Astroloji: 13 Aralık Yay burcunda Yeni Ay burç yorumları

burç yorumları

Astroloji: 13 Aralık Yay burcunda Yeni Ay ve Oğlak burcunda Merkür Retro burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 13 Aralık 2023 Yay burcunda Yeni Ay burç yorumları.

Genel etkiler: İki hafta boyunca bizi motive eden her şeye yoğunlaşabiliriz. Bağımsız hareket etme arzumuz bazı riskler içeriyor olabilir. Kendi başımıza yol almak isterken bazı engellerle karşılaşabiliriz. Yanılgılara açık olacağımız bir dönem. Dolayısıyla emin adımlarla ilerlemekte fayda var. Bize sunulan fırsatları enine boyuna düşünmeliyiz. Zira her şey lehimize olmayabilir. Daha gerçekçi ve mantığa yakın hareket etmeliyiz. Aklımızı karıştıran noktalar olabilir. Ancak Yeni Ay’ın getireceği şans negatif enerjiyi ortadan kaldırıyor ve bize yeni ufuklar açıyor. Pozitif yönümüz ağır basıyor.


Yine 13 Aralık tarihinde Merkür Retro başlıyor ve yeni yıla kadar devam edecek. Yaşamımızdaki sıkışmışlık ve tıkanıklıklara; değiştirmek konusunda gereksiz direnç gösterdiğimiz konulara; düşünce, davranış, iletişim biçimimizdeki katılaşmış ve işlevimizi düşüren alışkanlıklara; takıntı ve inat haline getirdiğimiz için sürdürdüğümüz bazı tavırların anlamsızlığına hatta verdiği zararlara, abartılı kontrol ihtiyacımız, her şeyin nasıl gideceğini bilme ve nasıl gitmesi gerektiğini tayin etme arzumuz yüzünden hayatla ve kendimizle kavga dövüş, itiş çekiş olduğumuz konulara dikkat çekecek ve bizi bakış açımızı ve tutumumuzu değiştirmeye zorlayacak bir retro süreci yaşıyor olacağız. Retro sürecinden en çok Oğlak, Yengeç, Koç ve Terazi burçları etkilenecek.

Burç yorumları

Yeni Ay ve Merkür Retro döneminde Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Yeniay döneminde Uluslararası ilişkiler, yakın/uzak seyahatler, yolculuklardan gelen kazanımlar, farkındalık, eğitim, hukuki konular, inançlar, kültürel faaliyetler, yayıncılık, ticari konular, medya, hayat felsefesi gibi konular gündeminizde olacak. Yeni bir eğitim almak, yurt dışına çıkmak üzere planlar yapabiliriz. Ancak öngöremediğimiz koşullar veya sabırsız ve düşünmeden hareket etmemiz aksaklıklar ve hayal kırıklıkları yaşamamıza neden olabilir.

Yeni farkındalıklar kazanıyor, hayatında değişimler yapıyorsun. Seni kendi duyguları ile al aşağı eden ve enerjini negatife çeviren insanları hayatından çıkarmakta zorlanmayacaksın. Kötü olan tüm olgulara son veriyorsun. Olumsuzlukların devam etmesine izin vermeyeceksin.

Bu yeni ay ile beraber hayatınızın içinde bir noktada özgürleştiğinizi düşünebilirsiniz. Kendi içsel özgürlüğünüzü ispat edebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Önümüzdeki dönem için gezilecek ve görülecek yerlerin listesini yapmak size iyi gelebilir. Eski bir ilişkiniz hayatınıza dahil olabilir. Bu alanda karar sizin olacaktır. Ancak bu yeni ay sizi yeniden güçlendirecek hem de romantik duygular yaşatacaktır. Biraz olsun daha rahat nefes aldığınızı gözlemleyebileceksiniz.

13 Aralık’a Merkür, Oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. Bu retronun etkisini en çok kariyeriniz, sorumluluklarınız ve otorite figürleri ile ilişkileriniz konusunda yaşayabilirsiniz. Yükselme beklediğiniz, girişimde bulunduğunuz, bir talebinize karşılık istediğiniz alanlarda istediğiniz cevaplar, tepkiler gecikebilir. Prosedürlere bağlı tıkanmalar yaşanabilir.

