Astroloji: Merkür Yay transiti burç yorumları

burç yorumları

Astroloji: 10 Kasım – 1 Aralık Merkür Yay transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 10 Kasım – 1 Aralık 2023 Merkür Yay transiti burç yorumları.

Genel etkileri:

Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor ve Satürn ile sert bir açı oluşturuyor. Merkür Yay burcundayken verimli değildir, dikkat dağınıklığı, maymun iştahlılık, disiplinsiz tavırlar, ukalalık, patavatsızlık, inançlarla ilgili konularda sabit fikirlilik getirebilir. ​Daha hareketli, neşeli ve eğlenceli olabiliriz ancak büyük resme odaklanıp detayları göremeyebiliriz. Zihnimizi toparlamakta zorlanabiliriz. Herkesin kendi fikrini dayatmaya çalıştığı, radikalleşen ve fanatikleşen fikirlerin havada uçtuğu 3 haftalık bir süreç olabilir. İletişim, ulaşım ve ticarette aksaklıklar, ertelemeler, uçuş iptalleri, uluslararası yasak ve kota uygulamaları, basın yayında haber yasakları gündeme gelebilir. Bu açının etkisi altındayken yapılan yasal izin talepleri ve başvurularda aksilikler veya gecikmeler yaşanabilir.


Burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Yeni şeyler öğrenmeye daha hevesli olabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye çalışacak eğitim anlamında da yeni bilgiler öğrenmeye açık olacaksınız. Yabancı kültürlerle bir arada olmaya hevesli olabilirsiniz. Bilinçaltınızda yer alan konular rüya yoluyla karşınıza çıkabilir. Sezgilerinize güvenmeli ve ikili ilişkilerde daha anlayışlı bir ruh haline bürünmelisiniz. Kendi üzerinizde hissettiğiniz baskılanmalar üzerinden yola çıkarak, yeni kararlar almak isteyebilirsiniz.

Bu transit hem çalışma koşulları hem de hayattan beklentileriniz noktasında sizi rahatlatabilir. İşinizi büyütmek, sosyal mecralar veya farklı ortaklıklarla sınır dışına ulaşmak gibi gündemleriniz olabilir. Yazılı işler, danışmanlıklar, eğitim alma ya da bilginizi paylaşacağınız platformlar üzerine çalışabilirsiniz. Planladığınız her şeyi yapmanın formülünü bulabilirsiniz. Hızlı düşünüp karar aldığınızdan, sosyal medyada ifadelerinize özellikle dikkat etmelisiniz.

Para ve iş alanında beklentinin üzerinde imkanlara sahip oluyorsun. Karşına yeni çıkan fırsatları uzun vadede iyi değerlendireceksin. Çalışma hayatınızda uluslararası konular gündeme gelebilir. Sağlığınızla ilgili bir konuda yurtdışından ya da yabancılardan destek alabilirsiniz. Düşündüklerinizi ifade etmek ve uygulamak için doğru zamanı bulmalısınız.

Taşınma, iş ya da evlilik nedeniyle yer değişikliği, seyahat işlemleri ya da başvuruları hız kazanabilir ya da bu konuda bir adım atmak için uygun bir zemin oluşturabilirsiniz. Her şeyin bir vizyonla başladığını, bu vizyonu kullanarak ilerlediğini görebileceğiniz gibi abartılı ya da fanatik düşüncelerin, tavırların olumsuz sonuçlarını da görebilirsiniz. Heyecan, öfke, inanç, teslimiyet gibi duygularınızı kontrol altında tutmak ve dozunda yaşamak, size iyi niyetinizin ve isteklerinizin sonucunu olumlu bir şekilde getirecektir.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Ortak finansal konular gündeme gelebilir ve buralarda sorun olarak gördüğünüz konuları düzene sokmak isteyebilirsiniz. Hesaplarınızı gözden geçirmeli ve size zor gelen harcamaları da olabildiğince azaltmaya çalışmalısınız. Enerjiniz güçlü yükselecek ve potansiyelinizi artıran yeni işlere adım atmaya çalışacaksınız. İş hayatınızda yaşamış olduğunuz kısıtlamalar yüzünden zaman zaman kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizi açığa çıkaracak yeni atılımlarda bulunacaksınız.

