Astroloji: 9 – 15 Ekim haftalık burç yorumları

Astroloji: 9 – 15 Ekim haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 9 – 15 Ekim haftalık burç yorumları. 9 Ekim, 10 Ekim, 11 Ekim, 12 Ekim, 13 Ekim, 14 Ekim ve 15 Ekim tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.


koç burcu

Koç burcu 9 – 15 Ekim haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Dengelenmek, düzene girmek, dağınıklıklardan kurtulmak, sistem kurmak, günlük yaşamı düzenlemek gibi anlamlara geliyor bu dönem sizin için. Hem evinizi, ofisinizi, yaşam alanlarınızı temizlemek, düzenlemek, hem zihinsel/mental dağınıklıktan kurtulmak için iyi bir hafta. Yaşam alanlarımız dağınık olursa zihnimiz, ruhumuz, duygu dünyamız da dağınık olur. Bir derleme, toplama, toparlama, toparlanma dönemi bu yaşamınızda. Günlük yaşamınızı rutinlere oturtabileceğiniz, daha düzenli yaşamak isteyeceğiniz, artık yaz modundan işe, güce, üretmeye döneceğiniz bir zaman.

Üretimlerinizde, çalışmalarınızda verimli bir dönem. İçinize sinecek güzel şeyler yapabilirsiniz. Önyargılarınız kırılıyor. Bunu hem kendinize hem de çevrenize, hayatınıza karşı uygulamak size avantaj sağlayabilir. Çalışma koşullarınızı değiştirebilirsiniz. Bu da ekonomik beklentilerinizi ve kazanımlarınızı etkileyecektir. Çok çalışıp çok kazanmakla ilgili bir süreç geçirebilirsiniz. Bu planlarınıza uymanızla doğru orantılı olacaktır.

Bu hafta Mars’ın Akrep burcundaki hareketi seni özellikle finansal konularda harekete geçirebilir. Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın finansal konular, krediler, borçlar, ödemeler, ortaklaşa kazançlarla ilgili konular üzerinde olacağına işaret ediyor. Bu konularda yapacağınız mücadelelerden olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Enerjinizi para kazanmaya odaklayacaksınız biraz. Ekonomik durumunuzu değiştirecek hızlı gelişmeler söz konusu olabilir. Bir süredir gelir ve gider dengen üzerinde düşünüyorsan bu dönemde kredi başvurusunda bulunabilirsin. Kariyeriniz ile ilgili yapmak istediğiniz değişimi yapmak, iş kurmak, çalışma sisteminizi değiştirmek, iş ve para düzeniniz için yöneticilerinizle konuşmak için uygun koşullar söz konusu.

boğa burcu

Boğa burcu 9 – 15 Ekim haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta Venüs’ün etkisiyle parasal alanda, işinizde güzel şeyler olabilir. Üretimlerinizi, çalışmalarınızı tanıtmak, duyurmak, daha çok insanla paylaşmak, daha çok kazanmak, daha iyi tanınmak, daha bilinir olmak açısından şanslı bir zaman. Sağlıklı yaşam konularına ilginiz artabilir ayrıca. Yaşamınızı, bedeninizi temizleyecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Bu hafta yaptıklarınızı gözden geçirebilir, kendinizi daha sağlıklı, daha faydalı alışkanlıklara taşıyabilirsiniz. Hoşunuza gitmeyen bir durum söz konusu olduğunda bunu elemek, düzeltmek adına konuşmalar yapabilirsiniz. Bunu doğru bir üslupla yapmanın önemli olduğunu da unutmamalısınız. Sevdiğiniz insanlarla bir arada olmak, hem keyifli hem de verimli işler içine girmek isteyebilirsiniz. Hayatta sizi neyin memnun ettiğinden eminseniz şayet, bu sizi olumsuz durumların içine girmenizi engelleyecektir.

Bu hafta ayrıca Mars Akrep burcunda transit yapıyor. Bu dönemde ilişkiler senin için bir mücadele alanına dönüşebilir. Her türlü ikili ilişkide dikkatli olmanda yarar var. Rekabete ve güç savaşlarına açıksın. Karşındaki insanlar seni kontrol etmek isteyebilir, gizli ve derinden hareket edebilir, stratejik bir şekilde davranabilir. Ortak, eş veya partnerinizle ustaca tartışma ve savaşlara da girebilirsiniz bu süreçte. İkili ilişkilerde çatışmalardan uzak durmalı, hırsına yenilmemelisin.

ikizler burcu

İkizler burcu 9 – 15 Ekim haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Evinizin enerjisi belki bir süredir ağır geliyor size. Belki bir dağınıklık var. Belki odaların, eşya düzeninizin değişmesi gerekiyor. Venüs, büyük bir temizlik yapmanızı kolaylaştırıyor. Bir tadilatınız olabilir. Yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Güzel bir değişim var hanenizde. Aile bireyleri, anne babanızın, aile büyüklerinizin sağlık konularında pozitif gelişmeler olabilir.

