Astroloji: 15 – 21 Ocak 2024 haftalık burç yorumları

burç yorumları

Astroloji: 15 – 21 Ocak 2024 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 15 – 21 Ocak haftalık burç yorumları. 8 Ocak, 9 Ocak, 10 Ocak, 11 Ocak, 12 Ocak, 13 Ocak ve 14 Ocak tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.


koç burcu

Koç burcu 15 – 21 Ocak haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta itibariyle özellikle kariyer alanında, iletişim ve aynı zamanda görüşmelerle ilgili konularda kendinizi ön plana çıkarabileceksiniz. Göz önünde olduğunuz ortamlarda iş konuşmaları çok artabilir. Patronlarınızla konuşmak istiyorsanız bu dönem bundan faydalanabilirsiniz ya da göz önünde konuşan bir insansanız önemli lansmanlarınızı çok rahat bir şekilde gerçekleştireceksiniz. Yoğun bir şekilde mesleki konular, işinizle ilgili konularla ilgili olacaksınız. Anne tarafınız, annenizle olan bağlantılar bu dönem hızlanabilir.

Sosyal çevrenizin aktif olacağı bir dönem başlıyor. Önümüzdeki süreçte daha fazla gezeceksiniz, dolaşacaksınız, arkadaşlarınızın haber alacaksınız. Önemli bir planınız veya girişimiz varsa bunun sorumlulukları hayatınızda yer edecek. Siz gezdikçe, yeni ortamlara girdikçe yeni insanlarla tanıştıkça da bu noktada biraz daha rahat etkiler altında olabilirsiniz.

Sıra dışı veya entelektüel sohbetlerin yoğun olduğu gruplar içine katılabilirsin. Bu gruplar içerisinde yeni tanışabileceğin veya çevrendeki güçlü kişilerden geleceğe dair planlarınla ilgili destek görebilirsin. Bu süreçte mümkün olduğunca sosyalleşmek faydalı olabilir. Eski arkadaşlarınızla buluşacağız aranızdaki sıkıntı ve problemleri çözüme ulaştıracağız bir dönem olacak.

Hakkınızı almanız, sorumluluklarınızı tamamlamanız adına yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Güçlü ve yerinde ifadelerle vermek istediğiniz mesajı daha iyi verebilirsiniz. Bazı pürüzlere son vermek, sağduyu ve profesyonellikle hareket etmek sizi diğerlerinden farklı kılabilir. Parasal haklarınız, kazanç kaynağı olacak konuşmalar ve ortamlar gündeminize gelebilir.

boğa burcu

Boğa burcu 15 – 21 Ocak haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler alanınızda önemli konuşma ve görüşmelerinizin hızlandığını görebilirsiniz. Davalarınız varsa veya bir işin hukuki tarafıyla ilgileniyorsanız bu dönem bazı konuları gözden geçirmek ya da ayrıntıların üzerine konuşmak anlamında da şanslı bir hafta olabilir. Alışkanlıklarınızın değişmesi, erteleme ve irade kaygısı gibi konuları aşmanız için önemli olabilir. Sosyal mecraları takip ederken doğru bir süzme ve ayrıştırma yapmalısınız.

Kariyer ve meslek alanlarınızda atılacak önemli adımlar devreye girebilir. Artık kendinizi mesleğinizde ve yapacaklarınızda göstereceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz. Toplum önünde olmak, diğer insanlara yol göstermek yüksek statüdeki insanlardan destek ve fayda görmek anlamında Güneş sizi destekleyecek. Yoğun, farklı, enerjik bir döneme giriyorsunuz. Bunu yapmanıza, böyle hissetmenize engel olan durumları daha net görebilirsiniz. Kimi zaman kendi davranışlarınızdan, kimi zaman çevresel faktörlerden doğan bu konuları geride bırakıp kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz.

