Astroloji: 12 – 18 Şubat haftalık burç yorumları

12 şubat burç yorumları

Astroloji: 12 – 18 Şubat 2024 haftalık burç yorumları. Bu hafta Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Haftanın genel etkileri:

10 Şubat 2024 Kova burcunda Yeniay haftası: Yeniye yer açmak için eski düşüncelerden, inançlardan, alışkanlıklardan, çevrelerden kopmamız gerekiyor. Fazla risk almak, kendine aşırı güven gibi konular bu yeniay zamanında sorunlara neden olabilir. Beklenmeyen, aniden gelişen pek çok durum ortaya çıkabilir. Sürprizlere ve beklenmedik gelişmelere hazır olun.


13 Şubat Mars Kova transiti: Teknolojiye, bilime ve yenilikçi fikirlere olan ilgimiz artacak. Bireysel olarak özgürlüklerimiz ön plana çıkıyor; sabırsızlık, inatçılık, isyankarlık gibi tepkiler ortaya çıkabilir. Otoriteyle olan ilişkilerimizde gerginlik katsayısı artabilir. Hak ettiğiniz bir miras elinize geçebilir, beklediğiniz mülk satışı tamamlanabilir. Bu süreçte evlilik ve boşanma kararları ani bir şekilde alınabilir.

13 Şubat Mars-Plüton kavuşumu: Kolektif olarak zorlayıcı bir zaman dilimi. Riskli ve sancılı bir dönem. Dünya astrolojisine göre ülkelerin ve liderlerin yıpranacağı, yıkımların olacağı dönemlerin başlangıcına işaret ediyor. Türkiye haritasına göre ekonomik alanda zorlanmalar ve politik çalkantılar anlamına geliyor. Kalabalık ortamlardan uzak durulmalı. Depremler, volkanik patlamalar tetiklenebilir. Sert hava şartları yaşanabilir. Ulaşım araçlarında kazalar meydana gelebilir.

16 Şubat Venüs Kova transiti: Bireysel olarak daha özgür ruh halinde ve bağımsız olma arzusu yaşayabiliriz. Birlikteliğe, sevgiye, güzelliğe, estetiğe bakış açımız farklılaşacak; zevk ve beğenilerimiz değişecektir. İlişkilerde daha fazla açıklık, dürüstlük ve samimiyet arayışı söz konusu olacaktır. Finansal alanda, yeni fırsatlar keşfetmek ve alternatif kazanç kaynakları araştırmak için uygun bir zaman olabilir. Ancak, gereksiz risklerden kaçınmak ve dengeli bir yaklaşım benimsemek önemlidir.

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 12 – 18 Şubat haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta arkadaşlarınızla etkileşime daha çok girebilirsiniz. Bir topluluk etkinliğine katılabilir veya bir grup etkinliği planlayabilirsiniz. Ayrıca gelecek için yeni kararlar alma konusunda motivasyonunuz yüksek olacak. Hafta sonuna doğru kendinizi daha huzurlu hissetmek için geçmişi bir kenara bırakıp düşünce şeklinizi değiştirmeye başlayın.

İçinde bulunduğumuz Yeniay haftası, kendinizle ilgili eksikleri tamamlamak, çevrenizi ve zamanın gerekliliklerini algılamak adına iyi bir süreç olabilir. Bu yönde alacağınız kararlar, ilerleyen günlerde etkilerini gösterebilir. Aklınıza gelen fikirleri not alın. Dostlarınızı ve hedeflerinizi iyi seçmeniz, size ne katabildiğiniz ve sizin ne katabileceğinizi bilmenizde önemli olacaktır. Yeni insanlarla tanışmak, farklı bakış açılarına maruz kalmak ve ortak ilgi alanlarını paylaşmak, kişisel gelişiminize katkı sağlayabilir. Grup çalışmaları veya projelerde yer almak da bu dönemde önem kazanabilir.

13 Şubat’ta Mars Kova transiti başlıyor. Sosyal çevre bakımından oldukça hareketli bir döneme giriyorsunuz. İşyerindeki kişiler değil ama daha çok mesleki çevrenizdeki dostlarla birlikte olmak size çok şey kazandırır. İdealleriniz, gelecek planlarınızla ilgili önemli çalışmalar yapmaya çalışın. Tanışmak istediğiniz kimselerin kapısını çalın. Üzerinizde kartvizit bulundurmadan sokağa çıkmayın.

