Astroloji: 20 – 26 Mayıs 2024 haftalık burç yorumları

haftalık burç yorumları

Astroloji: 20 – 26 Mayıs 2024 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 20 – 26 Mayıs haftalık burç yorumları. 20 Mayıs, 21 Mayıs, 22 Mayıs, 23 Mayıs, 24 Mayıs, 25 Mayıs ve 26 Mayıs tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftanın genel etkileri:

İnsanlara veya hayatınıza dair aşırı iyimser ve büyük beklentileriniz varsa, 23 Mayıs’ta gerçekleşecek Yay Dolunayı, atladığınız detayların aslında ne kadar mühim olduğunu anımsatarak, ayağınızı yere sağlam basmanız ve yavaşlamanız gerektiğini hatırlatabilir. İlişkilerde tansiyon yükselir ve bir yol ayrımına varılabilir. Yay Dolunayı özellikle Yay, İkizler, Başak ve Balık burçları ya da yükseleni bu burçlardan olan kişiler üzerinde etkili olabilir.


Bu dolunay; hayata bakmadığın bir yerden bak, yaşadığın problemleri olgunlukla karşıla, sorunlarını çözmek için denemediğin yollar dene, başkalarının fikirleri ya da alışkanlıkların yüzünden hayallerinden vazgeçme, tercihlerinin sorumluluğunu al, zaaflarını kullanmalarına izin verme, dikkatli ve gerçekçi adımlar at, sorumluluk sahibi ol, mutlu olmak için elinde gelenin en iyisini yap mesajları içermektedir.

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 20 – 26 Mayıs haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: 20 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle birlikte hareketli ve şanslı bir sürece giriyorsunuz. 23 Mayıs’ta Venüs’ün, 26 Mayıs’ta Jüpiter’in İkizler burcuna geçişi buradan alacağınız etkileri katlayabilir. Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşınıza çıkacaktır. Fikir alışverişi yapmanın, öğrenmenin, bunları yaparken keyif almanın ve kazanç elde etmenin yeni yollarını bulabilirsiniz. Eğitim süreçlerinizi, yazılı işlemlerinizi sonuçlandırabilir, sevindirici haberler alabilirsiniz. Sabırsız, çabuk dağılan bir yapıda olmamaya dikkat ettiğinizde elde ettiklerinizi geliştirmeniz kolaylaşacaktır.

23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yurt dışı konular, yolculuklar, akademik eğitim konuları vurgulanırken kardeşler ve uzak akrabalarla ilgili konulara da dikkat çeken bir Dolunay. Bu konularla ilgili sonlandırmanız gereken bir durum söz konusu olabilir. Uzun zamandır gitmek istediğiniz bir yere yolculuk yapabilirsiniz. Ayrıca bu gündemleriniz nedeniyle harcamalar yapmanız da söz konusu olabilir.

Yönetici pozisyonundaki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat! Bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sorumluluklarınız artmaya başlıyor. Geleceğe yönelik hedeflerinizi iyi belirlenmeli ve bunlarla ilgili adımlar atmalısınız. Önümüzdeki 2 haftalık süreçte kendinizi tam bir savaşçı gibi hissedeceksiniz.

23 Mayıs’ta Venüs, İkizler burcunda transit yapıyor. Bu transit sizi yaratıcı kılacak, siz ve kardeşleriniz arasında güçlü bir bağ oluşturacaktır. Bu süre zarfında finansal açıdan şanslı olacaksınız ve müzik, sanat, drama alanıyla ilgiliyseniz kazançlı çıkacaksınız.

Paranızı arkadaşlarınız için pahalı eşyalar satın almak için de harcayabilirsiniz. Meslektaşlarınızla sorun yaratabileceğinden, iletişim sırasında dikkatli olmanız önerilir. İş nedeniyle kısa süreli seyahatler size olumlu sonuçlar verecek, kısa süreli seyahatler de keyifli olacaktır. Bu dönemde biraz zihinsel stres ve anksiyeteden muzdarip olabilirsiniz; küçük görevlerin tamamlanması için iş arkadaşlarınıza bağımlı kalmanız gerekebilir. Ancak çalışma ortamınız çok destekleyici olacağından endişelenmenize gerek yok.

boğa burcu

Boğa burcu 20 – 26 Mayıs haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: 20 Mayıs’ta Güneş’in burcunuzdan ayrılıp İkizler burcuna geçmesiyle birlikte zihniniz canlanıyor, hayatınıza katkı sağlayacak imkanlara erişiminiz kolaylaşıyor. Çalışma koşullarınız ve kazanç kaynaklarınızda değişime gidebilir ya da bunların değişiminin ortasında kendinizi bulabilirsiniz. Daha pratik olmanız gereken bir süreçtesiniz. Artık karar verip netleştirdiğiniz her şeyi uygulamaya koymalı, bir yandan da hayatın getirilerini görmelisiniz. 23 Mayıs’ta yönetici gezegeniniz Venüs’ün de İkizler burcuna geçişi size bunları daha net bir şekilde ifade edebilir.

