Astroloji: 11 – 17 Aralık haftalık burç yorumları

Astroloji: 11 – 17 Aralık haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 11 – 17 Aralık haftalık burç yorumları. 11 Aralık, 12 Aralık, 13 Aralık, 14 Aralık, 15 Aralık, 16 Aralık ve 17 Aralık tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftanın genel etkileri:

13 Aralık Yay burcunda Yeni Ay: Bize kendimizi fark ettirebilecek bir Yeni Ay süreciyle karşı karşıyayız. Geçmişin deneyimlerine farklı bir bakış açısıyla bakabileceğimiz gelişmeler olabilir. Yay burcunda yeniaylar genişleme ve büyüme, globalleşme ve vizyon kazanma yönünde atılan yeni adımlarla ilişkilendirilir. Eğitim, yayıncılık, uluslararası işler, uzak yerlere seyahatler, uçuşlarla, felsefi konularla, dini konular ve inançlarla ilişkilendirilir. Bu alanlarda gelişmelerin hızlanacağı bir zaman dilimindeyiz. Ancak Neptün kare açısı nedeniyle beklentiler her zaman gerçekleşmeyebilir. Düşünmeden yapılan tedbirsiz girişimler sonradan sıkıntılara neden olabilir. Ayaklarımızın yerden kesilmemesi, sağlamcı ilerlenmesi gereken bir zaman dilimindeyiz.


13 Aralık Merkür Oğlak Retrosu: 2023 yılını uğurlamaya hazırlanırken Merkür yılın son retrosunu yapacak. İletişimde kısıtlanmalar ve engellemeler meydana gelir. Otorite figürleri, yöneticiler, üst kademelerdeki kişilerle alakalı geçmişten gelen bir takım konular gündemi meşgul edebilir. 13 Aralık’ta Oğlak burcunda başlayıp 2 Ocak’ta Yay burcunda sona erecek bir retro. En çok Oğlak, Yengeç, Koç ve Terazi burçları etkilenecek. İş kariyer konularında başladığımız ama bir türlü bitiremediğimiz işleri tekrar ele almak için fırsatları önümüze getirecek.

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

astroloji

koç burcu

Koç burcu 11 – 17 Aralık haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta yeni farkındalıklar kazanıyor, hayatında değişimler yapıyorsun. Seni kendi duyguları ile al aşağı eden ve enerjini negatife çeviren insanları hayatından çıkarmakta zorlanmayacaksın. Kötü olan tüm olgulara son veriyorsun. Olumsuzlukların devam etmesine izin vermeyeceksin.

Yeniay yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Yeni bir eğitim almak, yurt dışına çıkmak üzere planlar yapabiliriz. Kararsız kaldığınız, nasıl bir yol izlemek gerektiğini bilmediğiniz ve olumsuz tecrübeler edindiğiniz bir dönemin ardından hem bu haftaya hem de yeni yıla iyi bir etki bırakmak isteyebilirsiniz.

Para ve iş alanında beklentinin üzerinde imkanlara sahip oluyorsun. Karşına yeni çıkan fırsatları uzun vadede iyi değerlendireceksin. Ancak bu aralar eline ne kadar para geçerse o kadar harcama ve ödeme yapacaksın. Deneyimlerinizi aktarabileceğiniz yazılı veya görsel içerikler, sosyal medya ve yazı işleri, uluslararası platformlar, seyahat planları veya seyahat ederek yapacağınız işler gündeme gelebilir.

13 Aralık’ta başlayacak Merkür retrosu sizin kariyer, iş, ebeveynler, meslek gibi konuları içeren alanınızda başlıyor; o nedenle özellikle bağlantılı olan çalışma arkadaşları ve para konusunda çok daha temkinli olmanızda fayda var. Günlük koşturmalarınızda ise ufak tefek aksilikler ve yanlış anlaşılmalara açık bir süreçten geçeceğinizi de unutmayın.

Önümüzdeki 2 haftalık süreçte iş hayatınız, kariyeriniz, duruşunuz ve aldığınız geri dönüşlerle ilgilenebilirsiniz. İnsanlarla nasıl iletişim kurduğunuza, otorite figürleriyle yapacağınız konuşmalara özen göstermeniz gerekebilir. İş veren konumunda iseniz, hem ekibinize hem de ortaklık kurduğunuz kişilere karşı sizin de aynı hassasiyeti göstermeniz gerekebilir.

boğa burcu

Boğa burcu 11 – 17 Aralık haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta duygusal dünyanızda fırtınalar esebilir. Ruhunuzu yoran yıpratan düşüncelerle kendinizi boğmayın. Olaylara, yaşananlara oldukça şüpheci yaklaşabilirsin. Sosyal çevre ilişkilerinde ve özel hayatında kendini ifade etmekte zorluk çekebilirsin. Sakin ve esnek olmaya özen göstermelisiniz. Kendi problemlerini, içsel sıkıntılarını çözebilecek olan yine kendinsin. Dışarı yansıtmak ve çözümü dışarıda aramak daha fazla dert getirir. Aşk hayatında önemsenmediğinizi hissedebilirsiniz.