Dertlerini, kaygı ve şüphe duyduğun şeyleri başkalarına anlatmamak yerinde olacaktır. Senin problemlerini, içsel sıkıntılarını çözebilecek olan yine sensin. Dışarı yansıtmak ve çözümü dışarıda aramak daha fazla dert getirir. Ortak kazançlar, eşin parası gibi konularda yeni gelişmeler yaşanabilir. Ancak aşırı riskli yatırımlara yönelmekten ve aşırı harcamalardan kaçınmamız gerekmektedir.

Ekonomik konulara getireceğiniz çözümler söz konusu olabilir. Üzerinizdeki negatifliği atabileceğiniz bir dönem. Her şeyin bir nedeni olduğuna inanıyor ve zihninizi olumlu düşüncelerle dolduruyorsunuz. Sezgilerinizi ve tecrübelerinizi birleştirerek büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Ek iş çalışmaları, işi büyütmek ya da ana iş haline getirmek, yaptığınız bir işi ön plana çıkarmak, ortaklı hareket etmek isteyebilirsiniz.

Kendinize yeni bir çizgi belirleyebilirsiniz. Daha çok okuyup araştırabilir, bu donanımla cesaretinizin da arttığını fark edebilirsiniz. Böylece “yapamam” sandığınız her şeye bakış açınız değişebilir. Ailenizin, çevrenizin bu değişiminizden etkilenmesi, sizden yardım talep etmesi gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yardımsever, paylaşımcı ve iyimser yönünüzün ağırlıkta olacağız bir dönemdesiniz.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Kararsız kaldığınız konular üzerine tavsiye ve danışmanlık almak isteyebilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızla ilişkileriniz ön plana çıkacak, ailenizle de aranızdaki iletişimi kuvvetlendirmeye özen göstereceksiniz. Bu dönem içerisinde yapacak olduğunuz fikir alışverişleri sizi olumlu bir yöne doğru ilerletebilir ve kendi içinizde karamsar kaldığınız konulara karşı farkındalığınız olabilir. Duygusal anlamda aşmaya çalıştığınız konular üzerine yoğunlaşabilir ve sizden gizlenen bir durumu da açığa çıkarmanın fırsatını yakalayabilirsiniz.

İliklerinizde karşı tarafların tutum ve görüşleri sizi biraz gerebilir, partnerinizi özgürce hareket biçimine karşı kendinizi sorgulayıcı hissedebilirsiniz. Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacak. Ani kararlardan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz. Eşimiz ya da ortağımıza karşı ön yargılı olmamaya, sorunları karşımızdaki kişinin bakış açısından da görmeye çaba göstermemiz gerekmektedir.

Bu transit döneminde insanlarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Ani kararlardan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz. Eşimiz veya ortağımıza karşı ön yargılı olmamaya, sorunları karşımızdaki kişinin bakış açısından da görmeye çaba göstermemiz gerekmektedir. Doğru da olsa, söylediklerinize dikkat etmeli ve tutamayacağınız sözler vermemelisiniz. Kendinizin ve karşınızdakinin sınırlarını bilerek abartıdan uzak durmalısınız.

Duygusal konular ya da ticari ortaklıklarda değişiklik yapmanız gerekebilir, denge kurmaya çalışabilirsiniz. Dikkatli okuduğunuz, yazdığınız, görüş aldığınız ve bunları yine aynı dikkatle değerlendirdiğinizde sorunları en aza indirebileceğiniz gibi yapacağınız anlaşmaların da verimini yükseltebilirsiniz. Her doğrunun her yerde söylenmemesi gerektiğini, olumsuz tecrübelerle teyit etmemek için kelimelerinizi özenle seçmenize fayda var.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: İş hayatınızla ilgili kafanıza takılan sorunlar var ise bunları çözmeye çalışacaksınız. İş ortamında kendinizi en iyi şekilde ifade edecek ve detaylara takılarak yeni oluşumların peşinden gideceksiniz. Kendinizi kariyer açısından geliştirmek ve yapacak olduğunuz işleri buna yansıtmak öncelikleriniz içerisinde yer alabilir. Fiziksel aktiviteleri yoğunlaştırabilir, enerjinizi doğru bir şekilde kullanmanın yollarını arayabilirsiniz. İşinizle alakalı güzel bir maddi birikim elde etmeniz mümkün olabilir.