23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sizin gündeminiz miras, alacak verecek ve para konuları olacak. Alacak verecek konuları, borçlar, krediler, sigortalar ile ilgili konuların ağırlık kazandığı bir dönem. Bu dönemde hesabı iyi yapmak gerekebilir. Para kapılarınız ya da harcamalarınız ile ilgili bir yenilik söz konusu olabilir. Bir borcu bitirebilirsiniz ya da beklenen paranız varsa gelmeyeceğini öğrenebilirsiniz. Diğer yandan gizli işler ve rüyalar dikkat çekici görünüyor. Arkanızdan dönen şeyleri öğrenebilirsiniz.

Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ve yakın çevreniz ile özellikle sözlü iletişimde agresifçe, aşırı eleştirel, despot, sınırları zorlayıcı ifadelerden kaçınmak yerinde olacaktır. Koşulları ve şartları çok fazla kontrol edemeyebilirsiniz, elde olmayan koşullar ve şartlar sinirlenmenize ve yıpranmanıza neden olabilir, sabırlı davranmaya özen gösterin.

23 Mayıs’ta Venüs, İkizler burcunda transit yapıyor. Venüs, Boğa burçlarının 2’nci evinden geçiyor. Bu transit, zenginlik ve lüks getireceği ve ilişkinizi de geliştireceği için sizin için faydalı olacaktır. Akıllıca hareket edeceksiniz ancak mevcut duruma uygun olmak için cesur olmanız da gerekebilir. Bazı harcamaların gerçekleşmesi muhtemel olduğundan, harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekir. Eşinizle bazı konularda uyumsuzluğunuz olabilir. Bu nedenle, dikkatli olun ve herhangi bir yanlış anlama olmaması için soğukkanlı kalmanız ve uygun iletişimi sürdürmeniz önerilir.

Bu dönem işinizde içsel yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak, özellikle patronlarınızla olan ilişkinizin gelişmesini sağlayacak. Nakit girişlerinizle ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu geçici bir aşama olduğundan çok fazla endişelenmeyin. Transit, sağlığınız için de uygun olacaktır. Yine de soğuk yiyecekler yemekten kaçınmalısınız, aksi takdirde soğuk algınlığı, öksürük veya bu tür viral enfeksiyonlar yaşayabilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 20 – 26 Mayıs haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: 20 Mayıs’ta Güneş’in sizin burcunuza geçmesiyle enerjiniz yükseliyor ve kendinizi daha motive hissetmeye başlıyorsunuz. Canlılığınızı yitirmeseniz de eskisi gibi yansıtamadığınızda moraliniz bozulabiliyordu. Bunları geride bırakıyor, kendiniz için ve hayatınız için çabalamaya devam ediyorsunuz. Yeni başlangıçlar yapmak, tarzınızı değiştirmek, fiziksel duruşunuzla ilgilenmek adına önemli ve etkili bir zamandasınız. 23 Mayıs’ta Venüs’ün, 26 Mayıs’ta da Jüpiter’in burcunuza gelmesiyle bu süreç daha heyecanlı ve hızlı gelişebilir.

23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İkili ilişkiler, evlilik ve taşınma konuları gündeme gelebilir. Karşılıklı anlaşmalar, danışmanlıklar, ortaklıklar da bu dönemin konuları arasında. Bir arkadaşınızla, eşinizle ya da ortağınızla birlikteliğiniz sonlanabilir. Ortak işler yaptığınız alanda yeni fikirler ve düşünceler söz konusu olabilir. Finansal anlamda ani, beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir. Finansal konular hayatınızın stres kaynağı haline gelebilir. Başkalarına ait paralar, miras, kredi, zorunlu ödemeler gibi konularda daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir.

İlişkiler konusunda biraz stresli zamanlar, dikkat etmekte fayda var! İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırmamız ihtimali de var. Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir dönemdeyiz. Yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

23 Mayıs’ta Venüs, sizin burcunuzda transit yapıyor. Venüs, kişinin kendini, zihinsel yeteneklerini ve dünyevi bakış açısını ifade eden ilk evinizden geçiyor. Transit, hayatınıza isim ve şöhret getirebilir. Sosyal çevrenizde sizin için kabul seviyesi artacaktır. Bazı güçlü insanlarla iletişime geçebilirsiniz. İnsanlarla olan ilişkiniz, kişisel ve finansal cephede de beklentilerinizi ilerletmek için iyi çalışacaktır.

