Astroloji: 18 Kasım Güneş Mars Akrep kavuşumu burç yorumları

Astroloji: 18 Kasım 2023 Güneş – Mars Akrep kavuşumu burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 18 Kasım’da Güneş ve Mars Akrep burcunda kavuşuyor. İşte Mars Cazimi burç yorumları…

Genel etkileri:

18 Kasım’da 25 derece Akrep burcunda Mars ile Güneş kavuşumu (Mars Cazimi) yaşanacak. Yaklaşık 2 yıl sürecek yeni bir döngünün başlangıcı olacak bu kavuşum doğum haritamızdaki Akrep burcunun bulunduğu evde tempo ve mücadeleyi artıracak. Çabaladığımız şeye giden yolda güçlü bir yeniden doğuş anını işaret eden bir kavuşumdur bu. Hayatımızın misyonunu netleşir, cesaretimiz artar ve bu yolculuğu tamamlamak için ihtiyacımız olan dayanıklılığı güçlendirir.


Mars cazimileri iki yılda bir gerçekleşir. Gezegenler Güneş’e katıldığında yeni bir döngüyü başlatırlar. Bu kavuşumu maceraya yeni bir çağrı olarak düşünebilirsiniz. Yeniden başlamak için bir fırsat. Hakkınız olan sıfırlama düğmeniz. Bu kavuşum aynı zamanda Oğlak burcundaki Plüton tarafından da destekleniyor. Yenilenme döngülerine direnmek yerine, onlarla birlikte akma cesaretine sahip olacağız. Küresel anlamda ise kolektifi ve Dünya’yı yükseltecek reformlarla ilerlemek; yalnızca seçilmiş birkaç kişinin yararına olan herhangi bir sonucu reddetmek gibi etkilere sahip.

Burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Finansal konularda mücadeleyi beraberinde getiriyor. Bu kavuşum, yeniayın getirdiği etkileri kullanmak ve hayatınızı düzene koymak konusunda size yardımcı olabilir. Gelir gider dengenizin şaştığı durumları toparlayacak fırsatlar elde edebilir, önceden yaptığınız işlerin ya da gündeminiz olan konuların geri dönüşleriyle bir plan yapabilirsiniz.

Tutkunuz, enerjiniz her zaman güncel ve yüksek olsa da bunu ne şekilde kullanacağınızı da düşünmelisiniz. Rekabet ve hırsın sizin için risk oluşturmayacak seviyede olmasına dikkat etmelisiniz. Beklettiğiniz, sakladığınız bilgileri kullanmanın geri dönüşlerini iyi hesaplamalısınız. Özellikle fiziksel açıdan sorun yaşama ya da ailenin sağlık problemleriyle ilgilenmek gibi gündemleriniz olabilir. Dolayısıyla önce psikolojik olarak iyi ve sakin kalmaya özen gösterin ki süreci en profesyonel şekilde yönetecek fırsatınız olsun.

Finansal konular, krediler, borçlar, ödemeler, ortaklaşa kazançlarla ilgili konularda yapacağınız mücadelelerden olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Enerjinizi para kazanmaya odaklayacaksınız biraz. Bu süreçte özellikle duygusal anlamda birtakım krizlere çekilebilirsiniz, ama bunları ustaca yönetebileceksiniz. Keza bu dönem libidonuzda da gözle görülür bir artış söz konusu olabilir.

Ekonomik durumunuzu değiştirecek hızlı gelişmeler söz konusu olabilir. Özellikle hafta boyunca kariyeriniz ile ilgili yapmak istediğiniz değişimi yapmak, iş kurmak, çalışma sisteminizi değiştirmek, iş ve para düzeniniz için yöneticilerinizle konuşmak için uygun koşullar söz konusu.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: İkili ilişkiler, ortalıklar, rekabete dayalı ilişkiler, hukuksal konular ve partneriniz ile ilgili mücadeleler söz konusu. İlişkilerinizi düzenlemek, ilişkilerden yana mücadele edeceğiniz durumlar olsa bile galibi siz olacaksınız. İlişkilerin ve ortaklıkların hızla canlanacağı bir dönem başlamış olacak sizler için.

Ortaklıklar konusunda önemli ve güçlü adımlar atabilirsiniz, motivasyonunuzu bu yöne aktarın. İş arayışları, iş kurma ya da mevcut çalışmaları büyütme noktasında fırsatlar elde edebilirsiniz. Yaklaşımlarınızı ve size olan yaklaşımları kontrol edebildiğinizde, doğru anlama ve değerlendirme şansınız da yükselecektir. İsteklerinin bir takıntı ya da inat konusuna dönüşmemesine dikkat etmelisiniz.

