Astroloji: Aralık 2023 aylık burç yorumları

aralık burç yorumları

Astroloji: Aralık 2023 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Aralık 2023 aylık burç yorumları. (aşağıda)

Aralık ayı genel etkiler:

1 Aralık Merkür Oğlak transiti: Öz disiplin, sorumluluk alma becerilerimizi iletişim konularına odaklanıyoruz. Rasyonel kararlar ve doğru adım atmak için uygun zaman. Güvenilir bilgilerin peşinde olmakta fayda var. İletişim becerilerini iş ve profesyonel hedeflerle uyumlu hale getirmek, stratejik düşünmek ve pratik çözümler bulmak önem kazanabilir. Merkür 13 Aralık itibariyle retroya gireceği için bu tarihten önce planlı hareket etmekte ve özellikle resmi, bilgi/belge evrak işlerini halletmekte fayda var.


4 Aralık Venüs Akrep transiti: Huzursuzluk, kaygı, endişe ön plana çıkabilir. Aidiyet, güven bulma konusunda şüpheci ve sorgulayıcı olabiliriz. Var olan evlilik veya ilişkiler gelgitlere sahipse, ciddi düzeyde sarsılabilir, ciddi fikir ve yol ayrılıkları gündeme gelebilir. İhanet, aldatma, aldatılma bu dönemde açığa çıkar. İçinde yalan, sahtelik, değer taşımayan ilişkiler bu dönemde yol ayrımına gelebilir. Aile ilişkilerinde herkesin eteklerindeki taşları dökeceği bir dönem. Güven yakalamak, sağduyu, sevgi, şefkat görmek ve göstermek zor olabilir.

13 Aralık Yay burcunda Yeni Ay: Neredeyse Aralık ayı sonuna kadar etkiye sahip bu yeni ay, enerjimizi ve adrenalini yükseltiyor. Bizi motive eden her şeye yoğunlaşabiliriz. Bağımsız hareket etme arzumuz bazı riskleri de beraberinde getirir. Kendi başımıza yol almak isterken bazı engellerle karşılaşabiliriz. Yanılgılara açığız. Emin adımlarla ilerlemekte fayda var. Bize sunulan fırsatları enine boyuna düşünmeliyiz. Zira her şey lehimize olmayabilir. Daha gerçekçi ve mantığa yakın hareket etmeliyiz. Ancak Yeni Ay’ın getireceği pozitif etki bize yeni ufuklar açacaktır.

Aralık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Aralık 2023 burç yorumları

Koç burç yorumları: Sana ve ideolojine saygı duyan insanları hayatında tutmak gerisini ardından bırakmak isteyeceksin. Enerjindeki dengeyi korumak hiç kolay olmayacak. Uzun zamandır yapmak istediğin bir seyahate çıkıyorsun. Döndüğünde bazı şeyler eskisi gibi olmayacak. Özel hayatında kuralları değiştiriyorsun. Olayları tartışarak çözmek yerine enerjinizi olumlu gelişmelere odaklamalısınız, çünkü yaşadığınız zorluklar size değerli deneyimler ve fırsatlar sunabilir.

1 Aralık’ta Merkür Oğlak transiti başlıyor. Merkür kariyer evinize geçiş yapıyor. Yeni bir sektöre giriş yapabilir, teklifler alabilirsiniz. Uluslararası alanda kendinizi gösterebileceğiniz bir dönem. İkili ilişkilerinizde ani evlilik teklifi ile soyadınıza yeni bir soyadı eklenebilir. İş hayatınızla ilgili hedeflerinizi ve planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Ayın ikinci yarısında ise Merkür geri hareketine başlıyor. Kariyerinizin son aylarını gözden geçirebilirsiniz. Tamamlanmayı bekleyen görev ve sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Otorite figürlerinizle geçmişteki konuları yeniden ele alabilirsiniz.

4 Aralık’ta Venüs Akrep transiti başlıyor. Eğer borçlarınız varsa, en basit örneği ile kredi kartı borcu gibi, onları küçültmenizi ya da bütünüyle bitirmenizi sağlayacak parasal fırsatlar doğabilir. Hayatınızı kolaylaştıracak bankacılık uygulamaları kullanmaya başlayabilirsiniz. Parasal konularınızda, parayla olan ilişkinizde, parayı harcama, biriktirme yönteminizde değişiklikler yapabilirsiniz.