Bu sizin içinizden geri dönüp, sıraya aldığınız eğlenceli projeler üzerinde çalışmanız, yeni bir şeyler öğrenmeniz ve kendinizi geliştirmeniz için harika bir zaman. Eğlenceye, alışverişe vb. şeylere para harcama olasılığınız vardır. Yeni bir iş arıyorsanız, bu transit sizin için uygun olacaktır. Küçük rahatsızlıklar sizi endişelendirebileceği için sağlığınıza dikkat etmeniz önerilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 20 – 26 Mayıs haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 20 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna transitiyle birlikte geri dönüşünüzün muhteşem olacağı bir haftaya giriyorsunuz. Kişisel ve duygusal olarak kendinize, hayatınıza dair öğrenecek bir şeylerin olduğuyla yüzleşebilirsiniz. Bu konuda çevrenizin de önemli katkıları olacaktır. Asılsız haberler, dedikodular, iyi niyetli gibi görünen ama öyle olmayan kişilerle sınav verebilirsiniz. Bu sınavı en rahat şekilde geçmenin yolu, bunları fark ettiğinizde yolunuza devam etmenizdir. Takılıp kalmanızı, düşmenizi, etkilenmenizi bekleyen kişilere prim vermemelisiniz. Böylece yeni kararlar alabilirsiniz. 23 Mayıs’ta Venüs’ün ve 26 Mayıs’ta da Jüpiter’in İkizler burcuna geçişi ile bunları daha yoğun hissedebilirsiniz.

23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay sağlık ve günlük rutinleriniz ile ilgili bir konuda sonlanma getirebilir. Sağlık, günlük rutinleriniz, günlük yapmanız gereken işler, refakatçilik tarzı işler veya ev hayvanlarıyla ilgili konular gündeme gelebilir. Eğer sağlık operasyonu geçirecekseniz de biraz korku ve endişe yaratsa da uzun vadeli konularda destekleyici enerjiler söz konusu. Bir düzeni değiştirmek ya da yepyeni bir rutin oluşturmak için iyi bir zaman dilimi. Bu dönemde sağlığınıza ayrıca özen göstermelisiniz. Bu dönem diyete başlamak, spora başlamak içinde harika bir süreç.

Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat! Yeni başlangıçlar, girişimler, güçlü atılımlar yapmak için süper bir sürece giriş yapacaksınız. Üstlerle ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir. Emir almaktan hoşlanmayabilirsiniz.

23 Mayıs’ta Venüs, İkizler burcunda transit yapıyor. Venüs, Yengeç burçlarının yabancı seyahatlerin, harcamaların, kayıpların ve akıl sağlığının konuları olan 12. evinden geçiyor olacak. Transit sizin akılsızca zaman geçirmenize neden olabilir ve evlilikte de bazı kafa karışıklıklarıyla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bu süre zarfında, spiritüel uygulamalarınızı, meditasyonunuzu ve ritüellerinizi artırmanız gerçekten önemlidir.

Günlerinizi evde sadece yemek yiyip, uyuyarak geçirebileceğiniz için bu geçiş sırasında tembelleşebilirsiniz.

Bu transit sırasında, yabancı ülkeler aracılığıyla daha iyi parasal kazançlar elde edebilirsiniz, ayrıca eğitiminizi daha ileri götürmeyi planlıyorsanız, yurtdışında eğitim alabilirsiniz. Partnerinizin sağlık sorunu nedeniyle bazı mali istikrarsızlıklarınız olabilir. Lüks ve konfor için para harcama eğiliminde olabilirsiniz. Ancak, para harcamakta aşırıya kaçmayın ve gelecek için para biriktirme konusunda endişelenerek hareket etmeyin. Mali cephenizi geliştirmek için herhangi bir risk almayın.

aslan burcu

Aslan burcu 20 – 26 Mayıs haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: 20 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna transitiyle birlikte daha sosyal ve keyifli konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklardan arta kalan zamanda kendinizi iyi hissetmenize, kafanızı dağıtmanıza yardımcı olarak etkinliklere ve ortamlara zaman ayırabilirsiniz. Yeni çevrelere ve insanlara açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Birbirine ilham verecek kişilerle tanışmak, yapmak istedikleriniz konusunda işinizi kolaylaştırabilir.