Gündeminizi meşgul eden konuları kapatabilir, belirsizlik oluşturan durumları sonlandırabilirsiniz. Özellikle taşınma, evlilik, alım satım gibi konularda nihai karara varabilirsiniz. Hayatınıza sadeleşmenin ve arınmanın hakim olmasını isteyebilirsiniz. İç huzurunuzu bu şekilde yaşayacağınıza dair hisleriniz sizi doğru yönlendirecektir. Evden çalışacağınız işler yapabilir, mevcut işlerinizi yürüteceğiniz yeni alanlar veya çalışma sistemleri kurabilirsiniz.

Önümüzdeki günlerde iş ortamında hedeflerine varmak için mücadele etmekten çekinmeyeceksin. Ancak adımlarını dikkatli atman gerektiğini unutma. İş ortamında seni çekemeyenler, arkandan iş çevirenler olabilir. Onlarla rekabet etmek durumunda kalabilirsin. Ayrıca sağlığınla ilgili konularda tedbirli olmanda yarar var, gizli seyreden bir rahatsızlık seni yıpratabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 9 – 15 Ekim haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bir konuda hizmet alacağınız, düzenli olarak gidip geleceğiniz bir yer dahil olabilir yaşamınıza. Evinize yakın bir muhitte, mahallenizde, kendi semtinizde olabilir bu şey. Günlük düzeninize yeni bir şey eklenebilir. Bu şey, memnun olacağınız, keyif alacağınız bir şey olabilir. Bir eğitim, bir kurs ortamı olabilir. sosyal mecralar ve ortamlarda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Her halinizle göz alıcı olmak isteyebilir, çalışmalarınızı bu yönde sürdürebilirsiniz.

Bu hafta girişimleriniz karşılık bulacaktır. Duygusal ve sosyal ilişkiler konusunda da şansınız yüksek olabilir. Yaklaşımlarınız, konuşmalarınız ve ifadeleriniz sizinle ilgili pek çok detayı sunabilir. Bunu olumsuz yöne çevirmemek için düşüncelerinizi uygun kelimelerle ifade etmeye, yapıcı olmaya özen göstermelisiniz. Seyahat planları yapabilir, hem iş hem de sosyal hayatta yeni deneyimler elde edeceğiniz yolculuklara çıkabilirsiniz.

Kariyer kazançlarını arttırmak ve hobilerini kazanç elde edeceğin bir uğraşa dönüştürmek için çaba sarf edebilirsin. Eğer yalnız, sevgilisi olmayan gruptaysanız bir dolu flörtler söz konusu ama bu flörtlerin ama teması cinsellik üzerine olabilir, cinsel anlamda çok güçlü ilişkiler kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra çocuk sahibi olmak için çok keyifli bir sürece giriyorsunuz.

aslan burcu

Aslan burcu 9 – 15 Ekim haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Güzel bir Venüs dönemi başlıyor bu hafta. Evinizde, ofisinizde düzen yaratacak, bir şeyleri daha derli toplu hale getirecek, daha iyi görünmesini sağlayacak şeyler satın alabilirsiniz. Organizer denilen ürünler var örneğin. Düzen, temizlik ve pratiklik için yapacağınız alışverişler olabilir. Ayrıca kendinize, bedeninize, sağlığınıza, cildinize daha iyi bakmak isteyebilirsiniz. Bakım ürünleri satın alabilirsiniz.

Artık derin bir nefes alabilirsiniz. Yorulsanız da çok deneyimler elde ettiğiniz bu sürecin ardından şimdi bu deneyimleri fırsata dönüştürebilirsiniz. Gelirinizin ve çalışmalarınızın düzeni, hayatınızı üzerine kurduğunuz sistemin değişimiyle ilgilenebilirsiniz. Daha sağlıklı, daha net ve daha farkında olmak adına tarzınızda yeniliklere gidebilirsiniz. Bu da bazı sorumlulukların, gerçek bir sorumluluk olmadığını görmenize ve sizin için gerekli olan konuların farkına varmanıza yardımcı olacaktır.

