Astroloji: Mars Oğlak transiti burç yorumları

burç yorumları

Astroloji: 4 Ocak Mars Oğlak transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 4 Ocak – 14 Şubat 2024 Mars Oğlak transiti burç yorumları.

Genel etkileri: Materyalizm, yapılan işte ustalaşmak ve başarılı olmak gibi konular ön planda olacaktır. Enerjimizin büyük kısmını çalışarak ve para kazanmak için harcarız. İş hayatıyla ilgili olarak stratejik adımlar atmak nüfuzlu kişilerle bağlantıya geçmek için uygun dönemdir. Hedeflerimize çok daha iyi konsantre olabileceğimiz bir dönem. Yatırım planları için iyi bir süreç. Mars Oğlak burcunda azimlidir, hırsına yenik düşmeden sonuca ulaşabilmenin yollarını arar ve bulur.


Toplumsal anlamda başarının ödüllendirildiği bir dönem. Özellikle bu süreçte bereket ve bolluk gezegeni Jüpiter’den aldığı destek ile başarılarını büyütme şansı yakalar. Harekete geçmeden önce planlı ve programlı davranışların ödüllendirildiği bir zaman dilimi olacak. Ekonomi yönetimleri, bütçe disiplini, kamu harcamaları, vergi politikaları, sosyal güvence konularında önemli adımlar atabilir. Dış politika alanında ülkeler arasında gerilimler artabilir; ekonomik zararlar, ambargolar, yaptırımlar gündeme gelebilir.

Burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Kariyer alanlarında desteklendiğiniz ve mali konular ile ilgili yeni kazanç alanları yaratabileceğiniz, işiniz ile ilgili başlatacağınız projelerde kalıcı başarı oluşturabilmeniz için çok önemli ve güzel bir ay olacak. Özellikle 11 – 19 Ocak aralığında kariyer hayatınızla ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Ortaklaşa gelir akışınız ile ilgili egosal savaşlara, yanlış anlaşılmalara dikkatli olmanızda fayda var. Liderliğini sevgi ve şefkatle yapıcı olmanda fayda var.

Başarmanın, hayata bir amaç katmanın önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Çalışma hayatına katılmanız, var olan işlerinizi nihayete erdirmeniz, çalışma ortaklarınızla ilgili kararlar almanız noktasında bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu aşamada çok iyi bir planlama ve farkındalık örneği sergilemelisiniz.

Sektör veya çalışma stilinizle ilgili değişikliğe gidebilirsiniz. Duygusal düşünmenin getirdiği zararlardan yola çıkarak daha gerçekçi, sonuç odaklı ve ciddi bir tutum oluşturmanızda fayda var. Para kazanmaktan önce kalıcılığın ve yaptığı işte en iyi olmanın öneminin vurgulanacağını görebilirsiniz.

Kaldığınız yerden devam ederken nerede kaldığınız önemlidir. Sizi bir adım sonrasına götürmeyecek herkesten ve her şeyden uzaklaşmanız için bu süreci iyi değerlendirmelisiniz. Resmi işlerinizi, eğitim ve iş alanındaki süreçlerinizi, seyahat veya taşınmayla ilgili planlarınızı gündeme getirebilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Finansal durumunuzu gözden geçirip, ayı ve yılı planlamak isteyebilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla olan ilişkilerinizde bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınla olan ilişkilerinde iletişimsel yanlış anlaşılmalar veya güven sarsıcı olaylar yaşanabilir. Fiziksel olarak daha güçlü hissedeceğin, dış görünümün ile ilgili imaj değişiklikleri yapacağın bir dönem olacak.

Uzun süreli birlikteliği olan Boğa Burçları evlenme kararı alabilir veya ilişkisinde sorun yaşayanlar ise ilişkilerinde köklü değişim kararı alabilirsiniz. Taşınma, farklı yerlerde bulunma veya çalışma gibi konular gündeminizde ise süreci tamamlayabilir; yeni bir plan dahilindeyse şartlarınızı hazırlamaya başlayabilirsiniz.

Kendiniz için ileriye dönük önemli adımlar atabilirsiniz. Kuralına göre oynamalısınız ama bazı kuralları da gözden geçirmeyi, uyarlamayı ihmal etmeyin. Bu sizi daha anlayışlı ve ileri görüşlü yapacaktır. Kendinizi göstermek, yaptığınız işi tanıtmak, ortaya çıkmak adına iyi bir dönem olabilir.

