Astroloji: Kasım 2023 aylık burç yorumları

Astroloji: Kasım 2023 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

kasım burç yorumları

Astroloji: Kasım 2023 aylık burç yorumları. 

Kasım ayı genel etkiler:

8 Kasım Venüs Terazi transiti: İkili duygusal ilişkilerimizi, ilişkilerimizdeki duygusal yaklaşım tarzımızı, güzellik, huzur, estetik konuları ve finansal yapımızı yakından ilgilendiren konularda huzur ve güven arayışımız ön plana çıkacaktır. Ani harcamalar olabileceği gibi kişisel harcamaların da abartılması söz konusu olabilir.


10 Kasım Merkür Yay transiti: Merkür yay burcunda rahat etmediği, zararlı dediğimiz pozisyondadır. Düşünceler, fikirler tek bir noktaya odaklanmada zorluk çeker. Detay gerektiren işlerde bu dönem başarı şansı yakalamak düşüktür. Unutkanlıklar yüzünden başımız sık sık derde girebilir

13 Kasım Akrep Yeni Ayı: Düşünce kalıplarınızı kırarak yenilerine yol açmak isteyebilirsiniz. Ben demek yerine biz demeye başlayabiliriz. Kuşkucu ve şüpheci yaklaşımların yıpratıcı özellikleriyle yüzleşebiliriz. Hayatın sürekli olumsuz taraflarını görmek yerine, hayatınıza güzellik ve uyumu getirecek olan şeylerin listesini oluşturmak fayda sağlayabilir.

Kasım ayı burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu Kasım ayı burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Kasım 2023 burç yorumları

Koç burç yorumları: Yaşam kalitenizi arttıracak değişim ve yeniliklere ihtiyacınız var. Dolayısıyla maddi konulardaki korkularınızı aşmanız gereken önemli bir ay. Ortak gelir ve giderlerle ilgili düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Bağlı olduğunuz çeşitli gruplarla sorunlar yaşamak istemiyorsanız ilişkilerinizi gözden geçirin. Kendinizi geliştirmek istediğiniz konulardaki eğitim olanaklarını iyi değerlendirin. Hayatın her anını daha verimli ve neşeli bir hale getirebilirsiniz.

8 Kasım tarihinde Venüs Terazi transiti başlıyor. İlişkileri olanlar ilişkilerde daha rahat dengeyi kurabilecek ve partnerinize destek olabilecek onunla daha romantik tutkulu zamanlar geçirebileceksiniz. Bazılarınız ise ortağınızla kazanç sağlayacak teklifler alabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa ve yalnızsanız tutkulu romantik keyifli renkli ve ahenkli bir ilişki içine girebilir, bazılarınız ise evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz. Bu dönem ortaklıklar ve işbirlikleri için oldukça kazançlı ve zevk alacağınız bir dönem olacaktır. İlişkiler ve ortaklıklardaki olası sorunların üstesinden çok daha rahat bir şekilde gelebilecek, küslükleri ve anlaşmazlıkları ortadan kaldırabileceksiniz.

10 Kasım’da Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor. Planladığınız her şeyi yapmanın formülünü bulabilirsiniz. Hızlı düşünüp karar aldığınızdan, sosyal medyada ifadelerinize özellikle dikkat etmelisiniz. Düşündüklerinizi ifade etmek ve uygulamak için doğru zamanı bulmalısınız. Seyahat planlarınız gündeme gelebilir, pasaport yenileme ve hukuksal konularda hakkınızı alabilirsiniz. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Önümüze yeni eğitim fırsatları çıkabilir. Uzun zamandır planladığımız bir yabancı ülke seyahatini gerçekleştirebiliriz.

13 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Gündeminizde kredi, borç, miras ve davalar olabilir. Bu konularda değişimler yaşayabilirsiniz. Bir diğer yandan beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir. Bu dönemde ortaklık alanında manipülasyonlara açıksınız. Hem iş hem de özel hayatınızdaki partnerleriniz ile ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Ancak bu dönemde yeni fikirler üretmeye daha açık olacaksınız. Yeniayı yeni başlangıçlar için kullanabilirsiniz.

Artık hayatınızda bir değişim süreci başlıyor ve çevrenizdeki fırsatların farkına varmanız çok önemli. Yeni fırsatları değerlendirirken korkularınızın olmaması kendinize tam anlamıyla güvenmeniz gerekebilir. Haftanın ilk gününde ikili ilişkileri vurguluyor gökyüzü. Dengede kalmak ve her iki tarafında ilişkide neler beklediğini sorgulamak çözüme kavuşturabilir.

boğa burcu

Boğa burcu Kasım 2023 burç yorumları

Boğa burç yorumları: Evlilik, ortaklık ve işbirliği içinde olduğunuz her kişi ve durumun mercek altına alınması gereken bir dönemdesiniz. Ani değişikliklerle sarsılmak istemiyorsanız, değişimi siz başlatmalısınız. Atacağınız her adım sizi geleceğe taşıyacak. Toplumsal imajınızın güçlendirmek ve sosyal hayatınızı geliştirmek istiyorsanız ilgili alanlarda sorumluluk almaktan çekinmeyin. Evlilik ve ortaklık ilişkilerinizi iyileştirme niyetinizi ilk sıraya alın.

