Astroloji: 25 – 31 Mart haftalık burç yorumları (Ay Tutulması)

ay tutulması burç yorumları

Astroloji: 25 – 31 Mart 2024 haftalık burç yorumları. At Tutulması burçları nasıl etkileyecek? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 25 – 31 Mart haftalık burç yorumları. 25 Mart, 26 Mart, 27 Mart, 28 Mart, 29 Mart, 30 Mart ve 31 Mart tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftanın genel etkileri: Dolunaylar, sonları ve sonuçları işaret eder. Ay tutulmaları ise, en az dört dolunayın enerjilerini taşıdığı için kritiktir. Özellikle önemli konularda sonuçları veya ilişkilerin sonunu temsil eder. Sonuçlanmasını beklediğimiz başlıklar netice kazanabilir, bir süredir sıkıntıda olan ilişkilerimiz sonlanabilir.


Tüm ilişkilerin sınandığı bir sürece giriyoruz. Buna özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikler ve iş birlikleri dâhil. Bizi yanıltmaya çalışan kişilere karşı önlem almamız gerekiyor. Art niyetli, tehlikeli ve ahlaksız kişilerle karşılaşma riskimiz yüksek. Dikkati elden bırakmamalıyız. Her birimizin birbirine destek olması ve acılarını paylaşması gereken bir dönemdeyiz.

Bu tutulma; Ekim 2015’te Terazi burcunda bulunan Yeni Ay’ın ve Eylül 2015’te Koç burcunda gerçekleşen tutulmanın bir uzantısı olarak karşımıza çıkıyor. O günlerde neler yaşandıysa, bugün karşılaşacağımız pek çok şey de benzer olayları içerebilir. Bu tutulmanın, Hava grubu bir burçta olması, özellikle uçak kazaları ve doğal afetler riskini de beraberinde getirmekte. Dünya üzerinde özellikle büyük sel ve fırtınadan dolayı kayıplar meydana gelebilir.

ay tutulması yorumları

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu Ay Tutulması burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 25 – 31 Mart haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: 25 Mart’ta gerçekleşecek Ay Tutulması sizin ilişkiler ve evlilik alanlarınızı etkileyecek. Bu günlerde ilişkinizle ilgili konularda hızlı ve beklenmedik gelişmeler altında olacaksınız. Mevcut birlikteliğinizde gerekli uzlaşmalar ve diplomasi yapılmazsa ilişkileriniz riske girebilir. Yine bu etki ortaklaşa işleriniz için de geçerli olabilir. Partnerinizin hayatında büyük değişimler ve olaylarda söz konusu olabilir.

Başka bir şehre veya yere taşınma gibi bir planınız varsa bu size yaramayabilir zira bazı işlerinizde kısıtlamalar ve daralmalar söz konusu olacak. Yine evliliğinize, evlilik adımlarınıza, ilişkilerinize bu tutulma ve sonrasında çok dikkat etmelisiniz. Geride kalan yılda yaşadıklarınız, bozulan ortaklıklar, bunlara rağmen kurulan hayaller ve yapılan işler konusunda yeni bir yol belirleyebilirsiniz.

Daha profesyonel olma yolundasınız. Samimiyetinizden ödün vermeden ancak insanların bunu kullanmayacağı, değersizleştirmeyeceği, laubaliliğin oluşmayacağı bir tutum sergileyebilirsiniz. Yaşadıklarınızdan ders çıkarma biçiminizle ilgi odağı olabilirsiniz. Bu da bir döngünün, bir devrin kapanmasını beraberinde getirebilir.

Bu süreçte, ilişkilerdeki belirsizliklerin üstesinden gelmek için iç sesine güven. İlişkilerindeki niyet ve beklentilerini gözden geçir. Bu tutulma, ilişkilerinde sağlam temeller oluşturmak için eşsiz bir fırsattır. İlişkilerindeki çatışmaları çözümleme kapasiten arttıkça uyum ve huzur yaratacaksın. İç huzurunun sürmesi diğer insanların, dünyanın barış içinde olmasına bağlıdır.

boğa burcu

Boğa burcu 25 – 31 Mart haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: 25 Mart’ta gerçekleşecek Ay Tutulması sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkiliyor. İşinizle ilgili beklenmedik konu ve olaylara, duygusal streslere, duygusal sonlanmalara, bitişlere, bir takım sıkıntılara hazırlıklı olmalısınız. Yine bu süreçte karşınıza gelen bir işin beklediğiniz gibi olmadığını görebilir ve her zamanki eğlenceli, neşeli ve keyifli yapınızla işinize yaklaşamayabilirsiniz.

