Astroloji: Venüs Balık transiti burç yorumları

burç yorumları

Astroloji: Venüs Balık transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 12 Mart – 5 Nisan Venüs Balık transiti burç yorumları.

Genel etkileri:

Venüs, Boğa ve Terazi burcunun yönetici gezegenidir ama Venüs, Balık Burcu’nda yücelir. Dolayısıyla Venüs’ün temsil ettiği konularda hepimiz için güzel bir dönem başlıyor. Aşk, ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, finansal konular, gayrimenkul ve estetik ile sanat konuları Venüs sembolizminin içeriğini oluşturur. Bir takım konuları abartabilirsiniz. Birçok ilişkide doğru dengeler kurulmadıysa sonlanmalara da şahit olabiliriz. Venüs balık geçişi size der ki; “Zamanınız kısıtlı, onu bir başkasının hayatını yaşayarak harcamayın.” Yani başka insanların düşüncelerini yaşama tuzağına düşmeyin. Başkalarının düşüncelerinin gürültüsünün kendi iç sesinizi mahvetmesine izin vermeyin. Bu etkiler 25 Mart tarihinde yaşayacağımız Ay Tutulması ile perçinlenerek zirveye varacak. Birçok ilişki çok daha güzel bir yolculuğa başlarken, duygular yükselecek, sevginin ve emeğin ödülleri alınacak.


Burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Venüs sizin 12. Evinizde transitte olacak. 12. Ev biraz kontrol dışı konuları anlatır hayatımızda, ama Venüs iyicil bir gezegen. Öncelikle bilinçaltınıza, korkularınıza, endişelerinize iyi gelecek, sizi şifalandıracak. Gizli düşmanlarınızla uyum aradığınız, problem yaşamak istemediğiniz bir dönem olacaktır. Fakat Venüs 12. Ev transitleri platonik aşkları hortlatabilir, istemsizce bazı aşklara özlem duyabilir, biraz kendi kendinizi yiyebilirsiniz.

İletişimsel yaşadığınız zorluklar ya da yanlış anlaşılmaların son bulduğu bir zaman olacak. Çok iyi para kazandığınız ve ilahi olarak haklılığınızı aldığınız bir zaman içinde olacaksınız. Sizi üzen insanların sizden özür dilediğini görebilirsiniz. Sosyal bakımdan daha gizemli bir tarza bürünebilirsiniz. Gizli perde arkası ilerleyen süreçler söz konusu olacaktır. Beklemediğiniz yerden bir takım kaynaklar gelebilir.

Sosyal anlamda çok kontrol sağlayamadığınız olayların kendi kendine geliştiği, akışına doğru giden durumlar olabilir. İlişkiniz var ise daha gizemli bir havaya bürünecektir veya bu zaman diliminde başlayan bir ilişki var ise bu şekilde olacaktır. Kalabalıkların içinde olmak yerine yalnız vakit geçirmek sana kendini daha huzurlu hissettirebilir. Ruhsal konulara ilgi duymaya başlayabilirsin. Gündeminde henüz kimseyle paylaşmadığın bir platonik aşk ya da gizli bir ilişki olabilir. Beklemediğin finansal bir fırsatla karşılaşabilirsin. İş hayatınla ilgili şanslı bir dönem geçirebilirsin.

Bazı konuları arka planda tutmak isteyebilirsiniz. İlişkileriniz, kazancınız, sonraki adımlarınız konusunda daha temkinli olabilirsiniz. Çevresel faktörler kendi isteklerinizi ve kalp sesinizi duymanızı engelleyebilir. Dolayısıyla daha izole olmayı tercih edeceğiniz, farklı gündemler seçeceğiniz bir dönem olabilir. Bu tutumunuz, size bazı gerçekleri daha net görmeyi sağlayabilir. İnsanların saygı sınırını anlamanız açısından bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Yönetici Gezegeniniz Venüs, 11. Evinize giriş yapacak. Hayatınızı değişikliklerle yoluna koymak ve yeni yaşam hedeflerinizi hayata geçirmek için güzel fırsatlarla karşılaşıyor olacaksınız. Sosyal çevre ilişkileriniz gayet hareketli. Arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçireceğiniz bir ay olacaktır. Aşk hayatınız da her an renklenebilir, gayet sosyal ve çapkın bir aydasınız. Aşk fırsatları var. Kariyer çevrelerinde de dikkat çekiyorsunuz. Bazılarınızı kariyerinde çok güzel haberler bekliyor olabilir.

