Astroloji: 26 Şubat – 3 Mart 2024 haftalık burç yorumları

burç yorumları

Astroloji: 26 Şubat – 3 Mart 2024 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 26 Şubat – 3 Mart haftalık burç yorumları. 26 Şubat, 27 Şubat, 28 Şubat, 29 Şubat, 1 Mart, 2 Mart ve 3 Mart tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.


koç burcu

Koç burcu 26 Şubat – 3 Mart haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta iş ortamınız değişebilir. Kendinizi daha net ifade edebileceğiniz proje fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Önemli bir iş projenizi bitirebilir ve bununla ilgili önemli bir aşamayı kat edebilirsiniz. Büyük bir başarı sizleri bekliyor. Bu döneme kadar hazırlıklarınızı yapın. Aynı zamanda aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler oldukça sizleri şaşırtabilir.

Duygularınızdan başlayarak bunların hayatınıza olan etkilerini tümüyle değiştirebilirsiniz. Sabrın sonu, yeni bir dönemin başlangıcını getirebilir. İfade gücünüzü, kapasitenizi daha iyi ortaya koyacağınız işler yapmak isteyebilir ya da bu amaçla ilgilendiğiniz işlerle ilgili önemli neticeler elde edebilirsiniz.

Güneş ve Satürn’ün 29 Şubat’ta Balık burcundaki kavuşumu kenara çektiğiniz, beklemeye aldığınız alanlarla ilgili konuları açığa çıkarabilir. Yalnız hissedebilir, bu duruma sebep olan durumları sorgulayabilirsiniz. Tepkinizi dile getirmediğiniz, düşüncelerinizi paylaşmadığınız konular sizin haksız düşmenize neden olabilir ya da başka birini haksız duruma düşürebilir. Bu konuda kırmanız gereken durumlar olabilir. Ancak bu durumaların sizi ya da karşınızdaki kişileri haksız yere kırmasına da müsaade etmemelisiniz.

boğa burcu

Boğa burcu 26 Şubat – 3 Mart haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta aşk ve ilişkilerde önemli bir yoğunlaşma süreci. Evli olanlar için çocuk sahibi olmak adına önemli bir dönem olabilir. İlişkilerinizde önemli bir toparlanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatını ilgilendiren konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Romantizm ve aşk konuları sizi bu dönemde daha ruhsal anlamda yoğunlaştıracaktır. Yeni bir ilişki için keyifli bir dönemin başlangıcı da diyebiliriz.

Çalışanlarınızla ilgili ya da çalışma arkadaşlarınızla alakalı gizli kalmış bir konuyu öğrenebilirsiniz. Dikkatinizi dağıtan, sizi amacınızdan uzaklaştıran konulara ve insanlara karşı bir duruş sergilemenizde fayda var. İhtiyacınız olan sizi bulacaktır. Dolayısıyla kendinizi üzgün, depresif bir modun içine dahil etmeyin; eğer oradaysanız da bu cümle sizin çıkış kapınız olsun. Dalgınlık ve unutkanlık, beraberinde yanılacağınız durumlar getirebilir.

29 Şubat’ta Güneş ve Satürn’ün Balık burcundaki kavuşumuyla arkadaşlarınızla ilgili bazı sorumluluklarınız gündeminize gelebilir. Bu sorumluluklar, birbirinize destek olmak şeklinde olacağı gibi kendinizi yanlış ilişkilerden kurtarmak şeklinde de doğabilir. Hak edene hak ettiği gibi davranma, kendini ezdirmeme ya da iyi niyetin sömürülmemesi gibi konular kafanızı fazlaca meşgul edebilir. Sizi asıl mutluluğıunuzdan ve hedeflerinizden uzaklaştırdığını görebilirsiniz. Bunu gördükten sonra çabanız yön değiştirebilir.

ikizler burcu

İkizler burcu 26 Şubat – 3 Mart haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta duygusal yaklaşımlarınız ve ailenizle olan ruhsal bağlarınız gündemde olacak. Ailenizin yaklaşımları karşısında net bir karar alamayabilirsiniz. Aileniz ve yaşadığınız yer ile ilgili gündeme gelen bir değişiklik adına bazı yanılgılar ve yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Bu dönemde yapılan tüm maddi ve manevi konularda çok dikkatli olmalı ve alacağınız kararların arka planını iyice araştırmalısınız.