İş hayatında gözler üzerinde olabilir. İşine olan yenilikçi yaklaşımınla başarı elde edebilirsin. Uzun zamandır beklediğin zammı alabilirsin veya seni bir üst pozisyona taşıyacak terfi hemen kapıda olabilir. Hayatını ve geleceğe dair hedeflerini değerlendirmek için güzel bir dönemdesin. Memnun olmadığınız bir hayatı sürdürmekle vakit kaybetmeyin. Yapabileceğiniz bir şeyler olduğunu, daha iyisine ulaşabileceğinizi göreceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Biraz bulunduğunuz yerden uzaklaşmaya, düşünülmeyeni düşünmeye ihtiyacınız olacaktır.

Hukuksal ve ticari konularda dönüşler alabilir, kayıplarınızı telafi edebilirsiniz. Bu da size yeni planlamalar yapmak, uzun vadeli hazırlıklar içinde olmak noktasında destek verecektir. Fiziksel ve psikolojik açıdan güçlü olmak isteyebilirsiniz. Bu ikisinin bir bütün olduğunu, birbirini yansıttığını net bir şekilde gördünüz. Artık bir karar alırken bunu bir referans noktası olarak sayabilirsiniz. Güven vermeyen, zaman harcatan ama sonuç getirmeyen alanlardan uzaklaşmalısınız.

ikizler burcu

İkizler burcu 15 – 21 Ocak haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Parasal konularda bazı olayları gözden geçireceğiniz, sıkıntı ve sorunlar yaşıyorsanız bunlara çözüm üreteceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz. Para ile ilgili mevzuları konuşmak, bazı insanlarla fikir birliğine varmak, konuşmak ve neler yapabileceğinizi görmek, disiplinli davranmak Merkür’ün önümüzdeki 2 hafta boyunca bu alanda size vereceği en güzel yardımlardan bazıları. Kafanızın içinde dönen kaygı ve sorunların, hayatınıza ve hareketlerinize yansıdığını görebilirsiniz. Kafa yorma biçiminizi ve kafa yorduklarınızı değiştirmelisiniz.

Yaşamın hep aynı düzende gitmeyeceğini bilmeli ve kendinizi belli kalıpların içinde tutmamalısınız. Geride bıraktığınız yılda bunun örneklerini yaşamış olmalısınız. O günleri yeniden hatırlayın ve kendinizi nerede güncellemeniz gerektiğini görün. İfadelerinizin yanlış yerlere gitmemesi, aile ve otorite olan ilişkilerinizde pürüzlerin çıkmaması için sağduyu ve mantıkla hareket etmeniz önemli olacaktır. Bankalarla ilgili süreçler hız kazanabilir, arayış ve araştırmasında olduğunuz durumların karşılığını alabilirsiniz.

Seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, diğer insanlarla yapılacak her tür girişim ve işlerinizden yana şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. İçinde yükselen özgürlük duygusuyla biraz uzaklaşmak isteyebilir ve kendin için yurtdışına eğitim amaçlı bir seyahat organize edebilirsin. İşini uluslararası alanda büyütmek istiyorsan doğru zamandasın. Hedeflerine giden yolda güçlü kişilerden destek görebilirsin.

Bu süreçte hayatı anlamlandırmaya yönelik felsefi konular ilgini çekebilir. Yaratıcılığınızı ve iletişim becerilerinizi kullanarak iş dünyasında dikkat çekebilir ve yeni fırsatları değerlendirebilirsiniz. Güneş’in Kova etkisi, yenilikçi yaklaşımları benimseme ve sosyal çevrenizle etkileşimde bulunma fırsatı sunarken, finansal alanda disiplinli bir yaklaşım benimseyerek kariyer hedeflerinizi gerçekleştirmeniz adına destekleyici olacaktır.

yengeç burcu

Yengeç burcu 15 – 21 Ocak haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları ön plana çıkıyor. Sevdiğiniz insanla konuşmak, bazı konuları masaya yatırmak sorunlarınıza çözümler üretmek veya ilişkinize dair almanız gereken kararları almak önemli olurken ortaklı işlerinizde de yapacaklarınızı konuşarak karşınızdaki insanla beraber planlar yapabilirsiniz. Ekonomik konular, iş girişimleri ve arayışlar, hukuksal mücadeleler gibi durumlarda oyunu kuralına göre oynamanız gerektiğini unutmayın.

