Astroloji: 8 Mayıs 2024 Boğa burcunda Yeni Ay burç yorumları

yeniay burç yorumları

Astroloji: 8 Mayıs Boğa burcunda Yeni Ay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 8 Mayıs 2024 Boğa burcunda Yeni Ay burç yorumları.

Yeni Ay’ın genel etkileri:

Yeni ay, yeni fikirlerin, girişimlerin ve başlangıçların doğuşunu ifade eder. Ayda bir kez gerçekleşen bu olay, Güneş’in (egomuzu, kimliğimizi ve benliğimiz) gökyüzünde Ay (duygularımızı, öz bakım alışkanlıklarımız) birleştiğinde gerçekleşir. Yeni Ay demek gökyüzünde Güneş ve Ay’ın kavuşum yapmasıdır. Yani iradeniz ve duygularınızın aynı şekilde hizalanmasıdır. Boğa burcundaki bu yeni ay, bize yaşamlarımızda nasıl daha fazla istikrar ve güvenlik yaratabileceğimizi değerlendirme şansı verecek. Ayrıca, bu temalar etrafında tezahür ettirmek istediğimiz her şeye adım atacağız. Bu yeni ay oldukça heyecan verici ve yeni başlangıçlara bizleri sürüklüyor. Bir yerlerde bir şeyler değişiyor ve sizde buna katkı sağlıyorsunuz.


Boğa burcundaki Yeniay, hayatın hangi alanlarında çakılı kaldığınızı da vurgular. Değişimine direndiğimiz bir evlilik ya da bir iş ortaklığı, parasız kalma ve elindekileri kaybetme veya işten çıkarılma korkusu sizi duygularınızı içinize atmaya, sahip olduğunuzu düşündüğünüz şeyleri biriktirmeye zorlayabilir. Bu endişeler içindeyken en önemli olan şey değer ahlakınızda yozlaşmadığınızdan emin olarak, bencil çıkarlardan kaçınmak ve hayatın akışına güvenerek maddi/manevi kazanımlarınızı diğerleriyle paylaşmaya açık olmaktır. Aksi halde “sahip olmacı” bir bencilliğe karşılık olarak hayat da sizi aynı şekilde mükâfatlandırır. Sadece maddi beklentilere saplanıp kalırsanız gerçek zevkleri kaçırdığınız bir can sıkıntısı haliyle sınanırsınız.

Yeni Ay burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu Yeni Ay döneminde maddi konular, alacaklar ve borçlar, harcamalar ve gelirler, üretim ve tüketim, yetenekler, beceriler, kısmetler, sahip olunan her türlü meta; para, eşya vb., keyfiyet, lüks gibi konular ön plana çıkıyor. Yeni girişimler, yeni ortaklıklar, yeni iş birlikleri gözümüzü korkutabilir ancak temkini elden bırakmamakla birlikte gerektiği zaman akışa kapılmakta da yarar var. Yeter ki, kriz anında kullanacak bir planımız olsun.

Mali durumunuz ve koşullarınızla ilgili olarak beklenmedik sıkıntılar ve zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu bakımdan hayatınızda finansal anlamda krizler meydana gelebilir, mali durumunuzu yeniden gözden geçirip bazı yapılanmalara gidip bütçe kontrolü yapmanız gerekebilir. Bazı masraflarınızı kısmanız sizi rahatlatacaktır, sizin için biraz kemer sıkma zamanı gelmiş olabilir.

Öte yandan Yeni Ay ile birlikte yatırımlarınızın getirileri ummadığınız şekilde de artabilir. Finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Bu dönemde kendimizi finansal olarak güvence altına almak bizim için çok önemli olacak. Maddi konularda yenilikler sizi bekliyor. Yeni bir finansal modellemeden, yeni bir kazanç kapısına kadar çok çeşitli değişikliler yaşayabilirsiniz.

