Astroloji: 20 Mart Güneş Koç transiti burç yorumları

burç yorumları

Astroloji: 20 Mart Güneş Koç burcunda burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 20 Mart 2024 Güneş Koç transiti burç yorumları.

Genel etkileri: Fiziksel olarak kendimizi daha güçlü hissedeceğiz. Yaşamımızın her alanında, kariyerde, duygusal ilişkilerimizde değişecek, değiştirecek ve güçleneceğiz. Özgürleşmek isteyeceğiz. Önce ‘ben’ diyeceğiz. Koç burcu boynuz sembolüyle zorluklarla savaşmayı ve verdiği mücadeleyle o zorlukların üstesinden gelmeyi anlatır. Acelecidir. Her şey, Hemen! Şimdi! şeklinde hareket eder.


Burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Güneş 1’nci evinizde transit yapıyor. Yeni başlangıçlara uygun bir transit. Yaşamınızda değiştirmek, yenilemek istediğiniz şeyler için sorumluluk alıp harekete geçerseniz güzel şeyler olabilir. Gücü toplama, yükseliş, ilerleme, başarı, kazanım. Böyle bir transit. 1.ev geçişlerinde güzel şeyler olabiliyor. Sağlık konusunda bir güçlenme, iyileşme yaşayabilirsiniz. Rutinlerinizde birçoğumuzda olduğu gibi bir dağılma olduysa rutinlerinize dönebilirsiniz. Çalışmaksa çalışmak, sporsa spor, hobiyse hobi, bir süredir ara verdiğiniz şeylere dönebilirsiniz yeniden.

Bir şeyleri yoluna koyabilir, bir düzen oluşturabilirsiniz. Yapacağınız şeylerde destek bulabilirsiniz. Yetkisi olan, konumu ve gücü olan, deneyim, tecrübesi olan kimselerden destek ve yönlendirme alabilirsiniz. Hedeflerinizde yol almak için yeni şeyler yapabilirsiniz. İyi kullanın bu 1.ev geçişini. Planlamalarınızı yapın. Planlı, rasyonel ve stratejik olun. Aksiyon alın, hareket halinde olun.

Güneş genel astrolojik ifadesi gereği yaşam gücünüz, kendinizi dış dünyada ifade etmeniz ve kişisel meseleler için yoğun bir enerjiye sahip olmanız açısından destekleyicidir. Kim olduğunuzu dış dünyada ifade etme arzunuz, kendinize olan güven duygunuz yükselir. Özgürce karar verirsiniz. Fiziksel açıdan kuvvetlenir, kendinizi zinde ve sağlıklı hissedersiniz. İlgi odağı olursunuz. Liderlik gücü kazanırsınız.

Aktif ve girişimci yanlarınızın fazlasıyla ön planda olması, cesaretle yol almanızı sağlar. Aşk evinizin yöneticisi olan Güneş, burcunuzda ilerlediği sürelerde, sizi çekici kılar. Karşı cins üzerinde etkili olursunuz. Flört etmek, kısa maceralar yaşamak hoşunuza gider. Dönem içindeki etkili görünümler, Güneş geçişini hangi alanlarda ve hangi konular üzerinde değerlendirebileceğinizi, dikkate alınması noktaları anlamamızda son derece önemlidir.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Güneş 12’nci evinizden geçiyor. Önümüzdeki bu bir aylık süreçte önemli başlangıçlardan uzak durmanız önerilir. 12. ev atılımlara, evlilik yönünde adımlara, işinizde önemli imzalara, alım satım konularına, büyük başlangıçlara uygun değildir. Çünkü evlerin sonuncusudur. Tamamlanmayı anlatan bir evdir. O yüzden bu süreci tam tersi yönde kullanmanız tavsiye edilir. Bir şeyler başlatmak için değil, eldeki işleri tamamlamak için, bitirmek için değerlendirebilirsiniz örneğin.