16 Şubat’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. Sizleri çok daha sosyal ve hareketli bir süreç bekliyor olacak. Arkadaşlar arası yardımlaşma teması çok daha fazla ön plana çıkacak, partiler, davetler, organizasyonlar, düğünler ile birlikte gündeminiz yoğun olabilecek. Yeni insanlarla tanışabileceğiniz ortamlar içine sık sık girebilirsiniz. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla beraber olmak size her zamankinden çok daha fazla keyif verecek.

boğa burcu

Boğa burcu 12 – 18 Şubat haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta biraz sakinleşmeli ve rahatlamalısınız. Arka planda işlerinizle ve hobilerinizle ilgileniyor olabilirsiniz ya da biraz duygusal hissedebilirsiniz. Bir günlük tutma veya meditasyon rutini de huzur bulmanıza yardımcı olabilir. İlginç insanlar size yaklaşabilir ve yeni şeyler keşfedebilirsiniz.

İçinde bulunduğumuz bu Yeniay haftası, kariyer hedeflerinizi gözden geçirmenizi ve sosyal ağlarınızı genişletmenizi teşvik edebilir. Beklediğiniz yer değişikliği, atama ve sorumlulukları artık beklemeyi bırakıp bunların zeminini bizzat kendiniz oluşturabilirsiniz. Kendinizi ve yetilerinizi sergileyeceğiniz yeni bir alana, tarza ve konuya erişebilirsiniz. Bu yönde çalıştığınız işleriniz varsa bunların görünür olması, etki bırakması için de önemli bir süreç olabilir. İş dünyasında yeni bağlantılar kurmak ve işbirlikleri geliştirmek için uygun bir zaman olabilir.

13 Şubat itibariyle Mars Kova transiti başlıyor. Kariyer alanınızda hareketlenme söz konusu. Finansal hedeflere daha kararlı bir şekilde odaklanabilir ve yeni gelir kaynakları arayışında aktif olabilirsiniz. Dış dünyadaki ününüz artıyor. Uzaklarda tanıyan kişiler de iş hayatınızdaki değişliklerden haberdar olacaklardır. Yeni görevler, yeni unvan, hatta yepyeni bir kartvizit sizi bekliyor olacak. Kişisel imajınıza özen gösterin. Evden çıkarken baştan aşağı bakımlı ve konumunuza uygun giyindiğinizden emin olun. İtibarınızın konu edildiği, sizi daha yakından tanımak isteyen iş insanlarıyla bir araya geleceksiniz.

16 Şubat’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. Yaptığınız işlerden çok daha fazla keyif alabileceksiniz. Venüs sizi yaptığınız işlerde fark edilmenizi ve parlamanıza yardımcı olacak, yalnız bireysel değil işlerinizi yaparken gruplarla çalışıp destek almanızı sağlayacak. Özellikle toplum yararına, toplumun genelini ilgilendiren projelerde aktif görev alabilirsiniz. Venüs size belki iş değiştirtmez, ama mevcut işinizi çok daha iyi bir hale getirmek, işinizden keyif almanızı sağlayacak koşullarla karşılaştırabilir. Özellikle kadınlardan güzel yardımlar alabileceksiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 12 – 18 Şubat haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta diğer insanlar tarafından fark edildiğinizi ve başkalarını olumlu yönde etkilediğinizi fark edebilirsiniz. Yeni fırsatlar konusunda insanlar size yaklaşabilirler. Görünüşünüze ve kişisel tarzınıza daha çok odaklanmak isteyebilirsiniz. Ayrıca sizi benzersiz kılan şeyin ne olduğu konusunda kendinize daha fazla güvenmeye başlayacaksınız.

İçinde bulunduğumuz bu Yeniay haftası, her şeyin nasıl bir sırada ve düzende ilerlemesi gerektiğini size net bir şekilde gösterebilir. Ayrıca iletişim yeteneklerinizi artırarak gruplar içinde etkileşimde bulunmanızı da destekleyecek bir süreçtir. Sosyal ağlarınız genişleyebilir ve farklı düşünce tarzlarına maruz kalarak zihinsel bir zenginlik yaşayabilirsiniz. Bu süreç, geleceğe dönük hedefler belirleme ve sosyal projelerde yer alma fırsatları sunabilir. Gereksiz harcamalarınızı kontrol altına alabilirsiniz. Kendinize yatırım yapmak adı altında yanlış uygulamalar yaptığınızı görüp bunlardan vazgeçebilirsiniz. Bir doğruya ulaşmak, yanlıştan vazgeçmekle başlar. Yeni doğrularınıza ilk adımı bu günlerde atabilirsiniz.

