Astroloji: 6 – 12 Kasım haftalık burç yorumları

Astroloji: 6 – 12 Kasım haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 6 – 12 Kasım 2023 haftalık burç yorumları. 6 Kasım, 7 Kasım, 8 Kasım, 9 Kasım, 10 Kasım, 11 Kasım ve 12 Kasım tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.


koç burcu

Koç burcu 6 – 12 Kasım haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Hayata bakış açınız ve ilişkiye verdiğiniz önem ile partnerinizin sevgi alış verişi arasında güçlü bir bağ duygusu oluşabilir. Aranızdaki sorunları, uzlaşı içinde çözmeye çalışmanız halinde her türlü güçlüğün üstesinden gelmeniz mümkündür. Taraflar olarak aşkınızı doyasıya yaşamak için işbirliği yapmanız kesinlikle şarttır.

8 Kasım’da Venüs’ün Terazi burcundaki transiti eski aşkları gündeme gelebilir. Birliktelikler devam etmese bile yaşanmışlıklar hatırına bir araya gelip geçmişi anabilir ve yapılan hataların yersiz olduğundan bahsetmek isteyebiliriz. Duygusal ve ticari ortaklıklara, tekliflere ve görüşmelere açıksınız. Danışmanlık işleri, yeni çevreler ve sektörler gündeminize gelebilir.

10 Kasım’da Merkür Yay burcuna geçiyor. Çalışma hayatınızda uluslararası konular gündeme gelebilir. Sağlığınızla ilgili bir konuda yurtdışından ya da yabancılardan destek alabilirsiniz. Yeni farkındalıklar kazanıyor, hayatında değişimler yapmaya başlıyorsun. Seni kendi duyguları ile al aşağı eden ve enerjini negatife çeviren insanları hayatından çıkarmakta zorlanmayacaksın. Kötü olan tüm olgulara son veriyorsun. Şehir dışına çıkmak isteyebilirsin.

Önümüze yeni eğitim fırsatları çıkabilir. Uzun zamandır planladığımız bir yabancı ülke seyahatini gerçekleştirebiliriz. Din, felsefe, hukuk gibi konularda fikir alışverişi yapabiliriz. Bu dönemde seyahat konuları gündeme gelebilir yakın çevrenizdekiler ile uzak yolculuklar planlayabilirsiniz. İş gezisi yapmayı düşünebilirsiniz. Olumsuzlukların devam etmesine izin vermeyeceksin. Para ve iş alanında beklentinin üzerinde imkanlara sahip oluyorsun. Karşına yeni çıkan fırsatları uzun vadede iyi değerlendireceksin. Ancak bu aralar eline ne kadar para geçerse o kadar harcama ve ödeme yapacaksın. Biriken ihtiyaçlarını tamamlıyor, eksiklerini gideriyorsun.

boğa burcu

Boğa burcu 6 – 12 Kasım haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Nazik, ölçülü ve dengeli bir paylaşım hem çalışma ortamınızdaki huzurun sağlanması hem de uyumun sürekliliği açısından son derece değerlidir. Bu paylaşımlar kimi zaman özel yakınlıklara dahi dönüşebilir veya ortağınız olan kişilerle yakın temasınız işin verimliliği açısından gereklidir.

Bu dönemde, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla işbirliği yaptığınızda başarılı çalışmalara imza atabilirsiniz. 8 Kasım’da Venüs’ün Terazi burcundaki transitiyle; birlikte çalıştığımız iş arkadaşlarımız, hizmetlilerimiz ve rutin işlerimizle ilgili daha net kararlar almak isteyebiliriz. Uzun zamandır meslektaşlarımızla yapmak istediğimiz görüşmeyi yapabilir ve uyumu yakalamak istediğimizi dile getirebiliriz.