Yeniay, sekizinci evimizde gerçekleşiyor ve bizi finansal konular hakkında uyarıyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda yeni girişimler yapmak isteyebiliriz. Ancak aynı tarihlerde Merkür retro başladığını aklımızda bulundurmamızda, temkinli adımlar atmamızda fayda var. Ekonomik konularda bir toparlanma yaşayabilirsiniz. Kaynaklarınızı doğru yönetemediğiniz durumların yarattığı pürüzler, size yeni bir yol haritası belirlemek için fırsat tanıyabilir.

Harcamalarınız ve ödemeleriniz kadar gelirinizin de artışa geçmesi önemli olacak. Bu yüzden üzerinde uğraştığınız işi geliştirmek, büyütmek, farklı alanlarda yer almak adına daha büyük düşünmelisiniz. Yeni bir vizyon ve hedef belirleyin. Bunun için gereken donanıma sahip olmak adına emek vermelisiniz. Destekler alabilirsiniz ancak bunun için öncelikle sizin düğmeye basmanız gerekecektir.

13 Aralık’ta başlayacak Merkür retrosu sizin dış ticaret, yabancı ülkeler, uzun yollar, inanç, akademi gibi konuları içinde barındıran başlıklarda çok daha dikkatli olmanız konusunda uyarıyor. Mümkünse bu konularda yeni başlangıçlara girmeyin. Eğer bu alanda eskiden başlamış mevzularınız varsa onları dikkate almanızda fayda var.

Önümüzdeki 2 haftalık süreçte bazı insanlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Uzakta olan, sık görüşmediğiniz veya iyi ilişkilerinizin olmadığı kişilerle yapacağınız konuşmalara dikkat etmenizde fayda var. Bitireceğiniz, hayatınızdan uğurlayacağınız bir şeyler olsa da retro bitiminde bunların bir faturasıyla karşılaşmamak adına ne yaptığınızdan, ne söylediğinizden emin olmalısınız. Parasal konulardaki şansınızı yükseltmek adına yeni çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte yapacaklarınız konusunda özenli ve dikkatli olmalı, zamanı ve maddi kaynaklarınızı dikkatli kullanmalısınız.

ikizler burcu

İkizler burcu 11 – 17 Aralık haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu Yeniay döneminde odak noktamız ikili ilişkiler ve ortaklıklar. İlişkimiz yoksa hayatımıza yeni biri girebilir veya yeni bir iş birliğine başlayabiliriz. İlişkimiz varsa, partnerimizin hayatında birtakım yenilikler meydana gelebilir veya ilişki ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Bu günlerde yaşadıkların seni bambaşka bir hayata sürükleyebilir. Bağımlısı olduğun şeylerden kurtulmalısınız. Hayatındaki kargaşalar sonrası daha düzenli bir yaşama sahip olabilirsin. Kandırılıyorsan, aldatılıyorsan ve bunu öğrendiysen terk edebilirsin.

Hukuki konular netleşebilir, anlaşmazlıkları sonlandırabilirsiniz. Her şeyin bir tecrübe olduğu ve bu tecrübelerle kendinizi geliştirip ağınızı büyüttüğünüzü görmek, sizi yüreklendirecektir. Davranışlarınız, beklentileriniz, istekleriniz ve bunların insanlarda bıraktığı etkiler konusunda yenilikler yapabilirsiniz. Artık hayattan ne istediğini bilen ve buna göre hareket eden biri olduğunuzu fark edeceksiniz. Anlamadığınız durumlarda resti çekmek veya kaçmak yerine kalıp mücadele etmenin, yapma cesareti göstermenin önemine dikkat çekebilirsiniz.

13 Aralık’ta başlayacak Merkür retrosu başkalarının parası, miraslar, nafaka, sigorta, cinsellik, eşin parası, yeniden doğum, ameliyatlar, rüyalar, sigortalar, resmi işler gibi konuları anlatan alanınızda gerçekleşecek. O nedenle bu konularda daha özenli olmanızda fayda var. Mutlaka eyleme geçecekseniz bilen birilerinden destek alın.