13 Aralık’ta Yay burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Hayatınızın içinde bir noktada özgürleştiğinizi düşünebilirsiniz. Kendi içsel özgürlüğünüzü ispat edebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Önümüzdeki dönem için gezilecek ve görülecek yerlerin listesini yapmak size iyi gelebilir. Eski bir ilişkiniz hayatınıza dahil olabilir. Bu alanda karar sizin olacaktır. Âmâ bu yeni ay sizi yeniden güçlendirecek hem de romantik duygular yaşatacaktır. Biraz olsun daha rahat nefes aldığınızı gözlemleyebileceksiniz.

boğa burcu

Boğa burcu Aralık 2023 burç yorumları

Boğa burç yorumları: Yaşamında sorunların kaynağına inerek çözümleme yoluna gidecek, düzeltemediğin şeyleri geride bırakacaksın. Finansal alanda iyi fırsatlar ve ardından gelen bir yükseliş var. Kafandaki gereksiz düşüncelerden kurtulmalı, kazanma odaklı hareket etmelisin. Çalışıyorsan yüksek prim, zam veya terfi alacaksın. Dolunay önümüzdeki iki haftalık süreçte iş becerilerinize odaklamak ve gelir-gider dengenizi gözden geçirmek için önemli bir fırsat sunarken, sağlığınıza dikkat etmeli, ekonomik ve fiziksel açıdan bilinçli kararlar almalısınız.

1 Aralık’ta Merkür Oğlak transiti başlıyor. Yarım kalan eğitimlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. veya yeniden eğitim almakla ilgili kendinizi programlayabilirsiniz. İş seyahatleriniz neticesinde yapacağınız sözleşmelerin size kar getirmesi olası bu dönem. Başka bir ülkeye göç veya şehir değişikliği olası. Aynı zamanda bir eğitim neticesinde alacağınız sertifika ile çok büyük başarılar elde etmeniz mümkün. Ayın ikinci yarısında ise Merkür retro hareketine başlıyor. Akademik çalışmalar, yurt dışına gidiş ve çıkış süreçleri, sosyal medya ve reklam çalışmaları gibi konularda halledilmeyi bekleyen veya yarım kalmış işlerinizi ay sonuna kadar tamamlayabilirsiniz.

4 Aralık’ta Venüs Akrep transiti başlıyor. Venüs yedinci evinizde ilerliyor. Evliliğiniz/ilişkiniz, iş ortaklıklarınız üzerinden güzel bir Venüs etkisi alıyorsunuz. İlişkiler içinde keyifli bir dönem. Güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek yeni şeyler olabilir. Yedinci ev bizi herhangi bir alanda yönlendiren, rehberlik veren kişileri (örneğin spor hocası, müzik hocası gibi) ve danışmanları anlatır. Bu konularda da Venüs desteğiniz var. Bir alanda biriyle yol almak istiyorsanız, böyle bir bağlantı doğabilir. Hayatınızda böyle kişiler varsa, bağlantınız içerisinde samimiyetiniz artacaktır.

13 Aralık’ta Yay burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yaşamınızda dönüştürmek zorunda olduğunuz konularınızı kriz noktasına getirmeden tamamlamaya çalışın. Bu dönemde ani oluşan olayları iyi yönetmek zorunda olduğunuzu bilmelisiniz. Eski partnerinizle tekrar bir araya gelebilirsiniz. Ortaklı gelirleriniz ve eşinizin finansal konuları ile ilgili mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Bu dönem verdiğiniz mücadeleler size kat be kat geri dönecektir. Kendi bağımsızlığınızı ve özgürlüğünüzü artık ortaya koymalısınız. Bunun için cesur olun.

ikizler burcu

İkizler burcu Aralık 2023 burç yorumları

İkizler burç yorumları: Hayat sana fırsat kapılarını açıyor. Kapıları aralama ve adım atma cesaretine sahipsin. Çevrende güvendiğin sayılı insanların desteğine ihtiyaç duyuyorsun. Bazı süreçleri tek başına atlatacağına inanmıyorsun. Sorumlulukların ve üzerindeki baskı artıyor. İş, para hayatında büyük şanslar yakalıyorsun. Burcunuzda gerçekleşen Dolunay önümüzdeki iki haftalık süreçte girişimlerinizin sonuçlarını getirerek size kazançlar sağlayabilir. Ancak yaşamınızın hızıyla ilgili bazı zorlukları fark etmenizi sağlayarak daha dengeli bir yaklaşım benimsemeye yönlendirebilir. Öfkenizi kontrol edin ve uykusuz kalmayın.

1 Aralık’ta Merkür Oğlak transiti başlıyor. Özellikle alacak verecek dengenizin hesabını tutma eğilimleri gösterebilirsiniz. Hesap kitap yapmak isteyebilir, yıllık planda kayıp ve kazançlarınızı gözlemlemek gerekebilir. Masraflarınıza istinaden ek kredi çekimleri yapmış olabilirsiniz. Dolayısıyla ödemelerinizi ön plana alarak bütçenizi yeniden düzenleyeceğiniz bir süreç. Bu dönem temkinli davranarak harcamalarınızı kontrol altına alacaksınız. Ayın ikinci yarısında ise Merkür geri hareketine başlıyor. Kredi, sigorta, vergi gibi bekleyen ödemeleriniz varsa bunları tamamlayabilirsiniz. Miras, nafaka, finansal ortaklık, mal paylaşımı gibi konularda yarım kalmış işlerinizi halledebilirsiniz.