Bu dönemde aşk hayatınızda, eğlence hayatınızda ve çocuklarınızla olan bağlantılarınızda ortaklaşa para sorumlulukları yüzünden bir takım sıkıntı ve sorunların oluşması, bu alanda kendinizi yalnız, mutsuz, fakir hissetmeniz söz konusu. Hayatınızı ve aldığınız kararları sorgulayabilir ve değerlendirebilirsiniz. İnsan ilişkilerinde yeni mesafeler söz konusu olabilir. Bu da çalışma koşullarınızı, buradaki beklentilerinizi etkileyebilir.

Hak ettiğiniz değeri görme konusunda daha istekli ve heyecanlı olabilirsiniz. Yeni gündem başlıkları oluşturabilir, bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Bir yemeğin malzemelerini tamamlayıp hazırlamak gibi düşünebilirsiniz. Aynı özenle, aynı keyif ve istekle hazırlık yapacağınız konular varsa bunları daha fazla ertelememelisiniz.

Bu dönem, iş ve sağlık rutinlerinde reform yapma şansı veriyor. Verimliliğiniz artabilir. Daha sağlıklı bir yaşam tarzı seçmelisiniz. Kendine bakım yapma, sağlığına öncelik verme ve çalışma ortamında iyileştirmeler yapma zamanı. Bu tutulma, kendinizi ihmal ettiğiniz alanlarda denge sağlanmanıza yardımcı olabilir. Düzenli ve disiplinli bir yaklaşım, hedeflerinize ulaşmanızda önemli bir rol oynayacak.

ikizler burcu

İkizler burcu 25 – 31 Mart haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: 25 Mart’ta gerçekleşecek Ay Tutulması, özellikle aşk hayatınızla ilgili hızlı gelişmeleri, beklenmedik başlangıç ve bitişleri karşınıza getirebilir. Yaratıcılık yönünüz artmaya başlayacak. Kendinizi her zamankinden daha farklı bir şekilde ifade edebilir, farklı hobiler ve uğraşılar edinebilirsiniz. Çocuklarınız varsa, onların sağlığıyla ilgili veya onlarla olan ilişkilerinizle ilgili beklenmedik durumlar, ilişkilerde kopuşlar da oluşabilir.

Özgürleştirici ve sınır tanımayan özellikler ön plana geçecek. Eğlenceyi, risk almayı, maceracı yönünüzü ön plana çıkartmayı seveceksiniz. Bu dönemde özel hayatınızda birtakım sıkıntılara da açık olabilirsiniz. Ev, aile, yuva alanlarınızda, geçtiğimiz aylarda yaşadığınız bolluk ve bereketin yerini birtakım sıkıntılara, daralmalara, körelmelere bıraktığını görebilirsiniz.

İnsanlara ne kadar yer ayırdığınız, bu yerin son şekli önemlidir. Verdiğiniz değerin heba edildiğini gördüğünüz durumlar karşısında daha fazla sessiz kalmamalısınız. Tepki göstermediğinizde, hakkınızı aramadığınızda suistimale ve kandırılmalara açık hale gelebilirsiniz. Geçmişte bunun örneklerini yaşadıysanız o günkü ruh halinize bir daha dönmemek için bugün daha farklı davranmalısınız.

