Astroloji: 29 Aralık Venüs Yay transiti burç yorumları

burç yorumları

Astroloji: 29 Aralık Venüs Yay burcunda burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 29 Aralık 2023 – 23 Ocak 2024 Venüs Yay transiti burç yorumları.

Genel etkileri: İlişki kurmaya her zamankinden çok daha hevesli ve girişken olabileceğimiz bir dönem. İlişkilerde daha iyimser davranabiliriz ve enerjimizin yükseldiğini hissedebiliriz. Ancak herkese mavi boncuk dağıtma eğiliminde de olabiliriz. Bağlanmaktan kaçabilir, benzer şekilde bağlanmaktan korkan insanlarla karşılaşabiliriz. Özgür ruhlar daha da özgürleşmek isteyecek. Buna bağlı olarak ilişkideki süreçler değişebilir. Uyarmalıyız ki aynı zamanda restlere, blöflere ve oyunlara gelmeyecek olan bir zaman dilimi. Terk ettiğinizi düşünürken gerçekten terk edilebilirsiniz. Aldatma potansiyelinin de çok yüksek olacağını söylemeliyiz.


Para biriktirmekte zorlanabilir, hatta her zamankinden çok daha fazla harcama yapma eğiliminde olabiliriz. Genel olarak iyimser, umutlu, insanları harekete geçirebilen bir modda olacağız. Bu dönemde mutlu olmak için büyük şeylere ihtiyaç olmaz, küçük şeylerle çok kolay mutlu olabiliriz.

Burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu Venüs Transiti burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Venüs transiti burç yorumları

Koç burç yorumları: Yabancı kültürlerle ilgili kendinize yeni şeyler katacağınız, özellikle sanatsal anlamda yeni şeyler öğrenebileceğiniz, vizyonunuzu genişletecek güzel bir Venüs transiti sizin için. Şehirler arası veya yurt dışı bağlantılı konular varsa gündeminizde, bunlar Venüs ile rahat ilerler. Güzelce hallolur.

Kendinize yeni deneyimler ve seçenekler bulabilirsiniz. İşinizi geliştirmek, bir hobi edinmek, zamanı değerlendirmek için eğitimlere başvurabilir veya bunların düzenlendiği yerlere seyahat edebilirsiniz. Hareketli olduğu kadar verimli bir süreç olması için, seçtiğiniz konuyu derinlemesine ele almalı ve sıkılmayacağınız şekilde planlamalısınız. Bu yönünüz size farklı kapılar açabilir.

Rahatlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Özel hayatınız, ilişkiniz, evliliğiniz, iş, eğitim, ticari konularda, seyahatler ve yeni tanışmalar açısından moral yükseltici gelişmelere gebe. Yenilikler, yeni ilişki, hoşuna gideceğin sosyal çevre, yeni kişilerle tanışmak ve olumlu düşünme yönünde harika bir dönemdesiniz Koç burçları.

Özel hayatında ise şartlar değişiyor. Evliysen evliliğinde belirgin değişimler yaşanıyor. Eşinle aranda problem varsa çevrene sığınmaman onlardan yardım almaman gereken bir döneme giriyorsun. Sorunlar uzun vadeli değilse bir uzman yardımıyla her şey daha güzel olabilir. Birlikteliklerde çiftlerden birinin baskısıyla evlilik kararı alınabilir.

boğa burcu

Boğa burcu Venüs transiti burç yorumları

Boğa burç yorumları: Finansal konularda şansınız dönmeye başlıyor. Parasal konularda rahatlama dönemine giriyorsunuz. Aksaklık yaşadığınız, beklemede kalan, üzerinde çokça durmanız gereken konuların geri dönüşlerini alabilirsiniz. Ek iş, hukuki konular, miras gibi alanlardan alacaklarınız olabilir. Bunları büyütmenin, devamlı hale getirmenin yollarını aramalısınız. Hayatınızı kolaylaştıracak bazı uygulamaları kullanmaya başlayabilirsiniz.