Sosyal anlamda kendinizi çok huzurlu hissettiğiniz ve artık ait olduğunuz yere geçtiğinizi düşündüğünüz bir döneme giriyorsunuz. Arkadaşlarınla keyifli paylaşımlarda bulunabileceğin, yeni gruplara katılabileceğin eğlencesi bol bir dönem kapılarını aralıyor. Arkadaşlarından destek görebilirsin. Bir ilişkin yoksa katıldığın çevrelerde yabancı kültürlerden biriyle tanışabilirsin. Görünümünde sıra dışı bir değişim yapmak isteyebilirsin. Yine arkadaşlarınızla grup çalışmaları ve organizasyonlar söz konusu ve onlar ile beraber daha iyimser bir tarz benimseyebilirsiniz. Girişimlerinizi başlatın.

Sosyal ortamlarda kendimizi mutlu ve huzurlu hissedeceğiz. Arkadaşlarımız ile ilişkilerimiz her zamankinden daha iyi olabilir. Her konuda desteklerini hissedebiliriz. Arkadaş çevremizden biri ile aramızda romantik bir etkileşim olabilir. Sevdiklerimizle birlikte sanatsal etkinliklere katılabiliriz. İlişki konusunda anlayışınız da daha özgür hissedeceğiniz bir ifadeye bürünebilir.

Motivasyonunuzun ve hayata bakış açınızın değişeceği bir dönem yaşayabilirsiniz. Kısa süreli anların uzun etkiler bırakacağına şahitlik edebilirsiniz. Hayatınıza yeni gündemler katabilirsiniz. Geleceğinize daha umutlu bakmak, yeteneklerinizi kullanmak adına bazı girişimleriniz ve bunların planlarıyla ilgilenebilirsiniz. Bakış açınızı bu şekilde değiştirmek, sosyal ortamlarınızı ve ilişkilerinizi de değiştirebilir. Bazı insanlara karşı koruma kalkanı oluşturmanız gerekebilir, mesafeleri yeniden düzenleyebilirsiniz. Baştan aşağıya bir değişimin ve özgürlük hissinin sizi saracağını görebilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Venüs kariyer evinize, 10. evinize güzel haberler getirmek üzere geliyor. Bir kere ay boyu kariyerinizle dikkat çekeceksiniz. Üstlerinizle ve kariyer çevreleriyle iletişiminiz gayet güzel. Bazılarınızın kariyerinde güzel gelişmeler olabilir. Venüs’ün 10. Evinizde gerçekleştireceği transitle girdiğiniz her ortamda dikkat çekeceksiniz. Size bir popülerlik verecektir Venüs. Ayrıca söz, nişan ya da evlilik gibi planlarınız varsa tam zamanıdır.

Hayatınız da dönüm noktası olacak olaylar içerisine ilerleyebilirsiniz. Kendinizi ruhsal anlamda köşeye sıkışmış hissettiğiniz her şeyin sonuna geldiniz. Ha bugün ha yarın diye düzenlemeye çalıştığınız konularınız artık net bir şekilde çözüldüğünü göreceksiniz. Yönetici pozisyonundaki güçlü kişilerden destek görebilirsin. Ortaklaşa yürüttüğün bir proje varsa olumlu sonuçlar alman mümkün. Mesleğini sanatsal bir alanda icra ediyorsan sanatını daha geniş kitlelere ulaştırmak için gökyüzü olumlu etkilerini gönderiyor. Sevdiğiniz kişi ya da sevdiğiniz şeyler ile ilgili toplum önüne çıkmanız ve bunu ifade etmeniz de söz konusu olabilir.

Kariyeriniz ve toplum önündeki duruşunuz ile ilgili biçiminizi olumlu yönde etkileyecek sizi daha rahat hissettirecek ve aynı zamanda öyle algılanacağınız bir zaman dilimi söz konusudur. Daha fedakar ve zarif bir tarza bürüneceksiniz bu alanda. Örneğin sanat meylinizi toplum önünde ifade edebilirsiniz. Bu etki bir yandan süregelen işlerinizle ve toplum önündeki tutumunuz ile ilgili daha ahenkli, politik bir ifadeye bürünebileceğinizi de göstermekte.