İnsanlarla nasıl iletişim kurduğunuza, otorite figürleriyle yapacağınız konuşmalara özen göstermeniz gerekebilir. İş veren konumunda iseniz, hem ekibinize hem de ortaklık kurduğunuz kişilere karşı sizin de aynı hassasiyeti göstermeniz gerekebilir. İnatçılık, kuralcılık, esnemekte zorlanmak gibi nedenlerle, zor yoldan gittiğinizi görmeniz, tutum ve iletişim dilinizde değişiklik yapmanız gerektiğini fark etmeniz mümkün olabilir. Kendi istediğiniz yönde ilerlerken ihmal ettiğiniz sorumluluklar varsa onlara önem vermeniz de yerinde olur.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Yeniay döneminde miraslar, nafaka, vergiler, eşin kazancı, müşterek kazançlar, parasal destekler, ameliyatlar, ortaklıktan kazanılanlar, psikoloji, cinsellik, ruhsal çalışmalar, sezgilerde artış gibi konular gündeminizde olacak. Bu konularda yeni girişimler yapmak istesek de Merkür’ün gerilemeye başladığını aklımızdan çıkarmamalı, temkinli olmalıyız.

Duygusal dünyanızda fırtınalar esiyor olabilir. Ruhunuzu yoran, sizi yıpratan düşüncelerle kendinizi boğmayı artık bırakın. Şüpheleri bir kenara bırakın. Sosyal çevre ilişkilerinde ve özel hayatında kendinizi ifade etmekte zorluk çekiyorsanız sakin ve esnek olmaya özen göstermelisiniz.

Bu yeni ay ile hayatınızda dönüştürmek zorunda olduğunuz konularınızı kriz noktasına getirmeden tamamlamaya çalışın. Bu dönemde ani oluşan olayları iyi yönetmek zorunda olduğunuzu bilmelisiniz. Eski partnerinizle tekrar bir araya gelebilirsiniz. Ortaklı gelirleriniz ve eşinizin finansal konuları ile ilgili mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Bu dönem verdiğiniz mücadeleler size kat be kat geri dönecektir. Kendi bağımsızlığınızı ve özgürlüğünüzü artık ortaya koymalısınız. Bunun için cesur olun.

13 Aralık tarihinde Merkür retro başlıyor. Bu Merkür gerileme etkisini en çok hayat planlarınızdaki gecikmeler, seyahatleriniz veya uzak mesafeli iletişimlerinizdeki ertelemeler, eğitim ve akademik konularla ilgili belirsizlikler ve aksaklıklar gibi konularda hissedebilirsiniz. Bunun mutlaka şöyle olması lazım dediğiniz konulara dönün bir daha bakın. Bazı insanlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Uzakta olan, sık görüşmediğiniz veya iyi ilişkilerinizin olmadığı kişilerle yapacağınız konuşmalara dikkat etmenizde fayda var.

Yargılı ve beklentili, takıntılı, saplantılı olduğunuz durumları fark edin ve nasıl yaparsanız yapın ama bakış açınızı değiştirin. Yargı sistemiyle ilgili işlerinizde de duraklamalar olabilir… Moral bozmayın ama prosedürlerde hata olup olmadığını mutlaka kontrol edin. Parasal konulardaki şansınızı yükseltmek adına yeni çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Ancak bu süreçte yapacaklarınız konusunda özenli ve dikkatli olmalı, zamanı ve maddi kaynaklarınızı dikkatli kullanmalısınız.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu Yeniay döneminde evlilik, ikili ilişkiler, eşle ilgili konular, ortaklıklar, danışmanlıklar, rakipler, sözlü/yazılı anlaşmalar, mahkemeler, sözleşmeler, teklifler gibi temalar ön plana çıkıyor. İlişkimiz yoksa hayatımıza yeni biri girebilir veya yeni bir iş birliğine başlayabiliriz. İlişkimiz varsa, partnerimizin hayatında birtakım yenilikler meydana gelebilir veya ilişki ile ilgili yeni kararlar alabiliriz.

Belirsizlik ve kararsızlıklar, hem yeni başlayacak ilişki ve ortaklıklara hem de mevcut ilişkilerimizi sekteye uğratabilir. Temkinli hareket etmemizde büyük yarar var. Bu günlerde yaşadıkların seni bambaşka bir hayata sürükleyebilir. Bağımlısı olduğun şeylerden kurtulmalısın. Hayatındaki kargaşalar sonrası daha düzenli bir yaşama sahip olabilirsin. Kandırılıyorsan, aldatılıyorsan ve bunu öğrendiysen terk edebilirsin.

Bu yeniay aşkla ilgili yapmış olduğunuz hatalar veya şu ana kadar doğru olmayan davranış biçimlerini değiştirme yoluna gidebilirsiniz. Aşk’ta bazı restleşmeler mümkün. Partnerinizin veya eşinizin davranış biçimlerinin altında yatan gerçek manayı anlamaya gayret edin. Jüpiter’in ilişki evinizden geçiş yapıyor olması herkesten daha farklı olarak aşk ve sevgi anlamında farklılıklar deneyimleyebileceğinizi söyleyebilir. Yeni bir aşk hikayesi hayatınıza dahil olabilir.

