Astroloji: 13 – 19 Mayıs 2024 haftalık burç yorumları

burç yorumları

Astroloji: 13 – 19 Mayıs 2024 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 13 – 19 Mayıs haftalık burç yorumları. 13 Mayıs, 14 Mayıs, 15 Mayıs, 16 Mayıs, 17 Mayıs, 18 Mayıs ve 19 Mayıs tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftanın genel etkileri:

15 Mayıs itibariyle Merkür Boğa burcunda transit yapıyor. Daha temkinli davranacak, daha ağır hareket edeceğiz. Hemen harekete geçmek istemeyiz. Hızlı kararlar almayız. Seçimlerimizi son derece stratejik şekilde, konuların üzerinde etraflıca düşünerek yapma eğiliminde olacağız. Ancak kimi zaman da gereğinden fazla düşünebilir, konuları erteleme eğiliminde olabiliriz. Sabit fikirli olabiliriz. Kendi düşüncelerimizde ısrarcı olabilir, yeni fikirlere kapalı olabiliriz.


Boğa, paranın burcudur. Somut, maddesel değerleri, parayı, paraya dair konuları, maddi olanaklarımızı, maddi güvencemizi, yaşam standartlarımızı simgeler. Bu yüzden 3 Haziran’a kadar devam edecek bu Merkür transitinde odağımız parasal konularda olacaktır. Daha fazla kazanmak, işimizi büyütmek, yaşam standartlarımızı yükseltmek için yeni adımlar atacağımız, yeni fikirlerin, yeni uygulamaların peşinde olacağımız bir zaman başlıyor.

Maddi güvencemiz için neler yapabileceğimize, kendimiz için ileriye dönük nasıl olanaklar yaratabileceğimize bakacağız. Birikim ve yatırım konularında yeni fikirlerimiz, adımlarımız olacak. Bu bir birikim hesabı açmak olabilir. Nakit olan bir parayı başka bir şeye, bir yatırım aracına çevirmek olabilir. Merkür Boğa’dayken emlak konuları, mülkler, taşınmaz mallarla ilgili konular da gündeme gelebilir. Bu yönde bir gündeminiz varsa, alım satım konularınız hızlanabilir. Anlaşmalar olabilir. Bu yönde irtibatlar da artabilir.

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 13 – 19 Mayıs haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta maddi konular ön plana çıkıyor. Gelirlerindeki istikrar bu dönemde çok önem kazanabilir. Kaynaklarını dikkatle gözden geçirebilir, kazanç sağlayacak projelerde emin adımlarla ilerlemek adına ağır hareket etmeyi tercih edebilirsin; ancak gelecek fırsatları kaçırmamaya dikkat etmelisin. Finansal güvencenin değerini anlarken sahip olduklarını değiştirmemek için inat edebilirsin. Para kazanmak ve mali istikrarını korumak senin için önem kazanacak. Yeni bir gelir kapısı elde etmek için çaba sarf etmek isteyebilir, halihazırda akışta olan parayı biriktirmek isteyebilirsin.

Merkür 15 Mayıs’ta 2. evinizde transit yapıyor. İşinize, kazancınıza dair konularda bir hareketlilik olabilir Merkür ile. Bu yönde iletişimler artabilir. İletişim gezegenidir Merkür. Aynı zamanda fikirlerimizi, planlarımızı simgeler. Gelirinizi artıracak yeni iş planları yapabilirsiniz bu dönemde. İşinizi büyütmek için neler yapabileceğinize odaklanabilirsiniz. Elinizde neler var, neler kaynağa dönüşebilir, nerelerde büyüme fırsatları var, bunları daha rasyonel, daha stratejik biçimde analiz edebilirsiniz.

İstediğiniz gibi sonuçlanmayan, sizi tatmin etmeyen bir şeyler gördüğünüzde bunlarla ilgili yeni kararlar almanız gerekebilir. Bu kararları nasıl bir psikolojiyle ve gereklilikle alacağınızı göreceğiniz bir dönemdesiniz. Kişisel değerlerinizi ve sınırlarınızı korumanız önemli olacaktır. Maddi anlamda mevcut çerçevenizin ötesine geçmek ve daha doyumlu bir hayat yaşamak için pek çok şeyin mümkün olduğunu fark edebilirsiniz.