Yalnız Mars’ın savaşmakla ilgili olduğunu da unutmamak gerek! Ortak, eş veya partnerinizle ustaca tartışma ve savaşlara da girebilirsiniz bu süreçte. Evlilik yaşantınız veya diğer ortaklıklar için fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. Çünkü bu alanlarda birtakım çatışmalar söz konusu olabilir.

Kendiniz hakkında oturup düşünmeli ve anlaşma becerinizi geliştirmeniz gerekebilir. İlişkilerinizde iletişim yeteneğini kullanmalı ve hoş görülü olmayı öğrenmelisiniz. Enerjinizi daha çok partneriz ile kurduğunuz yaşam ortaklığına harcamanız size fayda sağlayacaktır.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Çalışma hayatı, ast-üst ilişkileri konusunda mücadeleyi işaret ediyor. İş yeriniz, proje üretme, günlük rutinde yapmanız gerekenler, uzun süredir ötelediğiniz işleri yapma, profesyonel destekle diyet veya spor, sağlık üzerine yoğunlaşmanız muhtemeldir.

Mars güçlü bir yerleşimde olduğundan dolayı, bu konulardaki tüm girişimlerinizden olumlu ve hızlı sonuçlar alacağınıza işaret etmekte. İşleriniz hızlı bir şekilde yürüyecek, çözülecek, iş yerinizde hakkınızı daha etkin bir şekilde savunabilecek, daha hızlı ve rahat kilo verebilecek, uzun süredir yapmayı planladığınız ama yapmadığınız işlerinize hız vermeye başlayabileceksiniz.

Hukuk, eğitim, ticaret, yurt dışı veya yabancılarla ilgili geçmişe ait belki de önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bir yenilenme, yeniden yapılanma süreci içine girebilirsiniz. Fiziksel olarak değişime gitmek, yeni bir tarza sahip olmak, diyete başlamak için koşullar sizin adınıza uygun.

Hayatınızı arındırmanız gereken olumsuz ve gereksiz durumlar karşısında daha güçlü olabilirsiniz. Günlük alışkanlıklarınız, aktiviteleriniz, iletişim ve iş bitirme becerileriniz yüksek başarı getirebilir. Tamamen dozuna ve niyetine göre sonuç alacağınız bir etki altındasınız. Fiziksel anlamda kronik yorgunluklarınız olabilir. Bunlar aşmak için evde egzersizler yapmanız önerilir.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Aşk, ilişkiler, çocuklar, sportif aktiviteler, hobi faaliyetleri konularında mücadele vermeniz gereken bir süreç. Kardeşlerinizle iletişiminiz çatışmalı olabilir. Hobilerinizi sinir stres atabileceğini spor dallarından oluşturabilirsiniz. Şansınız kriz yaratabilir bu nedenle ona güvenip kumar, borsa veya şans oyunlarına girişmeyin!

Eğer yalnız, sevgilisi olmayan gruptaysanız bir dolu flörtler söz konusu ama bu flörtlerin ama teması cinsellik üzerine olabilir, cinsel anlamda çok güçlü ilişkiler kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra çocuk sahibi olmak için çok keyifli bir sürece giriyorsunuz.

Bunun yanı sıra enerjinizi doğru bir şekilde kullanmak, kanalize etmek için hobilerinize yönelebilirsiniz, yeni hobiler edinebilirsiniz. Özgüveniniz yükselebilir. Bu yükseklik, hayatınıza dahil olacak insanları da belirleyecektir. İş hayatınızla ilgili uzun süredir harcadığınız eforun artık meyve vermeye başladığını fark edeceksiniz. Yeni ve sağlam yatırımlar yapabilirsiniz. Eşinizin veya partnerinizin de gelirleri artabilir.

Riskli girişimlerde bulunmaya, riskli aktivitelerde şansınızı denemeye çok daha açık olacaksınız. Televizyon, medya, yayın, sahne önü gibi işlerde de gerekli mücadele sonunda istediklerinizi elde edebileceksiniz. Kendi yolunuzu çizerken başkalarına da saygı sınırıyla yaklaşan biri olarak yapmaya çalışmalısınız.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu kavuşum, aile içinde mücadelelerin artabileceğini; zaman zaman agresyon yaşanabileceğini işaret ediyor. Taşınma, yer değiştirme konuları gündeme gelebilir. Fiziksel ve maddi güvenceyi aile, ev ve yerleşimle ilgili alanlarda sağlama konusunda mücadele vereceğiniz bir süreç.