İlişkilerden aldığınız sonuçlarla uğraşacağınız bir dönem. Ortak para kazançlarınız, ödemeler, harcamalar, alacak verecek dengesi konuları hayatınızda yer ederken biraz kendi halinizde olmak, ketum davranmak, hayatı anlamlandırmak ve daha ruhsal konularla uğraşmak için harekete geçebilirsiniz.

Odağında eşinle veya ortağınla olan ortaklaşa finansal paylaşımlar olabilir. Banka kredisi veya vergilerle ilgili konular gündemine gelebilir. Bir yandan başkalarıyla birlikte hareket etme zorunluluğu hissederken, diğer yandan da içinde yükselişe geçen özgürlük hissiyle kendi yolunda, kendi bildiğin gibi yürümek isteyebilirsin.

Bir süredir ertelediğiniz veya bir türlü sonuçlanmayan işleriniz artık nihayet sonuca, çözüme ulaşabilir. Elle tutulur, gözle görülür gelişmelere hazır olduğunuzu görebilirsiniz. Bu konuda daha cesur ve profesyonel hareket edebileceğinizi bilmek, atacağınız adımları da sağlamlaştıracaktır. Zıt görüşlerle karşılaştığınızda, sizi zorlayan veya öfkenizi ortaya çıkaran ortamlarda bulunduğunuzda kaçmak yerine burada mantıklı ve gerekli olanı uygulamayı denemelisiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 15 – 21 Ocak haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta iş alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırmaya başlıyorsunuz. Belki daha önceden bazı görüşmeler yapmış olabilirsiniz şimdi bu görüşmelerle ilgili geri bildirimlerin devreye girdiği bir hafta olacak. Veyahut işinizde bazı problemler varsa bu problemleri beraber çalıştığınız insanlarla konuşmak çok faydalı olabilir, bu hafta bunları ele alabilirsiniz.

Algınızın ve sağlığınızın iyiye doğru gittiği bu dönemde, bunun getireceği rahatlık ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. İş teklifleri ve görüşmeler, mevcut iş yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Gelişime açık oluşunuz bu süreçte size istediğiniz kazancı ve statüyü getirebilir. Özellikle parasal kayıplarla ilgili konularda şansınızın döndüğünü görebilirsiniz. Pes etmek sizin kitabınızda yazmaz. Bunun önemini daha iyi göreceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla uğraşacağız bir aylık bir döngüye merhaba diyorsunuz. Zira Güneş, karşıt burcunuz Kova’ya geçiyor. Hayatınızda ilişkiler görünür olacak, sevdiğiniz insanın istek ve beklentilerine göre hareket edeceksiniz. Başka insanlardan onay almak önemli olacak. Hayatınızda bir insan yoksa da artık yalnız kalmak istemiyorum diyebilirsiniz veya eskilerden bazı insanlar karşınıza gelebilir, sevdiğinizle eskiden yaşadığınız bazı sorunların karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

Evlilik, ortaklık, anlaşma ve görüşmeler gibi gündemleriniz olabilir. Odak noktana partnerinle veya ortağınla olan ilişkini alabilirsin. Bu ilişkilerin içerisinde daha özgürlükçü tavırlar sergileyebilirsin. İçinde bulunduğun ilişkiden özgürleşmek veya ilişki içindeki sınırlarını belirleme arzun yükselişe geçebilir. Hayatında senin için önemli olan kişilerin ihtiyaçlarına zaman ayırman gerekebilir.

başak burcu

Başak burcu 15 – 21 Ocak haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta itibariyle aşk hayatınızı konuşacağınız, kendinizi ifade edeceğiniz bir dönem içerisinde olacaksınız. Hobilere daha fazla yer ayırabilirsiniz, sportif konularda neler yapabileceğinizi gözden geçirebilirsiniz, çocuğunuz varsa onunla iletişiminizi artırabilirsiniz. Sanatsal işlerinizde, kreatif alanlarda da konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırıyorsunuz. Önemli yatırımlar gündeminize gelebilir, kazanç elde edeceğiniz konular üzerinde daha detaylı bir çalışma yapabilirsiniz.