10 Kasım tarihinde Merkür Yay transiti başlıyor. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Müşterek kazanımlarınıza kafa yorabilir veya kendi kazanımlarınızı ortak alana koyabilirsiniz. Varsa borçlarınız hakkında düşünler geliştirebilir bunları iyileştirmek amaçlı pratik çözümler üretebilirsiniz. Maddi konularda başkalarına destekleyici olabilirsiniz. Hobileriniz doğrultusunda birtakım harcamalar yapabilirsiniz ve becerilerinizi derinlemesine değiştirme ve geliştirmeyi düşünebilirsiniz.

Ortak kazançlar, eşin parası gibi konularda yeni gelişmeler yaşanabilir. Ancak aşırı riskli yatırımlara yönelmekten ve aşırı harcamalardan kaçınmamız gerekmektedir. Bu dönemde vereceğimiz hatalı kararlar, daha sonra finansal zorluklara yol açabilir. Ortak kazanımlarınıza kafa yorabilir veya kendi kazanımlarınızı ortak alana koyabilirsiniz. Varsa borçlarınız hakkında düşünler geliştirebilir bunları iyileştirmek amaçlı pratik çözümler üretebilirsiniz.

Sakin ve esnek olmaya özen göstermelisin. Dertlerini, kaygı ve şüphe duyduğun şeyleri başkalarına anlatmamak yerinde olacaktır. Senin problemlerini, içsel sıkıntılarını çözebilecek olan yine sensin. Dışarı yansıtmak ve çözümü dışarıda aramak daha fazla dert getirir. Ruhunu yoran yıpratan düşüncelerle kendini boğuyorsun. Şüphelerle yaşıyorsun. Sosyal çevre ilişkilerinde ve özel hayatında kendini ifade etmekte zorluk çekiyorsun. Ortaklıklarla ilgili görüşmeler, iletişimde bulunma, bir araya gelme gibi aktiviteler yaşanabilir.

ikizler burcu

İkizler burcu 6 – 12 Kasım haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Her konuda renkli bir dönem geçirebilirsiniz. Bu ister çocuk, ister sosyal yaşamınız, partneriniz, flört ilişkileriniz olsun fark etmez; gayet barış dolu, ahenk içinde insanlarla bağlantı kurabilirsiniz. Aşk açısından oldukça verimli olan bu süreçte yeni bir aşka yelken açmak, bunu ifade etmek gayet kolaydır.

Sosyallik arzunuz yoğunlaşıyor ve bu durum sizi değişik insanlarla tanışmanız adına destekleyicidir. Uzun zamandır beklediğimiz haberlerin geldiği bir dönemde olacağız. İş başvurularımızın dönüşünü alabilir ve görüşmeler yapabiliriz. Otorite figürleri ile aramızdaki problemleri çözüme kavuşturabiliriz.

10 Kasım’da Merkür Yay burcuna geçiyor. Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacak. Ani kararlardan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz. Eşimiz ya da ortağımıza karşı ön yargılı olmamaya, sorunları karşımızdaki kişinin bakış açısından da görmeye çaba göstermemiz gerekmektedir.

İliklerinizde karşı tarafların tutum ve görüşleri sizi biraz gerebilir, partnerinizi özgürce hareket biçimine karşı kendinizi sorgulayıcı hissedebilirsiniz. Ortaklarınız var ise onlarla ilgili birtakım anlaşmazlıklar belki de gerilimler yaşayabilir, ek olarak danışanlar, müşteriler, avukatlar, doktorlarla ilgili problematik anlaşmazlık niteliğinde durumlar yaşayabilirsiniz. Anlayışsızlıklara karşı dikkat.

Bağımlısı olduğun şeylerden kurtulmalısın. Uzun zamandır üzerinde durduğun şüphelerin boş çıkmayacağı bir dönemdesin. Bu günlerde yaşadıkların seni bambaşka bir hayata sürükleyebilir. Hayatındaki kargaşalar sonrası daha düzenli bir yaşama sahip olabilirsin. Kandırılıyorsan, aldatılıyorsan ve bunu öğrendiysen terk edebilirsin.