İş değişikliği ve ek iş gibi konular tahmin ettiğinden daha iyi sonuçlar getirebilir. Düşüncelerinizi ve sizde var olan potansiyelleri işinizde ve gündelik hayatınızda kullanmak için iyi bir zamana start verdiniz. Sağlık ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Gündelik ve iş yaşamımızda kazalardan uzak durmak için ani hareketlerden kaçınmalıyız.

Üç haftalık bu transit sürecinde yaptığınız planların ve kurduğunuz hayallerin uygulanabilirliği konusunda şansınız artabilir. Bu dönemde çalışma koşullarınızı yenileme fırsatı yakalayabilirsiniz. Yoğun geçecek bu süreçte hareketlerinize ve kelimelerinize dikkat etmelisiniz. Haklı olduğunuz düşüncesiyle abartılı tepkiler vermeyin. Özellikle iş yaşamanızın hareketlenmesi, gelir artışı, yeni sektörler ve mevcut işi geliştirme gibi gündemlerle ilgilenebilirsiniz.

Yoğun ve hızlı bir süreç olacağı için hem sözlerinizin hem de fiziksel hareketlerinizin dikkat çekeceğini unutmayın. İş kazaları, zamanı kullanamama gibi konular sizi sekteye uğratabilir. Büyük düşünmenin ödüllerini alacaksınız. Bu olumlu etkileri küçük hatalar ya da eksikler yüzünden riske atmamalısınız. Bunun farkındalığını taşıyın ve eyleme geçin.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Daha sosyal olacak ve kendinizi çevrenize en iyi şekilde aktarmanın yollarını arayacaksınız. İkili ilişkiler ve çocuklarınızla ilgili durumlara özen gösterebilir, ortaya çıkan sorunları bir an önce çözüme kavuşturmanın yollarını arayabilirsiniz. Aile içerisinde ortaya çıkan durumları düşünecek ve size olumsuz düşüncelere sürükleyen konuları da kendinizden uzak tutmaya çalışacaksınız. Duygu alışverişinde bulunabilir ve ailenize daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Ortaklı bir işin varsa ve memnun değilsen yol ayrımına gelebilirsin. Zaman kaybettiğini düşünüyorsan bitirmek faydalı olabilir. Ev, aile yaşamında yeni sorumluluklar alıyorsun. Hak, hukuk, adalet alanında işlerin varsa ertelenebilir. Yeni projeler için kollarınızı sıvayın. Ev yaşamınızla ya da oturumunuzla ilgili fikirler de ön planda olabilir. Arkadaş çevrenizden ya da kalabalık içinden biri karşınıza çıkabilir sizi romantizm açısından etkileyebilir.

Merkür transiti, size hayatın rahat ve iyimser yönünü daha fazla gösterebilir. Aile sorunları, çevresel faktörler, maddi sorumluluklar gibi konulardan arta kalan zamanı artırabilirsiniz. Kendinize, sevdiğiniz hobilere ve çevrelere daha fazla yönelebilirsiniz. Yoğun bir sosyal programınız olabilir. Fiziksel yorgunluktan etkilenmiyor olsanız bile, hayatınızı ve şansınızı dolu dolu değerlendirmeniz gerektiğini unutmayın.

