Astroloji: 4 – 10 Aralık haftalık burç yorumları

burç yorumları

Astroloji: 4 – 10 Aralık haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 4 – 10 Aralık haftalık burç yorumları. 4 Aralık, 5 Aralık, 6 Aralık, 7 Aralık, 8 Aralık, 9 Aralık ve 10 Aralık tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Bu hafta Venüs Akrep transitinin başlamasıyla birlikte huzursuzluk, kaygı, endişe ön plana çıkabilir. Bu durum 12 Aralık’taki Merkür retro ile daha da perçinlenebilir. Geçmiş hesaplaşmalar yaşanabilir. Öte yandan nerede sorun yaşıyorsanız, bunun farkına varabilir, tüm korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Toksik ilişkileri sona erdirebiliriz. İhanet, aldatma, aldatılma bu dönemde ortalığa serilebilir. İçinde yalan, sahtelik, değer taşımayan ilişkiler bu dönemde yol ayrımına gelebilir. Aile ilişkilerinde herkesin eteklerindeki taşları dökeceği bir dönem. Kişisel gücümüzü keşfedebilir, yeteneklerimizi ortaya çıkartabiliriz. Eşin, partnerin kaynaklarında değişimler yaşanabilir, gelirler artabilir veya azalabilir. Keyif ve zevk için aşırı harcamalar yapılabilir.


Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 4 – 10 Aralık haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Yeni bir sektöre giriş yapabilir, teklifler alabilirsiniz. Uluslararası alanda kendinizi gösterebileceğiniz bir dönem. Bu hafta finansal konular sizin için ön planda olacak. Ay sonuna kadar bir borcunuzu tamamlayabilir, ödeme planı yapabilir, gelir gider dengenizi düzenleyebilirsiniz. Harcamalara ve bütçenizde bazı krizler yaşanabilir, kontrol dışı beklenmedik ödemeler çıkabilir. Bunun yanı sıra beklediğiniz bir para, kira geliri, miras payı veya satış gerçekleşebilir. Size iyi gelmeyen ilişki temizlikleri devam ediyor.

Eğer borçlarınız varsa, en basit örneği ile kredi kartı borcu gibi, onları küçültmenizi veya bütünüyle bitirmenizi sağlayacak parasal fırsatlar doğabilir. Hayatınızı kolaylaştıracak bankacılık uygulamaları kullanmaya başlayabilirsiniz. Parasal konularınızda, parayla olan ilişkinizde, parayı harcama, biriktirme yönteminizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Artık gizli saklı olan veya tek yönlü kalan hiçbir şey istemediğinizi fark edebilirsiniz. Hayatınızdaki insanlar ve onlarla olan paylaşımlarınız konusunda yeni kriterler belirleyebilirsiniz. Mücadele ve baskının hiçbir koşuda işinize yaramadığını fark edebilirsiniz. Artık bazı konuları geride bırakabilmeyi deneyimliyorsunuz.

Ekonomik açıdan beklentilerinizi karşılayacağınız bir dönemdesiniz. Önceki işlerinizin ödemesinin gelmesi kadar yeni işler de alabileceğinize dair gelişmeler yaşanabilir. İş fikrinizi ve buna yönelik çalışmalarınızı bir süreliğine arka planda tutmanızda fayda var. Yanılgıya uğradığınız, anlaşılamadığınız, maddi ve manevi kandırılmalarla karşılaştığınız konularda artık nasıl bir tutum sergilemeniz gerektiğini çok iyi biliyorsunuz.

boğa burcu

Boğa burcu 4 – 10 Aralık haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: İş seyahatleriniz neticesinde yapacağınız sözleşmelerin size kar getirmesi olası bu dönem. Başka bir ülkeye göç veya şehir değişikliği olası. Bu hafta duygusal iniş çıkışlara hazır olun. İyi gitmeyen bir evlilik veya ilişki bitebilir. Yakın çevrenizde veya iş hayatınızda açık düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Bazı insanlar tarafından özellikle ortak para kazanımları alanında kandırıldığınızı öğrenebilirsiniz.