Kendi mutluluğunuzu öncelikli hale getirmek ve kendinizi ifade etmek önem kazanıyor. Duygusal konularda kararlar alabilir, evlilik, ailenizi büyütmek gibi gündemler oluşturabilir. Sizi mutlu eden şeylerin değiştiğini görebilirsiniz. Yeni bir alana, hobiye yönelmek sizi yeni çevrelere ve fikirlere götürebilir. Bir şeylerin değişmeye başladığını hissettiğinizde, bunun boşuna olmadığını ve artık zamanınızın geldiğini göreceksiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 25 – 31 Mart haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 25 Mart’ta gerçekleşecek Ay Tutulması, özel hayatınızı, yaşam alanlarınızı ve aile ilişkilerinizi etkiliyor. Duygusal anlamda birtakım stresler, kopmalar, iniş-çıkışlar, dalgalanmalar önem kazanabilir. İşinizde, kariyer hayatınızda, üstleriniz ve iş ilişkisi içinde bulunduğunuz kişilerle ilişkilerinizde de dikkatli olmanız gerekebilir.

Genel olarak evinizle ilgili konularda önemli kararların gündeme geldiğini, bu Ay Tutulması ile beraber görüyor olacaksınız. Belki de iş hayatınızdaki birtakım sıkıntıların, sağlıkla ilgili birtakım sıkıntıların, daralmaların, gerilemelerin ve etrafınızda olup biten olayların, ailevi konuları ya da ailedeki huzurunuzu etkilediğini de görebilirsiniz.

Bu yılın sonuna kadar yaşayacaklarınızı, bunları yaşayacağınız ortamı ve o yuvayı hazırlayacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Aile ilişkileriniz, eş seçiminiz, yaşam tarzınız ve koşullarınız konusunda eskisinden farklı bir sistem üzerinde gitmeniz gerekebilir. Çünkü eskinin bir faydasını göremediğiniz ya da size ihtiyacınız olanı vermediğini fark ettiğinizde bunu daha fazla zorlamamalısınız.

Bu tutulma, ev ve aile hayatındaki niyetlerini ve beklentilerini gözden geçirmeni sağlayacak. Kendi köklerine ve temellerine daha fazla odaklanmak, içsel huzurunu bulmana yardımcı olacak. Ev ve ailede dengeyi kurmak kariyer hayatını olumlu yönde etkileyebilir. Gayrimenkul işlemleri, ev sahibi olma, evde değişiklik, dekorasyon gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 25 – 31 Mart haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: 25 Mart’ta gerçekleşecek Ay Tutulması, yakın çevrenizdekilerle ilişkilerinizde hızlı ve beklenmedik olayları hayatınıza taşıyabilir. Tedirgin edici birtakım durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu tutulma, iletişim becerilerinizi, eğitimsel konuları, satış ve pazarlamayı, fikirlerin ifade edilmesini, sözleşmeleri, haberleşmeleri, teklifleri, ulaşımla ilgili konuları da bağlayan bir tutulma olacak. Bu konularda gerginlikler, stresler dikkat çekiyor.

Bu dönemde çevre değiştirebilirsiniz. Hayatın birçok alanında dengeleri değiştirebilirsiniz. Zihinsel yeniliklere açık olmalısınız. Uyumlu olmaya, özen göstermeye çalıştıkça elinize yüzünüze bulaştırdığınızı düşündüren, emeklerinizi boşa çıkaran durumlara daha fazla boyun eğmemelisiniz. Düşüncelerinizi değiştirin. Eski alışkanlıklarınızdan kurtulmayı deneyin.

Farklı konularda öğrenim alabilirsiniz. İletişim ve olaylara yaklaşım tarzınızda farklılıklar oluşabilir. Girişimcilik, sosyal medya, içerik editörlüğü, yapay zeka, el becerisi gerektiren işler, sanatsal faaliyetler konusuna daha fazla ağırlık verebilirsiniz. Hayatınıza yeni bir soluk gelmesini istiyorsanız yeniliklerin peşinde olmalısınız. Onay ve takdir bekleme dürtünüzü törpüleyin. Bunlar olmadan yapabilecekleriniz sizi zaten takdire şayan noktaya getirecektir. Önceliklerinizi ve beklentilerinizi değiştirin.