Kariyerinizin maddi ve sosyal getirileriyle ilgilenebilirsiniz. Artık yeteneklerinizi, becerilerinizi konuşturma zamanındasınız. Öğrendiklerinizi paylaşmak, kullanmak için fırsat kollamanıza gerek kalmayabilir. Önünüze bununla ilgili yeni gelişmeler gelebilir. Bu kadar ilgi odağı olacağınız bir dönemde maddi kazanım haberlerinin yanı sıra duygusal konularda da etkileşimler yaşanabilir. Evlilik, ilişki, tanışmalar, aile görüşmeleri gibi konular gündeminize gelebilir. Topluma sunacağınız yeni bir haberiniz var.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Venüs 9. evinizde transit yapıyor. Venüs iyicil enerjisiyle size destek veriyor olacak. Öncelikle hayata bakış açınıza iyi gelecektir bu transit. İnanç konularını, yaşam felsefenizi, dünya görüşünüzü besleyecektir. Eğitim konularınız varsa ya da mahkemelik bir gündeminiz, bu konularda güzel bir destek sunuyor size gökyüzü. Yurt dışı bağlantılı gündemleriniz varsa ya da yurt dışı bağlantılı bir ticaret yapıyorsanız Venüs’ün desteğini göreceksiniz.

Parasal ve finansal konular da bir yön kaybı yaşıyor olabilirsiniz. Bu durum sizi gelecek kaygısı içine çekiyor olabilir. Kendinizi geçmişte yarım kalan projeleriniz, iş planlarınız, mülakatlarınız ile tekrar ilgileniyorken bulabilirsiniz. İşler yeniden hızlanıyor. Bu dönem bilgide derinleşmek istiyorsanız daha rahatlık kazanacağınız açıktır. Genel etkileşimler ve ilgi alanlarını da içine katarak söylersek eğitim, öğretim, akademik konular, inanç, yabancılar, uzak yollar, basın-yayın medya gibi tüm bu konularda daha ahenkli, uyumlu, yaratıcı etkiler arttığı gibi beklentiler de yükselebilir. Nitekim bu alanlardaki idealler daha belirginleşiyor.

Bu dönemde yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ufkumuzu genişletmek, özellikle spiritüel konularda derinleşmek isteyebileceğimiz bir dönemdeyiz. Sevdiğimiz kişilerle seyahatlere çıkabilir, ilişkimiz yoksa, çıktığımız yolculuklarda yeni biri ile tanışabiliriz. Hayatımıza yabancı birisi girebilir. Devam eden bir eğitim hayatımız varsa, büyük başarılar elde etmemiz mümkündür. Kişisel yaşamda, doğru yolu göstermenize yardımcı olacak bir guru veya motive edici bulabilirsiniz.

Beklentilerinizin önünüze serildiğini görmek bir şeyleri doğru yaptığınızı gösterebilir. Hayatın getirileriyle isteklerinizi ortak bir paydada buluşturabilirsiniz. Açık konuşmanın, net olmanın ve buna odaklanmış olarak yaşamanın yükünüzü hafiflettiğini görebilirsiniz. Yurtdışı işlemleri, sosyal mecralar ilginizi çekebilir. Fiziksel bir yer değişikliği olmasa bile psikolojik olarak yönünüzü ve sınırlarınızı değiştirmeniz mümkün olabilir. Sürecin nasıl biteceğine değil, o süreci nasıl yaşayacağınıza odaklanın ve hayatı kaçırmayın.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Maddi bereketiniz göz dolduracak. Finansal bir gösterge de olan Venüs, 8. Evinize, yani finans evinize çok iyi gelecek. Gelir giderleriniz, banka ödemeleri, kredi kartları, krediler, vergiler, sigorta, tazminat, miras, bütün finansal konular dikkat çekiyor ve alacaklarınız için Venüs size bonkör davranıyor. Aşk hayatınıza ve bilhassa da cinsel hayatınıza da iyi gelecektir.