4 Aralık’ta Venüs Akrep transiti başlıyor. Venüs altıncı evinizde seyahatine başlıyor. İş, hizmet, sağlık ve gündelik yaşam evine. İş ortamında güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Sevineceğiniz şeyler olabilir. Günlük akışınızda bir rutinin, bir görevin, görev tanımınızın içinde bir sorumluluğun yeniden düzenlenmesi gibi. İş akışlarınızda yeni bir şey kullanmaya başlamak, yeni bir düzene geçmek gibi. İhtiyacınız olan bir şeyin temin edilmesi gibi. İşinizde arkadaş ilişkilerinizi de kuvvetlendirecektir Venüs.

13 Aralık’ta Yay burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Aşkla ilgili yapmış olduğunuz hatalar ya da şu ana kadar doğru olmayan davranış biçimlerini değiştirme yoluna gidebilirsiniz. Duygusal hayatınızda bazı restleşmeler mümkün. Partnerinizin ya da eşinizin davranış biçimlerinin altında yatan gerçek manayı anlamaya gayret edin. Jüpiter’in ilişki evinizden geçiş yapıyor olması herkesten daha farklı olarak aşk ve sevgi anlamında farklılıklar deneyimleyebileceğinizi söyleyebilir. Yeni bir aşk hikayesi hayatınıza dahil olabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu Aralık 2023 burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Finansal arayışın netlik kazanıyor. Bir süre uzak kalman gereken şeyler seni üzebilir. Duygusal bağlarla aranda geçici kopukluklar beliriyor. Özel hayatında her şeyi göze alıyorsun ancak bunun uzun vadede sonuç ve etkilerini de düşünmek zorundasın. Kendinize ayırdığınız zamanı iyi değerlendirin. Duygusal yıpranmalara çözüm bulabilirsiniz.

1 Aralık’ta Merkür Oğlak transiti başlıyor. Evlilik, ortaklık alanlarında daha kuralcı yaklaşımlar içine girebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde güçlü bir sürecin içine giriş yapıyorsunuz. Bu dönem sizin için çifte mutluluk verebilir, keyfini sürün. Evlilik teklifi kapınızda olabilir. Duygusal dünyanızın yenilenmesi, yeni bir aşk, yeni bir tanışma, yeni bir arkadaşlık gibi durumların yaşanması yaşamınıza heyecan katabilir. Ayın ikinci yarısında ise Merkür retro başlıyor. Eşinizle veya sevgilinizle birlikteliğinizin son zamanlarını ve geçmişteki bazı konuları masaya yatırabilirsiniz. Bekleyen ikili görüşme, anlaşma, ortaklık gibi konuları neticelendirebilirsiniz.

4 Aralık’ta Venüs Akrep transiti başlıyor. Aşk ve ilişkiler açısında güzel bir etki. Buralardan yana şanslı olacağınız bir dönem. Eğer hayatınızda sanat varsa, işiniz sanat ise ya da belki bir hobiyle, bir meşguliyetle sanatın içindeyseniz, Venüs yaptığınız işleri duyurmanıza, daha fazla insana ulaştırmanıza destek verecektir. Alkış ve takdir getirecektir size. Çocuk sahibi olmak isteyenler için iyi bir dönem.

13 Aralık’ta Yay burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Geçmiş zamanlarda yaşadığınız bir probleminizi artık sonlandırıyor olabilirsiniz. Yanılgılara ve zehirlenmelere ayrıca dikkat etmelisiniz. Hem manevi hem de maddi bağımlılıklardan uzak durmak adına önemli bir dönem olduğunu söyleyebiliriz. Bununla birlikte gündelik yaşamınızı düzenlemeniz gereken önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Diyet veya spora başlayabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber bu dönemde sizi maddi manevi rahatlatabilir. İş ortamı değişiminiz ve yeni başlangıçlar heyecan verici olabilir.

aslan burcu

Aslan burcu Aralık 2023 burç yorumları

Aslan burç yorumları: Hayatında sürekli ertelediğin ve yapmayı planladığın temizliği bu dönemde yapıyorsun. Gereksiz bulduğun ne kadar düşünce ve insan varsa hepsini hayatından çıkarıp atacaksın. Ardından çevrilen oyunların ve söylenen sözlerin farkındasın. Dolunay önümüzdeki iki haftalık süreçte size nereden geldiği belli olmayan bir cesaret veriyor. Hayattan beklentilerinizi ve iletişim kriterlerinizi gözden geçirerek, sosyal ve iş alanlarında başarı ve değişikliklere odaklanmanız mümkün. Yeni bir ortaklık size çok başarı getirebilir.