İlişkilerinizde artık size hizmet etmeyen şeylerden kurtulmanız en iyisi. Geri dönen aşklara ise asla müsaade etmeyecek, gidenin peşinden koşmayacaksın. İlişkide iki tarafın da abartılı şekilde konuşması, kendi bildiklerini dayatmaya çabası sonucunda sıkıntılı bir süreç yaşanabilir. İş, para, kariyer konusunda şanslısın. Yeniliklere ve sorumluluklara hazır olmalısın.

yengeç burcu

Yengeç burcu 6 – 12 Kasım haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Evinizde ve iç dünyanızdaki hassas dengeleri yerine oturtabilmeniz açısından önemli bir hafta. Kimlik duygunuz ve özgürlük ihtiyacınızın ön planda olduğu bu dönemde huzur, uyum, dinginlik arayışınız yükselebilir. İlişkinizde her şeyin eşit haklar çerçevesi içinde olmasını bekleyebilirsiniz. Bilinçli veya bilinçsiz olsa da, sakinleşmek aruzunuz yüksek olacak.

8 Kasım’da başlayacak Venüs’ün Terazi burcundaki hareketi geriliminizi atmak, ortayı bulmak, sinirlerinizi yatıştırmak için sizi destekliyor olacak. Bazı şeyler dış dünyada zorlayıcı olsa da, eviniz sınırları içinde kendinizi rahatlatma ihtiyacınız yüksek olacaktır. Evden çalışma modellerine ilgi duyabilir, evde yaptığınız çalışmalarınızı pazara çıkarabilirsiniz.

10 Kasım tarihinde Merkür Yay transiti başlıyor. Düşüncelerinizi ve sizde var olan potansiyelleri işinizde ve gündelik hayatınızda kullanmak için iyi bir zamana start verdiniz. Sağlık ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Gündelik ve iş yaşamımızda kazalardan uzak durmak için ani hareketlerden kaçınmalıyız. İşyerimizde yabancılarla çalışmaya başlayabiliriz. Yeni fırsatlar önümüze çıkabilir. Ancak günlük ve iş rutinlerimizde detayları atlamamaya özen göstermekte yarar vardır. Düşüncelerinizi ve sizde var olan potansiyelleri işinizde ve gündelik hayatınızda kullanmak için iyi bir zamana start verdiniz.

Temizlik, düzenleme, derleme toplama gibi aktiviteler size tamamlanma duygusu getirebilir. İş hayatında önemli gelişmeler yaşayabilir; kazanımlarını artırabilirsin. İş değişikliği ve ek iş gibi konular tahmin ettiğinden daha iyi sonuçlar getirebilir. İç dünyanızda çalışma konularında bir takıp düşünceler içerisinde olabilirsiniz bu alanda harekete geçmek için yakın çevrenizle istişare edip kendinizi iş yaşamının yoğunluğunda pratik olamaya yönlendirebilir veya var ise çalışanlarınızla fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 6 – 12 Kasım haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Sosyallik arzunuzun yükseldiği bu hafta, arkadaşlarınızla oldukça sık bir araya gelebilir, küslükleri ortadan kaldırmak için arabuluculuk yapabilir, duyarlı ve sıcak yaklaşımlarınızla takdir toplayabilirsiniz. Bu süreçte karşıt görüşlerin ortak bir noktada buluşması önemli olduğundan siz de farklı düşüncede olan kişilerle sakin bir şekilde anlaşmaya çalışmanız önemlidir.