İyimser yönünüzle olumlu gelişmeleri kendinize çekebilirsiniz. Eğitim hayatınız, akademik konularınız, yurt dışı işleriniz ön plana çıkabilir. Bazılarınız seyahat planları yapabilir. Maddi anlamda özgürlük kazanmak isteyeceğiniz gelişmeler karşınıza çıkabilir. Hayatınızda mevcut ekonomik koşullarınıza boyun eğmek yerine artık harekete geçmenin zamanının geldiğini görebilirsiniz. Yeni yatırımlar için cesurca kararlar alabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Sizin burcunuzda gerçekleşen bu Yeni Ay, başlattığınız işlere, fiziksel faaliyetlere, genel sağlık ile ilgili konulara, motivasyon, dürtüsellik, atraksiyon gerektiren durumlara temas ediyor. Yeni Ay size kuvvetli bir yenilik enerjisi sağlayacak. Görünüşünüzden, işinize, ilişkinize kadar sizi siz yapan tüm konular bu değişikliğin ana teması olabilir.

Yepyeni başlangıçlar köşede sizi beklemekte. Yaşama olan yaklaşımınızda bazı değişimlerden geçebilirsiniz. Kendinizi daha çok keşfedip isteklerinizin peşinden gitme cesaretini bulabilirsiniz. Bazı konularda daha kararlı ve net olabilirsiniz. Yaşam hedeflerinizde kalıcı değişimler de yapabilirsiniz. Bundan başka, imaj ve tarz değişikliklerine de gidebilirsiniz. Yeniay şanslı bir dönem geçirmenizi sağlayacaktır. Umudunuzu kaybettiğiniz konularda tekrardan şans size dönecektir.

Hayat iniş-çıkışlı bir yolculuk. Yurtdışı konuları, yurtdışındaki projeleriniz, eğitim hayatınız, hayata karşı güttüğünüz temel hayat felsefenizde de bazen zorlandığınızı hissediyor olabilirsiniz. Güvenli alanımızdan çıkmak, yeni atılımlar yapmak zor geliyor ancak kendimizi geliştirmek için eyleme de geçmemiz lazım. Sahip olduklarımızı korumalı ama biraz da esnek olmaya çalışmalıyız.

Hayatınızda yeniliklere yer açmak için daha güzel bir zaman dilimi olamaz. Dilek tutmayı unutmayın, zira gerçekleşebilir. Maddi konulara ağırlık verebilir; kredi başvurularınız, borçlarınız ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Miras konunuz varsa bu durum da tekrardan gündeminize düşebilir. 20 Mayıs’a kadar Güneş sizin arkanızda bir destek görevi görüyor. Artık bu hayatın kendinizin olduğunu unutmadan sadece sizi mutlu edecek şekilde hayatınızı değiştirmeye başlayın.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu Yeni Ay döneminde hizmet ve fedakarlık gerektiren işlere girişebilirsiniz. Dinlenme, geri çekilme, meditasyon faaliyetleri, rüya, vizyon, yaratıcılık, tasarım faaliyetleri gündeminizde olabilir. Psikolojik sağlık, kayıp, çalıntı, hırsızlık, gizli düşmanlar, kontrolsüz davranışlar, gizli konular, skandallar bu Yeni Ay döneminin olumsuz yansımaları olarak karşımıza çıkabilir.

Kişisel ve ruhsal gelişim konusunda deneyimler ve gelişimlerden geçebilirsiniz. Yaşamın sıkıntıları karşısında duyduğunuz bir takım endişelerden kurtulabilirsiniz. Meditatif faaliyetlerde bulunmak ve şifa çalışmaları yapmak açısından kullanabilirsiniz bu yeniayı. Bu yolla, hayatınızdaki sıkıntı ve engellerin aslında daha iyiye doğru giden atlama taşları olduğunu idrak edebilirsiniz.

Düşündükçe artan kaygı ve korkularınızla başa çıkmak için yepyeni bakış açıları geliştirebilirsiniz. Size endişe verecek konuların üzerine giderek çözebilirsiniz. Kendi içimize dönme ve insanlardan uzaklaşma isteğimiz artabilir. Enerjimiz çok yüksek değil. Yeni girişimlere başlamaktansa bir süre kendi başımıza kalmamız ve kendimizi tekrar şarj etmemiz bu dönemde bize daha iyi gelecektir.