Evliliğiniz/ilişkiniz, iş ortaklıklarınız üzerinden güzel bir Venüs etkisi alıyorsunuz. İlişkiler açısından keyifli bir dönem. Güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek yeni şeyler olabilir. Kişisel yönde bir değişiklik yapmak, takıntı ve öfke uyandıran duygulardan kurtulmak ikili ilişkilerdeki pürüzleri ortadan kaldıracaktır. Kendinizi yalnız hissetmenize neden olan seçimlerden uzaklaşıyorsunuz.

Ticari konularda yeni ortaklıklar kurmaya açıksınız ancak bunu yeni tanışacağınız kişilerle yapmaktan ziyade daha önceden bildiğiniz, çalıştığınız kişilerle görüşerek yapabilirsiniz. Finansal konularda emeklerinizin karşılığını görebilir ve rahatlayabilirsiniz. Ödemeleri tamamlamak, parasal konular yüzünden yaşadığınız anlaşmazlıkları çözmek üzerinizdeki yükü hafifletecektir.

Yeni iş başlangıçları, ortaklık kararları, bir ortaklığın feshi veya eşinizin iş ve yaşamına dair yenilikler gündeme gelebilir. Sosyal ve ticari açıdan yeni kaynaklar edinmeli, mevcut çalışmalarınızı yoğunlaştırmalısınız. Üzerinde çalıştığınız projeler, yeni işler ve teklifler konusunda şanslısınız. Geri planda durmayın ve bir şeylerin size gelmesini beklemeyin.

ikizler burcu

İkizler burcu 4 – 10 Aralık haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Ödemelerinizi ön plana alarak bütçenizi yeniden düzenleyeceğiniz bir hafta. Alacak verecek dengenizin hesabını tutma eğilimleri gösterebilirsiniz. Hesap kitap yapmak isteyebilir, yıllık planda kayıp ve kazançlarınızı gözlemlemek gerekebilir. Çalışma koşulları ve kariyerinizde değişimler gelebilir. Temponuz da artıyor. Görev değişimi meydana gelebilir, terfi alabilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz. Bir başvuru yaptıysanız onaylanabilir veya teklif alabilirsiniz. Sektör değişimleri gündeme gelebilir. Görüşmeler için 12 Aralık’a kadar olan süreci değerlendirin.

İş ortamında güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Sevineceğiniz şeyler olabilir. Günlük akışınızda bir rutinin, bir görevin, görev tanımınızın içinde bir sorumluluğun yeniden düzenlenmesi gibi. İş akışlarınızda yeni bir şey kullanmaya başlamak, yeni bir düzene geçmek gibi. İhtiyacınız olan bir şeyin temin edilmesi gibi. İşinizde arkadaş ilişkilerinizi de kuvvetlendirecektir Venüs.

İş arayışları, yeni teklifler ve bunların getirdiği sorumluluklar gündeme gelebilir. Her zamankinden daha özenli ve dikkatli çalışmanız beklenebilir. Ekonomik koşullarda ödemeleriniz hızlanabilir, beklentileriniz karşılanabilir. Bu rahatlamanın kısa vadede kalmaması için, edindiğiniz tecrübelere güvenmeli ve bunları kullanmalısınız. Ev, taşınma, aile gibi konularda bazı belirsizlikler söz konusuysa bunları da çözüme kavuşturuyorsunuz.

Çalışma koşullarınızla ilgili rahatsızlıklarınızı dile getirebilir ve çözüm arayabilirsiniz. Üstleriniz veya beraber çalıştığınız kişilerle anlaşmazlık, restleşme gibi durumlar söz konusu olabilir. Hiçbir konuyu bir öfke krizine dönüştürmemeli, bunu yapmaya çalışan manipülatif kişilerin yaklaşımlarına karşılık vermemelisiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 4 – 10 Aralık haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Duygusal dünyanızın yenilenmesi, yeni bir aşk, yeni bir tanışma, yeni bir arkadaşlık gibi durumların yaşanması yaşamınıza heyecan katabilir. Aşk hayatınızı, duygusal ilişkinizdeki tutku ve heyecan artıyor. Yalnız olanlar için yeni flörtler gündeme gelebilir, cinselliğin yoğun olduğu çapkın duygular öne çıkabilir. Ani başlayan ve sürpriz bir şekilde biten flörtler de yaşanabilir, temkini elden bırakmayın. Eski flörtlere şans verilebilir.