Olanla yetinmek yerine, daha fazlası için adımlar atabilirsiniz. Şükretmek başka bir şey. Tabii ki şükrümüz olacak. Ama daha fazlası mümkünse, yetinmek zorunda değiliz. Hayattan daha fazlasını almak, henüz almadığınız güzellikleri almak, yaşamadığınız keyifleri yaşamak için kendinize izin verin. Evrenin bolluğuna, bereketine açın kendinizi. Yeni olasılıkları fark edin.

boğa burcu

Boğa burcu 13 – 19 Mayıs haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta kişisel konular ön plana çıkıyor. Dış dünyayla olan iletişimin ağır; ancak uyumlu ve yumuşak olabilir. Evinin, kariyerinin ve ilişkilerinin değerini her zamankinden daha çok düşünmeye başlayabilir ve hayatının genel dinamiklerini yeniden düzenlemek isteyebilirsin. Kendine daha çok vakit ayırarak güvende hissettirecek girişimlerde bulunabilir, keyif alacağın aktivitelere öncelik verebilirsin. 20 Mayıs’a kadar Güneş’in desteği de arkanızda. Gerek kariyer hayatında gerek ikili ilişkilerinde gerekse ev hayatında huzurlu ve sakin tavırlarınla dikkat çekebilirsin.

Merkür 15 Mayıs’ta 1. evinizde transit yapıyor. Merkür’ün 1.ev transitleri bol bol iletişim anlamına gelir. Haberleşmeler, organizasyonlar, bildirimler, kararlaştırılacak konular, yakın çevre diyalogları anlamına gelir. Yeni yeni fikirler, planlar anlamına gelir. Merkür koçta-12.evinizde iken planladığınız, niyet ettiğiniz ve hazırlandığınız şeyler için harekete geçebilirsiniz artık. Geri durmayın ve ertelemeyin niyetlerinizi.

İmzalı işler, görüşmeler, maddi anlaşmalar konusunda beklentileriniz karşılanabilir. Beklediğinize, uğraştığınıza değdiğini gördüğünüzde bu durum sizi daha da yüreklendirebilir. Bu yürekliliği kibirle, tutkuyu takıntıyla karıştırmadığınızda başarılı olmanız kaçınılmazdır. Kendinizden, birikimlerinizden bahsetme isteğiniz çevrenizin ilgisini çekmenizi sağlayacaktır. İlişki ve iş imkanları doğabilir.

Başvurular, kayıtlar, evrak konuları yine bu dönemin getirileri arasında olabilir. Kayıt yapacağınız yerler olabilir bu dönemde. Ticari faaliyetler için de verimli, bereketli bir dönem. Güzel anlaşmalar doğabilir. Yeni bağlantılar kurabilirsiniz. İmzalı işler, kontratlar, taahhütler gündeme gelebilir Merkür ile. Aynı zamanda eğitim demektir Merkür. Bu dönemde başlayacağınız eğitimler olabilir. Hayli aktif, dinamik, bol iletişimli, keyifli bir zaman!

ikizler burcu

İkizler burcu 13 – 19 Mayıs haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu dönemde bilinçaltına odaklanmak isteyebilir, maddi güvenliğe dair korkularınla yüzleşebilirsin. Ruhsal çalışmalara yönelmek sana iyi gelebilir veya bu alanda birtakım eğitimlere katılmak için harekete geçebilirsin. Kontrolünün dışında gelişen ve tüm insanlığı etkileyen olaylarla ilgili daha çok okuma yapabilirsin. İhtiyaç sahibi kişiler için yardım çalışmalarına katılarak içsel huzuru bulabilirsin.

Merkür 15 Mayıs’ta 12. evinizde transit yapıyor. 12.ev duyulmayan, görülmeyen, açıkta olmayan, açık olmayan şeylerle ilgilidir. Merkür ise düşünceleri, konuşmaları, iletişimleri simgeliyor. Yakın çevreniz içinde şu ana dek haberinizin olmadığı bir şeyleri öğrenebilirsiniz bu dönemde. Bazı kişileri daha iyi tanımanıza vesile olacak şeyler önünüze gelebilir.