13 Şubat itibariyle Mars Kova transiti başlıyor. Entelektüel birikiminiz başkalarını oldukça etkileyecektir. Aşk, keyif, tatil, hobiler… İşte bu tarihlerde ilgi göstermeniz gereken diğer konular. Neden keyif alıyorsanız zaman ayırın. Hedeflere ulaşmak için girişimci bir yaklaşım benimseme şansınız artabilir. Arkadaşlarınızla birlikte yeni projelerde yer alabilir ya da toplumsal konulara duyarlılık göstererek etkileşimlerinizi derinleştirebilirsiniz. Şans oyunları, spekülatif yatırımlar, stratejik riskli kararlar konularında aktif ve heyecanlı bir dönemdesiniz.

16 Şubat’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. Yalnız olanlar İkizler burçları yabancı kişilerle flörtlere girişebilirler. Tanışacağınız kişi sizden uzakta oturan hatta farklı şehirde ikamet eden biri de olabilir. Bir diğer olası etkisi ise birbirinden keyifli seyahatlerin gündeme gelmesi olabilecektir, akrabalarınızdan güzel haberler alabilirsiniz, yine eğitimle ilgili konularda destekleyici etkiler devrede olacaktır. Yurt dışı ile ilgili meseleleriniz sorun çıkmadan hallolabilecektir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 12 – 18 Şubat haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta iş yerinde daha motive olabilir, önemli bir ilham alabilir ve harika sonuçlar çıkarabilirsiniz. Kariyer hayatınıza yönelik projeler oluşturabilir ve görüşlerinizi duyurabilirsiniz. Kendiniz için yeni bir şeyler satın almak veya ödemelerinizi rahatlıkla yönetmeniz mümkün olacak. Arkadaşlarınızla bir araya gelmeyi planlıyor olabilirsiniz veya etkinliklere katılmak isteyebilirsiniz. Kişisel gelişim konusunda bir destek veya kendinizi geliştirebileceğiniz bir derse katılabilirsiniz.

İçinde bulunduğumuz bu Yeniay haftası, kişisel hedeflerinizle ilgili yeni bir başlangıcı işaret ediyor. Bu süreçte, kendinizi ifade ederek ve sosyal ilişkilerinizi güçlendirerek, kişisel hedeflerinize ulaşma yolunda ilerleyebilirsiniz. Kazanma ve iyi yerlerde olma isteğiniz yoğun olacaktır. Sağlık sorunlarınız, maddi endişeleriniz hayatınıza bir yön verme noktasında sizi zorlayabilir. Ama o yönü bu sayede bulabileceğinizi de bilmelisiniz. Rahatsız eden alışkanlıklar ya da egzersizleri terk etmek için fırsat ve motivasyon bulabilirsiniz. Bu hafta iş bulmak, hayatınızı düzene koymak, ekonomik sorunlarınıza çözümler getirme gibi konulara fazlaca kafa yorabilirsiniz. Ciddiye almanız gereken konularla yüzleşebilirsiniz.

13 Şubat itibariyle Mars Kova transiti başlıyor. Önünüze çekici fırsatlar çıkabilir. Rüzgar arkadan esiyorken bunları değerlendirin, hiçbir şeyden uzak kalmayın. Yine bu tarihlerde işyerinde en yakınınızdaki kişiyle birbirinizi daha iyi anlamanız, karşılıklı beklentileriniz üzerinde anlaşmanız da mümkün. Ortada karışık, belirsiz bir şey kalmamasına çalışın. Başkalarının kaynaklarından destek almanız için sizin talep etmeniz gerekiyor. Mars’ın konumu, siz adım atınca maddi, manevi ve bilgi desteğinin geleceğini söylüyor. Borç istemek, deneyimlerinden faydalanmak, tanışıklık yaratmak için uygun günler.

16 Şubat’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. Paranızı size daha keyif veren konular üzerinde harcamaya başlayacaksınız, hatta estetik operasyonlar, yüz gerdirmeler, botoks gibi yerlere harcayabilirsiniz. Maddi anlamda eşinizden, ortağınızdan rahatlıkla destek görebilecek, daha keyfi konular üzerine borçlar yapmaya başlayabilirsiniz. Kredi kart harcamalarınıza dikkat bu esnada. Güzelleşmek uğruna daha fazla para harcayabilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 12 – 18 Şubat haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta daha çok ev işleriyle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ailenizle vakit geçirebilir veya yaşam alanınızı düzenleyip temizleyebilirsiniz. Geçmiş yıllarınızı yad edebilir, ailenizle olan ilişkilerinizi düşünebilirsiniz. Kendinizi daha içe dönük hissedebilirsiniz. Ayrıca bu hafta kendinizdeki potansiyellere ve özel yeteneklerinize daha fazla güvenebilir, resim, müzik veya bir hobi gibi uğraşlarla kendinizi ifade etmenin yeni yollarını da keşfedebilirsiniz.