Her zaman ilerlediğiniz yoldan gitmek isteseniz de, yaratıcılığınızı ve farklı bakış açılarınızı ortaya koyacağınız adımlar atmanızda fayda var. Yeni bir ilişki, karar, hayat düzeni ve iş planı arefesinde olabilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak için yeni imkanlar doğabilir. Tedbirli olmanız, ödemelerinizi ve işle ilgili planlarınızı daha iyi yürütmenize yardımcı olacaktır. Kasım ayından beri yaşadığınız gel-gitler sona eriyor.

20 Ocak’ta Güneş’in Kova burcuna geçişiyle birlikte kariyer, hizmet ve sağlıkla ilgili konular önünüzdeki bir ay boyunca ön planda olacak. Kendinizi işinize gücünüze daha fazla verebilirsiniz. Çalışmaktan ve başkalarına hizmet etmekten bu dönem mutluluk duyabilirsiniz. Sağlığınız çok önemli olacak çünkü sağlıkla ilgili konularda kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Bu beslenme şekliniz olabilir, bir aktivite olabilir.


Günlük hayatına dair ve iş rutinlerinde hareketlenme söz konusu olabilir. İşyerinde sonraki zamanlarda ilgilenmek üzere ötelediğin bir konu varsa, yeni ve orijinal bir bakış açısıyla bu konuyu nihayete erdirebilirsin. İşyerinde sorumlulukların artabilir. Belki de ekip arkadaşlarından birinin işten ayrılmasıyla onun görevlerini üstlenebilirsin. Yoğun bir iş temposu olması halinde sağlığına ekstra özen göstermekte fayda olabilir.

terazi burcu

Terazi burcu 15 – 21 Ocak haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta ev, aile, yuvanız ile ilgili konularda konuşma ve görüşmelerimiz hızlanmaya başlıyor. Emlak, alım satım, kiralama, yerleştirme gibi konularda önemli görüşmeler, aile büyüklerinizle yapacağınız önemli toplantılar onların hayatı için verilmesi gereken önemli kararlar devreye girebilir. Bu bir eşya ile veya ev ile yer değiştirme ile bağlantılı olabilir. Sorun ve sıkıntılarınız varsa çözüme kavuşturmak için Merkür’ün bu hafta başlayan Oğlak burcundaki transit dönemini iyi kullanın.

Maddi imkanlarınız ve ailenizin getirilerini değerlendireceğiniz konular önünüze gelebilir. Özellikle standartlarınızı değiştirmek adına fırsatlar elde edebilirsiniz. Hem iş hayatınızda hem de özel yaşamınızda bir denge kurabilirsiniz. Görüşmeler, karara bağlama, imza atma, anlaşma gibi kavramları içeren gündemler zamanınızı doldurabilir. Arsa, bahçe, topraktan satış gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

20 Ocak’ta Güneş’in Kova burcuna geçişiyle birlikte çok daha rahat etkiler altında olacağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Aşka, keyfe, mutluluğa, hobilerinize daha fazla vakit ayıracaksınız. Hayatı mutlulukla göreceğiniz, kendi keyfinize odaklı olacağınız bir dönem olacak. Kimin ne yaptığını çok fazla umursamayacaksınız. Gezmek, dolaşmak, keyif yapmak, aktiviteler, sportif faaliyetler hareketlenebilir. Çocuğunuz varsa onunla ilgili konu ve olaylar hareketli olacak. Hayatınızdaki insan da bu dönemde sıkıntıları konuşmak, çocuğunuzdaki problemleri ele almak anlamında da bu hafta size göz kırpıyor.