Sonlandırmak, bitirmek, neticelendirmek, tamamlamak istediğiniz işler için kullanabilirsiniz. Geride bırakmak istediğiniz konular için değerlendirin. Yeniliklere hazırlanın, yeni girişimler için planlamalarınızı ve hazırlıklarınızı yapın. Güneş-Koç transiti sizin gibi sağlam adımlar atmayı seven kişiler için bir miktar zorluk içerebilir. Neden mi? Çünkü siz bir adım atmadan önce uzun uzun düşünmeyi tercih eden karakterdeki bir burçsunuz. Ancak Koç burcu geçişlerinde daima aktif olmak, harekete geçmek, elde etmek vardır. Biriken, kullanılmayan veya bir takım nedenlerle içsel baskı altında kalan kişi, gerilim yaşayabilir.

Elden geldiğince bilinçli ve mantıklı bir şekilde hareket etmek, inancınızı ayakta tutmak ve iyice bir olan bitene bakmak gerekir. Gizli ve bilinmeyen bazı düşmanlıklarla karşılaşmak olasıdır. Bütün bunların farkında olarak çevrenizde bulunan insanlara dikkat etmeli, özel ilişkiniz dahil olmak üzere size ait önemli şeyleri güvenmediğiniz insanlarla paylaşmamalısınız.

Bu bir aylık dönemde sizi tedirgin eden veya kafanızın içini kurcalayan konularda lütfen hoşgörülü ve ılımlı davranmaya çalışınız. İçsel öfkelerin sizi esir almasına izin vermeyin. Aceleci ya da hırslı olmamalısınız. Bu dönemi ne kadar iyi geçirirseniz şansınız o kadar yüksek olacaktır. Planlamalar yapmak, sosyal ve mental olarak temizlenmek, negatiften uzaklaşmak adına önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. İnsanların düşüncelerini net bir şekilde öğrenebilir, bazı tavırların sizi ne kadar rahatsız ettiğini fark edebilirsiniz.

Girişimcilik fikirleri, kazanç ve sosyal hayatla ilgili tereddütlerinizi aşmak adına önemli bilgiler edinebilirsiniz. Bu konuda size yardımcı olabilecek insanlarla tanışabilir, farklı görüşler dinleyebilirsiniz. Kendinizi bir çaresizliğin içinde görmekten sıkıldığınızı fark edebilirsiniz. Bu farkındalık günlük hayatınıza da olumlu katkılar sunabilir.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Güneş 11’inci evinizde transit yapıyor. Sosyal çevre alanı burası. Dost çevrelerimizi, sosyal hayatımızı, iletişimlerimizi simgeliyor. O yüzden bu Güneş transitinde arkadaşlarınızla daha fazla irtibatta olacağınızı düşünebiliriz. Deprem bölgeleri için yapacağınız şeyler olabilir birlikte. Takım olmak, ekip olmak demektir 11.ev. grup çalışmalarını simgeler. Arkadaşlarınızla birlikte yardım toplayabilir, güzel fikirler, projeler üretebilir, deremden etkilenen kardeşlerimize destek olabilirsiniz. Kişisel anlamda da dost çevreleri içinde güzel zamanlar geçirebileceğiniz bir dönem.

Yeni hedefler belirleyeceğiniz bir aylık sürece giriş yapıyorsunuz. Bu zaman dilimi tabiatın uyanışı ve hayatın canlanması demektir. Bu enerji altında İkizler aktivite gücünü açığa çıkararak mücadeleci kimliğini ön plana alarak hırsla başarıya odaklanabilir. Böylece hem moraliniz hem de fiziksel gücünüz yerine gelmeye başlar. Bu dönemde projelerinizi bitirme, yeni hedefler belirleme, yeni bir adım atma yönünde güven duygunuz tamdır.

Bu dönemde birçok insanla tanışabilir, fikirlerinizi öne sürebilir, aktif bir dönem geçirebilirsiniz. Yalnız çoğu zaman bir sabırsızlık çabucak adım atma gibi haller hissederseniz, ayarınızı biliniz. Fırsatları zamanında değerlendiriniz. Sosyal hayatta yerinizi alınız. İlişkilerinizi güçlü tutunuz. Merakınız bu dönem ikiye katlanabilir. Sosyal amaçlarınız ve idealleriniz ile ilgili konular daha çok ilginizi çekebilir.