Bu kavuşum ailenize olan bağlılığınız ve ilişkilerinizde bazı çözülmeler getirebilir. Bunu hemen olumsuz bir yoruma çekmemeli, birbirinizin üzerinde bıraktığınız etkiyi fark ederek ilerlemeniz gerektiğini düşünmelisiniz. İyi niyetle kurduğunuz bir cümlenin, yaptığınız bir hamlenin geri dönüşlerini görebilmelisiniz.

Sağlıklı ilişkiler ve mutlu bir yuva istiyorsanız buna göre hareket etmeli, çevrenizi de bu yönde desteklemelisiniz. Bilmediklerinizi öğreneceğiniz bir etki altındasınız, makul ve mantıklı olanın kazanacağını ve üzerindeki yükten kurtulacağını unutmayın.

İş hayatınızdan kazandığınız gelirleri artırmaya yönelik kendinize yeni stratejiler geliştirebilir, hedefler koyabilirsiniz. Evinizde tamirat gerektiren tüm işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bunun yanı sıra ailenizle olası tartışmaların sonucunda haklı ve kazançlı olarak çıkabileceksiniz. Enerjinizin çoğunu evinizle ilgili konulara yöneltmeye başlıyorsunuz.

Yaşadığınız hayatı ve yaşamı sorgulama konusunda kafa yorabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerde bir değişim meydana gelmeye başlayabilir yavaş yavaş, yeni gruplar içine girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Güçlü kuvvetli kişilerle irtibat halinde olabilirsiniz.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Yakın çevreyle ve kardeşlerle olan ilişkiler konusunda mücadele edebileceğinizi işaret ediyor. Dostlarımız, kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve komşularımız ile hareketli bir döneme giriyoruz. İletişim trafiğimiz daha da artabilir. Çok sayıda yolculuk planlayabilir, bir anda birçok yeni projeye el atmak isteyebiliriz.

Konuşma tarzımız biraz sert ve fazla direkt olabilir. Bu yüzden yanlış anlaşılabiliriz. Eleştiriler canımızı sıkabilir, bu yüzden etrafımızdaki insanları elimizde olmadan kırabiliriz. Kardeş ve yakın akrabalarınızla tartışma ve kavgadan kaçınmalısınız.


Bir iş değişikliği söz konusu olabilir. Ya da yeni iş arkadaşları ile çalışmaya başlayabilirsin. Dışa dönük olacağımız bu süreçte iletişim kurma becerilerimiz sayesinde yeni kişilerle tanışabiliriz. İnsan iletişimine dayalı bir işte çalışıyorsanız bu durum sizlere yeni fırsatlar sunabilir. Eğitim hayatınızdaki hırsınız sizi zirveye çıkartabilir.

Komşularınız ve kardeşlerinizle ilgili her türlü konularda gireceğiniz mücadele gerektiren konularda şans sizden yana olacak. Elinizdeki ürünlerin satışı, pazarlaması, satılması konusunda motive bir şekilde hareket edebileceksiniz. Web sitenizi ve internetle ilgili projelerinizi köpürtmek için harika bir dönemde olacaksınız.

İş hayatınıza ilişkin çalışma ortamı ve çalışma sisteminize ilişkin bir dönüşüm ve değişim habercisi olabileceği gibi, önemli bir iş arkadaşınızdan gelecek olan desteğe de işaret ediyor olabilir. İş hayatınızda daha kalıcı, sağlam adımlar atabilir, kolay kolay risk almayabilirsiniz. Maaş zammı gündeme gelebilir.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Maddi konular alında mücadele vereceğinizi işaret ediyor. Daha fazla risk almak isteyebileceğiniz bir süreç olabilir. Parasal konular, satış veya borsa gibi alanlarda çekişmeli bir dönem geçirebilirsiniz.

Para konusunda mücadele verebilirsiniz. Almak istediğiniz şeyler veya sahip olmak istediğiniz şeylerin yolu hep parasal engellere takılabilir. Bu nedenle para konularında fedakar olmanız gerekebilir. Hareketli olmanız ve hızlı düşünmeniz hayatta maddi kazancınızı artıracaktır.

