Astroloji: 30 Ekim – 5 Kasım haftalık burç yorumları

Astroloji: 30 Ekim – 5 Kasım haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 30 Ekim – 5 Kasım haftalık burç yorumları. 30 Ekim, 31 Ekim, 1 Kasım, 2 Kasım, 3 Kasım, 4 Kasım ve 5 Kasım tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.


koç burcu

Koç burcu 30 Ekim – 5 Kasım haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Hızlı düşünüp hızlı uygulayacağınız günler yaşayabilirsiniz. Ancak dikkatsizliklere kurban gitmemek için ne yaptığınızdan, ne konuştuğunuzdan emin olmalısınız. Aklınızdan geçenleri önemsemelisiniz. Zira bunları dile getirirken karşınızdaki kişinin sizi doğru anlaması da önemli olacaktır. Riskli gördüğünüz veya öyle olduğu söylenen yatırımlardan ve işlerden uzak durmak yerine araştırmalarınızı detaylandırabilirsiniz.

Bu hafta ay tutulması etkilerini yaşıyor olacağız. Eğer bir para beklentiniz varsa, para ile ilgili konularda girişimleriniz varsa bu ay tutulmasında bu işlerinizin ne noktaya geldiğini veya kazançlarınızı arttırıp arttıramayacağınızı görebilirsiniz. Borç dengesine dikkat edin çünkü cebinize bir para girebilir ama harcamalarınız da yüksek olabilir veya eşinizin, partnerinizin harcamaları ile ilgili olabilirsiniz.

Bu dönemde aşk ilişkilerinizde daha duygusal ve hassas olabilirsiniz. İlişkilerde daha fazla anlayış ve empati getirebilir, partnerinizle daha derin bağlar kurabilirsiniz. Ancak, aynı zamanda ilişkilerde sabır ve özveriye ihtiyacınız olacak. Belki de bazı ilişki sorunlarını çözme ve olgunlaşma fırsatı bulabilirsiniz. Geleceğe yönelik ilişkinizin temellerini daha sağlam bir şekilde atmaya odaklanmalısınız.

İşinizde, kariyerinizde beklenmedik değişimler gerçekleşebilir, kendinize yeni bir yol planı çizmek durumunda kalabilirsiniz. Kimileriniz zam, terfi alabilir. Kaynakları doğru yönlendirmeniz başarı getirecektir. Sağlık konusunda birine refakat edebilirsiniz veya sizin operasyon, ameliyat gibi gündemleriniz öne çıkabilir.

boğa burcu

Boğa burcu 30 Ekim – 5 Kasım haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: İkili ilişkilerinizle ilgili fikirlerinizi dile getirebilirsiniz. İnada bindirmediğiniz, baskı kurmadığınız veya baskı altında hissetmediğinizde işleri yoluna koymanız kolaylaşacaktır. Kelimelerin gücünü doğru kullandığınızda, doğru hamleler de beraberinde gelecektir. Bu dönemde çalışmalarınızı sonuçlandıracak görüşmeler yapabilir, imza aşamasına geçebilirsiniz.

Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşen ay tutulması etkilerini yaşıyor olacağız. Şu ana kadar yaz döneminden beri atmış olduğunuz adımların karşılığını alabilirsiniz. Eğer doğru ve iyi adımlar attıysanız bu tutulma doğruları ve iyilikleri, güzel adımları karşınıza getirecek ama zorlandıysanız veya doğru bir şekilde hareket edemediyseniz bu tutulmayla beraber nerede neyi yanlış yaptığınızı da çok net görebilirsiniz.

Kazalara dikkat etmeniz gereken bir hafta. Bazı insanların gerçek yüzlerini görebilir, güven sorunu yaşadıklarınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Kime ne anlattığınıza dikkat edin, anlaşmazlıkları abartmak yerine orta yolu bulan siz olun. Tüm hayatınızı etkileyecek 6 aylık bir dönem. Öncelikleriniz değişebilir, daha önce fark etmediğiniz şeylerle yüzleşebilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 30 Ekim – 5 Kasım haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Empati yeteneğinizi kullanmanın önemini fark edebilirsiniz. Bir hamle yapmadan önce düşünmenin, bunlar arasında uyum sağlamanın sizi rahatlattığını görebilirsiniz. Çalışma koşullarınızı iyileştirmek için emeklerinizin sergilenmesi beklenebilir. Bu beklentiyi karşılayacağınız etkiler altındasınız. Sadece şansın değil becerinin de sizden yana olmasını iyi değerlendirin. Kaza ve ani hareketlerden doğabilecek sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Bu hafta ay tutulması etkilerini yaşıyor olacağız. Mayıs ayından bu yana korunduğunuzu düşünüyorsanız, geri planda yürüttüğünüz işleriniz, yurt dışı bağlantılı konular varsa burada elinize güzel fırsatlar geçtiyse bu tutulma ile bu işlerinizin sonuçlarını alabilirsiniz. Eğitimle ilgili bir konunun sonucu veya bir seyahatle ilgili bir görüşme yaptıysanız bu görüşmenin sonuçlarını alma potansiyeliniz de yüksek.