İçinde bulunduğumuz bu Yeniay haftası, kariyer hedeflerinizi gözden geçirme ve uzun vadeli planlar yapma konusunda size önemli fırsatlar sunabilir. Kendinizi rahat hissedeceğiniz ticari ve duygusal ortaklıklar konusunda daha rahat adımlar atabileceksiniz. Hayatınızdaki insanların yerini ve kıymetini fark edebilirsiniz. İnsan ilişkileri konusunda edindiğiniz tecrübeleri bir dönüşüm olarak kullanmak için doğru zamandasınız. Bırakmanız ve “hayır” demeniz gereken konulara gereken hassasiyeti gösterdiğinizde bu geri dönüşler sizi memnun edecektir. Yeni ilişkiler, anlaşmalar ve işbirlikleri, hedef kitle belirleme konularında kapınızı birtakım sürprizler çalabilir. Sosyal çevrenizde liderlik rolünü üstlenme ve projelerde etkili bir şekilde işbirliği yapma konusunda da potansiyeliniz oldukça yüksek olacak.

13 Şubat’ta Mars karşıt burcunuz Kova’ya geçiyor. İş yerindeki temponuz bir nebze olsun azalırken, bugüne dek üzerinde çalıştığınız konularla göz önünde olacaksınız. Bazıları tarafından takdir görürken, bazı eleştiriler de alabilirsiniz. En azından angaryalar, operasyonel işleri biraz olsun geride bırakarak sosyalleştiğiniz bir döneme giriyorsunuz. İkili çalışmalar, bir ortaklık fikri belli projeler için gerekli ve olumlu görünüyor. Gelen teklifleri geri çevirmeyin. Mutlaka bir yolunu bulup ortak işlere girişin. İlişkilerde daha cesur ve girişimci olabilir, romantizmi daha etkileyici bir şekilde yaşayabilirsiniz. Partnerinizle ortak hedeflere odaklanarak, birlikte başarılar elde etme arzunuz artabilir.

16 Şubat’ta Venüs de karşıt burcunuz Kova’da seyahatine başlıyor. İlişkiler ve ortaklıklardan yana şanslı bir sürece adım atıyorsunuz. İlişkinizde problemler var ise bu Venüs transiti zamanında onarabilir, partnerinizle çok daha romantik, keyifli ve tutkulu zamanlar geçirebilirsiniz. Yalnız olanlar siz başkalarından daha çabuk etkilenebilir, etki altında kalabilirsiniz. Bazılarınızın romantik ve düşünceli tarafı ortaya çıkabilir ilişkilerinde. Her anlamda bu etki ilişkileri besler nitelikte olacaktır.

başak burcu

Başak burcu 12 – 18 Şubat haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta biraz duruluyor ve rahatlıyorsunuz. İşten sonra yaratıcı bir eğlenceyle ilgilenmek isteyebilirsiniz veya arkadaşlarınızla vakit geçirmek iyi gelebilir. Bakış açınızı farklı bir projeye nasıl taşıyacağınızı düşünebilir, bununla ilgili planlama yapabilirsiniz. Sağlıklı davranışlar benimsemeye başlamak için motive olacağınız bir hafta. Ayrıca yaklaşan sosyal etkinlikler için evinizi yenilemek, tadilat ve dekorasyon işleriyle ilgilenmek isteyebilirsiniz.


İçinde bulunduğumuz bu Yeniay haftası, finansal konularda yeni bir başlangıç yapma ve mali hedeflerinize odaklanma fırsatını işaret ediyor. Hizmet verdiğiniz alanları değiştirmekle birlikte yeni nitelikler kazanmak noktasında da önemli bir dönem olabilir. Yeni gündemlere ve işlere olan önyargılarınızdan kurtulmalısınız. Bu sizi geliştirecektir. Memnun olmadığınız durumlarda gereksiz ısrar sergilemekten kaçınmalı, yeni hayaller ve hedefler belirlemeli, bunlar için gerekli altyapıyı hazırlamalısınız. Yatırımlarınızı değerlendirme ve gelir kaynaklarınızı çeşitlendirme konusunda yeni stratejiler geliştirmeniz mümkün olabilir.