Hayatınızla ilgili çok önemli bir karar aşamasında olabilirisiniz. Geçmişten gelen bir ilişkinin hesaplaşması söz konusu olabilir. Bugüne kadar neyi önemseyip neyi göz ardı ettiğinizi düşünmeli, yanlışa giden ya da yanlış yaptıran durumları ortadan kaldırmalısınız. Yanıldığınız durumların gerçek kesitlerini görebilirsiniz. Duygusal olarak iniş çıkış yaşamanıza, ailenizle gerilmenize neden olabilecek bu durumlar karşısında sağduyuyla ve mantıkla hareket etmeniz önemli olacaktır. Önemli kararları bu sayede daha rahat alabilirsiniz.

29 Şubat’taki Güneş Satürn kavuşumu iş hayatınızla ilgili bazı revizeleri beraberinde getirebilir. Aldığınız sorumlulukların sonuçlarını görmek, bunlara ne kadar zaman ayıracağınızı belirlemek gerekebilir. Kendinizi kaptırdığınız, bir zemine oturmayan hayaller kurduğunuz noktayı fark edebilirsiniz. Silkelenip kendinize gelmenizi sağlayacak bazı pürüzler, yanlış anlaşılmalar ya da hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Özellikle üstlerinizle yapacağınız görüşmelerde akılcı ve mantıklı bir tutum sergilemeniz buradaki sorunların büyümesini engelleyecektir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 26 Şubat – 3 Mart haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta yakın çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde önemli bir konu gündeme gelebilir. Hayatınıza yeni bir proje ya da yeni bir kişi dahil olabilir. Yeni bir gelişim sürecine başlangıç yapabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili problemlerde haklılığınızın anlaşılacağı ve ilahi adaleti deneyimleyeceğiniz keyifli bir sürecin başlangıcı da diyebiliriz. Büyük bir yükselişe ilerliyorsunuz. Eğitim ve seyahatler sizler için çok önemli bir nokta da olacak.

Finansal anlamda partnerinizle uzun süren bazı anlaşmazlıklara karşı daha kontrollü olmalısınız. Hem kariyeriniz hem de sosyal hayatınız açısından şanslı etkiler altındasınız. Dengeli ve gerçekçi olmak, ilişkilerde bunu yansıtmak, duygularınızı daha net bir şekilde görmek ve ifade etmek mümkün olacaktır. Söylediklerinize, yaptıklarınıza dikkat etmelisiniz. Zira bu dönemde de geçmişte söyleyip yaptıklarınızla ilgili sonuçlar elde edeceksiniz.

29 Şubat’ta Güneş ve Satürn kavuşumu gerçekleşerek size yeni bir bakış açısı kazandırabilir. Çevrenizden ya da iş ortamınızdan alacağınız geri dönüşler, sizi şapkanızı çıkarıp önünüze koyarak düşünmeye sevk edebilir. Kariyer, sosyal hayat veya ekonomik konularda ilerleme kaydetmeniz için bazı yeni ortamlara, eğitimlere ya da çalışmalara dahil olmanız gerekebilir. Tedbirli ve sınırlı olmanın önemli olduğu zamanlardasınız.

aslan burcu

Aslan burcu 26 Şubat – 3 Mart haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta maddi konularınızla ilgili önemli bazı kararlar almanız gerekebilir. Farkında olmadan düşüncesizce ve aceleyle yeni bir maddi yola girişmek isteyebilirsiniz. Bu konuda şartlarınız bu döneme kadar oluşturmadıysanız acele karar vermeyin. İlişkinizde, evliliğinizde ani kararlar vermek yerine olayların neden bu şekilde geliştiğini anlamaya çalışın.

Dolunay size ekonomik konularda nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini net bir şekilde gösterebilir. Yaptığınız işlerin, seçimlerinizin nasıl bir noktaya ulaştığını görmek size yeni bir yol haritası çizecektir. Çalışma ortamınızda herhangi bir kadının manipülasyonuna karşı dikkatli ilerlemelisiniz. Bazı rekabetler sizler için bir tuzak olabilir. Akılcı ve stratejik olan tavrınızla ön plana siz geçebilirsiniz. Sizi gaza getiren ama size bir sonuç vermeyen hiçbir eyleme dahil olmamalısınız. Yaratıcı, akılcı ve iyi analiz eden bir yaklaşım geliştirerek ilerlemenizde fayda var.