13 Aralık’a Merkür, Oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. Alım-satım, devir-teslim, borçlanma veya borç kapatma, kiralama, mal paylaşımı gibi konularda ertelemeler yaşanması veya çözümü ertelenmiş meselelere yeni bir açıdan bakılması gerekebilir. Fikir ayrılıkları, harcama dengeleri, ailevi sorunlar gündeminizde sıkça yer bulabilir.

Ödemelerinizi tamamlayarak, elinize kesin sonuçlar geçmeden hareket etmeyerek bu dönemin etkilerini en aza indirebilirsiniz. Her şey sizinle ilgili olmayabilir veya kontrol altında tutamayabilirsiniz. Ek iş ve ek gelir faaliyetlerinde kiminle ne iş yaptığınıza, hangi ortamlarda bulunduğunuza dikkat etmenizde fayda var.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Yeniay sürecinde çalışma hayatımız, günlük işler, rutinden çıkmak, sağlık, çalışanlarla ilişkilerde yenilikler, evcil hayvanlar, rutin sorumluluklar, çalışma ortamı, diyet, egzersiz planlamaları gibi konular ön plana çıkıyor. İş hayatımızda veya günlük yaşamamızda yeni sorumluluklar yüklenmemiz, yeni ve heyecan verici projelere başlamamız mümkün.

Günlük rutinlerimizde bir değişiklik yapmamız gerekebilir. Aynı zamanda sağlığımıza daha fazla özen göstermek, örneğin düzenli egzersiz yapmaya başlamak isteyebiliriz. İşte, günlük yaşamda veya sporda kendimizi fazla zorlamamalıyız. Çok güvendiğin bir işte umduğunu bulamayabilirsin. Ama o işin ardından gelen diğer işler bunu telafi edecek nitelikte. Yakın çevrendeki samimi ve güvendiğin bir arkadaşının ihaneti ile sarsılabilirsin.

Bu yeni ay ile geçmiş zamanlarda yaşadığınız bir probleminizi sonlandırıyor olabilirsiniz. Yanılgılara ve zehirlenmelere ayrıca dikkat etmelisiniz. Hem manevi hem de maddi bağımlılıklardan uzak durmak adına önemli bir dönem olduğunu söyleyebiliriz. Bununla birlikte gündelik yaşamınızı düzenlemeniz gereken önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Diyet veya spora başlayabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber bu dönemde sizi maddi manevi rahatlatabilir. İş ortamı değişiminiz ve yeni başlangıçlar heyecan verici olabilir.

13 Aralık tarihinde Merkür Oğlak’ta gerilemeye başlıyor. Uzun süreli ilişkileriniz, hayat veya iş ortaklıklarınız, kontratlarınız, işbirlikleriniz konularında yaşanan sorunlara dikkat çeken bir retro yaşayacaksınız. Yapmaya çalıştığınız iş anlaşmaları veya süregiden hukuki süreçler tıkanabilir. Geçmişten beri tekrar eden ve bir türlü akıcı bir çözüm üretilemeyen konular sıkıcı bir şekilde önünüze gelebilir. Gelişemediğiniz, mutlu olamadığınız, ilerlemekte güçlük yaşadığınız ilişkileri değerlendirebilirsiniz. Bir bitiş kararı vermeye hazırlanabilir, kafanızda bazı dengeleri değiştirebilirsiniz.

Kendi içinizde bir türlü aşamadığınız veya muhataplarınızın bir türlü göremediği, herkesin huzurlu olduğu bir ortak bulmakta sıkıntı çekilen, inatçılık, kuralcılık, kontrol arzusu ile çıkmaza sürüklenen meseleler ortaya dökülebilir. Yeni bir adım atmak yerine mevcut durumla ilgili olmak hem sizi hem de karşınızdaki kişiyi koruyabilir. Zıtlaşma, yanlış anlaşılma, parasal konulardaki aksaklıklar problemi büyüteceği için ne kadar sakin ve ağırdan hareket ederseniz olabilecekleri öngörmeniz de o kadar kolay olacaktır.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu Yeniay döneminde aşk, flörtler, çocuklarla ilgili konular, hobiler, yaratıcılık, spor, eğlence hayatı, şans oyunları, borsa, hamilelik/doğum, keyif aktiviteleri, kendini ortaya koyma becerileri gibi konulara odaklanacaksınız. Eğer ilişkimiz yoksa, hayatımıza heyecan ve eğlence katacak yeni bir aşk söz konusu olabilir.

Çocuğumuz varsa, onlarla ilgili yeni bir adım atabiliriz. Mevcut ilişkimizde yeni bir dönem açılabilir. Bu arada spekülatif yatırımlara ve riskli girişimlere karşı ilgimiz de artabilir. Ancak, temkinli ve sabırlı davranmakta fayda var. Aceleci davranmamız bize büyük kayıplar yaşatabilir. Merkür gerilemesinin sona ermesini yani yeni yılı bekleyin.