Hayattan aldığınız keyif artacak, hedeflerinize tutkuyla sarılacaksınız. Evlilik, ortaklık alanlarında daha kuralcı yaklaşımlar içine girebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde güçlü bir sürecin içine giriş yapıyorsunuz. Aşk ve ilişkiler açısında oldukça şanslı olacağınız bir dönem. Eğer hayatınızda sanat varsa, işiniz sanat ise veya belki bir hobiyle, bir meşguliyetle sanatın içindeyseniz, Venüs yaptığınız işleri duyurmanıza, daha fazla insana ulaştırmanıza destek verecektir. Alkış ve takdir getirecektir size. Çocuk sahibi olmak isteyenler için iyi bir dönem.

İş girişimleri, ailenin erkek figürlerinden gelebilecek maddi ve manevi destekler, yatırım planları gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Zamanınızı vereceğiniz yeni bir şeyler bulmak ve üretmek konusunda şanslısınız. Bu şansı iyi değerlendirdiğinizde, gidişatından memnun olmadığınız konuları değiştirebilirsiniz. Şikayet veya beklemekle vakit kaybetmeyin.

Hukuksal konular, miras veya ekonomik destekler alacağınız görüşmeler, taşınma, farklı bir yaşam tarzı oluşturma gibi durumlarda uygulamaya geçebilir veya mevcut çalışmalarınızı kaldığı yerden devam ettirebilirsiniz. Fark ettiklerinizi unutmadığınızda rüzgarın sizden yana eseceğini göreceksiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 4 – 10 Aralık haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta ev, aile, yuva konuları gündeminizde olacak. Aileyle ortak gündemler, bir gayrimenkul alım satımı, ailede bir mülkün paylaşımı, bir miras bölünmesi ve hak arayışları ön plana çıkabilir. İşyerinizi veya evimizi taşımakla ilgili bir yoğunluk yaşamanız olası. Maddi konularda, kariyerde önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş arıyorsanız bulabilir, uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir hedef için adım atabilirsiniz.

Çalışıyorsanız terfi, zam alabilir, eşinizle bağlantılı bir para beklentiniz varsa, (miras, kira geliri gibi) güzel gelişmeler yaşanabilir. Taşınabilir, bir iş sebebiyle yer, şehir değiştirebilir, aile yanından ayrılabilirsiniz. Evinizde tadilat, bakım, onarım, dekorasyon gibi konular öne çıkabilir. Birliktelikler ciddiyete evirilebilir, evlilik kararı alınabilir veya partnerinizin ailesiyle tanışabilirsiniz. Aile içinde güzel bir dönem. Onlarla daha iyi anlaşacağınız, sorunlar varsa oturup çözeceğiniz, birbirinize sevginizi daha güçlü şekilde göstereceğiniz, iyi bir dönem.

Kendinizi olumsuz, mutsuz ve devamlılığı olmayan her şeyden arındırmalısınız. Bu sayede yaşamak istediğiniz iyi ve güzel hayatın bir ucundan tutmuş olacaksınız. Evlilik, iş gereği taşınma veya evden yapılacak işlerle ilgilenmek gibi doğrudan yaşam alanlarınızı ve alışkanlıklarınızı etki edecek adımlar atabilirsiniz.

Ekonomik koşullarınızı iyileştirecek haberler alabilir, yaptığınız işlerin geri dönüşlerini görebilir ve yapmak istediğiniz işler konusunda yeni atılımları daha güvenli ve gerçekçi bir sistemle ele alabilirsiniz. Daha sistematik çalışma isteğine bürünebilirsiniz. Her şeyi vaktinde hazır görmek isteyebilirsiniz. Rutin hayatınızda sağlayacağınız düzenin de belirli kuralları olması gerektiği kanaatine varabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 4 – 10 Aralık haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Arkadaşlarınızla, komşularınızla, yakın akrabalarınızla ilgili konularda olumlu etkiler alıyorsunuz. Bu hafta sizin için yeni fikirler, işbirlikleri, anlaşma ve sözleşmeler gündeme gelebilir. Ticari bağlantılar yapabilir, bazı kontratları yenileyebilir, veya bitirebilirsiniz. Medya, basın, sosyal medya, reklam gibi çalışmalar için güzel bir dönem. Yeni bir eğitime başlayabilir, kurslara katılabilir, kendinizi geliştirebilirsiniz. 12 Aralık Merkür retrosu öncesinde planlamalarınızı tamamlamak faydanıza olacaktır.