29 Şubat’ta Güneş ve Satürn’ün Balık burcundaki kavuşumuyla sorun olarak görmediğiniz, her zaman dikkatinizi çekmeyen konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle sağlığınız ve özel hayatınızı ilgilendiren, sizi bu anlamda endişeye sürükleyen ya da gözünüze perde indiren durumlarla yüzleşebilirsiniz. Size çözülmez gibi gelen, çaresiz hissettiren durumları farklı ve gerçek bir açıdan görebilirsiniz. Bu da çözümün aslında çok yakınınızda, hatta belki içinizde olduğunu netleştirebilir. Korkuyla hareket etmeyi bırakın; sorumluluk alın ve ortaya çıkın.

başak burcu

Başak burcu 26 Şubat – 3 Mart haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz ama alacağınız kararlarda yeni yapılanmalar oluşabilir. Net kararlar alamayacağınızı hissedebilir ve sizden beklenmeyecek bir şekilde mantıksızca yaklaşabilirsiniz. Bu yüzden hayatınızdaki tuzaklarınızı iyi bilmeniz gereken bir süre. Zaaflarınıza yenik düşmeyin. Bu dönemde resmin tamamına bakmanızı öneririm. Detayların elverişsizliği arasında boğulmamalısınız.

Hayatınızla ilgili bazı göremediğiniz şeyler bu sefer önünüze çıkıyor. Biraz daha cesur olmalısınız. Organizasyon gücünüzü ortaya koyacağınız iş fikirleriniz olabilir, bununla ilgili önceki dönemlerde başlayan çalışmaları da neticelendirebilirsiniz. Fiziksel açıdan bağışıklık sisteminiz, sindirim sisteminiz, sağlıklı yaşam koşullarınızın da önem kazandığını unutmayın. Kendi değerinizi bilin ve bunu en iyi şekilde sürdüreceğiniz bir yaşam planı hazırlayın.


29 Şubat’ta Güneş ve Satürn’ün Balık burcunda bir araya gelişi evlilik ve/veya ortaklıklarla ilgili konularda bazı gelişmeleri beraberinde getirebilir. Fikir ayrılıkları, ortak paydada buluşma çabasıyla sonlanabilir. Ama bunu gerçekten isteyip istemediğinizden, bazı sorunları es geçmediğinizden emin olmalısınız. Bu süre zarfında nasıl bir tutum sergileyeceğiniz, sonrasında karşılaşabileceğiniz durumlara zemin hazırlayabilir. Dolayısıyla kesin çözüm bulmaya, bir anlaşmaya varmaya çalışmanızda fayda var.

terazi burcu

Terazi burcu 26 Şubat – 3 Mart haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta karmaşadan uzaklaşıp kendinizi ve ruhunuzu dinlendirmek isteyebilirsiniz. Gizlilik isteyen tüm konularda bazı engellerle ve gerginliklerle yüzleşebilirsiniz. Bazı ödemeleriniz ve borçlarınız gündeme gelebilir. Bazı problemlerinizi mantık çerçevesinde değerlendiremeyebilirsiniz. Aşktan yana şanslı olacağınız bir dönem.

Finansal gücünüzü toparlarken ekstra bazı ödemelerle boğuşmak durumunda kalmayın. Akılcı ve mantıklı yatırımlar bu dönemde sizi güçlendirebilir. Gizli saklı konuların ortaya çıkması, bazı dedikodu ve asılsız söylentilerin gündeme gelmesi neyi nasıl düşüneceğinizi, kime güveneceğinizi sorgulatabilir. Dinlenmek, analiz etmek ve kendinize bir yol belirlemek için burada yaşadıklarınızı, sorunlarınızı gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirmelisiniz. Hem psikolojik hem de ekonomik açıdan kendinizi toparlamak için bu dönemi kullanın.

Güneş ve Satürn’ün 29 Şubat’ta Balık burcunda kavuşumuyla beraber sağlık sorunları ya da psikolojik bazı durumlar günlük rutinlerinizi değiştirebilir. Kendinizce önlem almak yerine uzmanlarla veya muhataplarınızla görüşmeniz daha akıllıca olacaktır. Önemsememe davranışınızı gözden geçirmelisiniz. Her zorluğun beraberinde bir kolaylık gelir ancak bunun için de emek gerekir; bu emeği vermeye daha fazla hazır olabilirsiniz. Nerede akışına bırakıp nerede bu akışa yön vermeniz gerektiğini net bir şekilde görebilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 26 Şubat – 3 Mart haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizle ilgili bazı sorunlar gündeminize gelebilir. Küskünlükler ve kırgınlıklarınızı sonlandırmak isteyeceksiniz. Hayatınıza yeni insanlar dâhil olabilir. Bu sizi farklı bir döneme sürükleyebilir. İlişkilerinizde farklı bazı kararlar içinde olabilirsiniz. Finansal anlamda bazı hedefler belirleyebilirsiniz. Kariyerinize yönelik önemli gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Sizlerin de gayret göstermesi bu alanda oldukça önemli.