12.ev transiti olduğu için harcamalarınızda kontrollü olmanız faydanıza olur. Satın almayı planladığınız şeyler için piyasa araştırması yapmanız, ürünlerin özelliklerini etraflıca incelemeniz iyi olur. Çünkü aldığınız bazı şeyleri boşuna aldığınızı düşünebilirsiniz sonrasında.

3 Haziran’a kadar devam edecek bu transit süreci, dikkatle ve sakinlikle geçirmeniz gereken bir dönem. Çevrenizden ayrı bir noktada durmak, burada neler döndüğünü anlamanız açısından önemli olacaktır. Tanıdığınız insanlarla bir kez daha tanışabilirsiniz ama bu sefer o kadar da memnun olmayabilirsiniz. Soğukkanlı, aklı başında, olgun karşılıklar vermek sizin kurtarıcınız ve rehberinizdir. Duyduklarınızı teyit etmek, acele karar almamak önemlidir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 13 – 19 Mayıs haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta gelecek beklentilerin ve sosyal çevren ön plana çıkıyor. Üyesi olduğun mesleki gruplarda veya arkadaş çevrende zihinsel uyumunla ve yumuşak tavırlarınla dikkatleri üzerine çekebilirsin. İleriye dönük planlarını somutlaştırmak için harekete geçebilirsin. Gelecekteki maddi güvence ve istikrar konusu zihnini her zamankinden daha çok meşgul edebilir. Arkadaş gruplarınla bir araya gelmek ve organizasyonlar yapmak isteyebilirsin.

Merkür 15 Mayıs’ta 11. evinizde transit yapıyor. Sosyal alandan geçecek olan bir Merkür, kalabalıklar, gruplar, yeni arkadaşlar getirebilir size. Yeni yeni sosyal ortamlarda çok daha iyi hissedeceğiniz bir döneme adım atıyor olabilirsiniz. Öğrenmek ve gelişmek açısından doyurucu bir dönemdesiniz. Sanatsal konular, zevkli eşya ve seçimler, yatırım planları, iş fikirleri, sosyal sorumluluk projeleri gündeminizde yer bulabilir. Sadakatin ve şeffaflığın her zamankinden daha önemli ve gerekli olduğunu hissedebilirsiniz.

11.ev dijital olan şeylerle, Merkür ise eğitimle ilgili. O yüzden bu transit size online eğitimler, seminerler de getirebilir. Bu tür bir şeye kayıt yaptırmak, bir grup çalışmasına dahil olmak için harika bir dönem. Yeni grupların içinde, bol bol iletişim halinde olabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Ayrıca elektroniklerle ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni elektronik alışverişleriniz olabilir.

Güveneceğiniz insanlarla tanışabilir, yeni ortamlar keşfetmenin keyfini sürebilirsiniz. Arkadaşlık ve ilişki konusundaki duvarlarınızı ortadan kaldırmak, yanlış anlaşılmaların önüne geçeceği gibi size yeni etkileşimler de getirecektir. Hava değişimi yaşamak isteyebilir, farklı yerlere gidebilir ya da taşınma planları yapabilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 13 – 19 Mayıs haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta kariyer hayatınız daha fazla ön plana çıkıyor. Kişisel statün ve iş hayatındaki istikrar her zamankinden daha çok önem kazanabilir. Standartlarını sürdürebilmek ve projelerini somutlaştırabilmek adına harekete geçebilir yeni anlaşmalara imza atabilirsin. Başarılarını sürdürme dürtüsüyle çalışırken üstlerinle olan uyumlu iletişimin dikkat çekebilir. Çalışma hayatına daha çok odaklanacağın, kariyerindeki istikrarı sürdürebilmek adına yeni eylem planları geliştirebileceğin bir dönem.

Merkür 15 Mayıs’ta 10. evinizde transit yapıyor. İşiniz ve geliriniz konusunda daha fazla düşünebileceğiniz bir dönem. Birikim, yatırım, alım satım konuları, mülklerle ilgili konular, bankacılık işlemleri de gündeme gelebilir. Bu temalarda niyetleriniz varsa, konular hızlanabilir. Planlar hayata geçebilir.