Annenizin kardeşleri veya partnerinizin sağlığı ile ilgili olaylar bu tutulmanın ana konularından olacak ve karşınıza beklenmedik durumlar veya hiç kontrol edemeyeceğiniz olaylar gelebilir. Günlük yaşam alanınız, düzeniniz, alışkanlıklarınız, bağımlılıklarınız, yeme içme düzeninize kadar her rutine özen gösterin, yenilik katın. Bir hobi edinebilir, spora başlayabilir, enerjinizi dengeleyebilirsiniz. Kendinize iyi gelecek yeni alışkanlıklar kazandırın. Finansal olarak riskli yatırımlardan kaçının. Yarım kalmış işlerinizi tamamlayın.

yengeç burcu

Yengeç burcu 30 Ekim – 5 Kasım haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Duygusal konuşmalarınıza etki edebilecek günler. Tepkilerinizi doğru bir dozla ve üslupla yansıtmalısınız. Bu noktada karşınızdaki insana vereceğiniz mesaj ve izlenim önemli olacaktır. Dolayısıyla gereksiz, yüksek ve baskıcı bir tutum sergilememeye dikkat etmenizde fayda var. Hırs ve isteği olumlu yönde kullanmak adına fikirlerinizi uygulamaya alabilir, konuyla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz.

Bu hafta ay tutulması etkilerini yaşıyor olacağız. Önemli insanlarla bir araya gelmek organizasyonlarda yer almak veya gelirlerinizin daha da artması gibi sizi olumlu etkileyecek bazı koşullar da devreye girebilir. Özel hayatınıza daha fazla vaktinizi ayırmak istediğiniz bu günlerde sosyal çevrenizdeki hareketlilik sevdiğiniz insanla arkadaşlarınız arasında gerilime neden olabilir.

Uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir proje tamamlanabilir, maddi başarı, unvan gelebilir. Kalabalıklar tarafından fark edilebilirsiniz. Ekip çalışmaları, arkadaşlıklar, mesleki olarak bazı krizlerle karşılaşmak ve bunları yönetmeniz söz konusu olabilir. Riskli yatırımlardan kaçının. Geleceğe yönelik hedefleriniz için harekete geçebilir, beklemediğiniz kişilerden yardım görebilir, terfi, görev değişimi yaşayabilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 30 Ekim – 5 Kasım haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Aile gündemlerinizin hareketlendiği bir hafta. Cesur ve dikkat çekici olmak isterken bunun olumsuz bir şekilde yansımamasına özen göstermelisiniz. Taşınma, evle ilgili değişiklikler, aile içi sorunların çözümü, kapandı sanılan hesapların gün yüzüne çıkması gibi konularda sabırlı ve mantıklı hareket etmelisiniz. Bir planlama yaparken, günün sonunda zararlı çıkmayacağınız noktalar üzerinden ilerleyin.

Bu hafta ay tutulması etkilerini yaşıyor olacağız. En çok etkilenen burçlardan birisiniz. Kariyer alanında etkiler alıyorsunuz. Burası sadece kariyer değil aynı zamanda annenizin konuları, ev hayatınız, aile hayatınız ve toplumsal konuları da barındırıyor. Kalabalık ortamlarda önemli konuşmalar gündeme gelebilir annenizle ilgili olayların bu tutulma zamanı hızlandığını görebilirsiniz.

Kariyer ve meslek alanlarınızda Mayıs ayından bu yana önemli şanslar ve fırsatlar elde ettiyseniz şimdi bunları değerlendirme potansiyeliniz de olacak. Bir işinizin sonucuyla da karşılaşma potansiyeliniz var ama bu dönem ailevi koşulları idare etmek çok da kolay olmayacak. Yeni bir projeye başlayabilir, bir hedefe yönelebilirsiniz. Kariyerde büyüme söz konusu olabilir.