İş veya günlük koşuşturmacaların stresi, yoğunluk, uzun mesailer derken kendinize ve sosyal hayata zaman tanımamış olabilirsiniz. Şimdi biraz dinlenmek, yaşadıklarınızı anlamlandırmak ve değerlendirmek için kendinize zaman açmalısınız. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, etkinlikler düzenleyebilir, yardım faaliyetleri ya da farklı organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Yeteneklerinizi göstereceğiniz alanlar sizi daha çok çekebilir.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Güneş 10’uncu evinize denk geliyor. 10. ev transitlerinde sorumluluklar artar. Çalışma hayatımızda yönetimin talepleri artar. Kendi işimize sahipsek, sorumluluklarımız daha çok olur. Yoluna koymamız, düzene koymamız gereken şeyler olur, bunlar gündemimize yerleşir. Aile bireyleri, aile büyükleri için yapmamız, ilgilenmemiz gereken şeyler olur. Yeni bir düzene girdiğinizi hissedebilirsiniz. Burada en iyi şekilde yer almak ve üzerinize düşenleri tamamlamak için motivasyona, cesarete ve zamana sahipsiniz. Telaşa, heyecana veya hırsa kapılmadan ilerlediğinizde hepsini kullanabileceksiniz.

Resmi konular da 10.evin konusudur. Yasal işlemler de getirebilir o yüzden size bu Güneş transiti. Başvurusunu yaptığınız bir resmi konu varsa, sonuç alabilirsiniz. Yanıt alabilirsiniz. Konu içinde tıkanmış noktalar çözülebilir. Konunuz ilerleyebilir. Devletin bir hizmeti için bir kayıt yapmanız, evrak vermeniz gerekebilir. Yasal bir konuda beyan etmeniz gereken şeyler olabilir. Bunları yapabilirsiniz devlet dairelerinde.

İşinizde güçlü başlangıçlar yaşayabileceğiniz bir dönem bu o yüzden. İşimiz, kariyerimiz 10. evin önde gelen temalarından. Kariyer hayatınız, mesleki faaliyetleriniz, toplum içindeki konumunuzu belirleme yönünde gayet destekleyici ve son derece kuvvetlendirici bir enerjidir. Çünkü geçtiği alan hem kendinizi ifade edebilmeniz hem de yeni başlangıçlarda bulunmanızda size kuvvet olur. Yengeçler bu dönemi olumlu yönde değerlendirmek istiyorlarsa bir hedef belirlemeleri ve bu hedefi gerçekleştirmek yönünde istekli olmalıdırlar. Kaldı ki sizler öncü grup burcusunuz.

Bu öncülük gücünüzü kullanabilmek size kalıyor. Koç burcunda ilerleyen bir Güneş, ileriye atılarak kendinizi ifade etmek anlamı taşır. Belirli bir alanda odaklanarak, girişimci düşünerek kafanızın içindekileri yürürlüğe koyabilirsiniz. Mart sonundaki enerjiler, değişimlerin işaretçisi olarak öne çıkıyor. Bu değişimlerin bir kısmı ani şekilde gelişebilir. Ani bir iş değiştirme, başka bir işe girme, pozisyon değiştirme, özgür çalışma, kendi işinizi kurmak gibi.

Hukuki süreçler, resmi işlemler, başvurular, iş kurmakla ilgili fikirler, ailenizin istekleri ya da ihtiyaçları gibi konular gündeminizde yer bulabilir. Tıkanan, ilerlemeyen veya sonuç vermeyen her şeye müdahale ederek hakkınız olanı, merak ettiğinizi alabilirsiniz. Zam, terfi, yer değişikliği, düzen kurma gibi konularda beklediğiniz haberler gelebilir. Fark edilmediğinizi düşünürken herkesin gözünün sizde ve yaptıklarınızda olduğunu görebilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Güneş 9’uncu evinizde transit yapıyor. Bu ne demek? Yurt dışı bağlantılı/şehirler arası konular, seyahatler, uzun yolculuklar, uzakta yaşayan akrabalarınız ve dostlarınızla ilgili konular, yabancı diller, yabancı kültürler, eğitim, öğrenim, akademik çalışmalar, hukuksal konular ön plana çıkıyor. Şansınızın yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Bunu değerlendirmek için çok vaktiniz olduğunu düşünürken günlerin geçtiğini, fırsatların kaçtığını görebilirsiniz. Bu yüzden yaşadığınız her anı doğru bir şekilde değerlendirmeye odaklanmalısınız.

