Astroloji: 25 – 31 Aralık haftalık burç yorumları

burç yorumları

Astroloji: 25 – 31 Aralık haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 25 – 31 Aralık haftalık burç yorumları. 25 Aralık, 26 Aralık, 27 Aralık, 28 Aralık, 29 Aralık, 30 Aralık ve 31 Aralık tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftanın genel etkileri: Yengeç burcundaki dolunay bizi kabuğumuzdan çıkmaya ve ailevi, toplumsal ilişkilerimiz aracılığıyla hayatımızla ilgili sorumluluk üstlenmeye zorlayan duygusal bir aşamadır. Ev ve iş arasında önceliklerimizi belirlememiz gerekebilir. Başkalarından sürekli bir destek beklentisi içerisine girmeden, kendi ihtiyaçlarımızı karşılamak için çabalamak en doğru tercih olacaktır. Yeni girişimleriniz için 5 Ocak 2024’e kadar beklemenizde fayda var.


Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 25 – 31 Aralık haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bir başlangıca doğru yürüyorsunuz. Bu sadece bir yılın değil, o yıl yapacaklarınızın da başlangıcı olabilir. Yaşadıklarınızdan neler çıkardığınızı, bugüne kadar kendinizde neyi ertelediğinizi ve bunların sizde bıraktığı hisleri düşünün. Kendinizi sevmek, bazı özelliklerinizi kabullenmekle ilgili sorunların kaynağını görebilirsiniz. Daha çok sorumluluk almak isteyeceğiniz, bunları neticelendirebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İş hayatınızla ilgili pürüzleri daha net görebilir, bazı şeylerin neden yürümediğini daha iyi anlayabilirsiniz. Bu sayede ilerlemeniz kolaylaşacak ve alacağınız verim yükselecektir.

27 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay duygusal hassasiyetlerinize dokunuyor, etki ediyor. Bunların en başında da ev ve aileyle ilgili konular geliyor. Geçmişe, aileye, babaya, yaşanılan yere ve ortama dair bir durum veya gelişme ağırlığını hissettirirken, bu durumun sizi aşağıya çekmesine izin vermemeli, ilişkilerinizden aldığınız gücü değerlendirmelisiniz.

Yılın başında aldığınız bazı kararların geldiği son noktayı görme fırsatını yakalayabilirsiniz. Ev ve aile hayatınızı mercek altına alabilirsiniz. Oturduğunuz evle vedalaşabilir, yeni bir düzene geçiş yapma fikirlerinizi netleştirebilirsiniz. Bu durum iş gereği ya da farklı bir sebeple de olsa, duygusal bağ kurduğunuz bir şeylerin neticesi olarak gerçekleşecektir.

29 Aralık’ta Venüs Yay transiti başlıyor. Yabancı kültürlerle ilgili kendinize yeni şeyler katacağınız, özellikle sanatsal anlamda yeni şeyler öğrenebileceğiniz, vizyonunuzu genişletecek güzel bir Venüs transiti sizin için. Şehirler arası ya da yurt dışı bağlantılı konular varsa gündeminizde, bunlar Venüs ile rahat ilerler. Güzelce hallolur.

Kendinize yeni deneyimler ve seçenekler bulabilirsiniz. İşinizi geliştirmek, bir hobi edinmek, zamanı değerlendirmek için eğitimlere başvurabilir ya da bunların düzenlendiği yerlere seyahat edebilirsiniz. Hareketli olduğu kadar verimli bir süreç olması için, seçtiğiniz konuyu derinlemesine ele almalı ve sıkılmayacağınız şekilde planlamalısınız. Bu yönünüz size farklı kapılar açabilir.

boğa burcu

Boğa burcu 25 – 31 Aralık haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Yeni yıla biraz nefes alarak giriyorsunuz. Kendinizin farkında olduğunuz bir dönemi sonlandırdınız. Şimdi bu fark ettiklerinizi unutmadan bir hayat sürmelisiniz. Katı, zorlayıcı ve sabit düşüncelerinizin dışına çıkmanın korkutucu bir tarafı olmadığını görebilirsiniz. Yatırım, seyahat, eğitim, iş gibi konulardaki ödemelerinizi ve işlerinizi aceleye getirmeden tamamlamanızda fayda var. Sözleriniz, ortaya sunduğunuz iş ve ürünleriniz çokça dikkat çekebilir. Yeni girişimlere yeni yıldan sonra başlamanızda fayda var.