8 Kasım tarihinde Venüs Terazi burcuna geçiyor. İş ve çalışma ortamınızda huzur denge ve barış süreci başlıyor. Birbirinden keyifli iş projeleri gelebilir, yaptığınız işten çok daha fazla keyif alabilir; iş ortamınızda dengeli ve barışı sağlayacak olan kişi siz olabilirsiniz. Eğer hayatınızda kimse yoksa ve yalnızsanız iş yerinizden biriyle görüşmeye başlayabilirsiniz. Bu bir müşteriniz olabilir veya aynı sektörde çalıştığınız biriyle duygusal bir yakınlık kurabilirsiniz. Venüs sayesinde günlük hayatınızda daha keyifli hale dönüştürebilir, kendinize yeni bir ev hayvanı alabilir, güzelleşmek için minik operasyonlar yaptırabilirsiniz.

10 Kasım’da Merkür Yay transiti başlıyor. Üzerinizdeki negatifliği atabileceğiniz bir dönem. Her şeyin bir nedeni olduğuna inanıyor ve zihninizi olumlu düşüncelerle dolduruyorsunuz. Sezgilerinizi ve tecrübelerinizi birleştirerek büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Ortak kazançlar, eşin parası gibi konularda yeni gelişmeler yaşanabilir. Ancak aşırı riskli yatırımlara yönelmekten ve aşırı harcamalardan kaçınmamız gerekmektedir. Bu dönemde vereceğimiz hatalı kararlar, daha sonra finansal zorluklara yol açabilir.

13 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Köklü ve radikal değişikliklere hazır olun. Düşüncelerinizde, hayallerinizde ve hayata bakış açınızda tam anlamıyla yenilenmelerin ortaya çıkabileceği eski fikirlerin gidip yeni fikirlerin gelebileceği bir sürece giriyorsunuz. İlişkilerde paylaşılan sorumluluklarla ilgili çatışmalar yaşanabilir. Sağlığınızla ilgili yapılması gerekenleri gündeminize alabilirsiniz. İş ortamında rekabeti abartmamaya, yanıltıcı yönlendirmelere kanmamaya dikkat edilmeli.

Bu Yeniay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Yeni ortaklıklar, iş birlikleri kurmamız ve yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün. Devam eden bir hukuki süreç varsa, olumlu bir şekilde sonuçlanabilir veya en azından hızlı bir ilerleme kaydedilebilir.

ikizler burcu

İkizler burcu Kasım 2023 burç yorumları

İkizler burç yorumları: İş arkadaşları ve iş ortamı açısından dönüşüm başlayacaktır. Hayattan zevk almanızı sağlayacak (aşk, iş) köklü değişimler yaşayabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerde gelişmeler yaşanması ve mevcut sorunların çözüme ulaşması beklenebilir. Yaratım enerjiniz, korkularınızdan arındıkça aktive olacaktır. Alışkanlığa dönüşmüş davranışlarınızı gözden geçirin. Günlük rutininizi renklendirecek bir büyüme ve gelişme gerçekleşecektir.

8 Kasım’da Venüs Terazi burcunda seyahatine başlıyor. Sizler için aşk dönemi başlıyor! Bu dönem sizler için ciddi ilişkilere başlamak için hazırlık süreci olacak. Hayattan daha fazla keyif almaya odaklanacaksınız. Hobilerinize de daha fazla vakit ayıracaksınız. Eros oklarını sizler için sağa sola savuruyor olacak. Özel hayatınızda denge, huzur, barış rüzgarları esiyor olacak. Oldukça yaratıcı iş teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Özel hayatınızdaki sorunları alttan alarak ve politik duruşunuza rahatlıkla ve çözüme kavuşturabilirsiniz. Eğer çocuğunuz varsa onları sahne, drama, tiyatro eğitimlerine gönderebilirsiniz.

10 Kasım’da Merkür Yay burcunda seyahatine başlıyor. İlişkiler ve finansal konularda destekleniyorsunuz. Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. Ani kararlardan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz. Eşimiz veya ortağımıza karşı ön yargılı olmamaya, sorunları karşımızdaki kişinin bakış açısından da görmeye çaba göstermemiz gerekmektedir. Doğru da olsa, söylediklerinize dikkat etmeli ve tutamayacağınız sözler vermemelisiniz. Kendinizin ve karşınızdakinin sınırlarını bilerek abartıdan uzak durmalısınız.