13 Şubat itibariyle Mars Kova transiti başlıyor. Kariyer hedeflerinize odaklanarak daha yüksek enerji ve kararlılıkla ilerleyebilir, yeni projelere aktif bir şekilde dahil olabilirsiniz. Bu dönem, kariyerinizde önemli adımlar atma ve başarılar elde etme potansiyeli taşır. Önemli sözleşmelere imza atmak için çok doğru bir dönemdesiniz. Bilgi yönetimini en doğru şekilde yaptığınız, teknolojiyi etkin şekilde kullandığınız bu dönemde oldukça yenilikçi çalışmaların içinde yer alabilirsiniz. İşyerinde bir projenin üzerinde daha yoğun bir çalışma da sizi bekliyor.

16 Şubat’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. İş ve çalışma ortamınızda size keyif verecek bir takım düzenlemeler gelebilir. Elinizi attığınız işler daha hızlı bir şekilde çözümlenmeye başlayabilir, iş ortamınızda kullanabileceğiniz yeni elektronik aygıtlar alabilirsiniz, ofisinizi düzenleyebilir, yenileyebilirsiniz. Günlük angarya gibi gözüken işlerinizi halletmenin eğlenceli ve yaratıcı yollarını bulabilirsiniz. Yine sağlığınızı ilgilendiren konularda genel anlamda destekleyici etkiler devrede olacak, bunun yanı sıra fiziksel olarak güzelleşmek için uzman yardımı ile diyete başlayabilir, bir trainer ile spora başlayabilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burcu 12 – 18 Şubat haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta ayaklarınız daha fazla yere basıyor olacak ve tutarlı, sürdürülebilir bir programa bağlı kalacaksınız. İş yerinde, yapılacaklar listenizdeki birçok küçük işi bitirdiğinizde üretkenliğinizin arttığını deneyimleyebilirsiniz. Kariyer hayatınızda yeni bağlantıların oluşabileceği faydalı bir hafta. İlişkinizde ise yeni bir aşamaya başlıyor olabilirsiniz veya bir randevuya çıkabilirsiniz. Bu hafta ayrıca sağlıklı rutinleri geliştirebilirsiniz.

İçinde bulunduğumuz bu Yeniay haftası, aşk veya evlilik hayatınızın özel bir dönemde olduğunu gösteren konularla ilgilenebilirsiniz. İlişkinizin durumu, ilerleyişi, aile hayatınız hakkında yeni kararlar alabilirsiniz. Sizi çevreleyen insanlarla daha derin bağlar kurmanıza ve ortak hedeflere odaklanmanıza olanak tanıyacak bir dönemdesiniz. Abartılı tutumlardan, gereksiz hırs ya da endişelerden sıyrılmaya çalışın. Ekonomik açıdan kendinizi zora sokmadan, ilerleyen günlerdeki çalışmalarınızı riske atmadan hareket etmenizde fayda var. Daha çok motivasyon ve sosyal etkileşimle dolu bir dönemin kapıları aralanıyor. Kendinize değişim için fırsat tanıdığınızda, fırsatları değerlendirmeniz daha rahat olacaktır.

13 Şubat itibariyle Mars Kova transiti başlıyor. Mars, aşk ve eğlenceli her türlü konuda yanınızda olacak. Yani ilk adımı atan siz olduğunuzda ve isteklerinizi karşı tarafa ilettiğinizde işler yoluna girecek gibi görünüyor. Entelektüel ortamlarda, bilginiz, donanımınız ve deneyiminiz ile oldukça etkileyici olacaksınız. Bir tatil kaçamağı, aşk heyecanı yaratıcılığınızın üst boyutlarda olmasını sağlayacaktır.

16 Şubat’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. Hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz koşullarla karşılaşıyor olacaksınız, daha eğlenceli, esprili ve neşeli olabileceksiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz, aslında kendinize daha çok zaman ayırabilirsiniz, yalnız başınıza yapmaktan keyif aldığınız şeylere yönelebilirsiniz. Bazılarınız ise orijinal, farklı hobilere yönelebilirler. Venüs’ün bu alanda transiti aşkla ilgili konularda da genel anlamda olumlu olacaktır fakat sizler daha özgürlükçü olabilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 12 – 18 Şubat haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta çevrenizle, komşularınızla veya iş arkadaşlarınızla bir topluluk duygusuna sahip olacaksınız. Yakın bir arkadaşınızla veya partnerinizle randevuya çıkabilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz. Öte yandan, birine karşı açık olmaya veya bir ilişkideki temel sorunları çözmeye çalışıyor olabilirsiniz. Ayrıca, geleceğe yatırım yapmak veya tasarruf etmek için stratejiler geliştirebilirsiniz. Bu hafta borç vermekten kaçının zira geri alması çok zor olabilir.