Kardeşlerinizle ilgili sorunlu durumlar varsa iyileşebilir. Aranız bozuksa mesela, düzelebilir. İşiniz satış, pazarlama gibi alanlarda ise, e-ticaret ise, online işlerde ise, sosyal medya ile bağlantınız varsa, faaliyetleriniz açısından şanslı, verimli, pozitif bir süreç. Hobileriniz ve yaratıcılığınızı ön plana çıkartacak konulara daha çok eğilebilir ve kararlı bir tutum içerisine girebilirsiniz. Aşktan yana sevineceğiniz, evliyseniz bebek kararı alacağınız zaman dilimleri.

Yeni ticari ve parasal konular, anlaşmalar, iş görüşmeleri, iş seyahatleri gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Maddi anlamda yeni bir güvence oluşturacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki ve ailenizdeki bazı kadınlarla anlaşmak, orta yolu bulmak noktasında zorluk yaşadığınızı gördüğünüzde sinir ve öfkenin değil, anlayışın ve saygının ön planda olmasına özen gösterin.


Evlilik kararı, işle ilgili konular, anlaşmazlık yaşadığınız kişilerle ilgili sorunları çözme açısından şanslı bir dönem olabilir. Daha farkındalıklı ve geniş açılı olmanın avantajlarını görebilirsiniz. İşleriniz açılıyor, yoğun ve keyifli bir tempoya girebilirsiniz. Kime güveneceğinizi bildiğinizde bu sürecin daha verimli geçeceğini unutmayın.

terazi burcu

Terazi burcu 4 – 10 Aralık haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Yeni iş fırsatları sana farklı kapılar aralıyor. Ayrıntılara odaklanarak sosyal yeteneklerinizi kullanmak size önemli avantajlar sağlayabilir. İlişkinizde, evliliğinizde daha tutkulu olabilirsiniz. Birikimleriniz, ortak kazançlar, eşinizin kaynakları, ödemeler, alacak verecek konuları gündemde. Kredi, vergi gibi konularda bazı krizler yaşanabilir. Finansal kaynakları yapılandırdığınız, yılsonuna yaklaşırken maddi tablonuzu gözden geçirdiğiniz bir süreç. Bir mirasın sonuçlanması, elinize geçmesi, paylaşımı veya değerlenmesi söz konusu olabilir. Yatırım ve alım satım konuları öne çıkacaktır.

Maddi anlamda güzel bir Venüs etkisi alıyorsunuz. Elinize, sizi rahatlatacak paralar geçebilir. Ortaklı paraların paylaşımı, aileden gelebilecek destekler söz konusu. Bunun dışında yaptığınız işte geliriniz de artabilir. Venüs’ün denk geldiği ikinci ev varlıklarımızı, sahip olduğumuz değerleri anlatır ve yeteneklerimizle de bağlantılı. Şu ana kadar aktive etmediğiniz, hayata geçirmediğiniz, görünür kılmadığınız bazı yeteneklerinizin üzerine gidebilirsiniz bu etkiyle birlikte, onlarla yeni gelir kapıları açabilirsiniz kendinize.

Fiziksel ve psikolojik olarak daha iyi hissetmek için hem bedeninize hem de ruhunuza büyük harcamalar yapabilirsiniz. Maddi bir sorun yaşamamak, manevi olarak bir suistimal edilmeyle karşılaşmamak adına daha kontrollü olmanızda fayda var. Seçici olduğunuzu düşünseniz de, seçtiğiniz alan ne kadar sınırlı olsa da aynı sınırı sizin de tanımanız ve buna göre davranmanız gerektiğini unutmamalısınız.