13 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Çalışma hayatı üzerinden etki alacağınız bu yeniayda sizi engellediğini düşündüğünüz konularda yeni düzenlemelere gitmek isteyebilirsiniz. Çalışırken, emek harcarken sizin dışınızda gelişen olayların yarattığı sıkıntıları nasıl aşacağınıza dair farkındalıklar geliştirebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerle ilgili de sorunlar yaşanabilir. Aşk hayatından, çocuklarınızdan destek alacaksınız. Bu dönemde sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.

İş ortamında ve günlük yaşamamızda tempomuz artıyor. Bereket kapılarınız bu hafta itibariyle aralanabilir. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. İş arkadaşlarımız veya işimizi değiştirebiliriz. Adım atmaktan korkmayın! Büyük değişimlere hazırlıklı olun.

yengeç burcu

Yengeç burcu Kasım 2023 burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu ayın özellikle ikinci yarısında aşk hayatınızla ilgili dönüşüm başlayabilir. Sahnede parlayacağınız alan yaşamın keyif veren her unsurunu içerebilir. Yaratım enerjinizi dengeli kullanmak koşuluyla hayatınızın daha keyifli bir form kazanacağı söylenebilir. Ortak kazanç ve harcamaların, borç alacak ilişkilerinin yapılanması gereken bir döneme girmektesiniz. Sosyal hayatınızda bazı düzenlemeler yapılması gerekebilir. Aşk, çocuklar, yaratımla ilgili beklentilerinizi yükseltebilirsiniz.

8 Kasım tarihinde Venüs Terazi transiti başlıyor. Ev, yuva ve aile yerleşimine ait konularda huzur ve dengeyi, güzelliği sağlayacak olan kişi siz olacaksınız. Ev içinde olası sorunların üstesinden diplomatik yeteneklerinizi kullanarak orta yolu bularak sağlayabileceksiniz. Evinizde dekoratif değişiklikler yapabilir yeniden dekore edebilir, boya badana gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

10 Kasım’da Merkür Yay burcuna giriyor. Bu dönemde çalışma koşullarınızı yenileme fırsatı yakalayabilirsiniz. Yoğun geçecek bu süreçte hareketlerinize ve kelimelerinize dikkat etmelisiniz. Haklı olduğunuz düşüncesiyle abartılı tepkiler vermeyin. Sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Sağlık ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Gündelik ve iş yaşamımızda kazalardan uzak durmak için ani hareketlerden kaçınmalıyız. İşyerimizde yabancılarla çalışmaya başlayabiliriz. Yeni fırsatlar önümüze çıkabilir. Ancak günlük ve iş rutinlerimizde detayları atlamamaya özen göstermekte yarar vardır.

13 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Hayattan keyif aldığınız konular üzerinden etkileneceğiniz bu yeniayda sizi zorlayan maddi konulara yeni düzenlemeler getirmek isteyebilirsiniz. Sosyal hayat ile özel hayatın dengesini kurmaya çalışacaksınız. Çocuklarla ilgili konular da bu dönemde gündemde olabilir. İleri dönük hedefler sebebiyle sürekli ertelediğiniz, aslında kendinizi iyi hissettiren alanlara yönelebilirsiniz. Bu süreçte ailenizden de destek alabilirsiniz.

Artık geleceğe dair kaygılarınızı bir kenara bırakarak küllerinizden yeniden doğmanın vakti. Kendinizi geliştirmeye, olumlu ve yapıcı düşüncelere sahip olmaya odaklanırsanız başarı sizinle olacak. Tatile çıkmak, hobilerimize vakit ayırmak, ilişkimiz varsa partnerimizle keyifli zaman geçirmek için iyi bir dönem. Hatta hobilerimizi para kazanabileceğimiz bir uğraşa çevirebiliriz.

aslan burcu

Aslan burcu Kasım 2023 burç yorumları

Aslan burç yorumları: Ailenizi yakından ilgilendiren bir dönüşüm yaşayacaksınız. Atalar, kökler kişiliğinize ve hayatınıza mutlaka değer kattı; ancak artık bireysel değerinizin ön plana çıkması gereken bir döneme girmektesiniz. Evlilik veya ortaklık konusunda daralma yaşadığınız her sorunu çözüme ulaştırma gücüne sahipsiniz. Kariyer hayatınız, kişiliğinizi ön plana çıkarmanız konusunda sizi yüreklendirecektir. Kök salmayı başaracağınız, kendinizi yeniden yaratacağınız bir ay.