Yeniay, sizler için tamamen eskiyi silip yeni bir hayata başlamak için destek verecek. Psikolojik olarak yeniden doğacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Sağlık problemleri olanlar için de şifa olacak bir Yeniay sizleri bekliyor olacak. Aşk, ilişki ve evlilik konuları gündeme gelebilir. Aranızda sorun varsa uyumlu bir yaklaşımla çözebileceğiniz zamanlarda olacaksınız. Çözmeye çalışırken tepkilerinizi zaman zaman frenlemede zorlanabilirsiniz. Bunu aşarsanız daha büyük bir sevgiyle devam edeceksinizdir.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu Yeni Ay döneminde organizasyon, dernekler, arkadaş grubu, dost çevresi, sosyal ortamlar, kolektif yaratıcılık ile ilgili işler, grup faaliyetleri, kolektif toplumsal konular, bağımsızlık, bireysellik, özgürlük, hümanizm ile ilgili konular, sahne ile ilgili işler, sürpriz, spontane, yaratıcılık gerektiren işler ön plana çıkıyor. Ayrıca bilim ve teknoloji, elektrik ile ilgili konular, yer değiştirmeler, mucitlik, ilgili konular da gündeminizde olabilir. Kafanıza koyduğunuz değişimleri yaptığınızda ummadığınız şekilde şanslı bir sürece gireceğinizi görebilirsiniz.

Arkadaşlarınız ile alakalı bir takım hususlar ön plana çıkabilir, aranızın açık olduğu arkadaşınız varsa tamamen kopuşlar yaşayabilirsiniz bu kişiyle. Bundan başka, yeni bir sosyal çevreye girebilir ve bu anlamda hayatınızda yenilikler yaşayabilirsiniz. Bu çevrede kuracağınız yeni arkadaşlıklar size hedeflerinizde ve projelerinizde yardımcı olabilir. Bazı dilekleriniz de gerçekleşebilir.

Yeni Ay enerjisi ile dileğinizin gerçek olması büyük ihtimal dahilinde. Duygusal, sevgi dolu ve belki hemen kırılan yapınız gereği hayatınızda yeni çevrelere dahil olmayı çok sık gerçekleştirmiyor olabilirsiniz. Bu yenilik enerjisi size iyi gelecektir. Bu dönemde sahip olduğumuz iyi arkadaşlıkların değerini daha çok anlama ihtimalimiz çok fazla. Ayrıca kariyer kazançları açısından da iyi bir döneme giriyoruz. Geleceğimiz için birikim yapmaya başlayabilir, finansal bir plan oluşturabiliriz.

Yeniay, sosyal ilişkilerinizde tanışacağınız yeni kişiler sayesinde işinizde, eğitiminizde iyi yerlere gelebileceğinizi gösteriyor. Dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Şanslı bir gündesiniz bu tarihi not edin. Çalışma ortamınız, sağlığınız ön planda olabilir. Ofiste beraber çalıştığınız kişilerle yeni fikirler üretebilirsiniz. Zaman zaman sağlığınızı ihmal etmezseniz iyi olur. Arkadaşlarınız vasıtasıyla bir haber öğrenebilirsiniz. Vakıflarda yardıma ihtiyacı olanlar için harekete geçebilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu Yeni Ay döneminde en çok kariyer hayatınız gündemde. Bunun yanı sıra siyasi ve politik duruşunuz, toplum önündeki görünümünüz, tanınırlık ile ilgili konular, mesleki kimlik, toplum önündeki itibar, ebeveynler ile ilgili konular, işyeri/çalışılan firma ile ilgili konular ön plana çıkıyor.

İş, kariyer ve gelecek hedeflerinizle alakalı olarak yepyeni başlangıçlara ve güzel gelişmelere vesile olabilir bu yeniay. Toplum önündeki saygınlığınız daha da artabilir ve kariyerinizde yükselişler yaşayabilirsiniz, terfi, ödül vb. Eski işinizden ayrılıp çok daha iyi şartlarda olan ve kişisel tatmin sağlayabileceğiniz yeni bir işe girebilirsiniz.