1 Aralık’ta Merkür Oğlak transiti başlıyor. Daha sistematik çalışma isteğine bürünebilirsiniz. Her şeyi vaktinde hazır görmek isteyebilirsiniz. Rutin hayatınızda sağlayacağınız düzenin de belirli kuralları olması gerektiği kanaatine varabilirsiniz. İşyerinizi veya evimizi taşımakla ilgili bir yoğunluk yaşamanız olası. Aynı zamanda sağlıkla ilgili yeni bir beslenme şekli veya diyete başlayacağınız zamanlar. Ayın ikinci yarısında ise Merkür geri hareketine başlıyor. Kariyerinizde geçmişte var olan bir mesele yeniden gündeme gelir ve bir daha üstünden geçmeniz gerekebilir. Ayrıca bir süredir tamamlanmayı bekleyen çalışmalarınız varsa bu süreçte neticelendirebilirsiniz.

4 Aralık’ta Venüs Akrep transiti başlıyor. Aile içinde güzel bir dönem. Onlarla daha iyi anlaşacağınız, sorunlar varsa oturup çözeceğiniz, birbirinize sevginizi daha güçlü şekilde göstereceğiniz, iyi bir dönem. Güzel eşyalar alabilirsiniz, yenilemek istediğiniz şeylerde güzel ürünler bulabilirsiniz, yaşam alanınızı daha şık, daha konforlu bir hale getirebilirsiniz. Yılbaşı süslemeleri yapabilir, evinizi güzelleştirebilirsiniz. Aile içi mülk, arazi, arsa, ev yaptırma ya da taşınma, ev alma, satma, kiralama konuları varsa, Venüs’ün desteği sizinle. Güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

13 Aralık’ta Yay burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay sizler için harika bir dönemi anlatıyor. Yeni aşklar ve ilişkiler bu dönemde fazlaca kapınızı çalabilir. İlişkisi olanlar hızlı bir şekilde evlilik kararı alabilir. Evli olanlar ve bu döneme kadar evliliğinde problemler yaşayanlar ise başka bir ilişki kurma cesaretini gösterip yeni bir aşka yelken açabilirler. Kısacası aşk hayatına dair şanslı ve sürprizli başlangıçlara hazırlıklı olun. Sadece ekonomik anlamda ve ortaklıklarınız anlamında daha öngörülü hareket edip her duyduğunuza itibar etmeyin.

başak burcu

Başak burcu Aralık 2023 yorumları

Başak burç yorumları: Adil, tarafsız ve sabırlı olmak çok işine yarayacak. Çevrende sana karşı tavrı değişen birinin yaptıklarına anlam veremeyeceksin. Rekabet içeren koşullarla karşı karşıya kalıyorsun. Sana tavsiyem kimsenin derdini derdinmiş gibi üzerine alınmaman yönünde. Dolunay önümüzdeki iki haftalık süreçte kariyeriniz ile ilgili kararları hızlandırarak yeni iş fırsatları ve tekliflere odaklanmanızı sağlayabilir. Sınırlarınızı koruyarak pişmanlık yaşamaktan korunabilirsiniz.

1 Aralık’ta Merkür Oğlak transiti başlıyor. Hobileriniz ve yaratıcılığınızı ön plana çıkartacak konulara daha çok eğilebilir ve kararlı bir tutum içerisine girebilirsiniz. Aşktan yana sevineceğiniz, evliyseniz bebek kararı alacağınız zaman dilimleri. Bununla birlikte tatil ve eğlenceye yönelik bir süreç geçirmeniz mümkün. Ayın ikinci yarısında ise Merkür retro hareketine başlıyor. Geçmişte severek yaptığınız hobilerinize, ilgi alanlarınıza bu süreçte dönebilirsiniz. Ev sevgilinizle yeniden görüşüp konuşabilirsiniz. Spekülatif yatırımlarınızla alakalı son ayların değerlendirmesini yapabilirsiniz.


4 Aralık’ta Venüs Akrep transiti başlıyor. Arkadaşlarınızla, komşularınızla, yakın akrabalarınızla ilgili konularda olumlu etkiler alıyorsunuz. Birbirinize desteğinizi, sevginizi göstereceğiniz şeyler olacaktır. Kardeşlerinizle ilgili sorunlu durumlar varsa iyileşebilir. Aranız bozuksa mesela, düzelebilir. İşiniz satış, pazarlama gibi alanlarda ise, e-ticaret ise, online işlerde ise, sosyal medya ile bağlantınız varsa, faaliyetleriniz açısından şanslı, verimli, pozitif bir süreç.