Parlak fikirlerinizle yeni ve önemli kazanç kapıları aralayabilirsiniz. Hayatımıza farklı kültürlerden yeni insanlar girebilir. Ancak aşırı rekabetçi, yargılayıcı veya kırıcı olmamaya dikkat etmeliyiz. Bu dönemde araştırma yapmak ve yeni ortamlara dahil olmak isteyebilirsiniz. Bu noktada ani ve fanatik kararlar vermemelisiniz. Özenli hareket ederek imkanlarınızı ve yeteneklerinizi doğru değerlendirebilirsiniz. Heyecanınızı kullanın. Bu heyecanla kendinizi geliştirin, araştırın, okuyun ve yaşamınızı daha iyi ve kazançlı şekilde yaşamanın yeni yollarını arayın.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Evin içerisinde çalışmak isteyebilir ve yeni alanlar keşfederek okuma yazmanızı geliştirebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte daha çok zaman geçirecek ve onların sorunlarıyla ilgilenmeye çalışacaksınız. Ailenizle birlikte geçmişte yaşamış olduğunuz sorunlar üzerine de yeni düşünceler üzerine yoğunlaşacak, geçmişi hatırlatan olumsuz süreçlerden uzak durmaya çalışacaksınız. Yalnız kaldığınız durumlar ortaya çıkabilir ve duygusal anlamda kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz. Katılacak olduğunuz iş toplantılarında kendinizi en iyi şekilde ifade etmenin yollarını arayacaksınız.

Sevgiliniz veya iş ortağınızla olan birebir ilişkileriniz arasında birtakım gerginlikler yaşamış olabilirsiniz. Durağan ilişkileri bırakmanız konusunda ilerleme kaydedebilirsiniz. Özellikle maddi anlamda kararlar alacaksanız muhakkak iyice düşünmelisiniz; hızlı kararlar vermekten kaçınmakta fayda var. Evinizle ilgili konular aklınızı meşgul edebilir, ev ve aile konularında konuşmalar yapabilirsiniz düşünsel olarak kendinizi en çok bu konularda bulabilirsiniz.

Bu üç haftalık süreçte özellikle ev ve aile konuları gündeminizde üst sıralara çıkabilir. Ailenizin sorunları ve ihtiyaçlarıyla ilgilenebilir, sizi yoran ve meşgul eden durumları sonuçlandırabilirsiniz. Doğruları savunan yapınız ön plana çıkabilir. Aile bireyleriyle iletişim kurarken, kavgalardan kaçınmak için fazla sivri dilli olmamaya, fikir ayrılıklarında kendimizi frenlemeye özen göstermeliyiz. Hayal ettiğiniz ve hak ettiğiniz imkanlarla karşılaştığınızda aceleci olmayın. İyi niyetinizden şüphe olmasa da, abartılı tutumlar sergilemediğinizden ve açıklanması zor cümleler kurmadığınızdan emin olmalısınız.


Kendi yaşamlarınız, buradaki istekleriniz ve çalışmalarınızla ilgilenebilirsiniz. Fiziksel düzenlemelerin yanı sıra evinizde geçirdiğiniz zamanı daha kaliteli hale getirebilirsiniz. Kalıplarınızın dışına çıkıyorsunuz. Hiçbir şeyin oturduğunuz yerden devam etmeyeceğini fark edebilirsiniz. Bu da özellikle çalışma hayatınız ve şeklinizle ilgili konulara da etki edecektir. İş gereği taşınma, farklı alanlarda bulunma ya da bulunduğunuz konumdan uzaktaki yerlere gidiş geliş gibi gelişmeler söz konusu olabilir.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Yeni şeyler öğrenmeye çalışacak ve farklı kültürleri anlayıp okumaya heves edeceksiniz. Arkadaşlarla, yakın akrabalar ve komşularla alakalı konular gündeminizde yer alabilir. İki ilişkilerde kendinizi geliştirmeye çalışabilir ve karşınızdaki insanların sorunlarıyla ilgilenmeyi öncelik olarak belirleyebilirsiniz. Kardeşlerinizle aranızdaki iletişimi sorgulayabilir, bu iletişimi daha iyi bir yere götürmek için aranızdaki bağları kuvvetlendirecek olan bir konuşma gerçekleştirebilirsiniz.