27 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunayda yakın çevreniz, arkadaşlarınız, komşularınız veya kardeşlerinizle ilgili duygusal hassasiyetler içinde olabilirsiniz. Bir yanda yaşadığınız ortamdan çıkıp, uzaklaşma arzusu, diğer yandan yakın çevrenizle ilgili duygusallığın gerilimi söz konusu olabilir.

Dolunayın zihninizi bulandırmamasına dikkat etmelisiniz, ayrıca günlük yaşamınız ve sağlığınızla ilgili küçük mutlulukları değerlendirebilirsiniz. Artık kapanan defterlere değil açılacak olanlara odaklanmayı öğreniyorsunuz. Üzerinde uğraştığınız konuları neticelendirebilir, eğitimlerinizi tamamlayabilir, hangi alanlarda uzmanlaşacağınızı seçebilirsiniz. Emek verip karşınıza geçip seyredeceğiniz bir süreç olabilir.

29 Aralık’ta yönetici gezegeniniz Venüs, Yay burcuna geçiyor. Finansal konularda şansınız dönmeye başlıyor. Parasal konularda rahatlama dönemine giriyorsunuz. Aksaklık yaşadığınız, beklemede kalan, üzerinde çokça durmanız gereken konuların geri dönüşlerini alabilirsiniz. Ek iş, hukuki konular, miras gibi alanlardan alacaklarınız olabilir. Bunları büyütmenin, devamlı hale getirmenin yollarını aramalısınız. Hayatınızı kolaylaştıracak bazı uygulamaları kullanmaya başlayabilirsiniz.

Vergi, sigorta konularınız varsa, parayla ilgili yasal konular varsa, olumlu gelişmeler olabilir. Eşin parası, ortak kaynaklar, finansal konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda ani fırsatlar önümüze çıkabilir. Bir süredir beklediğimiz bir ödemeyi alabiliriz. Kredi başvurularımız olumlu sonuçlanabilir. Eşimizin ya da partnerimizin parasında bir artış olabilir. Tabii bu arada ayağımızı yorganımıza göre uzatmayı da unutmamamız gerek.

ikizler burcu

İkizler burcu 25 – 31 Aralık haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Üretken fikirler, insanları etkileme ve bir araya getirme becerinizle birleşiyor. Sizin için önemli olan arkadaşlıkları daha farklı bir gözle izleyebilir, daha farklı hislerle yaşayabilirsiniz. Eskiden gözünüze takılan, sizde rahatsızlık uyandıran durumlarla nasıl başa çıkacağınızı daha iyi biliyorsunuz. Sizinle uğraşan, sizi zorlayan konulara ve insanlara prim vermemelisiniz. Dikkatleri de bu yönde çekebilirsiniz. Dolayısıyla size gelecek tekliflerin, desteklerin de önünü açmış olacaksınız. Aile ve eş destekleri, ek iş konuları, miras ve diğer hak edişler rahatlamanıza yardım edebilir. Güneş’in geri hareketteki yönetici gezegeniniz Merkür ile kavuşumu geçmişe dönük konuları ve hakları gündeme getirebilir.

27 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay haritasında burcunuz yükselirken iş ve para ile ilgili konularda kaygı ve endişeler ağırlığını hissettirebilir. Kendi değerlerinizin, yeteneklerinizin, sahip olduklarınızın sağlamlığına güvenmelisiniz, yüksek yaratıcılığınızdan yararlanabilirsiniz. Aşktan, sevgiden ve sevdiklerinizden yana sahip olduğunuz şansı değerlendirebilirsiniz.

Finansal konularda önemli gelişmeler elde edebilirsiniz. Borçlanma, ödemeler, hakkınızı alacağınız işler gündeminizde yer tutabilir. Ne yaptığınızı ve bu işin karşılığını bilerek ilerlemelisiniz. Ortaklı ya da aile destekli işlerle ilgilenebilir, bu konuda çalışmalarınız varsa üzerinde daha dikkatli çalışabilirsiniz.

29 Aralık’ta Venüs Yay transiti başlıyor. Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. Bekarsak, hayatımıza heyecan katacak yeni biri girebilir. Ya da yeni bir iş birliğine imza atabiliriz. Evliysek ilişkilerde karşı tarafa da söz vermeyi öğrenmeli ve kendi görüşlerimizin doğruluğu hakkında diretmekten kaçınmalıyız. Öte yandan ciddi bir ilişkinin içindeysek, evlilik kararı almamız mümkün.

