odaklanıyor. O nedenle yeni bir başlangıçtan çok elinizde olanı sağlama alıp tutmanızda fayda var. Aşk ilişkileriniz, varsa çocuklarınız ile ilgili yenilikçi durumlar söz konusu olabilir. Hayatınıza yeni flörtler, sıra dışı insanlar girebilir. Var olan flörtünüz ile ilgili duygusal konuları sağlamlaştırmanın da tam zamanı. Ayrıca yine çocuklar ve eğlence, hobiler ile ilgili para girdisi veya çıktısı yaşayacağınız birtakım gelişmeler de muhtemeldir.

Uğraştığınız bir hobinizi tamamlayabilirsiniz. Çocuklarla ilgili gelişmeler gündemde olabilir. Yatırımlarla ilgili gelişmeler olabilir. Aşk hayatınızla ilgili konularda ani gelişmeler olabilir. Bu dönemde bir hayli duygusal yoğunluğa sahip olacaksınız. Bu nedenle duygusal gelgitlere ve öfke patlamalarına çok ama çok dikkatli olmalısınız. Oğlak burçları için Ay tutulması dönemi çok daha romantik geçecek diyebiliriz. Bu tutulmayı keyifli geçirmek isteyen Oğlak burçları hayatlarında özel biri varsa onunla vakit geçirmeli.

Öte yandan bu dönemi çok daha hassas geçirebilirsiniz. Bu yüzden sevdiklerinin yanında olmak, güvende hissetmek size iyi gelecektir. Sezgilerinizde ve yaratıcılığınızda azalma olacaktır. Bazı unutkanlıklar ve hafıza sorunları yaşayabilirsiniz. En önemli konu ise eşinizle olan ilişkinize çok ama çok dikkat etmelisiniz. Eşinizle aranızda çıkacak her türlü gerginliğe hazır olmalısınız.

Bu Ay tutulmasında kendinizi daha fazla ön planda görmek isteyebilirsiniz. Maddi ve manevi yatırımlarınızın neticelerini alabilirsiniz. Hiçbir şeyden pişman olmayın. Gerek maddi konular gerekse duygusal girişimlerden kayıpla çıkmanız söz konusu değildir. İhtiyacınız olan kazancı, ihtiyacınız olan dersi alıyorsunuz. Şimdi, bu aldıklarınızı hayatınızın neresine koyacağınızı düşünmelisiniz. Gelecek planlarınızı netleştirebilir, aşk hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Çocuk sahibi olmakla ilgili konular gündeminize gelebilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Ay Tutulması burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu tutulma aile köklerinizi, gayrimenkul, anne-babanızı, aile büyüklerini ve kariyer konularını ilgilendiren başlıklarda olacak. Bu konularda daha kararlı olun zira bu Ay tutulmasından en çok etkilenecek burçlardan biri de sizsiniz. Aile, ebeveynler, özellikle baba ve ev, gayrimenkul konularında finansal başlıkların, yatırımların, alacak verecek konularının ön plana çıktığı bir dönem. Tarımla ilgilenen veya arsa yatırımı düşünenler için oldukça uygun bir zaman. Ev, şehir veya ülke değişikliğinin gündeme gelebileceği bir dönem.

Ani bir yer değişimi gündeme gelebilir. Yeni bir taşınma gibi konular gündeme gelebilir. Aile içi ilişkiler gündeme gelebilir. Aile büyüklerinin sağlıkları ile yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Güvenlik konularına dikkat etmeniz gerekebilir. Kova burçlarının sürekli ilerlemelerini sağlayan ve bastıran yanları bazen yorucu olabilir. Zihinsel ve ruhsal olarak çok yorgun bir dönem sizleri bekliyor. Ailevi sorunların ve konuların gündeminizde olacağı bir dönem sizler için başlıyor.