Enerjinizin çoğunu evinizle ilgili konulara yöneltmeye başlıyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerde bir değişim meydana gelmeye başlayabilir yavaş yavaş, yeni gruplar içine girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Güçlü kuvvetli kişilerle irtibat halinde olabilirsiniz. İş hayatınızdan kazandığınız gelirleri arttırmaya yönelik kendinize yeni stratejiler geliştirebilir, hedefler koyabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 9 – 15 Ekim haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta Venüs sizin burcunuzda transit yapıyor. Doğrudan bizimle, kararlarımızla, seçimlerimizle, girişimlerimizle, başlangıçlarımızla ilgili bir alanı etkileyecek. Kendimizle ilişkimiz, kendimize özenimizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. “Yaşamımı nasıl renklendirebilirim? Daha iyi, daha keyifli yaşamak, günlerimi daha güzel geçirmek için neler yapabilirim?” diyeceğiniz bir dönem. Venüs keyif demektir çünkü. Hayatın güzellikleri demektir.

Günlük hayatınıza dahil olacak yeni şeyler olabilir. Yeni bir yer keşfedebilirsiniz örneğin. Kendinizle kalacağınız, iyi vakit geçireceğiniz bir yeriniz olabilir. Kültürel anlamda besleneceğiniz yeni alanlar keşfedebilirsiniz. Venüs güzellik, şıklık, bakım demektir ayrıca. Kendinize, dış görünüşünüzle daha fazla özeneceğiniz bir zaman. Alışverişleriniz olabilir. Bundan sonra daha iyi giyinmek, saçlarınıza, cildinize daha çok özenmek isteyebilirsiniz.


Elinizdeki ürünlerin satışı, pazarlaması, satılması konusunda motive bir şekilde hareket edebileceksiniz. İş hayatınızda daha kalıcı, sağlam adımlar atabilir, kolay kolay risk almayabilirsiniz. Maaş zammı gündeme gelebilir. Web sitenizi ve internetle ilgili projelerinizi köpürtmek için harika bir dönemde olacaksınız.

terazi burcu

Terazi burcu 9 – 15 Ekim haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta iyileştirmekle, düzenlemekle, sorun çözmekle, düzene koymakla ilgili gelişmeler gündeminize girebilir. Sizi olumlu yönde değişimler bekliyor. Ruhunuzu, zihninizi, duygularınızı temizlemenize, bir yeniden doğuş enerjisi yaratmanıza yardımcı olacak iyi şeyler çıkabilir karşınıza bu dönemde. Özellikle ilimler, öğretiler, spiritüel alanlar fayda bulacağınız, açılım ve özgürlük getirecek, değişimler için başlangıç noktası olacak anahtarlar verilebilir elinize. Ruhsal anlamda parlak bir farkındalık dönemi.

Her şeyin sizi desteklemeye başladığı bir dönemdesiniz. Bunu kullanın ve fikirlerinize önem verin. Üzerinde özenle çalıştığınızda her işin size çevre ve kazanç olarak geri döneceğini bilmelisiniz. Hayatınıza getirmek istediğiniz düzen konusunda ısrarcı olmalısınız. Bu yönde bir yaşam planı çizdiğinizde, çevrenizdeki olumsuz eleştirilerin, haksızlıkların, yanlış anlaşılma ve dedikoduların etkisinde kalmayacaksınız. Sorumluluklarınızın ve sınırlarınızın farkında olun.

Paranızı daha etkin bir şekilde arttırmanın yollarını bulabilirsiniz. Evet dürüst olalım, Mars adama harcatır ama para gelecek ki harcayacaksınız! Maddi olarak tuttuğunuzun elinde kaldığı değil, tuttuğunuzu kopardığınız bir dönemde olacaksınız. Özel hayatınızda meydana gelen konulara duygusal değil daha gerçekçi yaklaşımlar sergileyeceksiniz. Duygusal sorumluluklarınız veya çocuklarınıza ilişkin sorumluluklarınız bu hafta biraz daha artabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 9 – 15 Ekim haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Hayatınızın kontrolünü elinize almanız gereken bir dönemdesiniz. İnternet veya dijital platformlar üzerinden yaptığınız bir işiniz varsa, işinizde güzel gelişmeler olabilir. Büyüme yönünde güzel bir hareketlilik olabilir. Mesleki gelişiminiz ve ilerleyişinizin yanı sıra, hayatınızı hangi alanda iyileştireceğinize dair araştırmalar yapabilirsiniz.