İçinde bulunduğumuz bu Yeniay haftası, kendinizi ifade etme ve sosyal ilişkilerde derinleşme fırsatları sunuyor. Artık yeni şeyler konuşma vaktindesiniz. Bu yüzden sorunlar değil çözümler, rahatsızlıklar değil iyi hissettiren konular daha ağır basmalıdır. Ailevi sorumluluklarınıza yenileri eklenebilir. Bir ihtiyaçtan ziyade gereklilik olan durumları ve hamleleri daha net bir şekilde görebilirsiniz. Bu da düşüncelerinizde, uygulanacak planlarınızda bir değişikliği beraberinde getirebilir. Yaşam düzeniniz için planladığınız ya da planlamanız gereken her şey için doğru zamanın geldiğini düşünebilirsiniz. Kendinizi daha özgürce ifade edebileceğiniz, hedeflerinize daha rahat odaklanma şansını bulabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu süreci, içsel gücünüzü keşfetme ve hayatınızı istediğiniz yöne yönlendirme adına bir fırsat olarak değerlendirin.

13 Şubat itibariyle Mars Kova transiti başlıyor. aile hayatınızda da dinamik bir döneme giriş yapacaksınız. Bu süreçte, aile üyelerinizle daha fazla zaman geçirme ve onlarla daha yakın ilişkiler kurma şansı bulacaksınız. Evinizle ilgileneceğiniz bir dönem. Bu nedenle işyerindeki ajandanızı biraz rahatlatmanızda fayda var. Ufak tadilatlar, elektrik ve teknoloji bağlantılı alet edevatın yenilenmesi gibi işleri yapabilirsiniz. Aynı zamanda sosyal çevrenizde daha aktif olma ve etkileşimde bulunma arzunuz yükselecek.

16 Şubat’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. Ailenizi mutlu edebilir ve dolayısı ile sizde mutlu olabilirsiniz, ailenize hediyeler alabilir, onlara destek olabilirsiniz pek çok konuda. Ailenizle daha keyifli ve mutlu olabileceğiniz durumlar oluşabilir, onlarla birlikte vakit geçirmek önümüzdeki ortalama bir ay hayattan çok daha fazla keyif almanızı sağlayabilir. Bunun yanı sıra yaşadığınız alanı, evi, odanızı düzenleyebilir, boyayabilir, yeni eşyalar alabilir, kendinizi mutlu edebileceğiniz bir şekilde dekore edebilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 12 – 18 Şubat haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Daha derinlemesine düşüneceğiniz ve hatalarınızdan ders alacağınız bir hafta. Kim olduğunuza, eylem ve tepkilerinizin ardındaki nedenlere ilişkin daha derin bir anlayış arıyor olabilirsiniz ve başkalarıyla duygusal açıdan samimi etkileşimlere giriyor olabilirsiniz. Hatta yakında bir geziye çıkmaya hazırlanıyor olabilirsiniz veya bir derse başlıyor olabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan bu yeni fikirlerin heyecan verici hale gelmesi için size katılmalarını isteyebilirsiniz.

İçinde bulunduğumuz bu Yeniay haftası, kişisel gelişim ve hedeflerinizle uyum içinde ilerlemenize destek olacak nitelikte. Farklı iş alanları ve sosyal çevrelerden kendinize destekler bulabilirsiniz. Kendinizi hem fiziksel hem de ruhsal olarak halihazırda bulunduğunuz yerden farklı bir yere taşımalısınız. Bunu yapabilecek imkanınızın olduğunu, karşınıza çıkacak sürpriz işler, teklifler ya da insanlar aracılığıyla anlayabilirsiniz. Yeni projelere başlama, kişisel hedeflerinizi gözden geçirme ve kariyerinize yön verme şansınız olacak. Kendi potansiyelinizi keşfetme ve kişisel hedeflerinize odaklanma konusunda da şansınız yüksek. Üstünde iyi düşünüp, doğru planladığınız; emek vererek geliştirdiğiniz, konfor alanına cesaretle çıktığınız her şeyin faydasını göreceksiniz.

13 Şubat itibariyle Mars Kova transiti başlıyor. Hayatınıza daha fazla hareketlilik gelecek ve yeniliklere açık olacaksınız. Sosyal çevrenizde aktif olma ve farklı insanlarla bağlantı kurma arzunuz artacak. Mars’ın Kova etkisi, size grup etkinliklerine katılma ve topluluk içinde liderlik etme şansı tanıyacak. Aynı zamanda, kariyer ve hedeflerinizle ilgili konularda da cesaretiniz artacak, yeni projelere yönelme isteğiniz güçlenecek.