Kendinizi nasıl ifade ettiğiniz, öğrenme veya öğretme biçiminiz hakkında daha fazla düşünün. Kendinizle ilgili çok şey fark edebilirsiniz. Bu farkındalık, iletişimde adil olmayan durumları düzeltmenize ve anlayışınızı ciddi anlamda geliştirmenize yardımcı olacak. Dolayısıyla yeni bir hayat görüşüne sahip olacaksınız. Geleceğinizi etkileyen köklü bir değişime adım atıyorsunuz.

başak burcu

Başak burcu 25 – 31 Mart haftalık yorumları

Başak burç yorumları: 25 Mart Ay Tutulması sizin para evinizde gerçekleşiyor. Parasal durumunuzda veya diğer kişilerle mali ilişkilerinizde hızlı ve tedirgin edici şekilde gelişen durumlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Paranızı değerlendirme adına çok dikkatli olmanız gerekiyor. Aynı şekilde bu etki, paranızı korumak için de geçerli. Ekonomik davranmak gerekebilir çünkü beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir, alacak-verecek dengenizi oturtmakta zorlanabilirsiniz ya da maddi koşullarda beklenmedik değişimler karşınıza gelebilir.

Bir yandan ev, aile, yuva alanlarınızdaki sorumluluklar hayatı eğlenceli, daha keyifli, daha fırsatlı algılamanıza engel olacak. Bazı noktalarda ailevi sorumluluklarınız, hayatı daha zorlayıcı açılardan görüyor olmanız fırsatlarınızın farkına varamamanıza ya da bu süreçte hayatınızı istediğiniz gibi yaşayamamanıza neden olabilir. Bu etkiye karşı da dikkatli olmalısınız.


Kendinizi heba ettiğiniz ama sonucu yine de değiştiremediğiniz durumlara daha fazla gözünüzü kapatmamalısınız. Kendi yolunuzu çizmeye, değerlerinize öncelik vermeye odaklanmanız gerekebilir. Parasal konularda bunu daha çok deneyimleyeceğiniz gelişmeler olabilir. Yanılgı, suistimal, yalnız bırakılmışlık hissi içindeyseniz işler tersine dönebilir.

Bu dönem, maddi kaynaklarını adil bir şekilde yönetme ve kendine yatırım yapma zamanı. Finansal denge ve güvenlik arayışı içinde olmalısın. Bu tutulma, finansal ve kişisel değerlerdeki niyetlerini ve beklentilerini gözden geçirmeni sağlayacak. Kendi değerini ve neye değer verdiğini keşfetmek, içsel bolluğunu artıracak. Maddi kaynaklarla ilgili adil olmayan durumları düzeltmeye çalış. Maddi-manevi ortaklık ve paylaşımlarla (miras, nafaka, kredi, borçlar vb.) ilgili yeni durumlar gündeme gelebilir.

terazi burcu

Terazi burcu 25 – 31 Mart haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: 25 Mart’ta sizin burcunuzda gerçekleşecek Ay Tutulması, sizin hayat evinize etki ediyor. Kişisel alanınızda yaşayacağınız bu Ay Tutulması ile beraber hayatınızla ilgili konularda önemli gelişmeler karşınıza gelecek. Belki de sevdiğiniz insanın hayatına çok fazla odaklandınız. Şimdi artık kendi hayatınızı düşünerek adımlar atmalısınız siz bunu yapmazsanız zaten yaşayacağınız bazı olaylarla hayat size yaptırtacak. Bu süreçte stresli ve gergin olmanız çok normal.

Bu Tutulmayı etkileyen bir gezegen hareketi de, yakın çevrenizin sorumluluklarıyla karşınıza gelebilir. Kendinizi manevi anlamda şanslı, mutlu ve korunuyor gibi hissederken bu süreçte yaşadığınız bazı olaylar üzerinizde karamsarlığa sebep olacak ve siz olayları biraz daha dar ve zor bir şekilde algılayabilirsiniz.. Düşüncelerinize bu süreçte dikkat edin. Maneviyatınızı güçlendirdiğiniz bir eğitim alıyorsanız bu süreçte bu eğitim sekteye uğrayabilir.