Son 2 senedir sürüncemedeki konular artık tamamlanacak, gündemdeki konular netleşecektir. Kendi işinizi kurabilir, taşınabilir, yer değişimi gerçekleştirebilirsiniz. Ebeveynlerinizin hayatı, sağlığı, düzenlerinde bir dönüşüm, ilişkilerde çatışmalar yaşanabilir. Yatırım için büyük risklere dikkat edin. Geçmişten gelen bir gayrimenkul satış, alım gibi konular varsa çözüme ulaşabilir.

başak burcu

Başak burcu 30 Ekim – 5 Kasım haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Detaylardan kaçmak isterken tam da bu detayların içine sürüklenebilirsiniz. Buna uyum sağlayın ve son kez o detayların içinde kalın. Sonrasında çıktığınızda hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını ve olmayacağını görebilirsiniz. Makul bir tutumla dile getirdiğiniz ve kesinliğe kavuşturduğunuz her şeyi orada bırakabilir, hayatınıza yeni gündemlerle devam edebilirsiniz.

Analitik bir zihinle ilerliyor olmayı kullanın, işinize odaklanın ve kendinizi geliştireceğiniz okumalar yapın. Çevrenizdeki insanlarla münakaşaya girmemek için eleştirinin ve kendini savunmanın dozunu kaçırmamaya dikkat edin. Beklediğiniz yurtdışı evrak, eğitim başvurusu, vize başvurusu, yükseköğrenim, sınav neticesi gibi alanlarda bazı krizler yaşanabilir veya nihayete erebilir.

Bu hafta ay tutulması etkilerini yaşıyor olacağız. Seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler, hukuk alanlarınızı çalıştıracak. Bu alanlarınızda Jüpiter Mayıs ayından bu yana hareket etmekteydi ve size çeşitli fırsatlar ve şanslar sunmuş olabilir şimdi bu fırsatlarda neyi kullandığınızı neyi kullanamadığınızı hangi noktalarda hata yaptığınızı da çok net bir şekilde görebilirsiniz. Bu tutulma sizi geliştirecek alanlarda önemli bazı gelişmeleri de karşınıza getirecek.


Yer değişimi, şehir, ülke değişimi, taşınmak söz konusu olabilir. Eşinizin ailesi, uzak akrabalarla ilgili önemli gündemler öne çıkabilir. İletişimde yanlış anlaşılmalara, ifadelerinize dikkat edin. Uzak yerlere seyahat etmek isteyebilir, yolculuk planlayabilir, yeni kültürleri keşfetmek isteyebilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burcu 30 Ekim – 5 Kasım haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Doğru tarafı seçtiğinizden emin olabilirsiniz. Aklınızdan geçenlerin boşuna olmadığını fark ederek ilerleyeceksiniz. Bazı insanlara verilen değerin karşılık bulmaması, sizi insanlardan uzaklaştırabilir. Bundan sonrası için daha dikkatli, mantığının sesini dinleyen ve kalbini buna uyduran biri olmaya gayret gösteriyorsunuz.

Bu hafta ay tutulması etkilerini yaşıyor olacağız. Para alanınız etki altında. Bir borçla veya ödemeyle uğraşma potansiyeliniz yüksek yine miras veya nafaka ile ilgili konu ve olaylar hızlanabilir. Maddi konularda zorlanmadığınız bir dönem Mayıs ayından bu yana karşınıza çıkan çeşitli fırsatların sonuçlarını almak üzere olabilirsiniz.

Mayıs ayından sonraki dönem mirasla ilgili uğraştığınız bir mesele varsa bunun çözümü karşınıza gelebilir, nafaka ile ilgili bir konuda bir çözüme ulaşamadıysanız bu tutulmayla beraber bunların karşınıza gelme potansiyeli de yüksek. Yaptığınız ekonomik hamlelerin sonuçlarını görebilirsiniz. Kendinize neyi layık gördüğünüz burada belirleyici olacaktır. Ortaklı işler, aileden gelen destekler konusunda sonucu kesinleştirmeden hareket etmemelisiniz. Bu durumu hayatınızda bir kural olarak belirleyebilirsiniz.