Yaşamın keyifli, eğlenceli yanları hayatında ön plana çıkabilir. Çocuklarla eğlenceli aktiviteler yoğunlaşabilir. Kendine yeni, belki senin açından sıra dışı sayılabilecek bir hobi edinebilirsin. Sosyal hayatın hareketlilik kazanabilir. Her koşulda rutinin dışına çıkmak ve sana keyif veren konularla zamanını geçirmek isteyeceğin bir dönem. Kendine vakit ayırmak için harika bir zaman dilimindesin.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 15 – 21 Ocak haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: İletişiminizin çok hızlanacağı bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Satış, reklam, tanıtım pazarlama gibi bir işiniz varsa, dijital platformlarda, yazılım sektöründe çalışıyorsanız bu konularda konuşma ve görüşmeler çok hızlanabilir. Daha önceden konuştuğunuz projelerin karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bütün bunları organize etmek durumunda kalacağınız bir dönem. Organizasyonu yaparken gözünüzü açık tutun çünkü zaman zaman zorlanacaksınız.

Seyahat planları ve bunların hazırlıkları, devlet dairelerindeki işler, araç alım satımı ve eğitimler gibi yazı ve dikkat gerektiren konulara gereken zamanı ayırmalısınız. Biraz yorulacağınız ancak sonuçtan fazlasıyla memnun olacağınız bir dönem. Kalıcı ve sağlam arkadaşlıklar kurmak öncelikleriniz arasında yer alabilir. Bunu yapamayacağınızı düşündüğünüz insanlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz.

Evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla özen göstereceksiniz. Aile içi konuşmalar hızlanabilir aile hayatınızda yapılması gerekenleri ele alabilirsiniz. Aile içi ilişkilerin yoğunlaşabilir ve güçlenebilir. Aile içinde geçmişten gelen ve çözüme kavuşturulamamış bir konu varsa, sıra dışı yaklaşımın ve liderliğinle konunun çözüme kavuşmasına katkıda bulunabilirsin.

Kendini yeniden yapılandırmak istiyorsan hedef belirlemek ve yeni kararlar almak için çok uygun bir dönemdesin. Hayatınızı kolaylaştıracak, evinizde daha iyi zaman geçirmenizi ya da çalışmanızı sağlayacak değişikliklere gidebilirsiniz. Eşyaları, elektronik cihazları yenilemek veya bunları efektif kullanmak isteyebilirsiniz. Maddi ve manevi gelişmeler ön planda olacaktır.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 15 – 21 Ocak haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta finansal konular önem kazanıyor. Para konularında konuşacaklarınız var, iletişim halinde olacağınız insanlar var, önemli konuşma ve görüşmeler devreye girebilir. Veyahut para ile ilgili alanda sizi zorlayan borcunuz varsa bunlarla ilgili sorunlarınıza çözüm üreteceğiniz bir dönem başlıyor. Ekonomik açıdan daha güçlü ve istikrarlı ilerleyeceğiniz bir dönemdesiniz.

Paranın sadece bir araç olduğu ve bu araçla neler yapılıp yapılmayacağını deneyimleyeceksiniz. Ödemelerinizi tamamlamak, birikim yapmak ve geleceğe dönük yatırım alanları oluşturmak için harcamalarınızı kontrol altında tutmanız gerekebilir. Geldiği gibi gidebilecek olan kazançlar kadar gelmeden giden kazançlarınız da olabilir. Bu yüzden temkinli olmanızda fayda var.

20 Ocak Güneş Kova transitiyle birlikte iletişim işlerinizde bir ay boyunca şanslı bir döngü içinde olacaksınız, koşturmalarız çok artabilir. Yakın çevrenizle yapacağınız kısa vadeli planlara odaklı olacaksınız. Bu dönemde kısa yolculuklar, kısa eğitimler, iletişimsel konular satış, reklam, tanıtım, pazarlama alanlarında yapılması gereken her türlü işiniz ön planda olabilir. Akrabalarınız ve yakın çevrenizin konu ve olaylarının da hızlandığını göreceksiniz.