Aktif olarak emek verdiğiniz iş hayatınızda, huzurun ve maddi avantajların önemini fark ederek yeni bir döneme başlayabilirsiniz. Biraz yaratıcı, rutinin dışında, herkesin düşüncesinden farklı olacak bir bakış açısıyla bu yenilik enerjisini hayatınıza katmaya karar verebilirsiniz. Yeniay, kariyer fırsatlarını önünüze getirmek için geliyor. Mevcut işinizde terfi alabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Çalışmıyorsanız, geleceğe dair yapmak istedikleriniz için harekete geçebilirsiniz.

Sürekli aynı düzende yaşamak, ileriye dönük planlarınızı gerçekleştirememek sizin de özgürce hayatınıza yöne verebilmenizi sağlayacaktır. Geleceğiniz için harekete geçmenin zamanı olduğunu göreceksiniz. Kariyer hayatınızda da bu değişimi yapmak istiyorsanız tam da vaktidir. Kimsenin sizden beklemediği anda kariyerinizde farklı bir yola girebilirsiniz. Çalıştığınız ortamdaki ikili ilişkileriniz de ön planda olacaktır.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Bu Yeni Ay döneminde yurt dışı veya uzun yolculuk, ayrıca eğitim konuları gündeminize gelebilir. Bunun yanı sıra inançlar, düşünceler, doktrinler, hukuk alanı, akademik konular, yaşam felsefeniz, basın-yayın-medya, uluslararası / yabancılarla, uzakta olanlarla ilişkiler temas alanınızda. Yeniay size yeni umutlarla geliyor. Aklınıza eyleme geçirmek istediğiniz planlar için harekete geçebilirsiniz. Akademik hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Yurt dışı bağlantınız varsa yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz.

İçsel ya da dışsal yolculuklar yaparak ufkunuzu ve vizyonunuzu geliştirebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı konularda gelişmeler oluşabilir. Hukuk ile alakalı bir konu varsa hayatınızda bu olumlu bir şekilde sonuçlanabilir. Bazı inançlarınızda da değişimler meydana gelebilir ve daha yüksek hedeflerin peşine düşebilirsiniz.


Yeni Ay’ın yenilik enerjisi eğitim hayatınız, hayat felsefeniz ve hobileriniz üzerinde de etkili olacaktır. Yurtdışı projeleriniz hakkında yepyeni kararlar alıp, değişim yaşayacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Aile ve ev konularınız vaktinizi alabilir. Evinizde değişiklikler yapmayı planlayabilirsiniz. Artık hayata pozitif açıdan bakmayı görmeniz gerekiyor. Aslında sizlerin değiştirmesi gereken tek şey olumsuz düşüncelerden kurtulmak olmalıdır.

Hayatımızı yönlendirecek yeni kararlar almak bu dönemde bizim için çok zor olabilir. Çünkü hiçbir şekilde riske girmek istemediğimiz bir dönemdeyiz. Ancak yeniayın enerjisi ile içimizde tuttuklarımızın birdenbire ortaya dökülüp sosyal medyada başımızı belaya sokmamasına da çok dikkat etmeliyiz. Sürekli ince ayrıntılara takılarak mutsuz olduğunuzu görebilirsiniz. Biraz hayatı oluruna bırakın. Göreceksiniz ki düşünce yapınızı değiştirdikçe beklediğinizden daha güzel şeyler yaşayacaksınız.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu Yeni Ay döneminde kişisel ya da ortak gelir-borç, başkalarından gelen faydalar, ortak değerler, maddi paylaşımlar, cinsellik, miras, vergi, kredi, araştırma, dedektiflik, gizemli konular, muhasebe ve bankacılık gibi başkalarının paraları ile ilgili işler gündeminize girebilir.

Krizler deneyimleyerek derin dönüşümlerden geçebilirsiniz. Eşinizin ya da başkalarının maddi imkanlarıyla alakalı bir takım değişimler oluşabilir. Her iki taraf da kaynaklarını ortak bir potada toplamak zorunda kalabilir. Borçlar, miras, vergi, sigorta ve kredi gibi konular da ön plana çıkabilir. Bu temalarda yeniden yapılanmalar yapmanız gerekebilir. Ailenizden aldığınız maddi desteklere farklı bir yön vermek isteyebilirsiniz. Tabi ki ödemekle yükümlü olduğunuz borçlarınız da bu Yeni Ay’ın konusu olacağından buralarda da yeni durumlar oluşabilir.