Evliliğiniz/ilişkiniz, iş ortaklıklarınız üzerinden güzel bir Venüs etkisi alıyorsunuz. Nasıl hissettiğinizi görüp buna göre karar vereceğiniz bir dönem olabilir. Kendinizi layık gördüğünüz konular ve insanlar mercek altına alınabilir. Önyargılı ya da ilgisiz olmamalısınız. Çünkü size her konuda destek verecek, farklı fikirlerle bakış açıları kazandıracak insanlarla tanışabilirsiniz. Gezerek yapacağınız işler, danışmanlıklar, sosyal faaliyetler, hukuki konularla ilgili çalışmalarınız hız kazanabilir, böyle bir gündeminiz yoksa değerlendirmeye alabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 25 – 31 Aralık haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Sevdiğiniz insanlar ve onlarla ilgili konuları mercek altına alabilirsiniz. Söylemek istediklerinizle ağzınızdan çıkanların farklı olduğunu görebilir, nerede sıkıştığınız ya da takıldığınızı daha iyi anlayabilirsiniz. Bu da kendi isteklerinizi, hislerinizi, karşınızdaki kişinin beklentilerini görme konusunda size fırsat tanıyabilir.

Kendinizi sorumluluk altında hissedebilirsiniz. Alacak verecek konuları, statü beklentiniz, hukuksal sorunlarınız için telafi şansınız olabilir. Geçmişin iyi getirilerinin olması, daha önce doğru yaptığınız bazı hamleleri size hatırlatabilir. Bu hamleleri nasıl geliştireceğinizi, nasıl kalıcı hale getireceğinizi düşünmelisiniz. İşinize ve verdiğiniz emeklere sahip çıkmaya başlıyorsunuz.

27 Aralık’ta sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Hayatınızda büyük değişimlere işaret ediyor. Her ne kadar iletişimle ilgili konular problem yaratsa da içinizdekileri tutmanız zor görünüyor. Fikirlerinizle, söylemlerinizle, duruşunuzla, tutumunuzla dikkat çekici olabilir, gücünüzü daha etkin ve verimli şekilde kullanabilirsiniz. Ailenizden gördüğünüz desteği yadsımayın. Duygusal kararlar almanın sizi uğrattığı zararların farkına varıyorsunuz. Ortaklıklar, ilişkiler, bireysel alanlarınız gibi konulardaki kriterlerinizi değiştirebilirsiniz. Kendinize yönelin, alışkanlıklarınızı gözden geçirin, bunların bıraktığı etkileri anlamaya çalışın.

29 Aralık’ta Venüs Yay burcunda hareket etmeye başlıyor. İş ortamında güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Sevineceğiniz yeni şeyler olabilir. Bir görevin, görev tanımınızın içinde bir sorumluluğun yeniden düzenlenmesi gibi. Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Daha keyifle çalışabilir, iş arkadaşlarımızın yanında kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Günlük yaşamımızda da keyfimize düşkünlüğümüz artabilir. Sağlık konularına dikkat etmeli, bol bol egzersiz yapmalı, kilo almamak için aşırı yeme içmeden kaçınmalıyız.

Emekleriniz görülüyor, siz de geçmişte ve şu anda yaptığınız işlerin nereye vardığını görüyorsunuz. Eğitim almak, yaptığınız işe değer katacak çalışmalar yapmak, sosyal projeler geliştirmek, dil öğrenmek ya da bilinen bir dili kullanarak iş yapmak gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Ağınızı, kapasitenizi büyütmek için uygun bir zamandasınız. Bunun sadece psikolojik olarak değil maddi olarak da geri dönüşlerini alabilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 25 – 31 Aralık haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Yeteneklerinizi sergileyeceğiniz, daha iyisini ortaya koyabileceğiniz bir dönem başlıyor. Kendinizi ifade edeceğiniz, emin olduğunuz konuları sunabileceğiniz alanlarda çalışabilir ya da bizzat bu alanların kurucusu olabilirsiniz. İyi olduğunuz, kendinizi geliştirdiğiniz bir işi profesyonelleştirip kazanç elde etmeye başlayabilirsiniz.

Tüm odağınız, hayatınızı hem günlük hem de psikolojik olarak yüksek standartlara taşımak üzerine olabilir. Kendinizi gereksiz yere zorlamamalı, dinlenmeye ve hayatı yakalamaya da zaman ayırmalısınız. Mutlu olmanıza ve iyi hissetmenize gölge düşüren konulardan sıyrılıyorsunuz. Artık daha farkında, daha cesur hissedebilirsiniz.

27 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunayda her şeyin farkında olmak ancak müdahale gücünüzün veya imkanınızın yeterince olmaması baskı yaratabilir. Her şeyi akışa bırakabilecekken ve aslında pek çok şeyden vazgeçmeye hazırken günlük yaşamda ve çalışma ortamınızda yapmanız gerekenler ve yapmak istedikleriniz zorlayıcı olabilir. Ama aklınıza, mantığınıza güvenebilirsiniz.