Kendinize, hayatınıza, sağlığınıza, ekonomik koşullarınıza çeki düzen vermek adına iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hangi alanda geliştirmeniz gereken konular olduğunu gördünüz. Bu süreçte, bu konulara ağırlık vermeye ve kalıcı çözümler üretmeye çalışmalısınız.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Ortaklıklardan sağladığınız gelirler konusunda yeni gelişmeler yaşanabilir. Anlaşma ve sözleşme konuları gündeme gelebilir. Bu dönemde harcamalarınız ve muhasebe konularıyla ilgili yeni planlar oluşturacak, kariyer hayatınız için önemli somut adımlar atabileceksiniz. Büyüme göstergesi olabilecek nitelikteki konularla ilgilenebilir, sorumluluk alabilir, maddi planlamalarla zaman geçirebilirsiniz.

İş, sağlık konularınız da kendinizi oldukça enerjik hedeflerinize doğru ilerleme süreçleri yakalayabilirsiniz. Ancak sağlık sorunları aniden gündemiz olabilir. Küçük operasyonlar, sağlık konuları, sigorta ödemeleri, genel sağlık kontrollerini gerçekleştirebilirsin. Yaptığınız iş ile ilgili yeni gelir kaynakları yaratabilmek adına projeler geliştirebilir, yeni ortaklıklar kurabilirsiniz. Mali anlamda harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Hırsızlıklara karşı da dikkatli olmakta fayda var.

Maddi konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Miras, aile destekleri gibi konuların dışında bizzat çaba göstererek alacağınız haklarınız da gündeme gelebilir. Ek kazanç sağladığınız işleri kalıcı hale getirmek, bir düzen oturtmak adına iyi bir dönemdesiniz. Kontrollü olmak ani ödemelerin, krizlerin veya kriz gibi fırsatların daha iyi yönetilmesini sağlayacaktır. Elinizi taşın altına koymanız gerekebilir.

Hukuksal konularda sonuçlanmalar alabilir, dava açma veya evrak tamamlama gibi işlemlerle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi savunmanın daha etik yolları olduğunu görmek, bilenlerden destek almak bu noktada şansınızı yükseltebilir. Duygusal ve ticari konularda da kararlarınızı netleştirebilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Sağlık konularına dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikle mide hassasiyeti, diş ve cilt sorunları yaratabilir. Bu transit aynı zamanda eşiniz veya ortaklarınız ile ilgili anlaşmazlıklar yaşanabileceğinin de göstergesi. Ancak Jüpiter ile olan olumlu açılar ve Satürn’ün su grubu Balık burcunda oluşu yaşanan sorunların üstesinden gelebileceğinizi gösteriyor.

İkili ilişkilerle ilgili konularda daha dikkatli ve kararlı olacağınız bir sürece giriyorsunuz. Kavgayla, küslükle, sorunları konuşmakla hiçbir şey elde edemezsiniz. Buna sebep olan durumları ortadan kaldırmak için daha akılcı ve çözüm odaklı hareket etmelisiniz. Bu tutumunuz karşınızdaki kişinin kendi tutumlarına da çekidüzen vermesine yardımcı olabilir.

Bitiş veya başlangıçları içerek evlilik, ortaklık, hukuksal ve maddi konularla ilgilenebilirsiniz. Aşk ilişkiniz, çocuklarınız ve hayattan keyif alma ilgili duygularınız yöneliyor olacak. Şüpheci ve inatçı davranışlarınızı bu süreçte bir kenara bırakmak sizler için daha doğru olacak gözüküyor.

Sağlığınız, günlük düzeniniz, çalışma ve ev hayatınız gibi konularda yeni kararlar alabilir; var olan kararlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Tedbirli ve akılcı olmanın sizi yanlış insanlardan ve olumsuz koşullardan koruduğunu gördünüz. Bu gördüklerinizden geri kalmamak sizin elinizde olacaktır. Daha dikkatli, iyimser ve gelişime açık bir yön bulmanız her şeyi iyi yönde değiştirebilir.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Mars’ın bu transiti sizi çok çalıştıracak ancak sonuçlarının olumlu olmasını sağlayacak. Çalışmalarınızın ödüllerini alacağınız, beraber çalıştığınız insanların yardımını daha çok hissedeceğiniz ve kariyeriniz ile ilgili ani güzel çıkışlar yakalayabileceğiniz etkiler mevcut. Aileniz, yuvanız, çocuklarınız ve sizlerin hedefleri arasındaki dengeyi doğru kullanmanızda fayda var.