Bu yeni ay sizler için harika bir dönemi anlatıyor. Yeni aşklar ve ilişkiler bu dönemde fazlaca kapınızı çalabilir. İlişkisi olanlar hızlı bir şekilde evlilik kararı alabilir. Evli olanlar ve bu döneme kadar evliliğinde problemler yaşayanlar ise başka bir ilişki kurma cesaretini gösterip yeni bir aşka yelken açabilirler. Kısacası aşk hayatına dair şanslı ve sürprizli başlangıçlara hazırlıklı olun. Sadece ekonomik anlamda ve ortaklıklarınız anlamında daha öngörülü hareket edip her duyduğunuza itibar etmeyin.

13 Aralık’a Merkür, Oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. Hayatınızda belirleyici olamadığınız, bildiğiniz gibi yönetemediğiniz ama görev üstlenmek, hizmet etmek anlamında dahil olduğunuz süreçler olabilir. İstediğiniz, alıştığınız gibi gitmeyen şeylere tahammül göstermeniz, elinizde olan imkanlar çerçevesinde ne yapılabiliyorsa bununla yetinmeniz gerekebilir. Sabırlı, dirayetli, tutarlı ama esnek olun.

Bu retro dönemi size, önem verdiğiniz işlerin ve planların gözden geçirilmesi için fırsat tanıyabilir. Verim alamadığınız, kazancınızı yükseltemediğiniz, kendinizi rahat hissetmediğiniz koşulların değerlendirilmesi ve iyileştirilmesi için görüşmeler yapabilirsiniz. Bir değişiklik yapmak, yeni bir noktaya geçmek yerine mevcut koşullarla ilgilenmek daha akıllıca olabilir. Kurallara ve işinize yaramayan alışkanlıklara gömülmeyin. Olanı olduğu gibi görüp, eldeki durumu idare etmek adına mükemmel olmasa da işe yarar olan çözümlere yer açın. Sağlığınıza da özen gösterin.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Bu Yeniay döneminde ev, aile ve yuva konuları, ebeveynlerle ilişkiler, gayrimenkul, taşınma, ev alım/satım, dekorasyon, tadilat, eşin işi, bilinçaltı şifa konuları ön plana çıkıyor. Evimizle ilgili yenilikler, tadilat, dekorasyon gibi işlemler yaptırmak isteyebiliriz. Aile bireylerinden birinin yeni bir girişim yapması söz konusu olabilir. Gayrimenkul alım satımları ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Kariyer yapıyorsan beklediğin günler geldi. Bu hafta tutarlı davranırsan çok fazla kazanacaksın. Yaşamındaki hızlı gelişmeler ve ardından gelen değişim duygularında büyük değişimler yaratıyor. Bu sende dengesizlik yaratmasın.

Bu yeni ay ile birlikte ilişkilerinizde uzlaşmacı bir tavır takınmanız hayrınıza sonuç verecektir. İlişkileriniz kanalıyla hayatın önemli alanlarında aktif ve etkileyici bir rol oynayacaksınız. Kariyeriniz ve aile aksınızda otoriter figürler tarafından fedakarlık yapmanız gereken bazı durumlar meydana gelirse cesaretle inisiyatif alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde önemli bir olay aydınlanabilir. Artık kendinizi bu alanda yormayın ve bitmesi gerekeni bitirin.


13 Aralık tarihinde Merkür gerilemesi başlıyor. Bu retro sürecinde sizi çıkmaza sürükleyen ve takıntı haline gelen projelere, ilişkilere, galibiyet hırsına dönüşmüş çabalara, verimsiz bir enerji aktardığınızı fark edin. Bu nedenle sizi gerçekten tatmin edecek, enerjinizi yükseltecek konulara ve ilişkilere insanlara odaklanamadığınızı da idrak edin. Enerjinizi tıkayan; sizi coşkulu, üretken, yaratıcı, doyumlu, sevecen ve spontan olmaktan alıkoyan tercihleri gözden geçirmenizde fayda var.

Eski aşklar, arkadaşlıklar, parasal konular ve işlerden haberler alabilirsiniz. Çocukluğunuzdan bu yana taşıdığınız duygu tıkanıklıkları, travmalar bu süreçte tetiklenebilir. Bunların sizi mahkum ettiği kalıpları fark edin ve dönüştürmeye açık olun. Finansal planlar, bir işe ve hayale yatırım yapmak gibi konularda çok iyi araştırmalısınız. Emin olmadığınız, gelecek göremediğiniz alanlardan ve harcamalardan uzak durmanızda fayda var.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu Yeniay döneminde eğitim-öğretim, kısa seyahatler, yakın çevre, komşular, kardeşler, akrabalar, beklenen haberler, teklifler, kontratlar, imzalar, her türlü sözlü/yazılı iletişim, basın/yayın, sosyal medya temaları gündeminizde olacak. Kardeşlerimiz veya yakın çevremiz ile birlikte bir girişime başlamamız mümkün. Yeni bir eğitim veya projeyle ilgilenmeye başlayabiliriz.