8 Kasım tarihinde Venüs Terazi transiti başlıyor. İletişim, anlaşma, eğitim, seminer gibi konularda keyifli ve destekleyici etkilerle karşılaşacaksınız. Bu süreçte seyahatlere çıkabilir, çıkacağınız seyahatlerden keyif alabilir, yakın çevreniz, komşularınız ve kardeşlerinizle daha samimi ve sevgi odaklı ilişkiler kurabilirsiniz. Yakın çevrenizden komşularınızdan bu dönem rahatlıkla destek alabileceksiniz. Partneri ve sevgilisi olanlar romantik bir seyahate çıkabilir. Eğer hayatınızda hiç kimse yok ise ya çıkacağınız seyahatlerde birileri ile tanışabilirsiniz veya kardeşleriniz, komşularınız veya kuzenleriniz sizi birileriyle tanıştırabilirler.

10 Kasım’da Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor. Parlak fikirlerinizle yeni ve önemli kazanç kapıları aralayabilirsiniz. Aşk ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çocuklarımızla iletişimimiz artabilir. Sosyal çevremizde iletişim yeteneğimizle tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. Hayatımıza farklı kültürlerden yeni insanlar girebilir. Ancak aşırı rekabetçi, yargılayıcı veya kırıcı olmamaya dikkat etmeliyiz. Bu dönemde araştırma yapmak ve yeni ortamlara dahil olmak isteyebilirsiniz. Bu noktada ani ve fanatik kararlar vermemelisiniz. Özenli hareket ederek imkanlarınızı ve yeteneklerinizi doğru değerlendirebilirsiniz.

13 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Sizleri ailevi konular üzerinden etkileyecek bu yeniayda tıkanıklık olduğunu düşündüğünüz ikili ilişkilere farklılık getirmek isteyebilirsiniz. Toplumsal statünüz veya işiniz, sizi yuvam dediğiniz alanlarda bazı değişimler yapmaya zorlayacak. Sorumluluklarınız ile aile hayatının dengesini kurmaya çalışacaksınız. Otorite olarak görülen figürlerle çatışma yaşanabilir. Bu süreçte yakın çevreyle olan ilişkiler ve çocuklar sizlere destek olacak.

Hayatınızın tüm alanlarında ivmesi artan enerjiler ortaya çıkıyor. Siz de büyük ihtimalle bunun farkındasınız. Yaşamdan daha fazla keyif alacağınız ve memnuniyetinizin çok fazla olacağı bir sürece girmeniz söz konusu olabilir. Kariyer konusunda bizi sevindirecek gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe geçebilir veya evden çalışmaya başlayabiliriz.

başak burcu

Başak burcu Kasım 2023 yorumları

Başak burç yorumları: Eğitimler, seyahatler ve küçük ticari adımlar açısından yeni olanaklara gebe bir dönem. İletişim konusunda çevrenizle yaşadığınız sorunlar varsa çözüme ulaşması için 13 Kasım Yeniayı enerjisini arkanıza alın. Yaşamınızda tekrar edip duran her ne varsa, kırılamamış döngüsel bir strese işaret etmektedir. Kendinizle veya çevrenizle başka şekilde bir iletişim kurma biçimi geliştirmelisiniz. Günlük hayatın üstünüze geldiğini düşünüyorsanız, kusursuzluk konusunda kafanıza taktığınız ayrıntıları gözden geçirin. İletişim yoluyla kazançlar elde edebilirsiniz.

8 Kasım tarihinde Venüs Terazi transiti başlıyor. Kazançlarınızı biraz da olsa artıracak ama diğer taraftan paranızı daha çok moda, kıyafet, tekstil, giyim kuşam, güzelleşmek adına da harcayabilirsiniz. Sizler için, sevdiğiniz insanlara güzel hediyeler vereceğiniz bir dönem başlıyor! Birazcık daha size mutluluk ve keyif verecek konular için para harcamaya başlayacaksınız. veya bir süredir finans alanında bir beklentiniz varsa Venüs’ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte bu konularda da sizi mutlu edecek ve keyiflendirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

10 Kasım’da Merkür Yay burcunda transit yapıyor. Emlak konularında beklentilerinize kavuşabileceğiniz bir dönem. Özellikle aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evde büyük organizasyonlar düzenleyebilir, çok sayıda kişiyi evimizde ağırlayabiliriz. Aile arası iletişim trafiği artış gösterebilir. Aile bireyleriyle iletişim kurarken, kavgalardan kaçınmak için fazla sivri dilli olmamaya, fikir ayrılıklarında kendimizi frenlemeye özen göstermeliyiz. Hayal ettiğiniz ve hak ettiğiniz imkanlarla karşılaştığınızda aceleci olmayın.

13 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Güçlü bir yenilenme duygusu hissedebilirsiniz. Bir süredir planladığımız bir eğitim veya proje varsa, başlamanın tam sırası. Akrep Yeniay’ı döneminde yakın çevre ve kardeşlerimiz, iletişim, yolculuklar, eğitim ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimizden, kuzenlerimizden veya yakın çevremizden sürpriz haberler alabiliriz. Bu dönemde çok fazla seyahat etmemiz söz konusu olabilir.