Vergi, sigorta konularınız varsa, parayla ilgili yasal konular varsa, olumlu gelişmeler olabilir. Eşin parası, ortak kaynaklar, finansal konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda ani fırsatlar önümüze çıkabilir. Bir süredir beklediğimiz bir ödemeyi alabiliriz. Kredi başvurularımız olumlu sonuçlanabilir. Eşimizin veya partnerimizin parasında bir artış olabilir. Tabii bu arada ayağımızı yorganımıza göre uzatmayı da unutmamamız gerek.

Birliktelikteki sorumlulukların ön plana çıkıyor bu dönemde. Partnerinin ailesinin getireceği sorun veya sorumluluklar o kadar yoğunlaşacak ki, bunun sonunda belli bir düzene ulaşacaksın. Desteklenmek ve rahat etmek isteyeceğin, seni rahat ettirecek kişilerin çevrende olmasını isteyeceğin bir dönemdesin.

Ortaklıklar ve iş konusunda bazı belirsizlikler canınızı sıkabilir. Ancak bu ilişkilerin bozulmasını istemeyeceksiniz. Ortaklıkları bozma riskine girmemekte fayda var. Bu dönemle birlikte taşınabilirsin. Yer değişimi yapma ihtimalin çok yüksek. Birlikteliği olanlar evlenip başka bir şehre veya ülkeye yerleşebilir. Venüs’ün şok edici etkilerine hazırlıklı olmalı yeni bir aşka başlayacaksan sakin ilerlemelisin.

ikizler burcu

İkizler burcu Venüs transiti burç yorumları

İkizler burç yorumları: Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. Bekarsak, hayatımıza heyecan katacak yeni biri girebilir. veya yeni bir iş birliğine imza atabiliriz. Evliysek ilişkilerde karşı tarafa da söz vermeyi öğrenmeli ve kendi görüşlerimizin doğruluğu hakkında diretmekten kaçınmalıyız. Öte yandan ciddi bir ilişkinin içindeysek, evlilik kararı almamız mümkün.

Evliliğiniz/ilişkiniz, iş ortaklıklarınız üzerinden güzel bir Venüs etkisi alıyorsunuz. Nasıl hissettiğinizi görüp buna göre karar vereceğiniz bir dönem olabilir. Kendinizi layık gördüğünüz konular ve insanlar mercek altına alınabilir. Önyargılı veya ilgisiz olmamalısınız. Çünkü size her konuda destek verecek, farklı fikirlerle bakış açıları kazandıracak insanlarla tanışabilirsiniz. Gezerek yapacağınız işler, danışmanlıklar, sosyal faaliyetler, hukuki konularla ilgili çalışmalarınız hız kazanabilir, böyle bir gündeminiz yoksa değerlendirmeye alabilirsiniz.

Venüs transiti finansal olarak sizi geliştirir nitelikte. Kişisel girişimlerin, ürettiğin değerler ve parasal kaynaklar artıyor. Yeni bir iş teklifi veya girişim söz konusu ise artıları eksileri ile dikkatlice değerlendirmelisin. Fırsatların arttığı, sosyal bağlantılar kurabileceğin bir dönemdesin. Pozitif yaklaşımlar ön planda olacak. Arzu ettiğiniz tüm heyecanlara açık bir süreçtesin.

Aşk hayatında çok değişken şartlarla karşılaşacaksın. Maddi ve ekonomik olarak gelişirken aşk hayatında doğru seçimler yapmadığını fark edebilirsin. Dolayısıyla sorunların üzerine giderek baskıyla çözmeye çalışabilirsin. Yanlış kararlar almamak adına bu sürecin geçmesini sakince beklemelisin. Bu dönemde yeni biriyle de tanışabilirsin. Karşı taraf tüm hoşluğuyla, çekiciliğiyle, aktifliğiyle size yaklaşabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu Venüs transiti burç yorumları

Yengeç burç yorumları: İş ortamında güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Sevineceğiniz yeni şeyler olabilir. Bir görevin, görev tanımınızın içinde bir sorumluluğun yeniden düzenlenmesi gibi. Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Daha keyifle çalışabilir, iş arkadaşlarımızın yanında kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Günlük yaşamımızda da keyfimize düşkünlüğümüz artabilir. Sağlık konularına dikkat etmeli, bol bol egzersiz yapmalı, kilo almamak için aşırı yeme içmeden kaçınmalıyız.