Merkür nerede ise mental enerjimiz oradadır. Mental odağımız o evin ve o burcun konularıdır. 10.ev işi, boğa burcu ise parayı simgeler. Ana maddi kaynağınız neresi? Maddi olanaklarınız nasıl bir yaşam sürmenize neden oluyor? Daha iyi koşullarda olmak için neler yapabilirsiniz? Ek gelir kaynakları yaratmak için nelere sahipsiniz? Kazanca dönüşebilecek nasıl donanımlarınız var? İşte bu konulara odaklanabileceğiniz, yeni iş planlarının doğabileceği bir dönem.

Kariyeriniz, iş koşullarınız, beklentileriniz ve bunlardan etkilenen ev/aile yaşantınız konusunda yeni gündemleriniz olabilir. Ağırdan almanız, tutarlı hareket etmeniz gerekebilir. Bunların sizi istediğiniz noktaya geciktirdiğini değil tam vaktinde ve en iyi haliyle ulaştıracağını bilmelisiniz. Fikir ayrılığı yaşayacağınız, belirginleşmesini isteyeceğiniz durumlarda mantıklı ve sakin duruşunuzu bozmamanız sizin avantajınıza olacaktır.

başak burcu

Başak burcu 13 – 19 Mayıs haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta hayata bakışınız ve yabancılarla ilgili konular ön plana çıkıyor. İnançlarını, felsefelerini nazik ve yumuşak bir şekilde dile getirebilirsin. Felsefi konuları araştırmak sana keyif verebilir. Uzun süredir üzerinde çalıştığın yurt dışındaki bir projenin somutlaştığına dair haberler alabilir ve kalıcı bir anlaşmaya imza atabilirsin. Kişisel gelişimin için bazı eğitimlere başlamak isteyebilir ve değerlere olan bakış açını sorgulayabilirsin. Uluslararası ticaretle uğraşıyorsan çalışmalarındaki istikrarı sağlamak önem kazanabilir fakat ani gelişmelerle strese girebilirsin.

Merkür 15 Mayıs’ta 9. evinizde transit yapıyor. 9.ev başka şehirleri, başka ülkeleri, uzakta olanı, uzak olanı simgeler. Şehir dışında ya da yurt dışında yaşayan aile bireyleriniz, sevdikleriniz, akrabalarınız varsa, onlarla irtibatlar artabilir. Yapmaları gereken evrak konuları, para transferleri, yasal işlemler olabilir. Yardımcı olabilirsiniz onlara. Göndereceğiniz şeyler olabilir. Onlardan size gelecek şeyler olabilir.


Okul hayatı olanlar için hareketli bir dönem. Ödevler, sınavlar, yaklaşan proje teslim tarihleri, sunumlar, grup çalışmaları olabilir gündeminizde. Eğitimler alabilir, yetkin kişilerle görüşmeler yapabilir, işinizin imkanlarını geliştirecek ziyaretler yapabilirsiniz. Resmi işlemler, başvurular, hukuksal konular açısından şanslısınız. Özellikle maddi beklentinizin olduğu konularda önemli sonuçlar alabilirsiniz.

Yükünüzün hafiflediğini görmek hayata bakış açınızı da değiştirecektir. Bugüne dek aldığınız kararların, yaptığınız işlerin hayatınızı nasıl etkilediğini görebilirsiniz. Bazı düşüncelerinizin ve eylemlerinizin çeliştiğini fark edebilir, bunları iyileştirme yoluna girebilirsiniz. Öğrendiğiniz, bildiğiniz gibi yaşamak ve deneyim kazanmak sizin kuralınızdır; bu yüzden iyi kaynaklar ve imkanlar bulmaya çalışabilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burcu 13 – 19 Mayıs haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Eşinin gelirlerindeki istikrar her zamankinden çok önem kazanabilir. Gelir getirebilecek yeni bir iş birliğine imza atabilirsin; ancak temkinli olmak adına bazı projeleri kaçırmamaya dikkat etmelisin. Miras, vergi, kredi gibi konularda devam eden süreçlerin varsa haber alman mümkün. Giderlerini düzenlerken ağır ve emin adımlarla karar almak isteyebilirsin. Bu dönemde vergi, sigorta, miras ve kredi gibi konular hareket kazanırken beklemediğin gelişmeler seni biraz strese sokabilir. Ayrıca güvenliğini ve içsel huzurunu tehdit eden koşullar psikolojik olarak sana baskı hissettirebilir.