Fikir ayrılıkları, harcama dengeleri, ailevi sorunlar gündeminizde sıkça yer bulabilir. Ödemelerinizi tamamlayarak, elinize kesin sonuçlar geçmeden hareket etmeyerek bu dönemin etkilerini en aza indirebilirsiniz. Her şey sizinle ilgili olmayabilir veya kontrol altında tutamayabilirsiniz. Sağlığınızı ve bedeninizi tehlikeye atmamak adına kontrollerinizi yaptırabilir, uzman görüşüyle ilerlemeye devam edebilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 11 – 17 Aralık haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta olumsuz davranışlardan uzaklaşıyorsun. Seni yıpratan, tüketen, korkutan ve belirsizlik yaratan tüm duyguları terk ediyorsun. Özel hayatına denge geliyor. Partnerinin baskın davranışlarına onunla konuşarak son vermesini sağlayabilirsin. İş, para, kariyer alanında disiplini ele alıyor, başarılarınla öne çıkıyorsun.

Yeniay sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş hayatımızda veya günlük yaşamamızda yeni sorumluluklar yüklenmemiz, yeni ve heyecan verici projelere başlamamız mümkün. Çok güvendiğin bir işte umduğunu bulamayabilirsin. Ama o işin ardından gelen diğer işler bunu telafi edecek nitelikte. Yakın çevrendeki samimi ve güvendiğin bir arkadaşının ihaneti ile sarsılabilirsin. Ona zamanında söylediğin bir şeyi veya sırrı bir başkasının ağzından duyabilir veya buna benzer bir durum yaşayabilirsin.

Çalışma hayatınıza yeni bir soluk ve gündeme gelebilir. Kendi işinizi yapmak, bir fikirden yola çıkarak yeni bir sektöre girmek, çalışma ortamınızı ve sorumluluklarınızı değiştirmek adına çok iyi fırsatlar bulabilirsiniz. Bunları her zaman bulabilirdiniz belki ama şu an yeni yılı ve fırsatları daha keyifle karşılayacağınız bir enerjiye ve cesarete sahipsiniz. Büyümeyi, kabınızdan çıkmayı, yeni alanlar keşfedip yeni deneyimler elde etmeyi hedefliyorsunuz.

13 Aralık’ta başlayacak Merkür retrosu sizin ortaklıklar, evlilik, uzun süreli birliktelikler, mahkemeler, avukatlarla olan işler ve açık düşmanlarınızı anlatan alanda gerçekleşecek. O nedenle bu ve bununla bağlantılı olaylarda daha dikkatli olmanızda ve geçmişte yaşanan deneyimlerin tekrar önünüze gelmesine neden olabilir.

Önümüzdeki 2 haftalık süreçte özellikle ikili ilişkilerle ilgili bazı gerçekleri ortaya çıkabilir. Bunlar gizli saklı konularla ilgili olabileceği gibi sizin görmezden geldiğiniz veya fark etmediğiniz konularla da ilgili olabilir. Her iki durumda da, yaşadıklarınıza ve muhataplarınıza dikkatli bakmalısınız. Bir bitiş kararı vermeye hazırlanabilir, kafanızda bazı dengeleri değiştirebilirsiniz. Yeni bir adım atmak yerine mevcut durumla ilgili olmak hem sizi hem de karşınızdaki kişiyi koruyabilir.

aslan burcu

Aslan burcu 11 – 17 Aralık haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta özellikle aşk hayatında güzel gelişmeler var. Hayalindeki ilişkiler seni bekliyor. Karşına çıkan fırsatları farklı açıdan değerlendirmekte şanslısın. Eğer davranışlarına dikkat eder mantığını ön planda tutarsan isteklerine sahip olmaya başlayacaksın. İlişki konusunda ısrarcı davranışlarda bulunmayın.

Bu Yeniay bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Eğer ilişkimiz yoksa, hayatımıza heyecan ve eğlence katacak yeni bir aşk söz konusu olabilir. Evliysen veya birlikteliğin varsa beklentilerin karşılanmıyor olabilir. Bir süre daha sabredersen dengeyi bulacaksın. İş, para, kariyer konusunda ve sorumluluklarında asla ihmalci olmamalısın. Ortaklı bir işin varsa ve memnun değilsen yol ayrımına gelebilirsin.