Sosyal hayatınızla ilgili bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Arkadaş seçimleriniz, iş ilişkileriniz, aynı ortamı paylaştığınız insanlarla ilgili bazı yanılgılarınızla yüzleşebilirsiniz. Bu durum kırgınlıkları, ayrılıkları sonlandırabileceği gibi bazı bağların tamamen kopmasını da gündeme getirebilir. Ait olmadığınız, verim alamadığınız, destek sunamadığınız yerlerde bulunmanın sizi aşağıya çektiğini gördükten sonra bunu bir daha yaşamak istemeyeceksiniz. Kariyerinize, sosyal ilişkilerinize yönelik yeni hedefler oluşturabilirsiniz.

29 Şubat’taki Güneş Satürn kavuşumu bir hobiyi mesleğe dönüştürmek, bir alanda profesyonelleşmekle ilgili kapılar açabilir. Kendinizi zorlamanız ve bir kalıbın, sorumluluğun içine dahil olmanız gerekebilir. Buna hazır olmadığınızı düşünüp direnç göstermek yerine anlamayı ve nasıl uygulayacağınızı çözmeyi denemelisiniz. Çocuk sahibi olmak ya da mevcut çocuklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 26 Şubat – 3 Mart haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta kariyerinizle ilgili sizi engelleyecek koşullara karşı mücadele vermeniz gerekebilir. Üstlerinizle olan iletişimlerinize dikkat etmeniz gereken bir süreç. Üzerinizde baskı oluşturan bazı konular yeniden gündeminize gelirken yeni bir kariyer arayışı içerisinde olabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Hayatınızla ilgili önemli bazı kararlar sizleri bekliyor. Hayal kırıklıklarınızı artık unutmalısınız.

Kariyerinizle ilgili planlarınızı netleştirebilirsiniz. Önünüzü göremediğiniz durumlar sizin için belirsizlik olmaktan çıkıyor. Lehinize gerçekleşebilecek durumları düşünerek sakin ve makul hareket etmelisiniz. İş teklifleri ve görüşmeler, projelerin tamamlanması, sektörel değişimler ya da yeni sorumluluklar gibi konular gündeminize gelebilir. Artık kararlarınızı daha doğru bir çizgide vereceğiniz için fırsatları anlamak ve değerlendirmek sizin için daha kolay olacaktır.

29 Şubat’taki Güneş Satürn kavuşumuyla beraber ailenizin problemleri ya da istekleriyle ilgilenebilirsiniz. Bir değişikliğe gitmek, bir sorunu çözmek, bir konuyu netleştirmek gibi gündemleriniz olabilir. Daha önceden gündeme gelen, ilgilenmediğiniz her şeye artık kesin bir çözüm bulmanız gerekebilir. Taşınma, ev içindeki değişikliler gibi konularda askıya alınan gelişmeleri tekrar plana dahil edebilirsiniz. Ailevi ve ekonomik koşullarınızın farkında olmanız, bunları nasıl değerlendireceğinizi bulmanızı kolaylaştıracaktır. Dolayısıyla açık ve şeffaf bir iletişim önem kazanıyor.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 26 Şubat – 3 Mart haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta yükseköğretim ve eğitim hayatınızla ilgili önemli konularınız gündemde olabilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz ama kararsız da kalabilirsiniz. Önünüzü göremediğiniz bazı yeni yollar ve başlangıçlar hayatınızda gündem maddesi oluşturabilir. Şartlarınızı oluştururken çok dikkatli olmanızda fayda var. Geleceğe yönelik hangi noktada olmanız gerektiğine karar vermeli ve mantıklı riskler almalısınız. Belki katılacağınız bir organizasyon ya da eğitim programı hayatınızı değiştirebilir.

Tanışacağınız yeni insanlar sizler için güzel bir süreç olacaktır. Bu dolunay ile birlikte aşk hayatınızda bazı şeyleri fark edeceksiniz. Belki de bazı şeyleri kuralına göre ilerletmeniz gerektiği için tahammül etmek isterken zaman zamanda bunun nasıl olacağını düşünebilirsiniz. Bugüne kadar gelen ve o kadar da iyi hissettirmeyen bir döngüyü değiştirebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıracak, rutinlerinizi değerli kılacak ve size karşılığını maddi, manevi getirecek işlerin, konuların önemli olduğunu unutmayın.