23 Mayıs’ta Venüs’ün, 26 Mayıs’ta Jüpiter’in de İkizler burcuna gelişi hem bu alanda yapacaklarınızı hem de potansiyelinizi arttırabilir. Kazanmak, büyümek, iyi vakit geçirmek, hafiflemek adına önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.

23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay sizi aşk hayatınız ve yaşamınızın eğlenceli yönleri ile ilgili daha heyecanlı ve girişken yapabilir. Flörtler, aşk ve eğlence konuları çokça vurgu kazanıyor. Açık hava sporları, trekking gibi aktivitelerin arttığı bir dönem olabilir veya yapmıyorsanız, niyetiniz varsa yönelebilirsiniz. Diğer yandan bir ilgi alanınızı bitirebilirsiniz. Örneğin dil eğitiminiz ya da resim kursunuz bu dönem sonlanabilir. Aşkta ise yeni bir bakış açısı ve ilişkinizde farklı beklentiler söz konusu olabilir.

Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda olacak. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Aslanlar için oldukça romantik günler kapıda! Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sağlıkla ilgili konulara harcamalar artabilir, şartları ve koşulları idare etmekte veya kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İş ve çalışma koşullarınız ile ilgili çok daha hırslı ve meydan okurcasına çalışmanız gerekebilir.

23 Mayıs’ta Venüs, İkizler burcunda transit yapıyor. Venüs, Aslan burçlarının arkadaşları, kazançları, geliri, arzuları temsil eden 11. evden geçiyor. Bu transit sizi epey romantik yapacak ve insanlarla bağlantı kurma isteğiniz artacak. Ayrıca siyasi bağlantılar geliştirecek ve dünyevi meselelerle ilgileneceksiniz.

Bu süre zarfında arkadaş çevreniz genişlemeye devam ediyor olacak, farklı özelliklere sahip birçok insanla tanışacaksınız. Ayrıca bu süre zarfında materyalist şeylere daha çok yöneleceksiniz. Transit, aşk hayatınız için de faydalı olacaktır. Partnerinizle aranızdaki karşılıklı anlayışı geliştirmek için harika zamanlar geçireceksiniz. Ayrıca mülklerden de kazanç sağlama olasılığınız vardır. Büyük kardeşlerinizden iyi bir destek alabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 20 – 26 Mayıs haftalık yorumları

Başak burç yorumları: 20 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna transitiyle birlikte kariyerinizle ilgili konulara daha çok odaklanabilirsiniz. Daha çok çalışmak, daha çok görünmek, daha çok avantaj sağlamak adına önemli bir dönemece giriyorsunuz. İlerlemek, kazanmak ve bir duruş elde etmek adına gökyüzünün tam desteğini alabilirsiniz. 23 Mayıs’ta Venüs ve 26 Mayıs’ta Jüpiter İkizler burcuna geçerek bu desteği sağlayacaktır. Organizasyon ve disiplin becerinize fazlasıyla ihtiyaç duyabilirsiniz. Sosyal mecralar, yazılı işler, insan ilişkileri alanlarında yeni çalışmalar yapabilir, imkanlar bulabilirsiniz. Nefes alamayacak kadar yoğun olacağınız dönemler yaşayabilirsiniz.

23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ev ve aile hayatı, yuva konuları ya da tadilatlar için bir sonlanma söz konusu olabilir. Ev, gayrimenkul, aile konuları gündeme geliyor. Evinizi genişlettiğiniz bir dönem olabilir. İkili ilişkilerle ilgili birtakım kafa karıştırıcı durumlar söz konusu. Uzun zamandır süren bir ev işiniz varsa bitirebilirsiniz, eviniz hakkında ya da yerleşim yeriniz ile ilgili son noktaya gelebilirsiniz.


Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım ve satım konuları ön planda olacak. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat! Umutlarınıza, hayallerinize çok daha kolay erişebileceksiniz veya erişmek için önemli kişilerden destekler alacaksınız.

23 Mayıs’ta Venüs, İkizler burcunda transit yapıyor. Venüs, Başak burçlarının kariyer, her türlü iş, şöhret ve sosyal statünün onuncu evinden geçmektedir. 10. evdeki geçiş, kariyer başarınızda önemli bir rol oynayabilir. Bu transit, daha yüksek otorite ile ilişkilerinizi geliştirecek ve bu da size finansal istikrar sağlayacaktır, ayrıca kariyerinizde faydalı olabilecek iletişim becerilerinizi de geliştireceksiniz. Babanızdan tavsiye almak maddi olarak büyümenize yardımcı olacaktır.