Kariyerinizle ilgili önemli bir değişim ve beklenilmeyen kararlar içinde olabilirsiniz. Hayatınıza birini almak, büyük kararlar vermek ve beklenmedik konuşmalar yaşamak kısa bir süreliğine tüm dinamiğinizi değiştirecek. Maddi-manevi şanslı bir dönemin içinden geçiyorsun. Uzun zamandır alamadığın bir alacağın varsa artık onu tahsil etme zamanı gelmiş olabilir. Gündemde olan bir miras konusu varsa olumlu gelişmeler kendini göstermeye başlayabilir. Partnerinin kazancı yükselişe geçebilir. Ortaklı bir iş yapmayı planlıyorsan uygun bir dönem olabilir.

Bu dönem ortaklaşa kaynaklar ile ilgili olarak beklentileriniz söz konusu olacak. Gelen, elde edeceğiniz gelirler ile rahatlamanız olasıdır. Bu konuda arayışlarınız daha fazla artabilir ve bunu daha rahat bir tutum ile gerçekleştirmeniz mümkün. Ortaklar /Eş ile ilgili bazı kriz getiren durumların da çözülmesi bu dönem olabilir. Beraber, uyumlu, ahenkli, politik hareket etmek de söz konusu olacaktır. Genel itibarı ile bir şeyleri elde etmek bakımından dışa yönelimi daha güçlü, rahat ve dürtüsel olarak daha etkin olmanız söz konusu olabileceği gibi bunu esnek, zarif bir tutumla gerçekleştirebilirsiniz.

Hem maddi hem de duygusal olarak gelişime açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Kendiniz için yeni seçenekler oluşturmak isteyebilirsiniz. Yeni kazanç kaynaklarınızı nerede, nasıl aramanız gerektiğini düşünebilir ve bunları araştırabilirsiniz. Başarılı sonuç aldığınız işlere yeniden yönelebilir ya da bunlarla ilgili yeni haberler alabilirsiniz. Bir karşılık, bir çıkış yolu bulabildiğiniz görmek sizi daha da yüreklendirebilir. “Demek ki oluyormuş” diyebileceğiniz gelişmeler gündeme gelebilir. Ailenizin destekleriyle elde edeceğiniz bazı haklar doğabilir. Burada işin maddi boyutundan ziyade değer görmenin, sıra verilmesinin ve hak tanınmasının daha önemli olduğuna odaklanabilirsiniz. İyi niyetinizi ve sabrınızı koyduğunuz her şey size bir kapı açabilir.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Her türlü ikili ilişkiyi anlatan 7. Evinizde, ilişki ve uyum gezegeni Venüs’ü ağırlıyor olacaksınız. Aşk yüzünüze her an gülebilir, sorunlu ilişkiler tatlıya bağlanabilir. Evliliğinizde uyumlu zamanlar yaşayabilir ya da eşinizden güzel haberler alabilirsiniz. Şayet ortaklıklı ticari süreçleriniz varsa, işlerinizin uyum içerisinde, tıkır tıkır işlemesi için güzel bir destek geliyor size. İlişki konusunda daha rahat, uzlaşmış, teslim olabilen bir davranışa bürünmek söz konusu. Cazibeniz her yerde olacak ve manyetik kişiliğiniz nedeniyle insanlar sizden etkilenecek.

Sizi tüketen ve mutlu olmadığınız ilişkilerin sonuna geliyorsunuz. Aynı zamanda bu dönem içerisinde çalışmak, düzene girmek, planlar yapmak ve eksikliklerinizi tamamlamak, kendinize bir hobi edinmek sizin ilacınız olacak. Duygusal dünyanızda dengeleri istediğiniz gibi kuracaksınız. Çözülmesini beklediğin hukuki bir konu varsa olumlu gelişmeler olabilir. Ortaklı bir iş yapmayı düşünüyorsan uygun bir dönemdesin. Eğer evliysen romantik günlerden geçeceğini söyleyebiliriz. Hali hazırda bir ortaklığın varsa ya da evliysen partnerinden destek görebileceğin bir dönemden geçiyorsun.

Ortaklar ve eş ile ilişkilerinizde daha ahenkli olacağınız daha sezgisel ruhsal algılara açık olacağınız ve tamamlanma isteğinde olacağınız bir durum olabileceği gibi aynı zamanda kişisel yönünüz ağır basarsa kendiniz ile zıtlaşma içine de girebileceğiniz bir dönem söz konusu. İlişkilerde daha politik davranmanızı, daha empatik olmanızı getiren durumlar söz konusu olabilir. Ortağınızdan veya eşinizden yana beklentileriniz ve ideallerinizin artması ve yine onunla ilgili kurulan idealler, hayaller söz konusu olabilir.