Paranın kıymetini bileceksin ve bu da seni zor durumlardan kurtaracak. Aile içinde yaşanan ve yaşanacak olan sıkıntılar konusunda biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmalısın. Arkadaşlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınız arasındaki iletişimi kolaylaştırabilirsiniz. Sözlerinizin harekete geçirici etkisi hayli büyük bir dönem, yakın çevreniz ile iletişiminiz artacak. Uzaklardan haberler gelebilir.

İletişim trafiğiniz ve sosyal hayatınız hareketlenebilir. Çok okumak, çok öğrenmek, çok konuşmak isteyebilirsiniz. Bunların altını dolduracak nitelikte kendinizi geliştireceğiniz bir dönemdesiniz. Yeni hobiler edinebilir, çevrenizin desteği ya da yönlendirmesiyle ilgileneceğiniz konular bulabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili konular hız kazanabilir.

Bu üç haftalık süreçte fanatiklikten ve kendi doğrularımızı dayatma çabasından uzak durmalıyız. Devlet ve hukuksal işler gündeme gelirse imzalama konusunda dikkatli olmalısınız. Yakında gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle yeni kaynaklar bulabilir, yeni iş imkanları sağlayabilir, yeni gelirlere merhaba diyebilirsiniz. Çevrenize iyi bakın, fırsatları iyi değerlendirin.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Çevrenizin size karşı olan söylemlerinden etkilenebilir ve planlarınızda buna göre değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda aceleci kararlar vermemeli, ileriyi düşünerek adım atmaya çalışmalısınız. Hayatınızda sorun yaratan konuları üzerinde durabilir ve bilinçaltınızda yer eden problemlere de odaklanmak isteyebilirsiniz. Parayla ilgili konular ön plana çıkabilir ve maddi anlamda yapacak olduğunuz düzenlemeler sayesinde kendinizi güvende hissetmenin yollarını arayabilirsiniz.

Maddi konularda planlamalar yapabilirsiniz. Kendi değerinizi her zamankinden çok ön planda tutacak ve düşüncelerinizi bu yönde iyimserleştireceksiniz. Kendi değerimi biliyorum demek söz konusu olacak. Alamadığınız bir para var ise bu dönem gelebilir. Partnerinizden maddi destek görebilirsiniz. İş, para, kariyer alanında yeni teklifler var. Ortaklıklara girmemeye özen göster. Çalıştığın işlerde daha kalıcı olmak için dengeli ve düzenli olmaya özen göstermelisin.

Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Daha kalıcı istekler belirliyorsunuz. Yeni yatırım fırsatları önümüze çıkabilir. Para kaynaklarımız birden fazla olabilir. Para kazanmak ve hayatınızı kazanmak arasındaki çizgide yer değişikliği yapabilirsiniz. Kendinize daha ileri düzeyde, daha heyecan verici hedefler koyabilirsiniz.

Harcamalar konusunda temkini elden bırakmamamız gereken bir dönemdeyiz. Kazanımların sadece araç olduğunu, amaçlarınızın bunu nasıl kullandığınıza bağlı olarak şekillendiğini görmek bu hedefleri belirlemede yardımcınız olacaktır. Borçlanma, alacak verecek tahsili gibi konular şansınız açılabilir. Ekonomik açıdan düze çıkmakla kalmayıp doğru ve dikkatli harcamalar yaparak istediğiniz refah düzeyine de ulaşabilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Daha meraklı ve konuşkan bir ruh haline bürüneceksiniz. Düşüncelerinizi çevrenize en iyi şekilde ifade etmenin yollarını arayacak ve yeteneklerinizi keşfetmeye yolunda ilerleyeceksiniz. Kendi doğrularınızı belirleyebilir ve bu doğrular ışığında yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Kararsız kaldığınız konularda netlikler ortaya çıkacak ve sizin için anlamlı güzel olayların başlangıçları oluşmaya başlayacak. Derin düşünceler içerisine gelebilir ve ruh halinizdeki yoğunluktan sıkılabilirsiniz.