Bu transit sosyal çevrenizde daha fazla iletişim ve etkileşim olacağı anlamına gelir. Yeni insanlarla tanışma fırsatları artabilir ve mevcut arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebilirsiniz. Bu dönemde, iletişim becerilerinizin ve sosyal ağlarınızın güçlendiğini görebilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli etkinliklere katılabilir, birlikte yeni deneyimler yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde yeni bir mülk veya araç satın alınması söz konusu olabilir. Evinizde de, çevrenizi mutlu edecek uğurlu bir olay veya gelişme gerçekleşebilir.

terazi burcu

Terazi burcu 20 – 26 Mayıs haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: 20 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna transitiyle birlikte anlamlı, hareketli ve keyifli bir sürece giriyorsunuz. Kendinizi nasıl motive edeceğinizi yeniden öğrenebilirsiniz. Bilgi dolu, bu bilgilerin deneyime dönüşeceği ve bu sayede kendinizi ispat edeceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim ve sınavlar, akademik kariyer, işinizin gerekleri olan çalışmalar, yurtdışı gündemleri, yaşam tarzında değişiklik gibi konular gündeminizde yer bulabilir. Bu konulara uygun haberler, teklifler ve fırsatlar bulabileceğiniz bir dönemdesiniz. 23 Mayıs’ta Venüs’ün ve 26 Mayıs’ta da Jüpiter’in İkizler burcuna geçişiyle şansınızı katlayabilirsiniz. Seyahat etme isteğiniz artabilir, bildiğiniz gördüğünüz yerlerin dışına çıkabilirsiniz. Bununla ilgili yazılı işlemleri, başvuruları, vize pasaport bilet gibi sorumlulukları vaktinden önce hazırlamanızda fayda var.

23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay sizleri iletişim ve kardeşler alanınızdan etkileyecek. Yolculuklar, eğitim, öğrenme, anlaşmalar ile ilgili konular bu dönemde vurgu kazanacak. Yurt dışı ile ilgili konular da güdeme gelebilir. Konuşma şeklinizde bir değişiklik olabilir. Bu dönem deneyimleriniz sizi üslup ve yaklaşım açısından farklı birine dönüşmenize neden olabilir. Çok yumuşak başlı ya da sakinseniz, daha kuralcı ve hırslı olabilirsiniz.

Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir. Fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat! İş arayanlar, terfi etmek isteyenler, işini değiştirmek isteyenler bu bir aylık zamanı çok iyi kullanmanız gerekiyor. İş ve kariyerinize ilişkin konularda istek ve arzularınıza çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Hayatınızda birçok şeyi aynı anda kontrol altına çalışmaktan yorulabilirsiniz.

23 Mayıs’ta Venüs, İkizler burcunda transit yapıyor. Venüs, Terazi burçlarının 9. evinden geçiş yapıyor. 9. evdeki geçiş, bireyin şansını artıracaktır. Bu aşamada, uzun yolculuklara para harcayabilirsiniz. Bu, size olumlu sonuçlar vereceğinden, yüksek öğreniminize devam etmek için de iyi bir zamandır. Birçok ödüllendirici fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Kariyer ve finans cephesi de iyi olabilir çünkü bu dönemde terfi veya iş değişimi oldukça olasıdır. Sizin için bu dönem para girişi artabilir. Buna karşılık, finansal olarak güçlü hissetmeniz muhtemeldir. Küçük kardeşleriniz de büyük getiriler elde edebilir ve profesyonel olarak hedeflerine ulaşabilir. Ayrıca ailenizde hayırlı bir olay yaşanabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 20 – 26 Mayıs haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Güneş’in 20 Mayıs’ta İkizler burcuna transitiyle birlikte dönüşüm ve yenilenme odaklı bir sürece giriyorsunuz. İçe dönük bir atmosferden çıkıp daha sosyal, dışarıya odaklanmış ve hayatı yakalamaya çalışan bir ruh haline bürünebilirsiniz. Bilgi güvenliği, ruhsal iyileşme, ek iş gibi konular gündeminizde yer bulabilir ve bunlarla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. 23 Mayıs’ta Venüs, 26 Mayıs’ta Jüpiter de İkizler burcuna geçerek size emek verdikçe kazanmanın yolunu açabilir. Finansal açıdan destek bulacağınız, hakkınızı alacağınız bir sürece girebilirsiniz.

23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Finansal konular, yeni gelir kaynakları, yurtdışı bağlantılı olabilecek gelirler bu dönemde ön plana çıkıyor. Bu dönem gündeminiz para meseleleri olacak. Bir borcunuzu bitirebilir, bir alacağınız ile ilgili meseleler söz konusu olabilir. Hayatınızda paraya verdiğiniz değer değişebilir. Harcamalarınız ile ilgili yeni bir yapılanma ve sonlanma söz konusu olacaktır.