Kardeşlerinle ve yakın akrabalarınla ilişkilerin hareketlenebilir. Kendini yazılı veya sözlü her şekilde özgün, etkin ve dikkat çekici bir tarzda rahatlıkla ifade edebileceğin günlerdesin. Sıra dışı olduğunu düşündüğün, yenilikçi fikirlerin varsa paylaşmak ve olumlu geri dönüşler almak için uygun bir dönem. Farklı bir frekansta olmak insanlara olan yaklaşımlarınızı değiştirebilir. Bunun olumsuz yönde olmaması için dengeli, iyi niyetli ve samimi duruşunuzu korumanızda fayda var.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 15 – 21 Ocak haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta Merkür’ün sizin burcunuza geçmesiyle beraber planlarınızı hareketlendirdiğiniz konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırdığınız bir dönem başlıyor. Kafanızda önümüzdeki döneme dair bir sürü plan olabilir. İşte bu planları etrafınızdaki insanlarla paylaşmak beraber iş yaptığınız insanlara açılmak anlamında bu haftayı etkin bir şekilde kullanmalısınız.

Hatalarınızla, eksiklerinizle, ihtiyaçlarınızla yüzleşmek ve bunların ışığında ilerlemek size yeni bir soluk getirecektir. İş, aile, yaşam alanı gibi konularda karar vereceğiniz yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Çok istediğiniz o düzene ramak kalmış gibi düşünün ve bu fırsatları, gelişmeleri değerlendirin. Başvurular ve imzalı işler, evraklar, görüşmeler, ilişkiler açısından destekleniyorsunuz. Yeni bir başlangıç olduğunu hissediyor olabilirsiniz. İlgi çekiyorsunuz ve insanların size gelmesinin önünü açıyorsunuz.

20 Ocak’ta ise Güneş’in Kova burcuna geçişiyle birlikte parasal konulardaki işlerinizin son derece hızlanacağı bir döneme giriş yapıyorsunuz. Alışveriş, ticari faaliyetler, yatırımlarınız, kazançlarınız bunlara kendinizi kaptıracaksınız. Ticari faaliyetlerde bulunarak, bu alana yatırım yaparak gelişiminizi sağlayacaksınız. Takdir edileceğiniz, yeni alanlara geçiş yapabileceğiniz, tanınıp ilgi toplayabileceğiniz bir süreç olabilir. Daha güçlü ve motive hissedebilirsiniz. Bu da potansiyelinizi arttıracaktır. İşinizi büyütmek, yeni iş kurmak veya bulmak, planları uygulamak, ortaklı işlere girmek, destekler almak noktasında şanslısınız.

Önümüzdeki bir aylık süreçte finansal konular gündeminde olabilir. Maddi gelirinde artış olabilir. Bu süreçte kendi özgün yeteneklerine güvenerek, seni farklı yollardan gelir elde etmeye götüren yeni kapıların açılmasını sağlayabilirsin. Ayrıca bu yolda ilerlerken hayatında önemi olan kişilerden veya erkek figürlerden destek görebilirsin.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 15 – 21 Ocak haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta iletişiminizi biraz kısmanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmamanız gereken bir dönem olacak. Arkanızdan konuşan, iş çeviren insanların varlığında artışlar olabilir. Gizli saklı konuların ortaya çıkması, kötü niyetli kişilerin ifşası, para alışverişi yapılan ilişkiler ruhsal açıdan sizi zorlayabilir. Güveneceğiniz birilerini bulmakta zorlandığınızı düşünebilirsiniz. Bunu sebep göstererek kendinizi dış dünyaya tamamen kapatmak yerine bir süre dinlenmeyi, gözlem yapmayı tercih edebilirsiniz.