8 Kasım’da Venüs’ün Terazi burcundaki hareketi gayet rahatlatıcı, parlatıcı, sevgi, barış, güzellik duygumuzu içimizde büyütmemizi sağlayıcı son derece olumlu etkiler barındırıyor. Çalışmalarınız, düşünceleriniz, istekleriniz için yeni kapılar aralanıyor. Kendiniz için kurduğunuz, bulunduğunuz çevreyi de ilgilendiren planları yürürlüğe koyabilirsiniz. İşlerin yolunda gitmesi, düşüncelerinizi iyi bir şekilde ifade etmeniz ve insanların ilgisini çekmeniz dışarıya bıraktığınız intibayı da olumlu yönde etkileyecektir. Bu dönemde aile ortamında ya da aileniz aracılığıyla tanışacağınız insanlar sayesinde hayatınızda önemli bir döngüye başlayabilirsiniz.

10 Kasım’da Merkür Yay burcuna geçiyor. Romantizm ve aşk konuları hakkında konuşmak, düşünmek bu alanda analiz yapmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınız var ise ya da çocukların olduğu ortamlarda onlara yönelik konuşmalar yapabilir aynı zamanda onlara fikirsel bakış açısı kazandırabilirsiniz. Hobilerinize yönelik yeni şeyler keşfetmeye açık bir dönem olacak. Ev yaşamınızla ya da oturumunuzla ilgili fikirler de ön planda olabilir. Arkadaş çevrenizden ya da kalabalık içinden biri karşınıza çıkabilir sizi romantizm açısından etkileyebilir.

Ortaklı bir işin varsa ve memnun değilsen yol ayrımına gelebilirsin. Zaman kaybettiğini düşünüyorsan bitirmek faydalı olabilir. Ev, aile yaşamında yeni sorumluluklar alıyorsun. Hak, hukuk, adalet alanında işlerin varsa ertelenebilir. Yeni projeler için kollarınızı sıvayın. Yapımcı veya sanatçı olarak nasıl parlayabileceğinizi düşünün ve bunun için kendinize fırsat tanıyın. Aslan burçlarını bir süredir yoran ve engelleyen konularda yeni farkındalıklar yaşadığınızı ve bunun size güzellikler getirdiği bir döneme giriyorsunuz.

başak burcu

Başak burcu 6 – 12 Kasım haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Maddi ve manevi değerleriniz, uyum, güzellik ve dengeli paylaşımlara verdiğiniz önem öne çıkıyor. Rahatlık, estetik ve zevkli her şeyin ilginizi çektiği bu hafta farkında bile olmadan fazla para harcamanız mümkündür. 8 Kasım’da Venüs Terazi transitinin etkisiyle bilinçli veya bilinçsiz olarak sakinleşme, huzur bulma hayatın güzellikleri, lüksü ve konforu yaşama konusunda itici bir etki yapıyor.

Maddiyat önemli hale geliyor. Hayatınızı bu anlamda düzene koymaktan yanasınız. Tartışmak, çekişmek ya da uyumsuzluk canınızı sıkabilir. Durum böyle olunca ilişkinize gösterdiğiniz özen veya ilişkinizle ilgili problemleri çözme ihtiyacınız yoğunlaşabilir. Ne olursa olsun düzenimi sürdüreyim görüşünü savunabilirsiniz.

10 Kasım itibariyle Merkür Yay burcunda seyahatine başlıyor. Evinizle ilgili konular aklınızı meşgul edebilir, ev ve aile konularında konuşmalar yapabilirsiniz düşünsel olarak kendinizi en çok bu konularda bulabilirsiniz. Ev ortamından çalışan bir birey iseniz evden kendinizi dış dünyaya ifade etmeniz söz konusu olabilir. Evde geliştirdiğiniz bilgilerinizi ve yazma çizme yeteneklerinizi dış dünyaya göstermek isteyebilirsiniz.

Sevgiliniz veya iş ortağınızla olan birebir ilişkileriniz arasında birtakım gerginlikler yaşamış olabilirsiniz. Durağan ilişkileri bırakmanız konusunda ilerleme kaydedebilirsiniz. Özellikle maddi anlamda kararlar alacaksanız muhakkak iyice düşünmelisiniz; hızlı kararlar vermekten kaçınmakta fayda var.