Yeniay finansal yönünüze vurgu yapacak. Maddi bir destek görebilirsiniz. Bu gelirinizde artışla da olabilir, birinin size yardımcı olmasıyla da meydana gelebilir. Borçlarınızı kapatmak adına elinize geçen parayı değerlendirebilirsiniz. Eşinizin maddi durumunda da gelişme yaşanabilir. Finansal konularda risk almayacağımız girişimlere yönelebiliriz. Para biriktirme ve harcamalardan kaçınma kararları alabiliriz. Borç ya da kredi kelimelerini duymak bile tüylerimizi diken diken edebilir.

Sizler için maddi olarak değişim dönüşüm süreci başlıyor olacak. Bu özellikle borçlarınızla ve kredilerinizle ilgili bir değişim süreci olabilir. Uzun süredir yakanızı bırakmayan borçlar, elinize para geçmesiyle beraber erimeye başlayabilir. Radikal kararlar alıp bunları eyleme döktüğünüzde maddi olarak yükseğe çıkabilirsiniz. Örneğin bu ani bir kararla iş değiştirmek olabilir. Ayrıca miras konusu da bir anda hayatınızda belirebilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Bu Yeni Ay döneminde en çok ortaklaşa işler, anlaşmalar veya anlaşmazlıklar, sözleşmeler, mahkemeler, evlilik, ilişki, yakın partnerler/ arkadaşlar, dengelemeniz gereken durumlar, aynalayan kişiler gündem konularımız arasında olacak. Yeni Ay’ın yenilik enerjisi sizin için ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz ile ilgili konularda olacak. Normal rutinin dışına çıkacağınız bir döneme adım atabilirsiniz.

İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık temalarında bir takım yeni başlangıçlar ya da sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Adli davalarınız varsa sonuçlanmalar da görülebilir. Anlaşmalar ve kontratlar gibi temalar da gündeminizde olabilir. Öte yandan, ikili ilişkilerinizde ego çekişmeleri yaşamanız da olasıdır ve ilişkilerinizde dengeyi yeniden yakalayamamak bitişlere neden olabilir.

Ciddi giden bir ilişkiniz varsa, evlilik mertebesine taşıyabilirsiniz veya tam tersi ayrılık kararı alabilirsiniz. Unutmayın ki hayatta başımıza ne gelirse gelsin aslında bizi çok daha refah ve hayalini kurduğumuz hayata ulaştırmak için gelir, dolayısıyla bu yenilik enerjisini çok da tedirgin ve gergin bir ruh hali karşılamadan ilerleyin.

Sizi sıkan, kısıtlayan bir ilişkiniz varsa artık tahammül etmek istemediğinizi fark edebilirsiniz. Ayrıca yalnızlar ve ilişkisi olanlar için de güzel gelişmeler olabilir. Yeni sürpriz bir ilişkinin başlangıcı yaklaşıyor olabilir. Öte yandan bazı Akrep burçları kendilerini bir anda evlenirken bulabilirler. Eğitim hayatınız, iletişim kurduğunuz çevredeki ilişkileriniz, kardeşiniz gündemde olabilir. Gelirinizi artırmaya yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. Size de maddi yeni fırsatlar sunulabilir. Evlilik ve ilişki hayatınızda köklü değişimlerin başladığını hissedebilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu Yeni Ay döneminde çalışma ortamınız ve çalışma arkadaşlarınız gündeminizde olacak. Ayrıca evcil hayvanlar, yanınızda çalışanlar, temizlik, hijyen, sindirim sistemi, arınma, somut eylem, teknik işler, çalışma ve hizmet ile ilgili konular ön planda olacak. Sağlık konuları ile ilgili gündeminiz varsa yeni bir döneme başlayabilirsiniz. Keyfinizi yerine getirecek bu gelişme günlük rutinlerinize de sirayet edebilir. Her gün yapageldiğiniz işlere farklı bir gözle bakıp, yenileme ve değişme kararı alabilirsiniz.