Beklenmedik sürprizlere karşı esnek olmak ve spontane kararlar almak size avantaj sağlayabilir. Kariyeriniz, ilişkileriniz ve kişisel gelişiminizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bilinçli bir şekilde hareket ederek, bu dönemde hedeflerinize daha da yaklaşabilirsiniz.

20 Ocak itibariyle kendi gücünüzü çok daha net göreceğiniz bir dönem başlıyor. Bir ay boyunca kendinize inanacak, kendinize güvenecek önemli koşuşturmalarda bulunacaksınız. Zira Güneş sizin burcunuzda seyahat etmeye başlıyor. Güneş’in aydınlatıcı ve destekleyici ışınları en çok sizin üzerinizde olacak. Bu süreçte fiziksel enerjiniz artabilir. Özgüveniniz yükselebilir ve girdiğiniz her türlü sosyal grup içinde veya iş ortamında kendinizi özgün bir şekilde rahatlıkla ifade ederek dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Yeteneklerini iyi bir şekilde kullanarak koşulları yönlendirebilir ve insanlar üzerinde etki yaratabilirsin. Yeni bir iş fikrin varsa sunmak veya iş görüşmeleri yapmak için iyi bir dönemdesin. Şanslı etkiler altındasınız. Bunu çabanızla, duruşunuzla, bakış açınızla süsleyebilir ve çevrenizi etkileyebilirsiniz. Özgüveniniz her zaman yüksek olsa da bu kez bunun altını daha iyi dolduracağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş hayatı, sosyal ilişkiler, duygusal meseleler, bedensel değişimler açısından karşılaşabileceğiniz çok fazla seçenek, yöntem olabilir. Bunları ve size bunları getirebilecek insanları kaçırmayın.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 15 – 21 Ocak haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta sosyal çevre ilişkileriniz arkadaşlarınızla olan konuşma ve görüşmelerin hızlandığı bir süreç başlıyor. Girdiğiniz ortamlarda önemli aktivitelerde bulunmak veya kendi planlarınızı insanlara aktarmak ve önemli işler için insanlardan söz almak anlamında oldukça şanslı bir dönem.

Bazı şeylerin kökten değişimi gerekebilir, bunu net bir şekilde fark ediyorsunuz. Kendinizi ve imkanlarınızı engellemeyin. Yeni bir şeyler öğrenmeye, deneyimlemeye açık olmalısınız. Bununla ilgili olumsuz tecrübeleri, gecikmeleri, zamanında yapılamayan ödeme ve işlemleri düşündüğünüzde şimdi harekete geçmenin ne kadar önemli olduğunu fark edebilirsiniz. Son derece ciddi, ayağı yere basan, mantıklı ve gerçekçi deneyimlerle adım atıyorsunuz.

Kendi halinizde olmak, işinizi kendi içinizde yürütmek veya kendinize çekilmek biraz da hayatı anlamlandırmak, düşünmek, plan yapmak anlamında önemli bir dönem başlıyor. Sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gerekiyor. Sosyalleşmekten çok, yalnız başınıza geçirmek istediğiniz bir süreç. Düşünmek ve bu yılı planlamak için uygun bir dönemdesin. Bu süreçte daha önceden gündeme gelmiş ancak geri plana atılmış sorun niteliğindeki olaylar ani bir şekilde gündeme gelerek aydınlanabilir.


Yeni bir girişimi hayata geçirmeyi planlıyorsan hemen harekete geçmek yerine bir süre daha geri planda gerekliliklerini yapmak faydalı olabilir. Bedensel ve ruhsal açıdan sizi kısıtlayan alışkanlıklar, fikirler, ortamlar ve ilişkiler konusunda önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Olumlu ve olumsuz sürprizlere hazır olun. Beklemediğiniz yerden gelecek haberler ve konular size bazı tutumlarınızı, mesafelerinizi güncelleme gereği hissettirebilir.

Astroloji || Bizi takip edin: InstagramThreadsGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.