İş hayatındaki sorumlulukları ciddiye alman sana başarı getiriyor. Paranın kıymetini bileceksin ve bu da seni zor durumlardan kurtaracak. Aile içinde yaşanan ve yaşanacak olan sıkıntılar konusunda biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmalısın.

Bu yeni ay ile kardeşlerinizin ve yakın çevrenizle olan ilişkilerde çözmek istediğiniz bazı konuları çözebilirsiniz. Sağlığınızı artık toparlıyor olacaksınız. Eğitim konularında kaçırdığınız şansları yeniden elde edebilirsiniz. Hayatınızla ilgili zor konuların sonuçlanmasını sağlayacak ve yeni bir dönemin kapısını açacaktır. Ortak finansal süreçleriniz varsa bu konularda beklenen haberler gelebilir ve kendi yolunuzu rahatlıkla çizebilirsiniz. Eski bir ilişki tekrar gündem olabilir. Gerçek dışı söylemlere artık itibar etmemeyi öğrendiniz. Bu yüzden kazançlı çıkan siz olacaksınız.

13 Aralık’a Merkür, Oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. Güvenlik, aidiyet, korunup kollanma ihtiyacı, kendinize ait bir düzen kurma veya kurduğunuz düzeni koruma isteği, aile ilişkileri gibi konularda, kurallara, sınırlara, çerçevelere, koşullara takılıp kaldığınız yerler, bu retroda gün ışığına çıkıyor. Alışkın olduğunuz için içinden çıkamasanız da sizi boğan ortamlara, düzenlere, bağlara gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını iyice düşünün.

Bu retro sürecinde aile büyüklerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Ebeveynlerinizden size miras kalan düzen ve iktidar anlayışını hayatınıza nasıl geçirdiğinizi ve bunun sizi nerelerde zora soktuğunu fark edin. Sağlık sorunları, miras ve hukuki işlemler, alım satımla ilgili konularda uğraşmanız gerekebilir. Evinizle ilgili aciliyeti olmayan düzenlemeleri yapabilir, eşyalarınızı kontrolden geçirebilirsiniz. Yüksek maliyetli harcamalar, gayrimenkul işlemleri gibi konularda mümkünse beklemelisiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Yeniay döneminde para, kazanımlar, bütçe, ek gelir, özdeğer ve yetenekler, harcamalar, yatırım, iş teklifleri, harcamalar gündeminizde olacak. Gelirimizi artırmak, yeni kazanç kapıları açmak için planlar yapabiliriz. Ancak temkini elden bırakmamakta, rasyonel ve sabırlı davranmakta fayda var. Eşiniz ile uzun zamandır yaşadığınız iletişim problemleri finansal konular ile ilgiliyse artık bu alanda kararlı davranmanız gerekebilir. İlişkiniz içerisinde şüphe duyduğunuz konuları irdelemek sizi biraz zor durumda bırakabilir.

Çalıştığın işlerde daha kalıcı olmak için dengeli ve düzenli olmaya özen göstermelisin. İkili ilişkilerinde aşırı samimiyetten uzak dur. Samimi davranışların yanlış yorumlanarak ardında kötü niyet aranabilir. Özellikle hafta sonuna kadar yanlış anlaşılmaya açık görünüyorsun. Sağlığın gayet iyi. Ama spor yapıyorsan sakatlanmalara karşı dikkatli olman gerekiyor.

Bu yeni ay ile gelirlerinizde ve maddi projelerinizde önemli yeni başlangıçlara işaret etmektedir. Yeni kazanç kapıları bu dönemde hızlıca karşınıza çıkabilir. Ortak finansal süreçleriniz varsa bu konularda beklenen haberler gelebilir ve kendi yolunuzu oluşturabilirsiniz. Miras, nafaka, hukuki süreçler, borçlar ve alacaklar ile ilgili konulardaki gelişmeler hayatınıza önemli bir soluk getirebilir.