Bu yeniay sizleri daha çok kurduğunuz iletişimler üzerinden etkileyecek. Sizi engelleyen şeyin aslında kendi düşünceleriniz olduğunu fark edebilirsiniz. Eleştirileri abartılı çıkışlarla karşılamamaya, ön yargıdan uzak olmaya gayret edilmeli. Yakın çevreyle olan ilişkileriniz gündemde olacak. Bu süreçte evde, aileyle olmak size iyi gelebilir.

terazi burcu

Terazi burcu Kasım 2023 burç yorumları

Terazi burç yorumları: Hayatın bugüne kadar size sunduğu maddi-manevi değerlerin hepsi anlamını kaybetti, çünkü öz değer algınız değişti. Ait ve sahip hissettiğiniz her ortam ve kişiye başka bir gözle bakmaya başlamış olmalısınız. Maddi değerleri kazanma ve kullanma biçiminizin de değişmiş olması muhtemel. Aşk veya çocuklar gündeminizde olabilir. Hayatta keyif aldığınız ne varsa o alana yönelin. Yeni değerler yaratmanıza imkan tanıyan 13 Kasım yeniayı döneminde gelecek için sağlam tohumlar ekin.

8 Kasım tarihinde Venüs sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Artık daha alımlı, daha güzel kendinizi çok daha keyifli ve mutlu hissedeceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz. Bu dönem fiziksel görüntünüze değişiklikler yapabilir, saçınızın rengini değiştirebilir, tarzınızı değiştirebilir, bazılarınız estetik operasyonlar yaptırabilirsiniz. Bunun yanı sıra aşkı hayatınıza çok daha kolay bir şekilde çekebileceksiniz.

Venüs’ün sizin burcunuzda hareket ettiği bu süreçte çevrenizdeki insanları kendinize hayran bırakabilirsiniz. Spot ışıkları, üzerinize parlamaya başlayacak. Hayata daha sevgi penceresinden bakabilecek, huzur çok daha fazla ön planda olacak. Yaratıcı ve sanatsal konularda ilham melekleri çevrenizde uçacak. Çevrenizdeki insanlardan bol bol iltifatlar alabileceksiniz ve bu sayede kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz. Bu dönem hayatınızı güzelleştirmek adına adımlar atacaksınız.

10 Kasım’da Merkür Yay transiti başlıyor. Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkıyor. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile çok sık bir araya gelebilir, birlikte küçük seyahatler yapabiliriz. Ancak aramızda fikir ayrılıklarından kaynaklanan tartışmalar yaşanabilir. Fanatiklikten ve kendi doğrularımızı dayatmaya çalışmaktan uzak durmalıyız. Bu dönemde yeni eğitim fırsatları söz konusu olabilir. El becerileri ve yazınsal çalışmalarda kazanç elde etmenizi sağlayabilir. Devlet işleri ve araç alım satım konuları gündeme gelirken, imzalama konusunda dikkatli olmalısınız.

13 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Para evinizde gerçekleşen bir yeni ay. Yeni kaynaklar bulabilir, yeni iş imkanları sağlayabilir, yeni gelirlere merhaba diyebilirsiniz. Çevrenize iyi bakın, fırsatları iyi değerlendirin. Para evinizde gerçekleşen yeniay aynı zamanda size gereksiz ve büyük harcamalar yaptırabilir. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız, iyi planlama yapmanız gerekiyor.

Finansal konularda güven arayışı içinde olacağımız bir süreç başlıyor. Maddi olarak kendimizi güvende hissetmek bizim için en önemli şey haline gelebilir. İkili ilişkilerinizde; partnerinizi veya iletişimde olduğunuz kişileri değiştirme çabasına girmeden, olduğu gibi kabul etmek rahatlatıcı olabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Kasım 2023 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: Hayatınıza nasıl devam etmek istiyorsunuz? Yaşamınızın her alanında yenilik yapabilecek itici bir güce sahipsiniz. Aşırıya kaçmadan, ego ve hırsa kapılmadan ilişkilerde denge kurmayı deneyin. Sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin verin. Geleceğinizi yaratmak üzere atacağınız her adımda çevreniz sizi destekleyecektir. Aile ilişkilerinde ölçü ve mesafeyi korumaya özen gösterin. Kendinizi baştan yaratabileceğiniz bu dönemi iyi değerlendirin.

8 Kasım’da Venüs Terazi burcunda transiti yapıyor. Özellikle hayatında ilişkisi olanlar için birazcık kırmızı alarm zamanı! Gereksiz kıskançlıklar yüzünden ilişkileriniz sekteye uğrayabilir. Gizli ilişkiler gündeme gelebilir, ilişkilerinizi çevrenizdeki insanlara saklayabilirsiniz. Bazılarınız platonik ilişkilerinin içine çekebilir. Bu süreçte yalnızlıktan, yalnız çalışmaktan çok daha fazla verim alabilir, yalnızlıktan daha fazla mutlu olabilirsiniz.