Aşk hayatınızda sıkıştığınızı, değer görmediğinizi hissedebilirsiniz. Çocuğu olan Aslanlar onların sağlık konuları, eğitim konuları ile ilgili harcamalar yapabilir. Mars, sindirim konularında sizi zorlayabilir. Kemik ve diş sağlığı ile ilgili küçük sorunlar oluşabilir. Bulaşıcı hastalıklar konusunda da bu ay boyunca dikkatli olmalısınız. Özellikle çocuklardan gelebilecek sağlık sorunları oluşabilir.

Bir süredir odaklanamadığınız, tamamlayamadığınız sorumluluklar ve talepleriniz için harekete geçebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı, yapmanız gerekenleri bilmek ve uygulamak noktasında motivasyonunuz yüksek olacaktır. Koşullarınızı iyileştirmenin, kurallı ve planlı hareket etmenin hem maddi hem de manevi açıdan sizi rahatlatacağı bir dönemi başlatabilirsiniz. Sakin, makul, akılcı ve çözüm odaklı olmaya gayret göstermelisiniz.

Hayatınızı, hayallerinizi sınırlandırmamalısınız. Emek vermekten çekinmedikçe, üzerine düşünüp geliştirmeye çalıştıkça sınırların ötesine geçebilirsiniz. Bu size biraz ütopik, imkansız gelebilir. Ama eyleme geçtiğinizde durumun bundan farklı ve mümkün olabileceğini görebilirsiniz. Elinizdeki maddi imkanları kullanmak, aile destekleri veya çevresel faktörlerin etkisiyle bir adım atmak, eksiklerini tamamladığınız işleri yürürlüğe koymak, ilişkiniz/aileniz için yeni gündemler oluşturmak adına şanslı bir dönemdesiniz.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Bu Mars transiti özellikle yatırım planlarını ve aile desteklerini gündeminize getirebilir. Kendinizi hayatın gerçekleriyle yüzleşmiş şekilde bulabilirsiniz. Duygusal konularda karar vermek, adım atmak isteyebilirsiniz. Ancak duygularınızı tam olarak hissettirmek ve onları göstermek konusunda nasıl bir tarz, üslup seçtiğinizin önemli olduğunu da unutmamalısınız.


Ev düzeniniz, aile içi ilişkiler ön planda olacak. İkili ilişkilerde, aileniz ve varsa çocuklarınızla ilgili konulardaki hassasiyetiniz baskın gelebilir. Planlar yapabilir, maddi hazırlıklarla ilgilenebilirsiniz. Çaba göstermeden bir şeyler elde edilmeyeceğini çok iyi biliyorsunuz. Ancak bazen çabalarınızı, yöntemlerinizi değiştirmeniz gerekebilir. Eski kuralların, hatta belki hayallerin bile güncellenmesi gerekebilir. Kendinizi bu şekilde geliştirmeye çalıştığınızda bir şeylerin size dayatılmadığını değil, önünüzü açmak için geldiğini daha iyi anlayabilirsiniz.

Sosyal çevreniz, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile planlar yapmak gündeminiz olacak. Aşırı çalışma hayatınızın yanı sıra daha maceracı, sosyal olma fırsatları yakalamak sizlere iyi gelecek. Üretken olduğunuz, fiziksel olarak kendinizi iyi hissettiğiniz, şans oyunları ve borsa da şanslı etkiler yakalayabileceğiniz bir dönem.

Büyük ve önemli kararları aile meclisinde görüşebilir, taşınma, düzenleme, alım satım gibi konuları sonuçlandırabilirsiniz. Söyleyeceklerinizin yanlış anlaşılmaması, farklı algılanmaması için daha dikkatli bir tutum sergilemenizde fayda var. Bununla ilgili yaşadığınız sorunlar olduysa şimdi çözmek ve ilişkileri iyileştirmek için bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili iletişim sorunları gündeme gelebilir. Ailenizle ilgili konularla yakından ilgilenecek, ev dekorasyonu, ev düzenleme, aileden gelecek maddi yardımlar gündeminizde olacak. Ev alım-satım, kiralama konularıyla ilgilenebileceğiniz bir dönem. Maddi gelir akışınız ve kendinize olan öz güveniz, enerjiyi doğru yönde kullanma fırsatı sağlıyor olacak.

Kendinize koyduğunuz bazı hedefleri uygulama noktasında harekete geçebilirsiniz. Özellikle yaşam alanı ve yaşam tarzı konusunda bazı eksiklerinizin olduğunu fark etmek sizi bu anlamda harekete geçirebilir. Evlilik, bir hayatın ve evin sorumluluğu, ev ve iş dengesi, aile içi ilişkiler öncelikleriniz arasında yer alabilir.