Önümüzdeki iki haftalık süreçte gizli saklı konuları, size karşı kimin hangi niyeti beslediğini net bir şekilde görebilirsiniz. Egonuz kadar duygularınızın da zarara uğradığını gördüğünüzde, bunu değiştirmek için gereken cesarete sahip olduğunuzu fark edebilirsiniz. Şimdi bu cesareti kullanma zamanı!

29 Aralık’ta Venüs’ün Yay burcuna geçişi hayatın yükünü atmanıza, keyif almanıza yardımcı olabilir. Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Eğer ilişkimiz yoksa aşk hayatımız birdenbire alev alabilir. Gezip tozma, eğlenceli aktivitelere katılma arzumuz artabilir. Eğer ilişkimiz varsa, partnerimizle kendimizi eğlenceye vurabiliriz. Çocuk sahibi olmak istiyorsak uygun bir dönemdeyiz. Şansımız yüksek ancak yine de spekülatif yatırım araçlarında daha temkinli olmalıyız.

Tatil planları, yeni yerler görme isteği size yeni hayaller kurdurtabilir. Bir uğraşı işe dönüştürebilir, kitlenizi genişletebilir, sosyal mecraları kullanarak güçlenebilirsiniz. Durağan zamanların ardından şimdi, hareketi ve bereketi yaşantınıza dahil etmek isteyebilirsiniz. Bunun için yeni işler almak kadar yeni insanlar tanımak da gerekli olabilir. Duygusal ve sosyal etkileşimlere açık olduğunuz bir dönemdesiniz.

başak burcu

Başak burcu 25 – 31 Aralık haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Sevginin, mutlu olmanın, bir şeylerden keyif almanın somut haline daha çok odaklanabilirsiniz. Güven odaklı ilişkiler kurmanın sizi taşıdığı noktadan memnun olabilirsiniz. Aile kurmak, çocuk sahibi olmak, geleceğe yatırım yapmak, hayatınızı maddi ve manevi olarak daha iyi standartlara taşımak gibi gündemleriniz olabilir.

Finansal konularda daha dikkatli hareket etmeniz gerektiğini hatırlatabilir. Yanlış giden, getirisi olmayan, belirsiz ve sonuçsuz kalan işlerinizi incelemek için fırsatlar bulabilirsiniz; bu fırsatları değerlendirin ve hatayı en aza indirmenin yollarını arayın. İkili ilişkilerle ilgili konuşmalarda gereksiz mesafeler koyabilirsiniz. Hissettiklerinizi nasıl dile getirdiğinizin önemini, geçmişte yaşanıp bugün önünüze gelen konularla anlayabilirsiniz.

27 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hayatta yapmayı ve gerçekleştirmeyi istediklerinizin arzusu ve heyecanı sizi sararken geleceğe ilişkin duygusal endişelerin girdabına kapılmamalısınız. Aile içi iletişim konusunda dikkatli ve sabırlı olmaya çalışmalısınız. Kaynaklarınıza ve yeteneklerinize sahip çıkmayı unutmamalısınız.

Yılın başından bu yana hayatınızda olan bazı insanların şu an olmayışı ya da bunun tam tersi durumunda, hatanın nereden kaynaklandığını net bir şekilde görebilirsiniz. Arkadaş seçimi, ihtiyacı ve tek başınıza geçirdiğiniz zamanların kalitesi gibi konuları yoğun bir şekilde düşünebilirsiniz. Duygularınıza yenik düştüğünüz, toksikleştiği için veda ettiğiniz her şeyin bir kazanımını elde edebilirsiniz.

29 Aralık’ta Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle aile kurmak, aile üyeleriyle keyifli anlar yaşamak ve sorunları çözmek adına iyi bir döneme giriyorsunuz. Ev ve aile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evde, ailemizle güzel zaman geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Ailemizle organizasyonlar düzenleyebilir, evimizde çok sayıda misafir ağırlayabiliriz. Ev dekorasyonu ile ilgili harekete geçebilir, evimizi güzelleştirmek için çabalayabiliriz. Yeni bir ev satın alma söz konusu olabilir.