Çalışma ortamınız ve iş koşullarınızla alakalı bazı değişimler yaşayabilirsiniz. Bu bağlamda, günlük rutinlerinizde de değişimler oluşabilir. Zihninizi, bedeninizi ve duygularınızı uyumlu biçimde bir araya getirerek çalıştırmanız gerekebilir. Dolayısıyla, spora başlamak, daha sağlıklı yiyeceklere yönelmek ve şifa çalışmaları yapmak bakımından harekete geçmek uygun olabilir. Yeni bir evcil hayvan sahiplenme durumu da oluşabilir.

Yeniay çalışma ortamınızda da yenilikleri beraberinde getirebilir. Sağlığınızla ilgili yeni bir ilaca veya tedaviye başlayabilirsiniz. Bazılarınız yeni bir evcil hayvan edinebilir. Enerjiniz yüksek olacak. Olumlu bir başlangıç yapıyorsunuz. Güzel gelişmeler karşınıza çıkabilir. Aklınızda planladığınız yapamadığınız değişiklikleri eyleme dökebilirsiniz. Belki de bazılarınız için eyleme dökmeye gerek kalmadan sürpriz bir haberle terfi aldıklarını öğrenebilirler.

Sağlık sorunları olanlar için iyileşmenizin zor olduğunuzu düşündüğünüz anda tam tersi her şeyin iyiye gittiğini görebilirsiniz. Psikolojik olarak da aydınlanma yaşayacağınız bir dönemden geçeceksiniz. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda bazı değişimlerin vaktinin geldiğini hissedebilirsiniz. Bu özellikle çalışma hayatınızda kendini gösterebilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Bu Yeni Ay döneminde aşk hayatınız, kendinizi gösterme, riziko edilen işler, spor faaliyetleri, sahne işleri, artistik işler, reklam ve vitrin faaliyetleri gündeminizde olacak Ayrıca çocuklar, oyun, sinema/tiyatro, eğlence/oyun dünyası, hobiler, şans oyunları, borsa gibi konular da ön planda. Yeni bir aşka yelken açabilir. Hayattan aldığınız keyif anlarının sayısını artırabilirsiniz.

Aşk ve romantizm konusunda gelişmeler ve yenilikler hayatınızda ön plana çıkabilir. Bazı oğlaklar çocuk sahibi olabilir ya da çocuklarıyla alakalı hoş gelişmeler yaşayabilir. Kendinizi daha güçlü ve yaratıcı bir biçimde ortaya koymanız kolaylaşabilir. Hayatınızda daha çok keyifler oluşabilir. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Kendinizi daha keyifli ve neşeli hissedebilirsiniz.

Bu dönemde ilişkimizi bir adım öteye götürmeye karar verebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza bize huzur verecek, bize destek olacak birinin özlemini çekebiliriz ya da böyle biri hayatımıza girebilir. Çocuklarımızla ilgili gelecek planlamaları yapabiliriz. Yeniay aşk hayatınıza ışık tutacak. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Uzun süredir hoşlandığınız biri varsa karşı taraf da size bir adım atabilir. Çocuğunuzla ilgili de yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Şansınızın açıldığı bir döneme giriyorsunuz.

Kendinizi geçen haftaya oranla daha düşük enerjili hissedebilirsiniz. Hasta olmasanız da üstünüzde bir yorgunluk olabilir. Geçmişteki anılarınıza takılmanız da zaman zaman ruh halinizi durgunlaştırabilir. Aşk hayatınızda değişimin ilk belirtilerini hissedebilirsiniz. Eğer yalnızsanız bunun belki de sebebinin aşka tam anlamıyla odaklanamadığınızdan olduğunu fark edebilirsiniz. Biraz daha karşı tarafa açık olduğunuzda sürpriz aşklar yaşayabileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Aşık olmam, kimseyi istemiyorum diyenler bile aşka kapılıp gidebilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu Yeni Ay döneminde ev, yuva, gayrimenkul ile ilgili faaliyetler, aile, ebeveynler, özel hayat ile ilgili konular gündeminize giriyor. Ayrıca kökler ve geçmiş ile ilgili konular, içsel, düşünsel, duygularla, yakın bağlarla ilgili konular öne çıkıyor. Şanslı bir döneme giriyorsunuz. Yüzünüzü güldüren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hem başarılarınızla hem güzelliğinizle dikkat çekebilirsiniz. Aile hayatınızda köklü değişikliklerin başlangıcı olabilir. Belki bazılarınızın evlilik veya eğitim sebebiyle ailenizin yanından ayrılması gerekebilir. Aileye sürpriz bir birey katılabilir.