Çocuğumuz varsa, onlarla ilgili yeni bir adım atabiliriz. Mevcut ilişkimizde yeni bir dönem açılabilir. Bu arada spekülatif yatırımlara ve riskli girişimlere karşı ilgimiz de artabilir. Ancak, temkinli ve sabırlı davranmakta fayda var. Zira Merkür retro başlıyor. Aceleci davranmamız bize büyük kayıplar yaşatabilir.

Bu hafta itibariyle hayatınızın yeni bir seyri olduğunu fark etmeye başlayabilirsiniz. Enerjik ve iyimser hissediyor olmak, sizi sosyal ve duygusal açısından besleyecektir. Bunun bir getirisi olarak sosyal alanlara dahil olma, çalışmaları hızlandırma, hayatınıza başka pencereler açma gibi konularla sıklıkla ilgilenebilirsiniz. Duygularınızı yoğun ve uçlarda yaşıyor olmak, beklentilerinizi de bu seviyeye çıkarabilir. Yolculuklar, tatil planları, yeni insanlar veya konularla karşılaşacağınız etkinlikler, yurt dışı işlemleri, uzaktaki aile yakınlarından ve erkek figürlerinden destekler gibi konular gündeminizde yer bulabilir.

13 Aralık’ta başlayacak Merkür retrosu sizi iş arkadaşları, iş yeriniz, hizmet aldığınız verdiğiniz alanlar ve sağlığınız gibi konularda yavaşlatabilir veya eskiden yarım kalmış olan meseleleri tamamlamanız için önayak olabilir. Bu anlamda özellikle kronik bir rahatsızlığınız varsa daha dikkatli olmanızda fayda var. Bu retro önem verdiğiniz işlerin ve planların gözden geçirilmesi için size önemli bir fırsat sunabilir.

Önümüzdeki 2 haftalık süreçte özellikle verim alamadığınız, kazancınızı yükseltemediğiniz, kendinizi rahat hissetmediğiniz koşulların değerlendirilmesi ve iyileştirilmesi için görüşmeler yapabilirsiniz. Bir değişiklik yapmak, yeni bir noktaya geçmek yerine mevcut koşullarla ilgilenmek daha akıllıca olabilir. Geçmişte çalıştığınız işler, bunların ödemeleri, daha önce başvurduğunuz yerlerle ilgili geri dönüşler alabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 11 – 17 Aralık haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta çevrenizdeki insanların sizi etkisi altına almalarına izin vermemelisiniz. İnsanların etkisi ve tesiri altında kalma durumun söz konusu olabilir. Duygusal değişimlerin oldukça şaşırtıcı. Sevdiğin kadar sevilmek isteyeceksin. Maddi sorunları aşma anlamında çok şanslı olacaksın. Çalışıyorsan güç ve güven kazanacaksın.

Bu Yeniay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evimizle ilgili yenilikler, tadilat, dekorasyon gibi işlemler yaptırmak isteyebiliriz. Aile bireylerinden birinin yeni bir girişim yapması söz konusu olabilir. Gayrimenkul alım satımları ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ancak retro başladığı için temkinli olmakta fayda var.

Kariyer yapıyorsanız beklediğiniz günler geldi. Bu hafta tutarlı davranırsanız çok fazla kazanabilirsiniz. Yaşamındaki hızlı gelişmeler ve ardından gelen değişim duygularınızda büyük değişimler yaratabilir. Bu durumun sizde bir dengesizlik yaratmasına izin vermeyin. Dengeli ve ölçülü olun. Kendinizi özgür, rahat ve mutlu hissedeceğiniz bir düzen kurmalısınız. Yapıcı ve iyimser olmaya gayret gösterin, herkesin iyi niyetinizi fark etmesini sağlayın.


13 Aralık’ta başlayacak Merkür retrosu aşk, kısa süreli ilişkiler, hobiler, çocuklar ve şansınıza dair konularda sizi sıkıştırabilir. Bu yüzden özellikle spekülatif yatırımlara veya sonunu tam olarak görmediğiniz şeylere bu süreçte para yatırmamanızda fayda var. Zorlamak veya kontrol etmek yerine akışa göre ilerlemeyi, sakinleşip beklemeyi ve kendi kurallarınızla değil hayatın kurallarıyla yaşamayı deneyimlemelisiniz.