Şansınızın döndüğü bir süreçtesiniz bu yüzden karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeye almalısınız. Bazen fırsatları sizin bulmanız gerekebilir, ihtiyaçlarınızın farkına varmak için kalbinizi ve sevdiklerinizi dinleyebilirsiniz. İş ya da evlilik gereği taşınma, ev alma gibi emlak ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Tayin, kurum ya da şehir değişikliği gibi durumlar gündeminize gelebilir.

terazi burcu

Terazi burcu 25 – 31 Aralık haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Ev almak, evinizle ilgilenmek, maddi konuları yönetmek gibi konularla ilgilenebilirsiniz. İhtiyaçlarınızın farkında olacağınız için ne yapacağınız, nasıl bir planla ilerleyeceğinizi belirlemeniz de kolay olacaktır. Evden çalışma, aile destekli işler yapma, iş gereği ev düzeninde değişiklikler gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Kendinizle mutlu olmanın önüne geçen, sizi tek başınıza bir şey yapmaktan alıkoyan, imkanlarınızı ve değerlerinizi suistimal eden insanlardan sıyrılacak özgüvene kavuşuyorsunuz. İş hayatında bir arada olduğunuz insanlara, hukuksal mücadele verdiğiniz kişilere de benzer davranışları sergileyebilirsiniz.

27 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sizi siz yapan bunca güçlü değer varken, aileniz, geçmişiniz ve her şeyin ötesinde ruhunuz bu kadar güçlüyken, başkalarının sizi nasıl gördüğünün, imaj algınızın yarattığı kaygıları bir kenara bırakmalısınız. Halihazırda sizi destekleyen şansınızı, kapasitenizi daha çok kullanabilirsiniz. Artık kariyerinizi etkileyecek kararları netleştirmeye başlayabilirsiniz.

Bazı kararları istemeden, mecbur kalarak vermiş olabilirsiniz. Ancak dolunay etkilerinde iken, bunun gerekli ve önemli olduğunu fark edebilirsiniz. Yaptığınız iş, geliriniz, bulunduğunuz ortam konusunda yenilikler yapmanız gerekebilir. Parasal konular, aile ile yapılan işlerdeki mal/kazanç paylaşımları, diğer maddi sorumluluklar konusunda hesabınızı iyi yapmalısınız. Gecikmeli borçlara, alınması gereken ödemelere göre plan yapmanız gerekebilir; mevcut durumunuzu bilerek hareket etmeniz daha sağlıklı olacaktır.

29 Aralık’ta yönetici gezegeniniz Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle beraber düşünceleriniz ve bunlarla ilgili uygulamalarınız hız kazanıyor. Kabuğunuzdan, sınırlarınızdan çıkıyorsunuz. Seyahatler yapabileceğiniz, yeni yerler görüp farklı imkanlarla karşılaşabileceğiniz bir dönemdesiniz. Dolayısıyla bunun için gerekli araçlarınızı, eşyalarınızı ve evraklarınızı da hazırlamanız gerekecektir. Merkür retrosunun hala devam ettiğini unutmadan, önleminizi alarak daha dikkat ederek hareket etmenizde fayda var. 2024’ün ilk haftaları bu konuda daha rahat sonuç almanıza imkan tanıyabilir.

Kardeşlerinizle ilgili sorunlu durumlar varsa iyileşebilir. Aranız bozuksa düzelebilir. Onların hayatında yeni güzel gelişmeler olabilir. İşiniz satış, pazarlama, e-ticaret, sosyal medya alanlarında ise, faaliyetleriniz açısından şanslı, verimli, iyicil bir süreç. İşinizden daha çok keyif almanızı sağlayacak güzel gelişmeler bekliyor sizi. Duygusal ve sosyal etkileşimlere de açıksınız; alacağınız teklifleri değerlendirmeye çalışın.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 25 – 31 Aralık haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Kazanmaya, yol almaya açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Özellikle deneyimli olduğunuz konularla ilgili daha çok konuşabilir, buna yönelik işler yapmaya başlayabilirsiniz. Hem çalışma hem sosyal hayatınızı hareketlendirecek gelişmeler yaşanabilir. Tanıştığınız insanlar ya da yakın çevrenizin vesilesiyle yeni işler alabilirsiniz.

Yatırım ve borsa, danışmanlık, yönetici pozisyonları ilginizi çekebilir ya da iş kurma fikirlerinizi bu alanlarda değerlendirebilirsiniz. Ancak Güneş’in geri hareketteki Merkür ile kavuşacağını unutmadan, temkinli olmanızda fayda var. Sağlık konularında yaşadığınız zorlukların sonuna gelebilirsiniz. Artık iyileşmek kadar, sizi bu iyilik halinden uzak tutan konularla da ilgilenmeniz gerektiğini fark ediyorsunuz.