Maddi kazanımlarınızı artırma, hayatınıza yeni bir düzen oturtma konusunda önemli fırsatlar karşınıza çıkabilir. Açık bir zihin, sağlıklı bir yapıya sahip olduğunuz sürece bu fırsatları en güzel şekilde kullanabilirsiniz. Dolayısıyla sağlığınıza ve dış görünüşünüze de gereken özeni göstermelisiniz. Doktor kontrolleri, beslenme alışkanlıkları, dikkat ve konsantrasyon dağıtan konuları ihmal etmeyin.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 4 – 10 Aralık haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Kariyer ve finansal alanlarda sınırlarınızı aşıyorsunuz. Ne kadar emek verirseniz o kadar çok kazanacağınız parlak bir döneme giriyorsunuz. Haftanın ilk günü itibariyle Venüs sizin burcunuza geçiyor. Kendinizi daha duygusal, tutkulu hissedecek, dikkat çekeceksiniz. Fiziksel değişim arzusu, estetik girişimler, imajda farklılık, kısaca fark edilme arzunuz artıyor. Size iyi gelmeyen kişileri ve konuları hayatınızdan temizlemeye devam edeceksiniz. Enerjiniz yükseliyor.

Duygusal ilişkilerde sorunlarınız varsa bu süreçte aşmak, anlaşmak, uzlaşmak mümkün. Ancak kıskançlıklara, öfke patlamalarına, tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Birileri tarafından manipüle edilebilir, baskılanabilir veya siz baskın tavırlar içine girebilirsiniz. Kuruntularınız artabilir. Evlilik, ortaklık alanında duygusal iniş çıkışlar ve kopuşlar yaşanabilir. Kimileri için parasal artış, yeni bir işle ilgili fırsat gelebilir veya teklif alabilirsiniz. Eşin kaynaklarında artış yaşanabilir.

Fazla eşya ve alışkanlıklardan kurtulmak, kendinize daha rahat hareket edeceğiniz alanlar oluşturmak noktasında şanslısınız. Size aksini düşündüren hiçbir şeyin üzerinde durmamalısınız. Sahip olduklarınızın farkına varıyorsunuz. Sizi destekleyen, gerçekten güven veren kişilerle bir arada olduğunuzu görebilirsiniz. Bunun getireceği rahatlık planlarınızı ve duygularınızı açığa çıkarmanızı kolaylaştırabilir.

Ekonomik konularda yeni hamleler yapmak, var olan çalışmaları geliştirmek veya bir becerinizi profesyonel boyuta taşımak için hazır olduğunuzu görebilirsiniz. Hayalinizi emekle, sorumlulukla gerçekleştireceğinizi unutmayın.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 4 – 10 Aralık haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Finansal anlamda size ek gelir sağlayacak yeni bir gelir kaynağına ulaşacağınız bir dönem olabilir. Bu hafta arkanızdan çevrilen bazı dedikodular, saklanan ilişkilerle ilgili yüzleşmeler yaşanabilir. Bazı konularda kafa karışıklığı, kararsızlık yaşayabilir, iki konu arasında kalabilirsiniz. Belirsizlik ön plana çıkabilir. Platonik ve gizli aşklar, uzak mesafeli birliktelikler, süre gelen ilişkilerde kıskançlık ve tutku gündeme gelebilir. Hislerinize güvenin. Harcamalarınıza dikkat edin. İştah açılabilir, karbonhidrat ve şekere düşkünlük artabilir.

Günlük hayatınız içinde iletişimler, koşturmalar, hareketlilikler azalabilir ve bu size çok iyi gelebilir. Göreceli olarak bir inziva hali yaşayabilirsiniz. Bu dönemi biraz kafa dinlemek için kullanın. Dengeye gelmek, kendinize vakit ayırmak, duygusal ihtiyaçlarınızı gözlemlemek, durup yaşam bileşenlerinize bakmak, sakinleşmek, dinginleşmek için çok güzel bir transit. Ruhsal konularda fayda getirir, farkındalığınızı artırır bu geçiş. Bakış açılarınız değişir, yenilenir. Daha derinlikli biri olarak çıkarsınız bu süreçten.