10 Kasım’da Merkür Yay burcuna giriş yapıyor; hayatınıza anlam katacak girişimleri gündeme getiriyor. Bir anlamı olduğunu düşündüğünüz keyifli konulara yöneliyorsunuz. Daha kalıcı istekler belirliyorsunuz. Burcunuzda ilerleyen Güneş’in Plüton ile yapacağı olumlu açı, sizi bu anlamda destekliyor. Hayatınızı, daha mutlu olacağınız şekilde derinden değiştirebilirsiniz. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Yeni yatırım fırsatları önümüze çıkabilir. Para kaynaklarımız birden fazla olabilir. Ancak harcamalar konusunda temkini elden bırakmamamız gereken bir dönemdeyiz.

13 Kasım’da sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kişiliğinizi ortaya nasıl koyduğunuzu gösteren olaylar üzerinden etki alacağınız bu yeniayda ikili ilişkilerde denge kurmak adına bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Bireysel kararlar alırken ailevi sorumluluklar sebebiyle zorlanmak mümkün. İlişkilerde sahiplenme, kıskançlık konuları iyi yönetilmeli. Yeteneklere odaklanmak bu döneme daha yardımcı olacak. İkili ilişkilerde de hırsları abartmamaya, fevri kararlar almamaya dikkat edilmeli.

Hayatınızın artıları ve eksileri üzerine düşünebilirsiniz. Alınması gereken kararlar kafanızda netleşebilir. Bu dönemde kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Birçok gezegenin de aynı zamanda burcumuzda olması büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçeceğimize işaret ediyor.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Kasım 2023 burç yorumları

Yay burç yorumları: Günlük hayatın sorumlulukları altında ezildiğinizi düşünüyorsanız dönüşüm buradan başlamalıdır. Korku ve sıkışıklık yaşadığınız her alanın yeniden restore edilmesi gerekiyor. Hayatta aşırı bağlı ve bağımlı olduğunuz davranış, ortam ve kişilerle ilgili kendinizi izleyin. Yakın çevre ve kardeşler açısından gerilmemeye özen gösterin. ”Aklımda” demeniz gereken alan iletişim. Alışılmış davranış biçimlerine veda ettiğiniz oranda yaşamınız heyecan verici deneyimlere kapılarını açabilir.

8 Kasım tarihinde Venüs Terazi transiti yaşanacak. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan oldukça fayda ve destek görecek, daha sosyal olacak, yeni sosyal ortamlar için içine girecek, yeni insanlarla tanışacaksınız. Eğlence hayatı ve biraz daha parti, davet ve konser gibi etkinliklere çok daha fazla vakit ayırabileceksiniz. Yalnız olanlar yeni tanışacakları veya girecekleri sosyal ortamlarda minik yakınlaşmalar yaşayabilirler. Dostlarınız, arkadaşlarınız ile olan problemlerin üstesinden çok rahat bir şekilde gelebileceksiniz. Kazandığınız gelirleri de arttırabilecek, üstlerinizden güzel destekler alacaksınız. Bazı dostlarınız ve arkadaşlarınız size partner bulmanız açısından arabuluculuk yapabilirler.

10 Kasım’da Merkür sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Kendinizden fazlasıyla söz ettireceğiniz bir dönem başlıyor. İşlerinizle konuşuluyor; yeni anlaşma ve planlar yapmak istiyorsunuz. Bu kazançlı etkiye dikkatle yaklaşmanız halinde kendinizi daha doğru ifade edebileceksiniz. Yolunda gitmeyen konularda ısrarcı olmayın. Çevremize konuşkan, iddialı, neşeli, optimist bir imaj yansıtabiliriz. Tartışmaktan kaçınmayan, geri adım atmayan bir tavrımız olabilir. Farklı görüşlere açık olmamız gereken bir dönemdeyiz.

13 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Daha çok geri plana attığınız konular üzerinden etkileneceğiniz bu yeniayda sizi engellediğini düşündüğünüz fikirlerden kurtulmak isteyebilirsiniz. Gündelik hayatın sizi zorladığı bir dönem olacak. Sağlığınıza dikkat etmeniz önemli. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz de gündeme gelecek. Sizin dışınızda gelişen olaylarda kontrolcü olmayı bırakmanız gerekecek. Bu süreçte arkadaşlarınızın vereceği fikirler size yardımcı olabilir.