29 Şubat’ta Balık burcundaki Güneş Satürn kavuşumuyla ne konuştuğunuz, nasıl konuştuğunuz ve bunun etkileri üzerine düşünebilirsiniz. Kendinizi ve hedeflerinizi koruyun. Trafikte yaşanabilecek durumlar, araç gereçlerle ilgili arızalar, yapılması gereken işlemler ve bakımlar konusunda planlı ve dikkatli olmanızda fayda var. Bazı ilişkilerinizi iş ilişkisine dönüştürebileceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 26 Şubat – 3 Mart haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta borçlarınız ve ortaklı gelirlerinizle ilgili bazı problemlere yeni çözümler bulabileceğiniz önemli bir süreç. Bu dönemde sizden borç isteyen yakın çevrenizden birileri olabilir. Şartları pek sağlam olmayabilir verdiklerinizi geri alamayabilirsiniz. Bu konuda daha öngörülü olmalısınız. Kariyer planlamanızı bu döneme kadar doğru yaptıysanız güzel sonuçlar almanız an meselesi. Yepyeni bir kariyer yolculuğuna çıkıyor olabilirsiniz.

Yeterli donanım ve bilgi içindeyseniz kendinizi iyi bir başarıya hazırlıyor olacaksınız. Kariyerinizde asla hırsla hareket etmeyin. Yüreğinizin sesine kulak verin. Bu dolunay daha sonra bunun hesabını sorabilir. Ekonomik ve psikolojik olarak daha rahat hissetmenizi sağlayacak işlere yönelebilir, kendinizi ispat edebilir, hayal gücünüzle ve yeterliliklerinizle neler yapabileceğinizi ortaya koyabilirsiniz.

29 Şubat’ta Güneş ve Satürn’ün Balık burcundaki kavuşumuyla ekonomik koşullarınızda bazı düzenlemelere gidebilirsiniz. Beklentilerinize göre olsa da olmasa da, yaptığınız işlerden elde ettiğiniz sonuçları iyi değerlendirmelisiniz. Bu aşama size hatanızı ve iyi olduğunuz alanları gösterecek ve daha iyi yol alma şansı sunacaktır. Dolayısıyla sadece kazanca ya da sadece kayıplara odaklanırsanız net ve gelecek vaat eden bir sonuç almanız zorlaşacaktır. İnsan hayatınızı iyi yönde yaşamak için çalışır ve buna göre karşılık alır. Aldığınız karşılıkların isteklerinize ve hayallerinize hizmet edip etmediğinden emin olmalısınız.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 26 Şubat – 3 Mart haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta yeni ilişki fırsatları da gündeminizde olurken, var olan ilişkilerinizde bazı kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Geçtiğimiz dönemde/yıllarda kariyerinizde yaşadığınız olayların artık çözüme ulaştığını görmeniz sizi daha motive edecek ve farklı girişimlere doğru itecektir. Negatif insanlardan uzaklaşmak istediğiniz bu dönem şans sizden yana olacaktır. Artık hayatınızda pozitif bir yönelim içinde olacaksınız.

Sağlığınızı toparladığınız yaşamanızı kuvvetlendirdiğiniz çok özel bir dolunay dönemindesiniz. Bu dönem sözlerinize ve ifadelerinize dikkat edin ve güzel şeyler dileyin. Hislerinizi ve beklentilerinizi açık bir şekilde sunmanın gerekliliğiyle yüz yüze gelebilirsiniz. Şeffaf olun, duygularınızı anlayın ve yaşamak istediğiniz hayat doğrultusunda hareket edin.


29 Şubat’ta Güneş ve Satürn’ün burcunuzdaki kavuşumuyla kendinizi ifade etme şeklinizi gözden geçirmelisiniz. Bu konuda öncelikle kendinize dürüst olmalısınız. Karakteristik ve fiziksel olarak bazı değişikliklere gidebilirsiniz. Dış görünüşünüz, duruşunuz, bir fikri ya da kıyafeti nasıl taşıdığınız konusunda kalıcı yenilikler yapabilirsiniz. Küçük adımların uzun yollara hizmet ettiğini unutmayın.

Astroloji || Bizi takip edin: InstagramThreadsGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.