Kendinizi yormak, birilerine ya da bir şeylere emek vermek konusunda daha seçici olabilirsiniz. İki yönlü bir mutluluk, iki yönlü bir kazanç isteyebilirsiniz. Bu her şeyi ayağınıza beklemek değil, emek vermenize değer durumlar istemektir. Bunu yanlış anlayıp sizi eleştiren, desteklemeyen insanlarla muhatap olabilirsiniz. Artık takılmamanız gerektiğini biliyorsunuz. Zamanınızı iyi insanlara ve iyi konulara ayırmalısınız.

Bu tutulma, kişisel niyetlerinizi ve beklentilerinizi gözden geçirmenizi sağlayabilir. Kendiniz hakkındaki düşünceleriniz ve diğer insanların sizi nasıl algılandığını değerlendirmenin zamanı. Kendinizle, isteklerinizle uyumlu ve dengeli yaşamaya başladığınızda ikili ilişkilerinizdeki sorunları da rahatlıkla aşabileceksiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 25 – 31 Mart haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: 25 Mart’ta gerçekleşecek Ay Tutulması ile özellikle sağlığınıza çok dikkat etmeli ve kontrollerinizi düzenli olarak yaptırmalısınız. Kontrolünüzün dışında etkenlerin devreye girdiği bir dönem olacak. Yine bu durum, hastane ve hapishaneler gibi kapalı alanlarla da bağlantılı olabilir. Bu anlamda kontrolünüz dışında aniden gelişecek olaylara açık olduğunuzu aklınızdan çıkarmamalısınız. Aynı zamanda bilinçaltınızın etkileneceği bu Tutulmada yaratıcılığınız artabilir, sezgileriniz güçlenebilir.

Bir süredir gizli kalan fikirler, sırlar açığa çıkabilir. Dışa çıkamayan sinirsel gerginlikler, ruh halinizi biraz bozabilir. Gevşemek için yoga, meditasyon gibi alanlara yönelebilirsiniz. Gizli düşmanlarınızdan da beklenmedik hamleler sizi bu süreçte zor durumda bırakabilir. İçinizi kime açtığınız, kimin sırlarını sakladığınız konusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Her şeyin yükünü sizin omuzlarınıza bırakan insanlara karşı bir duruş sergilemelisiniz. Gözünüzü gerçeklere ve adil olana dikin. Arkanızdan dönen işleri görebilir, bazı insanların gerçek niyetlerini yeni fark edebilirsiniz.

Yine bu süreçte sosyal çevrenizdeki o güzel, coşkulu gelişmelerin bir süreliğine engellendiğini, durduğunu ya da ufak tefek sıkıntıların su üstüne çıktığını görebilirsiniz. Parasal sorumluluklarınız, geleceğiniz adım atmak istediğiniz konularda sizi zorlayabilir. Artık hayatınızda yeni olana yer açmanız gerektiğini bildiğinizde, bunun sizin için bir haber değeri kalmayacaktır. Sağlığınıza, özel alanlarınıza, düşünce ve hislerinize, hatta endişelerinize bile olumsuz bir bakış açısıyla yaklaşan herkesten uzaklaşmalısınız.

Gündelik hayatınızı yeni bir düzene taşımak için hazırlık yapabilirsiniz. Planlarınızı gizli tutmanız gerektiğini unutmayın. Bu dönemi, içinize dönerek, iç huzurunuzu yaratacak aktivitelere katılarak geçirmelisiniz. Kendi iç dünyanızda adil olmayan durumları düzeltme, vicdanını rahatsız eden konuları çözüme ulaştırma, uğradığın haksızlıklara dur deme zamanı.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 25 – 31 Mart haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: 25 Mart’ta gerçekleşecek Ay Tutulması sizin soysal çevre alanlarınızı ve özel hayatınızı etkiliyor. Bu Tutulmayla beraber sosyal çevrenizde ilginç, beklenmedik olaylar, hareketlenmeler oluşabilir. Yine sosyal çevrenizdeki insanlar size aşkı sunabilirler, biriyle tanıştırabilirler, flörtleriniz sosyal ortamlara taşınabilir. Arkadaşlarınızın hayatındaki birtakım konu ve olayların sizin özel hayatınızı da etkilediğini, onlara daha fazla vakit ayırmanız gerektiğini de görebilirsiniz.