Emekleriniz görülüyor, siz de geçmişte ve şu anda yaptığınız işlerin nereye vardığını görüyorsunuz. Eğitim almak, yaptığınız işe değer katacak çalışmalar yapmak, sosyal projeler geliştirmek, dil öğrenmek veya bilinen bir dili kullanarak iş yapmak gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Ağınızı, kapasitenizi büyütmek için uygun bir zamandasınız. Bunun sadece psikolojik olarak değil maddi olarak da geri dönüşlerini alabilirsiniz.

Bu dönem Yengeç burçlarına umulmadık değişimler getirebilir. Hayatında en önemli değişimlerin temellerini atacağın bir döneme giriyorsun. Karşılaşacağın şok edici olaylar seni bireyselleştirecek, eğitecek ve geliştirecek. Bazı Yengeç burçları evlenebilir, bazıları ise yeni ilişkiye adım atabilir. Genel olarak Yengeçler bu dönemde ilişki anlamında ciddi girişimlerde bulunabilirler.

İş hayatında yenilikler ön plana çıkıyor. Hali hazırda çalıştığın işten memnunsan, yeni projeler ve yeni planlar yapabilirsin. Bazı Yengeç burları ise yeni bir işe başlayabilir, girişim yapabilir veya yeni bir iş kurabilir. Hukuksal veya resmi bir işiniz varsa lehinize sonuçlanacak.

aslan burcu

Aslan burcu Venüs transiti burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu Venüs transiti hayatın yükünü atmanıza ve nihayet keyif almaya başlamanıza yardımcı olabilir. Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Eğer ilişkimiz yoksa aşk hayatımız birdenbire alev alabilir. Gezip tozma, eğlenceli aktivitelere katılma arzumuz artabilir. Eğer ilişkimiz varsa, partnerimizle kendimizi eğlenceye vurabiliriz. Çocuk sahibi olmak istiyorsak uygun bir dönemdeyiz. Şansımız yüksek ancak yine de spekülatif yatırım araçlarında daha temkinli olmalıyız.

Tatil planları, yeni yerler görme isteği size yeni hayaller kurdurtabilir. Bir uğraşı işe dönüştürebilir, kitlenizi genişletebilir, sosyal mecraları kullanarak güçlenebilirsiniz. Durağan zamanların ardından şimdi, hareketi ve bereketi yaşantınıza dahil etmek isteyebilirsiniz. Bunun için yeni işler almak kadar yeni insanlar tanımak da gerekli olabilir. Duygusal ve sosyal etkileşimlere açık olduğunuz bir dönemdesiniz.

Aslan burçları kendilerini daha iyi ifade edebilecekleri; iyimser, pozitif, hevesli ve coşkulu olduğu bir döneme giriyor. Senden gizlenen bazı şeylerin senin lehine olduğunu fark edeceksin. Duygusal değişimlerde ani kararlara ve çıkışlara dikkat etmelisin. Kendini daha iyi tanımlayabileceğin bir süreçtesin.

Bu dönemde seyahatler, yeni ortamlar, yeni kişilerle tanışma ve iletişim anlamında önemli bir zamandasınız. Hayatın eğlenceli tarafını görecek, geçmiş dönemde yaşadığınız sıkıntıların stresli enerjisinden kurtulacaksınız. Aşk hayatında aklının ucuna gelmeyen olasılıklara hazır ol. Karşına çıkacak fırsatlar hayatını öyle bir renklendirecek ki, her şeyi çiçek böcek olarak göreceksin. Bir süredir beklediğin ve ümidini kestiğin insanla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin.

başak burcu

Başak burcu Venüs transiti yorumları

Başak burç yorumları: Aile kurmak, aile üyeleriyle keyifli anlar yaşamak ve sorunları çözmek adına iyi bir döneme giriyorsunuz. Ev ve aile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evde, ailemizle güzel zaman geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Ailemizle organizasyonlar düzenleyebilir, evimizde çok sayıda misafir ağırlayabiliriz. Ev dekorasyonu ile ilgili harekete geçebilir, evimizi güzelleştirmek için çabalayabiliriz. Yeni bir ev satın alma söz konusu olabilir.