Sezgilerinizi daha doğru kullanmayı, hayatınıza bunları yansıtırken karşınızdaki kişinin hislerini de düşünmeyi daha çok deneyimleyebilirsiniz. Kendinizle çeliştiğinizi zannederken aslında ihtiyaç duyduğunuzu fark ettiğiniz gelişmeler olabilir. Bu da beklentilerinizi geliştirebilir, iyi yönde sonuçlandırabilir. Parasal konularda şansınız yüksek olabilir. İyi gelir elde edeceğiniz, sorunlardan uzak kalabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu ruh hali size doğru seçimler yapma konusunda alan oluşturabilir.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Kariyeriniz huzur veriyor nihayet. Venüs’ü, kariyerinizi, iş ortamınızı ve sağlığınızı anlatan 6. Evinizde ağırlıyor olacaksınız. Tabii ki iş ilişkilerinizi olumlu anlamda etkilerken, bilhassa ekip çalışmaları açısından son derece uyumlu bir ay olacak sizin için. İş arayanlar için sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Şayet kronik sağlık problemleriniz varsa Venüs size şifa vermek için yanı başınızda olacak. Ekonomik anlamda da şanslı bir dönemde olacaksınız. 5 Nisan’a kadar zam haberleri, unutulan bir ödemenin gelmesi, bir işin ya da yardımın geri dönüşü elinizi daha da güçlendirebilir.

Hayatınızda bir şeylere yetişemiyor olabilirsiniz. Her şey birikiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu süreçte yakın çevrenizle birlikte olmak onlarla vakit geçirmek size iyi gelecektir ancak onlarla da (arkadaş ve ailenizle de) aranızda bazı konular ile ilgili ufak sürtüşmeler yaşanabilir. Bu süreci bunları iyileştirerek geçirebilirseniz daha huzurlu olacaksınız. İş ortamında popülariten yükselebilir. Günlük koşturmaların arasında tatlı yiyecekler atıştırmak isteyebilirsin. Sağlık konusunda şanslısın ama yine de dikkat etmekte fayda olabilir.

Çalışma ortamınız, rutininiz, genel sağlık ve bakımınız ile ilgili teslimiyet duyguları ile birlikte daha rahatlatıcı, esnek olabileceğiniz bir yönelim söz konusu. Bu dönem hizmet etmek bir şeyler paylaşmak duygunuz artacaktır. Eğer bunun ile ilgili bir çalışma yapıyorsanız bu dönem daha etkili ve rahat olacak. Genel düzeniniz ile ilgili daha ruhsal, sezgisel yönünüze kulak verebilirsiniz. Birlikte çalıştığımız kişilerden destek görebilir, iş arkadaşlarımız ile iyi geçinebiliriz. Çalışma arkadaşlarımızdan biri ile aramızda bir şeyler olabilir. Günlük rutinleri biraz sıkıcı bulabiliriz ancak sorumluluklarımızı aksatmamakta yarar var.

Yaşamınızın her alanında kendinizi rahatlamış, ferahlamış ve huzurlu hissedebilirsiniz. Olaylara ve insanlara daha sakin, daha ılımlı yaklaşabilirsiniz. Yorgunluklarınız geçiyor. Bu da üzerinizdeki stresi azaltacağı için yaşantınızın içindeki imkanları, iyilikleri daha iyi fark edebileceksiniz. Çalışma koşullarınızda değişimler gündeme gelebilir, bir karar aldıysanız sonuçlandırabilir, ödemelerinizi alabilirsiniz. Ortaklı işler, yeni sorumluluklar, paylaşmanın ve konuşmanın etkin olacağı süreçler gündeminize gelebilir. Elinizden geleni yapmış olmanın vicdani rahatlığı kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Aşkın gezegeni Venüs, 5. Evinizde, yani aşk evinizde olacak. 5 Nisan’a kadar sürpriz aşklara çekilebilir, hali hazırdaki ilişkinizi ise bir rayına oturtabilirsiniz. Çocuklarımızı da anlatan 5. Evde Venüs, onlarla olan iletişiminizi güzelleştirirken, onlarla beraber yapılacak aktiviteleri daha da keyifli kılıyor. İçinizde sanatın herhangi bir dalına yetenekli bir yükselen Akrep varsa, Venüs’ün yaratıcı enerjisiyle çok daha kreatif olacağınızı da eklemek isterim.