Kendi görüşlerinize göre kararlar alabilirsiniz. Konuşmalarınız karşı tarafların fikirlerine uymayabilir, düşünce yapınız ile ikili ilişkilerinizde birtakım zıtlıklar yaşayabilirsiniz. Bu zıtlıklar aynı zamanda sizleri birbirinize çekebilir. Kendinizden fazlasıyla söz ettireceğiniz bir dönem. İşlerinizle konuşuluyor; yeni anlaşma ve planlar yapmak istiyorsunuz.

Çevremize konuşkan, iddialı, neşeli, optimist bir imaj yansıtabiliriz. Tartışmaktan kaçınmayan, geri adım atmayan bir tavrımız olabilir. Farklı görüşlere açık olmamız gereken bir dönemdeyiz. Hayatınıza dair düşünceleriniz netleştiği gibi bunları nasıl geliştireceğinizi de tasarlayabilirsiniz. Bu da, kararları kendinize göre almanızı sağlayacaktır. Bencil olmak, bu şekilde tanımlanmak istemediğiniz için geri planda kaldığınız durumları sonlandırmalısınız.

Bu üç haftalık süreçte kendi doğrularınızı dikte etmemeye, görüş bildirirken fanatikleşmemeye ve size sunulan önerilerin, düşüncelerin, tekliflerin karşısında getirilerini kaçırmamaya dikkat etmelisiniz. Kelime, giyim tarzı, yaşam biçimi gibi konularda seçimlerinizi doğru yapmanız ışığınızın daha iyi yansımasını sağlayabilir. Önümüzdeki günlerde sizi engellediğini düşündüğünüz fikirlerden kurtulmak için adımlar atabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: İçe dönük bir ruh haline bürünecek, yalnız kalmak isteyeceksiniz. Zihnimizdeki çalkantılar kendimizi huzursuz hissetmemize yol açabilir. Beynimiz devamlı hareket halinde olabilir. Sakinleşmekte zorlanabiliriz. Bir süre sosyal yaşamdan uzak durmakta fayda vardır. Sizi rahatsız eden durumlardan kurtulmak için kafa dinlemek isteyebilir ve çevrenizdeki insanları kendinizden uzaklaştırmak isteyebilirsiniz. Bu dönemde kendi içinize kapanmak ve sürekli yazılar yazarak yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz.

Emin olmadığınız konularda fanatik tutumlar sergilememeli, enerjinizi iyi değerlendirmelisiniz. Daha esnek bir hayat süreceğiniz projelerde yer alabilirsiniz. Yaşamının geneline yayılan geçici güvensizliğe dikkat etmelisin. Kendinizi sakin bir ortama çekip yazma, çizme konularına daha fazla odaklanabilirsiniz.

Sistemli bir şekilde çalışmaya başlayacak iş hayatınızda problemli olan konuları çözmeye çalışacaksınız. Kendinizi fark etmek ve keşfetmekle ilgili sorunlarınız çözüme kavuşabilir. Sosyal hayat, iş, ilişkiler ya da farklı sorumluluklarla baskıladığınız her şey karşınıza çıkabilir. Bunu yaşamak için kendinize bir zaman ve alan oluşturmalısınız. Yapacak olduğunuz işlerde yoğunluk artabilir ve daha çok organizasyon düzenleme işlerinden keyif almaya başlayabilirsiniz.

Bu süreç, insanları tanımak ve olayların aslını görmek için bazı gelişmeler getirebilir. Ne olduğunu anlayarak, bilgi sahibi olarak tutum sergilemek ve iyi niyetinize gölge düşürmemek sizi tüm olumsuzluklardan koruyacaktır. Ruhsal ve bedensel sağlığınız için seçici geçirgen bir yapı kurmanın önemini anlıyorsunuz.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizi ön plana çıkaracak ve grup çalışmaları içerisinde bulunacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte uzun zamandan beri planladığınız seyahatleri gerçekleştirme fırsatı elde edebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeye meraklı olacak, farklı kültürler keşfetmek isteyeceksiniz. Ufkunuzu genişletmek bu dönem içerisinde daha mümkün olabilir.