Alım satım, ailenin parasal ihtiyaçları, ev giderleri gibi ekonomik gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Kendinize bir uzmanlık alanı belirleyebilir, bu konuda eğitim alacağınız ziyaretler yapacağınız planlamalar oluşturabilirsiniz. Yazışmalı işler, hukuksal veya eğitimle ilgili işlemler, elektronik cihazlar, yolculuk planları gibi konulara odaklanabilirsiniz. Ev kazaları, eşyaların kullanımından kaynaklanan problemlere karşı daha tedbirli hareket etmenizde fayda var.

Karşılaştığınız durumlar karşısında haklı olsanız bile abartılı tepkiler vermekten kaçınmalısınız. Bunun ne kadar önemli olduğunu geride kalan 2 ay içerisinde farklı gelişmelerle öğrendiniz. Aynı hataya düşmemek adına şimdi daha akıllıca, daha dengeli hareket etmeniz önemli olacaktır.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Hırs ve duygularınız sizler için ön planda olacak. Kendinizi fark etmede, istek ve arzularınız yanı sıra mesleğinizde ön plana çıkma fırsatları yakalıyor olacaksınız. İş dolayısıyla tanışacağınız kişiler sosyal hayatınıza da etki edebilir. Yeni insanlar tanıyacağınız, yeni bilgiler edineceğiniz bir süreci başlatabilirsiniz.

İşinizle ilgili yaptığınız anlaşmalarda sorunlar yaşamamak adına yükümlülüklerinizi gözden geçirirken dikkat etmelisiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili konular gündeminizde olabilir, seyahat edebilirsiniz. Küslük, dargınlık, yanlış anlaşılmalar ve gereksiz mesafeler gibi konular yakın çevrenizde gündeminize gelebilir. Bunu aşmak adına eleştirel olmamaya, sert ve fevri çıkışlar yapmamaya ve çevrenizi de bu yönde teşvik etmeye çalışmanızda fayda var.

Para akışınızı hızlandıracak, ödemelerinizi tamamlayabileceğiniz ve daha motive bir şekilde çalışabileceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ortaklık kurmak, büyüme fikirlerine ilgi duymak isteyebilirsiniz. Ancak bunların makul bir zemine oturması gerektiğini de gözden kaçırmamalısınız. İş görüşmeleriniz sonuçlanabilir, parasal beklentileriniz karşılanabilir. Doğru planlarla ve yatırımlarla geleceğe dönük hamlelerde bulunabilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Hayatınıza değer ve anlam katmak, kalıcı işlerle ilgilenmek, hevesinizi ve imkanlarınızı daha doğru kullanmak adına önemli başlangıçları bu dönemde yapabilirsiniz. İş yapma biçiminize bir disiplin getiriyorsunuz. Bunun öneminin ve gereğinin farkındasınız. Bu da size ayrı bir duruş kazandırıyor. Parasal konularda şanslı girişimleriniz olabilir, yönetici figürüne dönüşebilir veya bu figürlerden çeşitli destekler alabilirsiniz.

Finansal konularda beklenmedik harcamalar oluşabilir. Ancak bu ayın ortalarında yeni iş fırsatları karşınıza çıkarken, kazançlarınızı artırabileceğiniz etkiler yaşayabilirsiniz. Kendi isteklerinizi kabul etme çabasından kurtulmayı başardığınız sürece içsel huzuru yakalayabileceksiniz. Gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olmakta fayda var.

Kendiniz hakkında konuşmak yerine insanlara konuşabilecekleri iyi konular vermeye çalışabilirsiniz. Hem bireysel hem de sosyal alanlarda bununla ilgili sorunları aşacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Dilenecek özürler, atılacak imzalar gündeminizde yer bulabilir. Her şey sizin hayal ettiğiniz hızda ve şekilde ilerlemeye başlayabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Mars Oğlak transiti en çok sizlere enerjiyi ve gücü sağlıyor olacak. Hedeflerinizi belirleyin ve isteklerinizi bu zamanda başlatma fırsatını kaçırmayın. Dikkatleri çekebileceğiniz, fikirlerinizle yön vereceğiniz bir dönemi başlatıyorsunuz. Çok üretken olacak, harekete geçecek, kısa seyahatler yapacaksınız.

Hem dış görünüş hem de düşünsel açıdan gelişime açıksınız. Fiziksel dinçliğin hayatınıza olumlu etkilerini daha net bir şekilde görebilirsiniz. Odağınızı kendinize çevirdiğinizde geriye kalan konular ve insanlara karşı duyarsızlaşmamalısınız. Gereksiz mesafeler, öfke göstergeleri işinize yaramayacaktır.