Ev, yuva, aile gibi temalarda yeni başlangıçlar meydana gelebilir hayatınızda. Yeni bir ev satın almak, taşınma ve yer değişiklikleri de yaşayabilirsiniz. Bilinçaltı korkularınızı ve arzularınızı anlamak kolaylaşabilir. Öte yandan, bazı konularda dibe vurup daha güçlü bir şekilde yukarı çıkabilir ve güçlenebilirsiniz.

Aileniz, eviniz, yuvanız ile ilgili yepyeni bir karar alabilirsiniz. Taşınmak, yeni bir yuva kurmak, evinizi dekore ettirmek bu kararlar içerisinde olabilir. hayatın akışı içerisinde tam olarak neler yaşayacağınızı bilemesek de Yeni Ay ve yenilik enerjisiniz eviniz ile ilgili olacağından bahsedebiliriz.

Evimizde fazla harcamaları kısabilir, kendimizi finansal açıdan güvende hissetmek için birikim yapmaya başlayabiliriz. Aile bireyleri tadilat ya da yenilikler yapmak istese de evde bir şeylerin değişmesi fikri bizi huzursuz edebilir. Yeniay ailecek sevineceğiniz yeni bir haber getirebilir. Aile içindeki rahatsızlığı olan birinin şifa bulduğuna dair bir sevinç de olabilir. Yeni bir ev arayışına girebilirsiniz. Uzun zamandır ev bakanlar varsa önümüzdeki günlerde hayalinizdeki ev karşınıza çıkabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Bu Yeni Ay döneminde iletişim, çevre ilişkileri, yakın bağlantılar, yolculuklar, komşular, kardeşler, alışveriş/ticaret, yazılı-sözlü ifadeler, eğitim ile ilgili işler, basın-yayın, sosyal medya, internet ile ilgili konular gündeminizde olacak. İletişim tonunuz, iletişimde olduğunuz kanallarda farklılıklar yaşamaya başlayabilirsiniz. Kardeşleriniz ve akrabalarınızla ilgili yeni olaylar gelişebilir.

Hayatınızda iletişimsel konular daha çok ön planda olabilir. Kardeşleriniz, yakın çevreniz ya da komşularınızla olan iletişimlerinizde hız trafiği artabilir. Kısa yolculuklarınızda artışlar da görülebilir. Yeni bir eğitim almaya da karar verebilirsiniz. Zihinsel açıdan daha esnek olabilir ve kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

Kendimizi geliştirmek için eğitim almak istiyorsak, bu dönem iyi bir başlangıç olabilir. İçimizdekileri biriktirip biriktirip sonra da sosyal medyada aniden patlamamakta da büyük yarar var. Yeniay kardeş, akraba ilişkilerinizde yeni bir sayfa açmanızı sağlayabilir. Küslerin barışabileceği bir dönem olabilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. İletişim yeteneğiniz sayesinde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.


İçinize kapanmak yerine dışa dönük olarak hayatınıza yeni bir yön vereceksiniz. Sizi üzen ya da aşağı çeken kimler varsa artık hayatınızda eleyeceksiniz. Özellikle bu kişiler akrabalarınız, kardeşleriniz ise bu kararı çok net alacaksınızdır. Güvendiğimiz, sırtımızı dayayabileceğimizi düşündüğümüz insanların yakınımızda olmasını isteyeceğiz. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde huzur ve sadakat arayabiliriz.

Astroloji |Bizi takip edin: Instagram, Google Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.