Bu süreçte hızlı ve beklenmedik olaylara hazırlıklı olun. Bir yandan da bu Tutulmayla beraber işinizde birtakım daralmalar, sıkıntılar, bazı fırsatların elinizden kaçtığını düşünmeniz gibi etkiler söz konusu olabilir. Gerçek arkadaşlarınızın kim olduğunu göreceğiniz bir süreç olabilir. Siz herkese koşarken sizin sesinizi duymayan kişilere karşı tavrınızı koymalısınız.

Ekonomik koşullarınızı iyileştirecek planlar yapabilir, işlerinizin geri dönüşlerini isteyebilirsiniz. İstemelisiniz, çünkü artık hakkınızdan ve payınızdan vazgeçmemeyi öğrenmelisiniz. Sosyal çevrelerde daha sık bulunmak yerine gerçekten değer verip değer gördüğünüz yerlere daha çok zaman ayırmanız gerekebilir. Bu ikisinin farkını, bu değişimi yaptığınızda karşılaştığınız insanlarla ve onlardan gördüğünüz muameleyle daha net görebilirsiniz. Duygusal konulardaki eksikler tamamlanabilir.

Bu dönem, topluluk içindeki rolünü ve sosyal bağlarını gözden geçirme zamanı. Arkadaşlık ilişkilerinde ve topluluk projelerinde adil olmayan durumları düzeltme ve daha fazla uyum sağlama şansı bulabilirsin. Bu tutulma, sosyal niyetlerini ve beklentilerini gözden geçirmeni sağlayacak. Kendi sosyal çevrende ve topluluk içinde nasıl bir etki yaratmak istediğini keşfedeceksin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 25 – 31 Mart haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: 25 Mart’ta gerçekleşecek Ay Tutulması, özel hayatınızı, aile ilişkilerinizi, güvenlikle ilgili konuları karşınıza getirecek. Yine bu Tutulmayı takip eden birkaç haftalık sürede bu konularla ilgili temaların daha fazla ön plana çıktığını göreceksiniz. Duygusal anlamda stres içeren bu Tutulma, iş, kariyer hayatınızda, üstleriniz ve iş ilişkisi içinde bulunduğunuz kişilerle ilişkilerinizde de dikkatli olmanız gerektiğinin altını çiziyor.

Hem aile hayatınıza hem iş hayatınıza hem anne baba arasındaki birtakım oluşumlara bu Tutulma zamanı çok dikkat edin. Zira bir yandan da yurtdışı bağlantılı işler, seyahat, eğitim ve yabancılarla yapılacak her tür konuda karşınıza çıkan fırsat ve konularda bazı engeller, bazı küçülmeler, bazı fırsatların elinizden kaçması gibi etkiler de bu Tutulmada devrede olacak.

Kariyerinizle ilgili dönüm noktalarına ulaşıyorsunuz. Siz iyi niyetle hareket ettikçe bunun sonuçlarını olumsuz bir şekilde alacağınıza inandırılmış olabilirsiniz. İnandıklarınız değişiyor. Ortaklı işlerden ziyade kendi girişimleriniz daha çok önem kazanabilir. Özellikle aile ile ortak hareket ettiğiniz işler ya da konularda bu değişikliği daha hızlı başlatabilirsiniz. Sektör değişiklikleri, mevcut işle ilgili sorumluluk değişimi gündeme gelebilir.

Bu tutulma, kariyer hayatınız ile ilgili gerçek beklentilerinizi anlamanızı ve bundan sonraki hayatınızı da buna göre planlamanızı sağlayabilir. İç dünyanızla uyumlu, dengeli bir rol üstlenebilirseniz aile hayatınız düzene girecek, duygusal güvenlik ihtiyacınız da tam olarak karşılanacaktır. Zoru başarmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi daha fazla kandırmaya ya da ikna etmeye çalışmamalısınız. Siz bu duruşu önce kendinize gösterdiğinizde çevreniz de bundan etkilenecektir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 25 – 31 Mart haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: 25 Mart’ta gerçekleşecek Ay Tutulması yabancılarla yapılacak işler, seyahat, eğitim, hukuk konularınızı kapsıyor. Bu konularda önemli duygusal gelişmeler devreye girebilir, beklenmedik olaylar ortaya çıkabilir. Uzaktaki akrabalarınızın hayatında olan birtakım oluşumlar ve olaylar sizin hayatınızı da etkileyebilir. Yine bu süreçten sonra eğitimsel konuların hızlandığını görüyor olacaksınız. Hukuki bir davanız varsa onun sonuçları karşınıza gelebilir.