İş hayatından kaynaklanan stresler ya da çalışanlarınızla yaşadığınız bazı pürüzler bu dönem şifalanacak. Stres yönetiminde başarılı olabilirseniz sorunları daha kolay atlatabileceğiniz bir dönemdesiniz. Kendinizi sıkmayın ve hayatın getirdiği durumları da kabullenerek karşılamayı başarın. Beklenmedik teklifler hayatınıza sürpriz katabilir. Bir yandan da beklentileriniz ve arayışlarınızın artması da söz konusu olabilir. Bunun kafanızı karıştırmamasına özen gösterin. Balık burcu etkisinin hassas bir etki olduğunu ve fazla idealize etmek ile birlikte konsantrasyonunuzu dağıtabileceğini de belirtmekte fayda var.

Keyifli bir döneme giriş yapıyorsun. İlişkin varsa partnerinle keyifli paylaşımların olabilir. İlişkin yoksa aşk hayatında hareketli günler olabilir. Hayatında tatlı bir sürpriz yaşanabilir. Çocuğun varsa birlikte çok keyifli zamanlar geçirebilirsin. Çocuğun yok ama olsun istiyorsan Venüs’ün Balık burcundan geçişini değerlendirebilirsin. İlişki konusunda kendinizi daha merkezde hissettiğiniz, kendinizi daha rahat ifade ettiğiniz bir dönem olacaktır.

Tam da ihtiyaç duyduğunuz anlarda gelen bir insan, bir destek, bir ekonomik kazanç size ilaç gibi gelebilir. Eşinizden ya da ailenizden gelecek bir destekle bir hobiyi işe dönüştürebilir, bunun üzerine planlar yapabilirsiniz. Geleceğiniz için bir şeyler yapabilmenin getireceği özgüvenle beraber bazı sorunların da çözümünü hızlandırabilirsiniz. Yaşadıklarınızı bir belirsizlik olarak değil devam eden süreçler olarak değerlendireceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bakış açınız değişiyor.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Sizlerin 4. evinde transit yapan Venüs, ailevi ilişkilerinizde daha uyumlu olmanıza yardımcı olacak. Aileyle yapılabilecek aktiviteler ön plana çıkacaktır. Venüs finansal bir gösterge de olduğu için bir mülk gündemi ya da taşınma konularını da ön plana çıkarabilir. Ya da aileyle bir para pul gündeminiz olabilir. Evinizi güzelleştirmek, yeni bir mobilya, eşya almak istiyorsanız da tam zamanı.

Hayatınızı takip etmeniz, düzene sokmanız için çok güzel bir fırsat diyebiliriz. Ancak bu dönem de de kendinize biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Bedensel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bunun en büyük sebebi de zihinsel karışıklıklarınız ya da hayal kırıklıklarınız olabilir. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Mutlu olmadığınız yerde durmayın.

Özellikle aileden gelebilecek bir takım kaynaklar ve rahatlama söz konusu olabileceği gibi bu dönem içsel olarak daha idealist, daha fazla huzur arayışı ve pozitif tutum söz konusu olabilir. Ev yaşamında daha huzurlu, konforlu, daha zengin hisler ile hareket etmek, gevşemek ve buradan alınacak pozitif etki ile beslenmek yine söz konusu. İşte bir süre evvel kaos getiren koşulların Venüs ile birlikte daha rahatlama yönelimi kazanması söz konusudur. İlişki konusunda daha içsel ve özel hissetmek istediğiniz bir dönem.

Daha rahat ve huzurlu hissedeceğiniz bir düzen kurabilirsiniz. Bu yöndeki girişimlerinizi sonuçlandırabilir, isteklerinizi karşılayabilirsiniz. Ne istediğinizden emin olmanın burada belirleyici olacağını unutmayın. Ekonomik açıdan destekler bulabilir, gayrimenkul satışlarınızla ilgili gelişmeleri takip edebilirsiniz. Bu destekle yapmayı düşündüğünüz işleri bir sıraya koymanız gerekebilir. En acil olandan başlayarak sıkışmadan, aşırıya kaçmadan bir süreç oluşturabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Venüs 3. evinizde transit yapıyor. Venüs iyicil enerjisiyle size destek veriyor olacak. Öncelikle iletişiminizle, tatlı, uyumlu yönlerinizle ön planda olduğunuz bir zaman dilimi. Uyum arayan bir yapıdasınız. Kardeşlerle, yakın akrabalarla ya da çocukluk arkadaşlarınızla ortak planlarınız, gündemleriniz olabilir. Şanslı imzalar, sözleşmeler, ortaklıklı işler konularında da size güzel fırsatlar gelebilir. Ekonomik konularda da önemli haberler alabilirsiniz. Ticarete girmek, bunun hazırlığını yapmak, tasarım ürünler, butik işletmecilik gibi konulara ilgi duyabilirsiniz. Kısa süreli tatil kaçamakları yapmak size iyi gelecektir.