Enerjinizi yükselten ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaran konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmaktan korkmayacak, işinizle ilgili olumlu atılımlarda bulunacaksınız. Kariyerinizin getirileri hakkında artı ve eksi yönleriyle konuşmalar yapabilirsiniz. Haksızlığa tahammül edemiyorsun ama idare etmen gereken durumlar var. Sonradan daha fazla üzülmemek adına merhametinizi ve vicdanınızı ortaya koymanız en iyisi.

Bu üç haftalık Merkür transiti sürecinde bireysel alanlarınızdan çıkıp kalabalıklara karışabilirsiniz. Hayatın sorumlulukları kadar keyifli yanlarına odaklanmak isteğinize rağmen bunu gerçekleştirememek psikolojik sizi yormuş olabilir. Bu yorgunluğu atacağınız ortamlara katılabilir, fırsat bulamadığınız işlere zaman ayırabilir, kariyerinizin ve kişisel planlarınızın sonuçlarını inceleyebilirsiniz.

Özellikle maddi kazanımlar, beraberinde gelen yatırım ve ödeme planlarına fazlasıyla kafa yorabilirsiniz. Arkadaş ortamındaki borçlanma ve alışveriş konusunda kendi planlarınızı da düşünerek ilerlemenizde fayda var. Daha dışa dönük ve paylaşımcı biri olmak, sizinle ilgili bazı olumsuz ya da yersiz yargıların değişmesini de sağlayacaktır. dönemde hayatımıza çok sayıda yeni insan girebilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Uzun vadeli iş ve kariyer yatırımları bir anda önünüze çıkabilir. Kariyerinize yapmak istediğiniz yenilikler var ise bunlar üzerine planlamalar gerçekleştirebilirsiniz. İş hayatınıza odaklanmanız için oldukça verimli bir döneme adım atıyorsunuz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmenin yollarını bulmalısınız. Yaptığınız işleri erteleyebilir ve daha iyiye götürmek için farklı çözümler bulmaya çalışabilirsiniz.

Yeni kariyer fırsatları ile karşılaşabiliriz. Yabancılarla çalışma söz konusu olabilir. Ancak, kariyerle ilgili yeni adımlar atmadan önce tüm detayları enine boyuna düşündüğümüze ve büyük bir risk almadığımıza emin olmalıyız. Hedeflerinizi gözden geçiriyor, sizi yavaşlatan konulardan sıyrılıyorsunuz. İşinizde yapmanız gereken yenilikler var ise çevrenizden bu konu hakkında bilgi almak isteyebilir ve farklı fikirleri de bünyenizde barındır ve önem verebilirsiniz.

Uzun süredir mücadele ettiğin ve beklediğin şeylerde netice alıyorsun. Düzen değiştirmek adına oldukça uygun bir dönem. Kendini eksik hissettiğin konularda gelişimini tamamlayabileceğin yeni fırsatlarla karşılaşıyorsun. İsteklerin ve planların konusunda kesinlikle planlı olmalısın. Kendine değer ver ve yaptığın her işte istekli ol.


Hayatınızın geneliyle hareketleneceği, keyifli hal alacağı bir döneme girebilirsiniz. Aklınıza geleni uygulamaya geçirebilir, bu konuda daha cesaretli ve istekli olabilirsiniz. Bu konu istifa, kendi işini kurmak, gezerek iş yapmak, serbest çalışma gibi gündemler getirebilir. Alacağınız teklifler, etkilendiğiniz kişilerin ya da çevrelerin deneyimleri bu gündemleri nasıl işleyeceğinize dair fikir verebilir. Her şeyin temelinde, daha özgür ve rahat hissetmek yatabilir. Planlarınızı, adımlarınızı buna göre düzenleyeceksiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.