Bu dönemde fikirsel olarak gel-gitleriniz fazlaca olabilir. Ortaklaşa parasal gelirlerinizde birtakım zorlanmalar, sıkıntılar, problemler, sosyal çevrenizi de işin içine alacağınız işlerinizde birtakım daralmalar ve sorunlar görülmesi muhtemeldir. Bu tutulma, yeni bir yaşam görüşüne sahip olmanıza vesile olabilir. Daha fazla uyum ve denge arayışı içinde olacaksınız. İş-eğitim konusunda yurtdışı bağlantılı fırsatlardan söz edilebilir. Yazılı veya sözlü basında yer alabileceğiniz yeni projeler, teklifler gündeme gelecektir.

Yaşantınıza ortak etmeniz gereken durumları, insanları daha iyi seçebilirsiniz. Çünkü artık kriterleriniz değişiyor. Sizi buna mecbur bırakan bazı olaylar yaşamış olabilirsiniz. Bu yüzden şimdi dönüştüğünüz kişiden rahatsızlık duymak yerine onun sesini, size anlatacaklarını duymalısınız.

Taşınma, farklı bir hayat sürme gibi düşünceleriniz yeniden ortaya çıkabilir. Yaşayamadıklarınızdan kaynaklanan pişmanlığı ve üzüntüsüyle vaktinizi geçirmeyin. Çabayla geçen vakit her zaman kazanç getirir. Hukuksal süreçleriniz sonuçlanabilir, ekonomik haklarınızı almaya başlayabilirsiniz. Hızlı bir şekilde gelişmese de haberlerini almaya başlayabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 25 – 31 Mart haftalık yorumları

Balık burç yorumları: 25 Mart’ta gerçekleşecek Ay Tutulması, ortaklaşa parasal alanınızda gerçekleşecek. Bu tarih civarında ortaklaşa parasal konularda, partnerinizin parayla ilgili alanlarında beklenmedik, sürpriz gelişmelere açıksınız. Duygusal kararlar, bir borcun altına girme gibi durumlar önem kazanabilir, elinize bir miras geçebilir, nafakayla ilgili konular daha fazla gündeminizde yer edebilir.

Bu süreçte çok önemli kararlar almamaya özen gösterin. Bazı ortaklıklarınızda ve ilişkilerinizde geriye çekilmeler ve bitişlerin de olabileceğini aklınızdan çıkarmayın. Parasal konularda belki şanslı birtakım etkileriniz olacak ama bir yandan da ilişkinizde daralmalara gitme, ortaklı işlerinizde birtakım sıkıntılar yaşamaya da açık olacaksınız.

Finansal ve duygusal olarak derin bir dönüşüm yaşayacaksınız. Ortak kaynaklardan adil bir şekilde yararlanma ve romantik ilişkilerinde denge kurma şansını yakalayacaksınız. Bu dönem, derin bağlar kurma ve duygusal olarak yenilenme zamanına işaret eder. Ortak maddi-manevi kaynaklar evinde dönüşüm gerçekleşiyor.


Hayatı birilerinin varlığı, maddi desteğiyle sürdürmek bağımlılık oluşturur. Bu bağımlılıklar minnetle başlayıp mecburiyetlerle devam eder. Ta ki, siz bu bağı koparana kadar! Artık bazı bağları koparıp kendi çabanızla hayatınıza değer katmaya başlıyorsunuz. Sağlık sorunları ya da estetikle ilgili işlemler gündeminizde yer bulabilir. Sizin ya da ailenizin bu gündemleri maddi ve manevi olarak hazırlıklı olmanız gereken bir süreç getirebilir.

Astroloji || Bizi takip edin: InstagramThreadsGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.