Maddi sorunları aşma anlamında çok şanslı olacaksın. Çalışıyorsan güç ve güven kazanacaksın. Kariyer yapıyorsan beklediğin günler geldi. Bu dönemde tutarlı davranırsan çok fazla kazanacaksın. Yaşamındaki hızlı gelişmeler ve ardından gelen değişim duygularında büyük değişimler yaratıyor. Bu sende dengesizlik yaratmasın.


terazi burcu

Terazi burcu 6 – 12 Kasım haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Şımartılmış bir çocuk kadar şirin olacağınız bu hafta, bağlanma arzunuz yoğun olabilir. Ancak derinleşemeyen duygular yüzeyde kalabilir. Popülerliğiniz artış gösterdiği bu zaman diliminde, girişimleriniz konusunda önünüzde açılabilecek kapılardan bilinçli bir şekilde girmeniz; geçici değil kalıcı bir şeyler oluşturmak adına emek vermeniz gerekiyor.

8 Kasım’da Venüs sizin burcunuzda transit yapıyor. Dış görünümünüz üzerinde etkili olan bu enerji, güzelliğiniz ve çekiciliğinizin her zamankinden çok daha ön planda olmasını sağlayabilir. Bu size olmadık kısmet kapıları açabilir. Sözleriniz, tavırlarınız, davranışlarınız bu enerji altında her zamankinden çok daha nazik, uzlaşmadan yana ve inceliklerle doludur.

10 Kasım itibariyle Merkür Yay burcunda seyahatine başlıyor. İletişim konuları hayli ön plana çıkacak, içinizdeki bilge konuştukça konuşacak ve sözlerinizi bilgi alıp vermeye yönelik kullanacaksınız. Öğrenmek öğretmek, bildiklerinizi aktarmak sizin için önemli olacak. Öğrenci iseniz öğrenme konusunda geniş bir bakış açısı elde edebilir, eğitmen iseniz öğrencilerinize yeni bakış açılar kazandırabilir onların ufkunu geliştirebilirsiniz. Sözlerinizin harekete geçirici etkisi hayli büyük bir dönem, yakın çevreniz ile iletişiminiz artacak. Uzaklardan haberler gelebilir.

Paranın kıymetini bileceksin ve bu da seni zor durumlardan kurtaracak. Aile içinde yaşanan ve yaşanacak olan sıkıntılar konusunda biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmalısın. Arkadaşlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınız arasındaki iletişimi kolaylaştırabilirsiniz. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile çok sık bir araya gelebilir, birlikte küçük seyahatler yapabiliriz. Ancak aramızda fikir ayrılıklarından kaynaklanan tartışmalar yaşanabilir. Fanatiklikten ve kendi doğrularımızı dayatmaya çalışmaktan uzak durmalıyız. Bu dönemde yeni eğitim fırsatları söz konusu olabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 6 – 12 Kasım haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: İç dünyanıza çekilerek derin duygularınızı gözden geçirmenizi, sizi anlayabilecek ve gerçekten sevebilecek, sabır gösterebilecek gerçek bir ruh eşini arama ihtiyacınızı yoğunlaştırabilecek etkilere sahip bir hafta. Zira 8 Kasım’da Venüs Terazi transiti başlıyor. Eğer imkansız bir aşk yaşıyorsanız vazgeçmenin zor olduğu fakat tutkularınızın gittikçe derinleştiği bir zaman dilimini gösterebilir. Temeli sağlam bir ilişkiniz varsa karşılıklı paylaşımın göstergesidir. Platonik bir aşkı gösterebilir. Sevdiğiniz kişiye ulaşmanız zordur ve ifade edebilmeniz neredeyse imkansızdır.