Maddi konularda kendimizi güvende hissetmek için çabalayabiliriz. Ancak aynı zamanda harcamalarımız da ani bir şekilde artabilir. Mars adama harcatır ama para gelecek ki harcayacaksınız! Maddi olarak tuttuğunuzun elinde kaldığı değil, tuttuğunuzu koparttığınız bir dönemde olacaksınız. Özel hayatınızda meydana gelen konulara duygusal değil daha gerçekçi yaklaşımlar sergileyeceksiniz

Kazanmak için çaba sarf etmeniz gereken bir süreçte olabilirsiniz. Para kazanmak için yeni yollar bulmaya çalışabilir, belki de yaratıcı yönümüzü kullanabilir, hobilerimizi gelir kaynaklarına dönüştürebiliriz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Görünüşünüz, kişisel girişimleriniz, sağlığınız ve duygusal dayanıklılığınız konusunda mücadele vereceğinizi işaret ediyor. Mars’ın agresif gücü sizde sinirli veya soğuk bir izlenim yaratabilir. Hatta zaman zaman kavgacı ve somurtkan olabilirsiniz.

Bu kavuşum, atacağınız adımların altını doldurmanıza yardımcı olabilir. İçeride ne varsa dışarıya da onu yansıtacaksınız. Bu yüzden zamanın çoğunu kendinize, hayallerinize ayırabilirsiniz. Fiziksel anlamda yorgun ve hantal hissettiğiniz zamanların ardından şimdi daha enerjik olabilirsiniz.

Spora yazılmak, yürüyüş ya da bisiklete zaman ayırmak, hem dış görünüş açısından hem de mental açıdan size istediğiniz sonucu verecektir. Kendinizi göstermek her zaman mümkün ve söz konusu olabilir. Ama önemli olan, nasıl göstereceğinizdir. Bu yöndeki tercihlerinizi baştan aşağı yeniliyorsunuz.

Hayatının her alanında yeni girişimler, yeni deneyimler seni bekliyor. Kendinizi göstereceğiniz ve sadece kendinize yönelik hareket etmek isteyeceğiniz bir dönem başlıyor. Kafanızdaki her tür plan için rekabet gücünüz çok yüksek, başkalarını düşünmeden hareket etme enerjisiyle dolusunuz ve mücadele etme, savaşma enerjisi kuvvetli bir şekilde ortaya çıkacak. Dinamik, enerjik olacak, kendini güvenli hissedecek ama en büyük sıkıntıyı da ilişkilerden yana alacaksınız.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Gizli düşmanlar ve sinsice ilerleyen sağlık problemleri konusunda mücadele verebileceğinize işaret ediyor. Kavgalı olduğumuz insanlar tekrar karşımıza çıkabilir. Sessiz duruşunuzu bozabilirsiniz. Eski hatalarımızı gözden geçirebilir, kendi içimizde çatışmalar yaşayabiliriz. İş ortamımızda gerginlikler oluşabilir.

Bu dönem arkanızdan iş çeviren, gizli düşmanlıklar besleyen kişilerle yüz yüze gelmek durumunda kalabilirsiniz, belki de yüzleşme dönemidir ama hepsinin üstesinden gelebileceğinizi unutmayın. Sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün.

Yalnız bu süreçte bağışıklık sisteminiz çok kuvveti olmayabilir, çabuk rahatsızlanabilirsiniz, bu yüzden ekstra dikkatli olmanızda yarar var. Kendi içinize dönebilir, ruhsal, psikolojik, bilinçaltı ile ilgili konulara daha fazla kafa yorabilirsiniz. Uyku düzeni ise hafiften sorun teşkil edebilir.

Önünüze çıkacak, dikkatinizi çekecek yanlış arkadaşlıklar, toksikleştiren ilişkilerden sıyrılmak için gereken cesarete sahipsiniz. Bunun farkına varmanız, alacağınız bazı kritik haberlerle ya da sonradan ortaya çıkan konularla söz konusu olabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Sosyal çevre alanında mücadele edebileceğiniz bir süreç. Hayatının her alanında yeni girişimler, yeni deneyimler seni bekliyor. Kendinizi göstereceğiniz ve sadece kendinize yönelik hareket etmek isteyeceğiniz bir dönem başlıyor.

Sosyal çevreniz süper hareketleniyor, yeni insanlarla tanışma, onlarla ortak bilinçle hareket etme dönemi! Bu dönem daha önce görüşmediğinizden çok daha fazla insanla görüşebilir, arkadaşlarınızla çok daha vakit geçirebilirsiniz. Ancak tartışma ve yanlış anlaşılmalar neticesinde bazı ilişkileriniz kopma noktasına gelebilir. Haklı haksız savaşına girmeden, bunu bir kaosa dönüştürmeden bitmesi gereken bir şey varsa müdahale edin.