Şansınızın döndüğü bir süreçtesiniz bu yüzden karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeye almalısınız. Bazen fırsatları sizin bulmanız gerekebilir, ihtiyaçlarınızın farkına varmak için kalbinizi ve sevdiklerinizi dinleyebilirsiniz. İş veya evlilik gereği taşınma, ev alma gibi emlak ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Tayin, kurum veya şehir değişikliği gibi durumlar gündeminize gelebilir.

Başak burçları evlilik, ilişkiler, resmileşmemiş birlikteliklere yönelik bir dönemdesiniz. Maddi, ekonomik ve psikolojik olarak rahatlıyorsun. Birlikteliğinde yaşadığın inişler çıkışlar neticeye ulaşıyor. Çevre değişimi, uzaklara gitme arzusu, tayin, terfi veya eğitim yoluyla yer değiştirme ve kaynaşmayı önemsiyorsun. Kararlı hareket ederek çizgini belirleyeceksin.


Kendini parasal anlamda güvende hissetmen daha rahat yol almanı sağlayacak. İletişim en üst seviyeye ulaşıyor. İfade sorunları yaşamıyorsun. Düşüncelerini hayatında bulabileceğin olumlu bir süreçe giriyorsun. Ailede hareketlilik olabileceği bir dönem; sorunlar geride kalıyor. Fiziksel ve psikolojik olarak iç dünyanızda; bir iç yüzleşmede bulunabilirsin. Bu size pozitif katkı sağlayacak. Hayata karşı güven duygusunun yükseldiği bu dönemdesin.

terazi burcu

Terazi burcu Venüs transiti burç yorumları

Terazi burç yorumları: Düşünceleriniz ve bunlarla ilgili uygulamalarınız hız kazanıyor. Kabuğunuzdan, sınırlarınızdan çıkıyorsunuz. Seyahatler yapabileceğiniz, yeni yerler görüp farklı imkanlarla karşılaşabileceğiniz bir dönemdesiniz. Dolayısıyla bunun için gerekli araçlarınızı, eşyalarınızı ve evraklarınızı da hazırlamanız gerekecektir. Merkür retrosunun hala devam ettiğini unutmadan, önleminizi alarak daha dikkat ederek hareket etmenizde fayda var. 2024’ün ilk haftaları bu konuda daha rahat sonuç almanıza imkan tanıyabilir.

Kardeşlerinizle ilgili sorunlu durumlar varsa iyileşebilir. Aranız bozuksa düzelebilir. Onların hayatında yeni güzel gelişmeler olabilir. İşiniz satış, pazarlama, e-ticaret, sosyal medya alanlarında ise, faaliyetleriniz açısından şanslı, verimli, iyicil bir süreç. İşinizden daha çok keyif almanızı sağlayacak güzel gelişmeler bekliyor sizi. Duygusal ve sosyal etkileşimlere de açıksınız; alacağınız teklifleri değerlendirmeye çalışın.

İmkan ve şartların genişlemesi ruhsal olarak rahatlamanı sağlıyor. Moralin yükselecek, toplumsal ilişkilerde, grup ve ekip çalışmalarında sosyal ağların da genişleyecek. Beklenmedik ve seni mutlu eden sürprizler yaşayabilirsin. Seyahatler, görüşmeler, tanışmalar olabileceği bir dönem. Sosyal çevren genişleyebilir, hayatında pek çok yenilik yaşayabilirsin.