Arkadaş seçimleriniz, bulunduğunuz çevrelerde önemli değişimlere gidebilirsiniz. Size bir faydasının dokunmadığı, sizin de fayda sağlayamadığınız alanları terk ediyorsunuz. Şansınızın açık olduğu bir dönemdesiniz. Dolayısıyla dışarıya ve hayata verdiğiniz izlenimden emin olun. Söylemlerle değil eylemle değer verdiğiniz ve gördüğünüz insanlarla bir araya gelebilir, hem mutlu olacağınız hem de başkalarını mutlu etmeye yarayacak konular üzerine konuşabilirsiniz.

Artık sizler için uyku dönemi sona eriyor. Harekete geçme, girişimlerde bulunma, yaşamınıza hız katma zamanı! Şu dönem sizler için süper bereketli bir dönem, iyi kullanın. Oldukça özgüvenli, cesur ve enerjik olacağın bir döneme giriyorsun. İsteklerini elde etmek için kararlılıkla mücadele edebilirsin. Ancak ilişkilerinde dikkatli olmanda fayda var. Hep kendi bildiğini yapmak isteyebilir, bu nedenle karşındaki insanlarla çatışma yaşayabilirsin. Her şeyi kontrol edemeyeceğini unutmamalı, gerektiğinde taviz verebilmelisin.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 9 – 15 Ekim haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: İşinizde keyifle yapacağınız yeni görevler verilebilir size. Yeni sezonla birlikte başlayacak olan güzel çalışmalar olabilir ve yapmak istediğiniz, iş bölümünde üstlenmek istediğiniz işler, görevler size verilebilir ve başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız farklı şeyler yapabilirsiniz. Daha özgür hissedebilirsiniz. Yöneticilerinizle ilgili güzel şeyler olabilir.

Bu hafta önemli değişiklikler ve ilişkiler gündeme gelebilir. Kurduğunuz ilişkilerin geri dönüşü sizi bulabilir ve aynı düzlemde yer alabileceğiniz insanlarla işbirliğine gidebilirsiniz. Sosyal ve ticari açıdan oldukça şanslı bir dönemdesiniz, bunu doğru değerlendirdiğinizde herkesin kazanacağı bir sistem kurabilirsiniz. İşinizde ilişkiler içinde daha köklenmiş hissedebileceğiniz, yaptığınız şeylerden, iş ortamınızdan yana daha iyi hissedebileceğiniz bir hafta. Bu dönem sizin için memnuniyet, keyif, üretim ve başarı olarak özetlenebilir.

Bu dönem arkanızdan iş çeviren, gizli düşmanlıklar besleyen kişilerle yüz yüze gelmek durumunda kalabilirsiniz, belki de yüzleşme dönemidir ama hepsinin üstesinden gelebileceğinizi unutmayın. İçsel kaygılarının artacağı bir dönemdesin. Bilinçaltına ittiğin konular su yüzüne çıkabilir ve seni zorlayabilir. Fakat bu süreçte derindeki korkularınla yüzleşmek için gereken cesarete ve kararlılığa sahip olabilirsin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 9 – 15 Ekim haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bir seyahat niyetindeyseniz, belki başka bir şehre, belki başka bir ülkeye bir yolculuk planınız varsa, bu hafta veya önümüzdeki hafta gerçekleşebilir bu seyahatler. Bulunduğunuz şehirde gezmek, keşfetmek, tarihi dokusunu yaşamak, kültürel anlamda beslenmek istediğiniz semtler, yapılar, mekanlar varsa kendinizi buralarda bulabilirsiniz. Sanatsal konular için de güzel bir hafta. Vizyonunuzu besleyecek kaynaklar keşfedebilirsiniz. Ufkunuzu büyütecek yeni bir şeylerin kapısından içeri giriyorsunuz.

Bu hafta sizi ileriye gitmekten alıkoyan konulara karşı yeni bir duruş sergileyebilirsiniz. Hem içsel hem de çevresel faktörlerin etkili olduğu bir yaşamda, ikisi arasındaki dengenin ve sınırın önemine dikkat çekebilirsiniz. Takıntı oluşturan, zaman kaybettiren, dikkatinizi toplamanıza engel olan oluşturan ilişkiler ve iş konularına veda edebilirsiniz. Hayatınızı her yönüyle sadeleşmeye, düzenlemeye taşıyorsunuz.