13 Aralık’ta Yay burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. İlişkilerinizde uzlaşmacı bir tavır takınmanız hayrınıza sonuç verecektir. İlişkileriniz kanalıyla hayatın önemli alanlarında aktif ve etkileyici bir rol oynayacaksınız. Kariyeriniz ve aile aksınızda otoriter figürler tarafından fedakârlık yapmanız gereken bazı durumlar meydana gelirse cesaretle inisiyatif alabilirsiniz. Mars ve Neptün gezegenlerinin ilişki evinizde kavuşum halinde olması ilişkilerinizde önemli bir olayı aydınlatabileceğinizin mesajını veriyor. Artık kendinizi bu alanda yormayın ve bitmesi gerekeni bitirin.

terazi burcu

Terazi burcu Aralık 2023 burç yorumları

Terazi burç yorumları: Sahip olduklarınla birlikte kendine yeni yönler tayin ediyorsun. Arkadaşlıklarına yeni düzen getireceksin. Bazılarıyla eskisi gibi görüşmek istemeyecek, bunun faydalarını ilerleyen günlerde fark edeceksin. Yeni dostluklar ediniyor, seviyeli sohbetler yapıyorsun. Yeni iş fırsatları sana farklı kapılar aralıyor. Ayrıntılara odaklanarak sosyal yeteneklerinizi kullanmak size önemli avantajlar sağlayabilir. Kararlar almadan önce gerekli özeni gösterin ve yetkin kişilerle işbirliği yapın.

1 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Davalarla ilgili konularda neticeler alacağınız bir süreç. Aile içerisindeki otoritenizi geri kazanabilir ve artık kendi kurallarınızı uygulamak istediğinizden dem vurabilirsiniz. Bununla birlikte ev ve yuva konularında yeni sözleşme, ev taşıması, aile büyüklerini ziyaret gibi konular söz konusu. Aile büyükleriniz ve eşinizle olan iletişimde diliniz sevgi olsun. Ayın ikinci yarısında ise Merkür geri hareketine başlıyor. Aileniz, çocukluğunuz, ebeveynleriniz ile alakalı olarak geçmişte yaşanmış bazı konular yeniden konuşulabilir. Ayrıca evinizle alakalı bekleyen işlemleri ay sonuna kadar tamamlayabilirsiniz.

4 Aralık’ta Venüs Akrep transiti başlıyor. Maddi anlamda güzel bir Venüs etkisi alıyorsunuz. Elinize, sizi rahatlatacak paralar geçebilir. Ortaklı paraların paylaşımı, aileden gelebilecek destekler söz konusu. Bunun dışında yaptığınız işte geliriniz de artabilir. Venüs’ün denk geldiği ikinci ev varlıklarımızı, sahip olduğumuz değerleri anlatır ve yeteneklerimizle de bağlantılı. Şu ana kadar aktive etmediğiniz, hayata geçirmediğiniz, görünür kılmadığınız bazı yeteneklerinizin üzerine gidebilirsiniz bu etkiyle birlikte, onlarla yeni gelir kapıları açabilirsiniz kendinize.

13 Aralık’ta Yay burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kardeşlerinizin ve yakın çevrenizle olan ilişkilerde çözmek istediğiniz bazı konuları çözebilirsiniz. Sağlığınızı artık toparlıyor olacaksınız. Eğitim konularında kaçırdığınız şansları yeniden elde edebilirsiniz. Hayatınızla ilgili zor konuların sonuçlanmasını sağlayacak ve yeni bir dönemin kapısını açacaktır. Ortak finansal süreçleriniz varsa bu konularda beklenen haberler gelebilir ve kendi yolunuzu rahatlıkla çizebilirsiniz. Eski bir ilişki tekrar gündem olabilir. Gerçek dışı söylemlere artık itibar etmemeyi öğrendiniz. Bu yüzden kazançlı çıkan siz olacaksınız.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Aralık 2023 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: Sırf karşı taraf mutlu olsun diye yaptığın şeyler var. Aslında bunun sen de farkındasın. Belki bir süre daha devam edeceksin ve son vereceksin. Ama geç olabilir. Çevrende boşboğazlık eden bir arkadaşın var. İş, para, kazanç alanında sınırlarını aşıyorsun. Ne kadar emek verirsen o kadar çok kazanacağın parlak bir döneme adım atıyorsun. Ekonomik koşullarınıza kafa yorabilir, harcamalarınızın altındaki nedenleri anlamak için sorgulamaya girebilirsiniz. Duygusal ve maddi dengeyi kurabildiğiniz ölçütte bu süreci daha rahat geçirebilirsiniz.