27 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunayda, uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular, seyahatlerle ilgili daha çok da duygusal boyutta yaratmış olduğunuz karmaşa, zihinsel açıdan sizi etkiliyor olabilir, mantıklı, objektif düşünmekte sizi zorlayabilir. Fikirleriniz ve iletişim gücünüzle pek çok durumun üstesinden gelebileceğinizi unutmamalısınız. Bulunduğunuz yerden taşınma, kısa ya da uzun süreli seyahatler gündeminizde yer bulabilir. İhtiyaçlarınızı, planlarınızı gözeterek karar vermenizde fayda var. Bu süreçlerle ilgili resmi işlemlerinizi sonuçlandırmanız ya da tekrar düşünmeniz gereken noktalara hazırlıklı olun.

29 Aralık’ta Venüs, sizin burcunuzdan ayrılıp Yay burcuna geçiyor. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda bolluk ve bereket dönemindeyiz. Zam alabilir, farklı kaynaklardan da gelir kazanmaya başlayabiliriz. Spekülatif yatırım araçlarından kazanç elde edebiliriz. Ayrıca daha önce fark etmediğimiz bir yeteneğimiz ortaya çıkabilir.

Hayatı kendinize göre yaşamanın yollarını arayıp bulabilirsiniz. Sizin için ve hayatınızdaki insanlar için renkli, heyecanlı bir dönem olabilir. Emeklerinizin karşılığını alabilir ve bunu ertelediğiniz istekleriniz için kullanabilirsiniz. Ödemelerinizi, sorumluluklarınızı tamamlamadan arta kalan zamanı ve imkanları doğru değerlendirmeye çalışın. Düşünmeden yapacağınız harcamaların sonrasında sizi sıkıntıya uğratmaması için buna dikkat etmenizde fayda var.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 25 – 31 Aralık haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Artık çalışmalarınızı geliştirip bir düzene dönüştürmeye başlıyorsunuz. Bu düzende, hem kazanacağınız hem de hayatınızı iyileştirecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hesabınızı doğru yapmaya, alma verme dengesini doğru kurmaya çalışmalısınız. Bunu sadece maddi konularda değil duygusal ve sosyal alanlarda da uygulamayı öğrenmelisiniz. Bir şeylerin eksikliğinin rahatsızlık uyandırdığı durumları fark edebilir, karşı tarafa bu konudaki duygusal beklenti ve ihtiyaçlarınızı dile getirebilirsiniz. Hayatınızda neyi sonlandırmanız gerektiğini fark edebileceğiniz günler yaşayabilirsiniz.

27 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Duygusal derinlik, konsantrasyon, hassasiyet içeren özellikle de ailevi konular zaman zaman sizi zorluyor olabilir. Duygusallıktan hoşlanmıyor da olabilirsiniz ancak içinde bulunduğunuz şartlarla birlikte dolunay size bu hassasiyetleri yine yeniden hatırlatabilir. Sosyalleşin ve dostlarınızla birlikte zaman geçirin.

Maddi konularda bir kontrol yapmanız gerekebilir. Elinize geçen imkanları anlık değerlendirmemeye, geliştirmeye çalışmalısınız. Bunu yapabildiğiniz işlerin olumlu geri dönüşlerini ve desteklerini alabilirsiniz. Açık verdiğiniz durumlar, tutmayan hesaplar konusunda da önleminizi şimdiden almalısınız.

29 Aralık’ta Venüs’ün sizin burcunuza geçmesiyle her halinizle dikkatleri çekeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Günler sonra dışarıya çıkmış gibi hissedebilirsiniz. Daha çok eğlenmek, eğlenmek için yeni şeyler yapmak isteyeceğiniz, güzelliğinize, bakımınıza daha fazla özeneceğiniz, belki giyim kuşam alışverişleri yapacağınız, kendinizi yenilemek isteyeceğiniz bir dönem bu.

Enerjiniz ve özgüveniniz yükseliyor. Düşüncelerinizi uygulamanın, hislerinizi paylaşmanın zamanındasınız. Yaşadığınız yeri, kullandığınız eşyaları, giysilerinizi değiştirebilirsiniz. Hayattan başka şeyler istemenin ve beklemenin, çabalarınızla güzelleşeceği bir süreçtesiniz. Bunu, yaşamak istedikleriniz için kullanmayı ihmal etmeyin. Taşınma, iş bulma ya da işinizi geliştirme, evlilik, yeni kişisel hedefler, dış görünüş gibi konulara zaman ve bütçe ayırmalısınız. Merkür’ün retro hareket ettiğini göz ardı etmeden, hesabınızı ve ne yaptığınızı, söylediğinizi bilerek hareket etmenizde fayda var.