Abartıya kaçan her şeyin sağlığınızı ve içsel rahatlığınızı olumsuz etkileyeceğini unutmayın. Hukuksal konular, sosyal sorumluluklar ve sanal mecralarla ilgili konuların ön plana gelmesi söz konusu olabilir. Bu alanlardaki çalışmalarınız veya fikirleriniz için düğmeye basabilir, kendinize destekler bulabilirsiniz.

Önümüzdeki günler sosyal ilişkileriniz ve idealleriniz alanlarında sizlere köklü değişiklikler getirecek. 11 Ocak’ta gerçekleşecek Oğlak yeniayı size fiziksel olarak toparlanabilmeniz için bir şans verecek. 14 Ocak’ta yine Merkür’ün sizin burcunuzda ilerlemeye başlamasıyla iletişim konusunda güçleniyor olacaksınız. Analitik düşünce gücünüz ve planlama yetenekleriniz artacak, mali konularda daha disiplinli bir yaklaşım sergileyebileceksiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu Mars transiti, Kova burçları için biraz stresli, endişeli süreçler olabileceğine dikkat çekiyor. Özellikle kariyer ile ilgili sıkıntılı süreçler olabilir. Gizli düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle kadın figürlerinden gelen aldanma enerjilerine karşı uyanık olun. Kendi hislerinizi anlamak, davranışlarınızı kontrol etmek ve çevrenizi gözlemlemek adına iyi bir dönem.

Öğrenecekleriniz, şahit olacaklarınız karşısında tepkilerinizi nasıl vereceğinizi iyi seçmelisiniz. Sinir sisteminizi ve ruh sağlığınızı etkileyebilecek durumlardan kaçınmanızda fayda var. Çevresel faktörlerin hayatınızda etkili oluşuna karşı olup burada bir agresyon oluşturmak yerine buna neden olan durumları bulmayı, neden bu kadar etkilendiğinizi anlamayı seçmeniz daha akıllıca olabilir. Doğru bir üslup ve kelime seçimiyle ilerleyeceğiniz, kendinizi geliştirip başkalarına da katkı sağlayabileceğiniz ortamlarda bulunmalısınız.

Doğada zaman geçirmek, sanatla veya hobilerinizle ilgilenmek bu anlamda daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Fiziksel olarak kendinize bakmak isteyebilirsiniz. Farkında olmadığınız rahatsızlıklarınız gündeme gelebilir, bunları ihmal etmeyin. Projelerinizi uzun vadeye yaymaya çalışın.

Harekete geçmek isterseniz, ailenizden yardım alabilirsiniz. Geçtiğimiz dönemde üzerinde çalıştığınız işler, projeler, kendinize koyduğunuz hedeflerle ilgili çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Dijital mecralar ve yurtdışı-yabancı kaynaklı işler açısından şansınızı artırabilirsiniz. 11 Ocak civarında maddi gelirlerinizi arttırabilmeniz için yeni projeler oluşturabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Bu transit özellikle sosyal konular ile ilgili yapacağınız anlaşmalarda sizi destekliyor olacak. Yurt dışı konular, başka kültürler ile ilgili süreçler gündeminiz olacak. Kardeşleriniz, yakın akrabalarınız, komşularınızla keyifli vakit geçireceksiniz. Ancak sosyalleşirken nakit harcamalarınızı düzene koymanızda fayda var.

Zihninizi toplamak, ortaya bir şeyler çıkarmak, kazanç sağlamak ve geleceğinizi garantilemek adına pozitif etkiler altındasınız. Gelip geçici durumların, önyargıların ve katı duruşun buna gölge düşürmesine izin vermeyin. Üzerinde çalıştığınız işler veya yeni başlayacağınız projelerin maddi getirisi ekonomik olarak daha iyi hissetmenize ve hareket etmenize yardım edebilir.

Sorumluluklarınıza daha sıkı sarılacağınız, ne yaptığınızın daha çok farkında olacağınız bir dönem olabilir. Beklentilerinizin gerçekleşmemesi konusunda kendinizi yıpratmayın. Saf iyimserliğiniz ve tutkularınız peşinden pervasızca gitmek sizleri yanıltabilir. Aşk ve tutkularınız sizlere yurt dışı bağlantılı yeni yollar yeni maceralar açabilir. Aşırılıktan uzak durma ve tutkunuzu dengede tutmakta fayda var.


Hukuksal konular gündeminize gelebilir, davalarınızın sonuçlanması, haklılığınızın ortaya çıkması üzerinizden bir yük kaldırabilir. Heyecanla ve hızla ilerlemek, bilgi ve donanımla desteklendiğinde sizi istediğiniz noktaya ulaştırır.

Astroloji |Bizi takip edin: Instagram, Threads, Google Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.