13 Aralık tarihinde Merkür Oğlak’ta gerilemeye başlıyor. Yakın çevreniz, dostlarınız, akrabalarınız, düzenli iletişim ve alışveriş içinde olduğunuz, bir şekilde ikna etmek, yönlendirmek veya eğitmek zorunda olduğunuz insanlar ile aranızdaki ilişkilerde tıkanan yerleri fark edeceğiniz bir dönem. Önyargılı olmanın, hem ilişkilerde hem de parasal konularda olumsuz sonuçlar doğuracağını unutmayın. Öğrenmeye, anlamaya, empatiye, başka fikirleri dinleyip önemsemeye daha çok zaman ayırmanız gerekebilir.

İletişim dilinizi, düşünce şeklinizi, olanları yorumlama ve tepki verme yöntemlerinizi samimiyetle inceleyin. Bakış açınız, tavır ve ifadelerinizdeki sertlikleri törpülemeniz gerekiyor. Bir yere yetişme telaşı taşır gibi hareket etmek yerine daha sakin olmanız, sıralama yapmanız zamanı daha iyi kullanmanıza yardımcı olabilir. Riskli gördüğünüz, bir zemine oturtamadığınız konular ve konuşmalar üzerinde fazla zaman kaybetmeyin.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Sizin burcunuzda gerçekleşecek bu Yeni Ay döneminde kişiliğiniz, temel motivasyonlara eğilim, fiziksel görünüşünüz, estetik, imaj değişimi, sağlık, kişisel gelişim, radikal yenilikler, yeni projeler, kısmetler ve ilişkilerle ilgili konular gündeminize giriyor. Önümüzdeki iki haftalık bu süreçte kendimize yeni bir yol çizmek, yeni bir imaj yaratmak isteyebiliriz. İnsanları etkileme gücümüz artabilir. Ancak aynı zamanda artan özgüvenimiz yüzünden, fazla agresif, sabırsız ve cesur davranabiliriz. Aceleyle, düşünmeden verdiğimiz kararlar ileride bize zarar verebilir. Unutmamalıyız ki, öfkeyle kalkan zararla oturur.

Partnerine karşı yaşadığın soğukluğun nedeni tümüyle haftanın etkisine bağlı ve geçici. Özel hayatının iş ve kariyer yaşamını olumsuz etkilemesi mümkün görünüyor. Düşüncelerindeki abartı yolunda giden ilişkinin dağılmasına neden olabilir. Kafanda büyüttüğün duygulardan uzaklaş ve düşüncelerini kontrol altına almaya çalış.

Yeni ay ile hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Her bitiş yeni bir başlangıçtır. İkili ilişkileriniz ve kariyerinizde önemli kararlar alacağınız bir yeni ay olacaktır. Kariyerde sürpriz bazı durumlar sizleri yeni beklentilere doğru yönlendirebilir. Özellikle sadece geçmişte içine düştüğünüz yanılgılara düşmemeniz gerekmektedir. Yeni bir ilişki veya yeni bir hayat arkadaşı size iyi gelecek. İlişkilerinizde istediğiniz mutluluğu yakalama fırsatlarıyla karşılaşacağınız önemli bir dönemin içinde olduğunu bilmelisiniz. Sizi mutlu etmeyen ilişkilerden artık uzak durma zamanıdır.

13 Aralık’a Merkür, Oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. Yaptıklarınızın, ürettiklerinizin, sattıklarınızın, sunduklarınızın değerini belirlemekte ve karşılığını almakta zorluk çekebileceğiniz bir zaman. Umduğunuz, beklediğiniz, hak ettiğinizi düşündüğünüz sonuçların gelmesi zaman alabilir. Birilerinin sizi azımsamasına veya askıda tutmasına fazla anlam yüklemeyin. Kendinize haksızlık ettiğiniz ve kapasitenizi sınırladığınız, kendi önünüzü kapattığınız yerleri fark edin.

Maddi sıkışıklık yaşıyorsanız endişe etmeyin. Yeni yılda bu sorunu aşacaksınız. Yetersiz kalma korkusu, kendinizi geliştirme gayretinden kaçınma eğilimi gibi nedenlerle bereketinizi baltalıyor olabilirsiniz. Muhasebe ve gelir gider işlemlerinde bir bilene danışmanız daha iyi sonuç almanıza yardımcı olabilir. Farklı ve ikinci bir göz hata payınızı en aza düşürecektir. Para sizin için her zaman bir araçtır, bunu amaca dönüştürmediğiniz için şimdi bazı kayıplar veya aksamalar yaşamaktan olumsuz etkilenmeyeceksiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Yeniay döneminde bilinçaltı, rüyalar, sezgiler, ruhsal gelişim, yaratıcılık, şifa ve spiritüel konular, sağlık, içe çekilme, fedakarlıkları sorgulama, bireysellik gibi temalar ön planda olacak. Bu dönemde, dış dünyadan soyutlanıp, kendi içimize dönmemiz ve kendimizle yüzleşmemiz mümkün. Zihnimizi toparlayıp harekete geçmekte zorluk çekebileceğimiz bir dönemdeyiz. Hem fiziksel hem de zihinsel enerjimiz oldukça düşük olabilir. Bu süreçte, dış dünyadan, sosyal çevreden biraz uzak durup, kendimizi dinlendirmemizde büyük fayda var. Bu sayede yeni yıla daha iyi bir giriş yapabiliriz.