Bütçenizi yeniden değerlendirmelisiniz. Gider ve gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. Bu hafta ve ilerleyen haftada sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olmakta yarar var, sınırlarınızı çok fazla zorlamamalı, aşırı çalışmaktan bünyeniz zayıf düşebilir.

23 Mayıs’ta Venüs, İkizler burcunda transit yapıyor. Venüs, Akrep burçlarının mirasları, gizli bilimi, savaşları temsil eden 8. evden geçmektedir. Sekizinci evdeki geçiş, kişiyi bilime yöneltir ve politikacılar, hükümet yetkilileri ile gizli ilişkileri olan kişileri gösterir. Terazi burçları bu dönemde gizlice en güçlü kişi olmayı arzulayacaklar. Gezegenin bu geçişi sırasında, doğum haritanızdaki üç pozisyonun desteklenmesi ile, yazılı veya mülkiyet hakkı konularında kazançlı olacaksınız.

Finansal durumunuz bu aşamada güçlenecektir. Bir mülk satın almaya meyilli olabilirsiniz, ancak bu dönemde finansla ilgili konularda önemli bir karar almaktan kaçının. Ayrıca sağlığınıza ve belirli harcamalarınıza dikkat edin. Evli iseniz, kayınpederinizle bir tür tören için bir etkinliğe katılma fırsatınız olabilir. Kayınvalideler ile olan ilişkiniz güçlenecek ve iç cephede barış ve uyum hakim olacaktır. Gereksiz yolculuklar yapmanız gerekebilir, ancak sonunda oldukça karlı olacağı için endişelenmenize gerek yok.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 20 – 26 Mayıs haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: 20 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna transitiyle birlikte aşk, ilişkiler, sosyalleşme ve kişisel gelişim alanlarında büyük bir etki altına giriyorsunuz. Bu süreçte kendinizi daha iyi ifade etme cesareti bulacak, yeni fikirlerinizi paylaşma konusunda daha özgüvenli hissedeceksiniz. Duygusal konularda tamamlayıcı ve sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışacağınız, işbirliğine açık olacağınız bir dönemdesiniz. Kapınızı pek çok fırsat çalabilir. 23 Mayıs’ta Venüs’ün, 26 Mayıs’ta da yönetici gezegeniniz Jüpiter’in İkizler burcuna gelişiyle bu ihtimallerin gerçekliğiyle karşılaşabilirsiniz.

23 Mayıs’ta sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Hayat amacımızın kafamızda iyice netleşeceği, yolumuzu çizebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu dolunay, sizleri ‘olduğunuz kişi’ konusunda sorgulatacaktır. Bu dönemde varlığınız, yaptıklarınız ve söyledikleriniz ile ilgili bir bitiş yaşayabilirsiniz. Kendinizi değiştirmeye ve dönüşüme hazır olmalısınız. Fevri çıkışlardan ve ani öfkelenmekten uzak durun. Kişisel konular, genel sağlık konuları, görünüşünüzle ilgili konularda belirgin olaylar yaşayacağınız bir dönem.

Dolunay bizim evimizde olacağı için önümüzdeki 10 günlük süreçte fiziksel görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede olacak. Bunun yanı sıra ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ve ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. Özellikle finansal konularla ilgili çok daha fazla efor ve enerji sarf etmeniz gerekebilir. Sürpriz ve beklenmedik harcamalar yüzünden canınız biraz sıkılabilir.

23 Mayıs’ta Venüs, İkizler burcunda transit yapıyor. Venüs, Yay burçlarının evliliği, ortaklığı, uzun vadeli ilişkileri temsil eden 7. evden geçiyor. 7. evdeki geçiş, aşk evliliğinizde bazı engelleri beraberinde getirebilir. Bu transitten dolayı iş dünyasında müzakere gücünüzde bir artış göreceksiniz. Bekar olan akrep burçları, partnerlerinin ilişkilerini teyit etmeleri veya ilişkilerinde ciddi bir adım atmaları için baskı altında hissedebilirler.