Merkür 15 Mayıs’ta 8. evinizde transit yapıyor. Güneş gibi Merkür de boğada, 8.evinizde. Paraya dair konularla ilgili bir yoğunluk var. Bir yatırım fikri, maddi güvence olarak söyleyebileceğiniz bir şey, bir birikim, bir sigorta konusu gündeme gelebilir. Miras, hak sahipliği, aile desteği gibi konularda şans yüzünüze gülebilir. Alım satım, toprak işleri, gayrimenkul süreçleri, eşinizin/ailenizin gelir düzeyini etkileyecek haberler gündeminizde olabilir, var olan gündeminizle ilgili sonuçlar alabilirsiniz.

Uygun koşulların oluştuğunu gördüğünüzde yeni iş ve hayat planları gündeme gelebilir. El becerinizi, hayal gücünüzü ticari fikirlerinizle birleştirebilirsiniz. Hobilerinizin, sizi mutlu eden alışkanlıklarınızın dışa yansıması olarak bir ek iş gündeminizde yer bulabilir. Bankalarla ilgili sorunlarınızı çözebilir, ödemeleriniz için yeni kaynaklar ve imkanlar bulabilir, birikimlerinizi daha profesyonel bir şekilde yönetebilirsiniz.

Yakın çevreniz içinde alacak verecek konuları olabilir. Borç alma verme konuları olabilir. Miras, nafaka, ortak kira geliri, ortak ticari faaliyetlerin geliri, mülklerin yönetimi, alım satım konuları gibi gündemleri olanlar için hareketli bir dönem. İletişimler artabilir. Gerekli irtibatlar, temaslar kurulabilir. Konular hızlanabilir, tamamlanabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 13 – 19 Mayıs haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta evlilik ve ortaklık konuları ön plana çıkıyor. Evliliğinde huzur ve güven arayışı her zamankinden çok zihnini meşgul edebilir. Eşinle uyumlu ve sakin iletişim kurabilir, fikirlerini onunla paylaşmak isteyebilirsin. Birlikte keyif alacağınız aktiviteler yapabilirsiniz. Yeni bir iş birliğine imza atabilir ve uzun soluklu, sağlam bir ortaklı çalışmaya başlayabilirsin. Eşinin finansal koşullarında dengesizlikler oluşabilir ve bu sebeple huzurunun kaçtığını düşünebilirsin. Ortaklığın veya iş birliği yaptığın kişilerle ilgili beklenmedik gelişmeler gündemine gelebilir ve stres yaşayabilirsin.

Merkür 15 Mayıs’ta 7. evinizde transit yapıyor. 7.eviniz hareketli bu ay. Güneş’in yanına Merkür de geliyor. Bu iki yerleşim 7.ev konularının gündeminize yerleşebileceğini söylüyor bize. İşinizde, kişisel yaşamınız içinde meşguliyetlerinizde, hobilerinizde, yaptığınız şeyler içinde, sosyal hayatınızda ‘biz’ olma duygusunun, birlikte hareket etmenin, birlikte yol almanın zamanı bu sizin için.

Yeni tanışmalar olabilir. Yeni bağlantılar kurulabilir ve bu kişilerden gelecek güzel şeyler olabilir bu dönemde. Örneğin işinizde tanıdığınız bazı kişiler yeni, başka bağlantılara vesile olabilirler. Anlaşmalar doğabilir. Yeni yeni işler, projeler, iş birlikleri oluşabilir. Hayatınızı kolaylaştıran, daha iyi yaşanılır hale getiren, yükünüzü alan ve aynı şeyleri sizin de gönül rahatlığıyla yapabildiğiniz insanlarla bir arada olmak özgüveninizi arttırabilir.

Bir eğitim, bir danışmanlık da getirebilir size bu transit. Alacağınız bir danışmanlıktan büyük fayda bulabilirsiniz. Eğitmen arayışında olduğunuz konularda, ihtiyaç duyduğunuz özelliklerde, güzel hocalarla tanışabilirsiniz. İletişime geçebilirsiniz. Eğitim sürecinize başlayabilirsiniz. Ortaklık ve ilişki açısından da şansınız yüksek olacağı için, beklentilerinize karşılık bulmanız daha kolay olabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 13 – 19 Mayıs haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta iş ortamınız ve sağlığınız ön plana çıkacak gibi görünüyor. Çalışma ortamında istikrar ve huzur her zamankinden daha çok önem kazanacak gibi görünüyor. Bu dönemde iş arkadaşlarınla uyumlu ve yumuşak bir şekilde iletişim kurmaya özen gösterebilirsin. Üzerinde çalıştığın projelerin somutlaştığına dair haberler gelebilir.