Çalışıyorsan iş hayatında çalışma arkadaşlarınla aran açılabilir. Senden kaynaklanan problemler bu yönde büyütülebilir. Buna izin verecek davranışlarda bulunmamalı, sözler söylememelisin. Duyguların daha da güçleniyor, hissettiğin aşk büyüyor. Ama güvensiz hareket eder o yönde sözler sarf edersen ilişkinin enerjisini dağıtabilirsin.

Bu yeni ay sizlere maddi konularda kararlar aldırırken çok dikkatli olmanız gerektiği konusunda uyarıcı. Öngöremediğiniz bazı konular hala canınızı sıkıyor olabilir. Stres yaratacak bazı koşulları hayatınızdan artık uzaklaştırmanız gerekecektir. Aşk hayatınıza renk vermek isterken korkak davranışlarınız sizi daha da yorabilir. İlişkinizdeki sevgi eksikliğini fark edebilir ve beklentilerinizi daha da artırabilirsiniz. Ay boyunca aşk hayatınızın canlı olması adına emek sarf etmeniz ve fedakarlık yapmanız gerekebilir. Bu size çok iyi gelecektir.

13 Aralık tarihinde Merkür sizin burcunuzda retro hareketine başlıyor. Aksaklıklar, teknik sorunlar, fiziksel sıkıntılardan oldukça etkilenebileceğiniz bir süreçtesiniz. Davranışlarınızı, tarzınızı, aldığınız geri dönüşleri düşünmeniz gerekebilir. Kendinizde bir hata, eksiklik arama konusunda aşırı tepki vermemelisiniz. Önyargı, şüpheler, başkası adına düşünme veya karar verme sonucu ilişkilerinizde bazı pürüzler oluşabilir. Önemli konuşmalar ve kararlar için aceleci olmamakta, karşınızdaki insana baskı uygulamamakta fayda var.

Lider vasıflı Oğlak burçları, bu retro sürecinde yönetemedikleri durumlara maruz kalmayı deneyimliyor olacak ve bu durum onları fazlasıyla gerecek. Aşırı kuralcı, kontrolcü, inatçı, somurtuk, kısıtlayıcı, sabit fikirli olduğunuz yerleri ve böyle davranmanın sizi ne kadar sıkıntıya soktuğunu fark etmeniz gerekiyor! Sorunları çözmek istiyorsanız yapıcı ve anlayışlı olun, bu insanların da size açık olması için bir zemin oluşturacaktır. Bir yerlerde, bir şeylerin sizin istediğiniz gibi sonuçlanmamasını objektif bir şekilde ele almalısınız.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Yeniay döneminde sosyal yaşam, yeni çevreler, organizasyonlar, dostluklar, kalabalık ortamlar, ortak faaliyetlerin artması, çevre değişikliği, kariyerden kazanç, hayaller ve dilekler gibi temalar gündeminizde olacak. Hayatımızda yeni bir dönem bir başlatmak isteyebilir, geleceğimizle ilgili yeni planlar yapmak isteyebiliriz. Yeni bir arkadaş çevresi edinebilir, bize yeni fırsatlar sunacak yeni insanlarla da tanışabiliriz. Ancak, planlarımızı yaparken ayaklarımızın biraz yere basmasına dikkat etmeliyiz. Gerçekçi olmayan hedefler ve öngöremediğimiz koşullar hayal kırıklığına uğramamıza neden olabilir.

Maddi anlamda çok iyi paralar kazanmaya başlıyorsun. Parana para katıyorsun. Geçmişin zor zamanlarını geride bırakıyorsun. Aşk hayatın hareketleniyor. Partnerinle birlikte el ele güzel günlere yürüyorsun. Geçmişte yaşanan bir sorun tekrar gündeme gelebilir, o durumda görmezden geliyorsun.

Bu yeni ay ile eviniz, aileniz ve ebeveynlerinizle ilgili konularda önemli bir dönem başlıyor olacak. Taşınma kararı alabilir, karlı bir yatırım yapabilir ve evinizin onarımı ile ilgilenebilirsiniz. Ailede üstlenmeniz gereken misyon, sorunlara çözüm bulan kişi olmanız adına önemli bir denge yaratacaktır. Gayrimenkullerinizle ilgili konularda gergin etkiler yaşayabilir, tamir, tadilat veya yenileme gibi konular sizi bu aralar bunaltabilir. Ev alım satım gibi konularda dengeleri oluşturmamanız ve konuların sizin dışınızda gelişmesi gibi durumlar sizi bir hayli yorabilir. İlişkilerde alttan alan taraf olmak ebeveynleriniz ile aranızdaki bağları koparmamak adına bağlayıcı olacaktır.