Hayatınızda hareketlilik söz konusu. Bununla birlikte ilişkilerde bazı kesin kararlara gideceksiniz. Önceden direttiğiniz, olması için çok çaba sarf ettiğiniz şeylerde artık zorlamamak gerektiğini fark edeceksiniz. Ve bu yeni gelişen durumlar hayatınızda çok önemli atılımlara neden olacak. Kardeşlerinle ve yakın akrabalarınla keyifli vakitler geçirebilirsin. Seni mutlu edecek bir eğitim fırsatıyla karşılaşman mümkün. Kariyerinle ya da yaratıcı konularla ilgili fikirlerini paylaşmak başarılı sonuçlar getirebilir.

Yakın çevre, kardeşler, iletişim, eğitim, bağlantılar, ticaret ile ilgili konularda daha rahatlatıcı, ahenkli gelişmeler söz konusu. Bu alanlarda daha fedakar bir tutum içine girebilir ve aynı şekilde siz de faydalar görebilirsiniz. Kişisel iletişiminizde daha yaratıcı, ahenkli olabileceğiniz gibi bu dönem daha politik ve hassas olmanız da söz konusu. Kuracağınız bağlantılar ile fayda elde etmeniz, kısmetlerinizin bu şekilde ortaya çıkması bu dönem mümkündür. Zihinsel olarak daha esnek olacaksınız. İlişki konusunda da daha iletişimci, meraklı, akıcı olabileceğiniz bir dönem.

Hayatta her sorunun bir çözümü olduğunu göreceksiniz. Sadece bunun için doğru yerde olmanız gerektiğini unutmayın. Esnek ve anlayışlı olmak, empatiye önem vermek sizi bu doğru yere götürecek insanlar ve imkanlar bulmanızı hızlandırabilir. Şansınızın döndüğünü hissedebilirsiniz. Meraklı, konuşkan, yardımsever tutumlar sergileyebilirsiniz. Bu yönde ilgi çekmek duygusal arkadaşlıkları da beraberinde getirebilir. Tanışma, görüşme gibi konularla bazı heyecanları yeniden hatırlayabilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Para akışınız keyif verecek! Finansal bir gösterge de olan Venüs, yine bütçenizi anlatan 2. evinizde transitte. Demek ki finansal konularda size çok güzel destekler sunacak. Kiminizin eline sürpriz paralar geçerken, kiminiz de bir maddi gediğini kapatacak. 5 Nisan’a kadar bazılarınıza gayrimenkullerle ilgili güzel haberler gelebilir. İyicil Venüs’ün bazılarınıza kariyer anlamında da iyi geleceğini not düşmek gerek. Üretim, sanat, yetenekler, hizmet sektörü, psikoloji ve toplumla ilgili konular bu yönde ilginizi çekebilir. Kendinize değer vermenin daha güzel ve farklı yollarını bulabilirsiniz. İkili ilişkilerinizden çıkardığınız dersler bunu daha çok önemsemenizi sağlayabilir. Para trafiğiniz hareketlenebilir, birikim yapmayı hedefleyebilirsiniz.

Gelecek ile alakalı yaptığınız planlara projelere odaklı olacaksınız. Yeni başlangıçlar yapmak istiyorsunuz. Bunun için önceliklerinizi iyi belirlemeli başlangıçlarınızı ona göre yapmalı hayallerinizi de ona göre kurmalısınız. Finansal fırsatlar size çok iyi gelecek. Kazanmak adına her türlü şans sizin yanınızda olacak. Maaşında ani bir yükselme olabilir. Özellikle güzellikle ilgili, sanatsal ya da yaratıcı alanlarda kazanç fırsatlarıyla karşılaşabilirsin. Ayrıca 5 Nisan’a kadar keyif aldığın, seni mutlu eden konulara yönelik harcama eğilimin yüksek olabilir. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır.