Merkür 15 Mayıs’ta 6. evinizde transit yapıyor. Merkür de gelip yerleşiyor 6.evinize. İşinizi, çalışma hayatınızı, kişisel yaşamınızda ‘Düzenim, rutinim’ diyebileceğiniz şeyleri gözden geçirme zamanı. Merkür’ün olduğu yerde analizler, değerlendirmeler vardır. Durum tespitleri vardır. İşte bu transit 6.ev konularını gözden geçireceğiniz bir dönemi anlatıyor o yüzden. Hayatınızda çekidüzen vermek istediğiniz konular için yapacağınız yeni şeyler olabilir.

Sağlığına ve beslenmene önem verebilir, bu konularda araştırmalar yapabilirsin. Çalışma arkadaşlarınla ahenk içinde süreci yürütmeye özen gösterebilir, iş akışındaki istikrara ve tutarlılığa önem verebilirsin. Ancak projelerinde oluşabilecek ani gelişmeler seni strese sokabilir veya ofis ortamındaki hızlı olaylar ile huzursuz hissedebilirsin.

Takıntıya, öğrenilmiş çaresizliğe dönüşen düşüncelerinizi tümüyle yenileyebilirsiniz. Bu konuda alacağınız kararlar, çalışma ortamınızdaki değişikliklere bağlı olabilir. Gereksiz konulardan ve gündemlerden uzaklaşmak, sadeleşmek fiziksel olarak da rahatlamanıza yardımcı olabilir. Başlattığınız, kendinizi iyi hissettiğinizi gördüğünüz, ihtiyacınız olduğunu fark ettiğiniz her işinizin ya da alışkanlığınızın iyi sonuçlarını görebilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 13 – 19 Mayıs haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta aşk ve çocuklarla ilgili konular ön plana çıkıyor. İlişkindeki güven ve huzur zihnini meşgul edebilir. Sevdiğinle uyumlu ve yumuşak bir iletişim kurmak için özen gösterebilirsin. Öte yandan hayatında biri yoksa uzun soluklu, sağlam bir aşka yelken açabilirsin. Çocuklarına bazı değerleri verebilecek ifadelerde bulunabilirsin. Sana keyif verecek ve yaratıcılığını aktive edecek sanatsal çalışmalara katılabilirsin. Birlikte olduğun kişiyle olan ilişkini uyum ve ahenk içinde sürdürmeye odaklanırken güven temasının önemini daha çok hissedebilirsin.

Merkür 15 Mayıs’ta 5. evinizde transit yapıyor. Tatil, alışveriş, lüks tüketimler, keyifler, konfor, eğlence şeklinde anlatabilirim bu evi. Merkür buradan geçerken tatil planlarınızı yapabilirsiniz. Rezervasyonunuzu, hazırlığınızı yapabilirsiniz. Bir süredir istediğiniz ama ertelediğiniz şeyleri satın alabilirsiniz. Günlük alışverişlerin ötesinde biraz daha lüks diyebileceğimiz şeyler olabilir bunlar.

Bu bir boğa dönemi. Boğa paranın burcu. 5.ev ise riskli yatırımları, spekülatif yatırımları, altın, döviz gibi temaları kapsıyor. Parasal konularda hızlı kararlar almamanızı, yeterince düşünmeden hamle yapmamanızı öneririm. Oğlak zaten risk sevmez. Temkinli ve stratejiktir. Yine de harcamalarınızda dikkatli olmanızda faya var.