Koç burcu başlatmak demektir. Güneş’in yüceldiği yerdir ayrıca koç burcu. Yukarıda saydığım temalarda güçlü bir zamanı, motivasyonla, hevesle ilerlemeyi anlatıyor bize bu Güneş transiti. Örneğin öğrenci iseniz, akademinin içinde iseniz, tez, makale, araştırma çalışmalarınız çok güzel ilerleyebilir. İlgi alanlarınızda eğitimlere katılabilirsiniz, başarıyla geçebilirsiniz derslerinizi.

Bir seyahatiniz olabilir ya da aile içinde bir yolculuk gündeme gelebilir. Uzak şehirlerdeki sevdiklerinizle haberleşmeleriniz sıklaşabilir. Gidiş gelişler olabilir. Yer değiştirecek olanlar olabilir. Yabancı kültürlere ilginiz artabilir. Kendinizi kültürel ve entelektüel anlamda besleyecek yeni şeyler yapabilirsiniz.

Güneş, önümüzdeki bir aylık süreçte son derece güçlü bir enerjiyle çevrelenmenizi sağlayacak. Bu enerji sayesinde kendinizi güçlü bir şekilde dışarıya yansıtmanız, kendinizden emin olmanız mümkündür. Güneş canlılığımızdır, sağlığımızdır, ifade gücümüzdür, güven duygumuzdur. Hayatın güzelliklerini hissedebilme, kişiliğimize uygun kararlar verebilme kuvvetidir.

Güneş egomuzdur. Ancak bu egonun ayarını iyi yapmak gerekir. Kendini sevmek güzeldir. Ancak insanın kendini bilmesi de erdemdir. Koç burcu geçişleri siz Aslanların eğitim hayatınızdan ticari yaşamınıza, uzak yerlere seyahatlerinizden çevre girişimlerinize kadar tüm konularda etkilidir. Bu dönemde kendinizi bu konularda gayet aktif ve emin hissedebilirsiniz. Bu süreçte kişi, sabırsızdır. Çünkü artık yenilik yapmaktan yanadır.

Resmi işlemler, seyahat planları ve hukuksal konularda hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Beklemede kalan her şeyin önü açılıyor. Yeni yerler görmek, yeni fikirler edinmek yaşam koşullarınızla ilgili değişiklik isteğinizde size fikir verebilir. Şehir veya ülke değiştirebilirsiniz. Oturduğunuz yerden başka bir yere taşınmayı düşünebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek isteyeceksiniz. Fiziksel anlamda da bir hayli enerjik olacaksınız.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Güneş 8’inci evinize denk geliyor. Bu evin ana teması paradır, parasal konulardır. Ama özellikle ödemelerle, borçlarla ilgili bir alandır bu. Bir yatırım ya da büyük bir alışverişiniz için, ihtiyacınız için kredi çekme planınız varsa, bunu gerçekleştirebilirsiniz. Kredi alabilirsiniz. Kredi kartı başvurularınız olabilir. Şu ana dek kullanmadığınız bankacılık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Bir sigorta başlangıcı olabilir kimileriniz için.

Bu transit yenilik ve başlangıç enerjisi ile doğrudan ilgili. Başlamayı, başlatmayı, yenilikleri, yeni olana adım atmayı simgeler. Maddi varlıklarınızı büyütmek, harcamalarınızın ötesine geçebilmek, biriktirebilmek için yapacağınız yeni şeyler olabilir. Başkalarından gelecek bir maddi kaynak başlayabilir. Miras, mal paylaşımı, nafaka, tazminat gibi konularda süreçleri olanlar, istediklerini elde edebilirler. Bu kaynaklar elinize geçebilir.