Daha hedef odaklı olacağın ve ideallerini tutkuyla savunacağın bir dönem. Sosyal çevreniz süper hareketleniyor, yeni insanlarla tanışma, onlarla ortak bilinçle hareket etme dönemi! Ancak arkadaş çevrenle gerilim yaşamamak için daha ılımlı olmalısın. Bu dönem daha önce görüşmediğinizden çok daha fazla insanla görüşebilir, arkadaşlarınızla çok daha vakit geçirebilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 9 – 15 Ekim haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Takıntılar, korkular, kendini tekrar eden, labirent oluşturan duygu durumları, ruhsal sorunlarla ilgili konulardan arınabileceğiniz bir hafta diyebiliriz. Yaşamınızda pozitif değişimler olabilir. Kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacağınız, sizi aşağı çeken duygulardan, anılardan güzel vesilelerle uzaklaşmaya başlayacağınız bir zaman dilimi olabilir bu. Bu hafta gerçekleşecek Venüs transiti size iyilik, kolaylık, güzellik, şans, keyif ve huzur getirecektir.

kendinizi durdurduğunuz veya bir sebepten durmak zorunda hissettiğiniz zamanlar sona eriyor. Ufkunuzu, hakkınızı, isteklerinizi ve varlığıyla mutlu olduğunuz her şeyi gündeminizde üst sıralara taşıyabilirsiniz. Hayatınıza yeni bir soluk getirecek işlerle ilgilenebilir, bu sayede tıkanıklık hissettiğiniz durumları da tersine çevirebilirsiniz. Ana gelirinizin dışındaki kazanımlarınız ekonomik yükümlülüklerinizi hafifletebilir, size yeni bir garanti noktası oluşturabilir. Fazla düşünmenin, fazla önemsemenin getirdiği ruhsal sorunlar sizi bunu yapmak için engellemiş olabilir. Bu engelleri fark ederek onları kaldırabilirsiniz.

Bu dönem özellikle yöneticilerinizden, sizin üst konumunuzda olan kişilerden güzel destekler söz konusu olabilecektir. Şu dönem kariyerinizi ve işinizi ilgilendiren her konuda asılın arkadaşlar, elinizden hiçbir şey kurtulamaz. Yalnız Mars’ın savaşmakla ilgili olduğunu unutmayın, bu dönem iş ve kariyerle ilgili konularda üstlerle ve patronlarla çokça zaman tartışmalar da söz konusu olabilecektir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 9 – 15 Ekim haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Sevdiklerinizle, sevenlerinizle daha çok vakit geçireceğiniz, birlikte güzel şeyler yapabileceğiniz bir hafta. Hayatın daha çok içinde, daha çok iletişim halinde olabileceğiniz, keyifli bir dönem. Enerjinizin dağıldığı noktalarda toparlanıp düzene girebileceğiniz bir hafta diyebiliriz. Yeni bir eğitime başlamak, bir konuda bir uzman eşliğinde ilerlemek istiyorsanız bu dönemde donanımlı, başarılı, frekansınızın tutacağı, güzel bir hoca, iyi bir uzman tanıyabilirsiniz.

Adım atma noktasında önemli gelişmeler yaşayabilir ve bu endişenizi aşabilirsiniz. Kendinizde güç bulamadığınızı düşündüğünüzde veya kendinizi bir duruma yakıştıramadığınızda harekete geçmeniz zorlaşabilir. Bakış açınız, inançlarınız ve hatta ekonomik gücünüzle çevrenize sunduğunuz çözüm önerileri bu durumu değiştirebilir. Şaşıracağınız, anlamlandırmakta zorlanacağınız ancak geri dönüşleri dolayısıyla da mutlu olacağınız bir dönem olabilir.

Aşk hayatınızda beklenen mutlu sona yaklaşıyorsunuz. İlişkilerinizi ileriye taşımak, resmiyet kazandırmak, mutlu olacağınız ve bunu gerçekten yaşayacağınız bir döneme girmek sizi heyecanlandırabilir. Bu heyecanda haklısınız fakat etkisine fazlaca kapılıp buradaki sorumluluklarınızdan kopmamalısınız. Bekar Balık burçları, aynı iş ortamını paylaştığı kişilerle etkileşime girebilir, dikkatleri çekebilir.


Yurt dışıyla alakalı işler, yabancılar, akademik eğitim, yurt dışı seyahatleri, ithalat ve ihracatla ilgili konular, din, felsefe ile ilgili konulardaki girişimlerinizden kazançlı çıkabilecek, önünüze gelen her türlü engeli rahatlıkla aşabilecek güçte olacaksınız. Bu dönem artık o atıl enerjiyi üzerinizden atıp rahatlıkla harekete geçebileceksiniz. Bu dönem yurt dışına çıkmak için planlar yapabilir, turları inceleyebilir, kendinize bu alanlarda yeni hedefler koyabilirsiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, InstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.