Bile bile kendinizi zora soktuğunuz, başka insanların ya da çevresel faktörlerin etkisiyle sorun yaşadığınız durumların neticesinde kendinize yönelmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Bu dönemde biraz daha arka planda kalmak ve bu alanları iyileştirmek isteyebilirsiniz. Kendi içimizdeki güzelliklere ve renklere yönelmek enerjimizi yükseltebilir. Bu süreci ilişki kurduğu kişileri ve işleri gizli tutmak işlerini gizli ürütmek isteyebiliriz.

10 Kasım itibariyle Merkür Yay burcunda seyahatine başlıyor. Maddi konulara odaklanacak bu alanda planlamalar yapmak isteyeceksiniz. Kendi değerinizi her zamankinden çok ön planda tutacak ve düşüncelerinizi bu yönde iyimserleştireceksiniz. Kendi değerimi biliyorum demek söz konusu olacak. Vakıflardan, derneklerden veya arkadaş çevrenizden ilgi alaka görebilir aynı zamanda onlarla maddi konular üzerine fikir alışverişi yapabilir ya da destek görebilirsiniz. Varsa ortaklarınızdan ve ortaklı işlerinizden kazanç elde edebilirsiniz.

Alamadığınız bir para var ise bu dönem gelebilir. Partnerinizden maddi destek görebilirsiniz. İş, para, kariyer alanında yeni teklifler var. Ortaklıklara girmemeye özen göster. Çalıştığın işlerde daha kalıcı olmak için dengeli ve düzenli olmaya özen göstermelisin. Maddi konularda çözüm odaklı olacağın bir dönemdesin. Yeni yatırım fırsatları önümüze çıkabilir. Para kaynaklarımız birden fazla olabilir. Ancak harcamalar konusunda temkini elden bırakmamamız gereken bir dönemdeyiz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 6 – 12 Kasım haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Sosyal ilişkiler açısından renkli bir hafta olabilir. Yeni arkadaşlıklar kurabilir, sanatsal çalışmalara yatkın olabilirsiniz. Beklenmedik hızlı aşklar bu dönemin ilgi çeken yansımalarından olup pek kalıcı bir etki yaratmasa da hoş zamanlar geçirmeniz konusunda destekleyici olabilir.

Minnettarlık duygusunun özellikle dostlarınızla olan temasınızda ön planda olacağı bu dönemde, size destek olanlar ve sizin destek olduğunuz kişiler vasıtasıyla yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz ortamlarda, elit insanlarla tanışabilir, hedefleriniz açısından ivme kazanabilirsiniz.

10 Kasım itibariyle Merkür sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Fikirler ve düşünceler ön planda olacak. Konuşmak ve kendinizi her zamankinden fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Kendi görüşlerinize göre kararlar alabilirsiniz. Konuşmalarınız karşı tarafların fikirlerine uymayabilir, düşünce yapınız ile ikili ilişkilerinizde birtakım zıtlıklar yaşayabilirsiniz. Bu zıtlıklar aynı zamanda sizleri birbirinize çekebilir.

Birçok davet alabilir ve birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Her şeyi yapabilirsiniz ama hepsi aynı anda değil. Melankolik duygulardan kurtulmanız gerekiyor. Karşılıksız, platonik bir ilişki yaşıyorsan ya da bitmiş bir aşka geri dönmek istiyorsanız bunu bir kez daha düşünmelisiniz. Bu sürdürdüğünüz duygu ve düşünceler sizi yıpratıyor. Birlikte olsan bile çok sağlıklı olmayacağını bilmelisin. O nedenle kendine her zaman yeni şanslar vermelisin.

Kendinizden fazlasıyla söz ettireceğiniz bir dönem. İşlerinizle konuşuluyor; yeni anlaşma ve planlar yapmak istiyorsunuz. Bu kazançlı etkiye dikkatle yaklaşmanız halinde kendinizi daha doğru ifade edebileceksiniz. Çevremize konuşkan, iddialı, neşeli, optimist bir imaj yansıtabiliriz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 6 – 12 Kasım haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta hayatınızı şekillendiren, yeni değerler ve farkındalık katan planlar yapabilirsiniz. Daha iyi olmak, iyi hissetmek ve huzurlu bir sistemin içinde yer almak isteyebilirsiniz. Yaşantınız bir değişime sürüklenebilir. Daha iyi olmak, iyi hissetmek ve huzurlu bir sistemin içinde yer almak isteyebilirsiniz.