1 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. İletişimde “Söz senettir” diyecek ve “Sözünün eri” olacaksınız. Size iyi gelecek bir dönem başlıyor. Aynı zamanda kısa bir yolculuk da gündemde. Kardeşlerinizden gelecek olan maddi, manevi güzel destekler alacaksınız. Ayın ikinci yarısında ise Merkür retro hareketine başlıyor. Ertelediğiniz bir yolculuğa çıkabilir, eğitim hayatınızda geçmiş derslerin tekrarlarını yapabilir ve bekleyen derslerinizi tamamlayabilir, bir süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz.

4 Aralık’ta Venüs sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Daha çok eğlenmek için yeni şeyler yapmak isteyeceğiniz, güzelliğinize, bakımınıza daha fazla özeneceğiniz, belki giyim kuşam alışverişleri yapacağınız, kendinizi yenilemek isteyeceğiniz bir dönem. Aşk hayatınızda da hareketlenme olabilir, yeni tanışmalar, flörtler olabilir. Hayatınızda zaten biri varsa ilişkinin içinde bağınızı kuvvetlendirecek paylaşımlarınız olacaktır. Keyfiniz, uyumunuz artacaktır. Sorunlarınız varsa bu süreçte aşmak, anlaşmak, uzlaşmak mümkün.

13 Aralık’ta Yay burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Gelirlerinizde ve maddi projelerinizde önemli yeni başlangıçlara işaret ediyor. Yeni kazanç kapıları bu dönemde hızlıca karşınıza çıkabilir. Ortak finansal süreçleriniz varsa bu konularda beklenen haberler gelebilir ve kendi yolunuzu oluşturabilirsiniz. Miras, nafaka, hukuki süreçler, borçlar ve alacaklar ile ilgili konulardaki gelişmeler hayatınıza önemli bir soluk getirebilir. Eşiniz ile uzun zamandır yaşadığınız iletişim problemleri finansal konular ile ilgiliyse artık bu alanda kararlı davranmanız gerekebilir. İlişkiniz içerisinde şüphe duyduğunuz konuları irdelemek sizi biraz zor durumda bırakabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Aralık 2023 burç yorumları

Yay burç yorumları: İş değişikliği, parasal alanda yeni gelişmeler ve önemli projelerin hayata geçişi olası görünüyor. Ev, aile düzeninde alınacak olan yeni kararlar sorumlulukların artmasına neden oluyor. Önümüzdeki iki hafta çevrenizi, işinizi ve ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Hayatınıza dahil etmeniz gereken kişiler konusunda kararlar alabilir ve olumsuz etkilerden arınabilirsiniz. Savunmasız hissettiğiniz durumlarla mücadele ederken agresif tutum yerine sakin ve dengede kalmanız önerilir.

1 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Kendi kişisel değerlerinizi ön plana çıkarıyorsunuz. Bugüne kadar kazanç kapılarınızdaki hakkınızı talep etmemiş olmanız, bugünden sonra da etmeyeceğiniz anlamına gelmemeli. Finansal anlamda size ek gelir sağlayacak yeni bir gelir kaynağına ulaşacağınız bir dönem olabilir. Ayın ikinci yarısında ise Merkür geri hareketine başlıyor. Beklediğiniz ödemeleri veya verdiğiniz bir borcu alabilir, bir süredir almayı düşündüğünüz bir eşyayı veya kıyafeti temin edebilirsiniz. Ayrıca finansal tablonuzun genel değerlendirmesini yapabilirsiniz.

4 Aralık’ta Venüs Akrep burcuna geçiyor. Sizler için güzel bir dinlenme ve mola dönemi. Günlük hayatınız içinde iletişimler, koşturmalar, hareketlilikler azalabilir ve bu size çok iyi gelebilir. Göreceli olarak bir inziva hali yaşayabilirsiniz. Dengeye gelmek, kendinize vakit ayırmak, duygusal ihtiyaçlarınızı gözlemlemek, durup yaşam bileşenlerinize bakmak, sakinleşmek, dinginleşmek için çok güzel bir transit. Ruhsal konularda fayda getirir, farkındalığınızı artırır bu geçiş. Bakış açılarınız değişir, yenilenir. Daha derinlikli biri olarak çıkarsınız bu süreçten.