Venüs, üreticiliğiniz ve kaynaklarınızı yönetim konusunda daha yaratıcı, rahat ve verimli olabileceğiniz bir etki getirecek. Beklentileriniz ile paralel artışlar söz konusu olacaktır. Bu dönem daha fazla doyum duygusu içinde olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ifade edeceğiniz, sanat ile ilgili, hizmet ile ilgili ya da soyut, manevi, gizemli konuları da içine alabilecek şekilde çeşitli şekillerde bu dönem gelir elde etmeniz de olasıdır. İlişki konusunda doyum, huzur, konfor ve rahatlık meyli ile hareket edebileceğiniz bir dönem.

Hayatın getirilerini kendi imkanlarınızla birleştirebilirsiniz. Bu konuda zorlandığınız, çıkış bulamadığınız, imkan yakalayamadığınız durumlar sizde hayal kırıklıkları oluşturmuş olabilir. Hepsini bir kenara bırakıp yeni bir sayfa açıyorsunuz. Beklentileriniz ve düşünceleriniz ne ise ona göre sonuçlar görebilirsiniz. Algıda seçicilik, çekim yasası gibi konuları araştırabilir ve bunların kullanımına, neticelerine göre hareket edebilirsiniz. Sezgisel bir süreç yaşamaktan korkmayın. Gerçek olan her şey bir düşünceden ibaretti. Bu görüşe siz de kendi düşüncelerinizle katkı sunabilir, ilham olabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Yükseleninizden geçen Venüs elbette size bir güzellik, çekicilik, bir tatlılık veriyor. Lütfen albeninizin farkında olun. Venüs’ün size verdiği o güçlü manyetik enerji ile ilişkilerinizde çok güzel yol alabilirsiniz. Dış görünüşünüzde bir değişiklik yapmak için çok uygun bir zaman. Artık kaygılanmanın, aşırı düşünmenin ya da tam tersinin hüküm sürmesine değil, hayatın içindeki tüm duygulara gerektiği kadar yer vermeye çalışmalısınız.

Sizi kuşatan koşulları ve kontrolünüz dahilinde olmayan durumları bile kontrol altına aldığınız harika bir dönem başlıyor. 5 Nisan tarihine kadar oldukça cazibeli, şanslı ve bereketli bir dönem içinde olacaksınız. Hayatınızdaki roller artık değişiyor olabilir bunu daha rasyonel bir şekilde ortaya sunmalısınız. Çalışma hayatınıza odaklanarak size kendinizi iyi hissettiren şeyler yapmalısınız.

Kişisel olarak mizacınız ile ilgili daha rahat hareket edebileceğiniz, girişimlerinizde dışa karşı daha politik ve barışçıl olarak kendinizi göstereceğiniz bir etkileşim söz konusu olacak. Daha zengin, rahat, estetik duygular ile hareket etmek meyliniz artacak. Tarzınız ile ilgili farkı biçim ve şekiller oluşturabilirsiniz bu dönem. Görünümüz ile kısmetinizi artırmanız ve pozitif olmanız söz konusu. Bununla birlikte daha sosyal olma meyliniz de güçleniyor.

Burcunuzdaki Venüs, kendiniz için aldığınız kararları ortaya çıkarmanızı ve uygulamanızı kolaylaştırabilir. Bu konuda daha yapıcı olmaya başlıyorsunuz. Sosyal ortamlara daha çok dahil olabilir, kendinizden söz ettirebilirsiniz. Fiziksel olarak da kendinize daha çok yatırım yapabilir, yeni ürünler ve giysiler tercih edebilirsiniz. Duygusal konulardaki etkileşimi bu yeni tarzınızla artırma şansınız olacak.


Hayatınıza yeni bir soluk geliyor. Arındığınız, kurtulduğunuz ve etkisinden çıktığınız her şeyin yerine şimdi daha iyi ve geliştirici konular gelecektir. İkili ilişkilerle ilgili beklentileriniz değişebilir, bu değişim beraberinde bazı kararlar da getirebilir.

Astroloji |Bizi takip edin: Instagram, Threads, Google Haberler


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.