16 Şubat’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle çok daha uyumlu ve de keyifli birliktelikler geçirebileceksiniz. Eğitimle ilgili konularda genel anlamda destekleyici etkiler devrede olacak ve ay sonuna kadar belki de önümüzdeki ay için tatil planları yapabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 12 – 18 Şubat haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta, öğrenmek ve öğrendiklerinizi hedeflerinize ulaşmak için uygulamak konusunda oldukça motive olacaksınız. Okuyor, araştırma yapıyor, bir yazı üzerinde çalışıyor, belki bir topluluk önünde konuşma yapıyor veya bunların herhangi bir kombinasyonunu yapıyor olabilirsiniz. Seyahat edebilir veya ruhsal bir uyanış yaşıyor olabilirsiniz. Dikkate değer kariyer fırsatları önünüze çıkabilir. Genel çalışma yolunuz ve ileriye dönük hedefleriniz için yön değişikliği, hatta iş değişikliği düşünebilirsiniz.

İçinde bulunduğumuz bu Yeniay haftasında iyi hissetmenizi ve maddi açıdan güvencede olmanızı sağlayacak kararlar alıyorsunuz. Daha önceden girişimde bulunduğunuz konularla ilgili de önemli atılımlar yapmanız muhtemeldir. Önemli İşbirlikleri ve projelerde liderlik yapma yeteneğiniz ön plana çıkıyor. Bu anlamda gücünüzü, yeteneklerinizi ve zamanınızı neye harcadığınız önemli olacaktır. Bu konuda esneklik göstermeniz karşılaşacağınız durumları daha iyi yorumlamanızı sağlayabilir. Beklenmedik maddi ve manevi desteklerle karşılaşabilir, ortaklı işler ya da aile/eş işbirliği yapmak isteyebilirsiniz. Kariyerinizde ve sosyal ilişkilerinizde olumlu değişikliklere açık bir dönemdesiniz. İyi değerlendirin.

13 Şubat itibariyle Mars Kova transiti başlıyor. Mars, yaratıcılığınızı ve liderlik yeteneklerinizi ön plana çıkartabilir, iş alanında yenilikçi çözümler üretebilirsiniz. Aynı zamanda, maddi konularda daha cesur ve girişimci adımlar atabilir, finansal açıdan daha güçlü bir duruma gelebilirsiniz. Çevrenizi genişletmek için sosyal bir kelebek olun. Gelen davetleri geri çevirmeyin, evde oturmayın ve bol bol partilere katılın. Böylece, gelecek planlarınızı, ideallerinizi netleştirebilmek için başkalarından fikir ve fırsatları da öğrenme şansınız olacaktır.

16 Şubat’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. Para ile ilgili konularda genel anlamda şanslı etkiler altında olacaksınız. Daha çok lüks şeylere ve güzellik gerektiren konulara para harcayabilirsiniz. Bunun yanı sıra ay sonuna kadar harika hediyeler de alabilirsiniz! Kazancınız bu süreçte artmaya başlayacak, alım ve satım işlerinden de kar elde edebilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 12 – 18 Şubat haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta çok şey öğrenecek ve ufkunuzu genişleteceksiniz. Yeni beceriler edinmenin daha kolay olduğunu görebilir; yazmak veya okumak için ilham alabilirsiniz. Maneviyat ya da farklı bir kültür dikkatinizi çekiyor olabilir. Ayrıca, evliliğinizde bir sorun yaşıyorsanız bunları çözmek için daha anlayışlı olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Borcunuz varsa ödemek için harekete geçebilirsiniz. Strese girmemek için sakin kalmanızda ve fevri davranışlardan uzak durmanızda fayda var. Kendinizi akışa bırakın.

Sizin için yeni başlangıçlarla dolu bu Yeniay haftasında kişisel hedeflerinize odaklanabilir ve uzun vadeli planlarınızı şekillendirebilirsiniz. Davranışlarınızı, alışkanlıklarınızı, fiziksel ya da mental seçimlerinizi gözden geçirebilirsiniz. Kaybettiğiniz heyecanı ve isteği geri kazanabilirsiniz. İletişim becerileriniz artacak ve işbirliklerine daha açık olacaksınız. Bu dönemi, kariyer ve sosyal ilişkiler açısından büyüme fırsatlarına dönüştürmek için değerlendirebilirsiniz. Sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızda artık hayatınıza dahil olacak yeni insanları daha iyi fark ediyorsunuz. Grup aktivitelerine katılabilir, yeni insanlarla tanışabilir ve sosyal bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz. Burcunuzda gerçekleşen bu Yeniay dönemi, sizin için olumlu değişimlerin ve başarıların habercisi olabilir.