Önümüzdeki 6 ay içinde bir borcun kapanışı, bir ödemenin tamamlanması, beklenen bir paranın elinize geçmesi, nafakanın bağlanması gibi etkiler devrede. Beklediğiniz bir kredi başvurusu tamamlanabilir, bir ortakla yolları ayırabilir, bir yatırım değerlenebilir. Vergi, sigorta, emeklilik, eşinizin kazançları, başkalarıyla paylaştığınız kaynaklar adına yapılandırmalar söz konusu olabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 30 Ekim – 5 Kasım haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bazı gerçekleri gün yüzüne çıkarmanız gerekebilir. Sizinle ilgili yanlış algıların doğması, huzurunuzu bozabilir. Bu durumun ortasında kalmayı sürdürmemeli, düşünceleri paylaşmalı ve buna göre hareket etmelisiniz. Tutarsızlık gördüğünüzde bundan kaçtığınız gibi insanların da sizden kaçmasını istemiyorsanız buna özen göstermenizde fayda var. Günün sonunda, yalnız kaldığınız için üzülmemek adına kendiniz ve çevreniz için yapıcı bir adım atın.

Bu hafta ay tutulması etkilerini yaşıyor olacağız. En çok etkilenen burçlardan birisiniz. Sosyal çevrenizdeki insanlar, ikili ilişkiler ve özel hayatınız bu tutulmanın ana konusu olacak. Bekarsanız bu tutulma size sosyal çevrenizden bir insanı getirebilir veya daha önceden tanıştıysanız ama henüz bir şeyler aranızda yeni yeni filizleniyorsa tutulmayla beraber artık nihai kararınızı verebilirsiniz veya karşı tarafın adım attığını görebilirsiniz.

Taşınmayla ilgili konular, ortaklaşa atılacak işler, derneklerle yürüttüğünüz çalışmalar bunlarla ilgili konu ve olayların sonuçları da karşınıza gelebilir. İlişkiler, iş birlikleri, kariyer alanında uzun zamandır uğraştığınız konular netleşebilir.

Mücadeleci ve cesaretli olduğunuz bir hafta. Tartışmalara, öfkeli çıkışlara dikkat edin. Dava, mahkeme gibi hukuksal beklediğiniz bir konu tamamlanabilir, zorlu haritalar için krizli etkiler öne çıkabilir. Sağlığınıza dikkat edin. Ateşli rahatsızlıklar, enfeksiyon, böbrek, hormonlar, üreme organlarıyla ilgili hassasiyet yaşanabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 30 Ekim – 5 Kasım haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Arka planda dönen konular ön plana çıkıyor. Bundan bir rahatsızlığınızın olması, sizi yeni bir tutum geliştirmeye itebilir. Konuşulanlara kulak asmadığınızı düşünseniz de, hayatınıza etki etmesinden endişe edebilirsiniz. Bu etkiyi iyiye dönüştürün ve duyduklarınız, öğrendikleriniz karşısında sakin kalarak sadece gözlem yapın. Çıkarımlarınız sizi aynı noktaya bir daha getirmemenin yollarını gösterecektir.

Bu hafta ay tutulması etkilerini yaşıyor olacağız. Kariyer, hizmet ve sağlık alanlarınızda etki alıyor olacaksınız. İş hayatınızda bir işin sonucuyla karşılaşma potansiyeliniz yüksek Mayıs ayından bu yana çeşitli işler geldiyse karşınıza bu alanlarda önemli şans ve fırsatlar yakaladıysanız şimdi bunların bir sonuca dönüşmesi, karşınıza daha olumlu fırsatların gelmesi gibi etkiler devreye girebilir.

Bir işten bir haber bekliyorsanız tam da bu tutulma zamanı bu haberin gelme potansiyeli yüksek. Bir iş arayışına girebilir, çalışmıyorsanız çalışmaya karar verebilirsiniz. Kariyer hedeflerini netleştirme zamanı. Yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Beslenme programınızı değiştirebilir, bağımlılıklar için tedavi olabilir, spora başlayabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili yeni başlangıçlar veya bitişler meydana gelebilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 30 Ekim – 5 Kasım haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Daha iyisini yapma isteğiniz artıyor. Tek başınıza veya gruplar halinde yürüttüğünüz işleri geliştirecek yeni fikirler edinebilir, tecrübelerinizi geliştirebilir ve yeni stratejiler kurabilirsiniz. Bu hırsa kurban gitmemek için çevrenizdeki insanların önerilerine de kulak vermenizde fayda var. Bunu sadece işiniz için değil, kimin hangi niyette olduğunu anlamak için de yapmalısınız.