Aldığınız kararların neticelerini daha iyi göreceğiniz bir dönemdesiniz. Bir değişikliğe gitmeniz gerekenleri noktalara daha rahat odaklanabilirsiniz. Taşınma, alım satım gibi yaşam düzeninizi etkileyecek konular hız kazanabilir, önünüzdeki engellerin kalktığını, maddi ve manevi olarak daha rahat hazırlanabileceğinizi görebilirsiniz. Hiçbir şeyin boşu boşuna ve gecikmeli olmadığını, her şeyin bir sebeple ve belli bir zamanda hayatınızda yer aldığını fark edeceksiniz.

İş hayatı, ortaklıklar, aile ve ilişkiler gibi konularda dikkat çekici hamleler yapabilirsiniz. Çevresel faktörlerden ve hayatınıza dahil ettiğiniz insanlardan öğrendiklerinizi unutmadan ilerlemelisiniz. Sorumlulukların, çalışma alanlarının değişimi gibi gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 4 – 10 Aralık haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta yeni iş teklifleri, çıkma teklifi, evlilik teklifleri almanız mümkün. Zira Merkür sizin burcunuzda transitine devam ediyor. Ayrıca bazılarınız için taşınma, yer değişikliği konuları gündeme gelebilir. Kariyer hayatınızda da yeni planlar, projeler gündeme gelebilir. Emeklerinizin karşılığını görme zamanı. İş çevrenizde dikkat çekebilirsiniz. Bazı projeler tamamlanabilir, kaynaklarınız artabilir. İş anlamında beklentileriniz varsa bunlar netleşecektir. Pozisyon değişebilir, terfi alabilir, beklediğiniz haberler gelebilir. Yeni girişimlerinizi 12 Aralık Merkür Retrosu öncesinde yani bu hafta tamamlamanızda fayda var.

Bu hafta sosyalleşmeler hızla artmaya devam edecek. İşinizde ekip içinde samimiyetiniz, birbirinize olan desteğiniz artıyor. Kendinizi ekip arkadaşlarınızdan yana şanslı hissedeceğiniz bir süreç. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Arkadaşlık ilişleri yoluyla önümüze yeni fırsatlar çıkabilir. Projeler, hedefler, yeni fikirler, yeni başlatacağınız şeyler olabilir.

Yeni seçimler yapabilir, farklı ortamlara girebilir, güveneceğiniz yeni insanlar bulmak isteyebilirsiniz. Güvenmek ve bağ kurmak sizin için zor olsa da, bu zoru nasıl kolaylaştırabileceğinizi düşünebilir veya bu zorluğa değecek insanlarla olmayı hedefleyebilirsiniz.

İletişimde dalgınlıklar, yanlış anlaşılmalar, uzun bekleyişler sona eriyor. Giden zamanı telafi edemeseniz de kalan ve akan zamana neler katabileceğinizi yeniden düşünmelisiniz. Eğitimlerinize devam etmek, aracınızı ve kullandığınız cihazları yenilemek, yeni yerler görmek, farklı işlere dahil olmak, beklentileriniz kadar hayatın sunduklarını da deneyimlemek konusunda yeni fırsatlarınız olabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 4 – 10 Aralık haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Biraz inzivaya çekilmek hoşunuza gidebilir. Ancak bu yavaşlık durumunu fırsata çevirmek yeni projeler ve sistemler üretmek için gereken fırsat olabilir. Üstlerinizden, yöneticilerinizden destek görebilir, taleplerinizi dile getirebilir, zam, terfi alabilirsiniz. Toplumsal statü ve kariyerde dikkat çekebilir, başarınızla öne çıkabilirsiniz. İş koşullarınız, görev ve pozisyonunuz değişebilir, çeşitli iş fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bir süredir içselleştirdiğiniz lakin bir türlü anlamlandıramadığınız his ve deneyimlerinizi anlamlandırıp kelimelere dökebilirsiniz.

Kariyeriniz, üstlerinizle olan diyaloglarınız, yönetimle, patronlarla ilgili konular, ayrıca resmi işleriniz, devlet dairelerinde yapılacak işleriniz açısından oldukça olumlu bir dönem. İşiniz, kariyer hayatınız, sorumluluklarınız Venüsyen etkiler altında olacak bu süreçte. Keyif alacaksınız yapacağınız şeylerden. İşler Venüs ile daha rahat akacak. Yaptıklarınızla daha göz önünde olmanız mümkün. Aile büyükleriniz çerçevesinde gelişecek bir maddi krizi çözmeniz gerekebilir. Ayrıca yeni iş başvuruları için de desteklendiğiniz bir dönem.