Bazı nüfuzlu kişilerle bir ortaklığa girme şansınız olabilir. Hem kişisel hem de profesyonel cephenizde bağınızı güçlendirmek için bu dönem çok iyi bir dönemdir ve yabancı bir ülkeyi ziyaret etme şansınız olabilir. İş ortaklarınızla yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabileceği için iletişim kurarken dikkatli olmanız önerilir. İthalat ve ihracatla bağlantısı olan iş insanları bu geçişte iyi para akışı elde edecekler. Sağlığınız istikrarlı bir durumda olacaktır. Sosyal olarak aktif olacaksınız ve sosyal çevrenizde gerektiği gibi tanınacaksınız. Ayrıca, bazı akrep burçlarının hayat arkadaşlarına çok fazla para harcadığı görülebilir, bu da onlara mutluluk getirecektir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 20 – 26 Mayıs haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: 20 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna transitiyle birlikte iş, sağlık ve günlük rutinlerinizde önemli değişimler ve yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni bir bakış açısı kazanabilir, yeniden motive olabilirsiniz. İş yoğunluğu, paylaşım yapmanız ve planla ilerlemeniz konusunda sizi tetikleyebilir. 23 Mayıs’ta Venüs’ün ve 26 Mayıs’ta Jüpiter’in İkizler burcuna geçişi, bu konuda size yardımcı olacaktır. İş ortamınızdaki ilişkileriniz iyileşebilir, üstlerinizle yapacağınız konuşmalar sizi rahatlatabilir, ekonomik açıdan yeni imkanlar bulabilirsiniz.

23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay tüm değer ve yargılarınızı yıkmaya geliyor. Bu dönem sizin için belirsizliklerle dolu olabilir, kontrolünüz dışında olduğunu düşündüğünüz konular kafanızı oldukça karıştırıyor gibi görünüyor. Geleneksel bakış açınız tümden yıkılabilir. İnanç ve yaşam tarzınızda bazı değişimler olabilir. Bu dolunay günlerinde uyku size haram ya da aşırı uyku yüzünden başınızı kaldıramayabilirsiniz.

Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikle ilgili konularda ciddi gerginlikler oluşabilir, meydan okuma durumları ortaya çıkabilir, aşırı inatçı davranışlar sizleri zor duruma sokabilir. Her şeyi, her an kontrol altında tutmak zordur ve siz önümüzdeki 2 hafta bunu deneyimleyebilirsiniz.

23 Mayıs’ta Venüs, İkizler burcunda transit yapıyor. Oğlak burçlarının sağlığı, işi, günlük rutini temsil eden 6. evden geçmektedir. Bu transit ilişkilerde kavgalar, tartışmalar yaratabilir ve ayrıca düşman sorunlarına da neden olabilir. Kariyer odaklı yay burçları, büyümek ve daha iyi beklentiler yaratmak için iş değişikliğine yönelecekler. Kişisel harcamalarınız artsa da, mali durumunuz bu geçiş sırasında sağlam kalacaktır. Rekabetçi çabalar için uygun bir dönem olması muhtemeldir.

Eşinizin veya büyük kardeşinizin sağlık sorunları bazı endişelere neden olabilir. Bazı rakiplerle yüzleşmeniz gerekebilir, bu nedenle onlardan herhangi bir kâr elde etmeyeceğiniz için gereksiz tartışmalara dahil olmak için zaman kaybetmemeniz önerilir. Çevrenizdeki kadın akrabalara saygı gösterin ve onları onurlandırın. Su kaynaklı hastalıkların farkında olun, çünkü bu dönemde onlar yüzünden acı çekmeniz olasıdır.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 20 – 26 Mayıs haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: 20 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna geçişi ile sizin için dinamik ve canlı bir dönem başlıyor. Fikir alışverişi yapmak, ilgi alanlarınızı geliştirmek için fırsatlarınız olabilir. Özellikle 23 Mayıs’ta Venüs’ün ve 26 Mayıs’ta Jüpiter’in de İkizler burcuna geçişi bu fırsatları daha çok ön planda tutabilir. Üretmek, çalışmak, konuşmak, topluluklarda bulunmak, kendinize gelir ve mutluluk kaynakları oluşturmak istiyorsanız bunun önü açılıyor. Çok fazla seçeneğinizin olması kafanızı karıştırabilir, kararlarınızın net olmasını engelleyebilir. Bu da sizde bir boş vermişlik oluşturabilir. Ancak bu tuzağa düşmemelisiniz. Sabırsız olmayın, ilginizi sağlam tutun ve hayatın sizin için seçtiği akışı anlamaya çalışın.

23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay arkadaşlarınız ile ilgili bir konuda sonlanma getirebilir. Gelecekle ilgili düşünceler, içinde bulunduğunuz insan grupları, arkadaş grupları, proje grupları bu dönemde ön plana çıkacak. Arkadaşlığa bakış açınız değişebilir. Bu ister iş arkadaşı ister sosyal hayatınızdaki kişiler olsun. Bundan sonra eski Kova dostu gibi davranmayacaksınız. Kişiler hakkında görüşleriniz değişiyor.

Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda olacak. Yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat! Birlikte çalıştığınız kişilerle birbirinizi anlamakta zorlanabilir, iş ve çalışma ortamınızda ekstra mücadele etmeniz gerekebilir.

23 Mayıs’ta Venüs, İkizler burcunda transit yapıyor. Venüs, Kova burçlarının aşk ilişkilerini, boş zamanları, neşeyi ve mutluluğu temsil eden 5. evden geçmektedir. Sağlığınıza ve romantik hayatınıza iyi bakın. 5. evdeki Venüs, gebe kalma ve güzel çocuk sahibi olma şansınızı artırabilir. Ayrıca bir eğitime başlamaya da bakabilirsiniz, zaman çalışması yapmak sizin için iyi olacaktır.

Venüs’ün bu transitinde finansal olarak kazanacaksınız, finansal cephede rahat bir pozisyonda kalacaksınız. Bekarlar, uzun süreli olan partnerlerine ciddi bir ilişki kurmak için evlilik teklif etmeyi planlayabilir. Zaten bir ilişki içinde olan kişiler, ilişkinin arasına egonun girmesine izin vermezler. Meslek hayatınızda yükselme veya bir adım öne geçme olasılığınız olduğu için kariyerinizde büyümeniz için uygun bir dönemdir. Venüs’ün bu geçişi, çeşitli işletmelerle bağlantılı olan oğlak burçları için çok hayırlı olacak.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 20 – 26 Mayıs haftalık yorumları

Balık burç yorumları: 20 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna transitiyle birlikte heyecanlı ve bol uğraşlı bir haftaya girebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek, ailenizle zaman geçirmek, problemleri çözerek hafiflemek adın iyi bir zaman dilimindesiniz. Romantik duygular artabilir, yeni ilişkiler kurmak veya mevcut ilişkilerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Kendi yaşam düzeniniz için bir adım atabilirsiniz. 23 Mayıs’ta Venüs’ün ve 26 Mayıs’ta Jüpiter’in İkizler burcuna geçişiyle bu süreç hızlanabilir. Ailenizle ortak paylaşımlar yapabilir, kararlar alabilir, zemin hazırlayabilirsiniz. Geçmişten gelen ailevi konular tekrar gündeme gelebilir, emlak yatırımı ve taşınma gibi konularda gelişmeler yaşanabilir.

23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay iş hayatınızda bir sonlanma getirebilir. Kariyeriniz, eviniz, aileniz ile ilgili konular vurgu kazacak. Özellikle kariyer ile ilgili konularda büyük belirsizlikler söz konusu olabilir. Var olan işinizi değiştirebilirsiniz ya da bir sorumluluğunuzu tamamlayabilirsiniz. İş yerinizde bir değişim de söz konusu olabilir.

Dolunay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Üstlerimizle iyi iletişim kurabileceğimiz, fikirlerimizi dinletebileceğimiz bir süreçteyiz. İş ve kariyer konuları ön planda olacak. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda! Öncelikle finansal konular ve kazançlarınız risk altında! Beklenmedik sürpriz harcamalar, kayıplar, ummadık ödemeler ortaya çıkabilir. Kullandığınız büyük elektroniklerde arızalar oluşabilir. Dostlarınız ve özel hayatınız arasında kalabilirsiniz.

23 Mayıs’ta Venüs, İkizler burcunda transit yapıyor. Venüs, siz Balık burçları için aileyi, ilişkileri, mülkü, ev hayatını, anneyi temsil eden 4. evden geçmektedir. Bu transit, kişiye otorite getirecek ve kişi evini güzelleştirmeye veya yenilemeye çok hevesli olacak. Bu transit sırasında, evde kalma, kendinizi izole etme ve evinizi düzenleme, dekore etme işine dahil olma şansınız yüksektir, ev hayatınız huzur ve uyumla dolu olacaktır.


Evinizin inşaatı veya tadilatı için para harcayabilirsiniz. Bu dönemde sağlığınız iyi olacaktır. Ayrıca profesyonel cephede, istediğiniz sonuçları almanızı sağlayacak yaratıcı yeteneklerinizde gelişmeler olabilir. Geçmişte herhangi bir mülke yatırım yapmayı düşündüyseniz, bu dönemde bundan daha fazla yararlanacaksınız. Yabancı ülkelerde ikamet eden kova burçlarına ülkelerine dönme fırsatı gelebilir. Aile üyelerinizle kaliteli zaman geçirdikten sonra mutlu olacaksınız. Zihinsel gerginlikleriniz de ortadan kalkacak ve bu dönemde kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Instagram, Google Haberler


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.