Bir süredir görüşmediğiniz, haber alamadığınız insanların hayatınıza dahil olması ya da birtakım söylentilerin kulağınıza gelmesi söz konusu olabilir. Mantığınızı dinleyin ve duygusal düşünmeden tepki vermeye çalışın. Bir manipülasyonun ya da yanıltıcı eylemin ortasında kalabilirsiniz, bu tuzağa düşmeyin.

Kariyer hayatınızda yeni zorluklarla karşılaşsanız da endişe etmenize gerek yok. Şans sizden yana olacak. Bu durumu hazırlıklı olmak ve kişisel gelişiminiz için bir fırsat gibi düşünün. Mantıklı düşünmeye çalışın, ayağı yere basan kararlar alın, rasyonel projelere yönelin. Hırsınıza yenik düşmemeye çalışın.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Kariyer alanında mücadele edebileceğinizi işaret ediyor. Hayat amaçlarımız ve kariyer alanlarında son derece hareketli bir dönemde olacaksınız. Bir süredir kariyerimizde yeni adımlar atmayı planlıyorsak ve bunun için gerekli cesareti bulamıyorsak, tam sırası! Üstlerimizle yüzleşebilir, isteklerimizi daha net ve özgüvenli ifade edebiliriz.

Yaşam enerjiniz ve hayattan aldığınız keyif artacak. Kendinize daha çok güvenebilir, duygusal beklentilerinizi daha iyi kavrayabilirsiniz. Bu dönem özellikle yöneticilerinizden, sizin üst konumunuzda olan kişilerden güzel destekler söz konusu olabilecektir. Bu dönem kariyerinizde hızla yol alabilirsiniz, yapacağınız mücadelenin verimli meyvelerini alma zamanı artık sizler için. Güçlü olmak, güçlü görünmek, iddialı görünmek önemli olacaktır. İstediğiniz işi elde edebilir, daha iyi koşulları olan işler için mücadele edebilirsiniz.

Bu kavuşum sizi sorumluluk almaya ve bunları uygulamaya itebilir. Artık başka çözümünüzün olmadığını düşünebilir, istemediğiniz gündemleri hayatınıza çekebilirsiniz. Burada şikayetçi olmak, öfkeyi kontrol edememek ve faturayı başkalarına kesmek sizin iyiliğinize olmayacaktır. Üstlerle ve patronlarla çokça zaman tartışmalar da söz konusu olabilecektir. İş yapmak para kazandırıyor olabilir ancak değer kazanmak için işinizi nasıl yaptığınız önemlidir.

Baskıcı, yorucu, aşırıya kaçan davranışların iş hayatında da toplum içerisinde de size kazandırmadığını gördüğünüz bazı geri dönüşler alabilirsiniz. Özellikle otorite figürleriyle olan ilişkileriniz, sizin bir otorite sahibi olup güç zehirlenmesi yaşadığınız durumlarınız radikal gelişmeleri beraberinde getirebilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Manevi anlamda yükselme konusunda mücadele edebileceğinizi işaret ediyor. Yabancılarla işler ve hukuksal alanda mücadele yaşayabileceğiniz bir süreç. Mücadele alanınız yurt dışı ile ilgili işler, yabancılar, akademik eğitim, yurt dışı yolculukları, ithalat ve ihracatla ilgili konular, din, felsefe ile ilgili konular üzerine olacak.

Bu konulardaki girişimlerinizden kazançlı çıkabilecek, önünüze gelen her türlü engeli rahatlıkla aşabilecek güçte olacaksınız. Bu dönem yurt dışına çıkmak için planlar yapabilir, turları inceleyebilir, kendinize bu alanlarda yeni hedefler koyabilirsiniz. Yüksek öğrenim, yurt dışı, inançlar konularında harekete geçeceğimiz bir dönem olacak.

Zihinsel ve duygusal bir karmaşa hissedebilir, bilinç altında endişe ve huzursuzluk yaşayabilirsin. Bu süreci hatalarınla, zayıf yönlerinle ve güvensizliklerinle yüzleşme aracı olarak kullanmalı ve bir sonraki dönem için hazırlanmalısın. Kendi fikirlerimizi dile getirmekte başarılı olabilir, inandığımız şeyler için savaşmak isteyebiliriz.


Bu dönem artık o atıl enerjiyi üzerinizden atıp rahatlıkla bu konularda harekete geçebileceksiniz. Finansal açıdan da son 1,5 aydır yaşadığınız krizli dönemde artık sona eriyor sizler için. Yorucu ve zor bir sürecin ardından, dinlenmek ve kaostan kaçmak istiyorsanız son çıkışa geldiniz. Var gücünüzle burada olun, hayata önyargılardan ve öğrenilmiş çaresizlikten bakmayı bırakın.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.