Önümüzdeki 10 günlük retro sürecinde eski aşklar, arkadaşlıklar, parasal konular ve işlerden haberler alabilirsiniz. Finansal planlar, bir işe veya hedefe yönelik yatırım yapmak gibi konularda çok iyi araştırmalısınız. Emin olmadığınız, gelecek göremediğiniz alanlardan ve harcamalardan uzak durmanızda fayda var. Seyahat planlarınızda da aksaklıklar yaşanabilir.

terazi burcu

Terazi burcu 11 – 17 Aralık haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta hayatındaki başarı senin disiplinli olmana bağlı. Aşk yaşamında güzel bir hafta. Ancak kıskanç duygulara kapılmamalı, yolunda giden ilişkinin dengesini bozmamalısın. Havadan nem kapabilecek yapıdasın. Paylaşamıyorsun. Diğerlerinin partnerine olan ilgisi seni çok rahatsız edebilir. Bu tür negatif duygu ve düşünceleri karşı tarafa belli etmez, dile getirmezsen birlikteliğinin enerjisini aşağı çekmemiş olursun.

Bu Yeniay döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz veya yakın çevremiz ile birlikte bir girişime başlamamız mümkün. Yeni bir eğitim veya projeyle ilgilenmeye başlayabiliriz. Yeni iş anlaşmalarına imza atmak isteyebiliriz. Ancak aceleci davranmamızda ve detaylara tam olarak hâkim olmamızda büyük fayda var. Çok bel bağladığımız işlerin veya ailemizden birilerinin bizi hayal kırıklığına uğratması mümkün.

Kendinize yeni bir yol çiziyorsunuz. Daha özgüvenli ve yapabileceklerinize inanan biri olmanın bir getirisi olarak, çevrenizin desteğini ve ilgisini de üzerinize çekebilirsiniz. Yolculuklar, iş görüşmeleri, aile/arkadaş ziyaretleri, eğitim ve kamplar gibi etkinliklerle vakit geçirebilirsiniz. Maddi kazanımlarınız artabilir, bu da beraberinde fazlaca harcama getirebilir. İyi bir amaçla da olsa bu harcamaları kontrol altında tutmaya çalışmanız, ilerisi için sizi risklerden koruyacaktır.

13 Aralık’ta başlayacak Merkür retrosu sizi daha çok gayrimenkul, korunma, kök aile, ebeveynler, örf, adet ve kişisel bağlılıkları anlatan konularda etkileyecek gibi duruyor. Bu ve bununla bağlantılı konularda ucun ucun eskiye dair mevzular ortaya dökülebilir. O nedenle bu süreçte sinirlerinize sahip çıkın.

Önümüzdeki 2 haftalık süreçte özellikle sağlık sorunları, miras ve hukuki işlemler, alım satımla ilgili konularda uğraşmanız gerekebilir. Bir haber alabilir, geçmişteki bir konu yeniden canlanabilir, ailenizle ilgili önemli bilgiler öğrenebilirsiniz. Doğru bir muhakeme ile bunların getireceği zararı önleyebilirsiniz; sağduyulu olmaya çalışın. Evinizle ilgili aciliyeti olmayan düzenlemeleri yapabilir, eşyalarınızı kontrolden geçirebilirsiniz. Harcamalar, gayrimenkul işlemleri gibi konularda retronun sona ermesini beklemenizde fayda var.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 11 – 17 Aralık haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta aşk ve ilişkilere olan inancında sarsılma yaşayabilirsin. Son verdiğin eski ilişkilerinde geri dönüşler söz konusu olabilir. Yaşanmışlıkların tekrarının sana fayda getirmeyeceğini fark edebilirsin. Hayatına bu haftadan sonra hayalindeki aşkı çekebilir, önemli kararlar alabilirsin. Bir süre daha sabretmeniz gerekiyor. İş, para, kariyer alanında ise yeni teklifler var. Ortaklıklı işlere şimdilik girmeyin.

Yeniay döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Gelirimizi artırmak, yeni kazanç kapıları açmak için planlar yapabiliriz. Ancak temkini elden bırakmamakta, rasyonel ve sabırlı davranmakta fayda var. Çalıştığın işlerde daha kalıcı olmak için dengeli ve düzenli olmaya özen göstermelisin. İkili ilişkilerinde aşırı samimiyetten uzak durmalısın. Samimi davranışların yanlış yorumlanarak ardında kötü niyet aranabilir.

Ekonomik açıdan yüzünüz gülmeye başlıyor. Geride ne kalmış olursa olsun, artık önünüze bakmaya hazırsınız ve bu kez daha iyi bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Sadece iş yapmak, işe girmek değil yaptığınız/yapacağınız şeyi büyütmek, daha geniş alanlara yaymak konusunda da pek çok fırsat yakalayabilirsiniz. Anlaşmalar, çevreyle daha iyi ilişkiler, ortaklıklar gündeminize gelebilir. Hayatınızı yanlış olandan ve mutlu etmeyen şeylerden arındırmak istediğiniz bir hafta olabilir.