Aşk hayatınızda hareketlenme olabilir, yeni tanışmalar, flörtler olabilir. Hayatınızda zaten biri varsa, evli iseniz ya da bir partneriniz varsa, ilişkinin içinde bağınızı kuvvetlendirecek paylaşımlarınız olacaktır. Keyfiniz, uyumunuz artacaktır. Sorunlarınız varsa bu süreçte aşmak, anlaşmak, uzlaşmak mümkün.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 25 – 31 Aralık haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Hem Aralık ayını, hem de 2023 yılını kapatmaya hazırlanırken neler yaşadığınızın bir muhasebesini yapabilirsiniz. Bu size yeni planlar için ilham olabilir. Eski ilişkileriniz, işleriniz hatta eski stiliniz bile gündeminiz olabilir. Dün ve bugün arasında gelgitler yaşayabilirsiniz. Burada savrulmamak için neyin faydalı neyin faydasız olduğunu ayırmaya çalışın. Yaşadığınız yer, bulunduğunuz ortam ve mensubu olduğunuz aile ilgili kaygılarınız sona eriyor. Evinizde, ilişkilerinizde bazı değişimlere gidebilirsiniz.

27 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kendinize inanırken ve gücünüze güvenirken, ilişkinizi, birlikteliğinizi veya evliliğinizi ne kadar gözetebiliyorsunuz? Bu dolunay bu soruya vurgu yaparken hassas karnınız olan ilişkilerinize ve bu alandaki kaygılarınıza işaret ediyor. Hedeflerinize, planlarınıza odaklanmalı, geçmişinizi, ailenizi göz ardı etmemelisiniz.

İkili ilişkileriniz konusunda önemli bir viraja gelebilirsiniz. İkilemde kaldığınızı hissedebilirsiniz. Merkür’ün halen retro harekette olması bu hissi kuvvetlendirebilir. İki kere düşünüp bir kez konuşmanız faydalı olacaktır. Ortaklıkların bitmesi, boşanma, sözleşme feshi gibi konular gündeminize gelebilir.

29 Aralık’ta Venüs Yay transiti başlıyor. Güzel bir dinlenme, bir mola getirebilir size. Sakinlik, dinginlik, sessizlik getirebilir. Günlük hayatınız içinde iletişimler, koşturmalar, hareketlilikler azalabilir ve bu size çok iyi gelebilir. Göreceli olarak inziva diyebileceğimiz bir dönem yaşayabilirsiniz. Hafiflemeye, daha az düşünmeye ihtiyacınız olduğunu fark edebilir ve bunun yollarını arayabilirsiniz.

Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Huzuru kendi içimizde arayacağımız bir döneme giriyoruz. Sosyal ortamlar bu süreçte bizi çok sıkabilir ve gürültülü gelebilir. Hayatın karmaşasından uzaklaşmak bize çok iyi gelecektir. İlişkiler ve iç dünyamızı gözden geçirip, aydınlanma yaşamamız söz konusu olabilir. Enerjinizi işinize, fikirlerinize, ertelediğiniz seyahatlerinize, sağlık sorunlarınıza ve kişisel ihtiyaçlarınıza ayırın.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 25 – 31 Aralık haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Hayatınızda neyin kalıp kalmayacağını netleştirebilirsiniz. Bir başlangıç kararından ziyade artık son vermek istediğiniz konular ağır basabilir. Arka planda kalmayıp hayatınıza etki eden, sizi baskılayan ya da emeklerinizi çürüten konuların ve insanların farkına varabilirsiniz.

Rahatsızlık duyduğunuz her şeyi değiştirebilir, gündelik yaşantınız için yeni bir düzen belirleyebilirsiniz. Güneş’in geri hareketteki Merkür ile kavuşumu bu konuda sizi destekleyebilir. Bir karar vermek, maddi ya da manevi bir yatırım yapmak gibi konularda işlerin arka planını iyi araştırın. Bu haftayı daha çok araştırma yapmak ve iyi düşünmek için kullanmanız, 2024 yılı için daha iyi seçimler yapmanıza olanak tanıyabilir.

27 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunayın yarattığı duygusal gerilimin sizi fiziksel ve ruhsal olarak yıpratmamasına dikkat etmeli, sağlığınıza özen göstermelisiniz. Ev, aile, yurt kavramlarına ilişkin duygusal hassasiyetleriniz artabilir ve içinizdeki gücü baskılayabilir, ancak geniş ufkunuza, bilgeliğinize güvenmelisiniz, size uzak gibi görünen destek ve yardımların da farkında olmalısınız.