Bu hafta ay tutulması etkilerini yaşıyor olacağız. Aşk hayatınız önem kazanıyor. Mayıs ayından bu yana önemli bazı açılımlar elde ettiyseniz, âşık olduysanız, biriyle flörtleştiyseniz, şimdi burada vereceğiniz önemli kararlar devreye girecek. Çocukla ilgili konular önem kazanabilir çocukla ilgili vermiş olduğunuz kararlar bu tutulmayla devreye girecek.

Enerjiniz değişiyor. Kişisel yaratıcılığınız artacaktır. Sanatsal bir başarı yakalayabilirsiniz. Bir yeteneğinizi değerlendirip başarı kazanmanız olası. Her türlü ekip çalışmasından fayda görebilirsiniz. Yeni bir aşk başlayabilir, bir birlikteliği ciddiyete taşıyabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda önemli gelişmeler yaşanabilir, eğitim, iş hayatlarında şanslarla karşılaşılabilir. Çocuk sahibi olmaya karar verebilir, hamilelik, doğum gibi gündemler öne çıkabilir. Parasal konularda yatırım, kaynakların gelişmesi, büyümesi mümkün.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 30 Ekim – 5 Kasım haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Kariyerinizle ilgili konulardaki yaklaşımlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Bildiğinizin, düşündüğünüzün dışında gelişen konuların gerisinde kalmamak adına bu çabaya ortak olmalısınız. İşbirlikleri yapmak, yazılı işlere ağırlık vermek, yeni deneyimler edinmek adına iyi bir dönem olabilir. Bulunduğunuz ortamdaki tavırlarınız buna etki edecektir. Etkinin iyi yönde olması için uğraşın, gizli saklı konular yerine sorumluluklarınızla ilgilenin.

Bu hafta ay tutulması etkilerini yaşıyor olacağız. En çok etkilenen burçlardan birisiniz. Bu iki haftalık süreçte ev, aile ve yuva ile ilgili önemli kararlar önünüze gelebilir. Mayıs ayından bu yana evle alakalı konularda önemli bazı şanslar yakaladıysanız eğer bir yer sahibi olmak için harekete geçtiyseniz sonra vazgeçtiyseniz veya önünüze bazı fırsatlar geldiyse şimdi bu şans ve fırsatları ne kadar değerlendirebileceğinizi veya sonuçlarını görebileceksiniz. Para ile ilgili konular önemli maddi konular ve müşterek para alanlarınızda önemli açılımlar söz konusu olabilir.

Son 2 yıldır emek verdiğiniz konular tamamlanabilir, taşınabilir, yer değişimi gerçekleştirebilir, evlenmeye karar verebilirsiniz. Bazıları boşanmaya, ayrılmaya karar verebilir, bazıları ebeveyn olabilir. Gayrimenkul konularında alım satım gerçekleşebilir. Ebeveynlerinizin sağlığı, bakımları yaşamlarına dair sorumluluklar artabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 30 Ekim – 5 Kasım haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Normalden daha fazla hassas olabileceğiniz günler. Düşüncelerinizi dile getirirken veya insanları dinlerken, söylenenlerin altında başka anlamlar aramamalısınız. Hayat ne ise odur. Kendinizi bunu odaklayın ve hayatınızı buna göre yaşamaya çalışın. Çatışma halinde olmanın kimseye bir faydası dokunmayacaktır. Aklınızı ve kalbinizi, hayatınızı iyiye taşıyacak stratejilere yönlendirin.

Bu hafta ay tutulması etkilerini yaşıyor olacağız. Yakın çevrenizde önemli bir mevzu gündeme gelebilir onların hayatında önemli bir karar da devreye girebilir. İletişim, satış, tanıtım, reklam, pazarlama, lojistik, haberleşme ve ulaşım alanında işleriniz varsa bu işlerde de önemli sonuçlarla karşılaşabilirsiniz bu sonuçlar olumsuz sonuçlar olmayacak ama çevresel çekişmelere neden olacak birtakım sonuçlar devreye girebilir.


Araç değişimi, veya alım satım yapabilirsiniz. Bir anlaşma, sözleşmeye imza atabilir, ticari bir girişim hız kazanabilir. Yurtdışı satış, yaşam, ticaret alanında gelişmeler yaşanabilir. Bu süreçte iletişimi iyi yönetin, sivri dilli çıkışlardan kaçının.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, InstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.