Bu Venüs transitinde coşkuyla, hevesle ilişkiler kurulur, ilişkilerimiz canlanır, çevremizle olan bağlantılar tazelenir, yenilenir. Bizimle ortaklık kuracak insanlar karşımıza çıkar. Bunlar ister maddi ister manevi anlamda olsun, iletişimin türlü yollarıyla hayatımıza dahil olurlar. İnternet üzerinden, bir etkinlikte, yolculukta, sosyal bir aktivede bir bakarsınız karşılaşmışsınız.

Birlikteliğinde ciddi adımlar atabilirsin. Evli değilsen teklif alabilir, teklif edebilirsin. Yüzük takma ihtimalin çok yüksek. Evliysen kendini daha iyi hissedecek hayata umutla bakacaksın. Bekarsan ve aşkta yeni bir yola gireceksen yanıltıcı etkiler altında olduğunu unutma ve lütfen dikkatli ol.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Venüs transiti yorumu

Akrep burç yorumları: Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Finansal konularda bolluk ve bereket dönemindeyiz. Zam alabilir, farklı kaynaklardan da gelir kazanmaya başlayabiliriz. Spekülatif yatırım araçlarından kazanç elde edebiliriz. Ayrıca daha önce fark etmediğimiz bir yeteneğimiz ortaya çıkabilir.

Hayatı kendinize göre yaşamanın yollarını arayıp bulabilirsiniz. Sizin için ve hayatınızdaki insanlar için renkli, heyecanlı bir dönem olabilir. Emeklerinizin karşılığını alabilir ve bunu ertelediğiniz istekleriniz için kullanabilirsiniz. Ödemelerinizi, sorumluluklarınızı tamamlamadan arta kalan zamanı ve imkanları doğru değerlendirmeye çalışın. Düşünmeden yapacağınız harcamaların sonrasında sizi sıkıntıya uğratmaması için buna dikkat etmenizde fayda var.

Yaşamında daha derin ve daha emin adımlar atmaya başlıyorsun. İstikrarlı bir döneme giriyorsun. Seyahatler, dil öğrenme, yakın çevre ilişkileri, yeni insanlarla tanışma anlamında destek görebileceğin bir dönemdesin. Bu süreçte bir işe girebilir, maaşında zam görülebilir. Ancak dikkat! Harcamaların da artabilir. İhtiyaçlar belli ölçülerde yapılmalıdır.

İlişkindeki iniş ve çıkışların sebebini anlayacaksın. Sosyal dinamiklerden bir süre uzaklaşıyor, partnerinle geçireceğin yoğun zamanlara doğru ilerliyorsun. Ne olacaksa olsun kabulüm, hayatımda belirsizlik istemiyorum diyeceksin. Evliysen de gelişmeler bu yönde şekil alıyor. Yeni birliktelikler uzun vadede devam etmeyebilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Venüs transiti burç yorumları

Yay burç yorumları: 29 Aralık’ta Venüs’ün sizin burcunuzda transit yapmasıyla birlikte her halinizle dikkatleri çekeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Günler sonra dışarıya çıkmış gibi hissedebilirsiniz. Daha çok eğlenmek, eğlenmek için yeni şeyler yapmak isteyeceğiniz, güzelliğinize, bakımınıza daha fazla özeneceğiniz, belki giyim kuşam alışverişleri yapacağınız, kendinizi yenilemek isteyeceğiniz bir dönem bu.

Enerjiniz ve özgüveniniz yükseliyor. Düşüncelerinizi uygulamanın, hislerinizi paylaşmanın zamanındasınız. Yaşadığınız yeri, kullandığınız eşyaları, giysilerinizi değiştirebilirsiniz. Hayattan başka şeyler istemenin ve beklemenin, çabalarınızla güzelleşeceği bir süreçtesiniz. Bunu, yaşamak istedikleriniz için kullanmayı ihmal etmeyin. Taşınma, iş bulma veya işinizi geliştirme, evlilik, yeni kişisel hedefler, dış görünüş gibi konulara zaman ve bütçe ayırmalısınız. Merkür’ün retro hareket ettiğini göz ardı etmeden, hesabınızı ve ne yaptığınızı, söylediğinizi bilerek hareket etmenizde fayda var.