Özellikle finansal konular olmak üzere, ilişkinizdeki paylaşımlar, iş ortaklıkları, borç ve alacak meseleleri üzerinde çok dikkatli olunması gereken bir dönem. Bu mevzularda birçoklarınız zorlanıyor olabilir. Eşinizden de umduğunuz desteği göremiyor olabilirsiniz. Bazen tek başına ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışıyorsunuz. Bunlar kolay değil. İş ortaklığında problemler yaşanabiliyor. Anlayışsız veya bencil bir eş, sadece keseri kendine yontan insanlar sizi mali ve manevi anlamda güç durumda bırakıyor. Kredi konuları, birilerine güvenip yola çıkıp ortada kalmak, bir yol izlemeye çalışırken, mecburen başka bir yola dönmek, günü kurtarmaya çalışmak her yiğidin harcı değil.

Şimdi Koç burcunda ilerleyen Güneş, bu meseleler üzerinde durmanızı sağlayacak. Kimi Başaklar bir ortakla yollarını ayırabilir. İlişkisinde sorunlar varsa yeter artık diyebilirler. Asıl dikkat edilmesi gereken nokta, sizin ister özel ister parasal isterse başkalarıyla olan her türlü parasal alışverişlerde ve borçlanmalarda riskten uzak durmanız. Önünüzü göremediğiniz, size zarar veren kim veya ne varsa bunları tekrar gözden geçirmeniz tavsiye edilir.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Güneş 7’nci evinizden geçiyor. Hayatınızdaki ilişkiler, ilişkilerin önemi, kimlerle nasıl bir bağ kurduğunuz, hangi ilişkinin içinde nasıl hissettiğiniz, kendinizi nasıl konumlandırdığınız, alma verme dengeniz. Bunlar 7.evin anlattığı şeyler. İlişkileriniz içinde duruşunuzu, yarattığınız algıyı gözden geçirebilirsiniz. Yaşamınızda evlilik, ikili ilişkiler, arkadaşlıklar içinde değerlerinizle örtüşmeyen noktalarda kendinizi ifade edebilirsiniz. İlişkileri düzenleme zamanı diyebiliriz.

Ayrıca yeni bağlantılar doğabilir hayatınızda. Koç bir başlangıç enerjisidir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bunlar özellikle bir eğitmen, bir danışman olabilir, rehber konumunda kişiler olabilir. 7.ev danışmakla, danışmanlıklarla ilgili bir ev. Başkalarının bilgisine ihtiyaç duyacağınız konular olabilir. Yeni başlangıçlar yapmanın, hayatınızı örnek bir hale getirmenin zamanı geldiğini düşünebilirsiniz. Girişimci ruhunuz ön plana çıkabilir, bu yönde çalışan kişileri örnek alarak kendi yolunuzu çizebilirsiniz. Ancak ani kararlardan, fevri çıkışlardan uzak durmanız önemli olacaktır.

İlişkilerinizde test edilebilirsiniz. Nasıl mı? Partnerinizle sanki birbirinize ayna tutmuş gibi, aranızdaki benzerlikleri veya farklılıkları görebilmeniz mümkün. Hem sürpriz birliktelikler yaşanabilir, hem ani kopuşlar meydana gelebilir. Kafamız biraz dağılabilir. Bir yandan sağlığımız, iş hayatımızla ilgili meseleler üzerinde düşünürken, diğer taraftan başlayacak bu aktif enerjiler iki arada bir derede misali, bizi epeyce yoracak gibi.

Eğer ilişkinizde üstünü kapattığınız problemler varsa ve ikiniz arasında bitmeyen sorunlar devam ediyorsa ayrılmaya karar verebilirsiniz. Bu kararı karşı taraf veya ortaklaşa verebilirsiniz. Partneriniz veya siz, hayatınızda yeni bir sayfa açmaya karar verebilirsiniz. Bu dönem bekar Terazilerin yeni bir ilişkiye hızlı bir şekilde başlamalarını sağlayıcı olabilir. Lütfen hangi kararı veriyor olursanız olun, abartmadan, iyice düşünerek ve sonradan pişman olmamak için bilinçli hareket ederek dönemi değerlendiriniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Güneş 6’ncı evinizde transit yapıyor. Bu değişimle birlikte çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınızla iletişimleriniz, iş ve iş dışındaki sorumluluklarınız, günlük rutinleriniz öne çıkmaya başlayacaktır. Biraz yoğun geçebilir sizin için bu döngü. İş ortamınızda yeni uygulamalar olabilir. Yeni görevleriniz olabilir. İşleyişte değişen şeyler olabilir. İşinizde bazı düzenleme görevleri verilebilir size. Örneğin arşiv kayıtlarının düzenlenmesi, dosyalanması gibi.