Bir başlangıç yapmadan önce çok iyi hazırlanmanız gereken bir süreçtesiniz. Kayıplar yaşadığınızı veya zaman kaybettiğinizi düşünmeyin. Bu konuda çevrenizden, iş ortamınızdan veya ailenizden bazı destekler alabilirsiniz. Özellikle duygusal ilişkilerden, kadın /anne figürlerinden gelecek bu destekler özgüveninizi arttıracaktır. Peşin hükümlerle, sadece kendi görüşlerinizle ilerlemek doğru sonucu elde etmenizi zorlaştırabilir. Artık hayatınızı kolaylaştırmalı, kolaylaştıracak insanlara ve konulara zaman harcamalısınız. Bu deneyimlerle beraber iş hayatınızda bazı yenilikler yapabilir, yeni sektörler veya kendi deneyimlerinizi kullanacağınız iş alanlarını araştırabilirsiniz.

Parasal konularda yaşadığınız karışıklık, belirsizlik gibi konular 6 Aralık itibariyle sonlanabilir. Ekonomik beklentileriniz, iş hayatınız ve buna bağlı olan yaşam düzeninizle ilgili pürüzleri düzeltebilirsiniz. Bu konuda hızlı bir akışa ihtiyaç duyuyorsanız önünüze set çeken durumlara daha fazla kayıtsız kalmamalısınız. Sorumluluklarınızı, bunun sınırlarını ve doğru kaynaklarla, doğru insanlarla ilerlemeniz gerektiğini unutmayın. Bu öğretileri kalıcı hale getirmeyi başarırsanız işlerin daha kolay ilerlediğini görebilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 4 – 10 Aralık haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Hayatı sorgulayacağınız, yaşamınızda yeni pencereler açmak istediğiniz, kendinizi ve vizyonunuzu geliştireceğiniz bir dönem. Yeni deneyimlere açık olun. Hedefleriniz için harekete geçebilir, yeni bir ticari girişimde bulunabilir, yurtdışı planlarınız varsa gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayallerinizde bir araç sahibi olmak varsa şimdi ona sahip oluyorsunuz. Uzun zamandan beri hayal ettiğiniz bir eğitime katılmanız olası. Hatta kalbiniz boşsa bir teklif alabilirsiniz.

Yabancı kültürlerle ilgili kendinize yeni şeyler katacağınız, özellikle sanatsal anlamda yeni şeyler öğrenebileceğiniz, vizyonunuzu genişletecek güzel bir hafta. Şehirler arası konular varsa, yurt dışı bağlantılı yapmanız gereken şeyler varsa, bunlar Venüs ile rahat ilerler. Keyifli olur. Ayrıca eğitim, hukuk ile ilgili konular da ön plana çıkacaktır. Karşınıza yeni eğitim fırsatları çıkabilir.

Görüşmediğiniz, sıkı bağlarınızın olmadığı kişilerle de bir araya gelebilirsiniz. Eskiden yaşadıklarınızı düşünerek bugün geldiğiniz noktayı daha iyi anlayabilir ve geliştirebilirsiniz. Yurtdışı işlemleri, planlarınız, eğitimler gibi konuların evrak işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Kendinizi olduğunuz yerden daha ileriye taşıma dürtüsünü canlı tutmalısınız. Bu size yukarıda yazılanlardan daha fazlasını da sunabilir.


Bir süredir burcunuzda geri hareket eden Neptün, 6 Aralık itibariyle ileri hareketine geçiyor. Nelerle yüzleştiğinizi, nelerden kaçtığınızı, sınırlarınızın nereye vardığını yeterince gördüğünüz bir süreçten çıkıyorsunuz. Kendinize ve hayatınıza dair sorumluluklarınızı aksatmayacak bir plan içinde olmalısınız. Yorgun, dalgın, isteksiz hissettiren yeme içme, hareket ve uyku gibi alışkanlıklarınızı düzene sokmanız kolaylaşacaktır.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, InstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.