Kenarda sağlam bir güvencenin olması sizi daha da rahatlatabilir. Bu yüzden alım satımla ilgili işler, resmi süreçler adına da şanslı bir dönemdesiniz. Vicdanınızın rahat olması, kendinizi huzurlu hissetmeniz bunları mümkün kılmayan konulardan ayrışmanızı kolaylaştıracaktır. Belirsizlikten ve karmaşadan uzak, anlaşılır ve net düşüncelerle hareket etmek alacağınız kararlara doğrudan yansıyacaktır. Mutluluğunuza odaklanmak, bunu kalıcı hale getirmek adına bazı adımlar atabilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 13 – 19 Mayıs haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta gündeminizde ev ve aile konuları var. Evdeki huzur ve sakinlik her zamankinden daha çok önem kazanabilir. Aile bireyleriyle keyifli ve hoş sohbetler edebilir, onlara lezzetli sofralar hazırlayabilirsin. Zihinsel rahatlığı evinde bulabilirsin ve dekorasyonunda küçük değişiklikler yapmak sana iyi gelebilir. Aile büyüklerinin maddi- manevi tüm ihtiyaçları için harekete geçerken bir yuvaya sahip olmanın önemini fark edebilirsin.

Merkür 15 Mayıs’ta 4. evinizde transit yapıyor. Ev, konut, arsa, arazi alım satım-kiralama gündemi olanlar araştırmalarını yapabilirler. İrtibatlar, anlaşmalar olabilir. İmzalar atılabilir. Ailenizle para gündemleriniz olabilir. Çünkü bu bir boğa transiti ve boğa burcu parayı simgeler. 4.ev ise aileyi temsil eden bir alan. Aile büyüklerinizle birlikte karar vereceğiniz parasal konular olabilir. Aile, ev ve para şeklinde tarif edebilirim sizin için bu dönemin ana çerçevesini.

Bazı yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak adına uğraş verebilirsiniz. Bu durum bir yüzleşme gerektiriyor olsa da, bundan kaçmamalısınız. Her şeyin iyi ve keyifli bir kalıcılıkla değişmesi için sorumluluk almalısınız. Anlaşılır ifadeler, net fikirler bu süreçte herkesin işini kolaylaştıracaktır.

Yeni bir ortam ve düzen kurma fikriniz de netleşebilir. Taşınma, ev sahibi olmak, işinizi değiştirmek gibi süreçleriniz açısından olumlu haberler alabilirsiniz. Hayatta her zaman daha iyi bir seçeneğinizin olduğunu görmek, motivasyonunuzu arttıracaktır.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 13 – 19 Mayıs haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta yakın çevreniz, eğitiminiz ve ticari anlaşmalarınız ön plana çıkıyor. Kardeşlerinin, akrabalarının ve arkadaşlarının değerini daha çok fark edebilir, onlarla yumuşak ve uyumlu iletişim kurmaya özen gösterebilirsin. Bir süredir almayı hayal ettiğin bir eğitime başlayabilir, kişisel gelişimine katkıda bulunabilirsin. Uzun soluklu ve sağlam bir proje karşına çıkabilir, yeni bir ticari anlaşma imzalamak zihnini meşgul edebilir.

Merkür 15 Mayıs’ta 3. evinizde transit yapıyor. Bu ev Merkür’ün kendi evi. Merkür iletişim gezegenidir. 3.ev de iletişim evidir. İşinizde, kişisel hayatınızda, sosyal hayatınızda iletişimleriniz, diyaloglarınız bir şekilde artacaktır Merkür ile. Daha çok haberleşebilirsiniz, daha çok yazışıp konuşabilirsiniz.

Çözüm arayışlarınız olumlu sonuç verebilir, ekonomik ve sosyal açıdan daha rahat hissedeceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir şeyler yapabilmenin, ortaya koyabilmenin getirdiği özgüveni yoğun bir şekilde hissedebilirsiniz. Hem ziyaret hem ticaret diyeceğiniz programlar ya da işler gündeminizde yer bulabilir. Bugüne kadar bazı konularda boşuna korktuğunuzu, kaçtığınızı görebilirsiniz.


Bir süredir kuramadığınız irtibatları kurabilir, bir araya gelmek istediğiniz kişilerle görüşebilirsiniz. İşinizde toplantılar, görüşmeler, mülakatlar artabilir. Müşteri bağlantıları artabilir. Yönetimin bildirimleri olabilir. Sosyal hayatınızda keyifli, renkli, hareketli bir zaman olabilir bu aynı zamanda. Sohbetler, muhabbetler, buluşmalar, konuşmalar artıyor.

Astroloji || Bizi takip edin: Instagram, Google Haberler


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.