Evinizde ya da işinizde çalışanlarınız varsa ya da astlarınız varsa, onlarla ilgili yeni gündemleriniz olabilir. Değişimler olabilir. 6.evin diğer bir konusu ise evcil hayvanlardır. Bir evcil hayvanınız varsa, onunla ilgili konular da doğabilir. Örneğin aşısının vakti gelmiştir ya da bir kontrolü olabilir. Bir veteriner konusu olabilir.

İş hayatınızda kendi iradenizi kabul ettirmek, sıkı çalışmak ve bulunduğunuz alanda güçlü olmak arzusu duyabilirsiniz. Fakat bu enerjinin acelecilik, çabuk fethetme ve çabuk sıkılma gibi görülen yan etkilerinin bilincinde olmanız gerekmektedir. İş ortamınızda aktif davranarak, sıcak bir dürüstlük içinde olursanız, insanlarla iyi bir diyalog geliştirdiğiniz gibi isteklerinizi uygulamanız da kolay olur.

Öne fırlamak, yorulmaksızın hareket etmek, coşkunluk, dinamizm, her işin altından kolayca kalkmak gibi destekleri de hesaba katarsak hakikaten etkili bir süreç gibi gözükse de, bilinçli düzenlemelerde bulunmak çok önemli. İş arayışları, yenilikler ve planlar gündeminizde yer bulabilir. Enerjinizin yüksek olduğunu düşünebilir ve bunu değerlendireceğiniz alanlar arayabilirsiniz. Spora başlamak, daha hareketli bir yaşam tarzı benimsemek isteyebilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Güneş 5’inci evinizden geçiyor. Hobiler, sanatsal konular, eğlenceler, sportif faaliyetler, keyifli aktiviteler, keyif aldığımız için meşgul olduğumuz şeyler bu evle ilgili. O yüzden Güneş buradan geçerken, sevdiğiniz şeylerle vakit geçirebilirsiniz. İlgi alanlarınızda güzel şeyler yapabilirsiniz. Adım atacağınız bir şeyler olabilir. Sporda, sanatsal konularda başlangıçlarınız olabilir.

Bu evin bir diğer önemli teması çocuklar. Bu bir koç transiti. Koç burcu yenilikleri, başlangıçları, bir başlatma enerjisini anlatıyor. Çocuklarınızın yeni başlangıçları olabilir. Sanatta, sporda ya da başka bir konuda ilk defa deneyimleyecekleri, güzel şeyler olabilir. Yeni adımlar atabilirler hedefleri, hayalleri için.

Kendinizi gönlünüzce gayet özgür bir şekilde ifade edebileceğiniz, zevk aldığınız ne varsa onu yaşamaktan hoşlanacağınız bir dönem. Enerjiniz gayet yüksek. Aşk hayatınızla ilgili alanda etkili olacak bu geçiş, sizin tüm güçlü yanlarınızı ortaya çıkarıyor. Fethetmek, etkilemek, elde etmek gayet kolay. Karşı cins üzerinde etkiniz tartışılmaz. Size hayır diyecek insan yok desek yeridir. Mücadele gücünüz görülmeye değer. Aktif bir şekilde hareket edebilirsiniz. Yeni tanışmalar, yeniden aşık olmak, heyecan duymak, hayatın farklı yanlarını yaşamak isteğiniz yükselecektir. Maceracı bir dönem. Farklı olan, heyecan verici olan ne varsa ona doğru koşacaksınız.