Aşk hayatınızda hareketlenme olabilir, yeni tanışmalar, flörtler olabilir. Hayatınızda zaten biri varsa, evli iseniz veya bir partneriniz varsa, ilişkinin içinde bağınızı kuvvetlendirecek paylaşımlarınız olacaktır. Keyfiniz, uyumunuz artacaktır. Sorunlarınız varsa bu süreçte aşmak, anlaşmak, uzlaşmak mümkün.

Ailevi sorumlulukların artıyor. Hayatında ciddi yollar katetmeye başlıyorsun. Önündeki engeller seni durdurmaya yetmeyecek. Gerektiğinde büyük riskler alacaksın. Beğenmediğin bir yaşantın varsa yalnız kalmak adına da olsa değiştireceksin. Bunun için gerekli şartları oluşturmaya başlıyorsun.

Venüs’ün sizin burcunuzda ilerlemesi, genel olarak pozitif yaklaşımların sana yeni bir çevre kazandırabileceği; yaptığın işlerde mükemmel fırsatlar getirebileceğine işaret ediyor. İnsanlar bu dönemde sizinle tanışmaktan her anlamda zevk duyarlar. Karşı cins üzerinde etkinliğiniz de yükseleceği bir dönemdesiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Venüs transiti yorumu

Oğlak burç yorumları: Güzel bir dinlenme, bir mola dönemi sizin için. Sakinlik, dinginlik, sessizlik dönemi. 2023 yılını kapatmaya hazırlanırken neler yaşadığınızın bir muhasebesini yapabilirsiniz. Bu size yeni planlar için ilham olabilir. Günlük hayatınız içinde iletişimler, koşturmalar, hareketlilikler azalabilir ve bu size çok iyi gelebilir.

Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Huzuru kendi içimizde arayacağımız bir döneme giriyoruz. Sosyal ortamlar bu süreçte bizi çok sıkabilir ve gürültülü gelebilir. Hayatın karmaşasından uzaklaşmak bize çok iyi gelecektir. İlişkiler ve iç dünyamızı gözden geçirip, aydınlanma yaşamamız söz konusu olabilir. Enerjinizi işinize, fikirlerinize, ertelediğiniz seyahatlerinize, sağlık sorunlarınıza ve kişisel ihtiyaçlarınıza ayırın.

Oğlak burçları iç dünyalarında özgür hissedecekleri bir dönemde. Ürettiğin değerleri sağa sola çarçur eden biri varsa hayatında vay haline. Tepkilerin bu yönde çok sert olabilir. Birlikteliğinde ciddi sorunlar oluşabilir. Göreceli olarak inziva diyebileceğimiz bir dönem yaşayabilirsiniz. Hafiflemeye, daha az düşünmeye ihtiyacınız olduğunu fark edebilir ve bunun yollarını arayabilirsiniz.

Kaynaklarını doğru kullanmayı ve ilerlemeyi hedefliyorsun. Pozitif düşünüp rahatlıyorsunuz. Her şeyin düzenli ilerlemesini istiyorsunuz fakat biraz kendinize de vakit ayırmanız gerekiyor. Sürekli yaşamı denetlemekten vazgeçmekte fayda var. Kendini geliştirme, hayatı farklı pencerelerden görebilme konusunda doğru zamandasın. Yaşam derslerini deneyimleyen Oğlak burçları için zorlukları geride bırakıp önüne bakma zamanı.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Venüs transiti burç yorumları

Kova burç yorumları: Size yeni hayaller kurduracak bir Venüs transiti. Kova burçları için aynı zamanda sosyalleşme dönemi de diyebiliriz. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla yazışmalarınız artabilir bu dönemde. Haberleşme trafiğiniz de artar. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelere girebiliriz. Tanıştığımız yeni insanlar, yeni fırsatlar yakalamamızı sağlayabilir. Arkadaş çevremizden biri ile yeni bir aşk söz konusu olabilir. Çalışıyorsak, kariyer kazançlarında da bir artış görebiliriz.