13 Şubat itibariyle Mars sizin burcunuzda transit yapacak. Atılım, mücadele, dinamizm getiren kırmızı gezegen Mars her konuda size güç verirken, sizden tek bir şey ister: Cesaret. İlk adımı atmayı başkasından beklemeyip kendiniz yaptığınızda sihirli bir formül gibi tüm kapıları açabilirsiniz. Fiziksel, ruhsal, zihinsel gelişmeleri başlatacak önemli bir dönem içinde olacaksınız. Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmeniz size bağlı.

16 Şubat’ta Venüs de sizin burcunuza geçiyor. Güzelliğiniz ile etrafınızı adeta aydınlatacaksınız, doğal bir çekim alanı oluşturacaksınız, fiziki anlamda güzelleşmek adına adımlar atabilirsiniz, saç renginizi değiştirebilir, estetik operasyon yaptırabilirsiniz ya da ne bileyim, güzelleşmek uğruna ne gerekiyorsa araştırıp yaptırabilirsiniz. Aşkı hayatınıza daha rahat çekeceksiniz, şöyle ki siz aşık olan değil olunan taraf olacaksınız. Flörtler peşi sıra! Bu süreci iyi değerlendirmeye bakın. Daha eğlenceli, sosyal, dışa dönük ve hayattan çok daha fazla keyif alabileceksiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 12 – 18 Şubat haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta daha çok profesyonel hayatınıza odaklanıyor olacaksınız. Önemli girişimler üzerinde çalışıyor olmanız veya işvereninizin size yeni olanaklar veya övgüler vermesi muhtemeldir. Bununla birlikte, uzun vadeli mesleki hedeflerinizi ve hangi taahhütlerin verilmeye değer olduğunu da gözden geçirebilirsiniz. Romantik olarak, yeni insanlarla tanışmaya çalışıyor olabilirsiniz veya geçmiş ilişkilerle karşılaşabilirsiniz.

İçinde bulunduğumuz bu Yeniay haftası, şanslı bir döneme girmiş olduğunuzu işaret ediyor. Hayal gücünüzü kullanarak yenilikçi projelere yönelmenizi destekliyor olacak. Kendinize itiraf etmekte zorlandığınız, kabullenemediğiniz ya da yetersiz hissettiğiniz konularda daha güçlü olduğunuzu görebilirsiniz. Yeni alışkanlıklar, kelimeler, istekler, insanlar etrafınızı sarabilir. Bunun için sizin de yer değişiklikleri yapmanız gerekebilir. Taşınma ya da iş değişikliği, anlaşmalar, arka planda yürütülecek ya da günlük akışınıza dahil edebileceğiniz yeni fikirler üzerinde durabilirsiniz. Ayrıca kişisel hedeflerinize odaklanarak içsel bir denge sağlama döneminde olacaksınız. Geleceğe daha bir umutla bakmaya başlıyorsunuz.

13 Şubat itibariyle Mars Kova transiti başlıyor. Finansal hedeflere odaklanmak ve girişimci ruhunuzu ortaya koymak bu dönemde daha kolay hale gelebilir. Ancak, ani kararlar verirken dikkatli olmak ve riskleri değerlendirmek önemli olacaktır. Bu dönemde işyerinde daha aktif bir rol üstlenebilir, yaratıcılığınızı kullanarak çeşitli fırsatları değerlendirebilirsiniz. Maddi hedeflerinize odaklanmak ve girişimci ruhunuzu ortaya koymak daha kolay hale gelecektir. Ancak, ani kararlar verirken dikkatli olmak ve riskleri değerlendirmek önemli olacaktır.


16 Şubat’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. İlişkilerde kriz zamanlarına işaret ediyor. Eğer bir ilişkiniz var ise bu süreçte ilişkinizin seyrini, sizi sevip sevmediğini sorgulayabilir, gereksiz kıskançlık ve kaprisler yapabilirsiniz. İlişkilerden yana pek şanslı bir dönemde değilsiniz doğruyu söylemek gerekir ise, ha şöyle bir şey olabilir gizli pek de etrafınız tarafından onaylanmayacak ilişkilere çekilebilirsiniz. Özellikle Venüs’ün bu transiti zamanında cinsel yolla bulaşabilen hastalıklara karşı da dikkatli olmakta yarar var.

Astroloji || Bizi takip edin: InstagramThreadsGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.