Elinize hiç beklemediğiniz bir anda toplu para gerebilir. Kendinize güvenerek hareket edebilir ve yeni girişimleriniz olabilir. Akrep burcundaki Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. İç dünyamıza dönmek, bir süre kendimizle baş başa kalmak bizi rahatlatabilir. Öte yandan, uzun süredir içimizde tuttuğumuz ve bizi negatif etkileyen düşüncelerimizi dışa vurmak için terapiye yönelebiliriz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Kasım 2023 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: Sosyal ortamlar, gruplar ve arkadaş çevreniz hayatınızda eskisinden daha etkin bir rol oynayabilir. Maddi-manevi sahip olduğunuz her şeyle ilgili düşünceleriniz kökten değişecektir. Toplumsal katkı sağlayabildiğiniz her alanda büyük bir doyuma erişebilirsiniz. Geleceğinizi yaratırken toplumu ileri taşıyan hamlelerin hayatınızdaki önemini gözden kaçırmayın. Bireysel özgürlük alanınızı korumanız gerekmektedir. Daha özgür bir gelecek yaratmanız konusunda desteklenebilirsiniz.

8 Kasım tarihinde Venüs Terazi burcunda seyahatine başlıyor. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda oldukça destekleyici etkiler altında olacaksınız. Terfi bekleyenler, iş değiştirmek isteyenler, iş arayanlar güzel fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Kariyer hayatınızda kuracağınız diplomatik ilişkiler size kazanç olarak geri dönecektir. İş arayanlar bu dönem özellikle kadınların ön planda olduğu sektörlerde iş bulabilirsiniz. İş hayatınızda daha hoşgörülü olmaya başlıyorsunuz. Eğer ki hayatınızda kimse yoksa ve yalnızsanız iş vasıtası ile veya iş yerinizden biri ile duygusal yakınlaşmalar olabilir.

10 Kasım’da Merkür Yay transiti başlıyor. Emin olmadığınız konularda fanatik tutumlar sergilememeli, enerjinizi iyi değerlendirmelisiniz. Daha esnek bir hayat süreceğiniz projelerde yer alabilirsiniz. Bu noktada fazla cömert olmamalı ve kiminle ne paylaştığınıza dikkat etmelisiniz. İç dünya ve bilinçaltı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Zihnimizdeki çalkantılar kendimizi huzursuz hissetmemize yol açabilir. Beynimiz devamlı hareket halinde olabilir. Sakinleşmekte zorlanabiliriz. Bir süre sosyal yaşamdan uzak durmakta fayda vardır.

13 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu dönemde ön planda olmak istemeyeceksiniz. Gruplar arasında yer almak daha iyi gelecek. Bu dönemde iş hayatınızla ilgili finalize etmeniz gereken konular varsa, onlara yönelmeniz sizin için oldukça olumlu sonuçlar doğuracak. İş hayatında manipülasyonlara açık olun ve her şeyi kendiniz ayrıca ölçüp tartın.

Rekabet etmek; engeller ve sorunlar karşısında yılmadan çaba harcamak her ne kadar yorucu olsa da başarı elde etmeniz söz konusu olabilir. Sevginizi vererek yaptığınız her iş filizlerini verebilir. Akrep burcundaki Yeniay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Hayallerimize ve gelecek planlarımıza yoğun bir şekilde odaklanacağımız bir döneme giriyoruz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Kasım 2023 burç yorumları

Kova burç yorumları: Kariyer hayatınız için önemli bir dönemdesiniz. Toplum içindeki imajınız pek çok şekilde değişime uğrayabilir. Aile içinde bazı krizler yaşanması ihtimaline karşı bireysel alanınızı korumalı ve sınırlarınızı belirlemelisiniz. Sizin için daha bireysel bir sürecin öneminden bahsedilebilir. Yaşamın her alanında özellikle iş-statü alanında gelişme ve genişlemeye hazırlıklı olun. Yeniye adım atabileceğiniz her alanda çeşitli destekler görebilirsiniz.

8 Kasım tarihinde Venüs Terazi burcunda transit yapıyor. Seyahat planları yapabilirsiniz. Bu seyahatler de sizler için keyif ve huzur verici olacaktır. Eğer ki yalnızsanız ve hayatınızda hiç kimse yok ise sizden uzakta yaşayan, yabancı uyruklu veya yurt dışında yaşayan biriyle flört edebilirsiniz. İthalat ihracat işleri ile ilgilenenler bu konularda kazançlarını arttırabilirler. Bu süreç içerisinde yeni siparişler ve yeni müşterilerle karşılaşabilirsiniz.

Hukuksal konularda da genel anlamda şanslı etkiler sizden yana olacaktır. Venüs’ü arkanıza alarak hobi niyetine yeni bir eğitime veya kursa başlayabilirsiniz. Özellikle kadın figürlerden güzel destekler alabilecek, davalarda orta yolu bulmak, anlaşmaya varmak bu dönemde sizlere için çok daha kolay olacaktır.