13 Aralık’ta başlayacak Merkür retrosu yakın çevreniz, kardeşler, arkadaşlarınız ve iletişimi anlatan alanda gerçekleşiyor. Bu konulara retro boyunca dikkat etmelisiniz. Özellikle bu ve buna benzer mevzularda önünüze iletişimle ilgili aksaklıklar çıkabilir. Yanlış anlamalara müsait durumlar oluşabilir. O nedenle hassasiyetinizi bu konulara daha çok odaklamanızda fayda var.

Önümüzdeki 2 haftalık süreçte öğrenmeye, anlamaya, empatiye, başka fikirleri dinleyip önemsemeye daha çok zaman ayırmanız faydalı olacaktır. Hayatınıza doğrudan etkisi olan, paylaşım halinde olduğunuz ve kendinize yakın gördüğünüz kişilerle aranızda geçecek konuşmalar önemli olabilir. Daha sakin olmanız, sıralama yapmanız zamanı daha iyi kullanmanıza yardımcı olabilir. Riskli gördüğünüz, bir zemine oturtamadığınız konular ve konuşmalar üzerinde fazla zaman kaybetmeyin.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 11 – 17 Aralık haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta melankolik duygulardan kurtulmanız gerekiyor. Karşılıksız, platonik bir ilişki yaşıyorsan veya bitmiş bir aşka geri dönmek istiyorsan bunu bir kez daha düşünmelisin. Bu sürdürdüğün duygu ve düşünceler seni yıpratıyor. Birlikte olsan bile çok sağlıklı olmayacağını bilmelisin. O nedenle kendine her zaman yeni şanslar vermelisin. Süregelen bir ilişkin varsa uzaklaşabilirsin.

Kendimize yeni bir yol çizmek, yeni bir imaj yaratmak isteyebiliriz. İnsanları etkileme gücümüz artabilir. Ancak aynı zamanda artan özgüvenimiz yüzünden, fazla agresif, sabırsız ve cesur davranabiliriz. Partnerine karşı yaşadığın soğukluğun nedeni tümüyle haftanın etkisine bağlı ve geçici. Özel hayatının iş ve kariyer yaşamını olumsuz etkilemesi mümkün görünüyor. Düşüncelerindeki abartı yolunda giden ilişkinin dağılmasına neden olabilir. Kafanda büyüttüğün duygulardan uzaklaş ve düşüncelerini kontrol altına almaya çalış.

Bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle hayatınızda bir kapı kapatıp yeni bir kapıyı açma fikrini oldukça benimseyebilirsiniz. Sizin için her şeyin daha farklı olacağını hissedebilir, bu hissi somutlaştıracak işlere imza atabilirsiniz. Değişime ve yenilenmeye kendinizden başlayabilirsiniz. Enerjik ruh haliniz daha da katlanabilir. Bunu doğru kullanmak için spora başlayabilir, etkinliklere katılabilir, beden gücü gerektiren işler yapabilirsiniz. İş hayatı, ortaklıklar, aile ve ilişkiler gibi konularda dikkat çekici hamleler yapabilirsiniz.

13 Aralık’ta başlayacak Merkür retrosu para ve parayla ilgili konularda olacak. O nedenle önümüzdeki 2 hafta bu konulara dikkat etmenizde fayda var. Özellikle yeni bir iş kurmak veya para transferi gibi mevzularda aksaklık ve hatalar oluşabilir. Bu anlamda gözleriniz açık olsun, yok yere para kaybetmek istemezsiniz. Finansal konularda tedbir almanız en iyisi. Hazırlığını iyi bir şekilde yapacağınız her işin getirisi de iyi olacaktır. Bu açıdan elinizdeki imkanları bilerek, bunların gerekliliklerine uymaya çalışarak ilerlemenizde fayda var.