13 Aralık’a Merkür, Oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. Bu retro sürecinde Kova burçları, kendilerini eli kolu bağlı kalmış gibi hissedebilir. Bir şeyleri ağırdan alarak ilerlemenizde fayda var. İstediğiniz yöne değil, mecbur olduğunuz yöne gitmeniz; atak yapmanız değil geçmişten gelen sorunları, aksaklıkları ve eksiklikleri çözmeniz; iş bitirmeniz değil zemin hazırlamanız gerekiyor. Ve siz koşulların sizi belirlemesinden hiç de haz etmiyorsunuz. Ne var ki şimdilik elinizden gelen ve üstünüze düşen, bir döneme başlamak için önce işlevini bitirmiş veya zamanını tüketmiş olan her şeyi toparlamak.

Sağlığınıza zarar veren alışkanlıklarınıza bir dur deyin. Sizi fiziksel olarak zora sokan rahatsızlıklara, özelikle de kemik, iskelet sisteminiz veya dişleriniz veya cildinizle ilgili olanlara gereken önemi gösterin. ‘Yeni bir alana girmek zorundayım ama ne yapacağımı ve tam nasıl bir sonuç alacağımı bilemiyorum’ diye kendinizi durduruyorsanız, alışkanlıklarınız ve kurallarınızla kendinizi kilitliyorsanız, bunlara dikkat edin. Şimdi zaman ayırmaya, sorunları çözmeye odaklanın ve bir daha aynı döngünün tekrarlanmaması için kesin çizgiler çizin. Hayattan beklentilerinizin, iş planlarınızın vardığı noktayı görmelisiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Yeniay döneminde kariyer, statü, mevki, patronlarla ilişkiler, iş teklifleri, tanınma, aile ile ilgili konular, yargı, terfi gibi konulara odaklanıyor olacaksınız. Başarına başarı katıyorsun. Uzun süredir beklediğimiz bir terfi veya yeni bir iş değişikliği söz konusu olabilir. Ailemiz, ebeveynlerimizi ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Ancak dikkatli olmalı, uzun zamandır bekliyor olsak bile, fırsatların üzerine hemen atlamamalıyız.

Uzun süredir mücadele ettiğin ve beklediğin şeylerde netice alıyorsun. Düzen değiştirmek adına oldukça uygun bir hafta. Kendini eksik hissettiğin konularda gelişimini tamamlayabileceğin yeni fırsatlarla karşılaşıyorsun. Ancak beklentilerimizin karşılanmaması, hatta aldatıcı koşullarla karşılaşmamız ihtimali de oldukça yüksek.

Bu yeni ay en fazla sizlere sözünü geçireceğe benziyor. Kariyerinizde terfi etmek veya yeni bir başlangıç yapmak adına harika bir dönem diyebiliriz. Özellikle 2016 Mart ayından bu yana çalışma ortamınızda sizi baskılayan konuları sonlandırma fırsatları içerisinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızda soru işaretlerinizin tüm cevaplarını bulmak için doğru bir zaman dilimine giriş yapmış olmaktasınız. Aynı zamanda çocuk sahibi olmak isteyenler içinde yeni bir dönem olacaktır. Bu konuyla ilgili ciddi anlamda planlamalar oluşturabilirsiniz.

13 Aralık tarihinde Merkür retro başlıyor. Önünüzde yepyeni bir dünya açılıyor olabilir ve siz nasıl yönetebileceğinizi bilmediğiniz için adım atmaktan çekinebilirsiniz. Temkini, kontrolü, şüpheyi, erteleme çabasını bir yana bırakın. Kendinizi salın ve algılarınızı açın. Olanı olduğu gibi görüp, sezgisel bir şekilde akın. Yeni bir dünyada kasıntılı ve zorlantılı adımlarla ve işlevsiz alışkanlıklarla ilerlemeniz mümkün olmayacaktır.


Yeni bir işe başlamak, organizasyonlara dahil olmak, borsa ve yatırım kanallarıyla ilgilenmek isteseniz de bunları şimdilik askıya almanızda fayda var. Böyle zamanlarda mantığınız en yakın arkadaşınız olmalıdır. Bir geri dönüşünün olmayacağını bildiğiniz her şey sizi zarara uğratabilir. İnsanların gerçek niyetlerini görme konusunda önünüze bazı fırsatlar gelebilir, bunları geri çevirmeyin.

Astroloji |Bizi takip edin: Instagram, Threads, Google Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.