8 Kasım’da Venüs Terazi transiti başlıyor. İlişkisinde huzur ve güvenliğini yakalamış çiftler bu dönemde hem toplum içindeki konumlarının hem de sorumluluklarının farkında olarak hareket edebilir ve birbirleriyle paylaşımda bulunmanın zevkine varabilirler. Onlar için aşk, hem yaşamın güzelliklerini paylaşmaktır hem de birbirine destek vermektir.

İlişkisinde sorun olanlar için bu dönem, öncelikle aranızdaki dengeyi kurgulamanız gerektiğinin işaretidir. Eğer birbirinize karşı sevginiz sağlam, saygı ve güven üçlemeniz tam ise, ancak bazı sorunlar nedeniyle kırgınlıklar oluşmuşsa birlikte çözüm bulmanız için el ele vermeniz yeterlidir.

10 Kasım tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. İleriye yönelik adımlar için fikirsel planlamalara koyulabilir, zihninizin derinliklerinde büyük keşiflere çıkabilirsiniz. Kendinizi sakin bir ortama çekip yazma, çizme konularına daha fazla odaklanabilirsiniz. Okumak, araştırmak geri çekilmek ger zamankinden fazla ilginizi çekebilir. Gündelik hayatın meşguliyeti iç dünyanızda çok fazla düşünmenize neden olabilir. Seyahate ihtiyaç duyabilirsiniz.

Her şeyi en ince detayına kadar düşünüyorsun. Güvensizlik durumlarına karşı dikkat! Yaşamının geneline yayılan geçici güvensizliğe dikkat etmelisin. Hafta başından itibaren olmadık şeyleri sorun haline getirebilirsin. Çalışıyorsan iş hayatında çalışma arkadaşlarınla aran açılabilir. Senden kaynaklanan problemler bu yönde büyütülebilir. Buna izin verecek davranışlarda bulunmamalı, sözler söylememelisin.

Emin olmadığınız konularda fanatik tutumlar sergilememeli, enerjinizi iyi değerlendirmelisiniz. Daha esnek bir hayat süreceğiniz projelerde yer alabilirsiniz. Bu noktada fazla cömert olmamalı ve kiminle ne paylaştığınıza dikkat etmelisiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 6 – 12 Kasım haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: İmkansız gördüğünüz, çözemediğiniz, yeterli bilgiye ya da deneyime sahip olmadığınızı düşündüğünüz durumlarda çözümler bulabilirsiniz. Bugüne kadar neye hizmet edip neye odaklandıysanız karşılığını alabilirsiniz. Yabancı ülkelerle olan temasınız ve orada bulunan insanlarla birebir ilişki kurabilmeniz açısından gayet destekleyici bir dönem.

Yeni yerler görmek, ilginç insanlarla tanışmak, bulunduğunuz ortamda güzellikleri yakalamak adına güzel etkilerin olduğu bir hafta. Mesleki konularda bir ödül veya bir gelişimin habercisi olabilecek bu etki altında, fiziki açıdan dikkat çekici olabilir, karşı cins üzerinde güçlü bir imaj çizebilirsiniz. Sadece kendiniz adına değil, içinde bulunduğunuz ortamdaki insanlar adına yararlı olabilecek mesleki bir seçimde bulunabilir, fikirlerinizi dış ortamlarda rahatlıkla ifade edebilirsiniz.