Muhasebe ve gelir gider işlemlerinde bir uzmana danışmanız daha iyi sonuç almanıza yardımcı olabilir. Farklı ve ikinci bir göz hata payınızı en aza düşürecektir. Bazı insanların size, sizin düşündüğünüz kadar değer vermediğini, hakkınızı gözetmediğini fark edebilirsiniz. Bu ertelenmiş bir konuysa, görmezden geldiyseniz şimdi sert bir şekilde bununla yüzleşebilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 11 – 17 Aralık haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Her şeyi en ince detayına kadar düşünüyorsunuz. Hayatınızın geneline yayılan geçici güvensizlik durumuna dikkat etmelisiniz. Hafta başından itibaren olmadık şeyleri sorun haline getirebilirsin. Çalışıyorsan iş hayatında çalışma arkadaşlarınla aran açılabilir. Senden kaynaklanan problemler bu yönde büyütülebilir. Buna izin verecek davranışlarda bulunmamalı, sözler söylememelisin.

Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. Bu dönemde, dış dünyadan soyutlanıp, kendi içimize dönmemiz ve kendimizle yüzleşmemiz mümkün. Zihnimizi toparlayıp harekete geçmekte zorluk çekebileceğimiz bir dönemdeyiz. Hem fiziksel hem de zihinsel enerjimiz oldukça düşük olabilir. Bu süreçte, dış dünyadan, sosyal çevreden biraz uzak durup, kendimizi dinlendirmemizde büyük fayda var. Bu sayede yeni yıla daha iyi bir giriş yapabiliriz.

Bu Yeni Ay biraz kenara çekilip kendinizi fark etmeniz için size bir fırsat sunuyor. Bazı fikirleri derinleştirebilir, üzerinde daha çok çalışabilir, bu konuyla ilgili kişilerle veya büyükleriniz görüşerek yeni bakış açıları kazanabilirsiniz. Ne yaptığınızı anlamak ve yaptığınız işi en iyi haline taşımak için bir süre düşüncelerinizi herkesle paylaşmamaya dikkat etmelisiniz. Hakkınızın yendiği konularda tepkilerinizi dışa vurmak isteyebilirsiniz. Hem hukuki hem de manevi olarak bunların karşılığını alabilirsiniz.

13 Aralık’ta Merkür sizin burcunuzda geriliyor. İletişime dikkat edin. Kendiniz için yeni bir şeylere başlamaktan ziyade, önceden başladığınız ama yılan hikayesine dönmüş olan mevzuları toparlamanız bu süreçte sizin için çok daha doğru olacak gibi görünüyor. Kendinizi öncelikli hale getirmeniz gereken bir süreç. Davranışlarınızı, tarzınızı, aldığınız geri dönüşleri düşünmeniz gerekebilir.

Önyargı, şüpheler, başkası adına düşünme veya karar verme sonucu ilişkilerinizde bazı pürüzler oluşabilir. Doğruluğundan emin olmadan, muhatabınızdan dinlemeden ve dinlediklerinize güvenmeden sağlıklı bir netice alamayabilirsiniz. Dolayısıyla önemli konuşmalar ve kararlar için aceleci olmamakta, karşınızdaki insana baskı uygulamamakta fayda var.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 11 – 17 Aralık haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta itibariyle geçmişin zor zamanlarını artık geride bırakıyorsunuz. Enerjiniz artıyor, bu durum duygularınıza ve düşüncelerinize de yansıyor. Birlikte çalıştığınız, birlikte hareket ettiğiniz insanlara karşı daha sakin ve öz verili olmanız gerekiyor. O anlamda yanlış anlaşılmalara açıksınız. Çalışmalarınızdaki yükseliş ve kazancınız şımarıklık olarak algılanmasın. Sosyal ilişki ve iletişimde tartışmacı kavgacı ortamlardan uzak durmanızda fayda var.

Haksızlığa tahammül edemiyorsun ama idare etmen gereken durumlar var. Sonradan daha fazla üzülmemek adına merhametini ve vicdanını ortaya koymak en güzeli. Maddi anlamda çok iyi paralar kazanmaya başlıyorsunuz. Paranıza para katıyorsunuz. Hayatımızda yeni bir dönemi başlatmak isteyebilir, geleceğimizle ilgili yeni planlar yapmak isteyebiliriz. Yeni bir arkadaş çevresi edinebilir, bize yeni fırsatlar sunacak yeni insanlarla da tanışabiliriz. Ancak, planlarımızı yaparken ayaklarımızın biraz yere basmasına dikkat etmeliyiz.

Finansal açıdan yatırım planları yapabilir, işinizi daha büyük bir organizasyona dönüştürebilir, yurt içinde ve yurt dışında sesinizi daha çok duyuracağınız platformlarda yer alabilirsiniz. Dil bilmenin avantajlarını yakalayabilir, bu konudaki eksiklerinizi kapatacak çalışmalar yapabilirsiniz. Enerjinizin, motivasyonunuzun dikkatleri çekeceği bir dönemdesiniz. Çevrenizi, beklentilerinizi ve ilişkilerinizi yeniliyorsunuz. Yeni misyonlar edinmek, farklı konularda çalışmak, bulunduğunuz konumu değiştirmek isteyebilirsiniz.