Eğlenmek, hiçbir şey düşünmeden artık yeni bir sayfa açarak hayatınızı kurabilirsiniz. Eğlence, spor, aktivite içeren alanlarda sizi görebiliriz. İnsanlar sizi ilgiyle izleyebilirler. Sizin ne kadar çok özellikleri olan bir kişi olduğunuzu fark edebilirler. Bu dönem, iki yıl öncesi gibi hareketlendirecek sizi. İşte size yepyeni olanaklar sağlayacak bir aylık etkili bir dönem. Değişim kaçınılmaz. Sürprizler etkili.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Güneş 4’üncü evinizde transit yapıyor. Bu transit ile evinizle ilgili konular, eviniz için yapmanız gerekenler, ayrıca aile içi konular öne çıkıyor. Evinizde bir ilkbahar yeniliği yaşamak, büyük bir temizlik yapmak isteyebilirsiniz. Belki boyanızı yenilersiniz, belki eşyalarınızı. Belki odalarınızın düzenini. Yaşam alanınızı güzelleştirmek ve yenilemek isteyeceğiniz bir zaman. Koç burcu yenilik enerjisidir çünkü.

Yeni bir düzene de geçebilirsiniz. Taşınmak isteyenler, bu transit döneminde taşınabilirler. Aile bireylerinin yaşamında da yeni şeyler başlayabilir koç enerjisiyle. Güzel şeylere adım atabilirler. Bu yeni bir iş olabilir. Yeni bir eğitim olabilir. Yeni bir sosyal ortam, yeni bir hobi olabilir. Daha keyifli, daha güzel yaşamak için, hedefleri için yeni şeylere adım atabilirler.

Yuvanızdaki huzur, güvenlik ve bütünlüğün sağlaması, sorumlulukların yerine getirilmesi ve anlayışlı olunması gereken bir dönem. Birlikte yaşadığınız kişiler buna yanaşacak mı veyahut siz sakin olacak mısınız? Böyle bir etki altında tartışmak ve huzuru bozmak mı gerekiyor. Hayır. O zaman yapılması gereken özellikle evli kişilerin yaşadığınız ilişkinin özü, süresi, niteliği ve karşınızdaki kişinin sizin yaşamınızdaki yerini iyi belirlemeniz lazım. Eğer bu noktaya gelene kadar türlü badirelerden geçmiş, bir temel oluşturmuş ve yüreğinizdeki sevgiyle yol almış iseniz elbirliğiyle bu süreci gayet güzel bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Bunun tam tersi durumda, kendi yapısı gereği zaten pasif biri ise, o zaman kızmaya hakkınız yok. Zaten en başından beri kişiliği bu diyerek olgunlukla karşılamak gerekiyor. Aslında süreci nasıl geçireceğiniz, tamamen aranızdaki paylaşımın niteliğine bağlı olarak şekillenecektir. Birbiriniz için ne anlam ifade ettiğinizi iyi bilmek ve ona göre davranmak gerekir. Bu tespitin doğru şekilde yapılması için tabii ki gerçekçi ve tarafsız bir şekilde düşünmek gerekiyor.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Güneş 3’üncü evinize denk geliyor. Burası iletişim evidir en temelde. Günceldeki iletişim trafiğimizle ilgilidir. Yaptığımız yazışmalar, konuşmalar, görüşmeler, toplantılar, mailler, mesajlar bu evin konusudur. Aynı zamanda yakın çevremizi simgeler 3.ev. Güneş transitleri bize geldiği evin konularının hareketleneceğini söyler. Güneş 3.evinizden geçerken diyaloglarınız, çevrenizle irtibatınız, görüşmeleriniz, konuşmalarınız artabilir.

İşinizde toplantılarınız artabilir. Arkadaşlarınızla buluşmalarınız artabilir. Bir mail trafiği doğabilir. Ulaşmanız gereken ya da ulaşmak istediğiniz kişiler olabilir. Bu temasları gerçekleştirebilirsiniz. Bu evin temsil ettiği kişiler var ayrıca. En başta kardeşler. Yakın akrabalar, komşular, okul arkadaşları, günlük hayatta gördüğümüz kişiler.

Bu kişilerle iletişimler de artacaktır. Onlarla ilgili konular daha ön planda olacaktır. Örneğin kardeşlerinizin yeni planları, yeni kararları olabilir hayatları ile ilgili. Başlayacakları şeyler olabilir. İş hayatlarında, kişisel hayatlarında yeni şeylere adım atabilirler. Yakın çevreniz içinde güzel şeyler yaşayabileceğiniz, hareketli bir zaman.