Size iyi gelecek dost sohbetleri olması muhtemeldir. İşinizde ekip içinde samimiyetiniz, birbirinize olan desteğiniz artar. Kendinizi ekip arkadaşlarınızdan yana şanslı hissedeceğiniz bir süreç. Faydalı ve keyifli ilişkiler kurmaya odaklanmanızda fayda var. Birden fazla ortama dahil olabilir, birçok insanla tanışabilir ve yapmak istedikleriniz için imkanlar bulabilirsiniz. Duygusal etkileşimlere açık olduğunuz bir dönemdesiniz.

Bu Venüs transiti, hayatında daha güçlü ve istikrarlı devam edebilmenin önünü açıyor. Özlem duyduğun şeylerle ilgili harekete geçiyorsun. Bu dönemde kafana koyduğun ne varsa ve sonu ne olursa olsun yapacaksın. Büyük deneyimler, büyük heyecanlar ve beklenmedik sonuçlar elde edebilirsin. Aktif olma isteği Kova burçlarına yeni ve beklenmedik fırsatlar getirebilir. Sosyal ilişkiler ve özel hayatında canlanmalar olabilir.

Duyguları kontrol altında tutabilir ve dengede kalabilirseniz bu dönemden büyük keyif alabilirsiniz. Sizinle aynı yolda ilerleyecek güçlü insanlarla tanışabilirsiniz. Fazla çabalamadan birçok şey yapabilirsin. Başkalarına yardımcı oluyorsun. İnsanları bir araya getiriyor, çeşitli etkinlikler düzenliyorsun. Bilgini sürekli geliştiriyorsun. Yabancı ülke bağlantılı işlerde başarı yakalayabilirsin.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Venüs transiti burç yorumu

Balık burç yorumları: Kariyer, üstlerle olan diyaloglar, yönetimle, patronlarla ilgili konular, resmi işler, devlet dairelerinde yapılacak işler açısından pozitif bir transit. Yüzünüzü güldürecek gelişmelerle karşılaşabilir, bu da size adeta bir yeni yıl hediyesi gibi olabilir. Ancak siz de buna uyum sağlamalı, kendinizi göstermelisiniz.

Yapacağınız şeylerden keyif alacağınız bir transit dönemi. İşleriniz Venüs ile daha rahat akacak. Güzel iletişimler, yardımlaşmalar geliyor. Konum sahibi kişilerden destekler de geliyor. Terfi durumları söz konusu olabilir. Üstlerimizin ve ebeveynlerimizin desteği ile rahatlayabilir, toplum önünde kendimizi gösterebiliriz.

Duygusal dünyanızda yaşadığınız ciddi sorunlarla ilgili yeni farkındalıklara ulaşıyorsunuz. Öğreneceğiniz şeyler sizleri şaşırtacak. Bugüne kadar yaşadığınız bazı sonuçların aslında nedenlerini bilmediğinizi fark edebilirsiniz. Baştan almak istediğiniz şeylere ulaşamamak sizi üzebilir. Bunun yerine telafi edebileceğiniz alanlara yönelmelisiniz. Yaşanan kırgınlıkları ortadan kaldırmak için fırsat içeren bir döngüye giriyorsunuz.


Yeteneklerinizi gösterme fırsatı bulabilirsiniz. İş veya pozisyon değişiklikleri gündeme gelebilir. İşinizi kurmak, sorumluluk almak, yeni hedefler geliştirmek için iyi bir dönem olabilir. Ancak Merkür retro etkileri 5 Ocak’a kadar devam ettiği için bu tarihe kadar olan dönemi yeni girişimler yapmak yerine; iyi bir planlama, hazırlık ve araştırmayla geçirmenizde fayda var.

Astroloji || Bizi takip edin: InstagramThreadsGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.