13 Aralık’ta başlayacak Merkür retrosu sizin daha çok bilinçaltınızla ilgili konulara odaklanacağınıza işaret ediyor. Korkularınızın üzerine gitme zamanı. O nedenle kendinizi huzursuz hissettiğiniz mevzuların üzerine gidebilirsiniz. Bu süreçte özellikle geçmişten gelen psikolojik problemleri ele alabilirsiniz. Geçmişten bugüne gelen süreçleri düşünebilirsiniz. Bu ertelenmiş veya zaman bulunamamış bir süreç olabilir. Şimdi zaman ayırmaya, sorunları çözmeye odaklanın ve bir daha aynı döngünün tekrarlanmaması için kesin çizgiler çizin.

Hayattan beklentilerinizin, iş planlarınızın vardığı noktayı görmelisiniz. Şartları zorlayan, ütopik sayılabilecek ve anlaşılması zor gündemleriniz varsa bunlara ket vurulabilir, aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Standartların dışına çıkmak istediğiniz için yanlış seçimlerin sonuçlarıyla yüzleşmeniz gerekebilir. Bu da bazı planları revize etmeye, durdurmaya, daha iyi bir versiyonunu hazırlamaya zemin oluşturabilir. Bazı konuların veya insanların sizin düşündüğünüz gibi olmadığını görebilirsiniz. İnsanlara verdiğiniz değeri, bu yüzden yaptığınız harcamaları, verdiğiniz tavizleri gözden geçirmelisiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 11 – 17 Aralık haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta biraz içinize kapanabilirsiniz. Manevi olarak kendini ve enerjini aşağı çekebilecek düşüncelerden uzak durman gerekiyor. Ruh sağlığın için bu son derece önemli. Sosyal ortamlara giriyorsun. Girdiğin ortamlarda sohbetin harareti ile anlatılmaması gereken şeyleri anlatma ihtimalin var. Sonrada pişmanlık duyacağın şeyler yapman olası görünüyor.

Yeniay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Uzun süredir beklediğimiz bir terfi veya yeni bir iş değişikliği söz konusu olabilir. Yeni kazançlara açıksın. Ailemiz, ebeveynlerimizi ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Ancak dikkatli olmalı, uzun zamandır bekliyor olsak bile, fırsatların üzerine hemen atlamamalıyız.

Kendinize, becerilerinize, yapabileceklerinize inanmalısınız. Siz inandığınızda size inanan insanları da rahatça görebileceksiniz. Aslında yalnız olmadığınızı, size böyle hissettiren ortamlarda kaldığınızı fark edeceksiniz bu da ihtiyaç duyduğunuz değişimin kapısını aralayacaktır. Yeni yerler göreceğiniz işler yapabilir, evlilik veya ortaklık gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Yurt dışına açılma planlarınızı detaylandırmak için iyi bir dönem olabilir.

13 Aralık’ta başlayacak Merkür retrosu daha çok sosyal hayat, organizasyonlar, dernekler vb. konuları anlatan alanınızda gerçekleşecek. Bu ve buna benzer konularda daha temkinli olmanızda fayda var. Ve bu süreçte elbette harcamalara dikkat edin. Dedikodu, söylenti, asılsız konular, ödenmeyen borçlarla muhatap olabilirsiniz. Bu süreç içerisinde güven vermeyen insanlara, gelecek vaat etmeyen işlere ödeme yapmamaya, bütçe ayırmanız gereken konular üzerinde de dikkatli çalışmaya özen göstermelisiniz.


Önümüzdeki 2 haftalık süreçte; size bir geri dönüşünün olmayacağını bildiğiniz her şey sizi zarara uğratabilir. İnsanların gerçek niyetlerini görme konusunda önünüze bazı fırsatlar gelebilir, bunları geri çevirmeyin. Önyargı ve tedirginlik hata yapmanıza sebep olabilir, bu dürtüleri kontrollü bir şekilde yaşamaya ve karşınızdaki kişileri doğru anlamaya çalışmalısınız. Yeni bir işe başlamak, organizasyonlara dahil olmak, borsa ve yatırım kanallarıyla ilgilenmek isteseniz de bunları şimdilik askıya almanızda fayda var.

Astroloji || Bizi takip edin: Instagram, Threads, Google Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.