13 Aralık’ta sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yaşamınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Her bitiş yeni bir başlangıçtır. İkili ilişkileriniz ve kariyerinizde önemli kararlar alacağınız bir yeni ay olacaktır. Kariyerde sürpriz bazı durumlar sizleri yeni beklentilere doğru yönlendirebilir. Özellikle sadece geçmişte içine düştüğünüz yanılgılara düşmemeniz gerekmektedir. Yeni bir ilişki ya da yeni bir hayat arkadaşı size iyi gelecek. İlişkilerinizde istediğiniz mutluluğu yakalama fırsatlarıyla karşılaşacağınız önemli bir dönemin içinde olduğunu bilmelisiniz. Sizi mutlu etmeyen ilişkilerden artık uzak durma zamanıdır.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Aralık 2023 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: Sorumluluk gerektiren yeni süreçler gözünü korkutabilir ama aşamayacağın şeyler değil. Yakın çevre ve arkadaşlarla daha fazla iletişime giriyorsun. Özel hayatında sürüncemede olan konular çözüme kavuşuyor. Gelişen bazı durumlar ev hayatına yeni düzen getirecek nitelikte. Üzerinde çalıştığın konuyla ilgili sabırlı olman ve bir süre daha beklemen gerekiyor. Günlük yaşamınıza da yeni bir düzen getirebilir, iş koşullarınızı ve sorumluluklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Bilgi ve donanımınızı güçlendirmeniz gerekiyor. Riskli durumlardan uzak durmalı, yaşadığınız deneyimlere ve yaptığınız işlere odaklanarak net bir yol belirlemelisiniz.

1 Aralık’ta Merkür sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Kendinizden daha emin konuşmalar içerisinde bulunabilirsiniz. “Ben her şeyin üstesinden gelebilirim, kimseye ihtiyacım yok” diyebilir yersiz ego savaşlarına girebilirsiniz. Bu süreçte bir iş teklifi almanız olası. Aynı zamanda evlilik teklifi almanız ve şehir değişikliği yapmanız da mümkün. Ayın ikinci yarısında ise Merkür yine sizin burcunuzda retro hareketine başlıyor. Kendinizle alakalı bir süredir ifade edemediklerinizi çevrenize anlatabilirsiniz. Yarım veya eksik bıraktığınız işlerinizin üstünden yeniden geçebilirsiniz. Bekleyen planlarınızı güncelleyebilirsiniz.

4 Aralık’ta Venüs Akrep burcuna geçiyor. Sosyalleşmeler hızla artıyor. İşinizde ekip içinde samimiyetiniz, birbirinize olan desteğiniz artıyor. Kendinizi ekip arkadaşlarınızdan yana şanslı hissedeceğiniz bir süreç. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Arkadaşlık ilişleri yoluyla önümüze yeni fırsatlar çıkabilir. Projeler, hedefler, yeni fikirler, yeni başlatacağınız şeyler olabilir.

13 Aralık’ta Yay burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay sizlere maddi konularda kararlar aldırırken çok dikkatli olmanız gerektiği konusunda uyarıcı nitelikte. Öngöremediğiniz bazı konular hâlâ canınızı sıkıyor olabilir. Stres yaratacak bazı koşulları hayatınızdan artık uzaklaştırmanız gerekecektir. Aşk hayatınıza renk vermek isterken korkak davranışlarınız sizi daha da yorabilir. İlişkinizdeki sevgi eksikliğini fark edebilir ve beklentilerinizi daha da artırabilirsiniz. Ay boyunca aşk hayatınızın canlı olması adına emek sarf etmeniz ve fedakârlık yapmanız gerekebilir. Bu size çok iyi gelecektir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Aralık 2023 burç yorumları

Kova burç yorumları: Hayatı akışına bırakır ve kendine güvenirsen hem zihinsel hem de bedensel olarak rahatlayacaksın. Elinden gelmeyen bazı şeyleri zaman bırakman, sabretmen en iyisi olacaktır. Sağlığı biraz daha önemse ve mümkün olduğunca iyi beslenmeye çalış. Dolunay önümüzdeki iki haftalık süreçte beklentilerinizin bir kısmını karşılayacak nitelikte. Özellikle duygusal eksiklikleri ve fazlaları vurgulayarak hayatınızda beklenmedik değişimlere işaret ediyor. Bu süreci makul bir bakış açısıyla değerlendirerek fırsatları yakalamalısınız.

1 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Biraz inzivaya çekilmek hoşunuza gidebilir. Ancak bu yavaşlık durumunu fırsata çevirmek yeni projeler ve sistemler üretmek için gereken fırsat olabilir. Arkanızdan iş çeviren kişileri ve yapılan dedikoduları öğreneceksiniz. Bu dönem sağlığınıza özen gösterin. Ayın ikinci yarısında ise Merkür geri hareketine başlıyor. Bir süredir içselleştirdiğiniz lakin bir türlü anlamlandıramadığınız his ve deneyimlerinizi anlamlandırıp kelimelere dökebilirsiniz. Bu retro sürecinde fazlasıyla arkanızdan konuşulabilir.