Ev değiştirme, yuva kurma, aile hayatınız için ani kararlar alma hızlanabilir. Ailenize gereken desteği vereceksiniz. Ailevi problemler, geçmişe yönelik pişmanlıklar dramı veya kişisel mücadeleler sizi bunaltabilir. Ancak aynı zamanda bu duyguların üzerinizdeki kötü etkilerinden kurtulmanız için de bir fırsat sunabilir. Acınızdan kaçmak yerine onunla yüzleşerek ilerlemeye başlayabilirsiniz.

Özetle bu dönemde ev ve mekan değişikliğinizle ilgili son durumu netleştirebilirsiniz. Nerede yaşayacağınız, hangi hayat tarzını benimseyeceğiniz konusundaki karışıklıklar son bulabilir. Bu dönemde hatalar yapmış olsanız da, şimdi telafisini yapacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Maddi yükümlülükleriniz ve imkanlarınız ölçüsünde bir düzen kurmalısınız. Bu da işinizin bulunduğu konuma ve duruma göre bir değişiklik yapmanızı gerektirebilir. Kendi isteklerinizden ziyade hayatın getirdiği şartlara uyum sağlamak kısa vadede sorunları çözebilir, uzun vadeli planlar için alt yapı oluşturur.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Ay Tutulması burç yorumu

Balık burç yorumları: Yaşayacağınız tutulma sizin daha çok yakın çevremiz, kardeşler, arkadaşlarımız, iletişim, kısa yolculuklar, uzun vadeli olmayan plan ve projeleri anlatan konularda gelişecek. Bu başlıklarda olumsuzluklara bu tutulmada dikkat edin. Eğitim, şehir içi veya kısa yolculuklar, akrabalar, yazışmalar ile ilgili konuların vurgulandığı bir dönem. Bu konular genellikle finansla bağlantılı olabilir. Yeni bir finans anlaşması veya çevrenizle, kardeşlerinizle, yakın akrabalarınızla aranızdaki para alışverişleri konuları gündemde.

Kardeş ve komşulardan gelen beklenmedik haberler alınabilir. Sizler için iletişimin çok önem kazanacağı bir dönem başlıyor. Bu nedenle insanlarla iletişim kurarken hal, hareketlerinize ve üslubunuza dikkat etmelisiniz. Zira bu dönemde yanlış anlaşılmalara bir hayli açık bulunuyorsunuz. Bu tutulma; eğitim, iletişim, tanıtım, satış, sosyal medya ve ulaşım gibi alanlarda hızlı duygusal kararlar almanızı tetikleyebilir. Yakın çevre konularınız hızlanırken, sosyal çevrenizdeki insanlardan göreceğiniz destekle önemli işlere kalkışabilirsiniz.

Çalıştığınız sektörler, hayattan beklentileriniz ve ısrarcı olduğunuz konularla ilgili bazı köklü değişimler yapabilirsiniz. Sizin için radikal sayılabilecek gibi görünse de, dikkatli incelediğinizde bugün elde ettiğiniz sonuçlara uygun bir tarzda ilerlediğinizi görebilirsiniz. Buna direnç göstermek, uzak durmak yerine daha fazla yaklaşmayı tercih edin. Aranızda para mevzusu geçen kişilerle olan iletişiminize dikkat etmeniz gerekebilir, dostluklarınızı yanlış temellere dayandırmayın.


Olaylara ön yargısız bakmanız gereken bir dönemdesiniz. Mantıklı hareket etmeye özellikle bu dönemde çok ihtiyacınız olacak. Arkadaş çevrenizden, sosyal çevrenizden destek görmeye açık olduğunuz bir süreçtesiniz. Öte yandan çevrenizde sizi içine çekebilecek dramatik bazı durumlar söz konusu olabilir. İletişim üzerine bir meslek sahibiyseniz mesleki açıdan da zorlanabilirsiniz. Bu tutulma, yeni fırsatları keşfedeceğiniz ve ilginç deneyimler yaşayacağınız bir süreci tetikliyor. Bu nedenle algılarınızı açın! Bekar olan Balık burçları beklenmedik bir şekilde özel biriyle tanışabilir. Gelecek planlarınızı değiştirmenize sebep olacak haberler alabilir, önemli ve faydalı bilgiler edinebilirsiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.