10 Kasım’da Merkür Yay transiti başlıyor. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde hayatımıza çok sayıda yeni insan girebilir. Bizimle aynı düşünceleri, aynı amaçları paylaşan gruplara katılabiliriz. Farklı kültürlerden, yabancı kişilerle tanışabiliriz. Başvuru, evrak, vize, pasaport işlemleriniz varsa hızlanabilir. Dijital mecralarda kendinize yer bulabilirsiniz. Hedeflerinizin kazanca dönüşmesiyle iş hayatınız hareketleniyor.

13 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Aile ilişkilerinde denge kurmak adına bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. İş ve ailevi sorumluluklar sebebiyle kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Bu dönemde iş hayatındaki hırsın iyi yönetilmesi önemli. Baskıcı tutumlardan uzak durulmalı. Sosyal hayata yönelmek, arkadaşlarla vakit geçirmek bu sürece yardımcı olacak.

Hayatınıza dair korkuların aşılması için zihinsel ve farkındalık olarak daha pozitif düşüncelere sahip olacak olursanız içinde bulunacağınız ruh halinden kurtulabilirsiniz. Bu dönemde ev alanında beklenmedik sürprizler söz konusu. Ev-iş dengesini kurmak sizin için biraz zor olabilir. Yeni teklifler alabilir, yeni işlere girebilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Kasım 2023 aylık yorumları

Balık burç yorumları: İnanç ve ideallerinizin dönüşüme uğrayacağı bir dönemin başladığından söz edilebilir. Hukuk ve adalet konusunda beklemeye alınmış işlerde hareketlilik başlayabilir. Kapanmamış iç hesaplaşmalar, yasal takibi süren davalar vb. durumlar ancak yeni bir bakış açısı geliştirdiğinizde çözümlenir. Kurban psikolojisine girdiğiniz iş, ilişki, aile hayatı vb. alanlarda neyi yanlış yapıyor olduğunuzu gözden geçirin. Yepyeni bir bakış açısı ile yaşamınızı tamamen değiştirebilirsiniz.

8 Kasım tarihinde Venüs Terazi transiti başlıyor. Başkalarının finansal kaynaklarından rahatlıkla yararlanabilecek, ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz kazançlarınızı arttırabilecek, miras, nafaka, prim gibi konularda şans sizden yana olacaktır. Ancak bu süreçte özellikle sağlıkla ilgili harcamalarınız artabilir. Özelliklere yumurtalıklar, üreme organları, pankreas, karaciğer ve insülin gibi noktalarda sağlık harcamaları yapmanız gerekebilir. Venüs sayesinde ilişkilerde krizleri diplomasi ve orta yolu bularak çözmeye çalışacaksınız.

Bu dönem ilişkilerde daha fazla sahiplenici, daha kıskanç tavırlar sergileyebilirsiniz. Tutkulu bir aşk gelebilir veya daha çok cinsellik odaklı bir aşk kapınızı çalabilir. Eğer ki sponsorluk, burs gibi arayışınız varsa bu süreçte de bu konularda da önümüzdeki 20 günlük dönemde kazançlı ve faydalı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

10 Kasım’da Merkür Yay burcuna giriyor. Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Yeni kariyer fırsatları ile karşılaşabiliriz. Yabancılarla çalışma söz konusu olabilir. Ancak, kariyerle ilgili yeni adımlar atmadan önce tüm detayları enine boyuna düşündüğümüze ve büyük bir risk almadığımıza emin olmalıyız. Hedeflerinizi gözden geçiriyor, sizi yavaşlatan konulardan sıyrılıyorsunuz. Yaşadıklarınızın anlamını bilmeniz kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşamanızı destekliyor. Hakkınızı alıyor oluşunuzun heyecanıyla fevri hareket etmekten kaçınmalısınız.

13 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeniayda eğitim konuları, hukuki süreçler ve inançlarınız üzerinden etki alacaksınız. Size engel olan belirsizliklerle ilgili harekete geçmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizde soyut-somut karmaşası yaşamanız mümkün. Elde olmayan gelişmeleri mantığınıza oturtmakta zorlanacağınızdan bu dönemde daha çok iç sesinizi dinlemeye çalışın. İş hayatındaki fırsatlara farklı gözle bakarak bu konudaki şansınızı da ıskalamayın.


Bu dönemde iş amaçlı seyahatlere çok sık çıkabiliriz. Yeni bir eğitime başlamamız da mümkün. Devam eden bir hukuki sürecimiz varsa, nihayet lehimize sonuçlandığına tanık olabiliriz. Araç kullanıyorsanız, bu dönemde trafikte de ekstra özen göstermenizde fayda var. Hayatın sürekli olumsuz yönlerini değil de olumlu yönlerini keşfedebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi bir anda hayatın anlamını sorgularken bulabilirsiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.