10 Kasım tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. Arkadaş çevrenizde kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Kalabalık guruplara hitap edebilir, sosyal çevrenizde fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Kariyerinizin getirileri hakkında artı ve eksi yönleriyle konuşmalar yapabilirsiniz. Romantik ilişkilerinizi arkadaş ortamına taşıyabilir, partneriniz ile arkadaşlarınızı tanıştırmayı düşünebilirsiniz bu yönde konuşmalar yapabilirsiniz. Alacak verecek konularını arkadaş çevrenize açabilirsiniz. Tüm bunların zihninizi yormasına ve adımlarınızı engellemesine izin vermeyin.

Çalışmalarındaki yükseliş ve kazancın şımarıklık olarak algılanabilir. Sosyal ilişki ve iletişimde tartışmacı kavgacı ortamlardan uzak durmanda fayda var. Haksızlığa tahammül edemiyorsun ama idare etmen gereken durumlar var. Sonradan daha fazla üzülmemek adına merhametinizi ve vicdanınızı ortaya koymanız en iyisi.

Hedeflerinizin kazanca dönüşmesiyle iş hayatınız hareketleniyor. Merkür Yay transitinde sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde hayatımıza çok sayıda yeni insan girebilir. Bizimle aynı düşünceleri, aynı amaçları paylaşan gruplara katılabiliriz. Farklı kültürlerden, yabancı kişilerle tanışabiliriz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 6 – 12 Kasım haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Parasal konularda rahat bir nefes alabilirsiniz. Yeni bir pencere açmak istediğiniz ama bunu nasıl yapacağınızı bilemediğiniz konularda şansınız artıyor. Gerek kendi yetenekleriniz gerekse ailenizin destekleriyle bu şansı kullanabileceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Mantıklı düşünmeniz ve o şekilde hareket etmeniz gerekiyor.

8 Kasım’da Venüs Terazi transiti başlıyor. Beraberliğinizin niteliğine göre anlam kazanacak etkiler alıyorsunuz. Eğer siz bir arada olmaktan mutluluk duyan bir çiftseniz, bu enerjinin gücünü arkanıza alarak birlikte bütünlük duygusu içinde el ele vererek ilerleyebilirsiniz. Terazi burcunda yönetici olan Venüs zamanları, tutkulu ilişkilerin göstergesidir. Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa, paylaşımda birbirinize karşı anlayışsız davranıyorsanız çok dikkatli olmak gerekiyor.

10 Kasım tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. Kariyeriniz üzerine çok yönlü düşünceler geliştirebilir ve mesleki açıdan yeni fikirler üretebilirsiniz. Aklınız şu sıralar kendinizi dünyaya göstermekte ya da işinizde düşüncelerinizi ortaya koymakta olabilir. İşinizde kullanacağınız fikirler ve kendinizi göstermenize fayda sağlayacak sözcükleri ailenizde, ev ortamında bulabilir bu yönde köklerinizden beslenebilirsiniz. Partnerinizle veya ortaklarınızla birlikte iş yapma meslek icra etme konuları üzerine fikir alışverişinde bulunabilir bu alana kafa yorabilirsiniz.

Uzun süredir mücadele ettiğin ve beklediğin şeylerde netice alıyorsun. Düzen değiştirmek adına oldukça uygun bir dönem. Kendini eksik hissettiğin konularda gelişimini tamamlayabileceğin yeni fırsatlarla karşılaşıyorsun. İsteklerin ve planların konusunda kesinlikle planlı olmalısın. Kendine değer ver ve yaptığın her işte istekli ol.


Hedeflerinizi gözden geçiriyor, sizi yavaşlatan konulardan sıyrılıyorsunuz. Yaşadıklarınızın anlamını bilmeniz kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşamanızı destekliyor. Hakkınızı alıyor oluşunuzun heyecanıyla fevri hareket etmekten kaçınmalısınız. Aklınıza geleni uygulamaya geçirebilir, bu konuda daha cesaretli ve istekli olabilirsiniz. Bu konu istifa, kendi işini kurmak, gezerek iş yapmak, serbest çalışma gibi gündemler getirebilir.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, InstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.