Güneş size hem girişimde bulunma gücü veriyor hem de kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizde cesaretlendiriyor. Ayrıca ciddi ilişki evinizin yöneticisi olduğu için, size yeni arkadaşlıklar kazanmanızda destek oluyor. Devam eden ilişkinizde ipleri elinizde tutmanızı sağlıyor. Bu zaman dilimi içinde gayet doğal, kimsenin etkisi altında kalmadan, kararlarınızı uygulama yönünde fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Genç ruhlu veya genç yaşta kişilerle daha iyi anlaşabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bu devrede, oldukça hevesli ve coşkunsunuz. Kovalar için özgürlük kavramı ve hızlılık son derece önemlidir. Bu süreç yeni ilişkiler, yeni girişimler değişimler anlamında gayet önemli. Yeterliliğinizin olduğu alanlarda belge almak, resmi girişimler yapmak isteyebilirsiniz. Danışmanlık ve yaşam koçluğu gibi alanlar ilginizi çekebilir. Dikkat dağınıklığını, fevriliği aşmaya çalışmalısınız. Bunu özellikle yazışmalı işlerde ve trafikte daha fazla önemseyin.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Güneş sizlerin 2’nci evinde transit yapıyor. Burası para alanı. Kazançlarımızı, gelirlerimizi temsil ediyor. Bir toparlanma yaşarız. Dağıldığını, kontrolden çıktığını düşündüğümüz şeyleri derleriz, toplarız. Konulara yön vermeye, şekil vermeye başlarız. Mental anlamda gücümüzü toplar, o konuları daha rasyonel biçimde ele alırız. Neler yapabileceğimize bakarız.

Ruhsal anlamda çok daha iyi hissederiz. Daha çok güveniriz kendimize. O evin temsil ettiği konularda özgüvenle ilerleriz. Güzel fırsatlar doğar. Yeni şeyler olur. Parasal konular 2.evle ilgilidir. Kazançlarımız, paramızı nereden kazandığımız, gelir kaynaklarımız, harcamalarımız, maddi olanaklarımız bu evin konusudur. Parasal konularda girişimci olabileceğiniz bir dönem. Kazanmak adına cesaretle yol alabilirsiniz. Harcamaları da teşvik edicidir. Alacakların tahsilinde veya ortaklıklar ilişkilerinde dikkatli olmakta yarar vardır. Yoğun bir rekabet söz konusu olabilir.

Güneş’in bu alandan geçecek olması, maddi konularda yeni fırsatların doğabileceğini söylüyor. Büyüme imkanı yakalayabileceğinizi söylüyor. Kazançlarınızın artabileceği, ödemelerinizi daha kolay yapabileceğiniz, bir süredir satın almak istediğiniz, bütçe yaratmaya çalıştığınız şeyler varsa, o alışverişlerinizi yapabileceğiniz bir zaman.

Egonun yükselişi, isteklerinizi elde etmek konusunda mücadele vermenizi sağlarken, harcamalar konusunda da aynı şekilde dikkatsiz davranabileceğinizin göstergesidir. Anlık dürtülerinize yenilmemeli, risk almamalısınız. Öncelikle izlediğiniz yolun doğruluğundan emin olmanız gerekebilir. Bu geçiş döneminde hem işlerinizi yoluna koymak, hem kimsenin boyunduruğu altına girmeden ilerlemeyi tercih edebilirsiniz.


Paraya ihtiyacınız olabilir. Girişimde bulunabilirsiniz. Sağlığınızla alakalı harcamalarda bulunabilirsiniz. Yeteneklerinizi hayata geçirerek para kazanabilirsiniz. Aslında bu geçiş, kendinizi, gücünüzü fark etmenizi sağlayacak. Hırslandıracak. Ben de kazanmalıyım, ben de bunu yapabilirim, yeniliklere açığım demenizde yardımcı olacak. Tek bir konu var. Parasal harcamalarınıza dikkat edin ve bilgilenmeye önem verin.

Astroloji |Bizi takip edin: Instagram, Threads, Google Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.