Kariyer hayatınız, gündelik hayatınızla ilgili düzenlemeler gündeme gelebilir. Yaptığınız işlerin neticelerini görebilir, karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Burada nasıl bir tutum sergilediğiniz, işinize ne kadar sahip çıktığınız, hayatınız için ne yönde emek verdiğiniz önemli olacaktır. Yılın başında uyguladığınız ve sonuç aldığınız yöntemlere yeniden dönüş yapabilir, devam ediyorsanız da geliştirmeye çalışabilirsiniz.

29 Aralık’ta Venüs’ün Yay burcuna geçişi size yeni hayaller kurdurtabilir. Sizler için aynı zamanda sosyalleşme dönemi de diyebiliriz. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla yazışmalarınız artabilir bu dönemde. Haberleşme trafiğiniz de artar. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelere girebiliriz. Tanıştığımız yeni insanlar, yeni fırsatlar yakalamamızı sağlayabilir. Arkadaş çevremizden biri ile yeni bir aşk söz konusu olabilir. Çalışıyorsak, kariyer kazançlarında da bir artış görebiliriz.

Size iyi gelecek dost sohbetleri olması muhtemeldir. İşinizde ekip içinde samimiyetiniz, birbirinize olan desteğiniz artar. Kendinizi ekip arkadaşlarınızdan yana şanslı hissedeceğiniz bir süreç. Faydalı ve keyifli ilişkiler kurmaya odaklanmanızda fayda var. Birden fazla ortama dahil olabilir, birçok insanla tanışabilir ve yapmak istedikleriniz için imkanlar bulabilirsiniz. Duygusal etkileşimlere açık olduğunuz bir dönemdesiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 25 – 31 Aralık haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Maddi ve manevi birikiminizle bir şeyler yapmak isteyebilir ve çevrenize de bu konuda öncülük edebilirsiniz. Teklifler ve gelişmeler karşısında daha soğukkanlı hareket etmelisiniz. imzalı işleri, parasal konuları aceleye getirmemeye çalışın. Bunu yaparak temkinli olmak isterken kayıplar yaşamanızın önüne geçeceksiniz. Toplumla beraber hareket edeceğiniz, yardım ya da farkındalık konularına öncülük edebileceğiniz gündemleriniz olabilir.

27 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay sevgiliniz, sevdiklerinizle ilgili hassasiyetlerinize vurgu yaparken, sizi sessiz ama derin şekilde etkileyebilir. Sevgiye ve aşka dair, sevdiklerinize dair kaygılarınızı abartmamaya çalışmalı, güçlü sezgilerinize güvenmelisiniz, zira onlar size günün sonunda size doğru yolu gösterebilir. İletişimde sessiz kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Odağınızı mutlu olduğunuz yerlere ve insanlara çevirmeniz faydalı olabilir. Sevdiğiniz insanlar, aileniz ve çocuklarınızla vakit geçirebilirsiniz. Sizi bunlardan alıkoyan konuların farkına varacağınız için artık arada kalmak, seçim yapmak durumunda değilsiniz. Aile olmak, aileyle hareket edeceğiniz işler yapmak ya da onlardan destek görmek gibi konularda şansınız yüksek olacaktır. Yarım bıraktığınız hayalleriniz, işleriniz, eğitimleriniz, zaman ayıramadığınız etkinlik ve hobileriniz için şimdi yeni bir planlama yapabilirsiniz.

29 Aralık’ta Venüs Yay burcuna geçiyor. Kariyer, üstlerle olan diyaloglar, yönetimle, patronlarla ilgili konular, resmi işler, devlet dairelerinde yapılacak işler açısından pozitif bir transit. Yüzünüzü güldürecek gelişmelerle karşılaşabilir, bu da size adeta bir yeni yıl hediyesi gibi olabilir. Ancak siz de buna uyum sağlamalı, kendinizi göstermelisiniz.


Yapacağınız şeylerden keyif alacağınız bir transit dönemi. İşleriniz Venüs ile daha rahat akacak. Güzel iletişimler, yardımlaşmalar geliyor. Konum sahibi kişilerden destekler de geliyor. Terfi durumları söz konusu olabilir. Üstlerimizin ve ebeveynlerimizin desteği ile rahatlayabilir, toplum önünde kendimizi gösterebiliriz. İşinizi kurmak, sorumluluk almak, yeni hedefler geliştirmek için iyi bir dönem olabilir. Ancak Merkür retro etkileri 5 Ocak’a kadar devam ettiği için bu tarihe kadar olan dönemi yeni girişimler yapmak yerine; iyi bir planlama, hazırlık ve araştırmayla geçirmenizde fayda var.

Astroloji || Bizi takip edin: InstagramThreadsGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.