4 Aralık’ta Venüs Akrep burcuna geçiyor. İşiniz, üstlerinizle olan diyaloglarınız, yönetimle, patronlarla ilgili konular, bunun yanı sıra resmi işleriniz, devlet dairelerinde yapılacak işleriniz açısından oldukça pozitif bir transit. İşiniz, kariyer hayatınız, sorumluluklarınız Venüsyen etkiler altında olacak bu süreçte. Keyif alacaksınız yapacağınız şeylerden. İşler Venüs ile daha rahat akacak. Yaptıklarınızla daha göz önünde olmanız mümkün. Aile büyükleriniz çerçevesinde gelişecek bir maddi krizi çözmeniz gerekebilir. Ayrıca yeni iş başvuruları için de desteklendiğiniz bir dönem.

13 Aralık’ta Yay burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Eviniz, aileniz ve ebeveynlerinizle ilgili konularda önemli bir dönem başlıyor. Taşınma kararı alabilir, kârlı bir yatırım yapabilir ve evinizin onarımı ile ilgilenebilirsiniz. Ailede üstlenmeniz gereken misyon, sorunlara çözüm bulan kişi olmanız adına önemli bir denge yaratacaktır. Gayrimenkullerinizle ilgili konularda gergin etkiler yaşayabilir, tamir, tadilat ya da yenileme gibi konular sizi bu aralar bunaltabilir. Ev alım satım gibi konularda dengeleri oluşturmamanız ve konuların sizin dışınızda gelişmesi gibi durumlar sizi bir hayli yorabilir. İlişkilerde alttan alan taraf olmak ebeveynleriniz ile aranızdaki bağları koparmamak adına bağlayıcı olacaktır.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Aralık 2023 aylık yorumları

Balık burç yorumları: Duygusal dünyanızı sorguluyorsunuz. İstediğin hayata sahip olmadığını düşünerek geçmiş günlere özlem duyabilirsin. Gerçeklerle hayaller arasında sıkışıp kaldığın noktada çıkmaza girebilirsin. Dolunay önümüzdeki iki haftalık süreçte üstesinden gelemediğiniz her duyguyu kabul etmeye teşvik edecektir. Finansal konularda ihmal etmemeniz gereken ödemeleriniz olabilir. Planlı ilerlemekte fayda var. Evinizle ilgili değişimler de hızlanıyor; ailenizi ilgilendiren konularla başa çıkmanız gerekebilir. Önümüzdeki iki hafta ilişkilerde yapıcı bir tutum benimseyerek, aşırıya kaçan davranışlardan kaçının ve net istekleriniz doğrultusunda sabırla hareket ederek evle ilgili konularda doğru adımları atmaya özen gösterin.

1 Aralık itibariyle Merkür Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Sosyal çevrenizle aranıza mesafe koymanız muhtemeldir. Hayallerinizde bir araç sahibi olmak varsa şimdi ona sahip oluyorsunuz. Uzun zamandan beri hayal ettiğiniz bir eğitime katılmanız olası. Hatta kalbiniz boşsa bir teklif alabilirsiniz. İş ve aşkta mutlu bir dönem. Ayın ikinci yarısında ise Merkür retro hareketine başlıyor. Bir süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Gelecek planlarınızın üzerinden yeniden düşünüp revize edebilirsiniz. Sosyal medya hesaplarınızı yenileyip düzenleyebilirsiniz.

4 Aralık’ta Venüs Akrep burcuna geçiş yapıyor. Yabancı kültürlerle ilgili kendinize yeni şeyler katacağınız, özellikle sanatsal anlamda yeni şeyler öğrenebileceğiniz, vizyonunuzu genişletecek güzel bir Venüs transiti sizin için. Şehirler arası konular varsa, yurt dışı bağlantılı yapmanız gereken şeyler varsa, bunlar Venüs ile rahat ilerler. Keyifli olur. Ayrıca eğitim, hukuk ile ilgili konular da ön plana çıkacaktır. Karşınıza yeni eğitim fırsatları çıkabilir.


13 Aralık’ta Yay burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kariyerinizde terfi etmek veya yeni bir başlangıç yapmak adına harika bir dönem diyebiliriz. Aşk hayatınızda soru işaretlerinizin tüm cevaplarını bulmak için doğru bir zaman dilimine giriş yapmış olmaktasınız. Aynı zamanda çocuk sahibi olmak isteyenler içinde yeni bir dönem olacaktır. Bu konuyla ilgili ciddi anlamda planlamalar oluşturabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda yakalayacağınız fırsatlar sizi bir adım daha yükseltecektir. Çalışmıyorsanız artık gelecekle ilgili planlarınızı ertelemek yerine eyleme dökmelisiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.